Et dejligt spisebord er et af hjemmets mest vigtige møbler – det er jo her, jeres familie samles hver eneste dag og ofte flere gange om dagen, herunder til morgenmad, middagsmad og aftensmad. Men det er jo bestemt ikke kun i forbindelse med måltider, at familien sidder ved spisebordet. Spisebordet samler familien, når der skal klippes julepynt, når børnene skal lave lektier, og når morgenavisen skal læses grundigt igennem i weekenden. Men det er også her, I typisk befinder jer, når I får gæster – om det så er til middag eller ej. 

Det kan være svært at skabe overblik over de mange forskellige muligheder, og om du skal vælge et teak spisebord med hollandsk udtræk eller et højlaminat spisebord. Vi har her gjort det let for dig og samlet forbrugernes største favoritter her, så du blot kan vælge din egen favorit.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Big spisebord med udtræk – Testvinder

Big spisebord med udtræk

Testresultater

Dette spisebord med butterfly udtræk er ét af de mest solgte spiseborde med udtræk hos Ilva.

Om Big spisebord med udtræk

Der er en grund til, at dette spisebord er blevet døbt Big. Her får du nemlig et ekstra langt udtræk med hele 6 tillægsplader. Det betyder, at bordet kan blive over 5 meter langt. Dermed får du også her et spisebord, som kan rumme selv meget store middagsselskaber.

Og du behøver ikke at være bekymret for, hvorvidt bordet bliver vakkelvornt og ustabilt, når det forlænges med så mange meter. Bordet har nemlig dobbeltben, og det betyder, at når du isætter tillægsplader, vil benene forskubbes, så bordet også har ben under sig i den yderste og inderste del af bordet. Derved bevarer bordet sin stabilitet, selvom det bliver mere end dobbelt så langt.

Dette spisebord med udtræk forlænges ved at lægge tillægsplader i midten af bordet, og under bordpladen kan du opbevare op til 4 tillægsplader. Det er fremstillet i hvidt laminat og har ben i hvidpigmenteret egetræ. Det perfekte bord til den store familie med mange gæster.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 215 x 100 x 75 cm
 • Dimensioner med udtræk: 527 x 100 x 75 cm
 • Bordplade: Hvid højtrykslaminat
 • Ben: Hvidpigmenteret matlakeret egetræ
 • Dobbeltben ved udtræk
 • Udtræk til 6 tillægsplader
 • 4 tillægsplader kan gemmes under bordet
 • Tillægsplader medfølger ikke

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Tokyo – et smukt spisebord i brun valnød

Tokyo

Det smukke spisebord, Tokyo, er lavet i varmt, brunt valnøddetræ, som giver bordet et klassisk og elegant look, og det er med god grund populært i sin kategori hos xl-møbler.dk.

Når man ser spisebordet, og dens minimalistiske og slanke stil, vil man automatisk tænke på det moderne hjem, hvor bordet vil passe perfekt ind. Det slanke look vil matche godt med et hav af forskellige stole, uden det vil føles for stort til rummet. Bordets brune, valnødfarve vil bringe varme og liv ind i hvilket som helst hjem, da den nedtonede farve er behagelig.

Bordet kan desuden også bruges som et konferencebord, da dets minimalistiske stil vil passe ind i de fleste kontorer. Bordet vil altså være med til at sætte den perfekte ramme om alt fra et middagsselskab til en intim middag eller et møde.

Spisebordets stil indbyder også til, at man nemt og enkelt kan pynte og dekorere det både til hverdag og til særlige lejligheder. Bordet kan dekoreres med vaser og lysestager i forskellige farver. En simpel borddækning til et middagsselskab vil også hurtigt komme til at se rigtig flot og interessant ud. Hvis man er mere til den farverrige borddækning, så komplementerer bordet også farverne på en flot måde. Uanset hvilken stil man har i hjemmet, om den har afdæmpede farver eller er meget farverig, så vil bordets minimalistiske stil og varme farve passe perfekt ind.

Bordet er udstyret med butterfly udtræksplader, som ligger gemt under bordpladen. Bordet er derfor nemt at forlænge, da du blot skal trække bordpladen fra hinanden og folde udtrækspladerne ud.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 200 x 100 x 76 cm
 • Dimensioner med udtræk: 250 x 100 x 76 cm
 • Bordplade: Valnødtræ
 • Ben: Metal stel lakeret i en mat sort
 • Butterfly udtræksplade medfølger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Cirrus smalt spisebord med udtræk – Slankt design

Cirrus smalt spisebord med udtræk

Om Cirrus spisebord med udtræk

Hvis du ikke har meget breddeplads at arbejde med, så er dette smukke spisebord med udtræk fra Cirrus et rigtigt godt bud. Det har en slank form og et smukt, minimalistisk design. Der er gemt en ekstra bordplade i midten f spisebordet, som er meget nemt og hurtigt at folde ud, hvis I får gæster. Den slanke form på bordet gør, at du sidder tættere på dine gæster på den anden side af bordet. Det er en fordel, når I skal samtale på kryds og tværs i en mængde af mange mennesker.

Bordpladen er lavet af finér, og de skarpt skårne ben er fremstillet af massivt egetræ. Det betyder, at spisebordet er super stabilt. Det lækre egetræ får det samtidig til at se dyrt og eksklusivt ud – om end prisen er mere end rimelig.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 190 x 90 x 75 cm
 • Dimensioner med udtræk: 235 x 90 x 75 cm
 • Slankt design
 • Bordplade: Finér i mat lak
 • Ben: Massivt egetræ
 • Stabilt, eksklusivt og minimalistisk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

OLI spisebord – et moderne og luksuriøst spisebord

OLI spisebor

Det karakteristiske spisebord fra OLI er et moderne bord, som adskiller sig fra det almindelige klassiske spisebord og er derfor populært i sin kategori hos xl-møbler.dk.

Det moderne bord har et elegant og luksuriøst look, som vil passe ind i det moderne hjem. Den slanke bordplade og det robuste ben ligger blandt andet op til at matche bordet med elegante og minimalistiske stole i samme hvide farve. Bordet vil passe perfekt ind i et hjem, hvor møbler ikke kun skal være funktionelle, men også spændende og flotte at kigge på.

Du kan også nemt pynte og dekorere bordet med din stil, hvis du ønsker det. Bordets elegante look indbyder til luksuriøse vaser og lysestager, blandt andet i den samme hvide farve eller i børstet stål. Du kan på den måde tilføje bordet stil, så det matcher perfekt sammen. En simpel borddækning til et middagsselskab vil også hurtigt se flot og elegant ud på bordet.

Bordet vil også stål flot sammen med farverige malerier eller andre farverige dekorationer i rummet. Uanset om du har valgt afdæmpede farver eller mange livlige farver i dit hjem, så vil OLI spiseborde komplimentere det flot.

Bordet kan også bruges til mere end bare et spisebord i dit private hjem. Det kan også bruges som konferencebord, og det vil elegant sætte rammen om ethvert møde. Det vil nemt passe ind i et mødelokale eller som spisebord til frokostpausen. Det kan nemlig nemt udvides med indbyggede tillægsplader, så der kan sidde 8 personer om bordet. Det perfekte antal til et møde eller et middagsselskab.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 140 x 100 x 76 cm
 • Dimensioner med udtræk: 200 x 140 x 76 cm
 • Materiale: Tempereret glas
 • Ramme: MDF og børstet stål
 • Farve: Hvid høj glans
 • Leveres med indbygget tillægsplade

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Skovby Nordic – et lækkert spisebord i høj kvalitet

Skovby Nordic

Det lækre spisebord, Skovby Nordic, er med sin klasse og stabilitet med til at skabe de ideelle rammer for kvalitetstid og hyggelige aftener. Det er derfor også et fund i sin kategori hos ilva.dk.

Bordet er et fantastisk eksempel på et godt og stilsikkert dansk design. Det er i høj kvalitet, og dets flotte udtryk er en velbalanceret blanding mellem det klassiske og det moderne. Det er med til at skabe et hyggeligt sted for familie og venner både i hverdagen og ved særlige lejligheder. Bordets design gør det luftigt og let, så man ikke føler, at det fylder for meget i rummet.

Du har fri mulighed for at tilpasse dit spisebords udtryk præcis, som du ønsker, at det skal være. Du kan nemlig vælge mellem forskellige farver og varianter. Både bordplade, bordkant og benene er helt op til dig at bestemme. Du kan derfor nemt tilpasse bordet til din stil og indretning, så det passer perfekt ind i dit hjem. Du skal nemlig tilbringe mange gode timer ved bordet, og det er derfor vigtigt, at du nyder at se på det.

Du kan også nemt pynte bordet med forskellige vaser og lysestager, som du nyder at se på. Det vil også være nemt at dække op til et fremtidigt middagsselskab, da borddækningen automatisk vil se smukkere og mere interessant ud på spisebordet.

Bordet kan forlænges med 2 butterfly-udtræksplader, som er integreret i bordet, og nemt kan foldes ud på midten af bordet. Det er derfor nemt og hurtigt at forlænge bordet, hvis der en dag kommer gæster forbi.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 183 x 100 x 74 cm
 • Dimensioner med udtræk: 275 x 100 x 74 cm
 • Frit valg mellem forskellige bordeplader, bordkante og ben
 • Dansk kvalitetsdesign
 • 2 integrerede tillægsplader medfølger

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Gango spisebord med udtræk – futuristisk og spændende

Gango spisebord med udtræk

Om Gango spisebord med udtræk

Når du ser på dette spisebord med udtræk, får du straks tanker om moderne design, minimalistisk indretning og et futuristisk islæt i jeres indretning. Det rummer plads til hele 8 personer, og med den indbyggede tillægsplade i midten bliver bordet op til 220 cm langt. 

Desuden kan du tilkøbe nogle matchende og meget moderne spisebordsstole, som passer helt perfekt til spisebordet. Dette spisebord vil også egne sig godt som mødebord på et kontor, hvis du har brug for det, og ellers fungerer det super godt i den minimalistiske indretning med skandinaviske, rene linjer.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 160 x 90 x 75 cm
 • Dimensioner med udtræk: 220 x 90 x 75 cm
 • Futuristisk og moderne
 • Indbygget tillægsplade på 40 x 90 cm
 • Matchende spisebordsstole kan tilkøbes
 • Perfekt i den minimalistiske indretning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Vejgaard spisebord med udtræk – Til alle dine gæster

Vejgaard spisebord med udtræk

Om Vejgaard spisebord med udtræk

Er du på jagt efter et skandinavisk og slankt spisebord med udtræk, vil du helt sikkert godt kunne lide denne smukke version fra Nordby. Her får du skønt skandinavisk design i sin absolut fineste form med en hvid bordplade, der fuldender det stringente look.

Selve stellet under bordet fås både i sort og i naturtræ, så du har mulighed for at vælge den variant, som passer allerbedst ind i netop jeres indretning. 

Det rene og meget minimalistiske design gør, at du med nemhed kan matche indretningen derhjemme med dette bord, uanset om I bor minimalistisk, moderne, hyggeligt eller retro. Du kan desuden få det i to forskellige størrelser, så du kan vælge dét mål, der er plads til hjemme hos jer.

Udvalgte specifikationer

 • Lille: Dimensioner uden udtræk: 150 x 90 x 75 cm
 • Lille: Dimensioner med udtræk: 230 x 900 x 75 cm
 • Stor: Dimensioner uden udtræk: 195 x 90 x 7 cm
 • Stor: Dimensioner med udtræk: 285 x900 x 75 cm
 • 2 forskellige farver
 • Bordplade: MDF
 • Ben: Pine træ
 • Minimalistisk, stilrent og skandinavisk

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Haslev 7-H spisebord med udtræk – klassisk og smukt

Haslev 7-H spisebord med udtræk

Om Haslev 7-H spisebord med udtræk

Dette spisebord med udtræk er holdt i en oval og klassisk form med en bordplade i laminat og smukke, massive egetræsben, der er olieret i mørkegrå farve. Der er desuden mulighed for at tilføje hele 2 ekstra tillægsplader, så du virkelig kan få plads til jeres gæster. 

Bordet trækkes fra hinanden i midten, hvor du så kan indsætte de ekstra tillægsplader efter behov. Har du mange gæster, kan du indsætte begge tillægsplader, og skal du kunne bruge lidt ekstra plads, kan du nøjes med at indsætte en enkelt plade. Tillægspladerne medfølger ikke i prisen, så du vælger selv, om du vil tilkøbe en enkelt eller begge.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 180 x 105 x 74 cm
 • Vægt: 42 kg
 • Bordplade: Hvid laminat
 • Ben: Massiv eg olieret i mørk grå farve
 • Kant i krydsfinér i mørk grå olie
 • Minimalistisk, klassisk og stilrent

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Temahome Apex spisebord med udtræk – råt og industrielt

Temahome Apex spisebord med udtræk

Om Temahome Apex spisebord med udtræk

Dette spisebord med udtræk er perfekt til dig, der har en lidt mere rå og cool stil, og det er som skabt til store åbne rum, som for eksempel i New Yorker lejligheder. Det er udført med en Honeycomb panel som bordplade i et gråt beton look, og den medfølgende tillægsplade er en smuk, sort sag, der matcher de kulsorte bordben i MDF.

Uden tillægsplade er bordet 200 cm langt og holdt helt i gråt beton look, men når du tilføjer tillægspladen, får det et ekstra pift med det sorte MDF, ligesom bordpladen bliver helt op til 250 cm langt. Der skulle derfor være mere end rigeligt med plads til både den nærmeste familie og en masse gæster.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 250 x 100 x 76 cm
 • Dimensioner med udtræk: 200 x 100 x 76 cm
 • Bordplade: Honeycomb Panel i gråt beton look
 • Ben: Sort MDF
 • Tillægsplade i sort MDF medfølger
 • Råt og industrielt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Alba spisebord med udtræk – Bedst til prisen

Alba spisebord med udtræk

Hvorfor er dette spisebord med udtræk bedst til prisen?

Dette fine spisebord med udtræk kan fås for under 2000 kroner og er med sin basislængde på 150 meter helt perfekt både til den studerende og til familien med et lille køkken.

Om Alba spisebord med udtræk

Dette spisebord er helt perfekt til dig, der ikke har meget plads og heller ikke har brug for et stort spisebord, men som samtidig gerne vil kunne invitere masser af gæster over på middag. Bordets basis-længde er 150 cm, og der er dermed fin plads til den lille familie, men ved tilkøb af tillægsplader kan du få det op i en lidt længere længde. 

Det er et smukt, lyst spisebord, som har bløde former og afrundede kanter. Den lyse og naturlige overflade kommer af den hvidpigmenterede olie, der er brugt til at behandle både bordplade i egefinér og bordben i egetræ med, og netop fordi spisebordets ben er lavet i egetræ, er det solidt og robust. 

Spisebordet ser meget dyrere ud, end det egentlig er, og det kan holde til lidt af hvert. Dermed er det også helt uden tvivl det bedste til prisen.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden tillægsplader: 150 x 75,5 x 80 cm
 • Bordplade: Træ finér behandles med hvidpigmenteret olie
 • Ben: Massivt egetræ behandles med hvidpigmenteret olie
 • Runde og bløde, afrundede former
 • Skal behandles med hvidpigmenteret olie
 • Tillægsplader medfølger ikke

Piet Hein Super Ellipse hvidt spisebord med udtræk – Premium valg

Piet Hein Super Ellipse hvidt spisebord med udtræk

Testresultater

Det er det allermest klassiske, danske design, du kan komme i nærheden, kvaliteten er skyhøj, og du får 5 års garanti på lakerede baser og hele 10 års garanti på stel og bordplader.

Af samme grund får dette spisebord også hele 5 ud af 5 stjerner hos 179 forbrugere.

Om Piet Hein Super Ellipse ovalt spisebord med udtræk

Den danske producent, Fritz Hansen, står bag dette smukke spisebord med designer Piet Hein i spidsen for kreationen. Det er et ikonisk spisebord med en harmonisk oval form, som skaber et roligt og behageligt udtryk i det rum, den står i.

Den passer perfekt ind i både skandinavisk, moderne indretning og i klassisk, traditionel indretning. Dette design spisebord med udtræk kan blive op til 270 cm langt, så der er rigeligt med plads til gæster. Det har en bordplade i hvid laminat, der har nano tech overflade, som hverken ændrer farve eller tager imod fingeraftryk. Desuden er det resistent over for varme og er super hygiejnisk.  Spændbenene i forkromet stål giver lige det sidste til det minimalistiske udtryk.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner uden udtræk: 170 x 100 x 72 cm
 • Dimensioner med udtræk: 270 x 100 x 72 cm
 • 5 års garanti på lakerede baser
 • 10 års garanti på stel og bordplade
 • Bordplade: hvid laminat, nano tech overflade
 • Ben: Forkromet stål
 • Ændrer ikke farve, er resistent over for fingeraftryk og varme og er super hygiejnisk

i samarbejde med PriceRunner

 

Hvor stort skal dit spisebord med udtræk være?

Størrelsen på spisebordet afhænger i høj grad af, hvor stor jeres familie er, og størrelsen af udtrækket afhænger helt og holdent af, hvor mange gæster I gerne vil kunne sætte sammen. Derudover er I naturligvis også nødt til at overveje størrelsen af det rum, hvor spisebordet skal stå i. Der er ikke noget værre, end et spisebord der optager alt plads og luft i et rum, så det ender med at se både proppet og rodet ud. Dette gælder dog kun i forhold til bordets standardlængde – det vil sige længden uden udtrækket. Det er jo knapt så vigtigt, om rummet ser lidt proppet ud, når udtrækket er sat i, idet det jo netop kun er, når I har gæster på besøg.

Derudover kan formen selvfølgelig også spille ind, idet formen kan være afgørende for, hvor stort dit spisebord med udtræk kan være. Et spisebord rundt med udtræk fylder for eksempel mere i rummet end et rektangulært, fordi det er nemmere at placere de firkantede former. Derudover kan materialevalget også spille ind på, hvor meget bordet rent visuelt fylder i lokalet. Her vil et teaktræ spisebord med hollandsk udtræk fylde mere for øjet end for eksempel et hvidt laminatbord.

Når du køber spisebord med udtræk, skal du derfor primært tænke på, hvor mange mennesker I er til daglig og købe et spisebord i en størrelse, der modsvarer dét. Herefter kan du begynde at overveje, hvor mange gæster I typisk har på besøg af gangen, ligesom du også bør overveje, om I gerne vil eller plejer at holde større selskaber derhjemme. Alt afhængig af svaret kan du herefter bestemme størrelsen af udtrækket til spisebordet.

Skal du købe stole med, eller har du allerede stole derhjemme?

At sidde behageligt ved spisebordet er mindst lige så vigtigt som spisebordet selv. Derfor skal du have nogle super komfortable spisebordsstole, der samtidig skal være fremstillet i et materiale, der er modstandsdygtigt over for diverse madvarer, væsker og snavs. De skal jo netop kunne holde til at blive brugt til både den festlige begivenhed, den daglige aftensmad og hjemmearbejdet. Og så skal de også passe godt til spisebordet – både i udseende og størrelse.

Hvis du er meget glad for jeres eksisterende spisebordsstole derhjemme, og vil du gerne bruge dem til det nye spisebord med udtræk, så er det meget vigtigt, at du kender målene på spisebordsstolene. Dem får du nemlig brug for, når I skal ud og se på nyt spisebord, idet målene på henholdsvis spisebord og spisebordsstole skal matche hinanden. De skal jo helst kunne være spisebordet i både højde og bredde. Det betyder også, at dine spisebordsstole derhjemme kan blive meget afgørende for, hvilket spisebord med udtræk du kan købe.

Hvis du gerne vil købe spisebordsstole i forbindelse med købet af nyt spisebord med udtræk, så har du mulighed for at vælge mellem et lidt bredere udvalg. Her kan du vælge at personliggøre dit spisebords-setup med en masse forskellige stole, eller du kan vælge at købe de stole, der som udgangspunkt hører med til spisebordet. Køb gerne et par ekstra, så du også har nok til bordet i udslået udgave.

Der er mange muligheder

Der er ingen tvivl om, at spisebordet samler hele familien og vennerne, og af samme grund har de fleste familier brug for et relativt stort spisebord. Det er sjældent, at en familie nødvendigvis bespiser og er vært for horder af mennesker hver eneste dag, men det er rart at have meget plads, hvis I får gæster på besøg. I stedet for at investere i et kæmpestort spisebord, som fylder hele køkkenet, men kun delvist benyttes i hverdagen, så kan I investere i et spisebord med udtræk. Et spisebord med udtræk sikrer nemlig, at I kan have masser af gæster på besøg uden at mangle siddepladser – men at I samtidig ikke skal blokere hele køkkenet med et kæmpestort spisebord i hverdagene.

Vælg mellem et utal af forskellige slags, herunder rundt spisebord med udtræk, lille spisebord med udtræk, Wegner spisebord med hollandsk udtræk, brugt spisebord med udtræk, spisebord i egetræ med udtræk og spisebord med udtræk i hvid højglans – mulighederne er uendelige.

Testkilder

Der findes ikke mange tests på spisebord med udtræk. Men det allervigtigste er jo som bekendt også, hvad den endelige slutforbruger synes om produktet. Derfor har vi i stedet valgt at fokusere på, hvad forbrugerne mener om hvert enkelt spisebord med udtræk. Således har vi været inde og se på, hvilke spiseborde med udtræk, der har været mest populære hos de enkelte forhandlere, ligesom vi har været inde og læse forbrugernes bedømmelser af en lang række forskellige spiseborde med udtræk.

Læs også Spisebord med udtræk – 26 flotte borde der kan udvides udgivet af bomagasinet.dk.

FAQ

🧐 Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber et nyt spisebord?

Når du vælger at investere i et nyt spisebord, skal du først og fremmest kigge efter design, kvalitet og størrelse. Spisebordet skal passe til din stil og den stil, du har i dit hjem, samtidig med, at størrelsen skal passe ind i rummet, det skal stå i.

🤓 Hvilket materiale er bedst til et spisebord?

Der findes mange forskellige materialer til spisebord. Du kan blandt andet finde flotte planke spiseborde og smukke marmor spiseborde. Ønsker du et robust spisebord, der kan holde til en del, herunder blandt andet børn, skal du vælge et spisebord lavet af træ.

💰 Hvor meget skal jeg bruge på et spisebord?

Det er helt op til dig selv, hvor meget du vælger at bruge på et spisebord. Prisen på et spisebord afhænger blandt andet af, hilket materiale det er lavet af. Er det for eksempel lavet i marmor, som er meget eftertragtet, koster spisebordet en del.

🤔 Hvor langt fra væggen skal et spisebord stå?

Det er i princippet fuldstændigt op til dig selv, hvor langt dit spisebord skal stå fra din væg. Har du et stort spisebord, der kræver meget plads og er fyldt med detaljer, vil det være oplagt at placere spisebordet relativt langt ude fra væggen.

Denne side er anmeldt af: Jens C. Olsen Rating 10/10

Author

Write A Comment