Hvis du eller en ældre person, du kender, har brug for en dejlig otiumstol, du kan slappe af i, så er der her hele 13 forskellige slags, der kan være gode til dig. 

En otiumstol er for mange ældre et meget vigtigt møbel. Det er nemlig en stol, hvor de kan finde hvile, og hvor der er tid til slappe af og tage en velfortjent lur, når der er behov for det. 

Det er bedre end at skulle gå i seng, da det ikke altid er muligt for ældre. De vil hellere kunne sidde i stolen og nyde livet og tage en hurtig lur, når der er brug for det.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

ILVA Air – Luksuriøs lænestol i sort læder

ILVA Air

Med denne lænestol fra ILVA kan du på ingen måder komme til at gå galt i byen. Air Lænestol er en yderst luksuriøs lænestol med dertilhørende fodskammel. Lænestolen fås i nogle af de absolut lækreste materialer, og lænestolen er enormt stilet i sit udtryk. Derfor er det også til at forstå, hvorfor Air er så populær hos Ilva.dk

Air fra ILVA er som sagt en lænestol, som er skabt i nogle af de mest lækre materialer. Stolen er overtrukket i lækkert, sort læder. Det giver stolen et maskulint udtryk, som også har en smule kant. Stolens og skamlens fødder er lavet i aluminium, som igen er et lækkert materiale – bl.a. pga. materialets lette vægt. 

Et andet luksuriøst materiale, som er benyttet i skabelsen af stolen, er valnød. Både stolens sider og armlæn er lavet i valnød. Valnød som materiale er bl.a. kendetegnet ved en smuk, nøddebrun farve. 

Pga. disse materialer kommer Air Lænestol hurtigt til at fremstå som en klassisk lænestol, som har noget tidløst over sig. Det må man da også give stolen, at den har. Du kan sikkert sagtens forestille sig, at en stol som ILVA Air har kunnet være moderne for mange år siden. Det samme gælder, hvis du tænker dig nogle år ud i fremtiden. 

Ikke nok med alt det, så er ILVA Air også en utroligt behagelig lænestol. Stolen har både dreje- og vippefunktion. Vippefunktionen betyder bl.a., at du har mulighed for at lægge stolen ned til næsten vandret. På den måde kan du selv bestemme, om du helst vil sidde eller ligge i lænestolen. 

Air er skabt, så du får særlig støtte til bl.a. nakken. Det gør stolen oplagt til at sidde og læse i. Du kan også med fordel sidde og nørkle med noget håndarbejde af den ene eller anden art i stolen. 

Stolens mange fine kvaliteter gør, at stolen egner sig fremragende til mange forskellige formål. Den vil passe perfekt ind i din stue eller spisestue. Samtidig ville stolen også arte sig fremragende i fx et kontor. 

Furnhouse Toledo Lænestol – Moderne lænestol inkl. fodskammel i sort læder

Furnhouse Toledo Laenestol

Furnhouse Toledo Lænestol inkl. fodskammel er det oplagte valg af lænestol til dig, som prioriterer komforten som det absolut højeste. Toledo er en lænestol, som først og fremmest er kendetegnet ved at garantere dig den bedste komfort. Måske er det også derfor, at lænestolen er så populær bl.a. hos kunderne hos moreland.dk

Toledo fra Furnhouse er designet, så du kan justere stolen på flere forskellige led og kanter. Det gør, at du kan tilpasse lænestolen til lige præcis din krop. På den måde er du sikker på at kunne sidde så behageligt som overhovedet muligt. 

Det er en fordel, at du kan justere rygindstillingen med Toledo. Så kan du få den støtte, som du har brug for. Det kan være rart for de fleste, også selvom du ikke har rygsmerter. Samtidig medvirker både armlænene og den særlige hoved-/nakkestøtte også, at stolen understøtter din krop dér, hvor det behøves. 

Som sagt kommer Toledo inklusiv en fodskammel. Igen er det essentielt, når det kommer til at sikre dig optimal komfort. Det kan gøre en verden til forskel at have mulighed for at smække benene op, når du sidder i stolen. 

Toledo er overtrukket i sort læder. Både fodskamlens og lænestolens fødder er designet i en særlig rund form. Det er bl.a. den form, som er med til at give Toledo sit moderne udtryk. 

Toledo lænestolen kan bruges til mange forskellige formål. Den er oplagt at have stående i stuen. Det er en stol, som først og fremmest er skabt til afslapning. Dog kan du variere afslapningen en hel del. Toledo er både perfekt, når du gerne vil se din yndlingsfilm eller -serie. Samtidig er den god til dig, som holder af at sidde og læse en god bog i ro og mag. 

Produktet måler 80 x 93 x 108 cm. Stolen vejer 34 kg, og den har en sædedybde på 54 cm. 

House Nordic Riga – Populær hos PriceRunner

House Nordic Riga

House Nordic Riga er lænestolen til dig, der leder efter et møbel til stuen, som både er dekorativt og komfortabelt. 

Riga er en smuk lænestol, som kommer i et forholdsvis enkelt design med rene linjer og en stilet, grå farve. Lænestolen er bl.a. populær hos PriceRunner, og det er ikke svært at forstå, hvis du kigger på stolens lækre kvaliteter. 

Riga fra House Nordic er som sagt en lænestol betrukket i gråt stof. Du kan også få en fodskammel, der passer til lænestolen. Både lænestol og fodskammel er designet med en fod i aluminium. 

Ligesom selve stolen, er fodskamlen også betrukket i gråt stof. Det grå stof i samspil med aluminiumsfødderne giver Riga et klassisk og stilrent look. Det er en lænestol i neutrale farver, men samtidig fremstår stolen luksuriøs. Det har også noget at gøre med de lækre materialer, som stolen er lavet af. 

House Nordic Riga har gode kvaliteter som en slags liggestol eller hvilestol. Lænestolen er designet med en recliner-funktion, som gør det muligt for dig at lægge ryglænet ned til en næsten vandret position. Du kan altså tilpasse stolen til dine behov, så du kommer til at sidde eller ligge så godt som overhovedet muligt. 

Nakkestøtten i lænestolen kan også justeres. Det er igen med til at give dig muligheden for, at du kan gøre det så behageligt for dig selv som muligt. 

Lænestolen er perfekt til at have stående i et hjørne eller i en krog af stuen. Her vil Riga både brillere med sit elegante look. Samtidig vil det være et hjørne, som alle hjemmets beboere har lyst til at opholde sig i. 

Du sidder helt enormt godt i Riga. Stolen er både oplagt at sidde i, når du skal læse en god bog eller avisen. Den er også god, hvis du har lyst til at se tv i en nærmest liggende position. 

Riga fra House Nordic måler 75 x 82 x 106 cm. Den har en vægt på 32,3 kg. 

Venture Design Rolf – Behagelig lænestol i flere varianter

Venture Design Rolf

Rolf med tilhørende skammel fra Venture Design er en lænestol med et klassisk udtryk. Den kan passe ind i stort set alle hjem, og du har mulighed for at vælge en lænestol, som passer til lige netop dig og dit hjem. Lænestolen fås i flere varianter. Det er måske også én af grundene til lænestolens popularitet. Venture Design Rolf er bl.a. populær hos frishop.dk, hvilket siger noget om produktets kvalitet. 

Rolf er betrukket i tekstil. Det stof, som er benyttet i lænestolens design, er stof, som har en særligt ru tekstur. Det giver stolen et hyggeligt udtryk, og det gør den samtidig rar at sidde i. 

Som sagt fås lænestolen i flere varianter. Du kan både vælge at købe lænestolen i lysegrå som her. Dog findes der også en sort variant, hvor stolen i stedet er betrukket i sort PU-læder. Det giver stolen et helt anderledes udtryk. Hvilken variant du vælger, afhænger selvfølgelig af din personlige smag. 

Rolf fra Venture Design er designet med et stel i stål. Det er et både holdbart og solidt materiale, som du på ingen måde skal være bange for at komme til at ødelægge. Både lænestol og skammel er udstyret med en femgrenet fod. Det er en bred og meget stabil fod. 

Lænestolen fra Venture Design er designet med et justerbart ryglæn. Det betyder, at du kan indstille lænestolen, så du næsten kommer ned at ligge i vandret. Det giver Rolf fremragende recliner-funktioner. Det er en lænestol, der både kan bruges som stol og hvilestol. 

Uanset om du skal læse avis, se tv eller sidde lidt med dit strikketøj, så kan du gøre det i Rolf-modellen.
Rolf er på alle måder en komfortabel lænestol. Den er rar og blød at sidde i, men du modtager samtidig en vis støtte til fx lænden. Lænestolen fås med skammel, så du kan få benene op. Derudover kan den justeres, så du kommer til at sidde helt perfekt. 

Mars 4 lænestol – elbetjent og stilfuld

Mars 4 lænestol

Denne lænestol er den perfekte tilføjelse til den klassiske stue. Man kan ikke gå galt i byen med det klassiske design, som Mars modellen har. Det er nemt at se, hvorfor den er populær hos XL-mobler.dk.

Denne stol er til dig, som gerne ville kunne læne dig tilbage efter en lang dag i en lænestol med
mest mulig komfort. Stolen kommer med en polstret nakkestøtte, som giver dit hoved den rette
vinkel, når du læner dig tilbage. Dette gør den blandt andet perfekt til at have foran tv’et.
Hvis du godt kan lide at få benene en smule op efter en lang og hård arbejdsdag, så er dette også muligt.
Fodskamlen på stolen er elbetjent, så du kan uden problemer få den foldet ud under dine ben.
Du slipper altså helt for selv at skulle hente en skammel og placere den ordentlig i forhold til dine ben. Derudover kan stolen også vendes, så du kan også bruge den til andre ting end fjernsynet. Hvis du gerne vil sidde og læse, mens fjernsynet forstyrrer, så kan du nemt vende dig væk, så du nemmere kan koncentrere dig.

For at kunne få så god en oplevelse med en lænestol som muligt, så er det vigtigt, at man kan læne
sig tilbage i den. Denne lænestol er udstyret med hele 2 motorer i ryggen, så du selv kan få lov til
at bestemme den præcise vinkel, som du gerne vil sidde i. Ryglænet er selvfølelig også elbetjent, så det er så nemt for dig at justere på stolen som muligt, imens du sidder i den.
Hele stolen er præget af klassisk design. Den er polstret på alle sider i sort læder.
Den har skinnende metaldetaljer i form af foden, som giver den fine detaljer. Selve formen på stolen er meget afrundet, så den er rar at kigge på.

Act Nordic Ohio reclinerstol – med egen skammel og flotte detaljer

Act Nordic Ohio reclinerstol

Denne flotte lænestol fra Act Nordic er perfekt til dig, som ikke vil gå ned på kvalitet. Stolen er præget af flotte detaljer, som giver dig et flot og unikt udseende, som kan pynte i de fleste stuer. Denne klassiske lænestol kommer med alt, hvad du skal bruge. Det er ikke svært at forstå, hvorfor den er populær hos boboonline.dk.

Denne stol har et klassisk udtryk, hvilket især skyldes, at den er overtrukket med sort PU læder og sølvfarvet stel. Stellet i metal giver en super flot kontrast til betrækket, hvilket gør denne stol ekstra flot at se på. Modellen er lavet, så den ikke har så tungt et udtryk.
Den kommer for eksempel ikke med massive armlæn eller en nedfoldet skammel som kan gøre, at en stol ser meget tung ud i en stue. Denne lænestol bruger meget negative former i form af huller under armlænet og en meget blottet fod. Det gør den god til, hvis du ikke vil have, at din nye lænestol tager fokus væk fra de andre møbler i din stue. På stolens betræk er der syet flotte detaljer, som giver lidt ekstra kant til stolens elegante design. Disse ekstra syninger gør også, at stolen ser endnu mere blød og luksuriøs ud.

Du kan også sagtens bruge stolen på dit kontor for at give det rum lidt ekstra personlighed. Den kunne for eksempel være super god at have i et form for læsehjørne, hvor du også kan tage en pause, når du har brug for det.
For at gøre stolen ekstra behagelig kommer den med en fodskammel i de samme materialer og design, så den passer til lænestolen. Skamlen er perfekt til, når du gerne vil slå benene op efter en lang og hård dag.

VidaXL lænestol med fodskammel – stilren lænestol med tilhørende skammel

VidaXL lænestol med fodskammel

Denne flotte lænestol fra VidaXL kommer med et mere unikt design som gør den perfekt til dig, som leder efter et mere specielt møbel til din stue. Stolen kommer med et betræk i sort
kunstlæder og fine detaljer på stellet. Det unikke og stilrene design har gjort denne lænestol
populær hos Nordlyhome.dk, og det er ikke svært at forstå.

Denne lænestol kommer i et design, hvor der er fokus på former. Selve ryggen på stolen er lidt bredere, så der er mere plads. Formen er også mere unik med det diskrete hovedstøtte og dekorative huller. Hullerne, som pynter stolen, gør, at den ikke virker så tung i indretningen, men det laver også et godt fokuspunkt, som gør den mere unik. Stolen kan sagtens inkluderes i et mere stilrent hjem for at få et fokusmøbel ind i indretningen.

Stellet på stolen er lavet i sølvfarvet metal, som giver en super flot kontrast til det matsorte
betræk. Stellet er dekoreret med læderdetaljer, som laver en god helhedsfølelse i møblet. Det er læderdetaljer i form af den ekstra polstring, som er på armlænet, men også det læderbetræk som er på foden af stolen og skamlen.

På stolens betræk er der lavet ekstra syninger for at lave et mønster. Udover at pynte stolen, så viser de også polstringen frem, så stolen ser ekstra behagelig ud. Den formår dog stadig at se stilet og professionel ud. Det gør den til den perfekte tilføjelse til kontoret, hvor man nogle gange godt kan trænge til at slappe lidt af. For at kunne sidde ekstra godt kommer stolen med en matchende skammel, som gør, at du også kan få fødderne op. Det er altid rart at kunne hæve sine fødder og læne sig tilbage efter en lang dag på arbejde.

Himolla 7923 Hvilestol Cosy Form – Meget behagelig hvilestol med stor komfort til ældre personer

Himolla 7923 Hvilestol Cosy Form – Meget behagelig hvilestol med stor komfort til ældre personer

Denne hvilestol fra Himolla er lavet i to forskellige versioner: en manuel og en elektronisk stol. Begge otiumstole giver dig enormt høj komfort og kan hjælpe dig med at slappe ekstra meget af i denne tid, hvor du virkelig har brug for det. 

Stolen er flot at have stående i hjemmet og er lavet i en lys brun farve med behagelige armlæn, blødt sæde og en stabil fod, der står godt fast og kan holde til masser af brug. 

Du kan nemt folde stolen ud, så der også kommer en benstøtte frem, samtidig med at ryglænet læner sig tilbage, så du kommer næsten helt ned at ligge. Det giver dig mulighed for at tage en lur, når du har brug for det, eller bare ligge i en behagelig stilling, når det føles mest behageligt for kroppen. 

Uanset hvilket behov du har, kan du finde en af disse flotte stole fra Himolla, der passer til dig. Den fås nemlig i hele seks forskellige størrelser, så du helt selv kan vælge, hvad der passer dig bedst. 

Både den elektroniske og manuelle stol kan ligges helt ned, så du kan ligge i en behagelig stilling. Dog har den elektroniske mulighed for at justere enten fodskammel eller nakkestøtte uafhængigt af hinanden, hvis det er noget, du har behov for, kan det være smart at vælge den elektroniske løsning. 

Du kan også selv vælge, hvilken form for stof, du ønsker at få din hvilestol i. Der kan være forskellige prioriteringer alt efter hvilken type stof, der føles mest behageligt for dig at sidde på.

Sorø hvilestol – Den perfekte senior stol, der kan hjælpe dig med at komme op at stå igen

Sorø hvilestol – Den perfekte senior stol, der kan hjælpe dig med at komme op at stå igen

Denne flotte hvilestol er noget helt for sig selv, og den har en række gode funktioner, der er smarte for dig, hvis du har brug for at kunne slappe af i din stol og få hjælp til at komme op at stå igen. 

Med Sorø stolen får du en otiumstol, der er behagelig at sidde i, og hvor ryglænet kan lænes behageligt tilbage, så du kan få en god lur eller blot sidde i en behagelig stilling, mens du ser fjernsyn eller har gang i noget håndarbejde. 

Det kan dog for nogle ældre være et problem at komme op at stå igen, når nu du har sat dig så godt til rette i din skønne hvilestol. 

Men det problem får du ikke med Sorø stolen, for den har nemlig en elektronisk sædeløft funktion, der kan sørge for, at selve sædet langsomt kan løftes, så du bliver skubbet ordentligt op at stå igen. Du har altså ikke nogen undskyldninger for ikke at kunne komme ud af stolen igen. 

Stolen kommer enten i stof eller læder, og det er dermed op til dig at finde ud af, hvilken type stof du helst vil have til stolen. Det er altid en smagssag.

 

Hvis du har brug for noget at hvile benene på, kan du altid købe en skammel til dine ben, da dette ikke følger med Sorø stolen. 

Himolla 9061 Hvilestol – flot og behagelig otiumstol med skammel og ekstra hjælp

Himolla 9061 Hvilestol – flot og behagelig otiumstol med skammel og ekstra hjælp

Himolla laver nogle af de bedste otiumstole med skammel på markedet, og denne model er også et ekstra kig værd, hvis du er på udkig efter den perfekte otiumstol, der både kan sørge for, at du sidder og ligger behageligt, men som også kan hjælpe dig med at komme ud af stolen igen. 

Der er ikke noget værre for en gangbesværet at føle, at man sidder fast i en stol. Men med denne Himolla otiumstol, får du igen den smarte funktion, der langsomt løfter sædet, så du bliver puffet op at stå igen uden at skulle overbelaste benene eller anstrenge dig for meget. 

Samtidig får du også en smart fodskammel, der er bygget med ind i stolen, der kommer frem, når du folder stolen tilbage. Samtidig falder ryglænet nedad, så du kommer til at ligge i en meget behagelig stilling, der kommer til at føles godt for hele din krop. 

Stolen fra Himolla fås i flere forskellige størrelser, så du kan være sikker på at få en stol, der passer perfekt til dig. Det er meget vigtigt, at du sørger for at stolen passer godt til dig og din krop, så du kan få den bedste støtte. 

Denne model af hvilestol med skammel er kendt for at have en fornuftig pris og dermed være et godt valg for mange ældre, der gerne vil have en behagelig hvilestol med nogle vigtige funktioner. Du kan også være med til selv at vælge det stof eller den type læder, stolen skal laves i, så du oplever den største komfort. 

Himolla 7911 Hvilestol S-lounger – Den ultimative otiumstol med skammel, justerbart ryglæn og nakkestøtte

Himolla 7911 Hvilestol S-lounger – Den ultimative otiumstol med skammel, justerbart ryglæn og nakkestøtte

Hvis du er på udkig efter en otiumstol med skammel, der kan klare det hele, så er denne model fra Himolla et rigtig godt valg, da den giver dig mulighed for at justere alle de forskellige komponenter af stolen med en fjernbetjening, således at du får den mest behagelige stilling for lige præcis din krop.

Jo flere ting, du selv kan indstille, jo større komfort kan du finde med din stol. Og det er lige præcis det, denne stol fra Himolla kan. Du får også en behagelig nakkestøtte, så du kan have et godt sted at hvile hovedet. 

Igen får du også hjælp til at komme op af stolen igen, ligesom funktionen også kan bruges, når du skal ned i stolen. Det er altid smart at have en masse ekstra muligheder for at få hjælp – også hvis du godt selv kan komme op af din stol på nuværende tidspunkt, kan det være noget, du får glæde af senere hen. 

Uanset om du er mest til stof eller læder, kan du få denne hvilestol i præcis det materiale, du har lyst til at få stolen lavet i, så du kan opnå den største komfort. 

Det samme gør sig gældende for de mange forskellige størrelser, denne Himolla stol fås i. Det er altid vigtigt at sørge for at finde en størrelse, der passer godt til din krop, for det er måden, du får den største komfort på.

Himolla 7958 Vario Flex – hvilestol med skammel og ekstra mange uundværlige funktioner

Himolla 7958 Vario Flex – hvilestol med skammel og ekstra mange uundværlige funktioner

Rigtig mange ældre har oplevet at have smerter i lænden, og derfor er det en god idé at sørge for at finde en otiumstol med skammel, der også har støtte til lænden, så du altid kan sidde behageligt og have den støtte, du har behov for. 

Du kan også manuelt justere nakkestøtten, så du kan få den støtte, der er bedst til dig og undgå for mange smerter i nakken, der kan stråle op i hovedet. Hvis du ønsker at kunne styre dette med fjernbetjeningen, kan det tilkøbes. 

Samtidig kan du med denne model også eksempelvis investere i at få sædevarme i stolen, så du kan slippe for nogensinde at skulle fryse igen, når du sidder og slapper af i din stol. Med sædevarme varmer stolen sig selv op indefra, og du vil mærke en behagelig varme på alle kontaktflader med stolen. For mange er dette helt revolutionerende, da mange ældre ofte fryser. 

Du har to forskellige størrelser at vælge imellem med denne stol, og det vigtige her er, at du føler dig godt tilpas i stolen og kan sidde behageligt i den, med benene oppe på fodskamlen. 

Uanset om du er til forskellige stoffer eller ægte læder, kan du få din stol i det materiale, der føles bedst for din hud. Det er ikke så meget udseendet af stolen, der er vigtigt her, men det er i stedet vigtigt, at du ikke føler, at stoffet irriterer dig, når du sidder i stolen. 

Himolla 8300 Cumulus – behagelig og simpel hvilestol med skammel, der ligner en almindelig lænestol

Himolla 8300 Cumulus – behagelig og simpel hvilestol med skammel, der ligner en almindelig lænestol

Denne flotte Himolla hvilestol med skammel har de mest basale funktioner, når det kommer til en effektiv hvilestol. Du kan læne stolen behageligt meget tilbage, så du kan komme til at ligge i en stilling, der er skøn at tage en lur i, eller som bare fungerer godt til at kunne slappe af. 

Du får en medfølgende skammel med i denne stol, der folder sig ud, når du læner dig tilbage. Det er helt op til dig selv, hvor meget elektronisk styring, du ønsker med denne stol. Det kan af og til være rart at kunne styre alle funktioner med en fjernbetjening, men du har også mulighed for at vælge en model, hvor det hele styres manuelt, hvis du har lyst til det. 

Der kan installeres den smarte stå-op-hjælp, der gør det nemmere for dig både at sætte dig ned i stolen og komme op igen uden at skulle anstrenge dig for meget. Det er noget, der skal tilkøbes til denne model. 

Derudover får du en stol, der ved første øjekast ligner en almindelig lænestol. Når den først foldes ordentligt ud, vil du opleve en stor komfort og en god støtte af hele kroppen, der gør en stor forskel, når du gerne vil kunne hvilke dig ekstra meget her i dit otium. 

Der findes to forskellige størrelser af stolen, og det er en god idé at finde den størrelse, der passer bedst til dig, således at du kan komme til at få den bedste og største komfort. 

Som med de andre modeller fra Himolla, har du også her mulighed for at kunne vælge den type stof eller læder, der føles bedst for dig. For mange ældre betyder det ikke så meget, hvordan stoffet ser ud, men her er det klart mest komforten, der spiller en rolle. 

Derfor er det en god idé at købe en god otiumstol 

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste lænestole og sofaer ikke er skabt med komforten for øje – i stedet er de skabt til at kunne se godt ud og kunne passe ind i en særlig stil i boligen. Det er noget af det, mange unge går op i, og de går ikke så meget op i at få den korrekte støtte i hele kroppen. 

Men når man bliver ældre, bliver det mere og mere nødvendigt at få den korrekte støtte i kroppen, når man sidder og skal slappe af. Samtidig bruger mange ældre også flere timer om dagen end unge på at sidde i møblerne, og her kan en otiumstol gøre en stor forskel, så du som ældre ikke oplever at få en masse smerter, fordi din krop ikke støttes ordentligt i de almindelige sofaer og lænestole.

En otiumstol er derimod lavet til at støtte hele kroppen og kunne justeres på en måde, der skaber stor komfort hos alle, der prøver dem. Som ældre er det særligt vigtigt, da det betyder, at rent faktisk kan nyde dit otium uden at skulle få smerter i kroppen, fordi du sidder for meget ned. 

Hvis du ikke selv er en ældre person endnu og dermed har brug for en god og behagelig otiumstol, er det stadig vigtigt at tænke over, om en ældre person i din familie kunne have godt af at få en stol, der kunne skabe ekstra komfort. 

Det er altid vigtigt, at vi passer godt på vores ældre, og det kan vi gøre med denne type stol, der støtter de forskellige dele af kroppen, der ellers kan opleves smerter i. 

Se også denne artikel på Stolespecialisten.dk: Gode otiumstole til trætte ben

Læs også vores artikel om: Øreklapstol | 12 flotte lænestole med øreklapper

FAQ

🧐 Hvordan kan du se en lænestols kvalitet?

Du ved, at en lænestol er god og af ordentlig kvalitet, hvis den ikke går hurtigt i stykker eller relativt hurtigt efter køb begynder at give sig. Du ved, at den giver sig, hvis den laver knirkelyde. Mange lænestole er af god kvalitet.

🤔 Hvad skal jeg vide, før jeg køber en lænestol?

Inden du køber en lænestol, skal du vide, hvad dine behov og ønsker til hvilestolen er. Er det meningen, at den skal se godt ud og have et smukt design? Eller er det meningen, at den skal være komfortabel og rar at sidde i?

🤓 Hvad er den bedste lænestol til ældre?

Der findes mange lænestole på markedet, som alle har forskellige fordele. Når du skal vælge lænestol til ældre, er det vigtigt, at du kender den ældres behov – det kunne eksempel være ekstra rygstøtte. En god lænestol til ældre kunne eksempelvis være ILVA Air-stolen.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar