En stumtjener er ikke kun en funktionel opbevaringsløsning til entréen, bryggerset eller soveværelset. Det er et charmerende møbel, der kan bringe ligeså meget stil og elegance ind i hjemmet, som det kan give dig en praktisk værdi. Den kan være det smagfulde alternativ til en knagerække eller hattehylde og give plads til ophæng af både jakker, halstørklæder og hatte.

Den populære opbevaringsløsning er blevet moderne igen som følge af sine funktionelle og designmæssige fordele, der kan bringe glæde i ethvert hjem.

Herunder finder du 10 af de mest smukke og moderne stumtjenere, der varierer i størrelser, materialer og look.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

BREMEN stumtjener i hvid – Moderne og stilren

BREMEN stumtjener i hvid Moderne og stilren

Om

Når du skal vælge den bedste stumtjener til dine behov, skal du både forholde dig til materialet samt designet i forhold til omfang af opbevaringsmuligheder. Mange forbinder det nostalgiske opbevaringsmøbel med et rustikt og tungt design i træ, der tager meget plads. I dag findes der et stort og bredt udvalg af stumtjenere, som er udviklet i pladsbesparende designs, og som falder naturligt og elegant ind i de moderne hjem.

Vil du have en stilren opbevaringsløsning, vil denne BREMEN model være et oplagt valg.

Produktet er fremstillet i lyst træ og har 7 knager, du kan bruge til jakker, frakker og halstørklæder. Den store fordel ved at vælge opbevaringsløsninger i træ, er materialets naturlige, høje slidstyrke. Det skal være muligt for dig at have din stumtjener stående i de rum i hjemmet, hvor der er mest trafik, uden du skal bekymre dig om holdbarhed. 

Dette smalle og stilfulde BREMEN produkt egner sig til enhver boligstil som følge af sit tidløse og klare look. 

Den konkurrencedygtige pris gør det muligt for en enhver at få moderne og stilren opbevaring i hjemmet.

Udvalgte specifikationer

 • Elegant, hvidt look
 • Træ 
 • 7 knager 
 • Smalt design 
 • Konkurrencedygtige pris

Axor Massaud stumtjener i krom – til dig, der gerne vil opgradere knagerne på badeværelset

Axor Massaud stumtjener i krom - til dig, der gerne vil opgradere knagerne på badeværelset

Er du træt af at se på knag efter knag på badeværelset, der er fyldt med håndklæder? Så er det måske på tide at skifte dem ud med en stumtjener. Stumtjeneren fra Axor Massaud i krom er inspireret af naturens organiske former, og med den kan du på en dekorativ måde få plads til alle håndklæderne på badeværelset. Materialet kan ikke ruste, og den passer derfor rigtig godt ind i et badeværelse, hvor der ellers godt kan være fugtigt.

Stumtjeneren kan også bruges i entréen, hvis du er træt af, at jakkerne hænger i lag på knagerækken, når du får gæster. Axor Massauds stumtjener gør det muligt at hænge jakkerne op, så de kan nås af både høj og lav, ligesom de lange grene på stumtjeneren gør, at en jakke ikke falder ned, når man går tæt forbi.

ROWICO Pelle stumtjener m. 8 knager – grafitgrå gummitræ – til dig, der holder af det klassiske og moderne

ROWICO Pelle stumtjener m. 8 knager – grafitgrå gummitræ – til dig, der holder af det klassiske og moderne

En stumtjener kan fungere som et møbel, der både er funktionelt og stilrent på samme tid. Det er her, du kan hænge dit overtøj op, men det er også et møbel, som kan fungere som et dekorativt indslag i et rum.

Denne stumtjener fra ROWICO i modellen Pelle har otte knager, der kan benyttes til at hænge tøj op på. Den er lavet i materialet grafitgråt, lakeret gummitræ, og selve stumtjenerens udseende får den til at minde om et rigtigt træ med grene og rødder. 

Derudover har den forskellige mål: den er 181 cm høj, 44 cm bred og 44 cm dyb, så den er nemt at placere i ethvert hjem i huset. Så hvis du eksempelvis har brug for et sted, hvor dine gæster kan hænge deres overtøj, så er en Pelle stumtjener en oplagt mulighed.

Zuiver stumtjener og bord – Funktionel og praktisk

Zuiver stumtjener og bord Funktionel og praktisk

Om 

Den store fordel ved det brede sortiment af opbevaringsmøbler er, at det er muligt for enhver at finde det produkt, som matcher ens ønsker, behov og stil. Har du behov for ekstra opbevaringsplads, vil denne Zuiver model være ideel for dig. 

Den er smart og multifunktionel og giver dig mulighed for både at hænge dit overtøj op og lægge dine løse dele til side, så du altid har styr på dem. Det funktionelle bord er indbygget i stumtjeneren, der har 5 knager foroven. Produktet kan give praktisk værdi flere steder i hjemmet. I entréen kan det sørge for, at husstandens medlemmer altid har adgang til de vigtige ting, og i soveværelset kan du nemt og overskueligt få styr på jakker og tilbehør. 

Det stilrene og tidløse look gør det muligt for enhver at få smart opbevaring i boligen.

Udvalgte specifikationer

 • Multifunktionelt design med knager og bord
 • MDF og træ
 • Tidløst look 
 • Perfekt til dig med behov for smart og multifunktionel opbevaringsplads

LAFORMA Belgrad – Stumtjener til væg med hylde

LAFORMA Belgrad Stumtjener til væg med hylde

Om

Har du en lille entré eller et smalt soveværelse, kan det være en praktisk fordel at vælge pladsoptimerende opbevaringsløsninger. Denne LAFORMA Belgrad model er ideel for dig, som vil have en pladsbesparende stumtjener, der skal give gode og funktionelle opbevaringsmuligheder.

Med den smarte, væghængte hylde kan du få styr på alle dine løse dele såsom nøgler, pung og ID-kort. Produktet kan bruges, hvor i hjemmet det ønskes. 

Mens hylden er skabt i naturfarvet egetræsfinér, er stumtjeneren fremstillet i hvidt metal. Dette skaber tilsammen et stilrent og elegant look, som egner sig til enhver bolig og indretningsstil. 

Når du har opbevaringsprodukter i metal, skal du ikke bekymre dig om lav holdbarhed eller kort levetid. Metal er slidstærkt og egner sig til hverdagens slid og anvendelsesomfang. 

Der er 5 knager placeret i forskellige højder, så det er muligt for alle medlemmer i husstanden at hænge jakker og overtøj op.   

Udvalgte specifikationer

 • Stumtjener i væghængt design med praktisk hylde
 • Træ og metal
 • Gode opbevaringsløsninger 
 • Pladsoptimerende 

Nadja Stumtjener – Bedste opbevaring til entréen

Nadja Stumtjener Bedste opbevaring til entréen

Om 

Der er mange fordele ved at vælge en sort stumtjener. For det første får du et tidløst design, du vil få glæde af i mange år, og for det andet er det sorte look en tidløs nuance, som kan bruges i enhver indretning. 

Skulle du skifte indretningsstil, kan du forsat bruge dine uundværlige opbevaringsmøbler. Sort egner sig både til den traditionelle, den moderne og den nostalgiske boligstil. 

Dette Nadja produkt kombinerer det bedste i forhold til design og anvendelsesværdi. Produktet er fremstillet i birk, der er en slidstærk og holdbar træsort, der skaber brugsværdi i masser af år.

Dette fine Nadja produkt er ideelt for dig, som ønsker en pladsbesparende opbevaringsløsning til entréen. Det smalle design er anvendeligt i både den lille og den smalle entré.

Der er monteret knager midt på og øverst på produktet, så både små og store medlemmer af husstanden kan få hængt jakker og halstørklæder op.

Udvalgte specifikationer

 • Stumtjener i sort look
 • Smalt og kompakt design 
 • Egner sig til den lille eller smalle entré
 • Rustikt og holdbart materiale i birk

PAGINO stumtjener – Bedst til stort opbevaringsbehov

PAGINO stumtjener Bedst til stort opbevaringsbehov

Om 

Er du på udkig efter et opbevaringsstativ, der både skal være moderne designet, funktionel og dekorativ, vil denne PAGINO model være det rette valg. Det moderne og rummelige opbevaringsstativ kan bruges til mange jakker og frakker. Det er muligt både at hænge dit overtøj op med og uden bøjle på det multifunktionelle stativ. Det er det rette produkt for dig med en stor familie eller dig, som sætter pris på at have styr på alt dit overtøj. 

PAGINO produktet er designet med 4 kraftige stænger, der udgør konstruktionen og skelettet på den moderne stumtjener. Med et opbevaringsstativ i massivt egetræ får du et naturligt og holdbart produkt, du og familien kan få glæde af i mange år. 

Du bestemmer selv, om du vil have modellen i naturlook eller i et overfladebehandlet design i sort. Uanset hvilken udgave du vælger, får du ét af markedet mest rummelige og funktionelle opbevaringsstativer, som kan bruges hele året rundt. 

De smarte og elegante tapsamlinger på stativet gør, at der skabes et ensartet og harmonisk udtryk, så stativet tager sig flot ud, uanset om der hænger mange eller få frakker.  

Udvalgte specifikationer

 • Massivt egetræ 
 • Fås i 2 udgaver (natur eller sort)
 • Rummelig og multifunktionel 
 • Mulighed for ophæng med bøjler 
 • Harmonisk design med tapsamlinger 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Stine Weigelt stumtjener – Bedste designerprodukt

Stine Weigelt stumtjener Bedste designerprodukt

Om 

Går du efter funktionalitet og design i bedste kvalitet, vil dette designerprodukt fra FDM Møbler være et godt valg. Den enkle og smagfulde stumtjener i naturtræ er designet af Stine Weigelt og er formet af 3 simple rundstokke sammensat af smukke samlingsskruer.

Der er forskel på vores opbevaringsbehov og ønsker i forhold til stil og look. Mens nogle mennesker har brug for multifunktionel opbevaringsplads, har andre mennesker behov for moderne produkter, der i sig selv kan fremstå som et kunstværk.

Denne Stine Weigelt model er ideel for dig med det lille opbevaringsbehov. Det mat lakerede træ er nemt at rengøre med en våd klud, og det naturlige look af træ vil træde flot frem i ethvert hjem.

Betyder miljøvenlighed meget for dig, vil denne stumtjener i træ være det rette valg, da produktet er mærket med certificering for ansvarligt skovbrug.

Designerproduktet findes i 2 forskellige udgaver (hhv. natur og sort), så du kan vælge dig det look, som matcher dit hjem og din stil.

Udvalgte specifikationer

 • Miljømærket for ansvarligt skovbrug 
 • Findes i 2 udgaver 
 • Mat lakeret 
 • Simpelt og eksklusivt design 

GHOST – Elegant stumtjener i træ

GHOST Elegant stumtjener i træ

Om 

Der er forskel på, hvilke materialer der foretrækkes, når det kommer til at vælge møbler og indretningsobjekter. Forskellige materialer giver forskellige udtryk i boligen, som er med til at forme og skabe den personlige indretning.

Holder du af den kreative og naturlige indretningsstil, vil dette GHOST produkt falde i din smag. Den smukke og naturlige opbevaringsløsning er skabt i elegant teaktræ, der med sikkerhed vil skabe stil og opmærksomhed i mange år i hjemmet. 

Produktet kan bruges både til ophæng af overtøj, ligesom det kan fungere som en særskilt dekorationsgenstand. Produktet er skabt med inspiration fra naturen, hvor grenene udgør hver knag. Du kan have GHOST produktet stående, hvor i hjemmet du ønsker. Den vil med sikkerhed få positiv opmærksomhed fra dine gæster, da dens elegante design får den til at skille sig ud fra mængden af andre designermøbler- og genstande.

Der er plads til at hænge forskelligt overtøj og tilbehør op på de kraftige knager.

Den smukke GHOST stumtjener træ står på en kraftig sokkel, der stabiliserer den og skaber et solidt fundament. 

Udvalgte specifikationer

 • Teaktræ 
 • Kraftige knager 
 • Kraftig sokkel
 • Dekorativ og smuk

LAFORMA Lugano stumtjener 

LAFORMA Lugano stumtjener Bedst til det lille opbevaringsbehov

Om 

Mens nogle mennesker har et stort opbevaringsbehov, findes der ligeså mange mennesker med et lille opbevaringsbehov. Har du brug for en elegant og simpel stumtjener, der skal bruges som supplerende opbevaringsstativ til dit overtøj, eller bor du alene og er på udkig efter en ideel og smart løsning til dine jakker, er dette elegante LAFORMA Lugano produkt et godt valg.

Det stilede og moderne stativ i sølvfarvet look vil tage sig flot ud i enhver entré, gang eller soveværelse. Det kan bruges i de rum, hvor der er brug for ophæng af jakker, kjoler eller andre beklædningsgenstande.

Det smukke udtryk vil komplimentere enhver boligstil og er skabt til hverdagen. Produktet er udformet i metal, der giver dig en solid og slidstærk opbevaringsløsning, der vil give stor anvendelsesværdi i mange år frem. 

Udvalgte specifikationer

 • 4 knager 
 • Metal og sølvlook
 • Robust fod
 • Smukt og elegant look 
 • Diskret og enkelt design 

FAQ

🤔 Hvor i hjemmet placerer jeg en stumtjener?

Det er oplagt at placere en stumtjener i din entre, hvor du har brug for afsætning til din jakke. Men den kan også være nyttig i soveværelset, eller i badeværelset til badekåberne. Tænk det som en ekstra æstetisk opbevaringsløsning der er let og luftig, men super praktisk.

🤓 Hvor høj bør min stumtjener være?

En god stumtjener har en højde på cirka 180 cm. Så er den perfekt at hænge lange frakker på, og du kan hænge en hat eller en taske med en lang rem. Hvis rummet har lavt til loftet, eller I ikke er så høje, kan den også være lavere.

🧐 Hvad kan jeg hænge på min stumtjener

Brug stumtjeneren som praktisk afsætning i din gang eller entré. Her kan du hænge jakker og tasker på den. Det kan også fungere godt at have den i soveværelset hvor du kan bruge den til at hænge det tøj som ikke skal tilbage ind i skabet.

🤩 Hvor mange jakker kan jeg hænge på min stumtjener?

Hvor mange jakker du kan hænge på din stumtjener, afhænger af flere faktorer. Hvor stor er den? Hvor stabil er foden? Hvor store er jakkerne? Og hvor godt kan du fordele vægten. Typisk vil du kunne hænge en 4-5 jakker på de fleste stumtjenere uden nogen problemer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar