Store sækkestole er det perfekte loungemøbel, som egner sig til ro, afslapning og hyggelige stunder. Der findes mange modeller af det populære møbel, som du kan vælge imellem, når du vil have den sækkestol i stor udgave, som design- og stilmæssigt matcher din bolig. 

En stor sækkestol har samme anvendelsesmæssige fordele som en taburet. Den kan bruges i alle rum i hjemmet, og den kan anvendes af alle medlemmer i husstanden. 

Herunder finder du 6 elegante og store sækkestole, som egner sig til både den traditionelle og den moderne boligstil.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

SACKit Canvas Lounge Chair – slidstærk sækkestol med ryglæn

Furnished.dk’s anbefaling

Er du træt af sækkestole, som man synker ned i og ikke kan komme op af igen? Canvas Lounge Chair fra SACKit er en indendørs sækkestol, som både er slidstærk og formstabil.

Det funktionelle og stilrene design gør, at loungestolen kan passe ind i alle hjem og indretninger. Canvas Lounge Chair er perfekt til de personer, som gerne vil bruge deres sækkestol (rigtig meget!) Derudover er stolen lavet i kvalitetsmaterialer og med håndsyede sting, så du ikke skal gå ned på design når du køber god kvalitet.

Her får du både en stor sækkestol til voksne og en sækkestol til børn, som du kan kombinere med SACKit’s matchende puf. På den måde får du oveni hatten en ekstra siddeplads, et bakkebord eller en lækker fodstøtte til benene efter en lang dag på arbejde.

Sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle puder, hvorfor du får en optimal støtte og komfort i ryggen, når du sætter dig i sækkestolen. Den kan bruges til alle aldre og holder formen super godt. Elsker du dansk design kombineret med flere anvendelsesmuligheder, så er her den ideelle sækkestol til dig.

Detaljer:

 • Størrelse: L96 x B80 x H70 cm.
 • Materiale: 95 % polyester, 5 % bomuld
 • Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri)
 • Fås i flere farver

Fatboy – Bedste sækkestol til udendørs brug

”Fatboy” er navnet på de mest populære sækkestole, som kan anvendes både indenfor og udendørs. Vil du have en stor sækkestol med den højeste slidstyrke, skal du gå efter en Fatboy model. Produktet findes i mange farvevarianter, så du kan vælge dén model, som passer til din smag. 

Betrækket er imprægneret, så den afskyr både vind, vand og solens stråler. Den egner sig perfekt på terrassen og i haven i sommerperioden.

Til vinter kan du tage den komfortable sækkestole med dig indenfor og bruge den i stuen eller på et værelse. Den er nem at vedligeholde som følge af det smudsafvisende stof.

Udvalgte specifikationer

 • Betrukket med Sunbrella-stof (vand- og smudsafvisende)
 • Kan anvendes både indenfor og udendørs
 • Findes i mange farver
 • Kan bruges af alle medlemmer i husstanden.

SQUAREit Cobana Junior Sækkestol – White – til dig, der søger en sækkestol, som kan bruges både ude og inde

En sækkestol er en oplagt mulighed til dig, der nyder at koble af, når du er hjemme. Med en SQUAREit Cobana Junior sækkestol kan det lade sig gøre at ligge og slappe af både i stuen og i haven.

Sækkestolen, som er produceret i slidstærkt materiale, er både vandafvisende og let at rengøre. Dette gør den ideel som møbel i det moderne hjem, og den kan hurtigt blive hele familiens favoritplads. 

Derudover har en SQUAREit Cobana Junior sækkestol nogle forskellige specifikationer:

 • Den måler 100 x 130 cm
 • Stoffet er fremstillet i 100% syntetisk Olefon-materiale, som ikke bliver jordslået på grund af fugt
 • Sækkestolen er lavet af et syntetisk materiale, så den ikke falmer i solen

Udover at være skøn at ligge i så ser en SQUAREit Cobana Junior sækkestol også godt ud blandt de andre møbler. Hver enkel sækkestol er unik, hvilket ses i de rå, håndsyede sting langs kanterne. Generelt er sækkestolen fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som er med til at sørge for, at sækkestolen kan holde i mange år; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler.

Sækkestol – Bedste, runde design

De store sækkestole findes i 2 overordnede designs – hhv. som firkantet model der kan ligge i og siddes på samt i design som en stol.

Er du på udkig efter en stor, rund sækkestol, er denne model det rette valg. Den er moderne designet med et sæde og et komfortabelt ryglæn, som gør den egnet som alternativ læsestol. Betrækket er smudsafvisende og kan vaskes efter behov.

Du kan bruge denne praktiske sækkestol både indenfor og udendørs. Design- og indretningsmæssigt har det stor betydning at vælge en stor sækkestol i rund udgave. Det skaber et smagfuldt og moderne look om møblet, som vil tage sig elegant ud i de moderne og minimalistiske boliger. 

Den moderne sækkestol kan anvendes af både børn og voksne og vil med sikkerhed blive families favoritmøbel. 

Udvalgte specifikationer

 • Elegant og pladsoptimerende design
 • Kan anvendes indenfor og udendørs
 • Smudsafvisende stof.

Zanotta Sacco – Bedste anvendelsesmuligheder

Zanotta Sacco er navnet på verdens første sækkestole. Når du vil have en af de store sækkestol til hjemmet, er det vigtigt, at du kan vælge det look, som komplimenterer din indretning og smag. Disse ønsker kan du få opfyldt, når du vælger dette brand. 

Du får mulighed for at vælge imellem mange forskellige farver og stoftyper, og du kan løbende udskifte look ved at købe nyt cover til den komfortable sækkestol. Du kan også finde løse covers i læderudgave, ligesom du kan købe betræk, som gør det muligt at bruge sækkestolen udenfor.

Det er ikke kun de mange designløsninger, du får glæde af, når du vælger et Zanotta Sacco produkt. Du får også mest værdi for pengene, når du kan udskifte betræk i takt med, at det gamle bliver slidt eller falmer. 

Udvalgte specifikationer

 • Lang levetid
 • Mange forskellige betrækudgaver at vælge imellem
 • Findes i forskellige farver
 • Kan anvendes både indendørs og udendørs.

Soft Peak sækkestol – Bedste familiemodel

Den store fordel ved at vælge en stor sækkestol er, at den kan bruges til stunder med kvalitetstid i familien. Er du på udkig efter en klassisk, stor sækkestol, som kan formes efter personlige ønsker, skal du vælge denne Soft Peak model. Den kan ligges på og siddes i alt efter de individuelle ønsker. Modellen findes i 2 tidløse farver (sort og grå) og kan matche ethvert hjem og enhver indretningsstil.

Den behagelige sækkestol er betrukket med slidstærkt og blødt kanvas, som holder til både børn og voksne. Når du ønsker en stor sækkestol, som skal glæde hele familien, er det vigtigt, at du vælger et design, som både børn og voksne kan få glæde af.

Der er garanti for utallige timers afslapning med denne Soft Peak model, som også kan bruges til afslappende stunder for en voksen og et barn på samme tid.

Udvalgte specifikationer

 • Klassisk design
 • Kan bruges af børn og voksne
 • Slidstærkt materiale
 • Findes i sort og grå.

SACKit RETROit Cobana light grey sækkestol – til dig, der vil sidde godt på en stilfuld måde

En sækkestol fra SACKit RETROit er ikke bare en sækkestol. Sækkestolen består af olefin, der er et syntetisk fibermateriale. Det betyder, at sækkestolen ikke bliver jordslået. Dermed er sækkestolen meget modstandsdygtig og kan tåle at blive brugt. Sækkestolen er udformet som en stol, og den er ikke klodset at have stående i et hjørne af stuen eller på teenageværelset. 

Sækkestolen er hårdt fyldt med EPS-kugler, der efter de første ugers brug tilpasser sig dig, så du sidder fantastisk. På indersiden af olefinmaterialet i sækkestolen er der blevet dækket med et vandafvisende materiale. Derfor kan sækkestolen også bruges udenfor, og da materialet er meget lysægte falmer den ikke trods en god sommer i solen.

Har du brug for at rengøre stolen kan den enten skylles i 40 grader varmt vand eller tørres over med en klud.

FAQ

Hvilken størrelse sækkestol er bedst?
Du kan finde sækkestole i forskellige størrelser. Hvilken der passer bedst til dig, kan du kun selv afgøre, men de store sækkestole egner sig perfekt som loungemøbel, så hvis det er det, som du mangler, kan du prøve en af dem og selv mærke, hvordan roen spreder sig i kroppen.
Er sækkestole gode for min ryg?
De fleste sækkestole kan du sidde i helt uden problemer, og selvom du døjer lidt med ryggen. De giver god support og støtte til din ryg og nogle sækkestole kommer endda med et ryglæn. Dog er sækkestolens sædehøjde jo meget lavt, hvilket kan være et problem for nogen.
Er sækkestole pengene værd?
En stor sækkestol er det perfekte loungemøbel, og det passer perfekt ind på både børne- og ungdomsværelset. Der er mange forskellige modeller, hvor nogle er mere elegante end andre. Det betyder dog ikke, at det er det rigtige valg for alle, så det afhænger udelukkende af din smag.
Hvor længe holder en sækkestol?
Levetiden på en sækkestol afhænger af materialet, som sækkestolen er fremstillet i. Et materiale, der er slidstærkt og holder i mange år, er Cobana. Det er desuden vandafvisende og vandtæt, så du nemt kan lade børnene være alene med sækkestolen. Kig efter det eller lignende materialer for en lang holdbarhed.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar