Når solen står højt på himlen, og aftenerne bliver lyse, er der intet bedre end at sidde i haven eller på terrassen og slappe af med familie og venner. Men man skal selvfølgelig have nogle solide havemøbler at sidde på.

Her kan du finde inspiration til flotte hvide havemøbler, der sikrer du får så mange gode stunder ud af den flygtige danske sommer som overhovedet muligt. Der indgår både udekøkkener, havestole, bænke og liggestole, så der er en god chance for, at du bliver inspireret til at finde det helt rigtige møbel til din have eller terrasse.

Softcross Havebænk – landlig idyl med stilren bænk

Softcross Havebænk

Med en træbænk i haven, har I det perfekte sted at slå jer ned en varm sommerdag. Med sin længe på næsten halvanden meter er der rigeligt med plads til, at familien kan samles på bænken og tage en slapper fra havearbejdet eller blot nyde en stille udendørs stund.

Det vil også være oplagt at kombinere havebænken med andre hvide havemøbler som for eksempel et spisebord, så I kan nyde en lækker middag i det fri.

Bænken er konstrueret i bæredygtigt eukalyptustræ og kan modstå det omskiftelige danske sommervejr. Med sin vægt på 17,3 kilo er det en solid bænk, men den vejer heller ikke mere, end at to personer kan flytte den, hvis den f.eks. skal rykkes fra skyggen og ud i solen eller omvendt.

Udover sine rent praktiske funktioner er der også tale om en meget flot bænk, der sagtens kunne høre hjemme på et idyllisk landsted. Det solide ryglæn er ornamenteret med et luftigt mønster, og selve bænken har bløde, naturlige former.

 • Personer: 2-5
 • Materiale: Hvidmalet FSC-eukalyptus
 • Mål (højde, længde, bredde): 87,5 cm x 146,4 cm x 63 cm
 • Vægt: 17,3 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Belladonna Exterior Sofa – håndflettet og elegant havesofa

Belladonna Exterior Sofa

Denne havesofa passer perfekt ind i en romantisk have med smukke blomster, snurrede stier og lette havemøbler. Den danske producent Sika-Design har siden 1950’erne produceret håndlavede møbler til haven i høj kvalitet, og denne pileflettede udendørs sofa afspejler i høj grad deres kompetente håndværk.

Der er tale om et let og luftigt møbel med en vægt på kun 12,6 kilo, hvilket gør det nemt at flytte rundt på. Med sit kunstneriske og luftige flet samt dens elegante buede ryg er der tale om et meget flot møbel, som utvivlsomt vil aftvinge gæsterne misundelige blikke. Dets praktiske og stilrene design gør ligeledes, at møblet både kan anvendes i haven, men også vil kunne pynte indendørs f.eks. i stuen. 

Sika design har ikke kun haft blikket for det smukke design, men har også fokuseret på solidt håndværk og stor nytteværdi. Havesofaen Belladonna er konstrueret af Alu-Ratten, en yderst holdbar form for aluminium, og ArtFibre, der består af kunstige fibre, der ikke nedbrydes af solens stråling. Sofaen kan derfor stå udenfor det meste af året, uden at den kræver særlig vedligeholdelse. Med dens længde på næsten to meter, er der rigeligt med plads til, at familien eller vennerne kan samles i sofaen, eller til, at du kan strække dig godt ud, og nyde en velfortjent middagslur i solen.

 • Materialer: Alu-Ratten og ArtFibre
 • Mål (højde, længde, bredde): 78 cm x 195 cm x 75 cm
 • Sædehøjde: 31 cm
 • Vægt: 12.6 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Isabell Cafestol m/ Armlæn – elegant havestol i bæredygtige materialer

Isabell Cafestol m Armlæn

Når det kommer til hvide træ havemøbler, er det sjældent at form og funktion går så elegant hånd i hånd, som det er tilfældet her. Isabell er en havestol i kvalitetsmaterialer, som man ville kunne se stående på en fransk cafe, men som altså også gør sig utroligt godt ved havebordet.

Stolen er konstrueret i rattan, som er et materiale til fremstilling, der i disse år vokser voldsomt i popularitet. Det skyldes ikke kun dets store fleksibilitet og styrke, men også det faktum, at det er et naturligt materiale, der vokser så stærkt, at det regenerer på blot 5-7 år. Det er samtidigt et meget modstandsdygtigt materiale, så du behøver ikke bekymre dig om at have stolen stående udenfor, hvis sommervejret skulle vise sig fra sin kedelige side – dog bør den ikke udsættes for hverken regn eller slud.

Isabell er håndflettet med kunstige fibre lavet af et vedligeholdesfrit materiale, hvilket giver hver stol et unikt præg. Hvis du er træt af kedelige hvide plastik havemøbler og gerne vil have et naturligt produkt i din have, kan det anbefales at se nærmere på denne smukke håndlavede stol.

 • Materialer: Rattan og ArtFibre
 • Mål (højde, bredde, dybde): 92 cm x 54 cm x 57 cm
 • Sædehøjde: 45 cm
 • Vægt: 4 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SIKA DESIGN Hazel Havebord – smukt bord til alle årstider

SIKA DESIGN Hazel Havebord

Den danske producent Sika-Design kombinerer håndfletning med bæredygtige materialer, og det har i dette tilfælde resulteret i et let og elegant havebord, der vil bringe meget glæde på en varm sommerdag. Hazel havebordet er inspiceret af romantiske engelske haver, hvor møblerne skal være organiske og komplementere de smukke, naturlige omgivelser. Bordet er derfor holdt i en afdæmpet og naturlig farve, der leder tankerne hen mod barken på et træ.

Hazel havebordet er produceret af stærke fibre med stor modstandsdydighed over for naturens elementer, og selve bordpladen består af glas. Bordet kan derfor anvendes hele året rundt. Om sommeren, når den står på middag i det fri og en kold øl i godt selskab, mens haven pipper af liv. Og om efteråret, hvor du med et varmt tæppe slynget om kroppen kan nyde det smukke lys med en dejlig kop kaffe.

Det elegante cafébord vil pynte i de fleste haver og på terrassen, og det er med sine robuste elementer et bord for dig, der ynder at bruge haven hele året rundt.

 • Materialer: Glas og ArtFibre
 • Mål (højde, bredde, dybde): 40 cm x 60 cm x 100 cm
 • Vægt: 15 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Venture Design Copacabana udekøkken – lækker madlavning på terrassen

Venture Design Copacabana udekøkken

Aftenerne er lyse, det er dejligt varmt og fuglene synger. Når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, skal det udnyttes til lækker mad i det fri, og med dette praktiske udekøkken bliver det hele lige en anelse nemmere. Nu er der ikke længere behov for at rende febrilsk mellem køkken, have og grill for at få styr på maden. Og i stedet for at svede i køkkenet, kan maden nu tilberedes i ro og mag ude på terrassen eller i haven.

Copacabana udekøkkenet har rigeligt med hyldeplads, så alt det nødvendige køkkenudstyr altid er inden for rækkevidde. Da det danske sommervejr indimellem kan være noget lunefuldt, er udekøkkenet konstrueret i vandafvisende hvidt aluminium med store og praktiske bordplader i marmor.

Som noget ganske praktisk er der installeret en håndvask i udekøkkenet, der nemt kan kobles til en vandforsyning. Det letter arbejdet betydeligt, når der skal tilberedes lækre salater i det fri og sørger for at hygiejnen altid er, som den burde være.

Alt afhængig af din have eller terrasses beskaffenhed kan udekøkkenet samles, så det udgør et lige rektangel eller sættes op, så der skabes et hjørne mellem de enkelte elementer.

 • Materialer: Aluminium og marmor
 • Mål (højde, bredde, dybde): 127 cm x 210 cm x 90 cm
 • Vægt: 100 kg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Amalienborg Havemøbelsæt – flotte matchende havemøbler

Amalienborg Havemøbelsæt

Hvis du vil spare penge og sikre dig, at alle dine havemøbler har det samme enkle design, er et havemøbelsæt en praktisk løsning. Det flotte Amalienborg Havemøbel indeholder alt, hvad du behøver til hyggelige stunder i haven. I sættet er inkluderet bord, bænk og 2 stole, så der er rigeligt med plads til, at hele familien kan samles om lækre måltider og hyggelige stunder udenfor i det gode sommervejr. 

Der er tale om hvide træ havemøbler i et funktionelt skandinavisk design konstrueret i hvidmalet mahogni. Møblerne er alle sammen grundigt lakeret, så de kan modstå al slags vind og vejr. Foretrækker du dine havemøbler hvide og funktionelle, er dette sættet for dig. 

 • Bord (længde, bredde højde):  165 cm x 90 cm x 75 cm
 • Bænk (bredde, dybde, højde): 150 cm x 59 cm x 89 cm
 • Stole (bredde, dybde, højde): 59 cm x 59 cm x 89 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Amalienborg solvogn – komfortabel afslapning i solen

Amalienborg solvogn

Til afslapning i haven er en solvogn et af de mest komfortable hvide havemøbler på markedet. Amalienborg solvognen er holdt i et simpelt og robust skandinavisk design, der aldrig går af mode. Den passer derfor til alle slags haver og terrasser, hvorpå solen skinner.

Den praktiske liggestol har 2 vippefunktioner – én til benene og én til nakken. Du kan derfor altid finde frem til den helt rette position, så du ligger så komfortabelt så muligt og kan nyde godt af solens varme stråler.

Mange nyder at få lidt køligt til ganen og læse en god bog ude i haven. Denne solvogn egner sig i høj grad til formålet, da der medfølger et lille bord, der kan monteres på siden af stolen. På den måde er bogen, drikken eller telefonen altid inden for rækkevidde, og du skal ikke bekymre dig om at lægge dine ejendele på jorden.

Solvognen er konstrueret i hvidmalet mahogni træ. Og så har den selvfølgelig to slidstærke hjul, der gør, at du nemt kan flytte den komfortable siddeplads alt efter, hvordan sol og skygge fordeler sig i haven.

 • Materiale: Mahogni træ
 • Mål: (længde, bredde, højde): 200 cm x 62 cm x 34 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hillerstorp havesæt Krøgaren – lille og funktionelt

Hillerstorp havesæt Krøgaren

Har du en lille have, eller går du ikke op i at spise store middage med hele familien udendørs, er dette prisvenlige havesæt noget nær ideelt. Sættet består af to stole og et lille, fint bord, og både stole og borde kan klappes sammen. Når den kolde efterårsluft begynder at strømme ind over landet, kan du gemme sættet væk i kælderen eller skuret, og det optager næsten ingen plads. Det praktiske havesæt er derfor også som skabt til dig, der har en lille altan, hvor det ellers kan være svært at få plads til hvide havemøbler. 

Havesættet er meget solidt konstrueret med hvidmalet træ og slidstærke ben af stål. Så selvom det ganske simpelt kan pakkes sammen, er der intet i vejen for, at du lader de hvide havemøbler stå natten over på terrassen – også selvom vejret skulle være blæsende eller vådt.

Er du typen der elsker at tage i sommerhus eller på camping, vil du højst sandsynligt også få stor glæde af Hillerstorp havesæt Krøgaren, da de enkelte dele sagtens kan være i et bagagerum. Med sit simple og elegante design, lave pris og mange anvendelsesmuligheder, kan man næsten ikke gå galt i byen med dette havesæt.

 • Materialer: Stål og træ
 • Stole (bredde, dybde, højde): 40 cm x 56 cm x 83 cm
 • Bord (bredde, dybde, højde): 70 cm x 70 cm x 72 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

vidaXL havebord – billigt og simpelt

vidaXL havebord

Der er en grund til at hvide plastik havemøbler for mange er synonym med sommeren i Danmark. Hvide plastik havemøbler er lette at flytte rundt på, de er nemme at rengøre, og så koster de ikke alverden. Dette velkonstruerede havebord fra vidaXL uden unødvendige dikkedarer egner sig perfekt til middage på terrassen, en kold øl i haven eller til at medbringe på campingturen.

Producenten har virkeligt tænkt over, hvordan man skaber det mest simple og praktiske havemøbel til en god pris. Havebordet er konstrueret i holdbar plastik, hvilket går det nemt at samle og modstandsdygtigt over for al slags vind og vejr. Midt i bordet er et hul til en parasol med en diameter på 3,6 centimer, så du nemt kan montere en parasol og opnå beskyttelse mod solens stråler. Da bordet er let i vægt, kan parasolhullet også anvendes til at montere bordet til en pæl, så det ikke vælter, hvis du beslutter dig for at anvende det på en blæsende efterårsdag.

Dette prisvenlige plastik havebord i god kvalitet er velegnet til alle med små haver og terrasser, og det henvender sig særligt til dig, der ikke ønsker at bruge mere end nødvendigt på hvide havemøbler.

 • Materiale: Plastik
 • Mål (længde, bredde, højde): 101 cm x 68 cm x 72 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Anders F. Clausen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar