Du kender sikkert den situation, at du gerne vil sidde i sofaen og flyde, men samtidig gerne vil have noget at drikke. Om end det er en kop kaffe, te eller et glas vin – det er besværligt at skulle bukke sig frem hele tiden for at tage glasset fra sofabordet. 

Her er en armlænsbakke smart, da den kan monteres over armlænet på din sofa, hvilket giver dig et lille stabilt bord i sofaen, som du kan have drikkevarer eller mad stående på. Her i artiklen vil vi gerne inspirere dig til nogle forskellige armlænsbakker, der kan gøre dit liv meget nemmere i hverdagen. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Rowico Tray – Få et sort armlæn til din sofa

Armlænsbakke

Dette Rowico Tray er meget nemt at bruge og kan være et godt valg, når du har en sofa, der har brede armlæn. Hvis du ikke ønsker at bruge denne armlænsbakke på selve armlænet, kan du også lægge det på sofaen, så det stadig kan fungere som bakke og lille plads til dine drikkevarer og mad. 

Bakken er lavet i flot og solidt egetræ, der er malet en flot og dyb sort farve. Dette betyder, at det passer ekstra godt til en mørk sofa, hvor det nærmest vil gå helt i et med sofaen og dermed ikke stjæle så meget opmærksomhed. 

Hvis du derimod har en lysere sofa, kan du med denne armlænsbakke skabe en flot kontrast til din sofa, og det bliver nemt for dig at se, hvor du har stillet bakken, så du kan være sikker på at sætte koppen det rigtige sted. 

Der er et lærred på bagsiden af bakken, så det hele bliver holdt godt og grundigt sammen, og så du også kan være sikker på, at din sofa er beskyttet, selv hvis du kommer til at spilde lidt på din armlænsbakke. Her med Tray fra Rowico får du en super kvalitet, der vil kunne holde i mange år frem. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Rowico Tray – armlænsbakke i flot lyst træ

Armlænsbakke

Rowico Tray er en smart armlænsbakke, der er lavet i massivt træ. Den er flot og moderne i udtrykket og sammensat på en meget simpel måde, hvor hver stribe træ er sat sammen til en lang plade. 

Den kan bøjes og formes, som du ønsker, og derfor kan den også passe til mange forskellige sofaer og flere forskellige typer af armlæn. Denne model egner sig bedst til bredere armlæn, men du kan også bruge den andre typer af armlæn. 

Bakken er smart, da den selv naturligt falder ned over armlænet og skaber en stabil overflade, hvor du kan stille din kop. Samtidig er det smart, da du også kan undgå at få mærker i sofaen, hvis du kommer til at spilde en smule – det lander nemlig på bakken. 

Denne armlænsbakke i eg er også beklædt med en bagside, så de forskellige stykker træ hænger sammen og nemt kan folde sig ned over dit armlæn. Egetræet er lakeret, så det kan holde bedre til blandt andet spild og nemt kan tørres over med en fugtig klud. 

Det lyse egetræ er med til at give denne armlænsbakke et meget moderne udtryk, der kan passe godt ind i det moderne hjem og til en moderne sofa i en neutral farve, der går godt sammen med det lyse egetræ. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Slap af efter en lang dag i sofaen med en armlænsbakke 

Efter en lang dag på arbejdet, er der ikke noget bedre end at komme hjem til sin stue, hvor du kan sætte dig ned og slappe af og virkelig komme helt ned i gear. Rigtig mange kan godt lide at nyde et glas vin, når de kommer hjem, og det kan du også, hvis du vælger at købe en af de flotte armlænsbakker, vi har sat fokus på i dette indlæg. 

Når du har et sted i sofaen, hvor du kan stille dine drikkevarer, kan du slappe helt af uden at behøve at bukke dig ind over sofabordet for at tage dit glas vin eller din kop kaffe. Så hvis du godt kan lide at slappe af og bare gerne vil sidde behageligt i sofaen, så må du ikke undvære at anskaffe dig en smart armlænsbakke. 

Her i denne artikel har vi fundet nogle flotte og brugbare armlænsbakker i træ, der er nemme at bruge og som ser godt ud i din sofa. Det gør det nemt for dig at finde den bakke, der passer bedst ind i din øvrige boligindretning, og som vil kunne klæde din sofa bedst muligt. 

Hvis du går efter en bakke i massivt egetræ, kan du være sikker på at få en bakke i god kvalitet, der kan holde til flittigt brug.  

Se vores guide med smukke sofaborde i marmor.

Mangler du opbevaringsplads? Guide med bænke med opbevaringsplads.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Innovation Living Recast armlæn – smarte armlæn i valnød til din sofa 

Armlænsbakke

Innovation Living har skabt et sæt smarte armlæn i deres Recast serie, der er beregnet til at blive monteret på blandt andet deres Recast sovesofa, som også er værd at tage et kig på, hvis du har brug for en flot sovesofa. 

Hvis du har en sofa som denne, hvor der ikke er nogle armlæn, kan dette sæt af armlæn i flot valnøddetræ være en god løsning til din sofa. De kan nemlig monteres i begge sider af sofaen, så du pludselig har et sted, hvor du blandt andet kan stille din kop kaffe eller dit glas vin. 

Det smarte ved lige præcis disse armlæn er, at du ikke behøver at have armlæn på din sofa for at bruge dem, de skal i stedet monteres fast selv, så du også kan sørge for, at de sidder bedre fast på sofaen, end hvis du vælger en anden type af armlænsbakke. 

Selve armlænene er formet i et flot og moderne S-form, der giver dem et rustikt retro look, der kan passe til mange moderne sofaer for den perfekte kontrast. Der er ikke noget smartere end at have et sted at stille nogle drikkevarer, mens man sidder og hygger i sofaen, og med dette armlæn får du hele to af slagsen, så du får plads i begge sider af sofaen. 

Bax armbakke – flybar bakke til dit armlæn i sofaen

Armlænsbakke

Det er altid smart at kunen indtage maden i sofaen, hvor man sidder bedst, og det kan du også med denne flotte armlænsbakke til din sofa. Denne model fra Bax er lavet i hvid akryl, der er nemt at arbejde med og som giver dig en god og solid armlænsbakke, der kan skabe et godt og fladt fundament for din mad og drikke i sofaen. 

Denne armlænsbakke er nem at bruge og nem at flytte rundt med. Du skal blot placere den på det armlæn, hvor du gerne vil have lidt ekstra plads til at sætte mad og drikke, så sørger den for selv at tilpasse sig, så du kan sætte din kop her. 

Derudover er den lavet med nogle ret tynde strimler af akryl, og derfor kan den nemt forme sig til lige præcis dit armlæn. Det gør den nem for dig at bruge, og du kan sågar tage den med dig og bruge den i andre rum, hvis du har brug for det. Den fås i flere forskellige farver, hvis du har brug for et anderledes udtryk. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar