Har du mindre plads i stuen, er en stor sofa med chaiselong upraktisk.

I stedet kan du vælge en af de mindre, men mindst lige så flotte og komfortable 2 personers sofaer, der giver ekstra siddepladser uden at optage meget plads.

De mindre 2 personers sofaer er oplagte til lejligheden, studieboligen, teenageværelset, sommerhuset, eller hvor du ellers har brug for en lille sofa. Du kan også kombinere din 2 personers sofa med en større model i stuen og få et samlet sofasæt med ekstra mange pladser til gæster.

Hos Furnished.dk har vi fundet 6 favoritter blandt nogle af de bedste 2 personers sofaer på markedet – der er noget for enhver smag og i flere prislag, så du kan finde den helt rigtige.

Hvad skal man overveje, når man køber en 2 personers sofa?

Størrelse
En 2 personers sofa er et godt valg til små rum, da den ikke kræver så meget plads. En trepersoners sofa kan tilføjes til sofaområdet, hvis man ønsker at have endnu flere sidepladser. En typisk 2 personers sofa måler 130 cm i bredden og 84 cm i dybden. En 2 personers sofa er generelt mindre i længden, men større i bredden og dybden, og de største modeller er mellem 168 og 224 cm i længden.

2 personers sofaer har to siddepladser og to passende ryghynder (eller et tilsvarende areal, hvis din sofa ikke er opdelt i seperate “sæder”). 2 personers sofaer er den næstmest populære sofa-type blandt medlemmer af det britiske forbrugerråd, “Which?”, hvoraf 34% af de adspurgte havde en.

Materiale
2 personers sofaer fås i mange forskellige materialer, men de mest populære er bomuld, hør, fløjl, uld og polyester. Hvert stof har sine fordele og ulemper. Bomuld er blødt og åndbart, men det kan være dyrt og svært at vedligeholde. Hør er også blødt og åndbart samt slidstærkt og allergivenligt. Fløjl er luksuriøst, men kræver mere vedligeholdelse end andre materialer, mens uld er varmt om vinteren og køligt om sommeren. Polyester er syntetisk og holdbart og fås i mange forskellige farver. Hvis du har kæledyr eller børn, kan du vælge en sofa med et mere slidstærkt stof som hør eller uld. Men hvis du leder efter noget, der er let at rengøre, kan polyester være et godt valg. 

Fyld
Der findes tre typer fyld: Fiber, skum og fjer. Fiberfyld er blødt og behageligt, men det kan begynde at miste sin form med tiden. Hvis du vælger en sofa med fiberfyldte sæder, skal du være forberedt på at fylde dem op efter et stykke tid. Skum er mere fast end fiber og vil ikke miste formen med tiden, omend det bliver en smule blødere. Fjer er et luksusfyld, da fjer typisk giver sæderne og puderne et mere fyldigt og blødt udseende. Men fjer kan være dyrt, og det er ikke særlig godt til ældre mennesker, der har brug for mere fast støtte. 

Pris
Den dyreste 2 personers sofaer koster over 40.000 kr. De har et innovativt design og har ofte betræk i fløjl. Jo tykkere og blødere stoffet er, jo mere koster sofaen. Men hvis du ikke vil bruge så mange penge på en 2 personers sofa, findes der billigere modeller, som stadig har nogle gode funktioner. De koster omkring 2.000 kr. og kan være et godt valg for folk, der leder efter noget komfortabelt og overkommeligt.

arrow-more

Frode Sovesofa 200cm 2 pers. – 2 personers sofa med afrundede kanter og lette træben

Klassisk valg – perfekt til små rum

Frode-Stem-Sofa-Bed-With-Arms-573-e1-web_600x600 (1)
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Frode er et godt valg, hvis du er på udkig efter en 2 personers sofa, der både er komfortabel og stilfuld. Den har en god størrelse til to personer med en bredde på 200 cm. Det gør den oplagt til små rum, da den ikke fylder for meget.

Denne 2 personers sofa er lavet med en skummadras af høj kvalitet, som er komfortabel og støttende. Den er udstyret med danskproducerede pocket/bagfjedre, som sikrer en god nattesøvn. Derudover er pocketfjedrene ventilerede, hvilket sikrer, at du holder dig kølig og komfortabel hele natten.

Den kan bestilles med eller uden armlæn, hvilket gør den kompatibel til ethvert rum. Hvis du vælger at bestille den med armlæn, kan du nyde den komfort og støtte, som de giver. 

Denne sofa har afrundede kanter og lyse træben, hvilket giver den et klassisk og tidløst look. Denne model er designet af den skandinaviske designer Per Weiss og har en moderne fremtoning, der passer til enhver boligindretning. Derudover er opbevaringsboksen under madrassen en glimrende funktion, der giver ekstra opbevaringsplads – oplagt til ekstra tæpper, puder eller andre ejendele.

Fordele

 • Nordisk design
 • Designet af Per Weiss
 • Springmadras med skum
 • 5 års garanti
Ulemper

 • Armlæn skal tilkøbes

Specifikationer:

 • Højde: 83 cm
 • Bredde: 200 cm
 • Dybde: 105 cm

Fredericia Tremmesofa af Børge Mogensen 197 cm 2 pers. – utraditionel 2 personers sofa med justerbar side

Bedste 2 personers sofa i unikt design

Fredericia-Tremmesofa-af-Boerge-Mogensen-Sofa-197cm-2-pers. (1)
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fredericia Tremmesofa blev skabt i 1945 af Børge Mogensen, som tegnede Trammesofaen, mens han skabte en treværelses lejlighed for Snedkerlaugets Møbeludstilling i København.

Denne ikoniske topersoners sofa har et unikt design, der gør den oplagt til dem, der ønsker en utraditionel designersofa. Stellet er lavet af sæbebehandlet egetræ, hvilket giver den et smukt og naturligt look.

Den er meget robust og vil holde i mange år. Med den bevægelige side kan du ændre sofaens form, så den passer til dine behov, og det komfortable, stilfulde design vil give dig mange timers afslapning.

Sofaen, der kombinerer den klassiske topersoners sofa med den engelske daybed og den franske chaiselong, er perfekt til dem, der ønsker noget anderledes. Den var for moderne til sin egen tid og dukkede op første gang i 1963 – men nu betragtes den, som en tidløs klassiker.

Så hvis du er på udkig efter en unik og komfortabel topersoners sofa, er Fredericia Tremmesofa af Børge Mogensen det oplagte valg.

Fordele

 • Designet af Børge Mogensen for Fredericia Furniture
 • Sofasiderne kan placeres i flere forskellige vinkler
 • Fås i 4 forskellige farver
Ulemper

 • Højere prisklasse

Specifikationer:

 • Højde: 86 cm
 • Bredde: 197 cm
 • Dybde: 76,5 cm

FDB Møbler J148 150cm 2 personers sofa – i klassisk design

Bedst til designer hjemmet

FDB Møbler J148
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Designklassikere går aldrig af mode. Den lille 2 personers sofa er et af designeren Erik Ole Jørgensens mest kendte møbler. Serien er let genkendelig med en ramme i træ med tremmedesign, der blev lavet særligt til FDB Møbler tilbage i 1978 – og den er også stadig flot og funktionel i dag, hvis du skal bruge en af de bedste 2 personers sofaer på markedet.

Forbrugerne på Google Shopping er også tilfredse med det klassiske design, der får en gennemsnitlig bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner. Det er særligt det enkle og veludførte design, som forbrugerne sætter pris på, men også komforten er god. En forbruger skriver i sin anmeldelse: ”Smuk og enkel sofa med fantastisk siddekomfort og god højde”.

Om FDB Møbler J148 150cm

Materialerne FDB Møbler J148 er lavet af, er af højeste kvalitet, og modellen hører til i premiumklassen, hvor der er kræset for detaljer og design. Erik Ole Jørgensen står bag designet, der stadig holder efter mere end 40 år efter.

Stellet på J148 er lavet i massivt egetræ, der er FSC-certificeret og høstet i europæiske skove. Du kan derfor regne med, at træet er dyrket og forarbejdet under ordentlige forhold for både arbejdere og miljøet.

Designet af stellet er med tremmer i ryglænet, og egetræet er sortlakeret. Benene er høje og giver god plads til, at du kan få en støvsuger ind under sofaen, når du gør rent i hjemmet.

Siddepladsen har hynder i vævet newzealandsk uldgarn, der har en høj slidstyrke. Oveni er det smudsafvisende og gør 2 personers sofaen let at vedligeholde. Materialerne til hynderne er både certificerede af Oeko-Tex og EU Ecolabel.

Fordele

 • Designet af møbeldesigneren Erik Ole Jørgensen
 • Godt klassisk design
 • Materialer af høj kvalitet
Ulemper

 • I den høje prisende

Specifikationer:

 • Designer: Erik Ole Jørgensen
 • Farve: Sort og mørkeblå
 • Materiale: Eg og Crisp Gabriel stof
 • Siddehøjde: 43 cm
 • Ryghøjde: 80 cm
 • Sædedybde: 50 cm
 • Mål, samlet: H80 x B150 x D70 cm
 • Garanti: 5 år

Købsguide: Sådan finder du den bedste 2 personers sofa

Har du forelsket dig i de små og smarte 2 personers sofaer? De er både funktionelle, flotte og giver gode siddepladser, der kan bruges i mange år, hvis du vedligeholder din sofa korrekt.

Før du køber en ny sofa, er der en række ting, du bør overveje. Det er afgørende, at din sofa passer både til rummets størrelse og din indretning generelt. Derfor får du en købsguide, så du kan få klikket den rigtige 2 personers sofa hjem.

Hvor stor en sofa har du plads til?

De fleste overvejer en 2 personers sofa, når pladsen i stuen er begrænset, eller du skal have ekstra siddepladser i hjemmet. Her får du et godt tip til, hvordan du kan vurdere, hvilken sofa, der bedst passer til dit rum:

 • Før du køber en sofa, bør du måle op, så du er sikker på, du har plads til den. Skriv alle målene ned på en overskuelig måde.
 • Når du har styr på rummets dimensioner, kan du lave forskellige udklippede tegninger af sofaer med mål i samme skala, som du har tegnet rummet i. På den måde kan du flytte rundt med forskellige 2 personers sofaer og teste af, hvor der bedst er plads til den – og hvor stor den maksimalt kan være.

Har du brug for at få en ide om, hvordan sofaen vil påvirke trafikken i rummet, kan du markere målene på sofaen op med malertape på gulvet. Det giver mulighed for, at du kan bevæge dig rundt i rummet, som om sofaen allerede stod der.

 • Husk også at måle efter, om du kan få din ønskede sofa ind i rummet, den skal stå i. Døråbningerne skal være store nok til, at den kan komme ind. Kommer modellen usamlet, er det oftere lettere at få den op af trange opgange med trapper og ind i lejligheder.

Hvis du har pladsen, kan du også finde 2 personers sofa med chaiselong, der giver ekstra siddepladser. Du kan også bruge chaiselongen til at smide benene op efter en lang dag. Mange foretrækker sofaer med chaiselong i stuen, hvor der skal ses tv eller film, fordi de indbyder til afslapning med benene oppe.

Skal du bruge din 2 personers sofa i kombination med en usofa eller usofa med chaiselong, kan du med fordel vælge en model, der kommer i flere størrelser. På den måde får du et samlet sæt, der matcher og giver ro i indretningen af din stue.

Hvilket materiale foretrækker du til betræk?

Nogle synes uld kradser, mens andre ikke kan klare velours bløde overflade. Materialevalget af betrækket på din 2 personers sofa kan have stor betydning for din komfort. Har du allergi overfor bestemte materialer, er det også vigtigt, at hverken hyndernes fyld eller betræk indeholder allergener, der kan give dig reaktioner.

De fleste 2 personers sofaer er fremstillet med et slidstærkt betræk, der kan holde til hverdagens brug. Det vil holde sig pænt og ikke slides tyndt med det samme.

Husk at tjekke materialerne brugt til betrækket og vurder også, hvad der passer til din stil. Foretrækker du bløde overflader, eller er det vigtigere med en hurtig og let rengøring, hvis du har små børn eller dyr i hjemmet?

Hvad er dit budget?

En sofa kan være en stor investering, så det er vigtigt, du rammer plet i først forsøg. Mange gange kan du kvit og frit returnere sofaen, hvis den ikke lever op til dine forventninger eller ikke passer i dit hjem. Det er dog at foretrække, at du kan få netop den sofa til at passe i stuen, som du har udset dig.

Hvis du har et strammere budget, kan du vælge en af de mere prisvenlige modeller i vores oversigt over smarte 2 personers sofaer. Du kan også med fordel holde godt øje med 2 personers sofa tilbud, hvor der kan være ekstra penge at spare på dine yndlingsmodeller.

Kilder: Oakfurnitureland.co.uk, Furniturechoice.co.uk, Furco.co.uk og Dfs.co.uk

Skal du vælge en 2 personers sofa eller 3 personers sofa?

En af de vigtigste ting, du skal overveje, før du køber en ny sofa, er størrelsen. Størrelsen på din sofa betyder en hel del for ikke kun brugen af sofaen, men også udnyttelsen af rummet generelt.

I de fleste tilfælde vil en 2 personers sofa være oplagt, hvis din stue er relativt lille, du gerne vil have plads til andre ting i stuen, eller den skal stå i et mindre rum som teenageværelser eller gæsteværelser.

Hvor mange bor i husstanden?

Din sofa skal gerne dække husstandens behov for siddepladser. Bor du alene eller sammen med én anden, kan en 2 personers sofa fint dække jeres egne behov. Det kan dog blive nødvendigt med ekstra stole eller skamler, hvis I får gæster på besøg.

Hvis du har en stor stue og har plads til både en 3 personers og en 2 personers sofa, kan du fint vælge begge dele, så der er rigeligt med siddepladser til husstanden og besøgende gæster. Det er dog langtfra alle, der kan få plads til et komplet sofasæt i deres stue.

Hvordan vil du udnytte rummet?

En gigantisk sofa med chaiselong er upraktisk i et mindre hjem med en lille stue. Der er god komfort i en større model, men den kan forringe udnyttelsen af rummet og ikke mindst trafikken gennem stuen, hvis den står i vejen.

Tænk over, hvordan din stue er indrettet og mål gerne efter, om der er plads til en 3 personers eller 2 personers sofa. Du kan evt. måle op og bruge malertape på gulvet til at markere størrelsen, så du får en ide om, hvordan sofaen vil fylde i rummet.

Det kan også lette beslutningen, når du har mulighed for at bevæge dig rundt i rummet, som om sofaen allerede stod på sin plads. Sørg for, at trafikken gennem rummet ikke forringes af, at du får en ny sofa ind.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser

Oslo 194cm Sofa 2 pers. – komfortabel 2 personers sofa med chaiselong

Blødt og behageligt valg

Oslo-Sofa-194cm-2-pers. (1)

Sofaen er dansk designet og produceret i EU, hvilket sikrer høj kvalitet og godt håndværk. Det enkle og tidløse design gør den oplagt til ethvert hjem, og det faktum at den kan justeres efter behov gør den kompatibel med ethvert rum.

Denne topersoners sofa er udstyret med en chaiselong, der kan placeres på enten højre eller venstre side af sofaen, hvilket gør den oplagt til enhver stue. Da den fås i forskellige varianter, er du sikker på, at den passer til dine behov.

Sofaen har et lækkert gråt stofbetræk, der er blødt og behageligt. Det er lavet af polyester, hvilket gør det stærkt og holdbart.

Materialet er let at rengøre og holder i årevis uden at falme eller blive slidt. Sofaen er også fyldt med mediumhårdt skum, hvilket gør den behagelig og afslappende at sidde på.

Skumfyldet holder formen og giver støtte i årevis. Oslo Sofa er et godt valg, uanset om du leder efter en topersoners sofa til dit hjem eller kontoret.

Fordele

 • Enkelt design
 • Udstyret med en chaiselong
 • Sofaen kan spejlvendes efter behov
Ulemper

 • Sofaen leveres kun delvist monteret

Specifikationer:

 • Højde: 81 cm
 • Bredde: 194 cm
 • Dybde: 148 cm

Sofa.dk COPENHAGEN 2 personers sofa – klassisk design i slidstærke materialer

Copenhagen 2

COPENHAGEN har et klassisk udtryk med enkle linjer, højt ryglæn og behagelige armlæn. Med dobbelte siddepuder får du ekstra komfort med PU-skum. PU-skummet er både stabilt, så sofapuderne holder formen, har god holdbarhed og fleksibilitet.

Fordele

 • Enkelt og klassisk design
 • Kan fås i mange farver
 • Puder med PU-skum
Ulemper

 • Ikke så dyb

Specifikationer:

 • Højde: 85 cm
 • Bredde: 166 cm
 • Dybde: 86 cm
 • Siddehøjde: 45 cm
 • Siddedybde: 52 cm
 • Stoftype: Urban
 • Materiale: 100 % polyester
 • Ben: Krom

Om Sofa.dk COPENHAGEN

Samtalesofaen COPENHAGEN er oplagt i sommerhuset, i studieboligen eller andre steder, hvor pladsen er begrænset. Har du god plads kan du også kombinere den lille 2 personers sofa med den større 3 personers model, så du har et matchende sofasæt til den større stue.

Benene har et moderne tvist og er holdt i krom mod det ellers rendyrkede design med betræk i materialet Urban af 100% polyester.

Urban-betrækket har en tæt vævning, der gør det ekstra blødt og elastisk, men også er let at rengøre og vedligeholde.

Du kan få COPENHAGEN i flere farver: antracitgrå, blå, guld, grøn, mørkeblå og lysegrå. Der er derfor både helt sikre nuancer, men også mere moderne og alternative valg blandt farverne. Ønsker du en 2 personers sofa i læder, kan COPENHAGEN også fås i ægte læder til en merpris.

Sofa.dk HELSINKI 2 personers sofa – afslappende modulsofa i flyderstil

HELSINKI 2

Skal din sofa indbyde til ren afslapning, hvor du kan kaste dig efter en lang dag, så er HELSINKI en flot og moderne modulsofa med god plads.

Selvom det er en 2 personers sofa, så kan der snildt sidde op til 3 personer ved siden af hinanden i HELSINKI – eller du kan nyde den ekstra plads selv. 2 personers sofaen kan udvides med flere moduler, som dine behov forandrer sig.

Fordele

 • Dybt og indbydende flyder-design
 • Kan udvides efter behov
 • Rustikt betræk
Ulemper

 • Dyb sprække mellem modulerne

Specifikationer:

 • Højde: 75 cm
 • Bredde: 188 cm
 • Dybde: 94 cm
 • Siddehøjde: 40 cm
 • Siddedybde: 61 cm
 • Stoftype: Mano
 • Materiale: 100% polyester
 • Ben: Plastik, 2,5 cm

Om Sofa.dk HELSINKI

Sofaen HELSINKI har et rundt og organisk design med god siddedybde og knapper i ryglænet. Den er betrukket med et slidstærkt møbelstof med en let grov vævning, der giver sofaen et mere rustikt udtryk mod det bløde design med runde hjørner og kanter.

HELSINKI består af 2 moduler, der hver især måler: 94 x 94 x 75 cm. Modulerne gør sofaen en del bredere end andre udgaver af 2 personers sofaer i vores oversigt, hvis du vil have ekstra siddeplads at gøre med.

Du kan også udbygge din HELSINKI sofa, for sofaen består af 2 hjørnemoduler, så du kan indsætte et modul i midten. Det er også muligt at få moduler, så du kan få en lille hjørnesofa. Sofaen kan vokse med dit hjem og dine behov, hvis du flytter og får mere plads at gøre med, eller husstanden udvides med nye medlemmer.

HELSINKI kommer i enten en lys grå eller mørk grå, og den har lave, skjulte ben under modulerne.

Sofa.dk DUBLIN 2 personers sofa – komfortabel lille 2 personers sofa

DUBLIN

DUBLIN er en lille og fin 2 personers sofa, der ikke indbyder til, at du flyder i den, men i stedet sidder behageligt, når du eksempelvis har gæster forbi.

Den har et elegant design med rene linjer og både høje armlæn og ryglæn, så du kan få en høj komfort, når du sidder i DUBLIN. Vi er særligt vilde med den klassiske model, der er let at vedligeholde, så den ser flot ud år efter år.

Fordele

 • Robust betræk
 • Let udtryk med høje metalben
 • Nem at vedligeholde
Ulemper

 • Lidt kedeligt design

Specifikationer:

 • Højde: 86 cm
 • Bredde: 172 cm
 • Dybde: 88 cm
 • Siddehøjde: 48 cm
 • Siddedybde: 51 cm
 • Stoftype: Robust
 • Materiale: 100 % polyester
 • Ben: Sort metal, 20 cm

Om Sofa.dk DUBLIN

DUBLIN kan fås i 4 forskellige afdæmpede farver: blå, grøn, grå og lysegrå. Du kan derfor finde en udgave af den lille 2 personers sofa, der matcher din stil.

Puderne er monteret på sofaen og betrækket er et robust 100% polyester materiale, der holder til slitage og brug. Fordi puderne er monterede, kan der ikke forsvinde fjernbetjeninger, krummer og småting ned mellem sofapuderne.

Indvendigt er puderne fyldt med et fast PU-skum, der gør sofaens puder stabile, så de ikke skal bankes i facon efter brug. Det er derfor nemt at vedligeholde sofaen, så den ser lækker ud i dit hjem.

Ekstra høje sorte metalben på 20 cm letter sofaens udtryk, men det gør det også nemmere at komme under sofaen med støvsugeren, når der skal gøres rent.

Living&more Alma Mustard 2 personers sofa

Redaktionens favorit

Living&more Alma Mustard 2 personers sofa

Hos redaktionen er vi vilde med den flotte Living&more Alma Mustard. Den har et lækkert design, og den intense og moderne farve er et moderne valg.

Alma i den flotte sennepsgule farve er et hit hos forbrugerne, hvor den på Google Shopping får en gennemsnitlig vurdering på 4,3 stjerner ud af 5. En forbruger skriver i sin anmeldelse: ”Fin lille sofa til prisen, som er et friskt pust i indretningen i den sennepsgule farve”.

Den er ikke beregnet til at ligge og se fjernsyn i, men den er derimod rigtig behagelig at sidde i, når du har inviteret gæsterne hjem til en kop kaffe og en god snak.

Til trods for at det ikke er en flyder, sidder du ifølge forbrugerne behageligt: ”Virkelig god at sidde i. Hynden er fast og dejlig at sidde i. Der er velcro under, så den ikke glider ned”.

Fordele

 • God komfort
 • Flot sennepsgul nuance
 • Slidstærkt polyesterbetræk
Ulemper

 • Skal samles

Specifikationer:

 • Farve: Mustard
 • Polstring: 28D + 25D Skum
 • Materiale: Polyester
 • Ben: Bøg
 • Siddehøjde: 48 cm
 • Ryghøjde: 45 cm
 • Sædedybde: 54 cm
 • Mål: H86 x B146 x D79 cm
 • Maks. belastning: 250 kg

Om Living&more Alma Mustard

Den fikse Alma fra Living&more er med bløde former på både ryglæn og armlæn, der giver sofaen et hyggeligt og indbydende udtryk. I ryglænet sørger 6 knapper betrukket med samme møbelstof for at give 2 personers sofaen et klassisk look, der passer ind de fleste steder.

Benene er i bøgetræ, der står let skråt for sofaen, har en behagelig højde til at få støvsugeren under sofaen. Farven på benene matcher den sennepsgule nuance, og giver et gennemført udtryk.

2 personers sofaen Alma fra Living&more er polstret med 28D + 25D skum, der giver god komfort, og sofaen er betrukket med et slidstærkt polyestermateriale.

Living&more Emma 2 personers sofa – lille 2 personers sofa i velour

Billigste sofa i velour

Living&more Emma lille sofa

Velour bliver ved med at være en trend indenfor interiør, og 2 personers sofaen Emma er et godt valg, hvis du skal bruge en lille veloursofa i et moderne design.

Hos Coop har forbrugerne anmeldt den billige 2 personers sofa Emma, der får 4,4 stjerner ud af 5 mulige. Forbrugerne er imponerede over det lækre design, og en forbruger skriver: ”Skøn sofa der indfrier alle mine forventninger om et moderne look og god siddekomfort”.

Emma kommer usamlet, men den er ifølge forbrugerne nem selv at samle og ser ud præcis som på billederne online, når den er færdigsamlet. Det gør den fin til både små stuer, teenageværelser eller andre steder, hvor du har behov for en fin og praktisk sofa.

Om Living&more Emma

Du får en ekstra fin 2 personers sofa med Emma, der har et moderne og blødt velourbetræk. Velour gør sofaen blød at røre ved, og det har en dyb nuance af flaskegrøn, der står flot til de høje ben i messinglook.

Sofaen har et mere romantisk og luksuriøst design, der passer fint ind i den enkle skandinaviske stil, hvis du vil tilføre lidt farve og kant. Den er også god til dig, der holder af lidt ekstravagante designs, hvor messingbenene og den dybe flaskegrønne går godt i spænd med bløde tæpper og flotte lamper.

Emma har et behageligt højt ryglæn og armlæn for øget komfort. Det er ikke den blødeste sofa, der indbyder til at flyde og stene film i. Når venner og kollegaer kommer på besøg, kan du tilbyde dem en komfortabel siddeplads med 2 personers sofaen Emma, der er en klassisk samtalesofa.

Fordele

 • Luksuriøst design i velour
 • Komfortabel
 • Nem at samle
Ulemper

 • Kommer usamlet

Specifikationer:

 • Polstring: 28D + 25D Skum
 • Materialer: Metal og Velour polyester
 • Ben: Metal
 • Siddehøjde: 43 cm
 • Sædedybde: 43 cm
 • Mål: H81 x B119 x D65 cm
 • Maks. belastning: 180 kg

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en 2 personers sofa?
Du skal overveje størrelsen og designet af sofaen, før du investerer i en ny 2 personers sofa. Modellen skal passe til rummets størrelse, så den ikke optager for meget plads.
Hvor lang er en 2 personers sofa?
De fleste 2 personers sofaer er mellem 150 og 190 cm lange. Det afhænger lidt af modellen, og armlæn giver ofte lidt ekstra længde til sofaen.
Hvordan ved jeg, om en sofa er for stor til mit hjem?
Du skal altid måle op, om der er plads til sofaen, før du køber den. Marker evt. målene af med malertape på gulvet, så du har en ide om, hvor meget sofaen fylder i rummet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar