Er du på jagt efter en sofa med chaiselong og er i tvivl om, hvilken én du skal vælge, og hvad du skal gå efter? Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, når du leder efter sofaer med chaiselong, da der er rigtigt, rigtigt mange om buddet.

Sofaer med chaiselong er blevet meget populære, fordi de netop giver øget mulighed for maksimal afslapning, og fordi de typisk kan rumme flere mennesker end en normal sofa kan. Og med øget popularitet kommer øget udbud.

Vi har derfor samlet de bedste sofaer med chaiselong til dig her, så du ikke skal starte helt fra bunden i jagten på den rigtige sofa med chaiselong til familien.

Det bør du overveje, før du køber en sofa med chaiselong:

 • Størrelse: Du bør overveje hvor stor din sofa med chaiselong skal være. Hvis i bor mange sammen bør i købe en stor sofa, og sørge for at der er plads til alle. Overvej hvor ofte du får gæster på besøg, og hvor mange i er. Hvis i ofte er mange samlet, så er det en god ide at sørge for man også har plads til at de kommer.
 • Materiale: Materialevalg er mere end bare udseende. Hvis du går meget op i hvor nem din sofa med chaiselong er at rengøre, så bør du overveje en lædersofa. Hunde og kattehår er nemme at fjerne, og sofaen kan nemt tørres af med en våd klud. Du bør købe materiale i god kvalitet, da stof i dårlig kvalitet nemt kan revne ved kontakt med skarpe genstande. Sidst men ikke mindst, bør du overveje hvilket stof og farver der passer ind i dit hjem.
 • Pris: Pris og kvalitet følges tæt sammen. Hvis du har børn og dyr i din sofa bør du være villig til at give lidt ekstra. Alt for billige sofaer er ikke glade for skarpe genstande, og revner hurtigt ved kontakt. Tykkere og mere dyrt materiale holder bedre, og længere. Sofaer med chaiselong til dyrere priser bygges ofte i bedre træ, og burde holde i flere år end en billig sofa. En sofa med chaiselong til 15.000kr er ikke dyr, hvis den holder mange år, og en billig sofa med chaiselong til 4.000kr er ikke billig, hvis den hurtigt går i stykker. Det er alt sammen faktorer du bør tage med i dine overvejelser.
Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Overvejelser før du køber sofaer med chaiselong

Det allerførste, du skal tænke på, når du er på udkig efter sofaer med chaiselong, er, hvor sofaen skal stå – og dermed også hvor stor den må være. Ofte vil det give sig selv, hvor sofaen skal stå, fordi rummene i huset eller lejligheden ofte ikke åbner uendelige forskellige muligheder for at placere så stort et møbel. Det kan også være, at stuen har skæve kanter eller underlige vinkler, som medfører, at det ikke er alle sofaer med chaiselong, du har mulighed for at sætte ind i stuen. Det er vigtigt, at du tænker stuen igennem, inden du begynder at overveje sofa, for det er spild af tid at begynde at lede efter noget, som simpelthen ikke er en mulighed efter nærmere eftertanke. Når du overvejer, hvor din sofa skal stå, skal du tage flere ting med i betragtning. Hvor kommer sollyset ind henne? Det er skøn med sol, men det er altså irriterende, hvis ikke du kan sidde i din sofa uden at blive blændet. Desuden kan direkte sollys blege stoffet på din sofa, så undlad at stille den et sted, hvor den står i direkte sollys det meste af dagen. Du kan også overveje, om sofaen skal tjene en bestemt funktion i lokalet, for eksempel som en rumdeler, der kan skabe flere mindre rum i stuen. Overvej også størrelsen af rummet – er det en mindre stue, er der relativt begrænsede muligheder i forhold til størrelsen på sofaen. Har du en stor stue, er mulighederne ret åbne, om end en lille sofa kan se en kende fjollet ud i et meget stort lokale. Hvis du har en idé om, hvor sofaen skal stå, og cirka hvor stor den skal være, kan du eventuelt teste efter med lidt malertape. Du indrammer simpelthen området på gulvet med malertape, og dermed har du en bedre fornemmelse af, hvor meget sofaen fylder, og om det vil fungere på det pågældende sted i stuen.

Hvor mange mennesker skal sofaen kunne rumme?

Som du kan se ovenfor findes der både 2 personers sofaer med chaiselong og 3 personers sofa med chaiselong, og du skal derfor gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor mange mennesker, du ønsker, der skal kunne være plads til. Du kan selvfølgelig også gå all in og vælge en 4 personers sofa med chaiselong, men det kræver altså, at du har en stue af en vis størrelse. Hvis du vil have en mindre, kan du også gå efter en chaiselong stol til 1 person.

Har du ofte gæster på besøg, eller har du en stor familie, giver det mening at vælge en stor sofa med plads til mange mennesker. Har du derimod en lille familie, og holder du sjældent meget store selskaber, kan du sagtens nøjes med mindre. Det handler altså om at se på din hverdag og dit behov, når du skal vurdere, hvor stor sofaen skal være. Det er helt afgørende, når du kigger på sofaer med chaiselong, så du ikke spilder tiden. Det er ærgerligt at købe en alt for lille sofa, hvis du ofte har mange gæster, men omvendt er der heller ingen grund til at købe et ordentligt monstrum, hvis det primært er dig og din kæreste, der skal flyde i den.

Hvilket materiale skal sofaen leveres i?

Mange baserer materialevalget af, hvad der er mest praktisk for dem, herunder hvad der er nemmest at gøre rent, og hvad der er mest holdbart. Sandheden er dog, at der findes så mange forskellige varianter af de forskellige materialer, at du ikke må lade dit valg af materiale være baseret på praktik alene. Heller ikke selvom du har børn eller hund, da sofaer med chaiselong sagtens kan fås i en praktisk udgave af din yndlingsfarve. Først og fremmest skal du derfor træffe en beslutning om, hvorvidt du helst vil have stof eller læder. Lædersofa er et taknemmeligt materiale, som er nemt at holde, let at rengøre, og som kun bliver pænere med tiden. Vil du hellere have stof, har du en masse forskellige valgmuligheder. Der er de naturlige fibre, herunder bomuld, uld og silke, og der er de syntetiske fibre, såsom polyester, nylon og akryl. Som udgangspunkt er de syntetiske fibre markant nemmere at holde, da de er meget mere holdbare og meget mindre modtagelige over for pletter. Når du vælger materiale, skal du overveje, hvordan sofaen skal bruges, herunder om du har børn eller hund, om du kan lide at smække fødderne op, og hvordan du gerne vil henholdsvis sidde og ligge i sofaen. Har du hund og/eller børn, og vil du gerne kunne være helt afslappet i sofaen, er det en god idé at gå efter de syntetiske fibre, så du ikke skal stresse over, om ungerne spilder, eller hunden har beskidte poter.

Hvilken farve skal sofaen have?

Der findes efterhånden et utal af både designs og farvevalg, når det kommer til sofaer med chaiselong. Du kan få nærmest alle tænkelige farver, og faktisk er der også i dag rigtigt mange forhandlere, som giver dig mulighed for selv at designe sofaer med chaiselong, så du får netop de moduler og farver, du ønsker. Vælger du en grå sofa med chaiselong, får du en klassisk sofa, som aldrig går af mode, hvorimod hvis du vælger en vild farve, vil din sofa blive stuens statement piece, som virkelig skiller sig ud, og som dine gæster vil lægge mærke til. Sofaer med chaiselong er ofte holdt i et relativt klassisk design, og farven vil kunne give den netop det ekstra kick, og den vil ikke være håbløst umoderne inden for få år, da designet er holdt tidløst.

Har du brug for ekstra detaljer?

Endelig skal du også overveje, om du har nogle særlige behov, som du gerne vil have, at sofaen udfylder. Har du for eksempel gangbesværede familiemedlemmer, som du gerne vil tage hensyn til, kan det være en god idé ikke at vælge de lave sofaer, da de er svært at komme op af. Måske vil du også gerne have noget ekstra opbevaringsplads, og her kan du gå efter sofaer med chaiselong og magasin, hvor du kan lægge ekstra sengetøj, dyner og puder ned i, men også ungernes legetøj og bøger kan der blive plads til. Nogle sofaer med chaiselong har desuden små hemmelige rum i armlænet, hvor du kan lægge fjernbetjeninger mv. ned i, så de er gemt væk, når I ikke bruger dem.

FAQ

Hvad er en chaiselong sofa?
Du kan finde mange forskellige sofaer på markedet – enten med eller uden en chaiselong. Mange ved ikke, hvad en chaiselong i sofaen egentlig er. En chaiselong er blot et ekstra sidemøbel til sofaen. Sidemøblet er tilkoblet sofaen, og du kan her svinge benene op efter en lang dag.
Er chaiselong sofaer praktiske?
Der er meget forskellige og delte meninger om de såkaldte chaiselong sofaer. Rigtigt mange mener, at de er smarte, og leverer en god mængde ekstra plads og komfort. I en chaiselong sofa kan du smide benene op uden at skulle rykke dig ud af flækken.
Hvad er forskellen mellem en chaiselong og en besvimelses sofa?
Selvom du måske ikke skulle tro det, så er der relativt stor forskel på en chaiselong og en besvimelse sofa. En besvimelse sofa har et gammelt og antikt design og udseende, der ikke er just behageligt, mens en chaiselong er moderne, flot og yderst behagelig at sidde og ligge på.
Hvordan kan jeg få min sofa søvn til at være mere behagelig?
Ønsker du, at din sofa skal være en smule mere komfortabel at sove på, kan du først og fremmest ryste puderne. Det gør dem blødere og mere behagelige at sidde op ad og ligge på. Derudover kan du sørge for, at den altid er ren og flot.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Handvärk Modular Sofa – italiensk storladenhed mikset med skandinavisk minimalisme

Handvärk Modular Sofa

Hos Bomagasinet.dk er vi vilde med Handvärks 3-personers sofa med chaiselong, som vi også udnævner som et premiumvalg i kategorien. Efter eget udsagn har det danske brand Handvärk her formået at finde den eksakte balance mellem italiensk storladenhed og skandinavisk minimalisme. Der er tale om en modulsofa, som du selv kan vælge farve på. Du har også mulighed for at kombinere modulerne på forskellige måder, alt efter hvad der passer ind i din boligindretning. De oplyste mål gælder derfor for standardopstillingen.

Nok hører sofaen til de lidt dyrere modeller, men du får til gengæld også en chaiselongsofa, der både spiller på det lette, sofistikerede design og en lækker skumpolstring, der giver den en meget høj komfort. Sofaen er endvidere konstrueret med solide materialer, så den holder faconen i adskillige år. Du kan altså med god samvittighed ligge på sofaen og holde fjernsynsaften.

Handvärk er designer Emil Thorups hjertebarn – den tidligere TV-personlighed har altid haft en særlig kærlighed til arkitektur, og Handvärk er eksponent for kvalitetsdesigns med en stor æstetisk sans. Der anvendes også altid nogle af de mest eksklusive materialer. 

Udvalgte specifikationer:  

 • 3-personers sofa med chaiselong
 • Modulsofa 
 • Fås i flere farver, bl.a. mørkegrå
 • Mål: D194 x H75 x B296 cm 
 • ​​Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 for 10 % rabat til køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

Anna chaiselong sofa med ben i massivt træ

firenze-sofa-morkegra-501568

Er du den farveglade type, bør du overveje denne blå drøm af en sofa. Sofaer med chaiselong ligger typisk prismæssigt i den lidt højere ende, men denne smukke sofa har en virkelig skarp pris. Sofaen er beklædt med et smukt blåt og slidstærkt stof, og puffen er flytbar, så chaiselongen kan anvendes både i høje og venstre side. Det gør denne sofa super nem at arbejde med i forhold til indretning, ligesom du nemt kan flytte rundt på dine møbler løbende og lade sofaen passe ind i en ny opstilling. 

Designet er meget skandinavisk og klassisk, og de blå toner tilføjer lidt ekstra skarpt til den nordiske minimalisme. Der er smukke detaljer såsom dekorative knapper og elegante ben i træ. Desuden er det nemt at rede op til en enkelt nat på sofaen, hvis din gæst har brug for en overnatning. 

Udvalgte specifikationer

 • 3 personers sofa med chaiselong
 • Flytbar chaiselong, der således kan stå i både højre og venstre side.
 • Dimensioner: 80x219x151 cm
 • Vægt: 66 kg
 • Ben i træ
 • Betræk: Blå polyester

Moby læder sofa med chaiselong – til dig der kan lide at koble af i stuen

Moby læder sofa med chaiselong

Stuen er et af de rum, hvor vi tilbringer meget af vores tid, når vi skal koble af efter en lang dag. Det er her, vi har brug for at hygge, og det foregår ofte i sofaen.

En sofa i sort læder fra Moby serien er oplagt til dig, der har stuen som dit favoritrum. Denne sofa med chaiselong har bløde og dybe hynder, som giver dig den bedst mulige komfort, så du  kan komme ned i gear. Sofaens chaiselong er højrevendt, og dens klassiske design gør det muligt at kombinere den med din personlige stil. Det er også muligt at bestille sofaen med en venstrevendt chaiselong, hvis denne passer bedre ind derhjemme.

Med en Moby sofa har du en sofa, som du kan glædes ved i mange år. Den er fremstillet i ægte okselæder fra Australien, som er dækfarvet. Dette betyder, at sofaens overfladebeskyttelse er kraftig og dermed kan klare lidt af hvert. Derudover har den en sædehøjde på 44 cm og en sædedybde på 55 cm, og sofaen passer til cirka tre personer. Efter sofaen er samlet, kan du nyde den i lang tid fremover.

Andtradition Develius Modulsofa – Rund komfort

Andtradition Develius Modulsofa

Hvis du har stort fokus på komfort i din jagt på sofaer med chaiselong, vil denne sofa formentligt kunne opfylde dine høje krav. Alene ved at betragte sofaen udefra, kan man fornemme komforten skinne igennem designet.
Designet er holdt i bløde og runde former, og den får således et varmt og utroligt minimalistisk udtryk, som passer ind i de fleste skandinaviske hjem. Den har supersmukke afslutninger både ved gulvet, hvor du ikke fornemmer benene, men også ved armlænet, der kombinerer runde former og skarpe kanter. 

Sofaen er udført i grøn velour, og det er en særdeles populær farve for sofaer med chaiselong i øjeblikket. Du har mulighed for at lave en customized version af denne sofa, så du selv vælger din sammensætning, således at den passer bedst muligt ind i din stue. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige stofvarianter og læder.

Udvalgte specifikationer

 • 3 personers sofa med chaiselong
 • Venstrevendt chaiselong
 • Modulopbygget sofa, som du selv kan customize til dit behov
 • Dimensioner: 309×150 cm
 • Betræk: Grøn velour

Zanotta Flamingo Design – stor sofa med chaiselong og smalle stålben

Zanotta Flamingo chaiselongsofa

Leder du efter designer sofaer med chaiselong, behøver du ikke lede længere. Denne designdrøm er tegnet af Damian Williamson, og der har været fuldt fokus på at skabe en komfortabel sofa med harmoniske proportioner. Med andre ord: Sofaen skulle være behagelig for kroppen og for øjnene. Sofaer med chaiselong behøver nemlig ikke være vildt store og overdrevne, for at man kan flyde godt og lækkert i dem. 

Sofaen har en totaldybde på 89 cm, som er mere end rigeligt til, at du kan ligge superbehageligt, og det er tilstrækkeligt småt, til at den kan være i de fleste stuer af normal størrelse. Sofaen er tegnet med helt rene og stringente linjer, der brydes af mellemrummene mellem sofapuderne. Det giver et moderne og klassisk design, der aldrig går af mode, men som heller aldrig bliver kedeligt.

Desuden fås denne model også som almindelig sofa og som hjørnesofa.

Udvalgte specifikationer

 • 4 personers sofa med chaiselong
 • Venstrevendt chaiselong
 • Fås også som almindelig sofa og hjørnesofa
 • Dimensioner: 346×168 cm
 • Ben i poleret aluminium (fås også i sort og sort satin)
 • Betræk: Vale grå

Land chaiselong sofa stof – minimalisme i sin reneste form

Land Sofa med chaiselong

Er du mere til de nordiske og minimalistiske sofaer med chaiselong, er denne chaiselongsofa et rigtigt godt bud. Du får her helt rene linjer og et knivskarpt design. Der er fokus på det enkelte, det æstetiske og det komfortable med denne sofa, og det er derfor også en sofa, du med nemhed kan placere i langt de fleste hjem. 

Sofaen er en elegant løsning til dig, der godt kan lide nordisk design. Sædet er polstret med koldskum, og det er derfor fast og støttende, når du sidder i sofaen. I tilbagelænet tilstand sørger ryggens bløde polyetherskum for, at du lander helt blødt. Du får således den helt ideelle komfort med denne sofa. 

Desuden har du i høj grad mulighed for at customize din sofa, hvis du vælger en af Land sofaer med chaiselong, da du kan få dem i mange forskellige størrelser og opstillinger. Der er et utal af forskellige materialer og farver, ligesom du kan vælge forskellige sammensætninger, så sofaen både bliver helt personlig og lige præcis, som du gerne vil have den.

Udvalgte specifikationer

 • 4 personers sofa med chaiselong
 • Venstrevendt chaiselong
 • Kan customizes i forskellige opstillinger, materialer og farver
 • Dimensioner: 79x264x162 cm
 • Vægt: 88 kg
 • Fyld i sæde: Koldskum
 • Fyld i ryg: Polyetherskum
 • Stel i ubehandlet eg
 • Betræk: Keaton 353 Blue

Læs også vores artikel om spisebordsstole i træ her

Furniture by Sinnerup Florida – Fleksibelt design til en god pris

Furniture by Sinnerup Florida

Om Florida

Har du en mindre stue, en udestue eller et gæsteværelse, vil Florida passe godt ind. Sofaen fra Furniture by Sinnerup har et 3-personers design med en flytbar chaiselong. Den bliver udbudt til en fordelagtig pris. Du kan vælge sofaen i sort eller grå med egetræsben. Begge farver falder naturligt ind i de fleste indretninger, og de passer godt til hele farvespektret. Sofaen har et fleksibelt design takket være dens flytbare puf, som du kan anbringe i sofaens venstre eller højre side. Hynderne er spændt fast med praktisk velcro, så de forbliver på deres plads. Tekstilet i 100 % polyester er behageligt, holdbart og nemt at vaske rent. Ønsker du at beskytte sofaens betræk på forhånd, så sørg for at imprægnere det.Furniture har en kompakt størrelse på L: 212 x B: 85 cm. Puffen er 177 cm lang og 65 cm bred. Sofaens højden er 86 cm, og den har en normal siddehøjde på 45 cm. Sædedybden på 60 cm gør, at du ikke sidder lænet alt for langt tilbage i sofaen. 

Florida vs. markedet

Florida fra Furniture by Sinnerup er nemmere at integrere i hjemmet end de fleste sofaer på markedet. Sofaen har en kompakt størrelse med en flytbar puf, som giver en højre- eller venstrevendt sofa efter eget ønske. Samtidig passer sofaens grå eller sorte farve til ethvert interiør i indretningen. Udvalgte fordele ved Florida

 • Skarp pris
 • Flytbar chaiselong
 • Minimalistisk design
 • Holdbart polyesterstof 
 • Fastspændte hynder med velcro

Paris Grå Sofa Med Chaiselong – premium model med plads til hele familien

Mest eksklusive valg

Paris Chaiselongsofa

Om Paris Chaiselongsofa

Hvis du leder efter en stilren chaiselongsofa, som også giver dig fleksibilitet, er det Paris Chaiselongsofa fra SOFA.dk, som du kan kigge på. Paris Chaiselongsofa er et stilrent møbel med grå nuancer og sorte ben – og så kan den bygges om, så den passer til dig med moduler.Sofaen er opbygget af modulerne: hjørnemodul, midtermodul, hjørnemodul og en puf. Modulerne kan stå enkeltvis eller sammen, og det er det, som giver dig en enorm fleksibilitet. Du kan nemt flytte rundt på modulerne, så du får det, som du vil have det.Du kan også selv vælge, hvilken side chaiselongen skal være i, og du kan ombestemme dig løbende, hvis du vil have chaiselongen i den anden side.Sofaen er god til den store familie, som ønsker at sidde samlet. Den er bred med sine 270 cm, og det giver god plads til alle. Det er også en sofa, som kan holde til at blive brugt. Betrækket på Paris Chaiselongsofa er i det stærke stof Mano, og det er et meget slidstærkt materiale.Udvalgte specifikationer:

 • Farver: Antracitgrå og lysegrå
 • Dimensioner: 70 x 270 x 90 cm
 • Chaiselongdybde: 180 cm
 • Siddehøjde: 40 cm
 • Siddedybde: 61 cm
 • Fyld: Koldskum
 • Betræk: Mano – 100% polyester

Helsinki chaiselongsofa – billig sofa med chaiselong

God værdi for pengene

Helsinki chaiselongsofa

Om Helsinki Chaiselong sofa:

Når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, er det vigtigt, at du kan få benene op hurtigt og behageligt. Det er i den grad muligt med den fine Helsinki chaiselongsofa, som du kan få hos SOFA.dk. Siden får flotte anmeldelser på Trustpilot.dk med 4,4 ud af 5 stjerner fra brugerne.Sofaen Helsinki er kendetegnet ved bløde, runde former. Det er desuden ikke kun formerne, der visuelt er bløde, for sofaen er også enormt behagelig at sidde i.Sofaen er betrukket med Mano møbelstof, der har et råt look, men det er blødt og lækkert at røre ved. Stoffet er også enormt slidstærkt, og derfor vil det længe se pænt ud, selvom du bruger din sofa dagligt.Helsinki chaiselongsofa er en modulsofa, og det betyder, at du kan sætte den sammen, så den passer perfekt ind i din stue, eller hvor du ønsker at din nye chaiselongsofa skal stå. Du kan vende hjørnemodulet, så det passer til rummet, så chaiselongen kan både vende mod venstre og højre.
Det er også en smart løsning, da du kan forlænge sofaen eller gøre den mindre, hvis du flytter i noget henholdsvis større eller mindre.Udvalgte specifikationer:

 • Fire moduler
 • Farver: Grå og lysegrå
 • Dimensioner: 75 x 282 x 94 cm
 • Chaiselongdybde: 188 cm
 • Siddehøjde: 40 cm
 • Siddedybde: 61 cm
 • Fyld: Koldskum
 • Ben: Plastik
 • Betræk: Mano – 100% polyester

NEW YORK sofa med chaiselong – mulighed for brun, blå og grå

NEW YORK chaiselongsofa

Om NEW YORK chaiselongsofa

NEW YORK chaiselongsofa består af fire modeller. Der er et hjørnemodul, midtermodul, hjørnemodul og en puf. Det er en alsidig sofa, som passer godt ind i de fleste indretningsstile med muligheden for at tilpasse den.For at sidde godt i en chaiselongsofa, kræver det, at den er lavet af nogle gode materialer, og det er tilfældet med den flotte NEW YORK chaiselongsofa. Betrækket på sofaen er af det slidstærke stof Mano i 100% polyester, så den kan tåle at blive brugt i mange år.Selve rammen af sofaen er opbygget af massivt træ, og den er polstret med en fast koldskum. Koldskum betyder, at sofaen kan holde sin facon i mange år, hvilket du uden tvivl vil blive ekstremt glad for i længden. NEW YORK chaiselongsofa giver også dig mulighed for at få din sofa, lige som du vil have den. Først og fremmest kan du vælge  mellem fire flotte farver: blå, latte, grå eller lysegrå. Modellen giver også fleksibilitet, da du kan vælge at kombinere modulerne, som du vil. Du kan altså tilpasse den til din indretning.Du kan med ro i sindet vælge at købe NEW YORK chaiselongsofa fra SOFA.dk, da siden får gode anmeldelser på Trustpilot med 4,4 stjerner ud af 5 mulige af forbrugerne. Udvalgte specifikationer:

 • Fire moduler
 • Farver: 4 forskellige
 • Dimensioner på hvert modul: 90 x 90 x 70 cm
 • Fyld: Koldskum
 • Betræk: Mano – 100% polyester

Laurila U-sofa

Laurila U-sofa

Med plads til 5 personer og mere end det, er dette én af de største u sofaer med chaiselong på markedet. Den er super god til den store familie, der også gerne vil kunne invitere folk til at blive en overnatning. Sofaen kan nemlig slås ud til en seng, så dine gæster kan blive natten over. 

Den er holdt i en lys grå farve og har et meget klassisk design. Med små korte ben i eukalyptustræ efterlader den et roligt og pænt indtryk, og den passer designmæssigt ind i de fleste hjem, om end den kræver lidt plads.

Sofastoffet er i polyester, der er meget nem at holde, og som er særligt resistent over for pletter. Den er derfor god til børnefamilien, og ungerne vil elske at se fredagsfilm under dynerne her. 

Sofaen leveres delvist samlet, så du undgår at skulle bruge alt for meget tid på at samle og hurtigere kan smække fødderne op.

Udvalgte specifikationer

 • 5 personers sofa med chaiselong
 • U-sofa
 • Dimensioner: 360×133 cm
 • Vægt: 161 kg
 • Ben i eukalyptustræ
 • Betræk: 100% polyester

Orto sofa med bred chaiselong – den grønne drøm

Orto sofa med bred chaiselong

Her er virkelig tale om en smuk og familievenlig sofa i den lækreste farve, du kan forestille dig – og den er et rigtigt godt bud i din jagt på sofaer med chaiselong. Der er plads til hele familien i denne stilrene sag, og chaiselongen er bred nok til, at der sagtens kan ligge to ved siden af hinanden. Den inviterer til ren filmhygge for hele familien, og den mørkegrønne velour gør, at den både er moderigtig og klassisk at se på.

Sofaen er knap 3 meter lang og 164 cm bred, og der er således rigeligt med plads at boltre sig på. Sofaens fyld i ryggen er polyetherskum, og sæderne er fyldt med koldskum. Benene er holdt i en klassisk røgfarvet eg. Dette er helt klart én af de smukkeste sofaer med chaiselong, vi har set, og den passer rigtigt godt i de fleste skandinaviske og moderne hjem, hvor der er god plads. Og så er prisen virkelig god.

Chaiselongen er højrevendt, hvilket du naturligvis skal tage højde for i din indretning. 

Udvalgte specifikationer

 • 4 personers sofa med chaiselong
 • Højrevendt chaiselong
 • Dimensioner: 66x292x164cm
 • Vægt: 85 kg
 • Fyld i sæde: Koldskum
 • Fyld i ryg: Polyetherskum
 • Ben i røgfarvet eg
 • Betræk: Solo velour 1340 green

Læs også: De 7 bedste stofsofaer – find den perfekte komfort til dit hjem

Pisa U sofa med chaiselong – flyderen for alle

Pisa U sofa med chaiselong

Leder I efter én af de helt store sofaer med chaiselong? Denne store flyderdrøm af en sofa kan rumme en temmelig stor håndfuld gæster, og er I blot den nærmeste familie, vil I næsten kunne ligge ned alle sammen. Da det er en U-sofa med chaiselong, er der gode muligheder for at slænge sig for flere af familiens medlemmer, ligesom der er masser af siddepladser, hvis den store familie kommer forbi til en kop kaffe.

Sofaen er beklædt med et lysegråt stof og har armlæn i den ene side. Du kan tilkøbe nakkestøtte og ekstra puf, så I kan sidde (om muligt) endnu mere komfortabelt. På grund af sofaens form er det nemt at sætte ekstra stole til, så I sidder i en rundkreds for eksempel hvis I spiller brætspil eller er i gang med en livlig samtale under aftenkaffen.

Chaiselongen er venstrevendt, hvilket du skal overveje i din indretning. Da der både er chaiselong og en ekstra længe på sofaen, kræver denne sofa et relativt stort rum for at kunne stå åbent og frit. Til gengæld er den holdt i et klassisk og lyst design, således at det ikke føles som om, den fylder meget i rummet.

Udvalgte specifikationer

 • 4+ personers sofa med chaiselong
 • Venstrevendt chaiselong
 • U-sofa
 • Dimensioner: 83x295x197cm
 • Vægt: 88,5 kg
 • Fyld i sæde: Skum
 • Fyld i ryg: Skumkerne
 • Ben i metal
 • Betræk: 77% polypropylen og 23 % akryl
 • Stof slidstyrke: 29.000 martindale

Umbria Lux læder chaiselong sofa med stål ben – Læderluksus

4. Umbria Lux Sofa med chaiselong

Du får her en fantastisk klassiker, når det kommer til sofaer med chaiselong. Det er ganske enkelt en lækker luksusudgave af en smuk og klassisk lædersofa, der tilbyder ultimativ komfort og masser af god plads.

Læderet gør den nem at holde, og spilder ungerne i sofaen, er det blot at tørre af med en klud. Desuden bliver læder kun pænere med tiden, og du sikrer derfor, at du også på den lange bane får én af de smukkeste sofaer med chaiselong – og lækker patina.

Chaiselongen inviterer til lørdagshygge og fredagsslik, og den er skøn at smække benene op på i hverdagen efter en lang arbejdsdag. Materialerne er i høj kvalitet – så høj, at du får 10 års garanti med på sofasæderne. 

Der er plads til 3 voksne i denne lækre sofa, hvor chaiselongen er højrevendt. Sofaens puder er udført med pocket-fjedre, og sæderne er formstøbte. Det betyder, at komforten er maksimal, da fjedrene giver kroppen den bedste støtte, hvor kropsvægten er placeret på sofaen. Rygpuderne har polydun. 

Udvalgte specifikationer

 • 3 personers sofa med chaiselong
 • Højrevendt chaiselong
 • Dimensioner: 87x245x163 cm
 • Vægt: 83 kg
 • Fyld i sæde: Formstødt med pocket-fjedre
 • Fyld i ryg: Polydun
 • Ben i krom
 • Betræk: Semi 374 sort læder

Se også denne lignende artikel på vores side: Chesterfield sofa | 7 smukke engelske design sofaer i læder

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar