When the weather is good and the sun is shining, then most people want to go out and enjoy the good weather. This can be done in many ways, whether by going for a walk, swimming or lying on the grass and suns. However, lying on a hard and cold lawn or terrace for several hours can be difficult. But when the weather is good, that’s often the scenario.

If you enjoy lying in the sun in summer and feeling the summer heat, then a sun lounger can be your new pleasant friend, who will surely be a solid piece of furniture all summers in the future. With such a chair you have the opportunity to lie both more comfortable, soft and more warm than before.

A sun lounger for the garden is available in many different variants, all of which vary in size, color and design. Due to the wide variety, it can be incalculable to find your way around, which is why below you will find 20 amazing sun loungers that will definitely further arouse your interest. Each chair is different in design, and therefore each fits different homes.

Tine K. Home Bambus solseng med hvid hynde – Med naturfarver og enkelt design

BAMBUS SOLSENG MED HVID HYND

Denne solseng fra Tine K. Home er perfekt til at nyde solen og slappe af i den danske sommer. Med denne liggestol er det slut med at sole på et hårdt underlag, og stolen vil med sin hvide bløde hynde skabe komfort. Afslapning er i fokus med denne solseng, og designet er smukt og enkelt.

Selve solsengen er produceret i bambus, hvilket både er elegant at kigge på, men også et utroligt stærkt materiale, som er slidstærkt og holder godt i længden, og derfor vil den holde godt i mange år. Bambus skaber en fin naturfarve, som giver en varme og hyggelig stemning til hele terrassen. Med det enkle og minimalistiske look er det en solseng, som er tidsløs i design, og derfor vil den være populær i mange år fremover uden at gå af mode.

Med solsengen fra Tine K. Home er det også muligt at justere ryglænet til flere forskellige niveauer, alt efter hvor højt eller lavt man ønsker det. Derfor kan man både ligge helt ned og bare nyde solen, eller sidde lidt op og læse en god bog i en behagelig position.

Med denne liggestol fra Tine K. Home får du:

 • Et smukt møbel, som vil pryde hjemmet med målene 210 x 80 x H 36 cm
 • Slidstærkt materiale af bambus, som også er smukt i udseende
 • Et justerbart ryglæn

Denne lækre solseng vil gøre solbadningen meget mere behagelig og skøn, som vil være til at holde ud hele dagen lang. Derudover vil designet kun være med til at skabe en eksotisk og hyggelig stemning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Muubs Solvogn Tranquil – Med kurvet og simpelt design

SOLVOGN TRANQUIL

En liggestol som denne fra Muubs vil gøre alle dage med solbadning og afslapning meget bedre. Solvognen, Tranquil, er produceret i teaktræ, som skaber en meget smuk farve på hele møblet. Teaktræet er et derudover utroligt godt og stærkt materiale, hvilket er derfor, at solvognen vil kunne bruges på terrassen i mange år.

Selve designet på solvognen fra Muubs er meget enkelt, men alligevel meget spændende at kigge på. Den er nemlig designet med kurvede former, som både gør den behagelig at ligge på og nydelig at have til at stå på terrassen, den store altan eller et tredje sted. Den kurvede form gør det utroligt behageligt at ligge på den i timevis ude i sommerens varme uden at få ondt over alt i kroppen.

Tranquil solvognen fra Muubs vil give dig mange behagelige timer i sommertimerne med:

 • Et smukt og kurvet design, som skaber komfort
 • Materialet Teaktræ, som er stærkt og holdbart
 • Målene L: 205 x W: 68 x H: 62 cm

Er et enkelt design og god komfort i høj prioritet ved en ny liggestol til haven, så er denne fra Muubs det ideelle valg for dig og de mange næste somre. Solsengen vil helt klart blive det nye faste møbel på terrassen i mange år.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Muubs Terrassestol Verona – Med fantastisk komfort og justerbar puf

TERRASSESTOL VERONA

Skal terrassen piftes op med et smukt møbel, som på samme tid er så blødt og behageligt, at det næsten ikke er til at tro? Denne terrassestol, Verona, fra Muubs er helt igennem fantastisk med sin komfort, sit lækre design og justerbare muligheder. Med denne terrassestol er det slut med kolde og hårde sæder, og man vil kunne nyde mange timer på terrassen med afslapning og lange samtaler.

Selve terrassestolen er lavet af flet i natur af polyrattan, hvilket skaber en hyggelig og elegant naturfarve og stil til hele terrassen. Derudover kommer et hyndesæt i grå/sort, som er med til at skabe den gode komfort, som kendetegner denne liggestol fra Muubs. Naturfarven og den grå/sorte farve passer helt utroligt fint sammen, og er også farver, som passer til de fleste andre elementer på en terrasse.

Det smarte ved denne terrassestol er, at den både har et justerbart ryglæn, men også en justerbar puf. Dette giver mulighed for forskellige positioner, og man kan derved finde den position, som føles bedst for sig selv. Bruger man flere timer i stolen, så er det også rart med lidt variation, hvilket denne terrassestol giver mulighed for.

Denne Verona liggestol fra Muubs tilbyder:

 • Behagelig komfort med bløde hynder
 • Et smukt design med flet, samt en flot farvekombination
 • Mål på L: 170 x W: 75 x H: 97 cm

Med både et justerbart ryglæn, justerbar puf og bløde hynder er fantastisk komfort garanteret med denne terrassestol, og du kan se frem til at eje et møbel, som du aldrig vil forlade igen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trademark Living Solvogn med koksgrå hynde – I eksklusivt og mørkt design

SOLVOGN MED KOKSGRÅ HYNDE

Solvognen fra Trademark Living stråler af stil i sit eksklusive mørke design. Minimalismen og enkeltheden kommer solvognen til gode, fordi det skaber et look, som ikke er til at stå for. Udover at den er smuk i design, så er den også dejlig at ligge på, da den med sin koksgrå hynde skaber komfort i verdensklasse. Derved bliver det en dejlig og indbydende opgave at sole sig og slappe af i sommerens varme, i stedet for at ligge på et koldt, hårdt og ubehageligt underlag.

Selve solvognen er i træ, som skaber den meget mørke naturfarve, hvilket passer perfekt sammen med den koksgrå hynde. Dette er en liggestol, som kan justeres til hele fire froskellige positioner, alt efter hvor højt eller lavt man ønsker at ligge og slappe af. Ønsker man at ligge helt fladt ned er det muligt, men det er også muligt at få ryglænet op for en bedre position til læsning eller lignende.

En solvogn, som denne, fra Trademark Living er:

 • Eksklusiv, enkel og mørk i sit design
 • Komfortabel med hynde og justerbar i ryglænet
 • Perfekt til én person, da den har målene W: 200 x D: 64 x H: 38 cm

Dette mørke møbel i træ med koksgrå hynde vil gøre sommerdagene mere behagelige at nyde i flere timer udenfor. Udover komforten ved liggestolen, så vil det eksklusive design kun være med til at gøre hele udstrålingen i indretningen mere lækkert og elegant.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Muubs Solseng Lounge Mykonos 170 – Ideel til terrassen eller udestuen

SOLSENG LOUNGE MYKONOS 170

Med denne liggestol fra Muubs er det ikke kun ideelt at have den på terrassen, men også indenfor i en udestue. Mulighederne med denne simple og stilfulde solseng er mange, fordi den er meget enkel og tidsløs i design med nedstemte og rolige farver, og derfor passer den til alt i hjemmet.

Den er produceret af teaktræ, som er et materiale, der både er smukt at se på, men også meget stærkt og holdbart. Derfor er dette en solseng, som kan bruges i rigtig mange år fremover, uden at du skal bekymre dig om, at den går i stykker. Med et så slidstærkt materiale kan man roligt læne sig tilbage og nyde den behagelige solseng uden bekymringer.

Hynden, som følger med, er lysegrå og er lavet i stoffet olefin, som er vandafvisende. Dette er rigtig smart, især hvis den ligger udenfor det meste af tiden, eller hvis man spilder noget på hynden. Dog anbefales det, at hynden tages ind i tørvejr, hvis det regner meget i en periode. På denne måde vil hynden holde sig godt, og du vil passe bedst muligt på den.

Der er mange muligheder med denne liggestol fra Muubs, og du kan købe tilsvarende loungestole, som passer til solvognen, hvis du gerne vil have plads til flere personer. Med dette møbel i sig selv, kan du forvente:

 • Et tidsløst og enkelt design, som aldrig går af mode
 • En vandafvisende hynde, som især er smart, hvis den står udenfor
 • Målene, som er W: 89 x H: 75 x D: 170 cm

Vil man gerne have mulighed for både at bruge en liggestol ude og inde, så er denne solseng fra Muubs det perfekte valg for både dig og dit hjem. Herved kan den både bruges udenfor om sommeren og indenfor om vinteren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Click Sunrocker – Smart design med sorte lameller og vippefunktion

Click Sunrocker

Denne havestol skiller sig ud fra de fleste, fordi den har en smart funktion, som gør det muligt, at justere positionen i stolen med egen kropsvægt. Med denne Click-sunrocker er det op til dig, hvorledes du ønsker at sidde eller ligge i solen. Det er dig og din kropsvægt, som bestemmer, og derfor er mulighederne for forskellige positioner uendelige.

Grundet de sorte lameller i plastisk, har du muligheden for at sidde eller ligge perfekt i stolen hver eneste gang. Den samme mulighed har dine gæster, fordi de blot skal tilpasse den med deres kropsvægt, så den passer perfekt til deres smag. Det er smart, enkelt og behageligt, og derfor kan man med denne liggestol tilbringe mange timer udenfor om sommeren.

Med sit forholdsvis enkle design er stolen lavet af sorte plastiklameller, bambus armlæn og stel i metal, som tilsammen skaber et smukt udseende, der passer ind i de fleste hjem. Endnu et plus ved denne stol er, at den med sine lameller i plastik er utrolig nem at gøre rent med en klud, og derfor skal man ikke bekymre sig, hvis den bliver beskidt.

En sådan Clik-sunrocker stol er helt sikkert en af de dejligste, fordi den:

 • Kan justeres til alle positioner blot efter kropsvægten
 • Med sine lameller i plastik er nem at rengøre
 • Er dejlig stor til én person, men sine mål L: 180 x H: 90 x B: 64 cm

Med denne liggestol er der uendelige muligheder for forskellige positioner, som vil gøre sommerdagene udenfor mere behagelige. I denne stol vil mange timer kunne bruges, og positionen vil kunne skiftes let ved hjælp af egen kropsvægt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lopez Solseng – Med sort design og smart klapsammenfunktion

Lopez Solseng

Denne solseng fra Lopez er med sin smarte klapsammenfunktion både let at opbevare på lidt plads i hjemmet eller nem at tage med på tur, for eksempel i sommerhus. Med en vægt på kun 5,5 kg kan man hurtigt og nemt pakke den sammen, når der ikke er brug for den, og derved tager den ikke unødig plads på terrassen.

Her finder du en helt sort liggestol, som er produceret i sort textelin med et sort metalstel og sort elastik. Derved er den meget enkel både i farve og design, og fungerer egentlig som en helt klassisk solplads, som kan, hvad den skal. Solsengen kan justeres til forskellige positioner, og derved kan man helt selv vælge, hvilket position, der føles mest behagelig, når man skal ligge ude i solen i mange timer.

Denne Lopez solseng kan, hvad en solseng skal kunne, og vinder på:

 • Dens klapsammenfunktion, som er praktisk og smart
 • Muligheden for at skifte position mellem tre varianter
 • Den lette vægt på 5,5 kg med målene L: 188 x B: 58 cm x H: 60 cm

Ønskes en liggestol, som både er billig, kan hvad den skal og nemt kan opbevares eller tages med på tur, så kan Lopez solsengen uden tvivl opfylde alle krav.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Langkawi Solseng – Et fantastisk køb med god samvittighed

Langkawi Solseng

Er du interesseret i miljøet, dyrelivet og gode arbejdsforhold, så er denne Langkawi liggestol lige i øjet. Imens solsengen i sig selv er utrolig komfortabel med justerbart ryglæn, så er selve stellet produceret i FSC®-certificeret eukalyptustræ, som betyder, at træet kommer fra rigtig gode forhold.

Det FSC®-certificerede eukalyptustræ giver stellet en utrolig smuk og varm farve, som ser elegant ud på terrassen. Samvittigheden er i orden, fordi træet kommer fra en bæredygtig skov, hvor arbejderne har gode arbejdsforhold og der bliver taget hånd om plante- og dyrelivet. Derudover sørges der for, at skoven, hvori det FSC®-certificerede eukalyptustræ bliver fældet, når at reproducere, således at miljøet ikke tager skade. Derfor er dette træ både smukt i udseende og godt for miljøet.

Denne fine liggestol kan indstilles i forskellige positioner ved ryglænet, hvilket gør det muligt at variere position alt efter, hvad der føles bedst. Derudover kommer en grå olefin hynde, som både er dejlig komfortabel at ligge på og slidstærkt. Den grå hynde og det mørkebrune FSC®-certificerede eukalyptustræ passer fantastisk sammen i farvekombination, som ser så smukt ud på terrassen.

Langkawi solsengen vil derfor give dig og din terrasse:

 • God samvittighed med materiale af FSC®-certificeret eukalyptustræ
 • Et smukt møbel både i design og farver
 • Mulighed for justering og målene H: 80 x B: 70 x L: 189,5 cm

Vil du have samvittigheden i orden og på samme tid have en smuk og komfortabel liggestol, så kan Langkawi sætte flueben ved begge. Dét, at du ved, at materialet kommer fra gode forhold, gør også selve møblet endnu smukkere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Venture Design Gordo udendørs dobbelt gynge liggestol – sort stof og stål – Perfekt afslapningsmøbel til to personer

VENTURE DESIGN Gordo udendørs dobbelt gynge liggestol

Savner du et behageligt møbel til udendørs brug, som både har plads til mere end én, er smart og behageligt? Så skal du ikke lede længere. Med Gordo udendørs dobbelt gynge liggestol får du det hele i én pakke. Solgyngen er nemlig hele 180 cm bred, og derfor er der masser af plads til to personer, som ønsker at slappe af og slikke sol fra et behageligt sted på terrassen.

Selve solgyngen er enkel og smart i sit design med materialerne stål og stof i sort. Den skiller sig ud ved at være en gynge, som gør det hele lidt sjovere. Derudover er det nemt at skifte position, da man med sin kropsvægt kan vælge, hvorledes man ønsker solgyngen skal stå. Gordo er tidsløs i design, hvilket gør, at den passer til det hele og aldrig går af mode. Du kan derfor se frem til mange sommersæsoner med denne solgynge.

Gordo solgyngen fra Venture Design er derfor en liggestol, som er:

 • Perfekt til to personer med målene H: 48 x B: 180 x D: 200 cm
 • Enkel og tidsløs i design
 • Smart og sjov med sin gyngefunktion

Med Gordo fra Venture Design vil der altid være en behagelig solgynge til gæsterne, børnene eller dig selv, hvor timerne udenfor vil flyve afsted i det dejlige møbel.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Venture Design Little John udendørs liggestol – natur akacietræ og sort reb – Med smukt sort flet

VENTURE DESIGN Little John udendørs liggestol

Little John fra Venture Design er en solseng, som vinder på sit smukke design og sine farver, som sammen skaber et elegant møbel. Det sorte reb, som nærmest er flettet til en liggestol, skaber med det lyse akacietræ en smuk farvekombination, som ikke er til at stå for. Derudover skaber det flettede reb et godt underlag, som er behageligt og dejligt at sidde på i længere tid ad gangen.

Savner du et sted at nyde en god kop kaffe, en spændende bog eller blot en masse soltimer? Så er Little John fra Venture Design det ideelle møbel. Udover at være et perfekt møbel til afslapning på terrassen, så pynter den også med sit elegante og alligevel simple design. Derfor vil den kun være med til at gøre indretningen på altanen eller terrassen endnu mere nydelig med sit lækre design.

Little John fra Venture Design er altså en liggestol, som er:

 • Spændende og fin i design med sit flettede sorte reb og naturfarvede akacietræ
 • God og komfortabel at ligge eller sidde på
 • Med gode armlæn og mål på H: 55 x B: 73 x D: 200 cm

Hvis design, komfort og en smuk farvekombination ligger højt på listen over en ny liggestol til de mange timer udenfor, så vil Little John fra Venture Design helt sikkert ikke skuffe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sika Design Michelangelo liggestol – natur rattan – Håndlavet i elegant naturfarve

SIKA DESIGN Michelangelo liggestol

Med dette møbel fra Sika Design får du mange muligheder, fordi den både kan bruges indenfor og udenfor. Den er produceret i rattan, som er et naturmateriale, der vokser hurtigt i naturen og er med til at bevare regnskoven. Derfor er det også et miljøvenligt materiale, som du kan have god samvittighed ved at købe. Derudover er rattan både slidstærkt og holdbart i længden, og derfor vil denne Michelangelo liggestol holde i mange år.

Temaet for dette møbel er helt klar elegance, fordi den med sit smukke naturmateriale er designet så elegant og fint med kurvede former. Formen på solvognen gør det behageligt at ligge ude i timevis uden at få ondt i ryggen. Om vinteren behøver du ikke gemme den væk, for den kan sagtens stå indenfor med en fin pude eller et tæppe, og derved blive en ekstra plads til afslapning.

Denne Michelangelo liggestol kan derfor blive det nye favoritmøbel med:

 • Sit elegante design og smukke naturfarve
 • Sin kurvede form, som skaber komfort
 • Sine mål på H: 77 x B: 162 x D: 62

Solvognen, som både kan bruges ude om sommeren og inde om vinteren, er med sit miljøvenlige naturmateriale og sit enkle og elegante design den perfekte liggestol til mange timers afslapning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bloomingville Sole daybed – natur bambustræ – Med stilfuldt design og justerbart ryglæn

BLOOMINGVILLE Sole daybed

Denne solseng fra Bloomingville er det perfekte nye møbel til at sole sig på i de mange varme timer om sommeren i Danmark. Med sit materiale i bambustræ skabes en charmerende og hyggelig stemning omkring den, og naturfarven passer fint til andre farver i hjemmet.

Nyder du også at ligge helt fladt ned, når du soler, men ønsker nogle gange et ryglæn, så du bedre kan læse en bog eller have en samtale? Sole daybed fra Bloomingville er den perfekte løsning, fordi der er mulighed for at justere ryglænet. Derved er der både mulighed for at lægge ryglænet fladt ned, men også have ryglænet oppe, så det er nemmere at læse en bog og lignende.

Denne liggestol fra Bloomingville kommer uden en hynde, og er med sit bambustræ dejligt at ligge på. Ønsker du ekstra komfort, kan en hynde lægges ovenpå, og derved vil det blive en endnu blødere og mere afslappet oplevelse at sole i haven.

Med denne Sole daybed fra Bloomingville kan man forvente sig en liggestol, som er:

 • Stilfuld i design med naturfarvet bambustræ
 • Komfortabel i sig selv med justerbart ryglæn, men med mulighed for hynde
 • Med målene H: 33 x B: 220 x D: 74 cm

Solbadningen bliver en tand sjovere og mere behagelig med Sole daybed fra Bloomingville, og du vil hurtigt lægge mærke til, hvor flot liggestolen er i hjemmet med sit stilfulde design.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Skagerak Columbus Solseng Hvid – Med et minimalistisk og skandinavisk design

Skagerak Columbus Solseng Hvid

Er du til det helt skandinaviske, rene og minimalistiske look på møbler, så er denne Colombus Solseng fra Skagerak den ideelle liggestol for dig. Solsengen er smuk at have til at stå på den store altan, terrassen eller haven, hvor mange timers afslapning kan foregå i stilhed og ro. Solsengen er med sit enkle design et møbel, som nemt passer sammen med resten af hjemmets indretning.

Colombus Solseng har to hjul, hvilket gør det nemmere at flytte rundt på den. Er solsengen placeret i haven, er det hurtigt at flytte den væk fra skyggen uden besværligheder. Derudover kan ryglænet justeres i forskellige højder, og derfor kan du helt selv vælge, hvilket position, som føles bedst for dig.

Dette er en liggestol, som er produceret i materialet teaktræ. Dette træ er både smukt i sin naturfarve sammen med det hvide stof, men er også utroligt slidstærkt og holdbart i længden, og derfor kan du have glæde af solsengen i mange år og mange varme sommerdage.

Denne fine Colombus Solseng fra Skagerak er helt sikkert en af de fineste liggestole fordi:

 • Den er smuk og minimalistisk i design
 • Den har hjul, som gør den nem at placere forskellige steder
 • Den har målene L: 200 x B: 66 x H: 31 cm, hvilket er ideelt til en person

Det minimalistiske og skandinaviske look er tidsløst og vil i mange år være stilet at have til at stå i haven eller på terrassen. Det naturfarvede træ og det hvide stof vil være med til at lysne op, og derudover vil det være en fantastisk ekstra liggeplads til sommerens varme dage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Skagerak Riviera Solvogn – Med naturfarvet teaktræ i enkelt og smart design

Skagerak Riviera Solvogn

Denne solseng fra Skagerak kan hurtigt blive det nye fortrukne møbel på terrassen eller i haven, da den med sin gode komfort, smarte justering og smukke design er en liggestol i verdensklasse. Derudover kan man også bruge solsengen som en bænk til terrassen, hvis man ønsker ekstra siddeplads til gæster og venner. Funktionalitet er derfor et nøgleord ved dette produkt.

Hele solsengen er produceret i det fantastiske teaktræ, som både er et meget holdbart og smukt materiale at bruge til møbler. Teaktræ er af den bedste kvalitet, og derfor kan du forvente en flot liggestol i mange år. Designet på Riviera Sunbed er meget enkelt og minimalistisk, hvilket gør den nem at indrette både terrassen, haven eller altanen med. Derudover er komforten fantastisk, og ønsker man et meget blødt underlag, så kan en hynde eller en pude nemt bruges ovenpå.

Riviera Sunbed fra Skagerak kan derfor være det nye faste møbel, som vil være:

 • Et smukt møbel, som vil give en behagelig liggeplads til solbadning
 • Funktionel og af fantastisk materiale
 • Perfekt som både bænk og liggestol med sine mål på 73 x 33 x 115 cm

Med Riviera Sunbed fra Skagerak er der plads til timevis af solbadning i en komfortabel og ikke mindst smuk liggestol. Der vil være ekstra plads til vennerne, så det altid vil være muligt at samle sig udenfor og nyde det gode vejr sammen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Adirondack stol – Grå – Med et klassisk amerikansk look

Adirondack stol - Grå

Denne liggestol har du helt sikkert set før, da den med sit klassiske amerikanske look er blevet ret populær i de seneste år. Stolen er produceret i fyrretræ, som er malet mørkegrå overalt. Derudover er træet FSC-certificeret, og du kan derfor have god samvittighed, da arbejds- og miljøforhold har været i orden ved produktion af denne stol.

Et af plusserne ved denne Adirondack stol i mørkegrå er de meget brede armlæn. Dette gør det nemlig muligt at have en iskaffe eller et glas saftevand til at stå, imens du nyder solen i haven. Den passer både til haven, altanen eller terrassen, alt efter hvor du mangler en ekstra og komfortabel siddeplads til at nyde soltimerne om sommeren.

Ønsker du blot at bruge den som en stol, så kan du sagtens fjerne skamlen til benene. Derfor kan den altså både bruges som en almindelig havestol og som en dejlig liggestol til solbadningen. Du vil altså med denne Adirondack stol få et møbel, som er:

 • Sort og enkelt med amerikansk look
 • Smart, da den både kan bruges som ligge- og havestol
 • Med målene B: 71 x H: 94 x D: 90 cm

Vil du have ekstra komfort og sidde blødere, så kan en almindelig hynde hurtigt puttes på. Med denne Adirondack stol i mørkegrå vil der altid være en komfortabel plads til at nyde kaffen og solen i haven.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Amalienborg solvogn – I et helt hvidt og klassisk design med vippefunktion og bord

Amalienborg solvogn

Med denne fine hvide Amalienborg liggestol med vippefunktion er der mange muligheder for en afslappende og dejlig plads til solbadningen i haven. Her er der nemlig mulighed for at justere ryglænet og bøje benene på helt samme tid. Derudover er der et tilhørende lille bord, som kan slås ud fra siden. Her vil der være plads til en kop kaffe, en spændende bog eller nogle lækre snacks.

Denne stol skiller sig helt sikkert ud, fordi den kan justeres, så den bøjer ved benene. Hvis man ligger ude i mange timer, så har man ofte brug for at ændre position og ikke kun ligge med strakte ben. Her vil solstolen komme til undsætning og skabe den bedst mulige position for dig og dine ben.

Materialet, som er brugt til denne liggestol, er mahogni-træ, som er stærkt og holdbart i flere år fremad. Træet er malet med hvid maling over alt, hvilket skaber et elegant og fint udseende, som passer smukt ind i haven eller på terrassen. På solsengen er der også to hjul, og derved kan den køres rundt hurtigt og uden besvær. Derved kan du hurtig flytte den fra skyggen og ud i solens stråler for at solbade.

Amalienborg solvognen vinder helt sikkert på sine smarte vippefunktioner, men derudover er den altså også:

 • Flot i sin hvide farve og af god kvalitet
 • Smart med sit indbyggede bord, som kan bruges til kaffen, bogen eller noget helt tredje
 • Med målene L: 200 x B: 62 x H: 34 cm

Ønsker man derfor mange muligheder i en liggestol, så er denne Amalienborg solplads et sikkert valg grundet de to vippefunktioner, hjulene og det indbyggede smarte bord.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Teak Adirondackstol m/skammel – I fin naturfarve og brede armlæn til kaffen

Teak Adirondackstol mskammel

Denne Teak Adirondackstol er i sin fine naturfarve en liggestol, som kan bruges både som en helt almindelig havestol og til at ligge og slikke sol i haven. Til stolen medfølger en skammel nemlig, som passer perfekt til. Det smukke teaktræ, som er materialet, der er brugt til stolen, er ikke kun smukt at se på, men også et meget stærkt materiale, som kan holde til lidt af hvert. Selve træet er fra Indonesien.

Med et amerikansk og simpelt look kan denne solstol stå både på altanen, terrassen eller på græsset, og der vil altid være en god og komfortabel plads til at slappe af og få noget frisk luft i sommermånederne. De brede armlæn på stolen gør det behageligt at hvile armene derpå eller sætte en god kop kaffe.

Denne Teak Adirondackstol med tilhørende skammel kan give dig:

 • En god plads til mange timers afslapning i solen
 • Et stilfuldt møbel med en smuk naturfarve
 • En god størrelse med målene på henholdsvis stolen H: 91 x B: 71 x D: 97 cm og skamlen H: 34 x D: 63 x B: 60 cm

Med denne Teak Adirondackstol er det slut med at ligge og slikke sol på et koldt, vådt og ubehageligt underlag. Der vil med denne liggestol altid være mulighed for at sætte sig ud og nyde solen på en afslappende og behagelig måde. Det smukke udseende på stolen er et kæmpe plus, som kun vil gavne haven.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vera Solvogn – Med et klassisk sort look med justerbart ryglæn og hjul

Vera Solvogn

Denne Vera solseng har du helt sikkert set før, fordi den er så simpel og klassisk, men alligevel så komfortabel. Den har alt, hvad man har brug for i en liggestol, hvilket også er derfor, at det er en af de dejligste. Selve solsengen er lavet af aluminium i stellet og polyrattan flet i sort, som tilsammen skaber et mørkt og enkelt design, som passer ind både på altanen og i haven.

På solsengen er der fastsat to hjul, som kan bruges, hvis du ønsker at rykke rundt på den. Det kan være, at solen har flyttet sig, og du ligger i skygge, og så kan du hurtigt rykke den ud i solen igen nemt og hurtigt uden besværligheder. Derudover er der mulighed for at sætte ryglænet i forskellige positioner, som gør, at du kan skifte til den position, som passer præcis til dine ønsker.

Materialet, flettet polyrattan, er behageligt at ligge på, og så er det også praktisk at gøre rent. Den kan nemt gøres ren med en våd klud. Når man soler ender der ofte solcreme og sved på stolen, men så er det nemt og hurtigt at rengøre den.

Med Vera liggestol kan du glæde dig til at sole ude i haven igen, og du får altså et møbel, som er:

 • Perfekt til at sole sig på i timevis om sommeren
 • Med justerbart ryglæn og hjul
 • Med målene H: 32 x L: 195 x B: 63 cm

En stol, som denne, vil blive din nye bedste ven i haven, fordi den vil være så komfortabel at sole sig på i forskellige positioner hver eneste dag om sommeren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kare Design Cool Summer liggestol – multifarvet/natur bomuld/bøgetræ – Perfekt foldestol med sommerlige farver

KARE DESIGN COOL SUMMER LIGGESTOL

Her finder du en stol, som er genial angående det praktiske, men som samtidig giver en god komfort og ekstra liggeplads i solen. Liggestolen kan også nemt tages med på festival, camping eller sommerhus, fordi den hurtigt og uden besvær kan foldes sammen, så den næsten ikke fylder noget. Derudover vejer den kun 4,5 kg, hvilket gør den nem at bære på uden, at man skal have ondt i ryggen.

Denne liggestol fra Kare Design er produceret i bøgetræ, som med sin smukke naturfarve giver en hyggelig stemning omkring sig. Derudover er materialet bomuld brugt, som er det, man ligger på, når den er foldet ud. Bomuldet er multifarvet med blå, gule, og hvide nuancer, som sammen skaber et friskt og sommerligt tema.

Dét, at det er en foldbar liggestol, er både praktisk og nemt, da den faktisk kan tages med overalt. Herved vil der altid være en ekstra liggeplads til at sole sig på eller læse en spændende bog i den friske luft.

Cool Summer liggestol vil altid være en af de herligste, fordi den er:

 • Nem og praktisk med sin foldefunktion
 • Produceret i gode materialer og et friskt design
 • Har perfekte mål på H: 96 x B: 56 x D: 96 cm

Vil man derfor altid være sikker på en ekstra og behagelig liggeplads hvor end man skal hen, så er det bare med at få Cool summer fra Kare Design med under armen.

Denne side er anmeldt af: Helena M. Skov Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar