Du kan med fordel spekulere i bænk til entre, hvis du har mange gæster forbi, der skal i og af deres sko. For med en lille bænk til entre får de let til fodtøjet, og ved afrundingen på større selskaber slipper du for, at gæster fumler i entreen og snubler over hinanden. Værd er det i øvrigt at nævne, at en entre bænk kan have rigtigt mange særlige egenskaber. Bl.a. hylder til sko, skabe og skuffer. Og selvfølgelig findes du dem også i et væld af materialer og farver.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

REST bænk til entre – stilren og praktisk bænk med plads til sko

REST bænk er endnu en populær bænk fra Montana. Dette flotte, stilrene møbel gør sig rigtig godt både som opbevaring og siddeplads, og den er helt perfekt til enten en længere gang eller en større entré. Her kan vintertøj som vanter og huser gemmes af vejen, og der er også plads til at udstille de pænere sko. I skufferne eller i en kurv i et af rummene kan der også gemmes tilbehør til hunden.

Bænken er 208,8 cm bred og kræver dermed et større lokale, for at komme til sin ret.

Bænken er et klassisk eksempel på et multifunktionsmøbel. De fem åbne hylder giver masser af muligheder til opbevaring af sko eller tilføjelse af kurve, og de tre skuffer tillader dig nemt at opdele vanter og andet tilbehør til udendørsbrug.

Bænken er en del af Montana Selection og kan således fås i 40 forskellige lakfarver, så du virkelig kan tilpasse bænken til din smag og stil. Ydermere kan du vælge at placere bænken på gulvet, som den er, eller du kan sætte den op med ophængsbeslag eller tilkøbe og påsætte ben eller hjul. På den måde får du en helt unik bænk, der passer 100% til dig og dit hjem!

Montana Selection blev designet af Peter J. Lassen i 2019 og er dermed en ret ny tilføjelse til Montana-serien. Det betyder dog ikke, at der er slækket på kvaliteten – Montana er stadig en unik mulighed for at erhverve dig noget eksklusivt og personligt, uden at det skal specialbestilles.

Specifikationer:

 • Bredde: 208,8 cm
 • Højde: 35,4 cm
 • Dybde: 38 cm
 • Fåes i 40 forskellige lakfarver
 • 3 skuffer

Roon & Rann Rank H42xL90xD26 stilig bænk til entre i egetræ – flot bænk til dit bryggers

Roon & Rann Rank H42xL90xD26 stilig bænk til entre i egetræ
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Rank bænken i massivt egetræ fra Roon & Rann har et simpelt, men alligevel moderne look med sin firkantede bænkplade og de skråtstillede ben. Denne bænk til entre har en bejdset overflade, der skinner tydeligst igennem ved benenes kaffebrune farve, men ses også på den lysere bænkplade. Det er en simpel entrebænk i middel prisklasse og uden noget blødt sæde, der kræver særlig rengøring. Leder du efter en basal bænk, er Rank værd for dig at overveje.

Elastikker på undersiden giver let opbevaring

Som en kuriositet har bænken elastikker på sin underside, der spænder fra bænkens ene ende til den anden. De er møntet på opbevaring af handsker og tøj, det er rart at kunne få fat på uden større kvaler. Elastikkerne kan du nemlig placere i sådan en højde, at der ikke levnes meget luft mellem dem og så undersiden af bænkpladen. Du kan således klemme dine handsker fast under bænken og nå dem uden besvær, når du sætter dig på den om morgenen.

Praktisk bænk til entre, der passer til de fleste hjem

Ønsker du evnen til at opbevare beklædning, du ikke gider have til at ligge på bordet i entreen eller bryggerset, kan du i Rank bænken fra Roon & Rann finde en løsning, der samtidig giver luft under bænken, så du evt. kan stille dine sko under den. Det er netop takket være kløgtig tænkning i optimering af pladsen, bænken lægger beslag på, at den passer ind i de fleste hjem.

Specifikationer:

 • Længde: 90 cm
 • Højde: 42 cm
 • Dybde: 26 cm

ROWICO Confetti H45xB70xD35 hvid træbænk med skuffer – praktisk børnebænk med opbevaring

ROWICO Confetti H45xB70xD35 hvid træbænk med skuffer
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Du får to skuffer i denne hvide entrebænk af træ med polstret sæde i imiteret fåreskindspels, der giver såvel lækker blødhed som den krusede tekstur, du kender fra indersiden af et sæt vinterhandsker. Confetti fra ROWICO vejer 25,8 kg og fylder derfor markant mere end Metro, men til gengæld står træbænken mere stabilt på gulvet. I mangel på et bedre sæde med blødt ryglæn kan du derfor nyde solopgangene i sommerhuset på denne solide, komfortable bænk.

Leder du efter en træbænk, børnene kan sætte sig på om morgenen, når de skal have deres sko på og afsted i skole, har du i øvrigt et godt bud her, da sædets tekstur behager ved berøring og kan distrahere de vilde unger, mens du giver dem regntøjet og velcroskoene på.

Skufferne egner sig til særligt overtøj

Skufferne levner plads til fodtøj, men en mere optimal brug af dem ville være, at du lægger overtøj til særlige lejligheder derind. Derved kan du nøjes med at have det overtøj fremme i entreen og inden for rækkevidde, du bruger hver dag, når ikke vejret lægger op til andet tøj.Det kunne være vinterjakker, som du ikke gider have hængende på stumtjeneren hele året. Regnfrakke og -bukser samt paraplyer er også et godt bud, ligesom handsker og halstørklæder kan ligge gemt vel af vejen i skuffernes diskrete gemmer, i stedet for at tøjet ligger som rod.

Specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Materiale: MDF
 • Vægt: 129 kg
 • Højde: 45 cm
 • Længde: 35 cm
 • Bredde: 70 kg

Hübsch B85xD40xH42 naturligt brun egetræsbænk med to skuffer – praktisk entrebænk med opbevaring

Fire stabile, afrunde ben står i en lige vinkel og understøtter kassen med to skuffer, der er den nedre del af denne Hübsch bænks plade. Øverst er en let aftagelig hynde med god højde, numsen kan synke lidt ned i for god komfort. Med denne bænk er vi trådt et skridt tilbage fra det vilde og farverige, men vi fokuserer i stedet på det matte, naturlige, simple og praktiske.

Skuffer med god plads til tøj og nips

De to skuffer prydes ikke af nogen håndtag, der stikker ud og forårsager problemer med komforten. Faktisk er det meget let at åbne dem ved blot at stikke et par fingre i de borede huller og trække ud. Skufferne har plads til to par sko, om end det ville være mere logisk at lægge sammenfoldet tøj i dem, eller hvad du har brug for en given dag af praktiske nipsting.Cykellygter til turen fra tidlig morgenstund, en hue til at modstå kølige brisers bombardement af hovedbunden og så meget andet er der plads til i Hübsch bænkens skuffers dybe gemmer.

Indbydende og dog uanseeligt design

En fordel er det også, at bænken er uanseelig i et fuldt møbleret rum. Den optager ikke din eller andres opmærksom i dagligdagen, andet end når den bliver brugt. Det er derfor på en og samme tid en egetræsbænk, der trækker på geometriske former for at have et indbydende design, samtidig med den passer ind i snart sagt ethvert hjem takket være dens neutrale look.

Specifikationer:

 • Højde: 50 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Længde: 80 cm

Skiby L35xH40xB100 rose/sort elegant bænk

Den her Skiby bænk prydes af et blødt, behageligt og langt sæde med en lilla-lyserød farve, der giver hele bænken et udtryk af elegance og gør, at den passer ind i hjem, hvor hvert møbel helst skal have sin egen identitet. Der er altså ikke en aftagelig hynde, men derimod et blødt sæde, der forbliver en fast del af bænken. Med sædets 100 cm at gøre godt med bliver der plads til to-tre personer, hvis bænken til nød bruges som sæde ved familiesammenkomster eller til eftermiddagskaffen. Takket være den lave vægt på godt 7 kg er det en snild sag at flytte bænken omkring efter behov, så den stilige bænk kan flyttes til at tjene talrige formål.

Billig bænk der udstråler klasse

Fire skråtstillede ben i sort metal holder bænken oppe. Selve valget af metal til benene er, hvad der kan takkes for, at så simpelt et design som det at stille benene i en vinkel i forhold til hinanden her er nok til at holde bænken oppe. Skiby bænken formår derfor på en og samme tid at have et simpelt design, der lover banal funktionalitet, mens den i forhold til æstetik vidner om klasse, kunst og ynde. Bænken er også utroligt billig og derfor investeringen værd.

Muubs Bronx bænk med aflang nedre hylde – til dig som mangler en bænk med skohylde

Her til sidst er det værd at skele til Bronx bænken fra Muubs, der trækker på jerns styrke til at levere en pålidelig, slidstærk bænk til entre. En hynde med rektangulær overflade dækker det meste af den øvre plade, mens ca. 1/3 forbliver blottet og kan bruges til opbevaring af det sæt sko, du skal have på en given dag. Under øvre bænkplade finder du en ekstra, der er identisk til den første og kan bruges som en mere alsidig skohylde. Bronx er en multifunktionel bænk.

Moderne bænk til entreen

Med Muubs Bronx bænken er vi atter gået op i pris, så hvis du ønsker en bænk med et moderne, men samtidig ikke flamboyant look og er villig til at betale gode penge for den, er Bronx absolut en kandidat. Dens fokus på ikke at lade plads gå til spilde, men anvende den optimalt på hele to flader, er et rosværdigt træk ved denne bænk.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

House Doctor Comma H45,5xB50xL160 stålbænk med rustrød hynde

House Doctor Comma H45,5xB50xL160 stålbænk med rustrød hynde

En mere stilig bænk til entre, der med sin brug af stålramme og valg af rustrød skumhynde med polyesterfyld egner sig til brug i professionelle omgivelser. House Doctors flotte Comma stålbænk indeholder ikke rum, elastikker eller andet til opbevaring, men er helt og holdent helliget til formålet at give et flot og komfortabelt sæde, når du skifter sko eller tager et hvil.

Med sin betragtelige længde på 160 cm er bænken velegnet til mange voksne, der midt på dagen kunne bruge en daybed at slappe af på. Af den årsag giver det mening ikke at være for fikseret på, at bænken kun skal stå i en entre. Du kan nemlig sagtens stille den op midt i stuen.

Fint sæde til gæster ved kaffetid

Som et andet yndet træk ved Comma bænken tillader dens længde, at den kan bruges som et sæde til gæster. Højden på godt to af barnets første linealer levner ikke et sæde, der gør det muligt at sidde ved langbordet til familiesammenkomster. Til gengæld går højden udmærket med en kop kaffe ved sofabordet, når der ikke er plads tilbage til dine gæster i selve sofaen.Leder du efter en bænk til entre, der byder på et lækkert look i klar kontrast til andre bænkes mere tilbagetrædende udformning, er Comma en bænk, der er lav i pris og værd at overveje.

Metro L35xH46xB70 bænk med fire skuffer

Metro L35xH46xB70 bænk med fire skuffer

Ekstra meget plads til opbevaring af tøj finder du i denne Metro bænk, der har fire skuffer og findes i tre forskellige farver. Også her er det mat, lakeret eg, der er det dominerende materiale. Det lyse træ passer godt ind i en entre med masser af naturligt sollys, der kan få det bedste frem i træet. Med sin høje kapacitet for opbevaring af tøj relativt til sin beskedne størrelse får du en bænk til entre, der kan hjælpe dig med at få orden på tøjet i garderoben.

Kan let stilles frem til lejligheden

Bænkens berøring med gulvet sker ved, at de to ben i hver side mødes forneden i to vandrette pinde. Resultatet er, at bænken slider mindre på gulvet, når den bliver flyttet omkring, end hvis der var spidser til at skrabe løs. Sammen med størrelsen gør det Metro til en bænk, der uden problemer kan stilles frem til lejligheden og evt. stilles væk igen, når der ikke er behov for den. Specielt giver det mening at have den fremme om vinteren, hvor der kan være behov for et sted at have handsker, huer og halstørklæder til at ligge, så du nemt kan få fat på dem.

Hübsch H50xL64xB49 entrebænk med hynde og rum til opbevaring

Hübsch H50xL64xB49 bænk med hynde og rum til opbevaring

Vi vender tilbage til Hübsch med denne iøjespringende bænk til entre, der holdes oppe af et stålskelet formet som konturen af en kasse. Bænkpladen er en reel kasse af egetræ, der stikker op fra rammen og øverst på overfladen har dels en grå kvadratisk hynde, dels et rum til opbevaring. Hvor denne Hübsch bænk bryder med dem nævnt ovenfor er nemlig ved, at adgang til rummet til opbevaring ikke sker fra bænkens side, men ved at række lodret ned.

I den forstand er bænken en anelse mere bekvem, når du sidder på den og skal række ud efter dine sko, jakke eller paraply i rummet. For du skal ikke til at bøje dig forover eller åbne nogen skuffer for at få fat i det, du søger. Resultatet er så også, at denne bænk er mere ergonomisk.

Plant et træ i kassens rum for bedre indeklima

Rummet har selvfølgelig også en oplagt mulighed for anvendelse ved, at du kan plante et lille træ i det for at få noget grønt pynt til hjemmet. Kassen af træ fra eg bliver derved et arnested for en kilde til bedre indeklima i form af frisk ilt, lavere CO2 i luften samt den dokumenterede beroligende effekt, der kommer af at se på planter, når du befinder dig på afstand fra naturen.

Kare Design Motley H61xB110xD40 blå – entremøbel med god siddeplads

Kare Design Motley H61xB110xD40 blå bomuldsbænk

Motley bænken fra Kare Design er en bænk til entre, der bryder med de sikre standarder sat af bænkene ovenfor. Motley er betrukket med blåt bomuld i forskellige nuancer og har armlæn ude i siderne. Så står bænken op ad en væg, får du altså støtte både af arm og ryggen.

Benene er lakeret bøgetræ med mørkeblå overflade, der passer sammen med bænkplade og armlæn. Polstringen er i øvrigt blødt polyuretanskum, der giver dig komfort, uden et dyr har måttet ofre pelsen, ulden eller fjerdragten. Du kan derfor vælge Motley, hvis der i forvejen er farverigt i entreen, og du gerne vil give den et skud blåt. Det er her, at Motley har sine forcer.

Hyg dig på den en varm sommerdag

Takket være at Motley trækker på skum og bomuld for at få sin fylde, er vægten relativt lav målene taget i betragtning, nemlig blot 18,5 kg. Du kan altså let flytte rundt på denne bænk til entre, indtil du finder den rigtige placering. På en solrig sommerdag kan du endda tage den udenfor i haven og nyde fuglefløjt, mens du slænger dig på bænken med benene over armlæn.Har du problemer med temperamentet, kan den lyseblå farve endda være med til at køle dig lidt ned, da blå helt naturligt beroliger. Og da Motley har et pænt mønster (”motley” betyder for resten ”broget”), inviterer bænken til kig og refleksion midt i din travle hverdag i hjemmet.

Specifikationer:

 • Farve: Blå
 • Vægt: 16 kg
 • Materiale: Polyester
 • Materiale på ben: Trælakeret massiv bøg
 • Mål: 61 x 110 x 40 cm

Amigo H45xL90xB35 lys egetræsbænk med flettet sæde

Amigo H45xL90xB35 lys egetræsbænk med flettet sæde

Denne særligt stabile bænk med flettet sæde har en maks. belastning på 100 kg personvægt til dels takket være den rå styrke, sædet henter i sit flet. Fire ben og fire vandrette stænger af massiv lakeret eg sørger i øvrigt for at holde konstruktionen oppe og gøre det på beskeden plads. Amigo er din nye ven i hjemmet på blot 6 kg, der let kan flyttes rundt på selv af et barn.

Find det rette sted til bænken og nyd komfort i særklasse

Optimalt ville det være at placere Amigo bænken et sted med masser af naturligt sollys, der får det bedste frem i egetræet. En oplyst veranda med vinduer ud til haven kunne være et godt bud, hvis du ikke har de rette forhold i entreen til at lade bænkens næsten hvide eg skinne. Når først du har fundet det bedste sted til Amigo, kan du nyde godt af det behagelige, men alligevel stærke sæde, som bænken byder på. Fletningen giver sig lidt, når du sætter dig, i takt med at tovet strækkes ud. Lige præcist nok til, det ikke bliver så blødt som ved en hynde.Er du på udkig efter en bænk til entre, der ikke tiltrækker sig synderlig opmærksomhed i dagligdagen, men er en fryd for øjet under de rette omstændigheder, er Amigo er godt bud.

Mistral Classic L90xH22,6xB42,1 bænk med ekstra udstyr

Mistral Classic L90xH22,6xB42,1 bænk med ekstra udstyr

Mistral Classic bænken kommer med ekstraudstyr i form af en reol med tre bakker, der foruden den efterhånden obligatoriske siddehynde formår at give bænken et indtryk af komfort og business, der går op i en højere enhed. Bænkpladen består af sortbejdset askefinér, der passer perfekt i hjem, der bryster sig af et designmæssigt fokus på monokrom modernitet.

De tre reolbakker har hver et rumfang på H19xL41,8xB34,6 cm og er derfor oplagte at bruge til at rumme A4-ark. Med denne bænk og et lille sofabord foran dig kan du sætte et kontor i miniatureudgave op i hjemmet og lave dit skrivebordsarbejde med godt overblik over dokumenter fra din dagligstue. Det er disse muligheder, du får med en Mistral Classic bænk.

Skånsom kontakt med gulv og et komfortabelt sæde

Benene i hvidpigmenteret lakeret eg holder bænken oppe uden problemer og går skråt ud fra bænkpladen, hvilket giver øget stabilitet. Benenes fødder er afrunde, hvilket skåner dit gulv for slid, der ellers ville opstå i kølvandet på flere års skubben af bænken frem og tilbage for at støvsuge under den. Mistral Classic giver dig et solidt sæde selv ved lang seancers siden ned.Den gråmelerede siddehynde giver ikke just samme komfort som divanen i et femstjernet hotel, men er absolut en komfortmæssig opgradering fra den gængse køkkenstol. Skulle du blive træt af at synke ned i sædet, kan du let smide den til side, så du vælger din egen komfort.

ROWICO Metro H50xB80xD30 bænk med skohylde i egetræ – praktisk bænk med plads til sko

ROWICO Metro H50xB80xD30 skohylde i egetræ

Metro skohylden er en entrebænk med opbevaring, der rummer to rillede hylder i massivt egetræ til at stille dine sko på samt en rektangulær hynde øverst, som du, partneren eller gæsterne kan sidde på, når I skal i skoene. Eller som jeres utålmodige barn kan sidde på, når I er ved at gøre jer færdige til en tur i byen, i legeland eller legeplads, og pakning trækker ud.

Bænken brillerer ved sit simple design, der ikke uden videre er ambitiøst, men tydeligt målrettet mod at skabe bekvemmelighed i hverdagen. Den grå hynde giver et mindstemål af komfort, og valget af lakeret egetræ som selve rammens materiale tåler det betragtelige pres fra voksnes store rumpetter. Alt i alt er det en stabil entre bænk, der kan placeres uden kvaler.

Entrebænk lav i vægt og let at flytte

Med sin beskedne vægt på 6,84 kg vil du erfare, at bænken er let at flytte rundt på efter behov. Får du en gæst forbi, der har godt med sul på kroppen, så den kraftige talje stikker lige lovlig langt bagud, kan I derfor sagtens bare flytte bænken fra sin placering op med væggen og så ind midt i entreen. Derved bliver det ikke et problem at få plads til skoskifte for enhver.Dog møder bænken selvfølgelig sin øvre kapacitet for pres på et tidspunkt. Metro er en udmærket entrebænk for dig, der ikke vil punge ud i dyre domme for noget mere avantgarde.

Specifikationer:

 • Dybde: 30 cm
 • Bredde: 80 cm
 • Vægt: 6,84 kg

Monterey MON80 – Perfekt til entré eller walk-in

Monterey MON80

Monterey skobænk MON80 er en populær model fra Montana Furniture, der er helt perfekt til entré eller walk-in closet. Med sit åbne design tillader den luft og rummelighed, og det er den perfekte løsning til både opbevaring og siddepladser.

Skobænken har en længde på 80 centimeter – med ikke engang en meter er den ideel til mindre rum. På hylden under bænken kan der sættes sko eller kasser, der giver rum til mere opbevaring. Bænken gør sig også godt under et spejl. Uanset om der er børn i hjemmet eller ej, så giver bænken beboere såvel som gæster mulighed for at sætte sig ned og binde sko. Det kan blive en fordel, hvis der er mange i lokalet.

Bænken er en del af Montana Hall-kollektionen og kan således fås i de 40 karakteristiske lakfarver – bænken kan også fås i en længere udgave på 100 cm. Montana Hall er en kollektion designet af Peter J. Lassen i 2016 til store såvel som små rum. Det simple design og store farvevalg tillader bænken både at være ikonisk, stilren og simpel, alt imens den formår at tilpasse sig til alle personligheder og typer.

Monterey skobænk gør sig godt i alle hjem, og du kan gøre den så personlig, som du ønsker det. Der er plads til opbevaring eller blot godt design, og du kan tilpasse den lige, som du ønsker. Det er desuden nemt at lægge hynder eller tæpper på den hårde overfalde, for at få et blødere og varmere udseende.

Nora H47xB140xD40 brun vintagebænk

Nora H47xB140xD40 brun vintagebænk

Et simpelt egetræsstel ikke ulig dem med skråtstillede ben, vi har set på før, holder det firkantede cognacfarvede polyuretansæde oppe. Sædet besidder en hynde med nogenlunde samme dimensioner som sædet, der let kan tages af alt efter ønsket blødhed. Bænken har en neutral udstråling i stil med den, du finder ved så mange af bænkene, der kun består af træ.

Nora bænken er derfor det billige, sikre valg, når du leder efter en bænk til entre, der byder på komfort. Bænken blender ind med rummet og de øvrige møbler, og derfor er den diskret.

En praktisk bænk i hverdagen

Ikke meget er at sige til det olierede stel, der ikke er sagt så mange gange om bænkene ovenfor. Den skrå placering af de runde ben giver en højere stabilitet, der lover dig en større kapacitet for maksimal belastning. Bænken er udmærket i stand til at kapere, selv når den må tåle flere voksnes rumpetter ad gangen. På grund af den gode længde på 140 cm kan du også tage en middagslur på bænken, som var den en divan. Nora bænken er praktisk i hverdagen.

Torpa B45xD135xH38 mørkeblå velourbænk

Torpa B45xD135xH38 mørkeblå velourbænk

Mørkeblå velour pryder det bølgede sæde på denne lange bænk til entre, der står solidt plantet på gulvet med sine seks metalliske ben. Bænken er ekstra lang netop for at kunne bruges til lejligheder, hvor der ikke er så mange sæder til rådighed, og der opstår behov for interimistiske løsninger. Torpa byder på komfort i særklasse og er ligesom Skiby i en særligt lav prisklasse sammenlignet med de fleste andre bænke her på listen. Af de årsager er Torpa absolut en overvejelse værd, hvis der er behov for og plads i hjemmet til den prægtige bænk.

Fin bænk der hurtigt vinder familiens gunst

Vægten på lige over 10 kg gør, at også denne bænk til entre er let at løfte op og flytte rundt på, om end sædets dimensioner selvfølgelig gør det lidt sværere at få den om forbi hjørner og gennem døråbninger. Når først du har fundet et sted til den, er du dog sikker på, at den står godt. Og den vil hurtigt vinde familiens gunst, i takt med at den bruges i det daglige, når sko og støvler skal af eller på. Med mange steder på det lange sæde at skiftes til at sætte sig, klarer bænken i øvrigt lang tids brug, før slid begynder at vise sig på det fine, mørkeblå velour.

Casa H46xL79xB31 bænk i sortbejdset eg

Casa H46xL79xB31 bænk i sortbejdset eg

Du får en moderne sort bænk i Casa, der som så mange andre bænke her på listen trækker på egetræ som sit primære materiale, om end en blød polstret hynde og sporadiske strimer metal sørger for at holde konstruktionen sammen. Flot minimalisme møder det stabile design.

Bænken passer godt ind i entreer eller stuer med et sort/hvidt tema, hvor den kan være med til at skabe stemning med sin sorte overflade. Udover det visuelle indtryk besidder Casa også en hylde forneden, der holdes oppe af det førnævnte metal og derfor hænger solidt. Hylden giver dig tre tremmer at stille sko på, så de står klar til dig at tage fat på, når behovet opstår.

Diskret bænk der er let at få plads til

Også denne bænk har en lav vægt, der gør den let at flytte rundt på for at finde den bedste placering. 7,7 kg er alt, hvad Casa bænken vejer, og dens beskedne mål gør den let at finde plads til i hjemmet. Så står du med en rodet entre eller har af andre årsager trange vilkår for at introducere nye møbler i hjemmet, skal du nok alligevel formå at finde plads til bænken.Som et andet nyttigt træk tillader den smalle, rektangulære bænkplade, at bænken stilles op mod en mur, uden der levnes luft mellem bænk og mur. Når du stiller den an, falder den ind.

FAQ

🤔 Hvor høj bør en bænk til entreen være?

Højden på den bænk, som vælger at placere i din entre, kan variere meget alt afhængig af dit behov. Nogle bænke har en lille højde på kun 20 cm, mens andre bænke har en højde, der nærmere minder om en lav stol. Vælg ud fra dit behov og din indretning.

🧐 Hvordan kan jeg opbevare sko i en lille entre?

Hvis du har en lille entre, så mangler du måske et sted, hvor du kan opbevare dine sko, uden at de står og flyder, så du vælter over dem så snart du kommer ind ad døren. En lille bæk med indbygget hylde, skab eller skuffe til sko kan være løsningen.

🤓 Hvad bruger jeg en bænk i entreen til?

En bænk i entreen kan være en stor hjælp til at komme i og af skoene. Her kan du sætte dig og tage dine sko på, og særligt hvis du har gæster på besøg, så slipper de f snuble over hinanden. Nogle bænke kommer også med indbyggede hylder til sko.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar