En skohylde er en uundværlig opbevaringsløsning til ethvert hjem. Uden en hylde til sko vil sandaler, støvler og sneakers ligge og flyde i entréen og skabe rod. 

Hylder til sko findes i mange forskellige designs, materialer og størrelser, så dette gør det muligt for dig at vælge den model, som i look og udformning matcher din boligstil og dine opbevaringsbehov. 

Herunder finder du 10 af de mest elegante og moderne skohylder, der alle varierer i stil og pris. 

Sådan vælger du den perfekte skohylde

Dine behov og opbevaringsønsker er med til at afgøre, hvilken hylde til sko der er den rette for dig. Du skal både forholde dig til, hvor mange sko du ønsker opbevaret, og du skal forholde dig til stil og design på din opbevaringsløsning. 

Har du brug for at opbevare meget fodtøj, skal du overveje en skoreol, som giver dig mulighed for at holde styr på alle sko, støvler og sandaler i hjemmet. En skoreol kan være den oplagte løsning til opbevaring af alt fodtøj til både vinter og sommer. 

Til det daglige behov for at holde orden på de sko, som familiens medlemmer bruger i den pågældende årstid, er der brug for en funktionel skohylde, som passer til boligstilen. 

Når du skal vælge den rette hylde til sko, skal du gøre dig følgende overvejelser:

 • Hvilket look ønsker jeg (metal, stål, træ eller kombinerede materialer)?
 • Skal hylden være væghængt eller stå på gulvet?
 • Hvad er mit budget?

Den store fordel ved det brede sortiment af funktionelle og moderne skohylder er, at der findes en model i enhver prisklasse. De bedste udgaver er fremstillet af enten stål, metal eller træ, som alle er slidstærke og holdbare materialer. 

Der er forskel på størrelsen på vores hjem, og hvordan de enkelte rum er indrettet og udformet. Har du en lille entré, eller har du brug for at skabe mest muligt gulvplads i entréen, kan det være en god idé at vælge en væghængt skohylde. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Modstand – Æstetik og funktionalitet på et helt nyt niveau

Moodstand skostativ

Dette flotte og justerbare skostativ er populært hos Roonrahn.com. Det får 5 stjerner ud af 5, og det er både skostativets æstetik og funktionalitet, kunderne fremhæver.

Der er god plads på dette store skostativ. Det er justerbart, og det betyder blandt andet, at der også er plads til sko i store størrelser på det. Her kan du plads til alle slags sko.

Modstand skostativet er konstrueret sådan, at det består af to sider i lyst træ, og på disse sider er der monteret nogle rundstokke i mørkt træ, der kan skubbes op og ned i forhold til hinanden. Rundstokkene kører i to åbne riller, der går i næsten hele stativets højde.

Der er tale om et godt design, og det er udført i en håndværksmæssig god kvalitet. Skostativet er håndsnedkereret i massivt europæisk egetræ. Og så ser det godt ud at have stående ude i entreen. Det kan stå på gulvet eller hænge på væggen. Æstetik og funktion går op i en højere enhed

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 78 x 68 x 18 cm
 • Kapacitet: ca. 12 par sko
 • Materiale: massivt europæisk egetræ
 • De tværgående rundstokke kan tilpasses til alle typer sko

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

CASA Skohylde i sort – Moderne design

CASA Skohylde i sort – Moderne design

Til den stilrene bolig er der brug for en hylde til sko, som er moderne og tidløs i design. Denne CASA model er perfekt for dig, som bor i et hjem med en minimalistisk indretningsstil. Det sorte look gør opbevaringsløsningen tidløs, så du kan bruge den i mange år frem. 

Hylden er lavet i sortbejdset eg, der er en slidstærk og rustik træsort, som holder til hverdagens slid og stød. Foruden sort eg er stellet fremstillet i metal, og tilsammen skaber disse kombinerede materialer et stilrent look om produktet. Det har stor betydning for holdbarheden af dit opbevaringsprodukt, at det er fremstillet i modstandsdygtige materialer, så du ikke skal bekymre dig om at skåne din hylde til støvler og fodtøj i det daglige.

Den sortbejdsede overflade er nem at gøre ren med en våd klud, så du kan bibeholde det elegante, sorte look i mange år. 

Udvalgte specifikationer

 • Materialer i sortbejdset eg og metal
 • 2 hylder
 • 80x39x29 (cm).

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Village Skostativ i sort og stål – Bedst og billigst

Village Skostativ – Bedst og billigst

Har du brug for en simpel, moderne og billig opbevaringsløsning til familiens fodtøj, er dette Village skostativ det helt rette valg. Med kombinerende materialer af hhv. sortlakeret birk og metal får du et skomøbel, som vil tage sig elegant ud i entréen eller gangen i ethvert hjem. 

Den konkurrencedygtige pris gør det muligt for enhver at få smart og funktionel opbevaring til fodtøj uden at skulle gå på kompromis med design og kvalitet. 

Den store fordel ved metalrillerne er, at de er nemme at tørre af efter behov. Stativet kan bruges til både sko, støvler og sandaler, og med metalriller er det muligt også at opbevare sko med hæl på stativet. 

Skostativet findes i 2 forskellige udgaver med hhv. sortlakeret eg og hvidlakeret eg, så du kan vælge dig det look, som passer til dit hjem. 

Udvalgte specifikationer

 • Findes i 2 udgaver (hvid og sort)
 • Metalriller 
 • Konkurrencedygtig pris.

We Do Wood – Bedste skohylde til væg

We Do Wood – Bedste skohylde til væg

Der kan være mange grunde til at vælge en skohylde til væg. Har du en smal gang eller en lille entré, har du brug for pladsoptimerende løsninger, som frigør mest muligt gulvplads. I denne forbindelse er det oplagt at vælge væghængte opbevaringsløsninger. 

Denne We Do Wood hylde til sko fremstår i et enkelt og minimalistisk design, som kan passe ind i både den traditionelle og den moderne boligstil. 

Hylden er fremstillet i bambustræ og messing og kan hænges op, hvor i hjemmet du ønsker det. Det kan både være i gangen, entréen, eller det kan være i kælderen, i soveværelset eller på et gæsteværelse.

Du kan vedligeholde og genopfriske det smukke bambustræ ved at slibe hylden med sandpapir (korn 180) efter behov og efterbehandle det med linolie.  

Udvalgte specifikationer

 • Vægophængt hylde til sko
 • Materialer i bambustræ og messing
 • Kan med fordel anskaffes i 2 eller 3 styk og hænges op tæt på hinanden.

i samarbejde med PriceRunner

 

Living&More – Bedste skohylde i metal (sort)

Living&More – Bedste skohylde i metal (sort)

Vil du have en minimalistisk og vedligeholdelsesfri hyldeanordning til dine sko, vil denne vægophængte model fra Living&More være et godt valg. Produktet består af 2 hylder, som kan give smart opbevaring til dine hverdagssko. 

Produktet er gennemført designet i metal, så du er fri for at vedligeholde det i takt med, at dit fodtøj opmagasineres på hylderne. Hyldeanordningen findes i 2 varianter i hhv. sort og hvid, så du kan vælge dig den model, som du ønsker til din bolig. 

Hylderne er udformet i smart og pladsoptimerende vinkel, så du kan få endnu mere ud af pladsen i gangen, entréen eller i soveværelset. 

Udover det moderne og pladsoptimerende design er prisen med til at gøre dette Living&More produkt endnu mere attraktiv. Du kan udbytte den lave pris på skohylden til at anskaffe dig flere udgaver, så du kan designe den ophængningsløsning, som matcher din bolig og dine behov.

Udvalgte specifikationer

 • 2 hylder 
 • Gennemført design i sort metal
 • Skarp pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Meja Skohylde – Bedste dobbelt skohylde i stål

Meja Skohylde – Bedste dobbelt skohylde i stål

Til den store entré eller til det store opbevaringsbehov er der brug for en dobbelthylde, som kan opbevare alle sko og støvler, som familien bruger. 

Når du vælger en dobbelt skohylde, spiller designet og stilen en ekstra stor rolle. Det er vigtigt, at din hylde passer til dit hjem og din indretningsstil, så du både får glæde af den funktionelle værdi, og samtidig får et opbevaringsmøbel til hjemmet, som matcher din boligstil. 

Denne Meja dobbelthylde til sko findes i forskellige udgaver, så du kan vælge det look, du synes bedst om. 

Ønsker du et lyst look, kan hvidpigmenteret eg eller hvidlakeret birk være gode valgmuligheder for dig, og ønsker du et mørkt design, kan lakeret eg eller sortbejdset eg være oplagte valg. 

Uanset hvilket look og hvilken overfladebehandling du vælger, får du hylder til sko i bedste kvalitet.

Vægbeslagene er fremstillet i børstet stål, som komplimenterer både eg og birk. 

Udvalgte specifikationer

 • Vægbeslag i børstet stål
 • Massivt træ
 • Findes med forskellige overfladebehandlinger
 • Bredde: 115cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se vores artikel om: 13 af de flotteste trækommoder

IMELDA skohylder – Tilpasningsdygtigt design

IMELDA skohylder – Tilpasningsdygtigt design

Der kan være stor forskel på, hvor meget fodtøj du har brug for at opbevare. Med tiden kan dine behov ændre sig, hvis der kommer børn i hjemmet, eller hvis du flytter sammen med en ven, veninde eller kæreste. 

Vil du have det mest smarte design på en skohylde, skal du vælge denne IMELDA model. 

Du bestemmer selv, hvor mange hylder du ønsker at opbygge din skohylde med. Produktet er skabt i hyldemoduler, som kan monteres ovenpå hinanden, så du hele tiden kan skabe den opbevaringsløsning, som passer til dine behov. 

Produktet er fremstillet i sort nylon, som vil tage sig elegant ud i ethvert hjem. Sættes leveres med 2 hylder, og herefter kan du selv udbygge produktet med flere hylder i takt med dine behov. 

Udvalgte specifikationer

 • Materiale i nylon (sort)
 • Hyldemoduler som kan monteres ovenpå hinanden
 • Bredde: 81cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Roterende skohylde – Bedste anvendelse

Roterende skohylde – Bedste anvendelse

For mange mennesker er besvær og upraktiske opbevaringsløsninger den primære årsag til, at fodtøj får lov at ligge og flyde i gangen eller entréen.

Når du vil have det mest funktionelle og mest moderne hyldesystem til skoopbevaring, skal du vælge denne roterende model i kombinerende materialer af hhv. stål og plast.

Dens roterende funktion gør det nemt og enkelt at placere dit fodtøj, og det gør det endnu nemmere at finde frem til de sko, du ønsker at have på. 

Den store fordel ved det roterende design er, at det kan gøre det sjovt for husstandens mindste medlemmer selv at sætte sko og støvler på plads. 

Der er garanti for, at du kan få styr på alt fodtøj, når du har et smart og intelligent opbevaringssystem, der er designet til den travle hverdag. 

Der er plads til hele 18 par sko på dette opbevaringssystem. Skoene placeres med lodret vinkel, og dette design er med til at gøre løsningen pladsoptimerende. Du kan placere dit roterende opbevaringssystem bag ved en dør, i et hjørne, eller hvor du finder det mest funktionelt. 

Udvalgte specifikationer

 • Pladsbesparende og intelligent design
 • Plads til 18 par sko
 • Rustikt og slidstærkt design i stål
 • Roterende funktion. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se vores artikel om: Smal kommode

KARE DESIGN Lounge skohylde – Bedste skohylde i træ

KARE DESIGN Lounge skohylde – Bedste skohylde i træ

Vil du skabe masser af stil og charme i hjemmet, skal du vælge denne eksklusive hylde til skoopbevaring i valnøddefinér. Det er et produkt i absolut topklasse, der med sikkerhed vil imponere gæster, venner og familie.

Den store, praktiske fordel ved finér er, at det nemt kan tørres af med en våd klud. 

Produktet er ideelt for dig, som går op i boligindretning og har smag for indretningsobjekter i høj kvalitet. Designet på produktet gør det muligt både at bruge den i entréen som skohylde samt i stuen som elegant sidebord. Har du brug for at opbevare flere sko, kan du med anskaffe dig flere udgaver af det smagfulde produkt, som du kan placere ovenpå hinanden eller ved siden af hinanden. 

Produktet er kubeformet og egner sig til både at stå lodret og vandret. Hvordan du bruger skohylden i hjemmet, er op til dig og din stil. 

Med denne KARE DESIGN hylde til sko er der garanti for, at du får en opbevaringsløsning, der vil bringe dig masser af glæde og anvendelsesværdi i mange år frem.

Udvalgte specifikationer

 • Kubeformet 
 • Eksklusivt design i valnøddefinér 
 • Bredde: 90cm 
 • Kan stå både vandret og lodret 
 • Kan anvendes både til opbevaring af sko og som sidebord.

Se også artiklerne: Bedste Hattehylder

Justerbar skohylde – Bedste skoopbevaring til skab

Justerbar skohylde – Bedste skoopbevaring til skab

Vi kender alle sammen til, at sko, støvler og sandaler er rodet sammen, fordi vi kun holder styr på det fodtøj, som vi gør mest brug af. Har du brug for at opbevare dine ekstra sko i et skab, vil disse justerbare mini-opbevaringssystemer være perfekte for dig. Det er smart design på moderne skohylder, der gør det muligt for dig at udnytte pladsen i garderobeskabet. Du kan have op til 6 par sko opbevaret sætvis.

Har du mange par sko, er det vigtigt, at du opbevarer det fodtøj korrekt, som ikke skal bruges til den pågældende årstid. Ved at bruge disse justerbare skohylder, kan du vedligeholde dine sandaler, kondisko og stiletter, som du ikke bruger i den pågældende årstid. 

De moderne opbevaringsløsninger gør det muligt at holde styr på alt dit fodtøj, så du kan tage det frem efter behov. 

Udvalgte specifikationer

 • 6 enheder til smart opbevaring af ekstrasko i garderobeskab
 • Justerbare designs 
 • Kan bruges til både sko, støvler, træsko, klip-klappere og sandaler.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se også artiklerne: Knagerække til døren

MILANO SR-3 Skohylde – Bedste materialer

MILANO SR-3 Skohylde – Bedste materialer

Vil du have en opbevaringsløsning til sko i bedste kvalitet, skal du gå efter de modeller, som er fremstillet af træ og metal. Denne materialekombination skaber tilsammen et solidt og slidstærkt design, som holder til slid og stød. 

Når du har en skohylde til væg, har slidstyrken ekstra stor betydning. Det skal være muligt for dig og husstandens øvrige medlemmer at få ubesværet adgang til fodtøjet uden at skulle bekymre sig om at passe ekstra godt på opbevaringsløsningen. 

Denne hvide MILANO hylde til opbevaring af sko vil tage sig smukt ud i ethvert hjem som følge af det lyse design. 

Har du en lille entré eller et smalt indgangsparti i hjemmet, er det lyse design med til at skabe et udtryk af mere plads. 

Udvalgte specifikationer

 • Slidstærke materialer i træ og metal
 • Hvidt design 
 • Bredde: 98cm 
 • Væghængt model.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se vores artikel om: Den fineste inspiration til den smukkeste entrebænk

Se vores artikel om: 6 knagerækker i design til en hver bolig

Se også denne lignende artikel på vores side: Høj skoskab

Læs også 25 sko til opbevaring af sko udgivet af homedit.com

Denne side er anmeldt af: Emily Nygaard Rating 10/10

Author

Redaktionen for Furnished har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Furnished’.

Write A Comment