De fleste kender følelsen af at komme hjem efter en lang dag og ikke have lyst til andet end at smide sig i sin sofa, så lang man er. En hjørnesofa med chaiselong er den ultimative sofa at smide benene op i og slappe af resten af eftermiddagen. Møblet er blevet populært blandt danskerne, og det er med god grund. Der er ekstremt mange forskellige muligheder for at få denne slags sofa til at passe ind i din stue. De fås nemlig i mange forskellige størrelser, designs og farver, så du vil med garanti kunne finde noget, der kan passe til din behov.

Samtidig udnytter de pladsen meget effektivt, eftersom de kan stå i et hjørne af stuen, hvilket man ellers ofte ikke får udnyttet ordenligt. Disse sofaer er også de perfekte samlingspunkter for familien, fordi der er plads til, at alle kan sidde behageligt, og som de lyster. Her har vi samlet 8 rigtig gode muligheder til inspiration, hvis du ønsker dig en hjørnesofa med chaiselong, og der er noget for enhver smag.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

FLORIDA 3-personers sofa – Budgetvenlig hjørnesofa med flytbar chaiselong

Florida

Har du tidligere kigget på sofa med chaiselong, kender du sikkert til frustrationen over at have fundet det rette møbel, hvor den fastmonterede puf sidder i den forkerte side. 

I fremstillingen af FLORIDA er der taget hånd om denne situation. Det enestående ved det moderne møbel er den flytbare chaiselong. Du bestemmer til enhver tid selv, i hvilken side puffen skal placeres. 

Hylderne på siddeoverfladen er sat fast med velcro. Når du løfter de 2 aflange hynder af, kan du omplacere chaiselongen og beklæde sofaen med hynderne igen. 

Det giver dig masser af fleksibilitet med din kvalitetssofa, at du kan få glæde af den i masser af år frem. Flytter du bolig til mere eller mindre plads, er sofaen let at integrere her. 

FLORIDA er skabt i et enkelt og klassisk formsprog. Den er udført i et elegant, grå look, som bringer forskønnelse og stil i ethvert hjem. 

Du behøver ikke spekulere på løbende vedligehold af den multifunktionelle sofa. Når du sørger for at imprægnere den, før du og familien tager den i brug, gøres polyesterbetrækket modstandsdygtigt og smudsafvisende. 

Både børn og voksne vil synes om FLORIDA. Sofaen giver god plads til, at der kan slappes af med benene oppe for 2 personer. 

Benene er skabt af massivt egetræ og har en optimal højde, så du nemt kan komme til under sofaen, når der skal gøres rent. 

Detaljer 

 • Lavet i materialer af høj kvalitet (betræk af polyester og ben af massivt egetræ)
 • Multifunktionelt design af puf
 • Stilrent look
 • God pris 
 • Stor komfort 

Lotus Hjørnesofa med chaiselong – flot og elegant hjørnesofa

Lotus Hjørnesofa med chaiselong

Denne flotte Lotus hjørnesofa har et meget elegant og stilrent look, og den vil se godt ud i langt de fleste stuer. Samtidig har den masser af siddepladser og god plads til familiehygge med den venstrevendte chaiselong og en pufafslutning. Den er betrukket med stof i en flot, men samtidig diskret, grågrøn farve, der både giver mulighed for at lade sofaen stå, som den er, eller at style den med pudder og tæpper. De høje ben får sofaen til at se let og elegant ud, og så er de i hvidolieret egetræ.

Sæde- og ryghynderne i denne hjørnesofa med chaiselong er polstret med polyetherskum, der er både blødt og praktisk og giver masser af komfort, uanset om du sidder eller ligger ned. Det er også muligt at tilkøbe nakkestøtter for en endnu mere komfortabel sofa. Med denne sofa i rummet bliver den hurtigt midtpunktet for din stue, hvor både familie og gæster kan samles, men den er også lige så god at flade ud på alene.

Godt at vide:

 • Mål (H x L x B): 80 x 290 x 200 cm
 • Fyld: Polyetherskum
 • Venstrevendt
 • Vægt: 92,1 kg

FLEX 162 Hjørnesofa med chaiselong – lys og trendy hjørnesofa med fløjlsbetræk

FLEX 162 Hjørnesofa med chaiselong

Denne hjørnesofa med chaiselong har et flot lyst og trendy look, og samtidig er den rigtig stor med plads til at alle kan sidde komfortabelt og lige som de har lyst til. Den har et stofbetræk af hvidt fløjl, hvilket giver et lidt retro, men samtidig trendy, udtryk, og den hvide farve er flot i en stue, hvor den kan give lidt ekstra lys, især fordi den vil optage meget af pladsen. Benene er af børstet stål og har en god højde, så sofaen fremstår let.

Sofaens sæder er i koldskum med dun, og ryggen er i skumgranulat, hvilket gør sofaen dejlig komfortabel at slænge sig i, når man har brug for afslapning og hygge. For optimal komfort anbefales det, at hynderne bankes jævnligt. Chaiselongen i denne sofa er venstrevendt og giver god ekstra benplads. Denne sofa er perfekt til den store familie, der ønsker et trendy og lyst midtpunkt i deres stue, hvor de alle kan samles.

Godt at vide:

 • Mål (H x L x B): 82 x 316 x 250 cm
 • Fyld: Koldskum i dun og skumgranulat
 • Venstrevendt
 • Vægt: 140 kg

Cloud maxi sofa med chaiselong – perfekt sofa til det rummelige hjem

God værdi for pengene

Cloud maxi sofa med chaiselong

Der er ingen tvivl om, at jo mere rummeligt hjem du har, desto bedre muligheder har du også for at fylde det med møbler, der i sandhed gør dagligdagen mere behagelig. Hjørnesofaen Cloud maxi sofa med chaiselong er et oplagt eksempel på sådan et møbel, da denne store og brede sofa med chaiselong vil fylde din stue ud på en positiv måde. Den vil give dig et hjørne i hjemmet, hvor du altid kan falde til ro, samtidig med at du får optimal støtte i hele kroppen.

Inden du vælger Cloud maxi sofa med chaiselong, bør du nok lige sikre dig, at du rent faktisk har plads til hjørnesofaen. Med sin længde på næsten tre meter og en dybde på over en meter får du en sofa, der kræver rigeligt plads. Men hvis din stue er stor nok, vil du ikke fortryde, at du har investeret i en hjørnesofa, hvor der er helt optimale muligheder for at slænge sig.

Derfor anbefaler vi Cloud maxi sofa med chaiselong

Cloud maxi sofa med chaiselong passer ind i de fleste moderne hjem med sin rolige Navy Blue-farve, og med i købet får du også fem løse puder.

Når du investerer i Cloud maxi sofa med chaiselong, køber du en hjørnesofa, der kan holde i mange år. Det skyldes blandt andet fyldet i sofaen, som består af ST-skum og nozagfjedre i sæderne, og disse bidrager både til den øgede komfort, samtidig med at materialerne er meget holdbare.

Specifikationer:

 • Farve: Navy Blue
 • Puder: 5 løse puder inkluderet
 • Længde: 298 cm
 • Dybde: 107 cm

Visby sofa med chaiselong – hjørnesofa med god støtte og komfort

Kundefavorit 

Visby sofa med chaiselong

Mange danskere lever med smerter i ryggen, og det kan der være mange forskellige årsager til. Én af de mest udbredte årsager er dog, at vi sidder for meget ned, og at vi sidder for dårligt. Vi sidder på for lave kontorstole, ligger i for billige senge og hviler os i for bløde sofaer.

Med Visby sofa med chaiselong kan du dog komme en stor del af problemet til livs, da hjørnesofaen er designet til at yde så optimal støtte og komfort som muligt. Det lader sig gøre ved hjælp af fyldet, der består af både ST-skum og nozagfjedre i sæderne. Ud over at fyldet sikrer en længere levetid, vil du også hurtigt mærke, at din ryg og krop møder fast støtte de rigtige steder, og du vil ikke falde sammen på en uheldig måde i Visby-sofaen.

Derfor anbefaler vi Visby sofa med chaiselong

Med sin behagelige chaiselong får du god mulighed for at hvile benene efter en hård dag, og med sin længde på 256 centimeter er der rigeligt med plads til, at hele familien kan nyde godt af den faste rygstøtte. Visby sofa med chaiselong passer med sin minimalistiske stil ind i de fleste nordiske hjem, og du kan vælge mellem mange forskellige farver.

Specifikationer:

 • Farver: Braga navy / Porto antracit / Lissabon lilac / Sintra golden
 • Dybde: 147 cm
 • Længde: 256 cm
 • Fyld: ST-skum og nozagfjedre

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bravo chaiselongsofa hjørnesofa – multifunktionel sofa med sengeudtræk og opbevaring

Bravo chaiselongsofa hjørnesofa

Denne hjørnesofa med chaiselong er både praktisk og rigtig hyggelig. Sofaen har et flot lyst look med de hvide og lysegrå farver, som giver et dejligt lyst udtryk til stuen. Derudover er denne sofa ekstremt praktisk og multifunktionel. Sofaen har nemlig både en opbevaringsskuffe og et sengeudtræk gemt under hynderne. Du kan altså også bruge denne sofa til at huse gæster på en komfortabel måde og til at opbevare alle de ting, du ikke lige ved, hvor du skal gøre af. Skuffen kan selvfølgelig også med fordel bruges til sengetøj og lignende, så du hurtigt kan klargøre din nye gæsteseng.

Sofaen ville også være ideel i et sommerhus. Designmæssigt ville den passe rigtig godt ind med de lyse farver, og med lidt pyntepuder og tæpper kan du sætte dit eget præg på den, så den passer lige ind i dit sommerhus. Den er selvfølgelig også super praktisk at have i sommerhuset, så du kan invitere gæster til at overnatte. Samtidig får du også ekstra opbevaringsplads, og det er jo altid nyttigt i et sommerhus. Sofaen kan leveres med både en højrevendt eller en venstrevendt chaiselong, så der er rig mulighed for at få den passet ind i dit hjem.

Læs også: Sofa med chaiselong test (2020) De 9 bedste chaiselong sofaer

Vanta hjørnesofa med chaiselong – kæmpestor hjørnesofa i sort og rødt læder

Vanta hjørnesofa med chaiselong

Denne Vanta hjørnesofa med chaiselong er både kæmpestor og har et helt unikt look. Sofaen er betrukket i sort PU læder med røde detaljer og accenter, som også er i PU læder. Denne form for læder er produceret med oksehuder, men derefter har det fået påført et lag plastmateriale, der gør læderet både slidstærkt, praktisk og nemt at rengøre.

Denne sofa har både plads til den store familie og alle vennerne, og den passer perfekt til store og hyggelige sammenkomster. Har du ikke plads i stuen, er denne sofa også ideel at have stående i en eventuel kælder eller et separat værelse, der er indrettet som tv-rum. Der er mulighed for at opbevare små ting, som for eksempel bøger eller dvd-film, i siderne under armlænet. Du og hele din familie vil helt sikkert sidde mageligt og komfortabelt i denne hjørnesofa med en chaiselong, som både er ekstra stor og let buet, så den bliver nærmest som en lænestol.

Mål:

 • H x B x D: 95 x 390 x 290 cm
 • Sædehøjde:  40 cm
 • Sædedybde: 57 cm
 • Højde, gulv til nakkestøtte: 90 – 105 cm

Ucreate hjørnesofa med chaiselong – byg selv din drømmesofa i lækkert læder

Ucreate hjørnesofa med chaiselong

Denne hjørnesofa med chaiselong læder fra Ucreate giver dig mulighed for helt selv at designe din drømmesofa, så den passer perfekt til din familie og jeres behov. Sofaen er betrukket med sort semianilinlæder, der giver et rigtig flot og klassisk look og som kan passe ind i langt de fleste stuer uanset indretningsstil. Benene er i krom og bidrager til det klassiske og alsidige look med deres sølvfarve.

Hjørnesofaen har hårdt skum i sædehynderne, mens ryghynderne indeholder et mix. Det giver masser af komfort, så du er sikker på altid at sidde godt og behageligt i denne sofa. Det smarte byg-selv system fra Ucreate betyder, at du har masser af valgmuligheder i forhold til, hvordan din sofa skal se ud, og den kan derfor komme til at passe ind i alle hjem. Dette gælder både, når det kommer til størrelse, udseende og komfort. Har du en lille stue, kan der altså stadig være mulighed for at få en flot hjørnesofa med chaiselong til at passe ind.

Dine valgmuligheder er:

 • 2 sædedybder
 • 2 sædebredder
 • 4 sædevarianter
 • 4 typer armlæn
 • 2 ryghyndevarianter
 • 8 typer ben
 • Stof eller læder i mange farver

Milan hjørnesofa – en stor hjørnesofa med plads til hele familien

Milan hjørnesofa

Denne hjørnesofa med chaiselong er til dig, der ønsker en hjørnesofa med god plads til hele familien. Hjørnesofaen sætter komfort højt og har både armlæn og muligheden for at tilkøbe en nakkestøtte, hvis du ønsker at gøre den endnu mere komfortabel. Det gør den perfekt til afslapning og hyggeaften med familien. Sofaen er rigtig godt polstret og beklædt med antracitgråt stof, hvilket er meget slidstærkt, så den kan holde til lidt af hvert. Derfor er denne sofa også et godt bud til dig, der godt kan lide at have kæledyret med oppe i sofaen.

Hjørnesofaen er vendbar, så du kan helt selv bestemme om chaiselongen skal sidde i højre eller venstre side. Dermed er denne sofa dejlig nem at få integreret ind i din stue. Den neutrale farve giver også god mulighed for at tilpasse sofaen, så den passer lige ind i din indretningsstil. Du kan holde den enkel og neutral, eller du kan tildække den med pyntepuder og tæpper for en ægte hyggestemning.

Sofaen har masser af plads at boltre sig på, hvad end det betyder, at hele familien kan sidde samlet om aftenen, eller at du kan ligge på ryggen, så lang du er, om eftermiddagen.

Godt at vide:

 • Mål (H x B x D): 81 x 298 x 234 cm
 • Delvist samlet ved levering
 • Ekstra slidstærkt stof
 • Vendbar
 • Vægt: 112,4 kg

Ucreate hjørnesofa i læder – eksklusiv og alsidig byg-selv hjørnesofa

Ucreate hjørnesofa i læder

Denne eksklusive hjørnesofa fra Ucreate har et elegant og klassisk dansk design, som vil se godt ud i hver en stue og give lidt ekstra eksklusivitet til dit hjem. Den er betrukket i sort okselæder i dessin Soleda, hvilket er det, der især giver det eksklusive look, som denne sofa har. Benene er i stål, og de er tilpas høje, så sofaen også ser let og elegant ud. Samtidig med den æstetiske fremtoning er der dog også stor fokus på den brugsmæssige komfort. Dette er altså også en sofa, som er meget rar og behagelig at sidde eller slænge sig i, og der er plads til, at alle kan udfolde sig.

Samtidig er denne hjørnesofa med chaiselong også meget alsidig. Den har nemlig en fleksibel konstruktion, hvor du helt selv kan designe den alt efter dine egne behov. Det betyder, at du kan få lige den sofa, der vil passe allerbedst til din familie, din stue og din indretningsstil. Du kan for eksempel selv tilpasse størrelsen, så sofaen ikke fylder for meget i stuen, men samtidig har alle de siddepladser, der skal bruges.

Dine valgmuligheder er:

 • 4 sædevarianter
 • 2 ryghyndevarianter
 • 4 typer armlæn
 • 2 sædedybder
 • 2 sædebredder
 • 8 typer ben
 • Stof eller læder i mange farver

3 gode tips til at indrette din stue

Står du overfor at skulle indrette eller genindrette din stue, og synes du, det er lidt svært at komme i gang? Læs med her for at få nogle gode tips og tricks til at komme i gang og få indrettet din stue.

Vælg et tema og en farvepalette

Det gør det meget nemmere at komme i gang med indretningen, hvis du starter med at bestemme dig for et tema og en stilart, som du vil gå efter. Det kan for eksempel være moderne, minimalistisk, skandinavisk, industrielt eller bohemen. Der er masser af muligheder. I denne forbindelse er det også en god idé at kigge på, hvilken farvepalette du kunne tænke dig at bruge til din nye stue. Er du for eksempel til det hvide, lyse og simple udtryk, eller er du mere til farver, der kan sætte en stemning og booste dit humør.

Måske har du allerede et par møbler, som du har udset dig, eller ved at du gerne vil beholde fra din tidligere indretning. Så er det selvfølgelig en god idé at tilpasse din farvepalette og stil efter disse. Har du for eksempel en dominerende rød sofa, som du elsker, må du vælge en farvepalette, der centrerer sig omkring rød og møbler, der kan passe til denne farve.

Find målebåndet frem

Det er meget vigtigt, når du skal ud at vælge møbler, at du får målt din stue korrekt, så du har en præcis idé om, hvad du kan få plads til, og hvordan det kan stå. Sørg for at måle alle de forskellige afstande og overflader, du har i din stue, og hvis du allerede har nogle få møbler, skal du selvfølgelig også måle disse.

Hvis du allerede har nogle møbler, du ved, at du gerne vil bruge, er det også en god idé at eksperimentere med hvor mange forskellige steder i rummet, de kan stå. Måske har din sofa altid stået op ad den samme væg, og du har aldrig overvejet alle de andre muligheder for, hvor den også kan stå. Det er også vigtigt at overveje, at der skal være plads til at gå rundt i stuen. Du kan altså ikke fylde hele rummet op med møbler, så du næsten ikke kan komme fra det ene sted til det andet.

Find de helt rigtige møbler til dine behov

Når du har styr på den generelle stil og farvepalette, og du ved, hvor meget der er plads til i din stue, kan du gå i gang med at købe dine nye møbler. Her er det meget vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilke behov du har. Hvor meget betyder komfort for eksempel for dig? Hvis du sidder i din sofa det meste af dagen, er det vigtigt, at du prioriterer en sofa, som du sidder rigtig godt i. Hvis du er den eneste der kommer til at bruge den, kan de være mere økonomisk at købe en behagelig chaiselong stol i stedet for.

Her går det altså ikke at gå på kompromis, fordi du falder for en sofa, som har et flot design, men ikke er komfortabel. Det er også en god idé at overveje, hvilket materiale din sofa skal være betrukket med. Har du for eksempel kæledyr, vil det være en fordel at vælge et slidstærkt materiale, som også er nemt at rengøre.

FAQ

🧐 Hvordan ved jeg, hvilken hjørnesofa jeg har brug for?

Det kan være svært at bestemme og vurdere, hvilken hjørnesofa du har brug for. Når du skal vælge en hjørnesofa, skal du dog starte med at måle op: Hvilken størrelse kan den have? Derefter skal du overveje og finde ud af, hvilket design du foretrækker.

🤔 Er hjørnesofaer praktiske?

Hjørnesofaer kan være enormt praktiske – især hvis du har en lang væg i stuen, som skal fyldes ud eller dekoreres. Mange vælger faktisk en ekstra stor hjørnesofa, netop fordi det kan pynte enormt meget op ad en væg, samtidig med det er praktisk og sparer plads.

👍 Er chaiselongsofaer praktiske?

Sofaer med chaiselonger eller chaiselongsofaen er en yderst praktisk sofa. Chaiselongsofaen kan nemlig let tilpasses rummets form og facon. Mange chaiselongsofaer kommer med flere forskellige moduler, hvilket også gør det lettere at sætte sofaen, som man har lyst til og behov for.

🤓 Hvad er meningen med en chaiselong?

Chaiselong sofaen bliver mere og mere populær og ses ofte i diverse danske hjem. Meningen med chaiselongen er, at du skal kunne smide fødderne op, nærmest ligge helt ned og nyde en dejlig aften på sofaen. Du vil med sikkerhed elske en chaiselong til din sofa.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar