Har du nogensinde kigget på dit fjernsyn og tænkt: ”Hvor sidder højtalerne egentlig?”

Selv hvis du ikke har, så er du nok godt klar over, hvor svært det er at lokalisere højtalerne på en fladskærm, og selvom det i mange sammenhænge er rigtig nok, at større ikke altid er bedre, så er det ikke helt sådan det hænger sammen, når det kommer til højtalere.

Kort sagt er højtalerne på de fleste fladskærme ikke ligefrem eminente, og derfor kan du med rette gå på jagt efter en soundbar som denne Samsung 2.1 soundbar HW-R460/XE, der med den tilhørende, aktive subwoofer giver en fremragende lydoplevelse med en meget klarere dialog i film og serier, end du er vant til fra dit fjernsyns indbyggede højtalere.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Samsung HW-Q800T – Godt anmeldt hos forbrugerne

Samsung HW-Q800T

Testresultater 

Er du på udkig efter en af de mest populære soundbars til hjemmebiografen, kan Samsung HW-Q800T være det helt rette valg. Produktet er designet af de professionelle lydteknikere, der arbejder hos California Audio Lab. 

Systemet får 83,67% i anmeldelserne hos Testseek, og det modtager 4,2/5 stjerner af kunder hos Google Shopping. 

Om Samsung HW-Q800T

Der er flere grunde til, at Samsung HW-Q800T er et populært valg hos forbrugerne både herhjemme og i udlandet. Lydsystemet er skabt til at give dig den mest komplette og tilfredsstillende lydoplevelse, uanset om du hører musik eller ser film. 

Det er den tredimensionelle lyd, der kommer til at give dig fornemmelsen af at sidde i biografen. Det kommer dig til gode, at Samsung HW-Q800T er lavet med en trådløs subwoofer. 

Subwooferen modtager signalerne på 2,4GHz transmission, der kan ske overalt i hjemmet. Der er ingen samlinger af ledninger, som du skal tage højde for, når lydsystemet skal sættes op derhjemme. For mange mennesker har det stor betydning at kunne indrette stuen, kontoret eller værelset med eksklusiv elektronik, der ikke har generende kabler. 

Designet til at give dig de bedste lydoplevelser

Det særlige ved Samsung HW-Q800T er, at du selv kan indstille, hvilken form for lyd systemet skal afspilles med. Der er indstillinger, som kan bruges både til debatprogrammer med meget tale, musik af forskellige genrer, film med masser af lydeffekter og gaming. 

Når du har brug for en ganske almindelig lyd til TV-avis eller andre programmer i fjernsynet, kan du slå stereo til. Her får du 2kanals afspilning. 

Med Bluetooth funktionen kan du koble din mobil eller tablet til systemet og afspille din favoritmusik, uanset hvor du befinder dig i hjemmet. 

Om Samsung HW-Q800T skal placeres på en TV-skænk, eller om den skal hænges op på væggen, er op til dig at bestemme. 

Understøtter de bedste lydteknologier 

Når du vil have den bedste lyd, skal du forholde dig til, hvilke lydteknologier dit udstyr understøtter. Dolby Atmos og DTS:X er nogle af de mest hæderkronede systemer. Og det er dem, du kommer til at opleve med Samsung HW-Q800T. Begge systemer er programmeret til at levere multidimensionelle lyde og gøre din musikafspilning derhjemme til en live koncert.  

Det er subwooferen, der sørger for at give dig den fuldkomne lyd. Subwooferen er enheden, der leverer en dyb bas, så du kan høre samtlige nuancer i dine favoritnumre eller leve dig helt ind i de film, du ser på skærmen. 

Er du habil gamer, er Samsung HW-Q800T et godt valg, når indlevelsesevnen skal sikres. Du kan koble din konsol til soundbaren og få endnu bedre lyd til de spil, du er optaget af. Den retningsbestemte lyd kan forbedre dine præstationer i spillene, så du kan forhøje dine chancer for at vinde. 

Samsung HW-Q800T vs. markedet 

På trods af det ultraslanke design og de stilrene former er Samsung HW-Q800T spækket med alt den nyeste teknologi på området for lyd. Du behøver ikke være ekspert til elektronik og lydsystemer for at få maksimalt udbytte af soundbaren. Den er nem at betjene, og dens moderne og stilfulde look gør den brugbar i en hvilken som helst indretning. 

Det slanke design er især perfekt for dig, der har et TV med skærmstørrelse fra 43” og opefter. 

Derfor bør du vælge denne

  • Trådløs subwoofer
  • Perfekt tredimensionel lyd
  • Mange lydindstillinger 
  • Kan monteres på væg

FAQ

🤩 Er Samsung soundbars det værd?

Det er op til dig selv at vurdere, om du synes, at Samsung Soundar er det værd. Samsung Soundbar kan levere rigtig god lyd – især hvis du tilkobler dem til dit fjernsyn eller radio. Soundbaren sender lyden rundt i hele rummet.

🤔 Kan du opdatere Samsung Soundbar?

Opdatering af Samsung soundbarer kan sagtens foregå – dog kan det for nogle være en smule kompliceret. Er det første gang, man begiver sig ud i det, kan det være en god ide, at rådgive sig med en professionel inden man går i gang.

🤓 Hvor mange watt bruger en Samsung soundbar?

Der findes mange forskellige Samsung Soundbar, og derfor findes der også et hav af forskellige former for watt til disse. Til den normale og mest populære soundbar skal der typisk bruges omkring 400 watt. Det kan som sagt variere meget fra soundbar til soundbar.

👍 Fungerer Samsung soundbars med alle TV?

Samsung Soundbars kan fungere rigtigt godt med flere forskellige TV’er. Dog fungerer de bedst og mest optimalt med et Samsung TV, der er designet til soundbaren. Soundbaren fordeler lyden ud i rummet og skaber en bedre og mere livlig TV-oplevelse.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar