Teaktræ er det bedste materiale, når du er på udkig efter havemøbler i træ i høj kvalitet. De holder i mange år, og derfor er teaktræ også blevet brugt til havemøbler i årtier. I dag kommer meget teaktræ fra bæredygtige skove, og der er ikke mangel på det. Det er let at finde flotte designs skabt i teaktræ, samtidig med at du får havemøbler, som kommer til at holde i mange år. Træet kræver mindre træbehandlinger en gang i mellem, men hvis du gør det, så har du også havemøbler, som kan holde hele livet.

Her har vi samlet nogle af de flotteste havemøbler på markedet lige nu, så du kan få inspiration til at finde dine næste teak havemøvler.

Merano havebord 100 x 76 cm – Rundt havebord med hvide metalben

teak havemøbler

Dette havebord er produceret med FSC-certificeret teaktræ. Det betyder, at du kan være sikker på, at træet kommer fra en bæredygtig skov.

Det er et rundt havebord med en teaktræplade øverst, og så har det hvide metalben. De hvide metalben er lavet i stål. Diameteren på bordpladen er 100 cm, så der kan sidde omkring fire mennesker rund om bordet. Højden er 76 cm, så det er let at finde havestole, som passer til. Vi vil anbefale, at du køber teaktræ stole til, så du har et matchende sæt. 

Vægten på bordet er 16,7 kg, så du kan let rykke det rundt, hvis du ønsker det. Det kan desuden foldes sammen på under ti sekunder. Det betyder, at du kan tage det med på picnic og bare smide det om bag bilen. Det gør også, at det ikke fylder det store, når du skal opbevare det om vinteren. 

Bordet kræver ikke den store vedligeholdelse, da teaktræ indeholder naturlig olie. Det betyder, at du kan have dette bord stående udenfor hele sommeren, men du bør tage det ind om vinteren i et tørt rum. På den måde kan du være sikker på, at dit runde havebord holder mange somre. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Merano havebord 125 x 76 x 74 – Firkantet bord som er let at folde sammen

teak havemøbler

Med dette havebord er der plads til fire til seks mennesker rundt om det. Det er fordelen ved, at det er så stort og firkantet, for du kan have to på hver side, og så kan der også sidde to personer i hver sin bordende. Havebordet er produceret med FSC-certificeret teaktræ, og så har det hvide metalben i stål.

I længden er bordet 125 cm, og i bredden er det 76 cm. Så der er masser af plads til de mange lækre grillaftener. Med en højde på 74 cm er det let at finde havemøbler, som passer til havebordet. 

Det er perfekt, fordi bordet blot vejer 19,8 kg, og du kan folde det sammen. Det betyder, at du kan flytte det rundt i din have, så du altid kan sidde lige i skyggen, eller der hvor du foretrækker. Det gør også, at det ikke fylder så meget, når du opbevarer det indenfor om vinteren. Havebordet kræver ikke den store træbehandling, hvis du sørger for at tage det ind hver vinter. Der er ikke mulighed for at gøre bordet større med en ekstra bordplade.

Selve bordpladen kommer i en lys farve med riller hele vejen fra den ene ende til den anden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Pietra havebord 150 cm x 74 cm – Teaktræ havebord med granitplade

teak havemøbler

Dette flotte runde havebord fra Pietra er 150 cm i diameteren, så der er masser af plads til en hyggelig sommeraften. Havebordet er produceret med FSC-certificeret teaktræ, som er din garanti for, at det kommer fra en bæredygtig skov.

Du får et havebord med en granitplade i midten, og så er der teaktræ i resten af bordpladen. Selve bordstellet er mat sort og lavet af galvaniseret metal. Det smarte ved granitpladen i midten af bordet er, at du kan stille varme genstande i midten af bordet. Det kan være levende lys, når solen endelig går ned, eller det kan være de varme kartofler. 

Pga. granitpladen og de tunge bordben så vejer dette runde havebord 41 kg, og du kan ikke folde det sammen. Så det er ikke lige sådan et bord, som du flytter rundt på. Teaktræet har stadigvæk godt af, at du har det indenfor om vinteren. Du kan alternativ ligge noget over bordet, så det ikke bliver så udsat af vejret, da det kan være svært lige at fjerne bordet. Bordet har desuden en højde på 74 cm, som er en fin standardhøjde, så du kan let finde havestole til bordet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vega loungesofa – Perfekt til det moderne hjem

teak havemøbler

Vi kender alle sammen til at have flotte havestole, men hvorfor ikke også få en loungesofa? Denne loungesofa har plads til to personer. Det er let at se, da den har en lang hynde i bunden og to separate hynder til ryglænet. Så selvom du nok godt kunne klemme en ekstra person ned mellem, så er den designet til to personer. 

Stellet er produceret i galvaniseret metal og har en sort, mat farve. Der er tale om tynde minimalistiske ben, men de er stadigvæk stærke nok til, at de kan holde vægten på dem, som sidder i loungesofaen. Ovenpå stellet er der et tyndt lag med FSC-certificeret teaktræ. Det er designet på en flot, klassisk måde, hvor både teaktræ og det sorte stel spiller sammen. Det er ikke sådan, at du tænker, at du har en teaktræssofa. I stedet tænker du bare, at du har en flot lækker loungesofa.

Den har en længde på 138 cm og en højde på 70 cm. Dybden på sofaen er også 70 cm. Så der er masser af plads til at slappe af og nyde en god sommeraften. Sofaen er inklusive hynder, som er i materialet polyester. Farven på dem er grå og passer perfekt til loungesofaen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vega loungebord 120 x 70 x 42 cm – Havebord til din lounge

teak havemøbler

Dette flotte loungebord fra Vega er fra samme kategori som deres loungesofa. Så du kan vælge at benytte det sammen eller hvert for sig, men hvis du leder efter flotte træ havemøbler, så er denne serie fra Vega helt klart pengene værd.

Da bordet er lavet til deres loungesofaer, så er det heller ikke ligeså højt, som du kender det fra mange andre haveborde. Det har en højde på 42 cm, hvilket er en god højde til et loungebord. Bordpladen er i FSC-certificeret teaktræ, som er din garanti for, at det kommer fra en bæredygtig skov. Selve stellet er sort mat og produceret med galvaniseret metal. 

Der er tale om et minimalistisk design, hvor stellet og bordpladen ikke stjæler fokus fra hinanden, men arbejder sammen til at give et unikt loungelook.

Længden på bordet er 120 cm med en dybde på 70 cm. Det vejer 13 kg, så du kan relativt let flytte rundt på bordet. Teaktræ har bedst af at blive pakket væk om vinteren. Optimalt set skal det stå i et ventileret rum, så det kan få luft. Det behøver ikke være varmt derinde, bare der er tørt og ikke frostgrader. Dette loungebord kræver ikke den store træbehandling.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Arrecife Teak Dækstol fra House Nordic – Nyd sommeren på en liggestol

teak havemøbler

En af de bedste ting ved sommeren er, at du har mulighed for at lægge dig ud i haven og nyde solen. For at gøre det bedst muligt kan vi anbefale denne Arrecife dækstol fra House Nordic. Den er lavet 100 % i teaktræ. Du kan sidde direkte på den, eller du kan placere en hynde på den. 

Længden på stolen er 150 cm, så der er plads til de fleste på den. Bredden er 60 cm og højden er 80 cm. Den er designet på en måde, hvor du kan folde en sammen, hvis du har brug for at flytte den. Det kan være, at du hele tiden rykker den rundt efter solen, eller det kan være, at du vil have den med på stranden. Den er utrolig let at tage op og tage med, og den vejer heller ikke alverden.

House Nordic er kendt for at designe lækre kvalitetsmøbler, og denne dækstol er ingen undtagelse. De har virkelig kælet for detaljerne med den. Da den er 100 % i teaktræ, kan det være nødvendigt at give den en oliebehandling i ny og næ. Desuden bør du ikke have den stående udenfor om vinteren. På den måde kan den holde i mange år, hvis du passer på den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lucas udtræksbord i teaktræ – Få mere plads med et fold ud bord

teak havemøbler

Hvis du har mangel på plads, eller du ikke gider have, at dit bord fylder det hele, så kan du vælge et udtræksbord. Lucas udtræksbord fra Sika har plads til en ekstra plade i midten. Når du trækker de to plader fra hinanden, har du også mulighed for at opbevare noget i det rum, som er under bordpladerne.

Bordet er kun lavet med teaktræ. Det kan i alt blive 200 cm, hvilket gør det perfekt, hvis du får besøg af mange, eller gerne vil have et bord, som du let kan flytte rundt på. Dybden er 100 cm og med en højde på 72,5 cm, passer det til de fleste havestole.

Bordet er designet af Sika, som altid har fokus på skandinavisk design. Der er noget Emil fra Lønneberg over dette udtræksbord på den gode måde. Sika har generelt fokus på deres fletmøbler, og derfor er de et populært valg til sommerhuse. Med dette bord har de designet et flot havebord i teaktræ i stedet, men det passer ind i deres havemøbel serie. Hvis du er på udkig efter et udtræksbord eller havebord i en klassisk skandinavisk stil, så er dette bord skabt til dig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Toledo teak spisebordstol – Lækker havestol fra House Nordic

teak havemøbler

House Nordic har designet en flot havestol i teaktræ. Den har navnet Toledo, og den passer sammen med et havebord, som du kan købe ved siden af, hvis du ønsker. Men du kan sagtens benytte disse spisebordstole alene eller sammen med et andet havebord.

Længden er 46 cm, bredden er 62 cm og højden 89 cm. Det betyder, at havestolen har en størrelse, som du kan bruge til de fleste haveborde. Selve designet er det klassiske havebordstol udseende, som du kender fra din barndom. Men der er et nyt take på det, så det er stadigvæk tydeligt, at der er tale om et produkt fra House Nordic.

House Nordic har altid fokus på det skandinaviske, men de har altid deres eget unikke design til, så du tydeligt kan se, at du har et havemøbel fra dem. Det gode ved teaktræstole er, at de kræver minimal behandling. Ofte kan du nøjes med at give dem en hurtig behandling, når sommeren er gået. Så er de så gode som nye, når du finder dem frem efter en lang og mørk vinter. De er designet sådan, at du let kan folde dem sammen og pakke dem væk om vinteren. Det betyder også, at du kan tage dem med på stranden eller med over til vennerne, når I skal grille.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Solvogn Nikki – Smart liggestol med hylde

teak havemøbler

Der er intet bedre end at slikke sol om sommeren. Her er denne flotte liggestol fra Muubs din bedste ven. Med det pæne navn, Solvogn Nikki, så kan du nærmest allerede fornemme, hvor flot designet er. Det er designet i skandinavisk design, så du præcis får det, som du gerne vil have. Nemlig en god liggestol som du kan bruge hele sommeren.

Den er 200 cm i længden, så den passer stort set til alles krop. I bredden er den 65 cm og den har en højde på 33 cm. Materialet er 100 % teaktræ i en flot, lys farve. Muubs skriver om solvognen, at du kan behandle den løbende og bevare den flotte farve. Men hvis du vil have et rustikt look, så kan man også lade være med at behandle den, og så vil den over tid komme til at se nærmest endnu flottere ud. Den har hjul, så du let kan flytte den rundt, og du kan trække en hylde ud, hvor du kan stille en drink.

Som de fleste teaktræmøbler, så er det bedste, at du opbevarer dem indenfor om vinteren, og du kan vælge at oliebehandle den en gang om året, så vil den altid se ud som ny.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Muubs solseng lounge Mykonos, 170CM – Liggestol inspireret af Grækenland

teak havemøbler

Som navnet antyder, så minder denne liggestol fra Muubs om Grækenland. Det er lykkedes med solsengen Mykonos at skabe et stykke Grækenland men med flot dansk design. Der er tale om en solseng i teaktræ, hvor du ligger på en den medfølgende lysegrå hynde.

Solsengen er 170 cm i længden, men den passer alligevel til alle, da den har et ryglæn. Så de 170 cm er længden på hele solsengen, men for enden har du ryglånet, hvor du sidder opad den. Det er et klassisk look for den type af solsenge, da man kan sidde op og føre en samtale med andre. 

Bredden er 89 cm og den har en højde på 75 cm. Så der er masser af plads på den. Selve hynden til er produceret i olefin. Dette stof er valgt, da det er vandafvisende, så du kan sagtens lade den stå udenfor, selvom det regner. Det anbefales dog, at du tager hynden med indenfor, når du ikke bruger solsengen.

Det er også bedst, at du tager selve solsengen med indenfor om vinteren, så du beskytter dit teaktræ. Du kan vælge at træbehandle det, hvis du lader være, får det et rustikt look over tid.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

House Doctor Woodie loungestol – Dansk design til en billig pris

teak havemøbler

Denne flotte loungestol fra danske House Doctor er lavet i 100 % teaktræ. Det er et unikt, dansk design, da hele stolen virker som en firkant i et stykke. Det gør, at det er relativt let at flytte rundt på stolen, selvom du ikke har mulighed for at folde den. Den vejer 20 kg.

Den er 66 cm i højden, 60 cm i bredden og 70 cm i dybden. Meningen er, at du sidder på den uden en pude, men mange vælger at have en pude for pynt. Du kan sagtens købe hynder til den, hvis du gerne vil sidde mere blødt. Der er intet armlæn, så det er meningen, at du støtter dig opad ryglænet i stedet for.

Træet behandles en til to gange om året, så bliver det ved med at bevare samme flotte udseende. Desuden er det en god idé at flytte den ind om vinteren. Det gode ved denne loungestol er, at du sagtens kan have den stående i en udestue. 

Hvis du er på udkig efter unikt dansk design uden at betale kassen for det, så bør du overveje denne loungestol fra House Doctor. Woodie loungestol er en hel fantastisk loungestol, som kan få alle udendørsområder til at se pænere ud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Teak Banan bænk kerneteak – Flot havebænk med bananform

teak havemøbler

Denne havebænk er formet som en banan, eller hvad man kan kalde for en halv banan. Bagsiden minder om en banan, som du læner dig opad. Den har et ryglæn, og så bøjer den indad i begge ender.

Den er 147 cm i længden, så der kan sidde omkring fire personer på den. Dybden er 55 cm og den har en højde på 78 cm med en siddehøjde på 45 cm. Den er perfekt at have stående ude i haven, hvis du har et sted, hvor du elsker at sidde og se solnedgangen. 

Den er i 100 % teaktræ og har en lys farve. For at bevare den farve skal du oliebehandle den et par gange om året. Ellers kan den godt risikere at famle en smule. Derfor er det også en god idé at tage den indenfor om vinteren. Dog vælger mange ikke at gøre det, fordi det netop er en havebænk. Men den er ikke boltret til jorden, så den burde være relativt nem at flytte, hvis I er to personer til at gøre det. På den måde kan den holde i mange år og blive ved med at se ud som ny.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Malaga Køln Teak Havemøbelsæt – Bliv klar med et helt havesæt

teak havemøbler

Det kan virke frustrerende, at du skal købe alting separat, når det kommer til havemøbler. Det slipper du heldigvis med, hvis du køber dette havemøbelsæt fra Malaga. Du får hele seks havestole med, når du køber dette havemøbelsæt. Desuden får du også et stort ovalt havebord, som endda kan slås ud og blive endnu større.

Alle møblerne er lavet i teaktræ, og det kommer fra Indonesien. Det er også grunden til, at du kan få hele havemøbelsættet så billigt, så det er en god løsning, hvis du gerne vil have et helt havemøbelsæt uden at blive ruineret.

Bordet er 240 cm i længden, så der er masser af plads til de seks stole. Havestolene kan klappes sammen, når du ikke bruger dem. Så du behøver ikke have alle seks stole stående samtidig. 

Alle møblerne er lyse, og for at bevare denne farve er det en god idé, at du træbehandler det. Du behøver ikke gøre det ofte, men det holder i længere tid, hvis du passer ordentligt på det. På den måde kan det være det billigste havemøbelsæt, som du nogensinde har købt, da det kan holde i så mange år, hvis du passer på det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Køln Teak cafesæt – Ø 70 cm – Nyd en kop kaffe udenfor

teak havemøbler

Dette lille søde cafésæt er perfekt til alle, som gerne vil sidde udenfor at drikke en øl eller en kaffe. Du får to havestole og et rundt havebord med, og det har en fin størrelse, så du kan bruge det på en mindre altan eller terrasse. 

Både havebord og havestole er lavet i teaktræ og har en lys farve. Bordet har en diamater på 70 cm. Det gode er, at både havebordet og havestolene kan foldes, når du ikke længere skal bruge dem. På den måde er det let at pakke det væk, når det igen bliver vinter. Samtidig kan du også let tage det ind, så du ikke engang risikerer regnvejr. På den måde kan du faktisk minimere, hvor meget du behøver at behandle dette lille søde havemøbelsæt.

Hvis du vælger at behandle det, skal du bare give det en omgang træbehandling, og så bliver teaktræet ved med at se ud som om, at det er helt nyt. Hvis du passer godt på det, kan du bruge dette havesæt i mange år.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Teak Grillvogn – Opbevar alt til din grill

teak havemøbler

For de fleste er sommeren lig med, at vi skal være udenfor at grille. Udover en grill skal du bruge en grillvogn, hvor du kan opbevare kødet på, inden det skal på grillen. Denne flotte grillvogn har hjul og så er den lavet i lyst teaktræ.

Den er 85 cm i bredden, 80 cm i højden og 45 cm i dybden. Det betyder, at der er masser af plads på den til alle din grillmad og grillredskaber. Samtidig burde den være i nogenlunde højde til, at du ikke skal bøje dig for langt ned, når du skal tage noget fra den.

De smarte hjul er placeret i den ene ende, så den både er et grillbord og en grillvogn. På den måde kan du let løfte den op og køre den henad fliserne eller græsplænen. Det er smart, når der skal hentes mere kød inde fra køkkenet.

Da den er lavet i teaktræ, er det en god idé at træbehandle den en gang om året. Det er ikke alle, som gør det, da der trods alt bare er tale om en grillvogn. Men hvis du vil have, at den bliver ved med at se pæn ud, så er det en god idé at gøre.

Nyd sommeren med et havemøbelsæt i teaktræ

Det er oplagt at bruge mange timer udenfor, når vejret endelig er til det. Generelt set har du mange forskellige muligheder i dag, når det kommer til træmøbler. Teaktræ har den kæmpe fordel, at det er let at oliebehandle. Desuden kan du få mange flotte havemøbelsæt i dag i teaktræ. Det findes stort set i alle prislejer, så du kan altid finde noget, som passer med din økonomi.

Vi kan især anbefale de mange flotte skandinaviske designs, da de formår at kombinere et klassisk look i træ med det moderne. Det er tydeligt, at de har brugt lang tid på, hvordan de kommer frem til dette unikke look.

Teaktræ ser pænt ud, og det giver dig også fornemmelsen for sol og varme. Over de sidste par år er plastikmøbler røget ud i kulden, da de sjældent er særlig gode for miljøet. Så hvis du har nogle ældre plastikmøbler og står overfor at skulle have nye havemøbler, så vil vi anbefale, at du får et havemøbelsæt i teaktræ i stedet for. 

Det fleste mærker burde være fine, men hvis du vil være sikker på, at du er god for miljøet, så skal du gå efter teaktræ, som er FSC-certificeret. På den måde kan du være sikker på, at træet kommer fra en bæredygtig skov, hvor der er tænkt på naturen og miljøet.

Denne side er anmeldt af: Maja A. Kristensen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar