Har du nogensinde kigget på dit fjernsyn og tænkt: ”Hvor sidder højtalerne egentlig?”

Selv hvis du ikke har, så er du nok godt klar over, hvor svært det er at lokalisere højtalerne på en fladskærm, og selvom det i mange sammenhænge er rigtig nok, at større ikke altid er bedre, så er det ikke helt sådan det hænger sammen, når det kommer til højtalere.

Kort sagt er højtalerne på de fleste fladskærme ikke ligefrem eminente, og derfor kan du med rette gå på jagt efter en soundbar som denne Samsung 2.1 soundbar HW-R460/XE, der med den tilhørende, aktive subwoofer giver en fremragende lydoplevelse med en meget klarere dialog i film og serier, end du er vant til fra dit fjernsyns indbyggede højtalere.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Om Samsung soundbar 2.1 HW-R460/XE

Om Samsung soundbar 2.1 HW-R460/XE

Film handler ikke kun om billederne, og især når det kommer til de allerstørste filmoplevelser, kan der være kælet rigtig meget for lydoplevelsen, men hvis du sidder derhjemme med dårlige højtalere, så er det en oplevelse du snyder dig selv for.

Samsung soundbar 2.1 HW-R460/XE er enormt let at installere, og den kan bruges både trådløst via Bluetooth og med kabel, og med den tilhørende subwoofer med indbygget 130 W forstærker, kan den levere en enormt dyb lyd med dejlig meget bas, og netop fordi der er tale om en trådløs subwoofer, kan du placere den lige der, hvor du får allermest ud af den, uden at du skal tænke på at føre kabler tværs over stuegulvet.

Bluetooth-funktionen giver dig ligeledes mulighed for at streame musik fra din telefon, computer, Netflix eller AirPlay, og med den medfølgende fjernbetjening får du rigtig god kontrol over hele herligheden.

Forbrugerne favorit

Det vigtigste sted at kigge, når man skal se på hvor populært et produkt er, er ikke i professionelle anmeldelser som tech-magasiner. Lige meget hvor professionelle de er, så er vurderingen altid baseret på en kort prøve af produktet, og en tilgivende tilgang, fordi anmelderen ikke har brugt egne penge på produktet. 

Det er derimod i forbrugeranmeldelser, at man skal finde den egentlige vurdering, og her klarer Samsung 2.1 soundbar HW-R460/XE sig faktisk rigtig godt. På Elgiganten.dk har Samsung soundbar 2.1  HW-R460/XE i skrivende stund en gennemsnitlig score på 4.2 ud af 5, hvilket må siges at være et glimrende resultat, og ligeledes har den ingen vurderinger under middel.

Specifikationer

  • Dimensioner (højde x bredde x dybde): 5,4 x 90,5 x 7 cm.
  • Vægt: 1,5 kg.
  • Nominel effekt: 200 watt.
  • Effekt – subwoofer: 130 watt.
  • Antal kanaler: 2,1.
  • Bluetooth: Ja.
  • Fjernbetjening; Ja.

Denne side er anmeldt af: Selma Svendsen Rating 10/10

Author

Redaktionen for Furnished har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Furnished’.

Write A Comment