Hvis du ikke har en hel masse plads i din stue, kan det være praktisk at udnytte pladsen bedst muligt, når du skal have en sofa og derfor skaffe dig en lille hjørnesofa. Når du har en hjørnesofa, sørger du for at udnytte al pladsen i stuen, da du også får udnyttet pladsen i hjørnet, som ellers ville gå til spilde. 

Samtidig kan hjørnesofaen hjælpe med at få rummet til at se mere færdigt ud. Hvis du bor i en 1-værelses lejlighed, kan du med en hjørnesofa sørge for bedre at lukke sofastuen af, selvom der ikke er en væg. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

HAGA Arizona – flydersofa hjørnesofa

Lille hjørnesofa

Hvis du har stort fokus på at få en komfortabel sofa, der er helt perfekt at flyde i, så er denne fra HAGA et helt oplagt valg. Den er holdt i mørkebrunt stof, der ved første øjekast ligner ruskind. 

Sofaen måler 255 cm i begge retninger, så du får en sofa, der er nem at finde på plads. Samtidig er den inspireret af de sofaer, du finder i USA, der kan slå sig ud, så du kan synke ekstra langt ned i den og virkelig sidde og ligge komfortabelt, mens du ser fjernsyn eller hygger dig med vennerne. 

Denne type sofa passer perfekt ind i hjem, hvor du har størst fokus på det komfortable, da der ikke her er tale om en minimalistisk sofa, men snarere en større og tungere model, hvor komfort er vægtet højst. 

Du kan indrette sofaen med nogle gode og simple puder, der kan give lidt kontrast til den mørkebrune farve, og ellers er det bare om at synke ned i denne lille hjørnesofa og nyde livet med dem, du holder allermest af. 

Maratea – lille lædersofa med pufafslutning

Lille hjørnesofa

Denne flotte hjørnesofa fra Maratea er fremstillet i sort læder, hvilket altid vil være en klassiker for mange, da sort læder holder godt og giver en moderne stemning i stuen. Denne sofa har også flotte sølvben, der gør den minimalistisk også. 

Den måler 246 cm i længden og 220 cm i bredden, hvilket gør den perfekt til den lille stue, hvor du ikke har plads til en stor hjørnesofa. I den ene ende finder du en puf som afslutning i stedet for et armlæn, og det er det perfekte sted at hvile hovedet eller benene, når du sidder i din lille hjørnesofa. 

Selvom dette er en lille hjørnesofa, kan der sagtens sidde flere mennesker her i sofaen, så I kan sidde og slappe af sammen og nyde livet. 

Sofaen er holdt til at være meget behagelig at sidde i, og læderet sørger for, at kvaliteten ligeledes er holdt i top. På den måde kan du få en lille og flot hjørnesofa, der kommer til at holde i mange år og som er behagelig at sidde på for dig og dine venner. 

Calverton – lille hjørnesofa med chaiselong og pufafslutning

Lille hjørnesofa

Denne flotte hjørnesofa er sammensat af både et hjørne samt en chaiselong i den anden side, hvilket gør den til en lille sofa, der nærmest har tre sider i stedet for to. Det giver dig langt mere plads i den lille stue, samtidig med at du får mulighed for på nemmeste vis at lukke stuen af, da sofaen giver dig en lille intim firkant. 

Chaiselongen giver dig mulighed for at kunne slænge dig og ligge behageligt med benene oppe. På den måde får du altså her en virkelig behagelig sofa, hvor du både kan huse mange gæster, men samtidig også kan nyde afslapningen alene. 

Sofaen er 262 cm lang og 221 cm bred, hvilket gør den til en lille hjørnesofa med masser af personlighed. Stoffet er flot mørkegråt Portland stof, og med de forkromede metalben og minimalistiske sider, får du her en meget moderne hjørnesofa, der vil passe godt ind i det moderne hjem. 

Hvis du gerne vil gøre sofaen endnu mere hyggelig og særlig, kan du købe nogle flotte farverige puder, der kan give den lidt mere personlighed og sætte mere farve på din stue. Sofaen er tilmed lang nok til at gæster kan overnatte på den, hvis du har brug for det. 

Scott – hjørnesofa i bonded læder med stor chaiselong

Scott-Hjornesofa

Hvis du godt kan lide den minimalistiske stil og gerne vil have en lille hjørnesofa, hvor der ikke er spildt nogle detaljer, så er denne fra Scott et helt perfekt valg. Det flotte bonded læder er i farven Kentucky Stone, som er en flot lidt grønlig grå farve, der er noget helt for sig selv. 

Så selvom der er tale om en helt minimalistisk sofa, får du stadig lidt kant med denne særlige farve på sofaen, der giver et helt unikt udtryk i din stue. 

Sofaen måler 293 cm i længden og 217 cm i bredden, og den korte ende er med pufafslutning, så du ikke får et armlæn her. Sofaen er praktisk og fyldt med koldskum, der er behageligt at sidde på og får dig til at sidde i en sund og oprejst stilling. I puderne i ryggen finder du granulat og fiberfyld, hvilket er lidt blødere for ryggen er sidde mod. 

Du får tynde, sorte metalben med denne sofa, og det giver et meget minimalistisk og moderne udtryk med netop disse ben. Du kan virkelig få en flot sofa med denne unikke hjørnesofa fra Scott. 

FLORIDA – Moderne sofa med flytbar chaiselong

Florida

Til det lille hjem eller det smalle hjørne vil denne FLORIDA sofa være det funktionelle og elegante valg. Det smarte ved sofaen er, at den er designet med en flytbar chaiselong, så du selv kan bestemme, hvilken side puffen skal vendes til. 

Det mobile design kommer dig til gode, når pladsen er trang derhjemme. I dette tilfælde har du brug for møbler, der optimerer hver en m2. Skulle du ændre indretning eller flytte om på større møbler derhjemme, kan du fortsat få glæde af FLORIDA.

Den er let at integrere på grund af sit multifunktionelle design. 

Sofaen giver i sig selv plads til 2 ½ person, og den praktiske puf åbner op for, at der kan sidde 1-2 personer mere. 2 personer kan begge slappe helt af med benene oppe på sofaen, eller møblet kan blive det hyggelige centrum, når du får venner eller familie på besøg. 

Du får masser af værdi og kvalitet for pengene, når du køber FLORIDA sofaen. Den er betrukket med 100% polyester, der på én og samme tid er modstandsdygtigt og hudvenligt. 

Det anbefales, at du imprægnerer sofaen, før du tager den i brug. Ved at bruge en god tekstilrens gøres betrækket ekstra afvisende overfor støv og slid, og sofaen vil opretholde sit flotte udseende i mange år frem. 

Benene er lavet af massivt egetræ, der hører til de mest rustikke træsorter, som anvendes til møbler. 

Hverdagens slid ses ikke, og de høje ben giver god luft under FLORIDA, så du nemt kan klare rengøringen.

Detaljer 

  • Let at integrere i den lille bolig
  • Kræver minimalt vedligehold 
  • Betræk af 100% polyester 
  • Elegant og tidløst, gråt look
  • God pris 
  • Høj komfort

Matera U255 – hjørnesofa i læder til familien

Lille hjørnesofa

Der er ikke noget mere vigtigt for mange, end at deres sofa er god og behagelig at sidde i. Og det er netop det, du får med denne hjørnesofa i sort læder fra Matera. Den har flotte og simple ben i sølv, der sørger for at holde sofaen moderne og simpel, så den passer ind i mange moderne hjem. 

Sofaen er 278 cm i bredden og længden, og du får dermed god plads til alle de gæster, du kunne have lyst til at få på besøg.

Der er koldskum inde i selve sofaen, hvilket gør den enormt behagelig at sidde i, og du vil kunne flyde ekstra meget ud i netop denne sofa, da den også har benstøtter i de to yderste sæder, der bliver slået ud med bare et enkelt tryk. Samtidig kan du læne sædet tilbage, så du virkelig kan flyde helt ud i sofaen for den mest komfortable oplevelse. 

Hvis du godt kan lide at slappe af og gerne vil have en lille hjørnesofa i sort læder, der kan give dig mulighed for at sidde bedst muligt, så er denne model fra Matera et helt sikkert valg. 

Rino – lille hjørnesofa med udtræk til seng

Lille hjørnesofa

Hvis du har en lille lejlighed, er det vigtigt at udnytte al pladsen på den bedste måde. Det betyder også, at du skal tænke kreativt, og det kan du netop med denne flotte hjørnesofa fra Rino. 

Denne sofa er meget moderne i sit udtryk og lavet af flot lysegråt stof, der giver den et meget tidløst design, der kan se godt ud i din stue i mange år frem. Sofaen måler 253 cm i længden og 189 cm i bredden. Den er designet uden armlæn på den mindste side af hjørnesofaen, så denne kan bruges som chaiselong også. 

Hvis du har behov for ekstra soveplads i dit hjem, er denne sofa fra Rino det perfekte valg, da den også kan laves til en dobbeltseng. Det er altså også en hjørnesofa, der har plads til opbevaring af ekstra dyner i den del, der fungerer som chaiselong. 

På den måde sparer du altså virkelig meget plads i din lejlighed, da du både har ekstra dobbeltseng og masser af opbevaringsplads med denne lille og smarte hjørnesofa, der vil passe ind i alle flotte og moderne hjem, hvor der af og til kommer overnattende gæster forbi. 

Derfor er en lille hjørnesofa perfekt til den lille stue

Det kræver meget plads, hvis du gerne vil have to sofaer i din stue. Men det er ikke alle, der har denne plads, og derfor kan hjørnesofaen være smart til mindre hjem, hvor du gerne vil optimere pladsen men samtidig have plads til flere forskellige gæster. 

I dette indlæg har vi vist dig, hvor mange forskellige typer af hjørnesofaer der findes til små hjem, og de kan alle sammen noget forskelligt og giver udtryk for forskellige stilarter, der kan passe ind hos forskellige mennesker. 

Det er en god idé altid at måle efter, inden du bestiller din hjørnesofa, så du kan være sikker på, at den passer ind i din stue. 

Hvis du vælger at gå efter en sofa i en neutral farve, er det altid en god idé at dekorere den med en række forskellige puder i flotte farver, så du får sat lidt ekstra farve på dit sofaarrangement. Derudover er det altid en god idé at have nogle gode tæpper og plaider, du kan krybe ned under, når det er en kold aften. 

I denne artikel har du kunnet finde inspiration til seks flotte små hjørnesofaer, der passer perfekt til den lille stue, så du kan få det hjem, du drømmer om. 

FAQ

Hvad er den bedste hjørnesofa?

Der er et hav af forskellige hjørnesofaer på markedet. Når du skal vælge en hjørnesofa, er det vigtigt, at du blandt andet tænker over størrelse og design – ønsker du en stor eller lille sofa? Klassisk eller detaljeret? Det er helt op til dig.

Hvordan måler du op til en hjørnesofa?
Det kan være svært at vide, hvor stor en hjørnesofa, du skal have. Når du skal måle op til en hjørnesofa, skal du først og fremmest måle hele rummet op, derefter måle fra hjørne til hjørne og til sidst måle afstanden fra væg til sofa.
Hvordan vælger jeg en hjørnesofa?

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar