Når du skal indrette din stue, er det vigtigt at have de rigtige møbler, der både passer sammen og som også har en god funktion. Dine møbler bør altid have en god anvendelsesmetode, så du kan få noget ud af dine møbler.

Et hjørnebord er på mange måder vigtigt, når du sidder i sofaen og gerne vil have nogle snacks eller drikkevarer stående ved siden af sofaen. Andre vælger at bruge et hjørnebord som sofabord, da der normalt set blot er tale om et mindre sofabord. I denne artikel vil vi inspirere dig med 15 flotte hjørneborde.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

KARE DESIGN Jupiter hjørnebord – en kreativ tilføjelse til stuen

KARE DESIGN Jupiter hjørnebord – en kreativ tilføjelse til stuen

Ved første øjekast undrer man sig måske en smule over KARE DESIGN Jupiter hjørnebordets opbygning og sammensætning – men dette bord er yderst populært hos boboonline.dk og opfylder alle de krav, man kunne ønske sig til sådan et møbel.

Med sit finurlige design skaber bordet luft og lethed i stuen, soveværelset, eller hvor end man ønsker at placere det. Fremfor de sædvanlige bordben skaber en række stålstænger illusionen af en cylinder, hvorpå der hviler en hærdet glasplade.

Det elegante bord er ideelt til et kreativt eller moderne hjem, og med sin unikke stil er det både et statement-piece for minimalisten og et samtaleemne for den gængse ejer. Det gyldne stål tilføjer varme farver og er nemt at dekorere og matche omkring. KARE DESIGN Jupiter hjørnebordet er en tilføjelse til hjemmet, der glæder på mange måder.

Hverdagen byder på en masse spændende ting, men det kan være svært at se dem. Med dette unikke og smukke bord kan man tage en lille del af spændingen med sig hjem.

Det er KARE DESIGN, der står bag Jupiter hjørnebordet. KARE DESIGN designer finurlig og anderledes interiør, der skal skabe samtale og engagement. Intet ved KARE DESIGN er almindeligt eller sædvanligt, og med Jupiter hjørnebordet får du en af de mere diskrete dele ind i dit hjem.

Designet på én gang minimalistisk og ekstravagant er KARE DESIGN til dem, der tør tage chancer eller ønsker en smule oprør i deres dagligdag. Jupiter hjørnebordet er et futuristisk design, der ikke er for alle og enhver – kun de, der tør tage en risiko og er villig til at prøve noget nyt.

Detaljer

 • Materiale: Glas, stål, rustfrit stål
 • Farve: Glas, guld
 • Form: Rund
 • Vægt: 10,2 kg
 • Højde: 55 cm
 • Bredde: 55 cm
 • Dybde: 55 cm

By Lassen Twin bord – få to forskellige designs med samme hjørnebord

By Lassen Twin bord

By Lassen har skabt dette flotte hjørnebord, der har fået navnet Twin. Det er der en god grund til, for bordet har nemlig en bordplade, du kan vende for at få to forskellige plader at kunne bruge i hjemmet. Den ene bordplade er hvid, mens den anden er i eg.

Det betyder, at du på en måde får to borde i ét, og du har mulighed for at vende bordpladen, som du har lyst til og kan på den måde også ændre i udseendet på bordet, hvis du pludselig får lyst til en forandring i hjemmet.

Twin bordet er fremstillet med en flot ramme i sort, som ligner en kube. Det er en tendens, der går igen ved flere borde og boligprodukter generelt, og den fede kube giver bordet lidt kant og ekstra meget personlighed.

Bordet er formet som en kube og måler derfor 35 cm i alle retninger. Der er altså tale om et lille bord her, og det er derfor perfekt til sidebord. Samtidig kan bordet også sagtens bruges til sofabord, og da samme model kommer i flere forskellige størrelser – hvoraf dette er det lille – kan du sætte flere borde fra samme serie sammen til en flot anretning, der kan fungere som sofabord i din stue.

Hvis du bor meget minimalistisk og gerne vil have et bord, der passer godt ind i din stil, er dette By Lassen bord en god løsning.

Ilva Sprout bord – flot og simpelt hjørnebord på tre ben

Ilva Sprout bord

Dette hjørnebord fra Ilva, er designet på en helt særlig måde og har en cirkelformet bordplade med tre ben i flot gummitræ. Selve bordet er lavet i hvidlakeret metal og har en diameter på 42 cm. Dette gør det lille bord perfekt som hjørnebord.

Samtidig kan du med dette hjørnebord nemt holde det rent, da metaloverfladen er nem at tørre over med en våd klud, hvis du kommer til at spilde.

Det hvide bord er nemt at have stående ved siden af sofaen eller ved siden af sengen som et lille sengebord. Bordet kan også bruges til at have planter stående på, så du kan få hævet dem lidt.

Hvis du gerne vil bruge bordet som dit sofabord, kan det være et flot arrangement at bruge to eller tre af det samme bord, der kan stå i en flot klynge foran din sofa. På den måde kan dine gæster også nemt deles om bordene og få et hver. Det gør det nemt at have folk på besøg.

Ilva James bord – rundt rullebord med to forskellige plader

Ilva James bord

Dette lille rullebord fra Ilva er et smart hjørnebord at have, da du kan rulle det rundt, hvis du har behov for det. Bordet er nemt at bruge, hvis du gerne vil servere lækre snacks for hele familien inde i stuen, da du kan anrette det hele på bordet ude i køkkenet og rulle det ind på plads.

Der er plads til flere forskellige snacks og drikkevarer, da der både er en bordplade øverst og nederst – den ene bordplade er hvid, mens den anden er sort, så der er et flot spil i farverne. Begge bordplader er hvide på den ene side og sorte på den anden, så du selv kan bestemme, hvilken farve der skal være synlig på dit James bord.

Selve rammen på bordet er lavet af ubehandlet egetræ, hvilket giver et flot og naturligt udseende til dette fine bord. Hjulene er lavet af sort plastisk, og med fire hjul under sig, er det nemt at rulle James rundt uden at tingene på bordet vælter.

Bordet kan også bare bruges som hjørnebord, så du ikke skal flytte det, selvom du har muligheden. Det kan også sagtens bruges i soveværelset eller i andre rum, hvor du har brug for et lille sidebord eller hjørnebord til tider.

Møbelkompagniet Venezia hjørnebord – flot lille bakkebord til det minimalistiske hjem

Møbelkompagniet Venezia hjørnebord

Danske hjem er kendt for deres minimalistiske og simple stil, og det kræver naturligvis også, at du finder de helt rigtige møbler til din minimalistiske stil, så du kan holde det ved lige. Her er Møbelkompagniet godt at kende, for de laver mange flotte møbler, der passer perfekt ind i de danske, minimalistiske hjem.

Dette lille bakkebord eller hjørnebord er ikke en undtagelse. Venezia er fremstillet af et flot og tyndt stel i sort stål, der holder en rund bordplade i mørkt glas. Du får altså et bord, der både ser meget moderne og flot ud, og som samtidig er fremstillet af massivt og holdbart materiale, der tilmed er nemt at rengøre, når du har brug for det.

Bordet måler 48 cm i alle retninger, og det gør det til et bord i en rigtig god størrelse til at kunne have dine snacks og andet stående på ved siden af sofaen.

Du kan også sagtens bruge bordet som et sofabord, hvis du ikke har meget plads i stuen og gerne vil sørge for at udnytte pladsen bedst muligt. Ligeledes kan det lille bord bruges, hvis du har brug for at have et moderne og simpelt bord i høj kvalitet stående ved siden af din seng.

Ilva Filippa hjørnebord – simpelt bord i flot bøgetræ

Ilva Filippa hjørnebord

Ilva har mange flotte møbler, og det gælder også for dette flotte Filippa hjørnebord i bøgetræ. Bøgen er et af de træer, vi i Danmark kan være stoltest af, og som møbel passer træet også godt og giver en behagelig varme og et simpelt look.

Dette Filippa bord er holdt meget minimalistisk og med fokus på det flotte materiale, og derfor får du også et bord, hvor der ikke sker alt for meget. Dette hjørnebord vil passe perfekt ind i stuen, hvor du har valgt en karakteristisk sofa og derfor har brug for et hjørnebord, der komplimenterer sofaen uden at fjerne fokus fra den.

Og det er lige præcis det, dette Filippa hjørnebord kan. Bordet er kvadratisk og måler derfor 60 cm i både længden og bredden. Formen gør bordet nemt at indrette som hjørnebord.

Da bordet er fremstillet af ubehandlet bøgetræ, kan det være en god idé at bruge noget beskyttelse til bordet, når du stiller glas på det. På den måde kan du sikre dig, at bordet holder sig pænt.

Hvis du ønsker at bruge dette fine Filippa bord som dit sofabord, er det også en god løsning, da bordet er flot og i høj kvalitet og sagtens vil kunne bruges som sofabord.

FAQ

🧐 Hvad er forskellen på et hjørnebord og et bakkebord?

Forskellen på et hjørnebord og et bakkebord er, at et hjørnebord ofte har en større bordoverflade end bakkeborde. Dertil er hjørneborde dog mindre i størrelsen, og de placeres generelt ud til siden i et rum. Bakkeborde er derimod højere, og de placeres ofte ved siden af sofaer eller stole.

🤩 Hvordan vælger jeg et hjørnebord?

Når du skal vælge et hjørnebord, så er det godt først at overveje, hvad du skal bruge hjørnebordet til. Er det for eksempel vigtigt for dig, at bordet har en stor bordoverflade? Når du ved, hvad du gerne vil bruge bordet til, så bliver det nemmere at vælge det rette.

🤔 Skal hjørneborde matche?

Nej, hjørneborde skal nødvendigvis ikke matche hinanden. Generelt opnår du ofte det flotteste æstetiske resultat, hvis der er nogle ligheder mellem hjørnebordene, men så længe du blot synes, at de ser flotte ud sammen, så behøver du ikke gå efter, at de absolut skal matche hinanden helt perfekt.

🤓 Hvor bredt bør et hjørnebord være?

Den gennemsnitlige bredde på et hjørnebord er mellem 40 – 60 cm, men du kan også sagtens finde modeller, som bryder det spektrum. Det vigtigste er dog, at det hjørnebord, som du overvejer at købe, har plads til, at du kan opbevare dine ønskede genstande oven på det.

Derfor bør du investere i et hjørnebord 

Når du kommer træt hjem fra arbejde og gerne vil sidde og slappe af i din sofa med en kop te eller måske endda et glas vin, kan det være svært at nå, hvis du har glasset stående på sofabordet. Derfor er det altid rart med lidt ekstra komfort, og hvis du har plads til at stille et hjørnebord ved siden af din sofa, kan du få dit glas meget tættere på, når du sidder og slapper af i sofaen. 

Du kan også bruge bordet til snacks, så de altid er lige ved hånden. Samtidig er det også nemmere, når du har gæster, da du blot kan sætte dine hjørneborde hen til dit sofabord og på den måde få langt mere bordplads, når du har brug for det. 

Hvis du ikke har et sengebord ved siden af din seng, kan et af disse hjørneborde også godt bruges her. Der er ikke nogen regler for, hvor du kan bruge dine hjørneborde, og derfor er det en god idé at være kreativ med din boligindretning og sætte bordene, hvor du har brug for dem. 

Vælg et praktisk hjørnebord, der passer ind i din stil i hjemmet

Det er altid en god idé at vælge et hjørnebord, der passer godt ind i din øvrige boligindretning. Her i artiklen har vi vist dig 12 forskellige slags hjørneborde, så der er noget til enhver smag.Samtidig er det vigtigt at tænke på vedligeholdelse af dit hjørnebord, og her er det smart at kende sine egne begrænsninger. Hvis du gerne vil kunne gøre dit bord hurtigt rent, er det en god idé at vælge et i enten metal eller glas, der blot kan tørres over, hvis der spildes.Med de rette hjørneborde bliver din hverdag meget nemmere, og du vil kunne nyde dine snacks og drikkevarer i ro.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

RGE Manhattan hjørnebord – simpel og multifunktionel

RGE Manhattan hjørnebord – simpel og multifunktionel

Der er en grund til, at det asymmetriske RGE Manhattan hjørnebordet er populært hos Boboonline.dk. Dette simple møbel er sprængfyldt med muligheder og kan styles, som man ønsker det! Det kan desuden bruges til at placere konsoller såvel som lamper på, hvilket gør det helt unikt.

Ved første øjekast ser RGE Manhattan hjørnebordet måske ikke vanvittig interessant ud, men der hvor bordet skiller sig ud fra andre, er ved dets muligheder. Bordets sortlakerede bakke står på sine to lange, tynde sider og kan sagtens fungere som et almindeligt sidebord, sengebord eller konsolbord – men er man trængt for plads begrænser RGE Manhattan hjørnebordet sig ikke til én vinkel.

Vender man bordet 90 grader, så det står på højkant, er det lige så funktionelt som før, og tilføjer endda luft til lokalet, det står i. Det kan sættes ind ved siden af en sofa eller en seng, og indhakket i siden bliver ideel til opbevaring af for eksempel mobil eller fjernbetjening.

Selvom det ikke ser sådan ud, så er RGE Manhattan hjørnebordet faktisk lavet af træ. Bordet er designet asymmetrisk og moderne, og det simple design og den mørke farve gør det nemt at placere hvor som helst i hjemmet og dekorere omkring det.

Det simple bord er perfekt til det moderne hjem eller til et teenageværelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til RGE Manhattan hjørnebordet – dets simplicitet giver uanede muligheder.

Detaljer

 • Farve: Sort, sortlakeret
 • Form: Asymmetrisk
 • Materiale: Træ
 • Vægt: 8 kg
 • Højde*: 45 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Dybde: 35 cm

*Der skal tage højdes for, at bordet kan vendes på højkant, så nogle af målene bliver byttet rundt – for eksempel kan højden blive til bredden, og bredden kan blive til højden.

Møbelkompagniet Casila bord – hvidt hjørnebord med flotte stålben

Møbelkompagniet Casila bord

Dette hjørnebord i hvid har et meget særligt design, der er nyskabende og anderledes, da stellet er formet som en blomst med en masse detaljer. Stellet er fremstillet af sort metal og giver en flot kontrast til den runde glasplade, der fungerer som bordplade.

Hos Møbelkompagniet finder du altid flotte og moderne møbler, og det er også tilfældet med dette flotte hjørnebord, der kan passe ind ved siden af enhver flot sofa. Selve bordpladen måler 40 cm i diameter, så der er god chance for at kunne få plads til dette hjørnebord ved siden af sofaen.

Bordet er 50 cm højt, hvilket gør det til en af de højere modeller, vi har set på i denne artikel om hjørneborde og bakkeborde. Derfor er det også et godt valg, hvis du har en sofa med høj siddehøjde, så du kan få et bord, der passer godt til.

Casila modellen fås også i andre farver og varianter, så du har noget at vælge imellem, hvis du godt kan lide den helt særlige stil og design, du får med bordet her. Det er altid en god idé at kunne finde lige præcis det bord, der passer bedst til dig.

Det er nemt at gøre dit Casila bord rent, da bordpladen er lavet af glas. Her skal du blot tørre bordet over med en fugtig klud og ellers pudse det med vinduesrens, hvis du gerne vil have det til at skinne som nyt igen.

Møbelkompagniet Dino bord – flot og feminint hjørnebord med marmorbordplade

Møbelkompagniet Dino bord

Der er ikke mange borde, der er lige så flotte som dette Dino hjørnebord fra Møbelkompagniet. Her er der nemlig virkelig tænkt over detaljerne, og du får derfor et flot bord med en marmorbordplade i hvidt marmor.

Marmor er et af de materialer, der er mest eftersøgte og aldrig går af mode, når det kommer til boligindretning. Marmor er meget holdbart og blandt de materialer, der ser flottest ud grundet den unikke måde, mønsteret former sig på.

Med dette flotte Dino bord fra Møbelkompagniet får du også et bord med guldstel, hvilket er med til at give det en feminin karakter, der er populært hos rigtig mange kvinder, der gerne vil have et solidt og varmt bord, der ikke bryder den feminine og hyggelige stil i stuen.

Bordet her tiltrækker opmærksomhed, men skaber ikke en stærk kontrast i mange stuer. Og det en positiv ting, for det betyder blandt andet også, at du kan få lov til at have en mere rolig og afslappende stemning i din stue, som mange sætter pris på, når der skal slappes af.

Bordet kan både bruges som hjørnebord og sofabord, men det kan også være flot at have stående i soveværelset eller i alle andre rum, hvor du har brug for et lille bord. Bordet er kvadratisk og måler 50 cm i begge retninger.

Haslev MS2 bord – rundt hjørnebord i eg til det varme hjem

Haslev MS2 bord

Dette flotte og runde hjørnebord er fremstillet af ubehandlet egetræ, hvilket giver bordet en varm og naturlig aura, der passer rigtig godt ind i de danske hjem. Designet er holdt minimalistisk, og her sker der ikke alt for meget, hvilket passer rigtig godt ind i den danske måde at indrette sin bolig på.

Dette hjørnebord er med sin diameter på 63 cm blandt de største af de hjørneborde og bakkeborde vi vil vise dig her i indlægget, men du får altså også meget bord for pengene med denne Haslev serie, hvor der er fokus på de gode materialer.

Bordet vil passe rigtig godt som hjørnebord i stuen, hvor der er ekstra god plads, og det flotte egetræ er med til at give en varme, der er godt at invitere ind i hjemmet. Du kan også sagtens bruge bordet som dit primære sofabord eller vælge et af de andre borde fra Haslev serien, der vil passe godt sammen med dette runde hjørnebord.

Hvis du godt kan lide at bruge naturlige elementer i din boligindretning, kommer du ikke til at gå galt i byen med dette runde hjørnebord i eg.

Ilva Salt Lake hjørnebord – smart rundt hjørnebord i futuristisk design

Ilva Salt Lake hjørnebord

Det er ikke altid, man skulle tro, at det er muligt at finde på nye måder at designe et bord på, men det har Ilva formået at gøre med dette flotte Salt Lake hjørnebord. Det er lige før, at det er svært at forestille sig, hvordan bordet er lavet, men hvis du er til futuristisk design, er dette bord fra Ilva en rigtig god mulighed til dit nye hjørnebord.

Bordet er lavet lysegråt og matlakeret metal, og selve bordpladen er rund mens det ene bordben fortsætter tværs igennem pladen. Et andet ben er bukket omkring det første ben, hvilket skaber to nye fødder til selve bordet. En nytænkende og spændende måde at lave et bord på.

Dette hjørnebord har en diameter på 38 cm, og der er derfor igen tale om et lille bord, hvor du kan have lidt snacks og drikkevarer stående, når du sidder i sofaen.

Samtidig kan bordet sagtens bruges i soveværelset, hvis du har brug for et lille bord til dit vækkeur og en god bog at læse i, inden du falder i søvn.

Rodeo bakkebord – hvidt hjørnebord med hank til servering og pynt i hjemmet

Rodeo Bakkebord

Dette flotte og moderne bakkebord er enormt praktisk at have i sit hjem, når du godt kan lide at servere lækker mad for hele familien i sofaen. Bordet er fremstillet af hvidlakeret stål, og det er lavet med et smart håndtag øverst, så det er nemt at bære rundt, når du har brug for det.

Med de tre ben under den runde bordplade, får du her et bakkebord, der nemt kan stilles, hvor du ønsker det, mens der står lækre snacks på bordpladen.

Selv hvis du ikke ønsker at flytte rundt på bordet, er det stadig en god løsning, til når du har brug for et flot og brugbart hjørnebord, der ikke skal optage alt for meget plads. Den runde bordplade har en diameter på 40 cm, hvilket betyder, at det nemt kan stå ved siden af sofaen uden at fylde alt for meget.

Samtidig giver den hvide farve dig en mulighed for at få et hjørnebord, der ikke tager for meget opmærksomhed fra din øvrige indretning i boligen, da det for det meste vil kunne flyde sammen med baggrunden og lade din sofa tage opmærksomheden.

Nilas hjørnebord – flot og kreativt bord i akacietræ til naturelskeren

Nilas hjørnebord

Hvis du er glad for de naturlige elementer i din boligindretning og søger at skabe et hjem, hvor du rent faktisk kan mærke naturen, er dette høje hjørnebord lige noget for dig. Bordet er lavet med en stub af akacietræ, der er flot og slebet af, og som er monteret på tre sorte metalben.

Bordet er spændende og giver noget naturlig ro til dit hjem, samtidig med at det kommer til at pynte godt i det hjem, hvor der særligt er fokus på de rene produkter og materialer, da de altid er flotte og holder bedre i længden.

De slanke, sorte metalben er med til at gøre bordet moderne og nytænkende, og derfor er det en god blanding mellem det naturlige og dit ønske om stadig at have et moderne hjem.

Bordet her har en diameter på bare 34 cm, hvilket gør det til et lille hjørnebord. Det har en højde på 40 cm.

Det er altid en god idé at passe godt på din bordplade, særligt når der er tale om flot træ som dette akacietræ. Det er altid en god idé at dække bordet af, når du har tænkt dig at have glas og andet service stående på bordet. Så sørg for at købe nogle små skånere, så bordet kan holde sig flot så længe som muligt.

Stressless Urban sofabord – rundt glasbord til det moderne hjem

Stressless Urban sofabord

Der er ikke noget som et glasbord, der kan passe perfekt ind i det moderne hjem. Dette Stressless Urban bord er helt perfekt til den lille stue, hvor du har brug for at optimere pladsen. Når du vælger et sofabord med en glasplade, kommer bordet ikke til at virke stort i stuen, da du kan se igennem det og derfor ikke bemærker dets størrelse.

Dette sofabord er dog ikke så stort og måler bare 55 cm i diameter, hvilket gør det til et af de mindre sofaborde på markedet. Af netop denne grund kan du sagtens bruge dette bord som et hjørnebord i stedet, hvis du har plads til det i din stue.

Benene og stellet til bordet er lavet af krom, og det giver en flot og moderne balance til glasbordpladen, som du også kan se hvor er monteret på stellet, da du som bekendt kan se lige igennem glasset.

Det er nemt at holde en glasbordplade ved lige, og du kan altid blot tørre pladen over med en fugtig klud, hvis du kommer til at spilde. Det eneste, der kan ses på bordpladen, er pletter fra eksempelvis kaffe, der får lov til at tørre ind. Du kan også pudse bordpladen med vinduesrens, hvis den trænger til at skinne ekstra meget.

Burma hjørnebord i mangotræ – afslappet og nede på jorden

Burma hjørnebord i mangotræ – afslappet og nede på jorden

Hvis man vil opnå et udtryk af afslapning og ro, skal man vende blikket mod bordet, der er populært hos XL-mobler.dk. Burma hjørnebordet i mangotræ har et simpelt design, der er behageligt at se på og giver en boho-agtig stemning i lokalet. De smukke, bløde linjer, der har afrundet timeglasformen, giver én lyst til at ånde lettet op og smide sig tilbage i sofaen.

Det iøjefaldende hjørnebord bringer naturen ind i hjemmet og skaber en hyggelig stemning, man ikke finder med industrielle borde af stål eller træ i hårde linjer.

Dertil kommer bordets simplicitet. Burma hjørnebordet er minimalistisk både i sit design og sin funktion: Det er en overflade, og det er dét. Men en overflade kan være mange ting. Hvad end man ønsker at bruge bordet som et bord eller en ekstra siddeplads, hvis man får gæster, er op til én selv. Burma hjørnebordet lover afslapning – så er det op til én selv at finde ud af hvordan.

Burma hjørnebordet har i sin timeglasform en side, der er længere end den anden. Man kan selv bestemme, hvilken skal vende opad, men bordet er designet, så den store side giver et godt, stabilt grundlag. Dette giver visuel ro, idet man ikke frygter, bordet er ved at vælte, og man kan roligt placere de genstande, man ønsker, på den glatte overflade.

Mangotræ er blevet brugt i mange århundreder og er et godt, smukt og stærkt materiale, der kan bruges til mange ting, dekorative såvel som funktionelle. 

Detaljer

 • Højde: 45 cm
 • Bredde: 39 cm
 • Dybde: 39 cm
 • Materiale: Træ

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar