Når solen står højt på himlen, og aftenerne bliver lyse, er der intet bedre end at sidde i haven eller på terrassen og slappe af med familie og venner. Men man skal selvfølgelig have nogle solide havemøbler at sidde på.

Her kan du finde inspiration til flotte hvide havemøbler, der sikrer du får så mange gode stunder ud af den flygtige danske sommer som overhovedet muligt. Der indgår både udekøkkener, havestole, bænke og liggestole, så der er en god chance for, at du bliver inspireret til at finde det helt rigtige møbel til din have eller terrasse.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Cane-line Kingston solstol – Opfanger solens stråler og bryder vinden

Denne Cane-line Kingston solstol er vellidt af forbrugerne på Trendyliving.dk, da deres store interesse i produktet har gjort den til en af de mest populære stole i dens kategori. Dette er altid en super god indikation for, at stolen indeholder en række gode egenskaber, hvilket da også er tilfældet med denne stol. 

Denne stol er helt sikkert noget for personen, som sætter stor pris på kunst og skulpturer generelt. Stolens design gør den nemlig enormt skulpturel at kigge på, hvormed den sagtens kan fungere som blikfang ude på din terrasse om sommeren. Dermed vil stolen altså tilføje noget helt unikt og skabe en speciel visuel oplevelse i dit udeområde. 

Dog er denne solstol ikke kun smuk at se på; den er nemlig også både praktisk og enormt behagelig at sidde i. Stolens design er nemlig også skabt med øje for din komfort, hvormed du sagtens kan nyde solens varmende stråler i denne stol. Faktisk har stolens form den effekt, at den ”indsamler” strålerne, sådan at du rigtig kan blive lunet, når du sidder i stolen. 

Dertil så skærmer stolens høje ryg dig også imod vind, hvormed du sagtens kan nyde solens varme, selvom det måske er en smule blæsende samtidig. 

Denne solstol er lavet af Cane-line fiber, hvilket gør den relativ holdbar. Dertil er den udstyret med hjul, sådan at den er super nem at rykke rundt på terrassen, når du får brug for det, hvilket er en rigtig god bonus. Du kan ligeledes tilkøbe en matchende skammel til stolen, hvormed du kan komme til at sidde endnu bedre i stolen med fødderne oppe. 

 • Mål: H 98 cm x B 92 cm x D 102 cm
 • Farve: Hvid og grå 
 • Materiale: Cane-line fiber 
 • Matchende skammel kan tilkøbes

Belladonna Exterior Sofa – håndflettet og elegant havesofa

Denne havesofa passer perfekt ind i en romantisk have med smukke blomster, snurrede stier og lette havemøbler. Den danske producent Sika-Design har siden 1950’erne produceret håndlavede møbler til haven i høj kvalitet, og denne pileflettede udendørs sofa afspejler i høj grad deres kompetente håndværk.

Der er tale om et let og luftigt møbel med en vægt på kun 12,6 kilo, hvilket gør det nemt at flytte rundt på. Med sit kunstneriske og luftige flet samt dens elegante buede ryg er der tale om et meget flot møbel, som utvivlsomt vil aftvinge gæsterne misundelige blikke. Dets praktiske og stilrene design gør ligeledes, at møblet både kan anvendes i haven, men også vil kunne pynte indendørs f.eks. i stuen. 

Sika design har ikke kun haft blikket for det smukke design, men har også fokuseret på solidt håndværk og stor nytteværdi. Havesofaen Belladonna er konstrueret af Alu-Ratten, en yderst holdbar form for aluminium, og ArtFibre, der består af kunstige fibre, der ikke nedbrydes af solens stråling. Sofaen kan derfor stå udenfor det meste af året, uden at den kræver særlig vedligeholdelse. Med dens længde på næsten to meter, er der rigeligt med plads til, at familien eller vennerne kan samles i sofaen, eller til, at du kan strække dig godt ud, og nyde en velfortjent middagslur i solen.

 • Materialer: Alu-Ratten og ArtFibre
 • Mål (højde, længde, bredde): 78 cm x 195 cm x 75 cm
 • Sædehøjde: 31 cm
 • Vægt: 12.6 kg

Isabell Cafestol m/ Armlæn – elegant havestol i bæredygtige materialer

Når det kommer til hvide træ havemøbler, er det sjældent at form og funktion går så elegant hånd i hånd, som det er tilfældet her. Isabell er en havestol i kvalitetsmaterialer, som man ville kunne se stående på en fransk cafe, men som altså også gør sig utroligt godt ved havebordet.

Stolen er konstrueret i rattan, som er et materiale til fremstilling, der i disse år vokser voldsomt i popularitet. Det skyldes ikke kun dets store fleksibilitet og styrke, men også det faktum, at det er et naturligt materiale, der vokser så stærkt, at det regenerer på blot 5-7 år. Det er samtidigt et meget modstandsdygtigt materiale, så du behøver ikke bekymre dig om at have stolen stående udenfor, hvis sommervejret skulle vise sig fra sin kedelige side – dog bør den ikke udsættes for hverken regn eller slud.

Isabell er håndflettet med kunstige fibre lavet af et vedligeholdesfrit materiale, hvilket giver hver stol et unikt præg. Hvis du er træt af kedelige hvide plastik havemøbler og gerne vil have et naturligt produkt i din have, kan det anbefales at se nærmere på denne smukke håndlavede stol.

 • Materialer: Rattan og ArtFibre
 • Mål (højde, bredde, dybde): 92 cm x 54 cm x 57 cm
 • Sædehøjde: 45 cm
 • Vægt: 4 kg

Amalienborg Havemøbelsæt – flotte matchende havemøbler

Amalienborg Havemøbelsæt
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du vil spare penge og sikre dig, at alle dine havemøbler har det samme enkle design, er et havemøbelsæt en praktisk løsning. Det flotte Amalienborg Havemøbel indeholder alt, hvad du behøver til hyggelige stunder i haven. I sættet er inkluderet bord, bænk og 2 stole, så der er rigeligt med plads til, at hele familien kan samles om lækre måltider og hyggelige stunder udenfor i det gode sommervejr. 

Der er tale om hvide træ havemøbler i et funktionelt skandinavisk design konstrueret i hvidmalet mahogni. Møblerne er alle sammen grundigt lakeret, så de kan modstå al slags vind og vejr. Foretrækker du dine havemøbler hvide og funktionelle, er dette sættet for dig. 

 • Bord (længde, bredde højde):  165 cm x 90 cm x 75 cm
 • Bænk (bredde, dybde, højde): 150 cm x 59 cm x 89 cm
 • Stole (bredde, dybde, højde): 59 cm x 59 cm x 89 cm

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Hippo Out Futonsofa – Stilfuld og moderne på samme tid

Hippo Out Futonsofa

Denne Hippo Out Futonsofa er blandt de mest populære produkter i dens kategori på Unoliving.com. Dermed er den altså super populær blandt kunderne på siden, hvilket altid er et super godt kvalitetsstempel på et produkt. 

Hvis du elsker det stilrene og moderne look, men også sætter stor pris på komforten i dine møbler, så er denne Hippo Out Futonsofa helt sikkert noget for dig. Denne futonsofa kommer nemlig i en stilren hvid farve, hvilket gør, at den vil passe perfekt ind i ethvert moderne hjem. Dertil er den super behagelig at sidde i, hvilket naturligvis altid er en vigtig ting, når det kommer til siddemøbler. 

Futonsofaen er af mærket Karup, som er kendt for at skabe stilfulde, men samtidig behagelige og praktiske møbler. Dermed er du altså sikker på, at du får et møbel i en super god kvalitet, når det er lavet af dette brand. 

Hvis du er en meget praktisk anlagt person, så kan den hvide farve sikkert virke afskrækkende, da det normalt kan være super svært at holde rent. Dog behøver du ikke bekymre dig om farven i dette tilfælde. Sofaen er nemlig smuds- og vandafvisende, da det er lavet af Dralon stof, hvormed du altså sagtens kan have sofaen stående udenfor om sommeren uden at skulle være nervøs over mudderpletter eller lignende. 

Selvom sofaen dog er vandafvisende, så er den altså ikke vandtæt. Derfor bør du altid bringe denne sofa indenfor, når det begynder at regne, eller når der falder dug. På denne måde sikrer du, at din Hippo Out Futonsofa kan holde igennem flere sæsoner, sådan at du igennem flere år kan nyde sommervejret i denne enormt behagelige sofa.

 • Smuds- og vandafvisende 
 • Mål: H 25 cm x B 140 cm x L 200 cm 
 • Højde på ryglænet: 43 cm 
 • Sædedybde: 53 cm 
 • Maks. belastning: 90 kg

vidaXL havebord – billigt og simpelt

vidaXL havebord

Der er en grund til at hvide plastik havemøbler for mange er synonym med sommeren i Danmark. Hvide plastik havemøbler er lette at flytte rundt på, de er nemme at rengøre, og så koster de ikke alverden. Dette velkonstruerede havebord fra vidaXL uden unødvendige dikkedarer egner sig perfekt til middage på terrassen, en kold øl i haven eller til at medbringe på campingturen.

Producenten har virkeligt tænkt over, hvordan man skaber det mest simple og praktiske havemøbel til en god pris. Havebordet er konstrueret i holdbar plastik, hvilket går det nemt at samle og modstandsdygtigt over for al slags vind og vejr. Midt i bordet er et hul til en parasol med en diameter på 3,6 centimer, så du nemt kan montere en parasol og opnå beskyttelse mod solens stråler. Da bordet er let i vægt, kan parasolhullet også anvendes til at montere bordet til en pæl, så det ikke vælter, hvis du beslutter dig for at anvende det på en blæsende efterårsdag.

Dette prisvenlige plastik havebord i god kvalitet er velegnet til alle med små haver og terrasser, og det henvender sig særligt til dig, der ikke ønsker at bruge mere end nødvendigt på hvide havemøbler.

 • Materiale: Plastik
 • Mål (længde, bredde, højde): 101 cm x 68 cm x 72 cm

SIKA DESIGN Hazel Havebord – smukt bord til alle årstider

SIKA DESIGN Hazel Havebord

Den danske producent Sika-Design kombinerer håndfletning med bæredygtige materialer, og det har i dette tilfælde resulteret i et let og elegant havebord, der vil bringe meget glæde på en varm sommerdag. Hazel havebordet er inspiceret af romantiske engelske haver, hvor møblerne skal være organiske og komplementere de smukke, naturlige omgivelser. Bordet er derfor holdt i en afdæmpet og naturlig farve, der leder tankerne hen mod barken på et træ.

Hazel havebordet er produceret af stærke fibre med stor modstandsdydighed over for naturens elementer, og selve bordpladen består af glas. Bordet kan derfor anvendes hele året rundt. Om sommeren, når den står på middag i det fri og en kold øl i godt selskab, mens haven pipper af liv. Og om efteråret, hvor du med et varmt tæppe slynget om kroppen kan nyde det smukke lys med en dejlig kop kaffe.

Det elegante cafébord vil pynte i de fleste haver og på terrassen, og det er med sine robuste elementer et bord for dig, der ynder at bruge haven hele året rundt.

 • Materialer: Glas og ArtFibre
 • Mål (højde, bredde, dybde): 40 cm x 60 cm x 100 cm
 • Vægt: 15 kg

Cane Line ”Time Out” Sofabord – Kan med fordel bruges både indenfor og udenfor

Cane Line ”Time Out” Sofabord

Hvis du går ind og kigger på nogle af de mest populære udendørs sofaborde på Trendyliving.com, så vil du helt sikkert få øje på dette smarte Cane Line ”Time Out” sofabord. Dette bord indeholder nemlig nogle super gode fordele og egenskaber, som gør, at den vil være den perfekte tilføjelse til dit udendørsområde. 

Hvis du får lidt designer-vibes fra dette bord, så er der altså en god grund til det. Sofabordet er nemlig designet af Strand+Hvass, som lavede bordet ud fra tanken om at skabe en serie af små borde med et moderne og tidløst design – Og det må man da indrømme, der er lykkedes for dem. 

Dette Cane Line ”Time Out” sofabord har nemlig et moderne – og endda et lidt industrielt – look, da den er lavet ud af metal. Dog bløder den hvide farve det skarpe design lidt op, hvormed der skabes en interessant visuel kontrast imellem bordets farver og materiale.

Det moderne og tidløse design har desuden den fordel, at sofabordet kan passe ind i mange forskellige indretninger, hvilket klart er en fordel for dig som forbruger. Dertil så egner bordet sig både til at stå alene, men du kan også sagtens sammensætte det med andre havemøbler, som er lavet af andre brands.

En af de helt store fordele ved lige netop dette sofabord er, at du kan bruge den både indendørs og udendørs. Dermed kan du altså rykke bordet ud på din altan eller terrasse om sommeren og nyde den derude, og så rykke den indenfor i stuen om vinteren. Dermed får du altså et bord, som er super alsidigt i brug, hvormed du kan bruge den året rundt. 

 • Mål: B 71 cm x H 35 cm x D 71 cm 
 • Kan bruges både indendørs og udendørs 
 • Fås i to forskellige størrelser
 • Materiale: laserskåret aluminium 

Softcross Havebænk

Softcross Havebænk

Med en træbænk i haven, har I det perfekte sted at slå jer ned en varm sommerdag. Med sin længe på næsten halvanden meter er der rigeligt med plads til, at familien kan samles på bænken og tage en slapper fra havearbejdet eller blot nyde en stille udendørs stund.

Det vil også være oplagt at kombinere havebænken med andre hvide havemøbler som for eksempel et spisebord, så I kan nyde en lækker middag i det fri.

Bænken er konstrueret i bæredygtigt eukalyptustræ og kan modstå det omskiftelige danske sommervejr. Med sin vægt på 17,3 kilo er det en solid bænk, men den vejer heller ikke mere, end at to personer kan flytte den, hvis den f.eks. skal rykkes fra skyggen og ud i solen eller omvendt.

Udover sine rent praktiske funktioner er der også tale om en meget flot bænk, der sagtens kunne høre hjemme på et idyllisk landsted. Det solide ryglæn er ornamenteret med et luftigt mønster, og selve bænken har bløde, naturlige former.

 • Personer: 2-5
 • Materiale: Hvidmalet FSC-eukalyptus
 • Mål (højde, længde, bredde): 87,5 cm x 146,4 cm x 63 cm
 • Vægt: 17,3 kg

Amalienborg solvogn – komfortabel afslapning i solen

Amalienborg solvogn

Til afslapning i haven er en solvogn et af de mest komfortable hvide havemøbler på markedet. Amalienborg solvognen er holdt i et simpelt og robust skandinavisk design, der aldrig går af mode. Den passer derfor til alle slags haver og terrasser, hvorpå solen skinner.

Den praktiske liggestol har 2 vippefunktioner – én til benene og én til nakken. Du kan derfor altid finde frem til den helt rette position, så du ligger så komfortabelt så muligt og kan nyde godt af solens varme stråler.

Mange nyder at få lidt køligt til ganen og læse en god bog ude i haven. Denne solvogn egner sig i høj grad til formålet, da der medfølger et lille bord, der kan monteres på siden af stolen. På den måde er bogen, drikken eller telefonen altid inden for rækkevidde, og du skal ikke bekymre dig om at lægge dine ejendele på jorden.

Solvognen er konstrueret i hvidmalet mahogni træ. Og så har den selvfølgelig to slidstærke hjul, der gør, at du nemt kan flytte den komfortable siddeplads alt efter, hvordan sol og skygge fordeler sig i haven.

 • Materiale: Mahogni træ
 • Mål: (længde, bredde, højde): 200 cm x 62 cm x 34 cm

Pair – klassisk skænk med mange muligheder

Pair

Pair er en klassisk og flot skænk fra Montanafurniture.com, som er designet til at stå indenfor i køkkenet, stuen eller entréen. Man behøver dog ikke at lade sig begrænse af dette. Den kan nemlig også bruges udenfor, hvis man gør det rigtigt. 

Den kan selvfølgelig ikke holde til at stå i regn, slud og sne, men det er muligt at sætte den udenfor. Hvis man er så heldig, at man har et orangeri, en overdækket og tæt terrasse eller andet, hvor skænken kan stå i tørvejr året rundt, så er den helt perfekt til opbevaring. 

Det er muligt at opbevare lys, tæpper, dækkeservietter, legetøj eller andet, som man bruger udenfor, når sommeren er over os. Den er perfekt til at opbevare de mange ting, som man bruger i løbet af sommeren, både om dagen og om aftenen, når kulden sænker sig. 

Skænken er også perfekt til et udendørs køkken, hvor man har brug for ekstra opbevaringsplads til service, pander, gryder og meget andet, som er skønt at have lige ved hånden. 

Man kan også selv vælge om man ønsker at få ben, hjul, ophængsbeslag eller sokkel til skænken. Dette afhænger selvfølgelig af, hvad man vil bruge den til, og hvilke muligheder man har for at sætte den i læ. 

Skænken, Pair, giver mange muligheder for brug både indenfor og udenfor, og det er derfor også forståeligt, at det er en bestseller hos Montanafurniture.com.

 • Mål: B 139,2 x H 69,6 x D 38 cm
 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Farve: NewWhite

Venture Design Caopacabana udekøkken

Venture Design Copacabana udekøkken

Aftenerne er lyse, det er dejligt varmt og fuglene synger. Når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, skal det udnyttes til lækker mad i det fri, og med dette praktiske udekøkken bliver det hele lige en anelse nemmere. Nu er der ikke længere behov for at rende febrilsk mellem køkken, have og grill for at få styr på maden. Og i stedet for at svede i køkkenet, kan maden nu tilberedes i ro og mag ude på terrassen eller i haven.

Copacabana udekøkkenet har rigeligt med hyldeplads, så alt det nødvendige køkkenudstyr altid er inden for rækkevidde. Da det danske sommervejr indimellem kan være noget lunefuldt, er udekøkkenet konstrueret i vandafvisende hvidt aluminium med store og praktiske bordplader i marmor.

Som noget ganske praktisk er der installeret en håndvask i udekøkkenet, der nemt kan kobles til en vandforsyning. Det letter arbejdet betydeligt, når der skal tilberedes lækre salater i det fri og sørger for at hygiejnen altid er, som den burde være.

Alt afhængig af din have eller terrasses beskaffenhed kan udekøkkenet samles, så det udgør et lige rektangel eller sættes op, så der skabes et hjørne mellem de enkelte elementer.

 • Materialer: Aluminium og marmor
 • Mål (højde, bredde, dybde): 127 cm x 210 cm x 90 cm
 • Vægt: 100 kg

Hillerstorp havesæt Krøgaren – lille oga funktionelt

Hillerstorp havesæt Krøgaren

Har du en lille have, eller går du ikke op i at spise store middage med hele familien udendørs, er dette prisvenlige havesæt noget nær ideelt. Sættet består af to stole og et lille, fint bord, og både stole og borde kan klappes sammen. Når den kolde efterårsluft begynder at strømme ind over landet, kan du gemme sættet væk i kælderen eller skuret, og det optager næsten ingen plads. Det praktiske havesæt er derfor også som skabt til dig, der har en lille altan, hvor det ellers kan være svært at få plads til hvide havemøbler. 

Havesættet er meget solidt konstrueret med hvidmalet træ og slidstærke ben af stål. Så selvom det ganske simpelt kan pakkes sammen, er der intet i vejen for, at du lader de hvide havemøbler stå natten over på terrassen – også selvom vejret skulle være blæsende eller vådt.

Er du typen der elsker at tage i sommerhus eller på camping, vil du højst sandsynligt også få stor glæde af Hillerstorp havesæt Krøgaren, da de enkelte dele sagtens kan være i et bagagerum. Med sit simple og elegante design, lave pris og mange anvendelsesmuligheder, kan man næsten ikke gå galt i byen med dette havesæt.

 • Materialer: Stål og træ
 • Stole (bredde, dybde, højde): 40 cm x 56 cm x 83 cm
 • Bord (bredde, dybde, højde): 70 cm x 70 cm x 72 cm

FAQ

Hvilken type havemøbler er mest holdbare?
Ønsker du havemøbler, der er robuste og kan holde til en masse, så skal du med sikkerhed vælge træmøbler af god kvalitet. Træmøbler er det korrekte valg, fordi de kan holde til at stå ude hele året rundt, i alt slags vejr, uden at tage skade.
Hvad er de mest komfortable udendørsmøbler?
Der er et hav af forskellige havemøbler på markedet. Det er enormt vigtigt, at havemøbler er komfortable, da det kan gøre en hyggelig tur i haven meget sjovere og dejligere. Komfortable havemøbler er ofte bløde havemøbler med store havehynder, hvor sommervarmen kan nydes.
Hvor meget skal du bruge på terrassemøbler?
Det er i bund og grund helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at bruge på terrassemøbler. Ligesom med så meget andet, koster kvalitet en del, og derfor kan kvalitets terrasse møbler også være en smule dyre – dog holder de godt.
Hvor placerer du havemøbler om vinteren?
Det er vinter, vejret ændrer sig og pludselig bliver det bidende koldt – hvad gør du af havemøblerne? Der er et par forskellige muligheder. De fleste vælger at sætte havemøblerne ind et tørt sted, der er relativt varmt, da det sikrer at havemøblerne overlever vinterkulden og ikke rådner.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar