Stuen er et samlingspunkt for mange familier, og det er et rum i boligen, som skal byde ind til hygge og afslapning. Det gøres ofte med en sofa, en behagelig lænestol, et TV og hyggelig belysning. Hvad man nogle gange kan komme til at glemme, er hvor stor en betydning det perfekte sofabord vil have i stuens indretning. 

Sofabordet har flere praktiske funktioner. Du kan sætte din kaffekop på sofabordet, du kan ligge en god bog på det, smække benene op på det eller lignede, men du kan også bruge sofabordet som et flot og iøjnefaldende element i den samlede indretning. 

Når du skal finde det perfekte sofabord til din stue, handler det om, at bordet skal passe til de resterende møbler i dagligstuen, og det gælder både i forhold til størrelse, form og design. Der findes ikke noget konkret svar på, hvad det perfekte sofabord er. Hvad man derimod kan sige er, at det i høj grad handler om dine og familiens behov og præferencer.

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange muligheder, du kan vælge mellem i dag. Det er blevet meget moderne at bruge møbler af genbrugstræ i den moderne indretning, for at skabe historie og personlig stil. Herunder får du otte forskellige sofaborde i genbrugstræ, som med garanti vil klæde din dagligstue. Udover at få et fantastisk flot sofabord hjem til dig, slår du også et slag for miljøet ved at vælge møbler i genbrugstræ, og det er også værd at tage med i overvejelserne. 

Vintage sofabord 90 x 40 x 90 cm – råt og charmerende sofabord

Genbrugstræ sofabord

I dag er det meget populært at bryde de rene, hvide linjer i den nordiske indretning med rustikke møbler. Med dette sofabord får du mulighed for at skabe en helt unik stue, hvor sofabordet både tilbyder praktiske løsninger, men også vil indgå som et flot møbel i indretningen.

Vintage sofabordet har en bordplade af genbrugeligt elmetræ som gør bordet unikt, og metalstellet giver en flot kontrast til det rustikke træ. I og med sofabordet er lavet af genbrugstræ, får du også en helt særlig historie med ind i dit hjem. Det vil være med til at skabe en stemning, som de fleste vil elske. 

Med dette sofabord kan du samle hele familien i stuen til en god film eller hyggeligt samvær. Her kan I i fællesskab overveje og finde på historier omkring, hvad træet tidligere har været brugt til, og hvor det kommer fra. 

Sofabordet vil passe ind i dit hjem, uanset om du har en moderne skandinavisk indretningsstil, om du bor med mørkere og ældre møbler, eller om der er fuld knald på farverne i dit hjem. Bordet vil indgå som en naturlig del af indretningen, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvilke andre møbler og accessoires du kan sætte bordet sammen med. 

 • Højde: 40 cm 
 • Længde: 90 cm 
 • Bredde: 90 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Factory sofabord i genbrugstræ – byd den franske landstil velkommen i din dagligstue

Genbrugstræ sofabord

Hvis du gerne vil opnå et gennemført, charmerende, romantisk og stilfuldt hjem, så bør du overveje at tage et par elementer fra den franske landstil ind i din indretning.

Med dette Factory sofabord i genbrugstræ i din stue, får du en flot kombination af enkelthed og mange små deltaljer, som vil give din bolig et personligt og romantisk udtryk. Du kan sætte bordet sammen med andre franske møbler for at fuldende den romantiske stil, secondhand møbler eller du kan kombinere bordet med nyere, lyse og moderne møbler. 

Bordet bliver leveret fra Chic Antique, som forhandler rustikke franske møbler til hjemmet i over 55 lande. Du får altså fat i et sofabord, som kommer fra en meget kendt og anerkendt forhandler og specialist på området, og du kan være sikker på, at det vil matche din personlige indretningsstil. Chic Antique har lavet flere forskellige møbelserier, og dette bord er med i serien af industrielle møbler. 

Factory sofabordet er skabt af genbrugstræ, som i en kombination med det flotte sortmalede jern, vil give kant til din boligindretning. 

Hvis du ønsker at bryde de hvide linjer eller skabe et mere råt og unikt udtryk i din boligindretning, bør du altså overveje dette Factory sofabord i genbrugstræ. 

 • Højde: 34 cm 
 • Bredde: 65 cm 
 • Længde: 99 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trademark Living Sofabord med råt genbrugstræ – skab en hyggelig stemning i stuen med dette rustikke sofabord

Genbrugstræ sofabord

Dette rustikke træbord kan skabe en charmerende historie og en særlig varme i din stue. Du kan kombinere et rustikt møbel som dette med mange forskellige stilarter, og du vil med garanti opnå et afslappet og unikt udtryk. Med andre ord kan du altså ændre udseende og fornemmelsen i din dagligstue, når du bruger dette rå sofabord som omdrejningspunkt for indretningen. 

Sofabordet er designet og produceret af den danske familieejet virksomhed, Trademark Living, som netop går ind for at skabe rå møbler med historie og af genbrugsmaterialer til din bolig. Der er tænkt over, at møblet skal passe ind i det moderne hjem, og at det skal være op til kreativiteten at finde ud af, hvilke omgivelser og kombinationer bordet vil komme bedst til udtryk i. Bordet har en historie at fortælle, og det kan i sig selv fremkalde en unik og varm stemning i stuen. 

Bordet her fungerer ikke kun godt som sofabord, og som tidligere nævnt er det op til dig at finde ud af, hvordan du får mest glæde af bordet. Bordet har en størrelse som gør, at du kan bruge det ved siden af sengen i soveværelset som natbord, du kan bruge det til at sætte pynteting på i entréen eller til at udfylde en tom plads i andre af boligens rum.  

 • Højde: 45 cm 
 • Bredde: 60 cm 
 • Dybde: 60 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kare Design Railway sofabord – natur genbrugstræ/støbt stål (135×80) – specielt sofabord med inspiration fra gamle jernbaner

Genbrugstræ sofabord

Hvis du gerne vil ud af komfortzonen og prøve noget nyt i din indretningsstil, så bør du helt sikkert kigge nærmere på dette Railway sofabord fra Kare Design. Kare Design er en tysk møbelvirksomhed, som er kendt for at skabe møbler der er inspireret af ældre historie og som vækker nysgerrigheden. 

Dette sofabord er designet med udgangspunkt i gamle jernbaner, og derfor har det et meget unikt og antikt udseende. Det er kun din fantasi der sætter grænser, når du skal prøve at finde ud af, hvilken historie dette møbel har med sig. Nogle vil måske komme til at forbinde det med en gammel trækvogn, mens andre vil lede tankerne hen mod det vilde vesten. 

Udseendet er meget flot og råt, og der er ikke blevet gjort ret meget ved det rustikke genbrugstræ. Du kan være sikker på, at der ikke findes et bord som er helt identisk med det bord, som du køber til din stue. Det er nemlig ikke muligt at lave to borde af helt ens træsammensætninger. 

Der er ikke nogen tvivl om, at du her får et anderledes sofabord, som vil skabe blikfang i din dagligstue. For at få det bedste resultat i forhold til indretningen i din stue, kan du med fordel sætte Railway sofabordet sammen med en simpel sofa. 

 • Højde: 46 cm 
 • Længde: 80 cm 
 • Bredde: 135 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordal Terrazzo Rundt Sofabord, Ø 76 cm – dekorativt og smukt sofabord

Genbrugstræ sofabord

Før i tiden har det været meget moderne at kombinere den enkelte skandinaviske stil med mystiske og farverige elementer fra Østen. I dag går de fleste efter et mere stilrent udtryk, hvor der dog stadig er plads til at bruge rustikke materialer som fx genbrugstræ, jern eller fliser.

Dette runde Nordal Terrazzo sofabord består af en rund bordplade som er lavet af terrazzo. Terrazzo stammer fra Italien, og er et materiale der er lavet af skærver af marmor. Det er et meget holdbart materiale, og når man arbejder med det, er det kun fantasien der sætter grænser for hvilket resultat man kan opnå. Netop fantasien har fået frit spil, da dette bord blev designet. Bordpladens design med små nister og farvede mønstre kan ligne tilfældigheder, men det er med til at skabe et meget eksklusivt og anderledes sofabord, som helt sikkert vil tiltrække en masse opmærksomhed i din dagligstue. Sofabordets ben er lavet i sortlakeret jern, hvilket givet et pænt og moderne udtryk. 

Virksomheden bag dette runde sofabord, Nordal, evner at skabe møbler med masser funktioner og detaljer, som vil understrege din personlige stil og give kant til din boligs indretning. Dette bord er til dig, som ikke er bange for at skille sig ud, og som gerne vil skabe personlighed og genkendelighed i hjemmet. 

 • Højde: 41 cm 
 • Diameter: 76 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Alma sofabord – smukt sofabord i gammelt genbrugstræ

Genbrugstræ sofabord

Dette runde Alma sofabord er bestemt værd at kigge nærmere på. Med dette bord kan du bryde stuens resterende elementer, du kan skabe sammenhæng og kontrast i indretningen og ikke mindst tilføre dagligstuen et meget smukt og enkelt møbel med masser funktioner. 

Sofabordet består af en rund bordplade som er lavet af ældre genbrugstræ. Stellet af fremstillet i gammelt mat metal, og sammen skaber det et meget fint og unikt bord, so vil klæde de fleste hjem. Den runde form vil være med til at skabe et blødt og behageligt udtryk i stuen eller andre rum i dit hjem. 

Du kan sætte Alma bordet sammen med mange forskellige elementer. Du kan vælge at forsætte indretningen med lyse genbrugsmøbler for at skabe en fransk og romantisk stemning, eller du kan sætte bordet sammen med nyere møbler for et mere moderne og skandinavisk udtryk. Det vil også give et flot spil i stuen, hvis du lægger et firkantet gulvtæppe under bordet. 

Alma sodabordet er ikke ret stort, og det er et meget smukt møbel i sig selv. Derfor bør du ikke fylde det med pynteting eller andet. Den smukke bordplade bør få lov til at blive vist frem, og der skal være masser plads til din kaffekop eller slikskålen lørdag aften, uden at du skal til at fjerne vaser, lysestager eller andet fra bordet. 

 • Højde: 45 cm 
 • Bredde: 90 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sofabord – Teak – 80×80 cm – sofabordet der ældes med ynde

Genbrugstræ sofabord

Når du skal i gang med at finde dit nye sofabord, er der flere ting du skal overveje. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad for nogle materialer dit sofabord skal være lavet af. Her bør du naturligvis også overveje, hvordan du gerne vil have det skal se ud, men der er altså også nogle fordele og ulemper ved de forskellige materialer, som er værd at tage med i beregningen. 

Der er mange fordele ved at købe dette sofabord i flot genbrugsteak. For det første har det et meget enkelt design som gør, at det vil passe ind i mange forskellige indretningsstile. På grund af det meget enkelte design, har du mulighed for selv at sætte en finger på indretningen og det udtryk, du gerne vil skabe. 

For det andet vil du med tiden have et helt unikt sofabord som ældes med ynde, og som vil få rigtig smuk patina på sigt. Det vil sige, at hver en skræmme eller brugsmærke bordet får, vil have en historie med sig fra dit hjem. 

Du vil altså ikke fortryde, at du har købt dette klassiske sofabord i teak. Bordet passer ind i de fleste stuer, der er masser plads til at du både kan spise, drikke, spille spil, smække benene op på bordet efter en lang dag, eller hvad du kunne finde på at bruge dit sofabord til. 

  • Højde: 40 cm 
  • Bredde: 80 cm 
  • Længde: 80 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

VidaXL Sofabord i massivt genbrugstræ 90x45x35 cm – unikt sofabord med masser historie

Genbrugstræ sofabord

Det sidste bord i denne inspirationsartikel er dette unikke VidaXL sofabord i massivt genbrugstræ, som vil være en helt særlig tilføjelse til din stue. Her får du et meget robust bord, hvor du roligt kan sætte drikkevarer, snackfade, pynteting og mange andre ting på. 

Det er et alsidigt bord, som ikke kun hører til i stuen, men som du kan bruge lige hvor du har brug for det i dit hjem. Det kan være, at du vil bruge det til magasiner, lysestager og vaser i entréen, at du vil bruge det som bænk i soveværelset eller noget helt tredje. Uanset hvor du vælger at placere bordet, vil der blive skabt en historie og stemning omkring det, som de fleste vil elske. 

Sofabordet er produceret i forskellige genbrugstræsorter som fx teak, mangotræ, hårdtræ og sheesham. Det er 100% håndlavet, og i og med at det ikke er muligt at lave to fuldstændig ens møbler i hånden og af genbrugstræ, kan du være sikker på, at du får et helt unikt bord, som kun du har. Genbrugstræet tager en særlig historie med sig ind i dit hjem, og det kan skabe mange sjove og hyggelige snakke at gætte på, hvad træet tidligere har været brugt til. Her er det kun fantasien der sætter grænser. 

 • Længde: 90 cm 
 • Bredde: 45 cm 
 • Højde: 35 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det bør du overveje, når du skal have nyt sofabord 

Nu har du fået otte forskellige bud på, hvordan dit næste sofabord kan komme til at se ud. Du synes måske stadig, at det hele virker som en lidt uoverskuelig opgave, og derfor får du her fire tips til, hvordan du vælger det helt rigtige sofabord til din dagligstue: 

 1. Hvor meget plads har du brug for? Her bør du overveje, hvor mange mennesker der normalt skal kunne samles omkring bordet. Hvis I er en stor familie, som ofte har aktiviteter i gang omkring sofabordet, skal det naturligvis være et større bord. Hvis det ikke er tilfældet, bør du passe på med at vælge et alt for stort bord, for det kan hurtigt komme til at virke tungt og klodset i et for lille rum.
 2. Det er vigtigt, at sofabordet komplimenterer de andre møbler i stuen. Hvis du ikke er i gang med at renovere hele stuen og købe helt nye møbler, skal du sørge for, at dit nye sofabord passer sammen med sofaen og de andre møbler.
 3. Det kan være en god idé at købe et anderledes sofabord, som kan være med til at bryde de allerede eksisterende farver og linjer i stuen. På den måde vil sofabordet også tiltrække mere opmærksomhed, og blive en unik del af stuen.
 4. Du kan finde sofaborde i mange forskellige højder. For at finde den perfekte højde til dit sofabord, bør du overveje dine behov. Hvis du ofte spiser aftensmad ved dit sofabord, skal det selvfølgelig være i en passende højde til det. Har du brug for at kunne smække benene op på bordet efter en lang arbejdsdag, skal bordet være i en behagelig højde i forhold til sofaens højde. Som tommelfingerregel kan du bruge, at sofabordet helst skal være samme højde som sofaen, og gerne få centimeter lavere, hvis det er muligt. Hvis dit sofabord bliver for højt, kan det føles som om du sidder ved et skrivebord, og det vil modarbejde den hyggelige stemning, du skal forsøge at skabe i din stue. 

Læs også: Sofabord skifer | 1 smukt og unikt sofabord med skiferplade.

Se også denne artikel på stayclassy.dk: 42 Sofaborde Til Det Kvalitetsbevidste HjemPlankeborde i genbrugstræ

Denne side er anmeldt af: Ebba Sandström Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg

Skriv en kommentar