Igennem de seneste år, er det blevet mere og mere moderne at bruge nogle mere industrielle elementer i boligindretningen, og det kan du også se med tendensen til at fremstille tøjstativ af vandrør, som er skudt frem igennem de seneste år.

Det er ikke kun tøjstativer, der bliver lavet af vandrør, mange er begyndt at bruge dem til blandt andet også reoler. Det giver et meget råt og industrielt udtryk i hjemmet at bruge vandrør i sin boligindretning, men samtidig passer det også perfekt ind sammen med en meget minimalistisk stil, hvor der her kommer lidt ekstra kontrast på. 

I denne artikel vil vi gerne vise dig 6 forskellige tøjstativer af vandrør, der kan give dit soveværelse eller din garderobe helt nyt og spændende liv. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

RAW58 Alma tøjstativ – Simpelt og råt tøjstativ til gulvet af sølvfarvede vandrør

tøjstativ vandrør

Der findes flere forskellige farver vandrør, men dette Alma tøjstativ fra RAW58 er fremstillet af sølvfarvede vandrør, der giver dem et mere neutralt og blødere look, end du kan få med andre vandrør. 

Dette tøjstativ er lavet til at stå på gulvet, og det er smart indrettet i forskellige sektioner, således at du både har plads til de lange kjoler, der kan hænge i hele sin længde, samt de kortere beklædningsgenstande, der kan hænge på de kortere rækker. 

Det gør tøjstativet meget alsidigt, og du kan også få det i tre forskellige bredder: 134 cm, 184 cm og 234 cm. På den måde kan du selv vælge, hvor meget plads du har behov for til at hænge dit tøj op med. 

Dette tøjstativ af vandrør er smart at have, da det kan bruges i alle forskellige hjem og netop anvendes lige præcis der, hvor det giver mening for dig, da det kan stå af sig selv på gulvet. Det kan derfor blandt andet også bruges som rumdeler, hvis du bor i en 1-værelses lejlighed, hvor du gerne vil skabe en fornemmelse af at have nogle rum. 

Stativet er lavet af vandrør i sølv, men du kan også få det med messing samlinger, der giver lidt mere kontrast til dette flotte tøjstativ. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

RAW58 Simon dobbelt tøjstativ – råt væghængt tøjstativ af sorte vandrør

tøjstativ vandrør

Hvis du er på udkig efter et tøjstativ til væggen, der har et meget råt og fedt look, så er denne Simon model fra RAW58 den perfekte løsning. Tøjstativet er lavet af sorte vandrør, hvilket giver det et meget råt og industrielt look, der er svært at slå. 

Det skal monteres på væggen og går herfra ned til gulvet – på den måde kan du med dette tøjstativ af vandrør skabe en lille gang eller et særligt rum med dit tøj. 

Du har mulighed for at hænge dit tøj i hele to lag, da der både er en øvre stang samt en nedenunder. Du kan få tøjstativet i fire forskellige længder, så du kan finde den, der passer bedst til dit behov: 35 cm, 55 cm, 105 cm og 155 cm. 

Vandrørene er skabt af stål, som er et fantastisk stærkt materiale, hvorfor du også vil kunne bruge dette tøjstativ resten af livet, hvis du ønsker det. Der er mulighed for at anvende det i flere forskellige rum, men hvis du gerne vil bruge det som rumdeler også, kan det sagtens bruges på den måde. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

RAW58 Johanne tøjstativ – tøjstativ i vandrør med et flot og særligt twist

tøjstativ vandrør

Dette er endnu et væghængt tøjstativ, men dette er skabt på en særlig måde, så det skiller sig ud fra mængden. Johanne tøjstativet fra RAW58 er lavet på den måde, at det skal monteres til væggen i den ene side, mens der er to ben, der skal hvile mod gulvet, der begge er monteret i en vinkel, så de danner en lille trekant. 

Det giver tøjstativet en unik og særlig personlighed, der ser godt ud i de fleste moderne hjem. Hvis du gerne vil skabe lidt ekstra kant og spænding i dit hjem, er dette tøjstativ det helt rette. 

Det fås i forskellige længder, så du kan finde det tøjstativ, der passer bedst til dit behov. Du kan få det i følgende størrelser fra væggen: 35 cm, 60 cm, 110 cm og 160 cm. 

På den måde kan du også nemt bruge dette tøjstativ af vandrør som en rumdeler, hvis du har behov for det. Du får en bøjlestang, der er 160 cm høj, så herfra kan du sagtens hænge dine lange kjoler, frakker eller andre tøjgenstande, der går helt ned til gulvet. 

Tøjstativet fås både i sort med sorte samlinger samt en version med messing samlinger, hvis du gerne vil have, at der skal ske lidt ekstra meget med dit tøjstativ. Et unikt valg til dig, der ikke er bange for at give dit hjem lidt ekstra karakter. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trademark Living væghængt tøjstativ – Helt simpelt tøjstativ til minimalisten

tøjstativ vandrør

Hvis du er minimalist med lidt ekstra kant, er dette tøjstativ af vandrør helt perfekt til dig. Interessen og fascinationen af alt det industrielle er nem at holde ved lige med dette vandrør. Det er nemlig skabt af vandrør, der er godt ridsede og som derfor ser meget mere autentiske ud end visse andre modeller. 

Det særlige rå mønster og brugen gør, at hvert enkelte tøjstativ vil være noget helt for sig selv og ingen af dem vil se helt ens ud. Det skaber noget ekstra karakter til dit tøjstativ af vandrør, at det er sit eget helt unikke møbel. 

Dette tøjstativ er 160 cm højt og 36 cm i dybden, hvilket gør det perfekt til at hænge i gangen, hvor det kan fungere som det perfekte sted at hænge sin jakke på. 

Du kan dog også sagtens bruge tøjstativet i soveværelset til din garderobe, hvis du har brug for lidt mere plads til eksempelvis lange kjoler eller frakker, der vil kunne hænge i sin fulde længde på tøjstativet her. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

RAW58 Sara bøjlestang til væg – simpel væghængt bøjlestang af vandrør til soveværelset 

tøjstativ vandrør

Hvis du ikke har behov for at have et helt tøjstativ stående i hjemmet, kan denne flotte bøjlestang af vandrør være den helt perfekte løsning. Her får du både det rå udtryk, som er almindeligt med de flotte tøjstativer, vi har set på i artiklen her også, men du nøjes med kun at hænge en bøjlestang op i hjemmet. 

Denne bøjlestang er lavet af vandrør i en sølvfarve, hvilket gør den rå men ikke for industriel. Du kan få den med sølv samlinger eller med messing samlinger, der giver den lidt ekstra kant. 

På bøjlestangen kan du hænge alt det tøj, du ønsker, op. Der er ikke nogen regler for, hvor højt eller lavt på væggen, du kan hænge bøjlestangen, så her er der helt frit valg. Du kan vælge mellem tre forskellige længder af bøjlestangen: 62 cm, 112 cm og 162 cm. 

Du kan få lige præcis den bøjlestang af vandrør, du har lyst til, og det gør det nemt for dig at skulle indrette med vandrør i hjemmet. Køb eventuelt flere bøjlestænger her, så du kan få hele din garderobe op at hænge med disse flotte vandrør. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

RAW58 Emma tøjstativ – helt simpelt tøjstativ af vandrør til det moderne hjem

tøjstativ vandrør

Hvis du har en meget moderne og minimalistisk stil, er det altid en god idé at bryde det hele lidt, uden at gå for langt over i noget, der slet ikke passer ind. Dette tøjstativ af vandrør fra RAW58 er helt simpelt og minimalistisk og består blot af en flot ramme i vandrør med helt simple fødder, der kan stå overalt i hjemmet. 

Tøjstativet er sølvfarvet, og det gør det nemt at få til at passe ind i mange forskellige hjem og indretningsstile, da denne farve er nem at få til at passe ind. 

Der er ikke nogen tvivl om, at dette tøjstativ vil skabe lidt ekstra kant til dit hjem og til din boligindretning, men det vil samtidig ikke bryde det hele for meget. Det er helt op til dig, hvor langt tøjstativet skal være, da det kommer i tre forskellige længder: 58 cm, 108 cm og 158 cm. 

Du kan altså få plads til rigtig meget tøj med dette tøjstativ. Du kan også vælge at bruge tøjstativet til både opbevaring af tøj, samtidig med at du kan bruge det som rumdeler, hvis du har et rum, hvor du ønsker at skabe en opdeling. Dette er særligt tilfældet i mindre lejligheder, men også i et stort soveværelse, hvor du gerne vil skabe en walk-in effekt. 

Der er uendelige muligheder med dette tøjstativ, og når først du har fundet de helt rette bøjler til stativet, vil det blive en leg at finde dit tøj om morgenen, da du pludselig har adgang til at kunne se det hele, som shoppede du i en tøjbutik. 

Du kan med fordel altid opbevare dine sko under tøjstativet, så du har alting samlet. Samtidig er det også en god idé at hænge tasker på på tøjstativet, så du har adgang til at se alle de beklædningsgenstande, du ejer. Det vil gøre hverdagen meget nemmere. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se også denne artikel på flair-blog.dk: Byg et væghængt tøjstativ af vandrør – perfekt til små rum

Denne side er anmeldt af: Frederikke B. Jensen Rating 10/10

Author

Redaktionen for Furnished har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Furnished’.

Write A Comment