Kort om Furnished

Furnished er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Stuen, Soveværelset, Haven, Borde, Kontoret.

Hvem står bag Furnished?

Furnished er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667

kontakt@obsidianmedia.dk

 

Vores vision er ambitiøs; vi ønsker at være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om forbrugsgoder.

Vi har en ambition om at publicere kvalitetsindhold, der skaber maksimal værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research og god formidling i de emner, skriver artikler om.

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med at finde det rette produkt, der matcher netop deres behov, til den rette pris.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, fordi vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi beskriver, analyserer og anbefaler i vores guides.

Udvælgelsen af produkter er afgrænset til webshops, der findes i vores annoncenetværk – herunder Pricerunner, som samarbejder med over 9.000 butikker, og dermed dækker vi næsten samtlige webshops i Skandinavien. Derved begrænses vi i praksis stort set ikke ikke i vores udvælgelse af produkter.

Vores annoncer fungerer typisk via den såkaldte affiliate-marketing-model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende klikker og køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

I andre tilfælde består annonce-modellen af et samarbejde med Pricerunner. Her bruger vi Pricerunners pristabeller i vores artikler, mod en lille andel af Pricerunners annonceindtjening, hvilket er en mindre betaling per klik på deres pristabeller.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er en slags digitale ambassadører for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse.

Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi for vores læsere.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser ét sted, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rette købsbeslutning.

Hvordan finder vi de bedste produkter?

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov.

Vi skaber først og fremmest værdi gennem aggregering af information. Vi samler alt information ét sted og sammenholder produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber, så du kan træffe en mere grundig købsbeslutning.

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre.
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-Posten, NY Times, BBC, m.fl.
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, KitchenArena, TechGearLab, OutdoorGearLab, GoodHouseKeeping, PCGamer, Runrepeat etc.
  • YouTube’ere der tester og anmeldelser produkter inden for det aktuelle emne.

 

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med kundeanmeldelser. Kunden test i den virkelige verden efter vores vurdering meget om produktets kvalitet. Det er vitalt for vores analyse, hvordan forbrugeren tager imod produktet. Det sker ved at indsamle forbrugernes anmeldelser på tværs af platforme som Amazon, Google, Trustpilot samt større webshops som Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, m.fl.

En anden vigtig del af vurderingen af udvælgelsen af de bedste produkter til forskellige behov er selvfølgelig produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af, hvorvidt der er værdi for pengene, og hvem produktet passer til, medregner vi naturligvis produktets specifikationer i vores analyse.

I forbindelse vores research-proces laver vi en teknisk indsamling, hvor vi indsætter alle relevante specifikationer i en database. Det muliggør sammenligning produkternes egenskaber op imod pris, testresultater og anmeldelser.

Vi supplerer ofte ovenstående med research på online portaler og fora, dialog med forhandlere, producenter og fagfolk for at danne bedst mulige forståelse af, hvilke faktorer der har størst betydning i købsbeslutningen for produktet.

I mange tilfælde scorer vi produktet på disse nøglefaktorer, således du som kunde får et overblik over, hvordan produktet scorer på de udvalgte parametre sammenlignet med de øvrige produkter.

Slutteligt, spiller vores egen data også en vigtig rolle i, hvilke produkter vi anbefaler. Vi har brugeradfærdsdata på, hvilke produkter der bliver klikket mest på, samt hvad raten for køb er på de respektive produkter, hvilket siger rigtig meget om produktets popularitet og dermed kundernes præferencer, såfremt anmeldelserne af produktet er positive

Det er svært at sætte to streger under, hvad der vægter højst i vores analyse, da det er meget forskellige fra produktkategori til produktkategori. Der kan være artikler, hvor der ikke er lavet reelle tests. Nogle gange tages alle parametre i spil, andre gange vægter enkelte parametre højst.

For at maksimere værdiskabelse og hjælpe dig som læser med at få mest mulig værdi, laver vi også en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet.

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Product Research team, som på nuværende tidspunkter tæller fem ansatte, som fortrinsvist er baseret i vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, hvilket inkluderer processerne beskrevet ovenfor inklusivt at gennemtrævle internettet for test og anmeldelser, indtaste produktdata i vores database, og analysere produkterne på baggrund af dette med sparring fra specialister i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammerne for research, analyse og udvælgelse samt kvalitetssikring.

Forbehold

Vi Furnished og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

 

Om Furnished

 

Furnished.dk er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til boligen – og ikke mindst til den rette pris. Furnished har særligt fokus på møbler, gardiner og dekoration til boligen samt møbler og udstyr til hygge i haven. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger, tester og anmelder produkter nedenfor. 

 

Furnished – tips til bolig og have 

Der er mange måder at indrette sit hus og have på – og der findes ikke én rigtig måde. I disse år handler det heldigvis mere om at gøre sit hjem personligt og afspejle din måde at leve på frem for at kopiere boligmagasinernes lidt for perfekte fremstilling af boligen. Her hos Furnished.dk er vores mission at hjælpe vores læsere med at få inspiration til at finde de rette produkter til bolig og have. Er du for eksempel på jagt efter et loungesæt til terrassen, så handler det for os om at vise dig et varieret udvalg af muligheder, så du nemt kan finde lige det loungesæt, der passer til dit behov, din smag og det ønskede prisleje. 

 

Det gør vi via gennemarbejdet indhold, hvor vores dygtige skribenter har researchet sig frem til et væld af gode produkter. Du får derved en samlet oversigt med foto og beskrivelse af produktet, herunder specifikationer som mål, størrelse, materialer m.m. Under hvert produkt får du serveret et annoncebetalt link til en eller flere forhandlere inkl. pris. Vi lægger ikke skjul på, at vi er et annoncefinansieret medie, hvilket du kan læse mere om i vores redaktionelle retningslinjer. Vi vil dog gerne understrege, at vi med vores artikler først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere.  

 

Herunder kan du læse mere om de emner, vi behandler her på Furnished: 

 

Entréen 

Det kan være en udfordring at indrette en entré, så den både er indbydende og fungerer praktisk i hverdagen. For et eller andet sted skal man jo stille alle familiens sko, jakker og diverse huer, handsker og solbriller – alt efter årstid. I vores entré-kategori finder du inspiration til møbler, opbevaring og smarte løsninger, der kan bruges i såvel husets indgangsparti som andre rum i huset. Se bl.a. vores artikler om entrébænke, konsolborde, og stumtjenere. 

 

Soveværelset

Nogle foretrækker et helt clean soveværelse uden at skulle forholde sig til billeder på væggene, hylder, spejle eller andet pynt. Andre ønsker et soveværelse som fungerer som en hyggelig oase med masser af personlige genstande og dekorative småmøbler. Uanset hvilken stil du er til, så kan du finde råd og vejledning til at indrette dit soveværelse. Læs for eksempel vores gennemarbejdede artikel om 25 af de smukkeste spejle til soveværelset, garderoben eller walk-in. 

 

Stuen

Stuen er et samlingspunkt for familien, som gerne skal være indrettet med sofaer eller møbler, hvor der er plads til alle familiemedlemmer og gerne nogle gæster. I vores aktuelle artikler har vi samlet de lækreste møbler inden for en række forskellige temaer, der kan danne grundlag for indretningen af stuen. Se for eksempel vores oversigter med U-sofaer, bogreoler, lamper og meget mere. 

 

Haven

Om sommeren bliver haven og terrassen en ekstra forlængelse af vores bolig. Vil du gerne have inspiration til at indrette uderummet, så kan du fordybe dig i denne kategori. Vi har samlet oversigter over de flotteste cafesæt, loungesæt, runde haveborde, havepejse, planteborde og meget andet til fantastiske sommerdage under åben himmel. Se de mange gode bud fra vores skribenter på Furnished.dk

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.