Metalskabe – 7 funktionelle og stilrene skabe i metal

Et metalskab er det ideelle opbevaringsmøbler til stuen, badeværelset, gangen, entréen eller kontoret. Det hårdføre og slidstærke materiale holder til hverdagens slid og brug, uden det tager skade eller mister elegance. Metalskabe findes i mange forskellige designs og størrelser, så du kan vælge den model, som matcher dine opbevaringsbehov og din indretningsstil. Er du på udkig efter skabe til skråvægge til loftsrummet eller kontoret på førstesalen, skal du gå efter de lave modeller. Herunder finder du 7 af markedets mest funktionelle og elegante skabe i metal.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Keter lavt opbevaringsskab Gear 97 – Det bedste kompakte skab

Keter lavt opbevaringsskab Gear 97

Om

Det er altid godt med et opbevaringsskab, som er kompakt, og derfor passer godt ind selv der, hvor der ikke er meget plads. Et opbevaringsskab fra Keter er kompakt og godt at have eksempelvis i garagen. Skabet har et elegant design og er i klassiske grå farver. Det vil helt sikkert passe flot ind i din garage, dit skur eller hvor du ellers mangler et smart og kompakt skab i polypropylen til opbevaring af dine ting. Derudover er det en populær vare hos cdon.dkOpbevaringsskabet har låger og stærke håndtag, som kan låses, og det betyder, at du kan gemme ting, som du ikke ønsker, andre skal have fat i. Det kan eksempelvis være vigtige papirer omkring din bil. Det kan dog også være værktøj som et koben, skruetrækker eller hammer. For desværre er der en tendens til, at tyve, der vil bryde ind i dit hjem, benytter det værktøj, de finder hos dig. Hvis du ikke har værktøjet liggende fremme, kan det være at tyvene vil give op på at forsøge at komme ind.Det er virkelig praktisk, at skabet er lavt og kompakt. Det giver dig mere plads til andre ting, som du måske ønsker at have i garagen eller skuret. Du kan eksempelvis vælge at have et skrivebord hen over det smarte skab. Så kan du sidde og arbejde ved bordet og hurtigt få fat i de ting, som du vælger at have i skabet.Du kan desuden selv justere skabet, så det passer til dine behov. Du kan flytte hylderne i skabet, så de får den rigtige højde, og du kan desuden justere fødderne på møblet, så bunden kan tilpasses der, hvor du skal have skabet stående.Skabet er nemt at samle, så det kan du trygt kaste dig ud i, også selvom du måske ikke har så megen erfaring inden for at samle møbler.

Udvalgte specifikationer

 • Let at rengøre
 • Produceres i polypropylen
 • Hylderne kan bære op til 15 kg
 • Justerbare fødder
 • Låger der kan låses
 • 68 x 39 x 97 cm (B x D x H)

VidaXL metalskab i grå og blå – Det bedste skab med blikfang

VidaXL metalskab i gra og bla

Om

Vil du gerne have et skab, der skriger personlighed, så er et vidaXL metalskab et godt bud, som også er populært hos forhandleren. Det første, som man lægger mærke til ved dette skab, er nemlig de flotte farver, som virkelig fanger øjet. Særligt den blå farve synes at skinne. Dertil har skabet et industrielt design, hvilket er meget klassisk og ikonisk. Det er altså et metalskab, som derfor vil være flot på eksempelvis et kontor, i et kælderrum eller hvor du nu mangler opbevaringsplads. Det er ikke kun æstetisk, at dette skab er smart. Det har også en række af funktioner, som kan være nyttige for dig, som skal benytte skabet. For det første så er det et sort skab, og det måler: 90 x 40 x 180 cm. Dertil er skabet inddelt i rum, som er i forskellige størrelser. Der er blandt andet et meget højt rum med en garderobestang, som du kan bruge til at hænge arbejdstøjet på, stille sportsudstyret eller placere rengøringsredskaber, som skal gemmes væk. Derudover har opbevaringsskabet også plastfødder, så du får ikke ridset dit gulv i tilfælde af, at du skal flytte rundt på dit skab. Hvis du gerne vil have et skab, som andre ikke skal kunne åbne, så kan dette skab også bruges. Det har nemlig en trepunktslås, hvortil der medfølger to nøgler, som passer til.Opbevaringsskabet er lavet i metal af god kvalitet. Det er derfor et yderst holdbart skab, som samtidigt er nemt at rengøre med en klud. 

Udvalgte specifikationer

 • Let at samle
 • Grå og blå i farven
 • Lavet af metal
 • Kan åbne lågerne 130°
 • 90 x 40 x 180 cm (B x D x H)
 • Øverste og nederste hylde kan bære op til 30 kg pr. hylde
 • De midterste hylder kan bære op til 10 kg pr. hylde
this is ere

 

VidaXL arkivskab med 5 skuffer – Det bedste skab til at få orden på dine papirer

VidaXL arkivskab med 5 skuffer

Om

Du kender sikkert følelsen af at have enormt mange papirer og ikke særlig meget overblik. Det kan både være private papirer, såvel som papirer du har fået i forbindelse med arbejde. Det kan være smart at finde et skab, som gør det en smule nemmere for dig selv. Særligt godt ville det være, hvis du finder dig et arkivskab, da det hurtigt kan give dig det overblik, som du mangler. Det kan eksempelvis være dette arkivskab med skuffer fra vidaXL, som er populært hos forhandleren, da det har 5 smarte skuffer, hvor papirer og dokumenter passer perfekt i. Arkivskabet fra vidaXL har et stilrent og enkelt design, hvilket gør, at det kan passe ind de fleste steder, uanset om det er hjemme eller på kontoret. Det vil i nogle tilfælde endda føles som en dekorativ tilføjelse, særligt hvis det betyder, at dokumenterne fra bordet bliver gemt væk i en af de mange skuffer. Det er desuden nemt at holde rent, da det kan vaskes uden problemer. Det er ikke givet, at du skal benytte et arkivskab til papirer og skrivebordsredskaber. Du kan også få overblik over andre ting, som du måtte have i hjemmet. Det kan være, at du har ledninger og andre elektronikting, som du ønsker at få overblik over. Det kan også være du mangler overblik i skuret, hvortil du i skufferne kan sortere dit værktøj, skruer og lignende. Skufferne kan tåle lidt af hvert, og hver skuffe kan bære op til 10 kg. Du kan nemt flytte på arkivskabet grundet de hjul, som er under møblet, hvis du har behov for det. 

Udvalgte specifikationer

 • Fremstillet i stål
 • Fås her i farven grå
 • Har 4 små skuffer og 1 stor
 • Skabet har hjul under
 • 28 x 41 x 68,5 cm (B x D x H)
 • Kan bære 10 kg pr. skuffe

Ethnicraft Anders cupboard – Bedste metal design skabe

Ethnicraft Anders cupboard Bedste metal design skabe

Om 

Har du et hjem med mange hvide vægge eller høje loftspartier, har du brug for opbevaringsmøbler, som kan fylde rummene ud. Det er en fordel at vælge store og høje skabe, der kan skabe stil og give plads til dine ting og genstande, så de ikke skaber rod i hjemmet. Vil du have et stort og moderne metalskab i topklasse, skal du vælge dette Ethnicraft Anders cupboard. Det er fremstillet i sort metal og bærer 2 låger i klar glas. Du får et tidløst og elegant møbel, som du vil få glæde af i mange år frem. Skabet vil egne sig perfekt til stuen eller køkkenet, hvor du kan opbevare både små og store genstande. De 4 rummelige og praktiske hylder giver dig alt den opbevaringsplads, du har behov for, når du vil have orden i dit hjem og styr på dine ting. Du vælger selv, om skabet skal bruges til opbevaring af lys, mapper og pynteting, eller om det skal bruges i køkkenet, hvor du kan passe godt på dine stel, arvestykker og smukke vinglas. Når du vælger dette Ethnicraft Anders cupboard, får du et designerskab i metal, der er tegnet af Djordje Cukanovic, som igennem årene har vundet flere priser for sine funktionelle og intelligente opbevaringsmøbler. 

Udvalgte specifikationer

 • Tegnet af industriel-designeren Djordje Cukanovic
 • Stort skab i metal der egner sig perfekt til stuen eller køkkenet 
 • Sort metal og klar glas på lågerne 
 • Praktiske og rummelige hylder
 • 87x45x180cm

Vægmonteret værktøjsskab – Bedste metalskab til værksted og garage

Vægmonteret værktøjsskab Bedste metal skab til værksted og garage

Om 

Vil du have de bedste opbevaringsforhold til dit værktøj, skal du vælge et skab i metal. Du får et slidstærkt og robust skab, som holder til de stød og det slid, som helt naturligt vil opstå i et værksted eller i en garage.Det er en god idé at vælge et vægophængt metalskab, når det skal bruges i mindre rum i hjemmet. Vægophæng er en pladsoptimerende løsning, som du kan få glæde af i hobbyværelset, entréen, værkstedet eller garagen.Dette funktionelle og brede metalskab har 3 højdejusterbare hylder, som du kan bruge til at organisere alt dit vigtige værktøj, løse dele og andet hobbytilbehør. Du kan indrette skabet og hylderne i forhold til dine opbevaringsbehov. Det tidløse, sorte look gør det muligt for enhver at få praktisk og moderne ophæng, som kan skabe stil og værdi i mange år. Designet er gennemtænkt på dette opbevaringsskab i metal, da der på bagsiden af skabet er en plade med euro-huller, som kan udnyttes til ophæng af dit værktøj.Det er ikke kun det stilrene look og de mange opbevaringsmuligheder, du får glæde af, når du vælger denne model. Den budgetvenlige pris gør det muligt for alle at få det bedste metalskab til hobby og fritid. 

Udvalgte specifikationer

 • Højdejusterbare hylder 
 • Bagside med eurohuller 
 • 2 låger 
 • Konkurrencedygtig pris

Bloomingville skab – Bedste anvendelsesmuligheder

Bloomingville skab Bedste anvendelsesmuligheder

Om

De væghængte metalskabe er smarte og funktionelle opbevaringsløsninger, som kan optimere pladsen i dit hjem. De findes i forskellige designs og størrelser, og du bestemmer, hvad skabet skal bruges til. Dette stilfulde og lyse Bloomingville skab er ideel til ekstra opbevaring på børneværelset, på kontoret, i entréen eller i stuen.
Et metalskab som dette kan bruges som vægskab, der kan skabe stil og få praktisk værdi i alle rum i hjemmet.Det grå look får skabet til at gå i ét med omgivelserne og er en designmæssig fordel i små eller smalle rum. Det praktiske, lille skab kan sikre dig, at du altid har styr på de vigtigste, løse dele i hjemmet. Det kan være dit barns sut og babyalarm, dine nøgler og din pung eller andre centrale genstande. Når du har et skab i metal, får du et opbevaringsprodukt med højeste slidstyrke og lang levetid. Du kan hænge skabet op, hvor det har størst anvendelsesværdi i hjemmet og altid have nem og ubesværet adgang til dine vigtigste ting. 

Udvalgte specifikationer

 • Lyst look
 • 2 hylder 
 • Kan anvendes i samtlige rum i hjemmet 
 • Vægophængt model
this is ere

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

WIRE skab i metal – Bedst til prisen

WIRE skab i metal Bedst til prisen

Om

Et stort og rummeligt skab i metal behøver ikke være nogen dyr investering. Dette WIRE skab fra kvalitetsbevidste Nordahl er ideel for dig, som både går op i indretning, design og pris. Det stilrene design kan bruges i enhver type indretning, hvor arvestykker, pyntegenstande og løse dele kan opbevares. Skabet er fremstillet i sort metal og har 4 praktiske hylder, som du kan bruge til alt fra cremer og husholdningsprodukter til tilbehør og pynteting. På trods af de rummelige hylder og det sorte look, tager skabet ikke meget plads visuelt i hjemmet. Det står på 4 smalle ben, som løfter skabet op fra jorden og skaber et let udtryk om møblet. Du kan bruge WIRE metalskabet på badeværelset, i stuen, på kontoret eller i soveværelset.

Udvalgte specifikationer

 • Tidløst, sort design 
 • 4 funktionelle hylder
 • Kan bruges i alle rum i hjemmet
 • 2 låger 

STAAL Vitrine – Bedste metalskab i hvidt look

STAAL Vitrine Bedste metal skab i hvidt look

Om 

Når det kommer til de vigtigste møbler i hjemmet, har det stor betydning, at du kan vælge produktudgaver i forhold til din smag og dine boligbehov. Mange af de moderne metalskabe er fremstillet i sorte designs. Har du en mindre bolig eller et lille rum i hjemmet, kan det være ønsket at indrette med lyse møbler, som er med til at åbne hjemmet op og bringe lys ind i boligen. Dette STAAL Vitrine skab er smalt og kompakt og vil egne sig til det smalle værelse, den lille entré eller den mindre stue. Skabet er indrettet med 3 hylder i glas og har låge og sidepartier i frostet glas. Disse kombinerende materialer skaber tilsammen et opbevaringsmøbel i lyst design, der vil bevare sit elegante og stilrene ydre år efter år. Du vælger selv, hvad skabet skal bruges til afhængigt af, hvor det står derhjemme. Sammenholdt med andre store metalskabe befinder denne STAAL model sig i den budgetvenlige ende af prisskalaen. Skabet står på 4 fødder, som løfter det op fra jorden. 

Udvalgte specifikationer

 • Smalt, højt skab
 • Hvidt metal og frostet glas
 • Kan bruges både i entréen, i stuen og på kontoret 
 • Budgetvenlig pris 

Tine K Home Metalskab m/glaslåger – sort 130

Metal skab med glaslåge Bedste design

Om

Skabe i metal er blevet moderne som følge af deres rå og stilrene look samt deres høje slidstyrke og mange anvendelsesmuligheder. Når du skal vælge det rette skab af metal, skal du forholde dig til, hvor skabet skal befinde sig i dit hjem. Der findes modeller, som egner sig til badeværelset eller soveværelset, ligesom der findes modeller, der er oplagt til entréen eller kontoret. Når du vil have størst anvendelsesglæde med dit metalskab, skal du vælge en model, der giver dig den mest funktionelle opbevaringsplads. Med dette metalskab får du et stilrent og tidløst opbevaringsmøbel, der egner sig perfekt til det moderne hjem. Skabet er fremstillet i sort metal, der kan komplimentere enhver indretningsstil.Det moderne skab har både hylder og skuffer, så du både kan gemme og udstille dine ting og genstande. De smukke glaslåger giver dig mulighed for at bruge skabet som udstillingsmontre for dine smukkeste samleobjekter, arvestykker eller pynteting. 

Udvalgte specifikationer

 • Moderne, sort look
 • Praktisk og funktionelt design med mange opbevaringsmuligheder
 • Kan bruges både på kontor, på badeværelse og i et soveværelse
 • 50x40x120cm

Lokhari Garderobeskab – Bedste metalskab til tøj og sko

Lokhari Garderobeskab Bedste metal skab til tøj og sko

Om 

Den store fordel ved de populære skabe af metal er, at de findes i mange forskellige udgaver. Der findes en model, som egner sig til ethvert behov og ethvert rum i hjemmet. Når det kommer til opbevaring af tøj og sko, er skabe i metal det perfekte møbel, da det er slidstærkt og holder til at blive brugt i masser af år. Når du vil have et metalskab i entréen, som skal bruges til opbevaring af garderoben, skal du vælge en model, som har hylder og bøjlestænger. Dette klassiske og rustikke garderobeskab er perfekt for dig, som har en stor entré, og som vil have styr på hele familiens garderobe. Stilmæssigt passer designet ind i moderne og minimalistiske hjem med New Yorker inspireret indretning. Det industrielle look og det rå metal vil stå flot i kontrast til betongulve eller store, hvide vægge. Skabet har 3 låger, 6 hylder og 3 bøjlestænger og vil med sikkerhed blive et uundværligt opbevaringsmøbel i entréen, da det kan skabe praktisk værdi hele året igennem. 

Udvalgte specifikationer

 • Egner sig til entré
 • 3 låger, 6 hylder og bøjlestænger til jakker og frakker 
 • Nem at rengøre 
 • 92x35x170cm 

FAQ

🧐 Hvad skal jeg vide, inden jeg køber metalskabe?

Metalskabe er et flot og rustikt møbel, der kan styles på mange forskellige måder. De fås også i mange forskellige designs, og derfor kan du finde et, der passer perfekt til netop din indretning. Ligesom med ethvert andet skab, skal du være opmærksom på størrelse, placering og stil inden køb.

🤔 Kan jeg male et metalskab?

Der findes specialmaling til metal, som du kan male dit metalskab med. Det kan for eksempel være en speciel spraymaling, der er lavet til metal, eller du kan købe basismaling til metaller, der ikke kun pynter, men også forhindrer rust. Husk altid at læs etiketten inden køb.

🤓 Er metalskabe gode?

Metalskabe er mere rustikke end et skab i for eksempel træ. Hvorvidt de er gode, er en smagssag. Der findes mange modeller, der er lavet i god kvalitet, og hvor der er god plads til opbevaring af forskellige ting. Derudover ser det også ser moderne og pænt ud i hjemmet.

💰 Hvad koster metalskabe?

Prisen på metalskabe varierer utroligt meget. De fås relativt billigt til en pris på omkring 500 kr., men de fås også en del dyrere til en pris på op imod 13.000 kr. Derfor kan du altså finde budgetvenlige modeller, men du kan også finde en, der kræver større budget.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar