Et bakkebord kan være en absolut fantastisk tilføjelse til din bolig. Typisk er det nemlig borde, som både er praktiske og samtidig utroligt flotte. På den måde kan et nyt bakkebord være en let måde at sætte lidt kant eller kulør på stuen, spisestuen eller et andet sted i hjemmet. 

I denne artikel har vi fremhævet bakkeborde med hjul, da netop denne type tilbyder en ekstra dimension af praktisk alsidighed, idet de nemt kan flyttes rundt. På den måde sikrer du dig en mere dynamisk og spændende indretning. I alt har vi udvalgt fem forskellige bud på både runde og firkantede bakkeborde på hjul, så der er noget for en hver smag. 

To bud på et rundt bakkebord på hjul

Et rundt bakkebord på hjul er både dekorativt og anvendeligt. Ofte indretter mange danskere deres hjem med kanter og skarpe former, som særligt passer ind i den nordiske stil. Her kan et rundt bakkebord på hjul være med til at bløde op i de hårde kanter. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Brdr. Krüger Bakkebord – traditionelt og tidløst

Brdr. Krüger Bakkebord traditionelt og tidløst

Dette klassiske bakkebord fra Brdr. Krüger et herligt eksempel på, hvor nemt det er at forelske sig i et bakkebord på hjul. Det blev designet af Hans Bølling tilbage i 1963, og siden har det været kendt som det originale bakkebord. 

Her er der tale om et lille bakkebord på hjul, som har to bakker – en for oven og en for neden. Det giver god plads i forskellige højder, og er med til at gøre netop denne model ideel som serveringsvogn i stuen eller spisestuen. De to bakker på denne model er henholdsvis hvide og sorte. Begge bakker er vendbare, så du kan få netop den farve frem, som du ønsker. En anden fordel ved dette bakkebord er, at bakkerne kommer i mange forskellige farver, så du kan vælge netop den sammensætning, som du foretrækker. Det smukke stel er udført i massivt røget eg, hvilket er et utroligt slidstærkt materiale.

Hvis du for eksempel har været på udkig efter et bakkebord på hjul i teak, mens synes det kan være lidt for dyrt, så er røget eg et virkelig godt alternativ. Du får nemlig stadig den flotte mørke farve i træet, men til en mere overkommelig pris. 

Bordet måler 50 cm i diameter og er 55 cm højt. Alt i alt er der tale om et klassisk bakkebord på hjul, som vil passe fortrinligt ind i det traditionelt indrettede hjem, hvor der er øje for detaljer og elementer fra dansk designhistorie.

Detaljer om dette bakkebord: 

 • Traditionelt, klassisk og tidløst 
 • Det originale bakkebord 
 • Udført i røget eg 
 • Vendbare bakker 
 • Fås i flere farver 
 • Måler 50 cm x 55 cm

BLOOMINGVILLE Fine – elegant med smukke detaljer

BLOOMINGVILLE Fine elegant med smukke detaljer

Hvis du er vild med fine detaljer og art deco-stil, så vil du måske have lyst til at kaste et ekstra blik efter dette flotte bord fra Bloomingville. Denne model af et rundt bakkebord er fyldt med fine og elegante detaljer, som gør det ideelt til at stille på en helt særlig plads i hjemmet. 

Bakkebordet er udformet i et ovalt design, hvor begge bakker er fremstillet i spejlglas. Den slanke rammen omkring og resten af stellet er udformet i guld farvet jern. Nederst på bordets stel findes fire hjul, som også er præget af guld farvet metal. På begge sider af bordet findes et håndtag, hvilket sammen med hjulene gør netop denne model ideel som serveringsvogn til mad, drikkevarer eller deciderede drinks i en festlig anledning. 

Brug dette smukke bakkebord i køkkenet, spisestuen, stuen eller badeværelset. Det er ideelt både som stationært bord, flytbart bord eller som traditionelt bakkebord eller serveringsvogn. Bakkebordet er 81 cm højt, 86 cm langt og 46 cm dybt. Det vil passe godt ind i en nordisk indretningsstil eller i et hjem, hvor der er andre flotte og gennemtænkte art deco elementer. 

Detaljer om dette bakkebord: 

 • Yndefulde detaljer og klassisk charme 
 • Art deco inspireret 
 • Udformet i jern og spejlglas 
 • Kan anvendes som serveringsvogn 
 • Måler 81 cm x 86 cm x 46 cm

Tre bud på et firkantet bakkebord på hjul

Et firkantet bakkebord på hjul er en virkelig praktisk og ofte meget anvendelig investering. Et firkantet bakkebord kan nemt stå op ad en væg, men det kan også være funktionelt og pynte mellem to sofaer eller et par lænestole i stuen. Hvor skal dit firkantede bakkebord stå? 

House Doctor Vene i sort – minimalistisk og lækkert

House Doctor Vene i sort minimalistisk og lækkert

House Doctor er et skandinavisk mærke, som er kendt for at lave lækre møbler og interiør i en stil, som kombinerer det nordiske udtryk med en mere hyggelig atmosfære af mystisk boheme. Dette bakkebord med hjul er udført i et mere minimalistisk snit, men som samtidig oser af varme og kant. 

Bakkebordet er udført med to rektangulære bakker, som er lidt større end de underliggende stel. Begge bakker er smalle og har let afrundede kanter. Stellet er ganske slankt og enkelt uden dikkedarer. Nederst på stellet er monteret fire hjul, som er udformet med sølvfarvet metal, der komplementerer resten af det sorte bord. 

Bordet måler 70 cm i højden, 100 cm i længden og 60 cm i dybden. Det vil passe godt ind i det moderne og minimalistiske hjem, og men kan samtidig nemt kombineres med blødere elementer for at skabe en mere hyggelig atmosfære. Det minimalistiske udtryk gør det nemt at indrette bordet i mange forskellige af boligens rum. Brug det til krydderier og urter i køkkenet, til bøger og pynteting i stuen eller som bar-bord med cocktailsæt i spisestuen. 

Detaljer om dette bakkebord:

 • Minimalistisk og enkelt design 
 • Udformet i sort metal 
 • To smalle bakker og slankt stel 
 • Måler 70 cm x 100 cm x 60 cm 

LAFORMA Fortune – moderne og alsidigt

LAFORMA Fortune moderne og alsidigt

LaForma har lavet et sandt mesterværk af et moderne og praktisk anvendeligt bakkebord på hjul. Dette bakkebord vil være ideelt for dig, som leder efter et mere moderne udtryk til dit hjem og som sætter pris på nytænkende og anderledes design. 

Her er der tale om et virkelig lækkert lille bakkebord på hjul i eg. Det er udformet med to bakker og har et interessant pyramide-design, hvor den øverste bakke er lille, den nederste er stor og stellet former sig som to trekanter på hver sin side af disse.  

Bakkerne er fremstillet i naturfarvet egetræsfiner og det slanke stel er lavet af sortfarvet metal. De naturfarvede og sorte elementer giver god kontrast til hinanden, og bakkebordet fremstår moderne og nutidigt i sit design. 

Bakkebordet er 72 cm højt, 49 langt og 38 cm dybt, og det er ganske nemt at forestille sig at indrette med. Brug det for eksempel entréen til småting såsom nøgler, solbriller, cykellygter eller en fin potteplante. Du kan også vælge at stille det ind på hjemmekontoret, hvor det ville kunne have mange praktiske funktioner såsom til opbevaring af dokumenter eller skriveredskaber. 

Detaljer om dette bakkebord: 

 • Moderne, anderledes og praktisk anvendeligt 
 • Udformet i naturfarvet egetræ og sort metal 
 • Interessant og anderledes pyramide-design 
 • To bakker med kanter 
 • Måler 72 cm x 49 cm x 38 cm 

Soho rullebord – klassisk og kantet

Soho rullebord klassisk og kantet

Hvis du er på udkig efter det klassiske design af et bakkebord, men ikke synes at den runde og traditionelle form passer ind i dit hjem, så kan det være, at Soho rullebordet kunne være noget for dig. Det er både enkelt og kan anskaffes til en utroligt fordelagtig pris. 

Det er fremstillet i kontrasterende hvide og sorte nuancer. De to bakker er ganske slanke og udformet i hvidt laminat. Både bakkernes kant og resten af det slanke stel sorte. Stellet er fremstillet i metal og forneden er påmonteret fire sorte hjul, som let falder i et med resten af designet. 

Alt i alt er dette bakkebord på hjul både klassisk og kantet. Det er inspireret af det traditionelle bakkebords design, men adskiller sig alligevel gennem sit kubistiske udtryk, sine fine detaljer og det enormt attraktive prismærke. Det vil være ideelt for dig, som måske er på udkig efter dit første bakkebord og gerne vil pifte boligen op med et interessant og flot design i en klassisk, men moderne stil. 

Bordet måler 57,5 cm i højden, 42,5 cm i længden og 40 cm i dybden. Det vil passe ind i en lang række forskellige steder i rummet, og den lille størrelse gør det ideelt som ekstra bord i stuen, spisestuen eller soveværelset. Anvend det lige hvor du vil, og flyt rundt på det igen og igen efter behov. 

Detaljer om dette bakkebord: 

 • Klassisk og kantet 
 • To bakker med kant 
 • Sort og hvid i flot kontrast 
 • Utroligt attraktiv pris 
 • Måler 57,5 cm x 42,5 cm x 40 cm 

Vi håber, at du gennem denne artikel har fået indblik i, hvor nemt det at indrette med et bakkebord på hjul, som er både interessant stilmæssigt og samtidig utroligt praktisk, alsidigt og anvendeligt. Hvad end du er til runde eller firkantede rulleborde på hjul, eller måske endda har et ømt punkt for begge slags, så er det i øvrigt mere end tilladt at indrette hjemmet med adskillige modeller på én gang. 

Læs også: Hjørnebord | 12 flotte hjørneborde dit at fuldende din indretning

Se vores artikel om: Træ Sofaborde 

Se også denne lignende artikel på vores side: Rundt bakkebord

Se vores artikel om: Konsolborde

Se vores artikel om: Bakkebord

Se også Ni dugfriske møbelnyheder

Denne side er anmeldt af: Bertram Vestergaard Rating 10/10

Author

Redaktionen for Furnished har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Furnished’.

Write A Comment