En skohylde er en uundværlig opbevaringsløsning til ethvert hjem. Uden en hylde til sko vil sandaler, støvler og sneakers ligge og flyde i entréen og skabe rod. 

Hylder til sko findes i mange forskellige designs, materialer og størrelser, så dette gør det muligt for dig at vælge den model, som i look og udformning matcher din boligstil og dine opbevaringsbehov. 

Herunder finder du 7 af de mest elegante og moderne skohylder, der alle varierer i stil og pris. 

Sådan vælger du den perfekte skohylde

Dine behov og opbevaringsønsker er med til at afgøre, hvilken hylde til sko der er den rette for dig. Du skal både forholde dig til, hvor mange sko du ønsker opbevaret, og du skal forholde dig til stil og design på din opbevaringsløsning. Har du brug for at opbevare meget fodtøj, skal du overveje en skoreol, som giver dig mulighed for at holde styr på alle sko, støvler og sandaler i hjemmet.

En skoreol kan være den oplagte løsning til opbevaring af alt fodtøj til både vinter og sommer. Til det daglige behov for at holde orden på de sko, som familiens medlemmer bruger i den pågældende årstid, er der brug for en funktionel skohylde, som passer til boligstilen. Når du skal vælge den rette hylde til sko, skal du gøre dig følgende overvejelser:

 • Hvilket look ønsker jeg (metal, stål, træ eller kombinerede materialer)?
 • Skal hylden være væghængt eller stå på gulvet?
 • Hvad er mit budget?

Den store fordel ved det brede sortiment af funktionelle og moderne skohylder er, at der findes en model i enhver prisklasse. De bedste udgaver er fremstillet af enten stål, metal eller træ, som alle er slidstærke og holdbare materialer. 

Der er forskel på størrelsen på vores hjem, og hvordan de enkelte rum er indrettet og udformet. Har du en lille entré, eller har du brug for at skabe mest muligt gulvplads i entréen, kan det være en god idé at vælge en væghængt skohylde. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

19989 Skohylde – praktisk skohylde i metal og flot design

19989 Skohylde
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Få det optimale ud af din entré med en smart 19989 skohylde fra Nordal. Den er lavet med tre rum, hvor du kan stille dine sko. Dertil har skohylden en kurv på siden, som er oplagt til opbevaring af paraplyer, stokke, eller hvad du ellers får brug for at gribe fat i på vej ud af døren. 

Det kan være enormt rart, at paraplyen er let tilgængelig, hvis du i sidste øjeblik opdager, at det regner. Den praktiske kurv giver dig også mulighed for at undgå, at din våde paraply står op af jakker og sko, så de bliver våde. I stedet står den kun med andre paraplyer og kan tørre til næste gang, du får brug for den.

19989 skohylden er virkelig flot designet. Der er tænkt over asymmetrien, som vil give et utrolig flot spil i din entré, eller der hvor du mangler en pæn og solid skohylde. Det asymmetriske og forskudte design er desuden med til, at pladsen bliver optimeret, så du kan finde plads til alle de typer af sko, som du måtte eje. Lige fra sandaler til høje støvler – 19989 Skohylde fra Nordal kan opbevare det hele. 

Materialet, som er blevet brugt til at fremstille 19989-modellen, er jern, og det bidrager også til, at dit hjem vil få et råt, industrielt og spændende look. Æstetisk giver modellen en eksklusiv og unik fremtoning til rummet, som den er placeret i.

Fordele

 • Flot og praktisk skohylde
 • Optimerer pladsen på hylderne
 • Smart kurv på siden til paraplyer eller stokke
Ulemper

 • En af de dyrere skohylder på listen

Udvalgte specifikationer:

 • 3 hylder + kurv
 • Mål: 85 x 59 x 32 cm
 • Materiale: Jern
 • Farve: sort

Skoreol 3 hylder Agust – skoreol i træ

Skoreol 3 hylder Agust

Den smarte skoreol fra NORDFORM har 3 gode hylder, du kan stille dine sko på. Det giver dig god plads, så der kan være mange forskellige sko. 

Den øverste hylde har ikke begrænsning på højden, så du kan eksempelvis stille støvler og andre høje sko her, uden at de skal mases ind i et begrænset rum, så skoen eller støvlen bliver ødelagt. 

Skoreolen er lavet af materialer i god kvalitet. Hylderne er af flot træ, og stellet er af metal med en pulverbelagt finish. Materialerne er nøje udvalgte, og derfor er skoreolen også nem at rengøre og vedligeholde. En god fugtig klud vil hurtigt få reolen til at se ud som ny. 

Hvis du ønsker et strømlinet look, så kan du passende matche din Agust skoreol med andre møbler i dit hjem. NORDFORM har en række produkter i samme serie, som vil passe godt til skoreolen. Det gælder blandt andet bogreoler, skriveborde og meget mere.

Mangler du en god og stilren skohylde, så kan Agust være det helt rigtige valg. 

Fordele

 • Flot træ og stilrent look
 • Materialer i god kvalitet
 • Passer flot ind i mange hjem
Ulemper

 • Hjørnerne er ikke nødvendigvis børnevenlige

Udvalgte specifikationer

 • 3 hylder
 • Mål: 77 x 50 x 35 cm
 • Materiale: Træ og metal
 • Kapacitet: omkring 9 par sko

Skoreol Confetti – skoopbevaring, der passer ind i alle hjem

Skoreol Confetti
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Confetti skoreolen fra Rowico er et produkt i et flot og naturligt design. Skoreolen er meget praktisk og ikke mindst solid.

Confetti passer flot ind i mange hjem, så du kan placere den lige der, hvor du har brug for den. Du kan eksempelvis stille den i soveværelset eller i entreen.

Du kan her se Confetti skoreolen i en flot egetræsfarve, som går flot med de fleste farver og indretningsstile, som du måtte have i dit hjem. Hvis du er vild med modellen, men ønsker en anden farve, så skal du vide, at du også kan få den i farverne: hvid pigmenteret, sort og hvid. 

Hver hylde i Confetti skoreolen kan bære 10 kg, så der er rig mulighed for at fylde møblet med dine sko og støvler. Det er dog ikke en skoreol, hvor du kan sidde på den, imens du tager dine sko på.

Hvis du i stedet har brug for opbevaring af andre ting, så er det også muligt med modellen her. Find nogle dekorative kasser, som passer på hylderne. Du kan eksempelvis lægge børnenes vanter og huer heri, eller du kan samle cykellygter og tilbehør i dem, så du har det hele lige ved døren. 

Fordele

 • Godt design og praktisk skohylde
 • Nem at placere 
 • Naturligt look
Ulemper

 • Ikke stor variation i størrelsen mellem hylderne

Udvalgte specifikationer

 • 2 hylder
 • Mål: 80 x 40 x 30 cm
 • Materiale: træ

Skohylde 56cm – billigt og brugbar møbel til opbevaring af sko

1578790 56cm Skohylde
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du egentlig bare skal bruge en simpel skohylde, så kan 1578790 56cm Skohylde fra Home IT være det helt rigtige valg for dig. Skohylden består af et krom stel, som kan opbevare sko, støvler og lignende. 

Hylderne har en hældning på, så du kan hurtigt få et overblik over de sko, du har stående i møblet. 

Produktet her har tre hylder, men hvis du ønsker mere plads til dine sko, så kan du blot stable to eller flere af samme model ovenpå hinanden. De er kompatible med hinanden, og den øverste del vil derfor ikke sidde løst eller falde ned, da skohylderne er designet til at kunne stables.

Modellen fra Home IT er billigere end flere af de andre skohylder på listen. Til gengæld er der ikke kælet meget for detaljerne, når det kommer til skohyldens æstetiske udtryk.

1578790 56cm Skohylde kan være en genial løsning til sko opbevaring i værkstedet eller bryggerset. Her kan arbejdssko og lignende blive samlet på ét sted. 

Du kan også stille den enkle 1578790 56cm skohylde i et tøjskab, hvis du har et rum, hvor du ønsker et godt overblik over dine sko. Møblet kan tåle lidt at hvert og kan nemt tørres af med en klud, skulle det blive støvet eller beskidt.

Fordele

 • Brugbar til opbevaring 
 • Skohylde som kan stables
 • Billig løsning til opbevaring af sko
Ulemper

 • Store mellemrum kan gøre det nemmere for skoene at falde ned
 • Ikke meget fokus på flot design

Udvalgte specifikationer

 • 3 hylder
 • Mål: 56 x 41 x 31 cm
 • Materiale: Krom

We Do Wood – praktisk skohylde til væg

We Do Wood – Bedste skohylde til væg

Der kan være mange grunde til at vælge en skohylde til væg. Har du en smal gang eller en lille entré, har du brug for pladsoptimerende løsninger, som frigør mest muligt gulvplads. I denne forbindelse er det oplagt at vælge væghængte opbevaringsløsninger. 

Denne We Do Wood hylde til sko fremstår i et enkelt og minimalistisk design, som kan passe ind i både den traditionelle og den moderne boligstil. 

Hylden er fremstillet i bambustræ og messing og kan hænges op, hvor i hjemmet du ønsker det. Det kan både være i gangen, entréen, eller det kan være i kælderen, i soveværelset eller på et gæsteværelse.

Du kan vedligeholde og genopfriske det smukke bambustræ ved at slibe hylden med sandpapir (korn 180) efter behov og efterbehandle det med linolie.  

Udvalgte specifikationer

 • Vægophængt hylde til sko
 • Materialer i bambustræ og messing
 • Kan med fordel anskaffes i 2 eller 3 styk og hænges op tæt på hinanden.

Living&More – praktisk smal skohylde i metal (sort)

Living&More – Bedste skohylde i metal (sort)

Vil du have en minimalistisk og vedligeholdelsesfri hyldeanordning til dine sko, vil denne vægophængte model fra Living&More være et godt valg. Produktet består af 2 hylder, som kan give smart opbevaring til dine hverdagssko. 

Produktet er gennemført designet i metal, så du er fri for at vedligeholde det i takt med, at dit fodtøj opmagasineres på hylderne. Hyldeanordningen findes i 2 varianter i hhv. sort og hvid, så du kan vælge dig den model, som du ønsker til din bolig. 

Hylderne er udformet i smart og pladsoptimerende vinkel, så du kan få endnu mere ud af pladsen i gangen, entréen eller i soveværelset. 

Udover det moderne og pladsoptimerende design er prisen med til at gøre dette Living&More produkt endnu mere attraktiv. Du kan udbytte den lave pris på skohylden til at anskaffe dig flere udgaver, så du kan designe den ophængningsløsning, som matcher din bolig og dine behov.

Udvalgte specifikationer

 • 2 hylder 
 • Gennemført design i sort metal
 • Skarp pris.

Se vores artikel om: Den fineste inspiration til den smukkeste entrebænk

Se vores artikel om: 6 knagerækker i design til en hver bolig

Se også denne lignende artikel på vores side: Høj skoskab

Læs også 25 sko til opbevaring af sko udgivet af homedit.com

FAQ

🧐 Hvordan opbevarer jeg sko i et rum?

En god og pladsbesparende måde at opbevare sko, er på en skohylde. Det giver dig et godt overblik over dine sko, og du slipper for at de ligger og roder på gulvet i din entre. Der findes mange forskellige slags skohylder i forskellige størrelser.

🤔 Hvor meget plads skal jeg bruge til skohylder?

Skohylder findes i stort set alle størrelser, så du behøver ikke meget plads til dem. I princippet behøver du ikke mere plads end det 1-2 par sko fylder, men jo større skohylder du har, desto flere par vil du kunne opbevare på denne smarte måde.

  🙃 Hvordan organiserer jeg sko på lidt plads?

Der er masser af smarte løsninger på markedet, når det kommer til opbevaring og organisering af sko på lidt plads. Roterende skohylder med plads til mange par eller små justerbare skohylder til dit skab er blot to eksempler på smarte organiseringsløsninger.

🤓 Hvad er standardstørrelsen på hylder?

Der er ikke som sådan en standardstørrelse for hylder. Hylder findes i mange forskellige størrelser alt efter, hvad de skal bruges til, og hvor de skal hænge. Du kan sagtens finde små hylder, hvis du ikke har meget plads, eller større hylder, hvis du har brug for meget opbevaringsplads.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Meja Skohylde – flot væghængt skohylde i eg og stål

Meja Skohylde – Bedste dobbelt skohylde i stål

Til den store entré eller til det store opbevaringsbehov er der brug for en dobbelthylde, som kan opbevare alle sko og støvler, som familien bruger. 

Når du vælger en dobbelt skohylde, spiller designet og stilen en ekstra stor rolle. Det er vigtigt, at din hylde passer til dit hjem og din indretningsstil, så du både får glæde af den funktionelle værdi, og samtidig får et opbevaringsmøbel til hjemmet, som matcher din boligstil. 

Denne Meja dobbelthylde til sko findes i forskellige udgaver, så du kan vælge det look, du synes bedst om. 

Ønsker du et lyst look, kan hvidpigmenteret eg eller hvidlakeret birk være gode valgmuligheder for dig, og ønsker du et mørkt design, kan lakeret eg eller sortbejdset eg være oplagte valg. 

Uanset hvilket look og hvilken overfladebehandling du vælger, får du hylder til sko i bedste kvalitet.

Vægbeslagene er fremstillet i børstet stål, som komplimenterer både eg og birk. 

Udvalgte specifikationer

 • Vægbeslag i børstet stål
 • Massivt træ
 • Findes med forskellige overfladebehandlinger
 • Bredde: 115cm.

Se vores artikel om: 13 af de flotteste trækommoder

Methro 40 cm Skohylde – enkelt og stilrent valg af skohylde i træ

Methro 40 cm Skohylde

Methro 40 cm Skohylde fra Rowico er en skohylde, som er virkelig sød og stilren. Den passer perfekt ind i dit hjem, hvis du leder efter en flot skohylde, som er enkel i sit udtryk. 

Skohylden har 2 niveauer, hvor du kan stille dine sko. Den fine hvide farve er med til, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt den passer sammen med de farver, du ellers har i hjemmet. Hvid går nemlig flot til alle farver – det kan dog være en ulempe, hvis hylden bliver beskidt.

Med skohylde-modellen her fra Rowice kan du også gøre det nemmere at lære børnene at rydde op efter sig. Højden er 40 cm, så hvis børnene kan gå, så kan de også sætte deres sko på plads i Methro skohylden, når de er færdige med at være udenfor. De kan nemt nå og nemt finde deres sko på hylden, da skoene vil træde frem i forhold til det simple, hvide udtryk. Dertil har møblet afrundede hjørner, så børnene ikke slår sig på skarpe kanter.

Rowico er et møbelfirma, som har forstand på at lave møbler i skandinavisk design. De har mere end 40 års erfaring. Derfor kan du roligt regne med, at Methro skohylden er brugervenlig og i høj kvalitet.

Fordele

 • Bestseller hos KitchenTime
 • Stilrent design
 • Høj brugervenlighed og kvalitet
Ulemper

 • Snavs er hurtigt synligt på skohylden

Udvalgte specifikationer

 • 2 hylder
 • Mål: 80 x 40 x 30 cm
 • Materiale: fremstillet af forskelligt slags træ
 • Farve: hvidlakeret
 • Kapacitet: omkring 8 par sko

Justerbar skohylde – Bedste skoopbevaring til skab

Justerbar skohylde – Bedste skoopbevaring til skab

Vi kender alle sammen til, at sko, støvler og sandaler er rodet sammen, fordi vi kun holder styr på det fodtøj, som vi gør mest brug af. Har du brug for at opbevare dine ekstra sko i et skab, vil disse justerbare mini-opbevaringssystemer være perfekte for dig. Det er smart design på moderne skohylder, der gør det muligt for dig at udnytte pladsen i garderobeskabet. Du kan have op til 6 par sko opbevaret sætvis.

Har du mange par sko, er det vigtigt, at du opbevarer det fodtøj korrekt, som ikke skal bruges til den pågældende årstid. Ved at bruge disse justerbare skohylder, kan du vedligeholde dine sandaler, kondisko og stiletter, som du ikke bruger i den pågældende årstid. 

De moderne opbevaringsløsninger gør det muligt at holde styr på alt dit fodtøj, så du kan tage det frem efter behov. 

Udvalgte specifikationer

 • 6 enheder til smart opbevaring af ekstrasko i garderobeskab
 • Justerbare designs 
 • Kan bruges til både sko, støvler, træsko, klip-klappere og sandaler.
 • Se også artiklerne:Knagerække til døren

IMELDA skohylder – Tilpasningsdygtigt design

IMELDA skohylder – Tilpasningsdygtigt design

Der kan være stor forskel på, hvor meget fodtøj du har brug for at opbevare. Med tiden kan dine behov ændre sig, hvis der kommer børn i hjemmet, eller hvis du flytter sammen med en ven, veninde eller kæreste. 

Vil du have det mest smarte design på en skohylde, skal du vælge denne IMELDA model. 

Du bestemmer selv, hvor mange hylder du ønsker at opbygge din skohylde med. Produktet er skabt i hyldemoduler, som kan monteres ovenpå hinanden, så du hele tiden kan skabe den opbevaringsløsning, som passer til dine behov. 

Produktet er fremstillet i sort nylon, som vil tage sig elegant ud i ethvert hjem. Sættes leveres med 2 hylder, og herefter kan du selv udbygge produktet med flere hylder i takt med dine behov. 

Udvalgte specifikationer

 • Materiale i nylon (sort)
 • Hyldemoduler som kan monteres ovenpå hinanden
 • Bredde: 81cm.

Modstand – æstetik og funktionel skohylde i egetræ

Moodstand skostativ

Dette flotte og justerbare skostativ er populært hos Roonrahn. Det får 5 stjerner ud af 5, og det er både skostativets æstetik og funktionalitet, kunderne fremhæver.

Der er god plads på dette store skostativ. Det er justerbart, og det betyder blandt andet, at der også er plads til sko i store størrelser på det. Her kan du plads til alle slags sko.

Modstand skostativet er konstrueret sådan, at det består af to sider i lyst træ, og på disse sider er der monteret nogle rundstokke i mørkt træ, der kan skubbes op og ned i forhold til hinanden. Rundstokkene kører i to åbne riller, der går i næsten hele stativets højde.

Der er tale om et godt design, og det er udført i en håndværksmæssig god kvalitet. Skostativet er håndsnedkereret i massivt europæisk egetræ. Og så ser det godt ud at have stående ude i entreen. Det kan stå på gulvet eller hænge på væggen. Æstetik og funktion går op i en højere enhed

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 78 x 68 x 18 cm
 • Kapacitet: ca. 12 par sko
 • Materiale: massivt europæisk egetræ
 • De tværgående rundstokke kan tilpasses til alle typer sko

Tica Copenhagen Skoreol – dansk design med stor funktionel værdi 

Redaktionens anbefaling

Tica Copenhagen Skoreol

Vi sender de varmeste anbefalinger i retning af Tica Copenhagens skoreol. Den er skabt ud fra visionen om primært at have en funktionel værdi – dog uden at gå på kompromis med det smarte design. 

Skoreolen har 5 niveauer via 4 flytbare hylder. Det særlige smarte ved Tica Copenhagens skoreol er, at den er forarbejdet i perforeret metal, og hulmønsteret giver flere sidegevinster.

Foruden at du får en god opbevaring af dine sko på de forskellige hylder samt et luftigt design, kan du bruge hulmønsteret til anden opbevaring af småting. Via S-kroge kan du fastsætte alt fra nøgler til hatte og cykelhjelme i metalkonstruktionen.

Placerer du møblet i entréen, får du et naturligt midtpunkt, hvor familien straks kan finde alle de ting, de skal bruge i de tidlige morgentimer. Reolen kan dog også sagtens placeres i andre rum, såsom soveværelset.

Skoreolen måler H75 x 35D x B27 cm. Den er hentet fra det danske designerbrand Tica Copenhagen, som har valgt at specialisere sig i skorelaterede produkter, herunder dørmåtter og skoreoler. Fokuspunktet er altid det funktionelle element frem for den dekorative værdi, så produktet gør en forskel for kunden i en travl hverdag. 

Udvalgte specifikationer:

 • Designet af danske Tica Copenhagen
 • 4 flytbare hylder, 5 niveauer
 • Sort perforeret metal 
 • Mål: H75 x 35D x B27 cm
 • Kan vægmonteres – skruer medfølger
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

Tica Copenhagen gulvreol – eksklusiv model med masser af plads 

Det eksklusive valg

Tica Copenhagen gulvreol

VI har fundet endnu en fantastisk skoreol fra danske Tica Copenhagen, og denne gang bevæger vi os både lidt højere op i pris og størrelse. Det er derfor et af de produkter, vi klassificerer som et premiumvalg.

Der er tale om en praktisk gulvmodel med 2 niveauer, men kombinerer du med en tilhørende gulvmåtte fra Tica Copenhagens store udvalg, kan du skabe et ekstra niveau til de våde sko. Mikset mellem det sorte metal og det perforerede design virker både elegant og luftigt og passer perfekt til entréen.

Det er dog også så tilpas smart, at det fungerer fint til dine stiletter og sneakers i soveværelset. Tica Copenhagens filosofi er at skabe multifunktionelle møbler, så reelt set behøver du ikke kun at bruge reolen som en skoreol – slip fantasien løs, hvis du er vild med Tica Copenhagens design.

Den omtalte skoreol har målene H50 x D35 x B88 cm, og det er den store reol i serien. Der findes også en mindre model. Designet tilfalder Tica Copenhagen, der har været i branchen siden 2008 – omdrejningspunktet for salgssuccesen har været multifunktionelle møbler med et særligt fokus på en praktisk skoopbevaring. Om end designteamet har formået at mikse et lækkert design med stor funktionalitet, er det altid det praktiske element, der er det primære udgangspunkt. Møblerne er skabt til at gøre en forskel i hverdagen – og ikke kun til at være dekorative genstande. 

Udvalgte specifikationer:

 • Kommer fra det danske brand Tica Copenhagen
 • 2 niveauer 
 • Sort perforeret metal 
 • Mål: H50 x D35 x B88 cm
 • Gulvmodel
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

KARE DESIGN Lounge skohylde – Bedste skohylde i træ

KARE DESIGN Lounge skohylde – Bedste skohylde i træ

Vil du skabe masser af stil og charme i hjemmet, skal du vælge denne eksklusive hylde til skoopbevaring i valnøddefinér. Det er et produkt i absolut topklasse, der med sikkerhed vil imponere gæster, venner og familie.

Den store, praktiske fordel ved finér er, at det nemt kan tørres af med en våd klud. 

Produktet er ideelt for dig, som går op i boligindretning og har smag for indretningsobjekter i høj kvalitet. Designet på produktet gør det muligt både at bruge den i entréen som skohylde samt i stuen som elegant sidebord. Har du brug for at opbevare flere sko, kan du med anskaffe dig flere udgaver af det smagfulde produkt, som du kan placere ovenpå hinanden eller ved siden af hinanden. 

Produktet er kubeformet og egner sig til både at stå lodret og vandret. Hvordan du bruger skohylden i hjemmet, er op til dig og din stil. 

Med denne KARE DESIGN hylde til sko er der garanti for, at du får en opbevaringsløsning, der vil bringe dig masser af glæde og anvendelsesværdi i mange år frem.

Udvalgte specifikationer

 • Kubeformet 
 • Eksklusivt design i valnøddefinér 
 • Bredde: 90cm 
 • Kan stå både vandret og lodret 
 • Kan anvendes både til opbevaring af sko og som sidebord.

Se også artiklerne: Bedste Hattehylder

Village Skostativ i sort og stål – Bedst og billigst

Village Skostativ – Bedst og billigst

Har du brug for en simpel, moderne og billig opbevaringsløsning til familiens fodtøj, er dette Village skostativ det helt rette valg. Med kombinerende materialer af hhv. sortlakeret birk og metal får du et skomøbel, som vil tage sig elegant ud i entréen eller gangen i ethvert hjem. 

Den konkurrencedygtige pris gør det muligt for enhver at få smart og funktionel opbevaring til fodtøj uden at skulle gå på kompromis med design og kvalitet. 

Den store fordel ved metalrillerne er, at de er nemme at tørre af efter behov. Stativet kan bruges til både sko, støvler og sandaler, og med metalriller er det muligt også at opbevare sko med hæl på stativet. 

Skostativet findes i 2 forskellige udgaver med hhv. sortlakeret eg og hvidlakeret eg, så du kan vælge dig det look, som passer til dit hjem. 

Udvalgte specifikationer

 • Findes i 2 udgaver (hvid og sort)
 • Metalriller 
 • Konkurrencedygtig pris.

MILANO SR-3 Skohylde – Bedste materialer

MILANO SR-3 Skohylde – Bedste materialer

Vil du have en opbevaringsløsning til sko i bedste kvalitet, skal du gå efter de modeller, som er fremstillet af træ og metal. Denne materialekombination skaber tilsammen et solidt og slidstærkt design, som holder til slid og stød. 

Når du har en skohylde til væg, har slidstyrken ekstra stor betydning. Det skal være muligt for dig og husstandens øvrige medlemmer at få ubesværet adgang til fodtøjet uden at skulle bekymre sig om at passe ekstra godt på opbevaringsløsningen. 

Denne hvide MILANO hylde til opbevaring af sko vil tage sig smukt ud i ethvert hjem som følge af det lyse design. 

Har du en lille entré eller et smalt indgangsparti i hjemmet, er det lyse design med til at skabe et udtryk af mere plads. 

Udvalgte specifikationer

 • Slidstærke materialer i træ og metal
 • Hvidt design 
 • Bredde: 98cm 
 • Væghængt model.

Træhylde med DOWN beslag fra Ziito 

Ziito Træhylde med DOWN beslag stilfuld væghylde
 • Bæredygtige materialer
 • Planter ét træ pr ordre
 • Fri fragt og hurtig levering

Træhylden fra Ziito med DOWN beslag er en flot og minimalistisk hylde, der passer perfekt ind i de danske hjem med skandinavisk stil. Hylden er alsidig, og du kan vælge den, der passer bedst ind i dit hjem.Træhylden fra Ziito med DOWN beslag fås i mange forskellige størrelser. Vælg imellem en hylde på 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm eller 130 cm i bredden og vælg samtidig imellem de tre forskellige farver: A2, der er en mørk træfarve, B2, der er en flot sort farve og C2, der har en lys træfarve og er det tættestes, du kommer på en hvid hylde, hvis du samtidig ønsker at bringe elementer af natur ind i boligen.En hylde i god kvalitetTræhylden er fremstillet i certificeret svensk fyrretræ, der er behandlet med linolie. Denne behandling sikrer en lang holdbarhed samt et sundt træ – og så er den ikke skadelig overfor miljøet, hvilket er en prioritet hos Ziito. Hyldebeslagene er fremstillet hos den lokale smed, og den ære, som han sætter i sit håndværk, er tydelig at se, og den samme kvalitet finder du i træet, det udgør hylden. Derfor tør Ziito også give dig 10 års garanti på deres produkt, fordi de ved, at det holder.Udvalgte specifikationer:

 • Fremstillet i certificeret svensk fyrretræ
 • Tykkelse på hylde: 24 mm
 • Dybde på hylde: 25 cm
 • Skruer og plugs medfølger
 • 10 års garanti

Roterende skohylde

Roterende skohylde – Bedste anvendelse

For mange mennesker er besvær og upraktiske opbevaringsløsninger den primære årsag til, at fodtøj får lov at ligge og flyde i gangen eller entréen.

Når du vil have det mest funktionelle og mest moderne hyldesystem til skoopbevaring, skal du vælge denne roterende model i kombinerende materialer af hhv. stål og plast.

Dens roterende funktion gør det nemt og enkelt at placere dit fodtøj, og det gør det endnu nemmere at finde frem til de sko, du ønsker at have på. 

Den store fordel ved det roterende design er, at det kan gøre det sjovt for husstandens mindste medlemmer selv at sætte sko og støvler på plads. 

Der er garanti for, at du kan få styr på alt fodtøj, når du har et smart og intelligent opbevaringssystem, der er designet til den travle hverdag. 

Der er plads til hele 18 par sko på dette opbevaringssystem. Skoene placeres med lodret vinkel, og dette design er med til at gøre løsningen pladsoptimerende. Du kan placere dit roterende opbevaringssystem bag ved en dør, i et hjørne, eller hvor du finder det mest funktionelt. 

Udvalgte specifikationer

 • Pladsbesparende og intelligent design
 • Plads til 18 par sko
 • Rustikt og slidstærkt design i stål
 • Roterende funktion. 

Se vores artikel om: Smal kommode

CASA Skohylde i sort – Moderne design

CASA Skohylde i sort – Moderne design

Til den stilrene bolig er der brug for en hylde til sko, som er moderne og tidløs i design. Denne CASA model er perfekt for dig, som bor i et hjem med en minimalistisk indretningsstil. Det sorte look gør opbevaringsløsningen tidløs, så du kan bruge den i mange år frem. 

Hylden er lavet i sortbejdset eg, der er en slidstærk og rustik træsort, som holder til hverdagens slid og stød. Foruden sort eg er stellet fremstillet i metal, og tilsammen skaber disse kombinerede materialer et stilrent look om produktet. Det har stor betydning for holdbarheden af dit opbevaringsprodukt, at det er fremstillet i modstandsdygtige materialer, så du ikke skal bekymre dig om at skåne din hylde til støvler og fodtøj i det daglige.

Den sortbejdsede overflade er nem at gøre ren med en våd klud, så du kan bibeholde det elegante, sorte look i mange år. 

Udvalgte specifikationer

 • Materialer i sortbejdset eg og metal
 • 2 hylder
 • 80x39x29 (cm).

Træhylde fra Ziito – et rustikt og bæredygtigt valg til hjemmet

Ziito Træhylde med sort rør beslag det bæredygtige valg
 • Bæredygtige materialer
 • Planter ét træ pr ordre
 • Fri fragt og hurtig levering

Træhylden med sorte rør beslag fra Ziito er et bæredygtigt produkt, der giver dit hjem et fantastisk look. Hylden er rustik takket være de sorte rør beslag, der adskiller den fra mange lignende produkter.Udover det rustikke look er den også simpel og minimalistisk, så den passer ind i mange moderne hjem, der har en skandinavisk indretning. Hylden er fremstillet i certificeret svensk fyrretræ, der er behandlet med naturlig linolie. Denne behandling sikrer en lang holdbarhed, et sundt træ og et sundt miljø.Beslagene er fremstillet hos den lokale smed, og den kvalitet og det håndværk, der er blevet lagt i produktet, medvirker til, at hylden kommer med en 10 års garanti.Et alsidigt valg – tilpas til dit hjemTræhylden med sorte rør beslag fås i flere forskellige størrelser. Vælg mellem en hylde, der måler 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm eller 130 cm i bredden og vælg samtidig imellem tre forskellige farver:  A2, der er en mørk træfarve, B2, der er sort og C2, der har en lys træfarve.De mange forskellige muligheder gør denne hylde til det perfekte og et af de mest alsidige produkter på markedet indenfor sin kategori. Du finder sjældent et produkt, der fremstilles på så mange forskellige måder, og derfor får du her en mulighed for at investere den hylde, der bedst passer til dit hjem.Udvalgte specifikationer:

 • Fremstillet i certificeret svensk fyrretræ
 • Tykkelse på hylde: 24 mm
 • Dybde på hylde: 25 cm
 • Skruer og plugs medfølger
 • 10 års garanti
 • Fås i flere forskellige størrelser

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar