Når du skal indrette din stue, er det vigtigste uden tvivl at finde en god sofa, der passer perfekt ind i stuen. Sofaen er for mange familier samlingspunktet og det sted, man opholder sig sammen efter en lang dag på arbejde og i skole. 

Det er altid vigtigt at finde den perfekte sofa, der både passer ind i stuen i størrelsen, men som også formår at passe ind i stilen i din bolig. Her er en modulsofa et rigtig smart valg, da du kan få den i netop den størrelse, du har brug for, og fordi du selv kan vælge moduler, der passer i størrelsen.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Horizon Loungehjørnemodulsofa – minimalistisk modulsofa med stort potentiale

Modulsofa

Horizon har lavet denne modulsofa, der er holdt i et meget minimalistisk design og en flot, mørkegrå farve. Sofaen er noget helt særligt, da der ikke er spildt design på overflødige dikkedarer, men i stedet er holdt fokus på det vigtigste: et flot og simpelt stel med tilhørende flotte puder. 

Selve stellet til denne modulsofa er lavet af sort aluminium, og der er spændt polyesterstroppe over stellet, så puderne kan støttes på bedste vis. Selve sofapuderne er fremstillet af olefin og er mørkegrå. Olefin er godt mod vand, hvilket gør sofaen meget anvendelig, hvis du har børn, der af og til kommer til at spilde. 

Du kan få en række forskellige moduler til denne smarte sofa fra Horizon, hvilket betyder, at du selv kan sammensætte den perfekte sofa, der kan passe ind i din stue. Et af modulerne er blandt andet et loungemodul, så du kan give din modulsofa en ekstra længde til at hvile dine ben på, eller kan vælge at bruge den som ekstra siddeplads. 

Det smarte ved denne modulsofa fra Horizon er, at du selv kan bestemme, hvordan den skal formes, så den kan passe ind i dit hjem og til det antal personer, du gerne vil kunne have siddende. 

Ucreate modulsofa – Flot lædersofa, du selv kan forme som du vil

Modulsofa

Lædersofaen vil altid være et populært valg for mange, og det er der ikke noget at sige til. Denne smarte modulsofa fra Ucreate giver dig mange forskellige valgmuligheder med modulerne, og det betyder, at du kan skabe din helt egen sofa, der vil passe godt ind i dit hjem. 

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige sædebredder med denne modulsofa, og der findes mange forskellige slags ben, armlæn og sædevarianter med denne smarte modulsofa. 

Hvis du har meget specifikke krav til din drømmesofa, så er denne et godt valg, da du får så mange valgmuligheder selv. Det gør det muligt at lave den flotteste sofa, uanset om du har en stor eller lille familie, og om du ønsker at have plads til mange eller få gæster i stuen. 

Sofaen er lavet i et klassisk design, og der har været stort fokus på at skabe en sofa i høj kvalitet, der også er behagelig at sidde i. Læderet er semianilinlæder, hvilket vil sige, at det har fået en let overfladebehandling og dermed kommer til at holde bedre og stå bedre imod, selvom du bruger den meget. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ucreate hjørnesofa – design din egen hjørnesofa i flot isblå farve

Modulsofa

Ucreate har et stort udvalg af forskellige modulsofaer, og denne flotte isblå hjørnesofa er et klart hit for mange, der gerne vil gøre et stort indtryk med deres sofa. Den isblå farve vil passe godt ind, hvis du ellers har holdt det meste af stuen i mere neutrale nuancer. Her kan den isblå farve gå ind og give lidt ekstra kant i rummet. 

Stoffet er i dessin, hvilket er et godt og stærk valg, der kommer til at kunne holde i mange år frem. Samtidig er der koldskum i selve hynderne, hvilket giver dem en fasthed, der kan være med til at giv dig god støtte, når du sidder i sofaen. 

Som med den anden modulsofa fra Ucreate har du her en lang række forskellige valgmuligheder at vælge imellem. Du kan vælge med sædebredde og -dybde, og du kan også vælge forskellige typer armlæn og ben til din sofa. Det giver dig en stor valgfrihed, når du skal skabe den sofa, der passer perfekt ind i din stue. 

Med denne modulsofa kan du blandt andet også nemt skabe en stor og rummelig sofa, der passer til hele familien. Du kan eksempelvis vælge at få to hjørner i sofaen, så du har tre længer, hvor der ikke kun er plads til flere personer, men så I også sidder i en god form til at kunne have nogle gode, hyggelige samtaler og stunder sammen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

House Doctor modulsofa – minimalistisk sofa i høj kvalitet til det moderne hjem 

Modulsofa

House Doctor er kendt for at lave nogle af de flotteste møbler og boliggenstande til hjemmet på markedet. De har godt styr på at lave meget kreative og stilrene møbler, og det er absolut heller ikke nogen undtagelse, når det kommer til denne flotte lysegrå modulsofa. 

Den lysegrå farve vil altid være en klassiker, når det kommer til sofaer, og du har mulighed for at kunne sætte lidt ekstra gang i stuen ved at tilføje nogle farvede pyntepuder til sofaen. Den kommer allerede med medfølgende puder i samme farve og stof som resten af sofaen, så du kan sidde blødt og dejligt. 

Den er lavet med en ramme i metal og beklædt med flotte, høje sæder i lysegråt stof med skum i af høj kvalitet. Sofaen har sorte minimalistiske ben, og du får ikke noget overflødigt med denne modulsofa fra House Doctor. 

Du har mulighed for selv at bestemme, hvordan du vil arrangere de forskellige moduler, da sofaen sælges enkeltvis i moduler. Hvis du ønsker et hjørne på sofaen, kan du blot anrette sofaen sådan. Der er rigtig mange muligheder med denne modulsofa fra House Doctor. 

Hvis du er på udkig efter en modulsofa i høj kvalitet, så er denne fra House Doctor et rigtig godt bud, da du kan designe selv din sofa med alle de elementer, du finder herfra.

Ucreate hjørnesofa – Flot modulsofa i læder med mange muligheder

Modulsofa

Denne flotte hjørnesofa fra Ucreate sælges også i forskellige moduler, så du helt selv kan designe din egen hjørnesofa. Denne model er lavet i en flot minimalistisk stil, og på alle slidflader finder du semianilinlæder, der kan sørge for at holdbarheden er i top med denne hjørnesofa. 

Som med de andre modulsofaer fra Ucreate, har du mange forskellige valg at træffe, når du selv skal designe din sofa. Du skal blandt andet vælge, hvilken form for sæder du vil have i sofaen, samt ryghynder og naturligvis armlæn og ben til din sofa. Der er mange valgmuligheder, så du kan skabe den sofa, der passer bedst til dig og din familie. 

Sofaen kommer dog i flot sort læder, så her får du en modulsofa, der kan holde i mange år og som ikke kommer til at gå af mode. Det er meget behageligt at sidde i en lædersofa, og denne er ikke en undtagelse. 

Den er behagelig at sidde og ligge i, og du kan skabe din egen model med blandt andet to hjørner, så du får masser af plads til alle de mennesker, du holder af, og så I nemt kan sidde og spille spil eller snakke sammen. 

Så hvis du er på udkig efter en sofa, der gør det nemmere for familien at være sammen og skabe gode minder sammen, er denne hjørnesofa perfekt. Den lægger ikke op til at I skal sidde og se fjernsyn, men i stedet at I skal samles, kigge på hinanden og virkelig hygge jer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du vælge en modulsofa

Det er altid en god idé at vælge en modulsofa, da den giver dig flere muligheder for at skræddersy din egen sofa, end hvis du skal vælge en af de færdige sofaer, der findes på markedet. 

Det smarte her er, at du skal kigge efter selve formen på hynderne og stoffet, som sofaen laves i, samt designet af ben og armlæn, og så beslutte dig for, hvor stor sofaen skal være. Med almindelige færdiglavede sofaer, skal du vælge en af de modeller, der passer i størrelsen til dit hjem, og det er ikke altid den sofa, hvis udseende du synes bedst om. 

Så med modulsofaer kan du få det, som du vil have det, og det er et stort plus for mange, der skal have en ny sofa. Du kan blandt andet også få en chaiselong som en del af sofaen, hvilket både giver mulighed for at kunne strække benene ud, når du sidder i sofaen, men som også kan agere som ekstra siddeplads, når I har gæster. 

Hvornår er en hjørnesofa et godt valg? 

Det er ikke alle mennesker, der kan se idéen med hjørnesofaer, men faktisk kan de have mange smarte anvendelsesmuligheder, som du måske ikke havde tænkt over endnu. 

Blandt andet skaber hjørnesofaen en bedre mulighed for at familien kan bruge tid sammen, hvor det ikke kun handler om at se fjernsyn. Med en hjørnesofa – særligt en med to hjørner – skal I kigge mere på hinanden, da I sidder vendt ind mod hinanden på en god måde. 

Hjørnesofaen er altså perfekt, hvis I skal lave noget sammen som familie, eksempelvis spille et brætspil sammen eller sidde og spise noget slik, der står på sofabordet i midten. 

Derudover kan hjørnesofaen også være praktisk, hvis du har en åben stue, hvor både spise- og dagligstue er i samme rum. Her kan det være rart at skabe en adskillelse mellem de to rum, så det bliver mere klart, at du har indrettet to forskellige stuer i samme rum. 

Her kan hjørnesofaen stilles sådan, at den ene bagside af sofaen vender ud mod den del af rummet, hvor spisestuen er. Din sofa viser altså på en måde spisebordet ryggen, og det skaber en mere dynamisk stue, hvor daglig- og spisestue klart er adskilt fra hinanden. 

Skal du vælge en stofsofa eller en sofa i læder? 

Det er altid det store spørgsmål, hvilken type sofa du skal vælge. Men her er det i første omgang mest op til din egen smag, og hvad du bedst kan lide både at sidde i og kigge på. 

Der er ikke nogen tvivl om, at lædersofaen har været på markedet længe, og at den for mange altid vil være en sikker vinder. Den er nem at holde ren og ved lige, og når du vælger en sofa med læder af god kvalitet, kommer det til at kunne holde til rigtig mange års brug. Den er også nem at tørre over med en klud, hvis du spilder i den, og det gør den også til en meget praktisk sofa at have. 

Nogen vil sige, at den kan være klistret at sidde på om sommeren med bare ben, men det er som regel et tegn på, at læderet ikke er i så god kvalitet, og samtidig kan temperaturen indenfor jo justeres, så der altid er en behagelig temperatur.

Stofsofaen er manges favorit, da den har et mere mattet udseende end den skinnende lædersofa. Du kan også få stofsofaer i mange forskellige farver stof, hvilket gør den til et godt valg, når du gerne vil have en sofa i en farve, der ikke er helt traditionel. 

Dog er det vigtigt at huske på, at man godt kan blive trætte af meget stærke farver, og derfor er det en god idé at vælge en sofa i en farve, der ikke er alt for voldsom, så du også kan beholde sofaen i mange år. Hvis du gerne vil sætte ekstra farve på stuen, kan en løsning i stedet være at købe nogle flotte sofapuder i nogle flotte farver. 

Så uanset hvad du er til, når det kommer til udseendet af din sofa, så har du med modulsofaer større chance for at kunne finde en sofa, hvor du både elsker dens udseende, og hvor du rent faktisk kan få den i præcis den størrelse og design, du ønsker, da du selv kan vælge de forskellige moduler, som sofaen skal laves i. Vi håber, at denne artikel har givet noget inspiration til din næste modulsofa.  

Læs også: U sofa med chaiselong | 5 skønne u sofaer med stor chaiselong

Se vores artikel om: U sofa med sovefunktion | dejlig u sofaer med sengeudtræk

Læs også: Lille hjørnesofa | 6 skønne hjørnesofaer til den lille stue

Læs også vores artikel om: Armlænsbakke | 5 flotte og praktiske armlænsbakker til din sofa

Se også I 1969 PRÆSENTEREDE PAUSTIAN EN NY KLASSIKER, DEN MODULOPBYGGEDE SOFA ’PAUSTIAN MODULSOFA’ DESIGNET AF ERIK RASMUSSEN skrevet af paustianweekly.com

Denne side er anmeldt af: Mia L. Mikkelsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment