På badeværelset er der brug for god opbevaringsplads til hår- og hudplejeprodukter, håndklæder, makeup artikler og mange andre ting, som vi gør brug af på daglig basis.

Et spejlskab til badeværelset er den smarte løsning, så du både får praktisk og aflukket opbevaringsplads samt et spejl, der gør det muligt for dig at udnytte dit badeværelse mere funktionelt. 

Der findes mange forskellige udgaver af spejlskab til badeværelset, og de varierer i størrelser, designs og priser. 

Herunder kan du få inspiration til at finde det badeværelsesskab med eller uden lys, som matcher dine ønsker og behov.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Ifö Option – Hvidt badeværelsesskab med frontspejle og LED lys

Ifö Option

Ifö er den største producent af toiletter i Skandinavien. Den anerkendte og velrenommerede virksomhed udvikler og designer badeværelsesløsninger til både erhverv og private og er kendt for at kombinere funktionelle design med praktiske detaljer. 

Der kan være praktiske fordele ved at vælge et spejlskab til badeværelset med LED lys. Den energibesparende lyskilde er med til at holde udgifterne på din elregning nede, og du får belysning, som holder i masser af år. 

Du slipper for generende ledninger, når du vælger dette kvalitetsprodukt fra Ifö, da strømudtaget er indbygget og skjult i skabet. 

Ethvert medlem i husstanden får nem adgang til de opbevarede produkter og genstande i skabet, da lågerne er udviklet med Soft-Close. Den bløde og skånsomme lukkemekanisme sikrer, at du kan få glæde af dit spejlskab til badeværelset i mange år frem.

Badeværelsesskabet er designet i enkelt, hvidt look, som vil passe til både den moderne, den minimalistiske og den traditionelle boligstil.

Specifikationer:

 • Soft-Close på begge låger
 • Skjult strømudtag 
 • LED lys
 • Leveres med justerbare monteringsbeslag og lågegreb (kan undlades)
 • Dimensioner: 67,4x60x17,7cm (højde, bredde og dybde)

Vælg det rette spejlskab

Som du kan se herover, findes der mange forskellige udgaver af spejlskab til badeværelset, og de varierer i størrelser, designs og priser. 

Du har forhåbentligt fået en smule inspiration, så du nu kan vælge det helt rette spejlskab til dit hjem.

Se vores artikel om: Glasdør til bad – Funktionelle og moderne brusedøre i glas

FAQ

🤓 Bør spejlet være bredere end vasken?

Nej, der er ikke nogen krav til, hvor stort et spejl bør være. Nogle gange kan det endda være ganske praktisk med et lille spejl over vasken. Du bør derfor gå efter, hvad du synes, der vil være flot og praktisk, når du skal vælge et spejl til badeværelset.

🤔 Hvordan vælger jeg et spejlskab?

Spejlskabe kommer i mange forskellige modeller og designs. Når du derfor skal vælge et spejlskab ud til dit badeværelse, så er det bare vigtigt, at du vælger en model, som passer til din stil, såvel som at spejlskabet kan opfylde dine behov for opbevaring.

🤩 Hvad er de bedste materialer til spejlskabe?

Når du skal vælge et spejlskab ud til dit badeværelse, så bør du generelt gå efter materialer, som kan holde til en del fugt og damp. Generelt er badeværelset et rum, hvor der ofte bruges vand, hvormed det vil være optimalt med et vandafvisende materiale.

🧐 Skal mit spejlskab matche bordet?

Nej, der findes inden krav til, hvorvidt dit spejlskab skal matche dit bord ude på badeværelset. Det kan dog være en fordel, hvis du går op i dit badeværelset design og dermed gerne vil skabe en sammenhæng i din indretning, men det er bestemt ikke noget krav.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Alterna Lita – Billigt og praktisk spejlskab i hvid højglans

Alterna Lita

Den store fordel ved at vælge spejlskab til badeværelset er, at du finder et stort og bredt udvalg af forskellige modeller. Mens nogle har indbygget lys, har andre ekstra mange hylder eller praktiske Soft-Close låger. Der er forskellige behov, når det kommer til at vælge de bedste opbevaringsløsninger til badeværelset.

Har pris stor betydning for dig, eller er du på udkig efter et supplerende skab, kan dette stilrene Alterna Lita være det rette valg. Det enkle men praktiske skab har 1 hylde og er designet i hvid højglans. 

Alterna Lita befinder sig i den billigste ende af prisskalaen for moderne badeværelsesskabe med spejle på fronten. Det kan være skabet til sommerhuset eller det ekstra skab til badeværelset derhjemme.

Skabet er smalt i designet, så det vil egne sig til de badeværelser, hvor der er mindre plads, eller hvor det er ønsket at optimere pladsen mest muligt.

Specifikationer:

 • Lav pris 
 • Stilrent design i hvid højglans 
 • 1 hylde 
 • Egner sig som ekstra opbevaringsløsning 
 • Dimensioner: 44x59x12cm (bredde, højde og dybde)

Allibert Nordik spejl med lys – Bedste spejlskab til de store opbevaringsbehov

Allibert Nordik spejl med lys

Har du en stor familie, eller har du brug for at kunne organisere alle dine toiletsager og hud- og hårplejeprodukter i samme skab, er dette Allibert Nordik produkt det rette for dig.

Det brede og stilfulde spejlskab til badeværelset er designet med 3 låger, og hver en låge er udviklet med praktisk Soft-Close funktion. Denne funktion er med til at forlænge levetiden på dit spejlskab, da du undgår risiko for brud på spejlene, hvis lågerne ved uheld smækkes i for hårdt. 

Lågerne har usynlige greb, der er med til at give Allibert Nordik et rent og harmonisk udtryk.

Du får masser af opbevaringsmuligheder med dette skab, der er indrettet med 2-i-1 skuffer i den nederste sektion. Derudover får du 6 glashylder i skabet, som du kan flytte rundt på, så de matcher dine opbevaringsbehov.

Det matgrå look kan skabe elegance i dit badeværelse i mange år frem, og med de mange muligheder for at organisere dine personlige ejendele kan du få glæde af Allibert Nordik i masser af år ud i fremtiden.

Specifikationer:

 • 3 låger med Soft-Close
 • Praktiske 2-i-1 skuffer og masser af opbevaringsmuligheder
 • 6 fleksible glashylder
 • Stort toiletspejl med lys

NORO spejlskab Alva

NORO spejlskab Alva

Vil du have en af de mest moderne løsninger, når det kommer til badeværelsesskabe med spejl på fronten, skal du vælge denne NORO model med indbygget lys. 

NORO er blevet et populært brand, der kombinerer fremtidens behov med nutidens teknologi. Elegance, rene linjer og høj funktionalitet er de kendetegn, som afspejler de mange produkter, som NORO har udviklet til badeværelset og boligen.

Badeværelsesskabet er designet i klassisk, hvid bundfarve, der kan komplimentere enhver bolig uanset indretningsstil. Øverst på skabet er der monteret en liste med de indbyggede lyskilder.

Lyset er i energiklasse A++, så du både kan få de lyskilder på badeværelset, som du har brug for uden at skulle bekymre dig om høje udgifter på elregningen. Lyset tilkobles via den medfølgende ledning, der skal sluttes til stikkontakt. 

Skabet er 2delt med 2 stilrene låger uden udvendige håndtag. 

Det moderne spejlskab er egnet for dig med et større badeværelse.

Specifikationer:

 • Moderne og stilrent look 
 • Indbygget lys foroven 
 • 2 låger uden udvendige greb
 • Dimensioner: 68,5×55,5x20cm (højde, bredde og dybde)

Hafa GO

Hafa GO

Når du skal vælge det bedste spejlskab til badeværelset, skal du først og fremmest være opmærksom på størrelsen og antal låger. Der findes modeller med både 1, 2 og 3 låger, der varierer i størrelse og dimensioner. 

Har du et lille badeværelse, vil modeller med en enkelt låge være ideel for dig. Du behøver ikke gå på kompromis med opbevaringsmulighederne, når du vælger en model som Hafa GO, der er designet med 3 praktiske hylder.

Det minimalistiske og stilrene skab fremstår i mat look, og har spejle på begge sider af lågen. 

Det er ikke kun de praktiske opbevaringsmuligheder, du får glæde af, når du vælger denne Hafa Go model. Spejlskabet er designet til at kunne blive monteret af én person, så den egner sig perfekt for dig, som bor alene. 

Specifikationer:

 • Nem og enkel montering på vægskinne
 • Egner sig for dig med et lille badeværelse
 • Justerbare beslag til ophæng medfølger
 • Stilrent design med mat look
 • 3 praktiske hylder
 • Dimensioner: 65x45xx14,5cm (højde, bredde og dybde)

Svedbergs Holger spejlskab til badeværelset

Svedbergs Holger spejlskab til badeværelset

Går du op i indretning, og vil du gennemføre den moderne eller minimalistiske indretningsstil derhjemme, har du brug for et spejlskab til badeværelset i smagfuldt, sort/hvidt look. 

Dette elegante skab er fremstillet i metal, der giver dig lang holdbarhed på dit produkt. Skabets look er brudt med den stilfulde, sorte kant, som løber hele vejen langs frontpartiet. 

Den sorte ramme skaber et moderne udtryk, som vil komplimentere din øvrige indretning på badeværelset.

Foruden det stilrene udtryk får du også glæde af de mange opbevaringsmuligheder, som Svedbergs Holger modellen tilbyder dig. Skabet er indrettet med 3, praktiske hylder.

Det flotte spejlskab til badeværelset er perfekt for dig med smag for indretning samt for dig, som har et mindre badeværelse. Skabet er udviklet med 1 enkelt låge og har en praktisk størrelse, hvis dit badeværelse er lille eller smalt.

Ønsker du et gennemført, lyst look på dit badeværelse, kan du vælge Svedbergs Holger spejlskabet i en model, hvor rammen er hvid. 

Specifikationer:

 • Elegant design med sort ramme
 • Udført i metal der giver skabet lang holdbarhed 
 • 3 praktiske hylder
 • Ideel for dig der går op i stil og indretning 
 • Dimensioner: 45x60cm (bredde og højde)

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar