Kort om Furnished

Furnished er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for elektronik, hus/have, sport og fritid. 

Hvem står bag Furnished? 

Furnished er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Furnished og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Furnished

 

Furnished.dk er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til boligen – og ikke mindst til den rette pris. Furnished har særligt fokus på møbler, gardiner og dekoration til boligen samt møbler og udstyr til hygge i haven. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger, tester og anmelder produkter nedenfor. 

 

Furnished – tips til bolig og have 

Der er mange måder at indrette sit hus og have på – og der findes ikke én rigtig måde. I disse år handler det heldigvis mere om at gøre sit hjem personligt og afspejle din måde at leve på frem for at kopiere boligmagasinernes lidt for perfekte fremstilling af boligen. Her hos Furnished.dk er vores mission at hjælpe vores læsere med at få inspiration til at finde de rette produkter til bolig og have. Er du for eksempel på jagt efter et loungesæt til terrassen, så handler det for os om at vise dig et varieret udvalg af muligheder, så du nemt kan finde lige det loungesæt, der passer til dit behov, din smag og det ønskede prisleje. 

 

Det gør vi via gennemarbejdet indhold, hvor vores dygtige skribenter har researchet sig frem til et væld af gode produkter. Du får derved en samlet oversigt med foto og beskrivelse af produktet, herunder specifikationer som mål, størrelse, materialer m.m. Under hvert produkt får du serveret et annoncebetalt link til en eller flere forhandlere inkl. pris. Vi lægger ikke skjul på, at vi er et annoncefinansieret medie, hvilket du kan læse mere om i vores redaktionelle retningslinjer. Vi vil dog gerne understrege, at vi med vores artikler først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere.  

 

Herunder kan du læse mere om de emner, vi behandler her på Furnished: 

 

Entréen 

Det kan være en udfordring at indrette en entré, så den både er indbydende og fungerer praktisk i hverdagen. For et eller andet sted skal man jo stille alle familiens sko, jakker og diverse huer, handsker og solbriller – alt efter årstid. I vores entré-kategori finder du inspiration til møbler, opbevaring og smarte løsninger, der kan bruges i såvel husets indgangsparti som andre rum i huset. Se bl.a. vores artikler om entrébænke, konsolborde, og stumtjenere. 

 

Soveværelset

Nogle foretrækker et helt clean soveværelse uden at skulle forholde sig til billeder på væggene, hylder, spejle eller andet pynt. Andre ønsker et soveværelse som fungerer som en hyggelig oase med masser af personlige genstande og dekorative småmøbler. Uanset hvilken stil du er til, så kan du finde råd og vejledning til at indrette dit soveværelse. Læs for eksempel vores gennemarbejdede artikel om 25 af de smukkeste spejle til soveværelset, garderoben eller walk-in. 

 

Stuen

Stuen er et samlingspunkt for familien, som gerne skal være indrettet med sofaer eller møbler, hvor der er plads til alle familiemedlemmer og gerne nogle gæster. I vores aktuelle artikler har vi samlet de lækreste møbler inden for en række forskellige temaer, der kan danne grundlag for indretningen af stuen. Se for eksempel vores oversigter med U-sofaer, bogreoler, lamper og meget mere. 

 

Haven

Om sommeren bliver haven og terrassen en ekstra forlængelse af vores bolig. Vil du gerne have inspiration til at indrette uderummet, så kan du fordybe dig i denne kategori. Vi har samlet oversigter over de flotteste cafesæt, loungesæt, runde haveborde, havepejse, planteborde og meget andet til fantastiske sommerdage under åben himmel. Se de mange gode bud fra vores skribenter på Furnished.dk

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.