Det er altid en god idé at have ekstra sovepladser i hjemmet, hvis du får gæster på besøg, der har brug for at overnatte. Det er altid hyggeligt at have sine venner og familie sovende, så I kan vågne op sammen dagen efter og hygge jer sammen over morgenmaden. 

Når du gerne vil hygge dig med din familie, er det smart også at have en stor nok sofa, hvor der er plads til jer alle sammem. Derfor kan du slå to fluer med et smæk, når du vælger at købe en stor U sofa med sovefunktion, så dine gæster også kan overnatte her. 

Stanford LUX venstrevendt U sovesofa – Den perfekte U sofa til den store familie

U sofa med sovefunktion

Hvis du har en stor familie og gerne vil have endnu mere plads til, at I alle sammen kan hygge jer sammen i stuen, så er denne Stanford Lux sofa et rigtig godt valg, da den både er stor og rummelig, når I skal sidde i sofaen sammen, samtidig med at den kan laves til en behagelig sovesofa. 

Denne U sofa er lavet af Sawana stof i mørkegrå, hvilket gør sofaen moderne og simpel i sig selv, mens den består af hele to chaiselonger, der giver dig ekstra meget siddeplads, eller alternativt plads til at kunne smække benene op og nyde livet.

Der er god mulighed for at kunne sidde med mange gæster i denne U sofa, og samtidig har den sengeudtræk, så den nemt kan laves om til en sovesofa. Der er plads til opbevaring under begge chaiselonger, der nemt kan løftes op og hver gemmer på masser af opbevaringsplads. 

Sofaen er meget slidstærk og er derfor lavet til at blive brugt af hele den store familie. Indeni sofaen finder du PU-skum og Bonell fjedre, der sikrer dig en fantastisk komfort uanset om du skal sidde i sofaen eller sove på den, når den er slået ud til seng. 

Der er meget små metalben på denne sofa, så den står næsten helt nede på jorden. Denne model er venstrevendt, og det er en god idé at undersøge dit hjem og din stue, før du vælger, om det skal være en venstrevendt sofa, du vælger. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stanford LUX højrevendt U sovesofa – God plads til familien, også når du skal overnatte

U sofa med sovefunktion

Hvis du ikke har plads til Stanford Lux U sofaen i sin venstrevendte form, så kan du også vælge at købe den i højrevendt model. Her er sofaen i sig selv nærmest blot blevet spejlvendt, så den passer bedst til de stuer, der har brug for en højrevendt sofa. 

Ud over at du får en sofa, hvor der er rigtig meget funktion i, og som er dejlig slidstærk og netop sagtens kan holde til at blive brugt meget samt har plads til opbevaring, får du faktisk også en U sofa med sengeudtræk til en rigtig god pris. 

Du har mulighed for at få fingrene i denne smarte U sofa billigt i forhold til dens størrelse og de mange forskellige funktioner, du får med denne sofa. 

Det mørkegrå stof sørger for, at den kan passe godt ind i de fleste hjem, og det betyder også, at du kan vælge at pynte den med nogle puder i flotte farver, der kan være med til at bryde det minimalistiske udtryk, du ellers får med denne næsten sorte sofa. 

Når du har brug for at have gæster overnattende, er det nemt at trække sengemodulet ud fra den midterste del af sofaen. Alt soveudstyr har du mulighed for at gemme i hulrummene på de to chaiselonger, der begge kan rumme både dyner og puder, så du har alt, du skal bruge lige ved hånden. 

Det er svært at argumentere for, at du kan finde en meget bedre U sofa med sengeudtræk end denne model fra Stanford. Uanset om du har brug for en højre- eller venstrevendt sofa. 

Sofaen måler hele 297 cm i længden, og henholdsvis 162 cm og 203 cm på de to chaiselonger. Der er altså tale om en forholdsvis stor U sofa her, hvor der kan være plads til mange gæster. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du har masser af muligheder med en U sofa 

Der findes mange forskellige former for U sofaer på markedet, og du kan blandt andet finde nogen ligesom den flotte sofa fra Stanford, vi har kigget på i dette indlæg, hvor du får en eller to chaiselonger med i din U sofa, men andre modeller er i stedet som en hjørnesofa med to hjørner. 

Det smarte ved at have chaiselonger er, at du nemmere kan ligge og strække dig i sofaen. Når du har sofaen for dig selv, eller I kun er få personer i sofaen, har I altså mulighed for hver især at strække benene og sidde blødt og komfortabelt i sofaen. 

Den eneste ulempe, der kan være ved en eller flere chaiselonger er dog, at hvis du har mange gæster på besøg, der alle sidder i chaiselongen, kan det være mindre komfortabelt for de gæster, der må sidde på chaiselongerne, da de ikke har ryg- og armlæn på samme måder som en almindelig sofa her. 

Derfor er det altid en god idé først at overveje, hvordan du ønsker at bruge din U sofa, inden du investerer i en, så du kan finde den model, der giver mest mening for dig og din situation. 

Stof eller læder sofa? 

Det sker ofte, at det kan være svært at vælge hvilken slags stof, din sofa skal være lavet i. Det er svært, fordi både stof og læder kan se rigtig flot ud til en sofa, og det kan gøre en stor forskel for selve udtrykket, hvilken slags sofa du vælger. 

Hvis du leder efter en U sofa med sengeudtræk, er det mest almindeligt at finde en sofa i stof i stedet for læder. En af grundene kan være, at stof er mere behageligt at sove på end læder er, så når du vælger en sofa med sengeudtræk, er det altid en god idé at tænke over, hvordan stoffet er at sove på. 

Dog er lædersofaer stadig på mode, og det er på en måde et tidsløst design at investere i en flot og minimalistisk lædersofa med en hel masse personlighed. Ofte er læderet behandlet på en måde, så sofaen er enormt slidstærk og kan holde i rigtig mange år frem. 

Ofte er det sådan, at du med en lædersofa ikke har ligeså mange muligheder for at vælge en særlig farve, som du har med en stofsofa. Lædersofaer er normalt holdt i de naturlige farver, som læder kommer i, hvor der er langt flere farvevalg og muligheder med en U sofa i stof i stedet. 

Find en U sofa med opbevaring 

I de fleste hjem kan det være svært at finde opbevaring nok. Der er mange, der ofte har lidt rod rundt omkring, og ofte er den største årsag til det egentlig bare, at der ikke er nok plads til opbevaring i hjemmet. 

Når du vælger at købe en stor U sofa, kommer den til at tage rigtig meget plads i stuen, hvilket efterlader endnu mindre plads til opbevaring. Derfor er det en god idé at finde en U sofa med mulighed for opbevaring nede i selve sofaen. 

Det giver dig mulighed for at opbevare mange af de ting, der ellers ville være med til at skabe en masse rod i hjemmet, og som du måske endda før slet ikke vidste, hvor du skulle gemme henne. Med opbevaringsmulighed i din sofa, har du pludselig enormt meget mere plads til opbevaring. 

Som du også så med U sofaen fra Stanford er der masser af plads i en sofa, når den er indrettet til at kunne rumme opbevaring også. På den måde får du noget ud af pladsen, selvom du køber en stor sofa. 

Skab hyggelig stemning med flotte puder til din U sofa 

Selve sofaen i sig selv trænger til noget ekstra hygge og gerne noget mere farve. De fleste sofaer på markedet er holdt i neutrale og naturlige farver, der ikke overtager hele stuen. Og det er der naturligvis en god grund til. 

Hvis du har en meget farvestrålende sofa, kan du godt risikere, at du hurtigere bliver træt af den, da farven kan være svær at indrette rundt om. Derfor er mange sofaer i stedet holdt i enten mørke eller lyse nuancer, der ikke springer i øjnene. 

I stedet er det en god idé at indrette din stue med nogle mindre elementer med mere farve på. Til din sofa kan det eksempelvis være nogle flotte pyntepuder i mere skarpe farver. 

En god idé er altid at skabe en form for farvetema til stuen og til dit hjem generelt, så du kan sørge for at holde dig til nogenlunde de samme farver igennem hele din boligindretning, da det vil skabe en langt større følelse af sammenhæng i hjemmet. 

Du kan med fordel købe nogle puder i flere forskellige farver, der kan bo på din sofa og give den lidt ekstra liv. Samtidig kan du også nemt skifte disse puder ud, hvis du bliver lidt træt af de farver, du har valgt. Hvis du har nogle gode monteringspuder, er det nemt blot at købe nye pudebetræk til dem, så får du nærmest en hel ny stue. 

Det perfekte sofabord til din U sofa 

Det kan godt være svært at vælge det bedste sofabord, når du har valgt at købe en U sofa. Det er nemlig ofte sådan, at sofaborde er rektangulære, så de passer godt til en almindelig 3-personers sofa, hvor der skal være bordplads til alle, der kan sidde i sofaen. 

Men det er netop anderledes med en U sofa, da du i stedet har brug for et bord, der kan give bordplads til alle, der kommer til at sidde omkring det i U sofaen, som nærmest er formet som et kvadrat. 

Derfor vælger mange ejere af en U sofa at købe et sofabord, der er formet kvadratisk. Du kan også vælge at købe et rundt sofabord. Den ensartede form hele vejen rundt gør det nemmere for alle i U sofaen at nå bordet og det indhold, der står på sofabordet. 

Så nå du skal vælge en U sofa, er det en god idé at tænke over, at du skal prøve at optimere det således at alle, der sidder i sofaen, kan nå de forskellige genstande, der kommer til at stå på sofabordet. 

Derfor bør du købe en sovesofa 

Det er langt fra alle, der vælger at købe en sovesofa til deres stue. Mange sovesofaer har ry for ikke at være lige så pæne eller lige så behagelige at sidde på som en almindelig sofa. Men det er langt fra tilfældet med mange af de moderne sovesofaer. 

Hvis du vælger at købe en U sofa med sengeudtræk, kan du være sikker på, at ingen kommer til at lægge mærke til, at du har en sovesofa. I dag er sovesofaer blevet meget mere diskrete, og hvis du eksempelvis køber sengeudtræk, er sengedelen blot noget, du hiver ud. 

I gamle dage var sovesofaer ikke ret pæne, og mekanismen var underlig og kluntet. Men i dag med vores nuværende teknologi og store fokus på flot design, kan du sagtens finde flotte U sofaer med sengeudtræk, hvor du aldrig kommer til at tænke over, at du har en sovesofa i det daglige. 

Til gengæld vil du blive glad, når du en dag har gæster på besøg, der skal overnatte, da du har den perfekte seng til gæsterne lige midt i stuen. Hvor mange andre bliver nødt til at puste bekvemmelige luftmadrasser op til gæsterne, har du i stedet den perfekte seng, der kan være klar på meget kort tid. 

Derfor er der nærmest ikke nogen gode argumenter for ikke at købe en U sofa med sengeudtræk, når du alligevel har ladet din kærlighed falde på de praktiske og behagelige U sofaer, der er fyldt med personlighed og perfekte til de hjem, hvor der er plads til dem, og hvor der altid skal være plads til når hele familien kommer på besøg. 

Denne side er anmeldt af: Asta J. Paulsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar