På badeværelset er der brug for god opbevaringsplads til hår- og hudplejeprodukter, håndklæder, makeup artikler og mange andre ting, som vi gør brug af på daglig basis.

A mirror cabinet for the bathroom is the smart solution, giving you both convenient and sealed storage space as well as a mirror that allows you to use your bathroom more functionally.

There are many different versions of mirror cabinet for the bathroom, and they vary in sizes, designs and prices.

Below you can get inspiration to find the bathroom cabinet with or without lights that match your wishes and needs.

NORO mirror cabinet Alva – Mirror cabinet with light for the bathroom

NORO spejlskab Alva

If you want one of the most modern solutions when it comes to bathroom cabinets with a mirror on the front, choose this NORO model with built-in light.

NORO has become a popular brand that combines the needs of the future with today’s technology. Elegance, clean lines and high functionality are the characteristics that reflect the many products that NORO has developed for the bathroom and the home.

The bathroom cabinet is designed in classic, white bottom color that can compliment any home regardless of interior design style. At the top of the cabinet is a list of the built-in light sources.

The light is in energy class A++, so you can both get the light sources in the bathroom that you need without having to worry about high costs on the electricity bill. The light is connected via the supplied cable to be connected to the power outlet.

The cabinet is 2-piece with 2 stylish doors without external handles.

The modern mirror cabinet is suitable for you with a larger bathroom.

Specifications:

 • Modern and stylish look
 • Built-in light at the top
 • 2 doors without external grip
 • Dimensions: 68.5×55.5x20cm (height, width and depth)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ifö Option – Hvidt badeværelsesskab med frontspejle og LED lys

Ifö Option

Ifö er den største producent af toiletter i Skandinavien. Den anerkendte og velrenommerede virksomhed udvikler og designer badeværelsesløsninger til både erhverv og private og er kendt for at kombinere funktionelle design med praktiske detaljer. 

Der kan være praktiske fordele ved at vælge et spejlskab til badeværelset med LED lys. Den energibesparende lyskilde er med til at holde udgifterne på din elregning nede, og du får belysning, som holder i masser af år. 

Du slipper for generende ledninger, når du vælger dette kvalitetsprodukt fra Ifö, da strømudtaget er indbygget og skjult i skabet. 

Ethvert medlem i husstanden får nem adgang til de opbevarede produkter og genstande i skabet, da lågerne er udviklet med Soft-Close. Den bløde og skånsomme lukkemekanisme sikrer, at du kan få glæde af dit spejlskab til badeværelset i mange år frem.

Badeværelsesskabet er designet i enkelt, hvidt look, som vil passe til både den moderne, den minimalistiske og den traditionelle boligstil.

Specifikationer:

 • Soft-Close på begge låger
 • Skjult strømudtag 
 • LED lys
 • Leveres med justerbare monteringsbeslag og lågegreb (kan undlades)
 • Dimensioner: 67,4x60x17,7cm (højde, bredde og dybde)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hafa GO – Funktionelt spejlskab til det lille badeværelse

Hafa GO

Når du skal vælge det bedste spejlskab til badeværelset, skal du først og fremmest være opmærksom på størrelsen og antal låger. Der findes modeller med både 1, 2 og 3 låger, der varierer i størrelse og dimensioner. 

Har du et lille badeværelse, vil modeller med en enkelt låge være ideel for dig. Du behøver ikke gå på kompromis med opbevaringsmulighederne, når du vælger en model som Hafa GO, der er designet med 3 praktiske hylder.

Det minimalistiske og stilrene skab fremstår i mat look, og har spejle på begge sider af lågen. 

Det er ikke kun de praktiske opbevaringsmuligheder, du får glæde af, når du vælger denne Hafa Go model. Spejlskabet er designet til at kunne blive monteret af én person, så den egner sig perfekt for dig, som bor alene. 

Specifikationer:

 • Nem og enkel montering på vægskinne
 • Egner sig for dig med et lille badeværelse
 • Justerbare beslag til ophæng medfølger
 • Stilrent design med mat look
 • 3 praktiske hylder
 • Dimensioner: 65x45xx14,5cm (højde, bredde og dybde)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Alterna Lita – Billigt og praktisk spejlskab i hvid højglans

Alterna Lita

Den store fordel ved at vælge spejlskab til badeværelset er, at du finder et stort og bredt udvalg af forskellige modeller. Mens nogle har indbygget lys, har andre ekstra mange hylder eller praktiske Soft-Close låger. Der er forskellige behov, når det kommer til at vælge de bedste opbevaringsløsninger til badeværelset.

Har pris stor betydning for dig, eller er du på udkig efter et supplerende skab, kan dette stilrene Alterna Lita være det rette valg. Det enkle men praktiske skab har 1 hylde og er designet i hvid højglans. 

Alterna Lita befinder sig i den billigste ende af prisskalaen for moderne badeværelsesskabe med spejle på fronten. Det kan være skabet til sommerhuset eller det ekstra skab til badeværelset derhjemme.

Skabet er smalt i designet, så det vil egne sig til de badeværelser, hvor der er mindre plads, eller hvor det er ønsket at optimere pladsen mest muligt.

Specifikationer:

 • Lav pris 
 • Stilrent design i hvid højglans 
 • 1 hylde 
 • Egner sig som ekstra opbevaringsløsning 
 • Dimensioner: 44x59x12cm (bredde, højde og dybde)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Svedbergs Holger spejlskab til badeværelset – Bedste designervalg

Svedbergs Holger spejlskab til badeværelset

Går du op i indretning, og vil du gennemføre den moderne eller minimalistiske indretningsstil derhjemme, har du brug for et spejlskab til badeværelset i smagfuldt, sort/hvidt look. 

Dette elegante skab er fremstillet i metal, der giver dig lang holdbarhed på dit produkt. Skabets look er brudt med den stilfulde, sorte kant, som løber hele vejen langs frontpartiet. 

Den sorte ramme skaber et moderne udtryk, som vil komplimentere din øvrige indretning på badeværelset.

Foruden det stilrene udtryk får du også glæde af de mange opbevaringsmuligheder, som Svedbergs Holger modellen tilbyder dig. Skabet er indrettet med 3, praktiske hylder.

Det flotte spejlskab til badeværelset er perfekt for dig med smag for indretning samt for dig, som har et mindre badeværelse. Skabet er udviklet med 1 enkelt låge og har en praktisk størrelse, hvis dit badeværelse er lille eller smalt.

Ønsker du et gennemført, lyst look på dit badeværelse, kan du vælge Svedbergs Holger spejlskabet i en model, hvor rammen er hvid. 

Specifikationer:

 • Elegant design med sort ramme
 • Udført i metal der giver skabet lang holdbarhed 
 • 3 praktiske hylder
 • Ideel for dig der går op i stil og indretning 
 • Dimensioner: 45x60cm (bredde og højde)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Allibert Nordik spejl med lys – Bedste spejlskab til de store opbevaringsbehov

Allibert Nordik spejl med lys

Har du en stor familie, eller har du brug for at kunne organisere alle dine toiletsager og hud- og hårplejeprodukter i samme skab, er dette Allibert Nordik produkt det rette for dig.

Det brede og stilfulde spejlskab til badeværelset er designet med 3 låger, og hver en låge er udviklet med praktisk Soft-Close funktion. Denne funktion er med til at forlænge levetiden på dit spejlskab, da du undgår risiko for brud på spejlene, hvis lågerne ved uheld smækkes i for hårdt. 

Lågerne har usynlige greb, der er med til at give Allibert Nordik et rent og harmonisk udtryk.

Du får masser af opbevaringsmuligheder med dette skab, der er indrettet med 2-i-1 skuffer i den nederste sektion. Derudover får du 6 glashylder i skabet, som du kan flytte rundt på, så de matcher dine opbevaringsbehov.

Det matgrå look kan skabe elegance i dit badeværelse i mange år frem, og med de mange muligheder for at organisere dine personlige ejendele kan du få glæde af Allibert Nordik i masser af år ud i fremtiden.

Specifikationer:

 • 3 låger med Soft-Close
 • Praktiske 2-i-1 skuffer og masser af opbevaringsmuligheder
 • 6 fleksible glashylder
 • Stort toiletspejl med lys

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vælg det rette spejlskab

Som du kan se herover, findes der mange forskellige udgaver af spejlskab til badeværelset, og de varierer i størrelser, designs og priser. 

Du har forhåbentligt fået en smule inspiration, så du nu kan vælge det helt rette spejlskab til dit hjem.

Læs også vores artikel om: Spejle til badeværelse – her er de 7 bedste badeværelsesspejle til dit hjem

Se også Spejlskabe med og uden lys – Se udvalget af flotte spejlskabe til badeværelset skrevet af primabolig.dk.

Se vores artikel om: Glasdør til bad – Funktionelle og moderne brusedøre i glas

Denne side er anmeldt af: Trine M. Madsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar