Intet hjem er fuldendt uden mindst ét ordentligt spejl. Spejle tjener først og fremmest et praktisk formål, men du kan også bruge dem til at understrege dit hjems boligindretning og din personlige stil. 

Søger du ”spejl” eller ”køb spejl” på Google, kommer der næsten uoverskueligt mange søgeresultater frem på skærmen. Spejle er en ældgammel opfindelse, og derfor er det ikke overraskende, at spejle efterhånden kan findes hos et væld af forskellige både udenlandske og danske forhandlere. Hvis du har problemer med at navigere terrænet, er du kommet til det helt rette sted.

Spejle i flere former, designs og prisklasser

I denne guide giver vi dig et omfattende overblik over de smukkeste store spejle på markedet. Leder du efter et spejl, som du kan have i håndtasken, er guiden altså ikke noget for dig. Men hvis du søger et spejl, som du enten kan hænge på væggen eller stille på gulvet i dit hjem, findes spejlet med garanti i vores guide. De 30 medtagne produkter spænder bredt i både form, størrelse, design og prisklasse.

Guidens forhandlere

Guiden medtager en lang række af de mest populære danske spejlforhandlere. I nedenstående oversigt finder du produkter, som kan købes hos enten Møbelkompagniet, Fenomen, Ilva, Unoliving, Bobo, Trendyliving eller Luxoliving.

Fornuftige overvejelser

Før du beslutter dig for et produkt, kan du med fordel gøre dig et par overvejelser om, hvad du har brug for.Start med at finde ud af, hvor mange penge du vil bruge på dit nye spejl. Produkterne i denne guide koster alt imellem et par hundrede kroner til flere tusinde, og det er en god idé at lægge et budget, før du forelsker dig i et spejl, som du måske ikke har råd til.Derefter bør du beslutte dig for, om du helst vil have et vægspejl eller et gulvspejl, og du skal tænke over, hvilket design der bedst vil kunne indgå i din boligstil. Uanset om du søger et stort rundt spejl, et stort firkantet spejl, et stort spejl til væggen, et stort gulvspejl, et stort vintage spejl, et stort spejl med ramme, et stort spejl uden ramme, et stort spejl i træ, et stort spejl med sølvramme, et stort make-up spejl med lys eller noget helt andet, vil denne guide hjælpe dig godt på vej til det helt rette produkt. Rigtig god læselyst!

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Trapani Spejl Sort – Rundt spejl med læderrem

Dette smukke produkt fra Trapani er et sort, rundt og stort spejl med læderrem. Remmen giver dig mulighed for nemt at hænge spejlet på væggen i et hvilket som helst af hjemmets rum. Hæng det for eksempel over håndvasken på badeværelset eller ved siden af hoveddøren i din entré. 

Spejlet har en diameter på 38 cm., hvilket gør, at du snildt kan finde plads til det uanset dit hjems størrelse. Det er fremstillet i stål, og det simple og moderne design gør, at det fint vil passe ind i enhver form for boligstil. Dertil er Trapani Spejl Sort en billig model, som du selv med en begrænset økonomi meget gerne skulle have råd til.

Spejl med lys på fod – Uundværligt make-up spejl

Spejl med lys på fod
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Dette produkt er et stort make-up spejl med lys, og du finder det på fenomen.dk. Det er tæt på umuligt at lægge make-up uden den rette belysning, og bruger du make-up dagligt, er dette spejl så godt som uundværligt i hjemmet. Spejlet står på en fod, og det har indbygget LED-lys, som tillader dig at få øje på alle hudens detaljer, når du lægger din make-up. Produktet har spejl på begge sider, og den ene side har en forstørrelseseffekt på 5x. Spejlet kan desuden drejes hele vejen rundt i holderen, så du slipper for at skulle flytte rundt på det, når du veksler mellem de to sider. Produktet måler omtrent 30 cm. i højden og 11,5 cm. i bredden.

AYTM, Angui Spejl Antracit, h: 78 cm – Vægspejl med mørkegrå ramme

AYTM har længe været en favorit blandt de forbrugere, som søger nyt og flot tilbehør til boligen – og dét er der rigtig god grund til. Med Angui Spejl Antracit får du nemlig et smukt og solidt vægspejl, som tilmed er til at betale.

Spejlet er fremstillet i pulverlakeret aluminium, det har en mørkegrå ramme, og det måler 78 cm. i højden og 29 cm. i bredden. De rundede kanter giver spejlet et lettere blødt look, som kan kombineres med langt de fleste typer møbler og former for boligdesigns.

Rowico rektangulær Memphis gulvspejl – spejlglas og sort eg (180×52) – Stort gulvspejl i nordisk design

Rowico rektangulær Memphis gulvspejl
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Med Rowico rektangulær Memphis gulvspejl får du et smukt, stort spejl med sort ramme. Produktet er fremstillet af spejlglas og egetræ, som er lakeret sort, og vægten på næsten 14 kg. garanterer, at spejlet står stabilt og solidt, når du placerer det op ad væggen. Designet er kraftfuldt og nordisk, og udgøres din boligindretning af tunge og bastante møbler, vil dette spejl passe perfekt ind i stilen. Spejlet fra Rowico måler 5 cm. i dybden, 180 cm. i højden og 52 cm. i bredden.

Muubs – Copenhagen Spejl – Antik messing, Ø 80 – Stort vintage spejl med messingramme

Hvis din boligstil særligt præges af antikviteter, findes det rette spejl lige her. Muubs Copenhagen er et stort vintagespejl med en smuk ramme, som er lavet af jern. Rammens antikke messing finish giver spejlet et flot og meget eksklusivt look, som vil give et lækkert pift til hjemmet, uanset hvor du vælger at hænge det op. Særligt vil spejlet gøre sig smukt over kommoden i soveværelset eller ved siden af hoveddøren i entréen. For eksempel vil det kunne kombineres med en knagerække i samme stil. Spejlet fra Muubs har en diameter på 80 cm.

by Lassen View Spejl 70×70 – Sort – Kvadratisk vægspejl

Dette flotte produkt er et stort spejl med sort ramme, og det er fremstillet af det anerkendte danske designhus by Lassen. Rammen er fremstillet af lakeret aluminium, og den kvadratiske form giver spejlet et cool og solidt look, som snildt kan inkorporeres i langt de fleste former for boligindretninger. Spejlet kan placeres overalt i hjemmet, men det vil særligt gøre sig smukt over en lav bogreol i stuen eller over en kommode i soveværelset. by Lassen View Spejl måler 4 cm. i dybden, 70 cm. i højden og 70 cm. i bredden.

Gubi – Adnet Spejl – Ø58 – Tan – Luksusspejl med læderrem

Gubi Adnet Spejl er et stort rundt spejl med læderrem, som er lanceret af danske GUBI. Den franske art deco-designer Jacques Adnet designede oprindeligt det ikoniske spejl i 1950, og siden da har det prydet utallige stilbevidste hjem verden over. Spejlet udtrykker på én gang eksklusivitet, luksus og tidløshed, og spejlets ramme og rem er fremstillet af italiensk læder i den højeste kvalitet. Spejlet er produceret i flere forskellige størrelse, og denne udgave måler 58 cm. i diameter. Leder du efter et stort rundt spejl med læderrem, findes det ikke bedre end her.

Sådan finder du det perfekte store spejl

Når du leder efter møbler til hjemmet, kan du nemt fare vild i forhandlerterrænet. Både online og i gadebilledet bugner forretningerne med produkter, og måske har du svært ved at finde ud af, hvilken model du skal vælge. I stedet for at lave en bred Google-søgning kan det være en rigtig god idé at finde en inspirationsartikel, som omhandler den type produkt, du søger. Denne form for artikel giver dig nemlig et hurtigt overblik over de bedste og mest relevante produkter på internettet. Vi håber, at nærværende guide har givet dig fornyet inspiration til jagten på det perfekte spejl.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

FIGURE ovalt spejl – stort spejl med rene linjer

FIGURE ovalt spejl – stort spejl med rene linjer

Det bedste ved et spejl er, når det er rigtig stort. På den måde kan du se din fulde figur, når du skal tjekke outfittet ud inden en fest, eller måske er det arbejdsoutfittet, du gerne vil være sikker på en ekstra gang. Når man køber nyt tøj, er det også altid rart at kunne se sig selv i fuld figur. Derfor er dette spejl fra Montana også super populært. 

FIGURE er ovalt, som vil passe perfekt ind i din entré, dit soveværelse eller måske stuen. Spejlet er neutralt i sit design, men er stadigvæk flot og enestående. Det har bløde ovale former, som skaber ro i det rum, hvor du gerne vi placere det. 

Spejlet har en 4 mm spejlramme, som er på en 12 mm MDF plade. Det kan hænges op med ophæng, der medfølger, hvor det både kan hænge horisontalt og vertikalt. Montana giver altså dig medbestemmelse. Du kan nemlig også vælge mellem deres 40 vandbaserede lakfarver til spejlet. Det er noget af det, som Montana kan: Her får du masser af mulighed for at være medbestemmende, hvilket gør spejlet endnu mere unikt.

Spejlet måler 46,8 x 138 x 1,6 cm. Det er altså en perfekt størrelse til, at du kan se dig selv i fuld figur, og dine gæster kan rette på tøjet, når de kommer ind af døren. Det er god stil med et stort spejl.

Metro nøgleskab, spejl – matlakeret eg – Brun Eg – To møbler i ét

Metro nøgleskab, spejl

Du ved sikkert, hvor irriterende det kan være, når nøglerne pludselig er væk. Som regel sker det selvfølgelig, når du skal ud af døren og allerede er for sent på den. De fleste af os mister vores nøgler, fordi fordi vi ikke har et fast sted at gøre af dem. Dette produkt er perfekt, hvis du både søger et spejl og en fast holdeplads til dine nøgler. Metro nøgleskab giver dig nemlig disse to møbler i ét. 

Skabet leveres samlet, og det har en egebrun farve med afdæmpet og lækkert mat lakering. Det måler 6 cm. i dybden, 70 cm. i højden og 25 cm. i bredden. Produktet er derfor særligt egnet til de mindre entréer.

Woodman Tripod Entrémøbel m. spejl – Høj funktionalitet og lækkert design

Woodman Tripod Entrémøbel m. spejl

Har du en stor familie? Ender jakker, sko og tørklæder ofte med at flyde over hele hjemmet? Og har jeres bolig en stor og rummelig entré? Så er Woodman Tripod muligvis det rette valg for dig. Møblet er fremstillet af naturfarvet eg, og som alle andre produkter fra Woodman kombinerer det høj funktionalitet med smukt design. Woodman Tripod Entrémøbel omfatter både et stort spejl, en bred tøjstang og et mindre skoskab, og møblet måler i alt 54 cm. i dybden, 180 cm. i højden og 149 cm. i bredden.

HOUSE NORDIC Avola gulvspejl – Stort spejl med ramme i stål

HOUSE NORDIC Avola gulvspejl

Leder du efter et stort spejl med ramme, som du kan stille på gulvet? Så er denne fine model fra House Nordic måske den rette for dig. House Nordic har længe specialiseret sig i møbler og brugskunst i flot design, og Avola gulvspejl er ingen undtagelse. Spejlet har en tynd, sort ramme i stål, som giver det et typisk nordisk look. Spejlet måler 4 cm. i dybden, 170 cm. i højden og 35 cm. i bredden, og du kan passende stille det ved siden af garderoben i dit soveværelse. Har du et hjem med en stor entré, kan House Nordic Avola gulvspejl også fint placeres dér.

LIKE – elegant og praktisk spejl

LIKE – elegant og praktisk spejl

LIKE fra Montana er et superpopulært spejl hos forhandleren. Et rektangulært spejl, hvor du kan se hele kroppen, når du for eksempel har købt noget nyt tøj, som du lige skal tjekke ud. Eller du er på vej ud af døren til fest, så er det ofte rarest at kunne se sig selv i fuld figur. Spejlet er ideelt til en entré eller et soveværelse. 

Spejlet er minimalistisk og er dermed meget anonymt, samtidig med at det er klassisk, elegant og har helt rene linjer. Det er et 4 mm spejl på en 12 mm lakeret MDF-plade. Du får spejlet med ophængsbeslag til både lodret og vandret montering, hvilket gør, at du kan være super kreativ med dit spejl. Desuden fås det i 40 forskellige farver, så du har rig mulighed for at præge dit spejl og din indretning med dette spejl. 

Montana er kendt for deres funktionalitet, kreativitet og kombinationsmuligheder og samtidig super lækre design. Alt dette er spejlet også en kombination af. Det er super praktisk, da det er stort nok til, at du kan se det meste af kroppen, samtidig med at det er et flot og klassisk spejl. Hvad der er helt unik for Montana, er deres måde at give dig mulighed for at skabe dine egne møbler ved selv at vælge farve, og hvordan spejlet skal hænge. 

Spejlet måler 35,4 x 105 x 1,6 cm. Designeren bag er Peter J. Lassen, som har grundlagt Montana Furniture.

Duo Spejl 45 cm. – Minimalistisk rundt spejl uden ramme

Duo Spejl 45 cm.

Har du trange pladsforhold i dit hjem, leder du højest sandsynligt efter et spejl, som ikke fylder alt for meget. Et spejl med en bred ramme vil muligvis se en smule for voldsomt ud, og er dette tilfældet, er Duo Spejl med garanti det rette spejl for dig. Det store, runde og rammefri spejl har et smukt minimalistisk og meget underspillet look. Designet vil nemt kunne inkorporeres i din boligstil, hvad end du gør dig i et moderne, et klassisk eller et mere vintage look. Dertil er det ganske nemt at montere Duo Spejl, og dét uanset hvilken vægtyper, du har i hjemmet. Spejlet har en diameter på 45 cm.

Carvé spejl 45 x 160 x 61 cm. – Stort gulvspejl i træ

Carvé spejl 45 x 160 x 61 cm.

Hvis du er på udkig efter et stort spejl i træ, er der hjælp at hente hos Ilva. Dette smukke spejl fra Carvé er et figurspejl i massivt og lakeret egetræ. Spejlets smarte fod gør, at du ikke nødvendigvis behøver at stille det op ad en væg – tværtimod kan du placere det, hvor det passer dig. Vælger du denne model, har du altså mange forskellige indretningsmuligheder. Carvés gulvspejl måler 45 cm. i dybden, 160 cm. i højden og 61 cm. i bredden. Som udgangspunkt har spejlet en rigtig fin pris, og du kan dertil ofte være heldig og finde det på tilbud.

KARE DESIGN Bounce vægspejl – Stort vægspejl med bred sølvramme

KARE DESIGN Bounce vægspejl

Denne fine model er et stort spejl med sølvramme, som skal monteres på væggen. Produktet er designet at tyske Kare Design, og rammen er fremstillet af solid MDF. Rammens bredde og super flotte farve giver spejlet et elegant og meget stilfuldt look, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Spejlet måler 5 cm. i dybden, 207 cm. i højden og 99 cm. i bredden. Det er ikke én af de billigste modeller i denne guide, men køber du det, vil du opdage, at det er alle pengene værd.

LAFORMA Benji gulvspejl – sort/brun/glas – metal/valnøddefinér/spejlglas, m. 2 hylder – Stort gulvspejl med hylder

LAFORMA Benji gulvspejl – sort brun glas

Dette produkt fra LaForma giver dig et spejl og to hylder i ét møbel. Gulvspejlet er fremstillet i sort metal og spejlglas, og møblets hylder er lavet af brunt valnøddefinér. LaForma Benji gulvspejl kan for eksempel placeres i soveværelset. Her vil du kunne bruge hylderne til make-up, cremer og hvad du ellers bruger før og efter sengetid. Du kan også vælge at stille gulspejlet i entréen og bruge hylderne til dine nøgler. Produktet har en dybde på 35 cm., en højde på 164 cm. og en dybde på mellem 31 og 35 cm.

KARE DESIGN Salto Bluegreen gulvspejl – spejlglas og blå/grønt plastik (165×45) – Cool retro-spejl

KARE DESIGN Salto Bluegreen gulvspejl

Dette spejl er ikke blot et spejl – det er også den fedeste form for retro. Produktet er fremstillet af det anerkendte og yderst populære tyske design-firma Kare Design, og det har en blå/grøn plastik-ramme, som både er smuk og cool. Spejlets fod giver dig fri mulighed for at placere det, hvor du vil, og uanset hvad du beslutter dig for, vil Salto Bluegreen med garanti give et godt retro-pust til hjemmet. Produktet måler 6 cm. i dybden, 165 cm. i højden og 45 cm. i bredden.

Classic Spejl 54 x 134 cm. – Stort spejl med sølvramme

Classic Spejl 54 x 134 cm.

Har du lidt for længe gjort dig i farveløse, trætte og triste møbler? Kunne din boligindretning godt trænge til en mindre opfriskning? Så er dette produkt lige noget for dig. Det store spejl med sølvramme findes hos Ilva. Spejlet monteres på væggen, og det måler 134 cm. i højden og 54 cm. i bredden. De relativt store mål gør det perfekt som soveværelsesspejl. Du kan for eksempel vælge at hænge det ved siden af din garderobe. Uanset hvor du placerer det smukke og klassiske spejl, vil den fine ramme give dit hjem et look, som både er romantisk og elegant.

Torino Spejl – Hvid – Vægspejl i klassisk design

Torino Spejl – Hvid

Dette spejl findes blandt andet hos unoliving. Spejlet er fremstillet i et klassisk design, og det har en karakteristisk og fint kantet form. Den fine træstruktur kan svagt ses igennem den hvide maling, og leder du efter et spejl, som på én gang er simpelt og specielt i looket, er dette et rigtig godt bud. Spejlet måler 3,5 cm. i dybden, 78 cm. i højden og 48 cm. i bredden. Det monteres på væggen, og særligt vil det gøre sig godt over et skoskab i entréen. Dog kan du hænge det op i et hvilket som helst af hjemmets rum.

PARIS Spejl 73 x 185 cm. – Elegant vægspejl med sort ramme

PARIS Spejl 73 x 185 cm.

Dette produkt er en klassiker, som smukt vil passe ind i ethvert hjem og enhver boligstil. 

Vælger du at købe Paris Spejl, får du et stort sort spejl med ramme, som du nemt kan montere på én af hjemmets vægge. Alt afhængig af dit hjems størrelse, kan du enten hænge det ved siden af klædeskabet i soveværelset, i stuen eller i gangen. Uanset hvor du ender med at placere det, vil spejlet med garanti tilføje rummet et strejf af klassisk elegance. Det store spejl til væg har en fin størrelse og måler hele 185 cm. i højden og 73 cm. i bredden.

Bloomingville Creative Spejl m/Hylde – Guld – Stort vægspejl med hylder

Bloomingville Creative Spejl m Hylde

Dette produkt er et stort spejl, som du passende for eksempel kan hænge på dit badeværelse. Spejlet har en flot, guldfarvet metalramme og guldfarvede hylder, og der er en afstand på omtrent 17 cm. mellem hver hylde. Dette gør møblet perfekt til opbevaring af for eksempel deodoranter, parfume, håndsæbe, tandbørster og vatpinde. Produktet måler samlet set 18 cm. i dybden, 44 cm. i højden og 100 cm. i bredden. Hænger du det smukke og store spejl på badeværelset, vil det garanteret tilføje rummet et smukt og elegant strejf af glamour.

Dutchbone Window Vintage Spejl 178×37,5 – Jern – Stort vintagespejl med pulverlakeret jernramme

Dutchbone Window Vintage Spejl 178×37,5

Dutchbone Window Vintage Spejl er et stort vintagespejl, som er sammensat af forvitret spejlglas og en pulverlakeret jernramme. Det yderst dekorative produkt er designet til at ligne et gammeldags vinduesparti, og det vil give ethvert rum i hjemmet et flot og meget unikt look. Stil det for eksempel ved siden af sengen i soveværelset eller ved entréens hoveddør. Du kan også placere det i spisestuen, hvor spejlet på én gang kan tjene et funktionelt og et æstetisk formål. Dutchbone Window Vintage Spejlmåler 3 cm. i dybden, 178 cm. i højden og 37,5 cm. i bredden.

Nordal Spejl m. tøjstativ – Sort jern – Multifunktionelt møbel

Nordal Spejl m. tøjstativ

Kunne møblerne i dit soveværelse efterhånden godt trænge til en udskiftning? Hvorfor så ikke købe et møbel, som både omfatter spejl og tøjstativ? Dette multifunktionelle møbel er skabt af det anerkendte danske mærke Nordal, og det måler 16 cm. i dybden, 190 cm. i højden og 80 cm. i bredden. Til højre for møblets spejl finder du fem trin, hvorpå du kan hænge tørklæder og bøjler med dit tøj. Det sorte metalstel giver Nordal Spejl m. tøjstativ et underspillet og særdeles cool look, som vil passe godt ind i langt de fleste boligindretninger.

Ziito – håndlavet spejl i bæredygtige materialer

Ziito håndlavet spejl i bæredygtige materialer

Bring naturen indenfor med det stilrene, rektangulære spejl fra Ziito. Spejlet er håndlavet og skabt med omhu for vores klode – når du bestiller dit spejl, bliver der plantet et træ. Spejlet er bygget i genbrugsmaterialer, som er blevet forarbejdet på et værksted i Fredericia. Materialerne har her fået nyt liv og en ny funktion frem for blot at blive kasseret. 

Ziito spejlet er i dansk design, som passer perfekt ind i en moderne, nordisk indretning. Her bidrager det med varme, ro og naturlighed. Placer det op ad en væg i entreen, badeværelset eller soveværelset, så du altid har nem adgang til at se dig selv i fuld figur. 

Selv indfarvningen af træet er bæredygtig. Indfarvningen bliver kaldt Ebonising, og her bliver æblecidereddike og metalspåner sammenblandet. Herefter står blandingen i 3 til 4 uger, inden den påføres træet. Det resulterer i et naturligt look, hvor skadelige kemikalier helt er undgået. 

Modellen fra Ziito måler 153 x 53 cm. Bemærk, at der kan være variationer spejlene imellem, da de er håndbygget i naturmaterialer. Træet har knaster, som giver hvert spejl sit eget udtryk. Det er kun en del af charmen og giver designet endnu mere særpræg. 

Unikheden, som modellen afspejler, er en af de helt store tendenser inden for boligindretning. Ziito spejlet kan derfor kun anbefales til dig, der er indretningsbevidst. Som bonus er spejlet tidløst i sit design med den afdæmpede, lyse naturfarve og gedigne materialer, som sikrer en lang holdbarhed. Ziito tilbyder fri fragt og hurtig levering.

Isabel Spejl 50 x 32 x 10,5 cm – Perfekt til badeværelset

Isabel Spejl 50 x 32 x 10,5 cm

Dette store spejl gør sig perfekt over håndvasken på badeværelset. Spejlets ramme er fremstille af sort jern, og det samme gør sig gældende for den lille hylde og de fem kroge, som hænger under spejlet. Krogene kan for eksempel bruges til vatrondeller, håndklæder og badesvampe med hanke. På møblets hylde kan du stille de mindste toiletsager, herunder vatpinde, tandbørster, håndsæbe og parfume. Spejlmøblet fra Isabel har en god og kompakt størrelse, som gør, at du gerne skulle kunne finde plads til det, selv hvis dit badeværelse er et mindre ét af slagsen. Produktet måler 10,5 cm. i dybden, 32 cm. i højden og 50 cm. i bredden.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar