Metalskabe – 7 funktionelle og stilrene skabe i metal

Et metalskab er det ideelle opbevaringsmøbler til stuen, badeværelset, gangen, entréen eller kontoret. Det hårdføre og slidstærke materiale holder til hverdagens slid og brug, uden det tager skade eller mister elegance. 

Metalskabe findes i mange forskellige designs og størrelser, så du kan vælge den model, som matcher dine opbevaringsbehov og din indretningsstil. Er du på udkig efter skabe til skråvægge til loftsrummet eller kontoret på førstesalen, skal du gå efter de lave modeller. 

Herunder finder du 7 af markedets mest funktionelle og elegante skabe i metal.

Tine K Home Metalskab m/glaslåger – sort 130

Metal skab med glaslåge Bedste design

Om

Skabe i metal er blevet moderne som følge af deres rå og stilrene look samt deres høje slidstyrke og mange anvendelsesmuligheder. Når du skal vælge det rette skab af metal, skal du forholde dig til, hvor skabet skal befinde sig i dit hjem. Der findes modeller, som egner sig til badeværelset eller soveværelset, ligesom der findes modeller, der er oplagt til entréen eller kontoret. 

Når du vil have størst anvendelsesglæde med dit metalskab, skal du vælge en model, der giver dig den mest funktionelle opbevaringsplads. 

Med dette metalskab får du et stilrent og tidløst opbevaringsmøbel, der egner sig perfekt til det moderne hjem. Skabet er fremstillet i sort metal, der kan komplimentere enhver indretningsstil.

Det moderne skab har både hylder og skuffer, så du både kan gemme og udstille dine ting og genstande. De smukke glaslåger giver dig mulighed for at bruge skabet som udstillingsmontre for dine smukkeste samleobjekter, arvestykker eller pynteting. 

Udvalgte specifikationer

 • Moderne, sort look
 • Praktisk og funktionelt design med mange opbevaringsmuligheder
 • Kan bruges både på kontor, på badeværelse og i et soveværelse
 • 50x40x120cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lokhari Garderobeskab – Bedste metalskab til tøj og sko

Lokhari Garderobeskab Bedste metal skab til tøj og sko

Om 

Den store fordel ved de populære skabe af metal er, at de findes i mange forskellige udgaver. Der findes en model, som egner sig til ethvert behov og ethvert rum i hjemmet. Når det kommer til opbevaring af tøj og sko, er skabe i metal det perfekte møbel, da det er slidstærkt og holder til at blive brugt i masser af år. 

Når du vil have et metalskab i entréen, som skal bruges til opbevaring af garderoben, skal du vælge en model, som har hylder og bøjlestænger. 

Dette klassiske og rustikke garderobeskab er perfekt for dig, som har en stor entré, og som vil have styr på hele familiens garderobe. Stilmæssigt passer designet ind i moderne og minimalistiske hjem med New Yorker inspireret indretning. Det industrielle look og det rå metal vil stå flot i kontrast til betongulve eller store, hvide vægge. 

Skabet har 3 låger, 6 hylder og 3 bøjlestænger og vil med sikkerhed blive et uundværligt opbevaringsmøbel i entréen, da det kan skabe praktisk værdi hele året igennem. 

Udvalgte specifikationer

 • Egner sig til entré
 • 3 låger, 6 hylder og bøjlestænger til jakker og frakker 
 • Nem at rengøre 
 • 92x35x170cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ethnicraft Anders cupboard – Bedste metal design skabe

Ethnicraft Anders cupboard Bedste metal design skabe

Om 

Har du et hjem med mange hvide vægge eller høje loftspartier, har du brug for opbevaringsmøbler, som kan fylde rummene ud. Det er en fordel at vælge store og høje skabe, der kan skabe stil og give plads til dine ting og genstande, så de ikke skaber rod i hjemmet. 

Vil du have et stort og moderne metalskab i topklasse, skal du vælge dette Ethnicraft Anders cupboard. Det er fremstillet i sort metal og bærer 2 låger i klar glas. Du får et tidløst og elegant møbel, som du vil få glæde af i mange år frem. 

Skabet vil egne sig perfekt til stuen eller køkkenet, hvor du kan opbevare både små og store genstande. De 4 rummelige og praktiske hylder giver dig alt den opbevaringsplads, du har behov for, når du vil have orden i dit hjem og styr på dine ting. 

Du vælger selv, om skabet skal bruges til opbevaring af lys, mapper og pynteting, eller om det skal bruges i køkkenet, hvor du kan passe godt på dine stel, arvestykker og smukke vinglas. 

Når du vælger dette Ethnicraft Anders cupboard, får du et designerskab i metal, der er tegnet af Djordje Cukanovic, som igennem årene har vundet flere priser for sine funktionelle og intelligente opbevaringsmøbler. 

Udvalgte specifikationer

 • Tegnet af industriel-designeren Djordje Cukanovic
 • Stort skab i metal der egner sig perfekt til stuen eller køkkenet 
 • Sort metal og klar glas på lågerne 
 • Praktiske og rummelige hylder
 • 87x45x180cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vægmonteret værktøjsskab – Bedste metalskab til værksted og garage

Vægmonteret værktøjsskab Bedste metal skab til værksted og garage

Om 

Vil du have de bedste opbevaringsforhold til dit værktøj, skal du vælge et skab i metal. Du får et slidstærkt og robust skab, som holder til de stød og det slid, som helt naturligt vil opstå i et værksted eller i en garage.

Det er en god idé at vælge et vægophængt metalskab, når det skal bruges i mindre rum i hjemmet. Vægophæng er en pladsoptimerende løsning, som du kan få glæde af i hobbyværelset, entréen, værkstedet eller garagen.

Dette funktionelle og brede metalskab har 3 højdejusterbare hylder, som du kan bruge til at organisere alt dit vigtige værktøj, løse dele og andet hobbytilbehør. Du kan indrette skabet og hylderne i forhold til dine opbevaringsbehov. Det tidløse, sorte look gør det muligt for enhver at få praktisk og moderne ophæng, som kan skabe stil og værdi i mange år. 

Designet er gennemtænkt på dette opbevaringsskab i metal, da der på bagsiden af skabet er en plade med euro-huller, som kan udnyttes til ophæng af dit værktøj.

Det er ikke kun det stilrene look og de mange opbevaringsmuligheder, du får glæde af, når du vælger denne model. Den budgetvenlige pris gør det muligt for alle at få det bedste metalskab til hobby og fritid. 

Udvalgte specifikationer

 • Højdejusterbare hylder 
 • Bagside med eurohuller 
 • 2 låger 
 • Konkurrencedygtig pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

WIRE skab i metal – Bedst til prisen

WIRE skab i metal Bedst til prisen

Om

Et stort og rummeligt skab i metal behøver ikke være nogen dyr investering. Dette WIRE skab fra kvalitetsbevidste Nordahl er ideel for dig, som både går op i indretning, design og pris. Det stilrene design kan bruges i enhver type indretning, hvor arvestykker, pyntegenstande og løse dele kan opbevares. 

Skabet er fremstillet i sort metal og har 4 praktiske hylder, som du kan bruge til alt fra cremer og husholdningsprodukter til tilbehør og pynteting. På trods af de rummelige hylder og det sorte look, tager skabet ikke meget plads visuelt i hjemmet. Det står på 4 smalle ben, som løfter skabet op fra jorden og skaber et let udtryk om møblet. 

Du kan bruge WIRE metalskabet på badeværelset, i stuen, på kontoret eller i soveværelset.

Udvalgte specifikationer

 • Tidløst, sort design 
 • 4 funktionelle hylder
 • Kan bruges i alle rum i hjemmet
 • 2 låger 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bloomingville skab – Bedste anvendelsesmuligheder

Bloomingville skab Bedste anvendelsesmuligheder

Om

De væghængte metalskabe er smarte og funktionelle opbevaringsløsninger, som kan optimere pladsen i dit hjem. De findes i forskellige designs og størrelser, og du bestemmer, hvad skabet skal bruges til. Dette stilfulde og lyse Bloomingville skab er ideel til ekstra opbevaring på børneværelset, på kontoret, i entréen eller i stuen.
Et metalskab som dette kan bruges som vægskab, der kan skabe stil og få praktisk værdi i alle rum i hjemmet.

Det grå look får skabet til at gå i ét med omgivelserne og er en designmæssig fordel i små eller smalle rum. Det praktiske, lille skab kan sikre dig, at du altid har styr på de vigtigste, løse dele i hjemmet. Det kan være dit barns sut og babyalarm, dine nøgler og din pung eller andre centrale genstande. 

Når du har et skab i metal, får du et opbevaringsprodukt med højeste slidstyrke og lang levetid. Du kan hænge skabet op, hvor det har størst anvendelsesværdi i hjemmet og altid have nem og ubesværet adgang til dine vigtigste ting. 

Udvalgte specifikationer

 • Lyst look
 • 2 hylder 
 • Kan anvendes i samtlige rum i hjemmet 
 • Vægophængt model

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

STAAL Vitrine – Bedste metalskab i hvidt look

STAAL Vitrine Bedste metal skab i hvidt look

Om 

Når det kommer til de vigtigste møbler i hjemmet, har det stor betydning, at du kan vælge produktudgaver i forhold til din smag og dine boligbehov. Mange af de moderne metalskabe er fremstillet i sorte designs. Har du en mindre bolig eller et lille rum i hjemmet, kan det være ønsket at indrette med lyse møbler, som er med til at åbne hjemmet op og bringe lys ind i boligen. 

Dette STAAL Vitrine skab er smalt og kompakt og vil egne sig til det smalle værelse, den lille entré eller den mindre stue. Skabet er indrettet med 3 hylder i glas og har låge og sidepartier i frostet glas. Disse kombinerende materialer skaber tilsammen et opbevaringsmøbel i lyst design, der vil bevare sit elegante og stilrene ydre år efter år. 

Du vælger selv, hvad skabet skal bruges til afhængigt af, hvor det står derhjemme. Sammenholdt med andre store metalskabe befinder denne STAAL model sig i den budgetvenlige ende af prisskalaen. Skabet står på 4 fødder, som løfter det op fra jorden. 

Udvalgte specifikationer

 • Smalt, højt skab
 • Hvidt metal og frostet glas
 • Kan bruges både i entréen, i stuen og på kontoret 
 • Budgetvenlig pris 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Alfred Klausen Rating 10/10

Dette indlæg har fået 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar