Der er både praktiske og stilmæssige fordele ved at vælge en glasdør (eller brusedør som den også betegnes) til badet derhjemme. Fremfor at generes af bruseforhæng, som slutter sig tæt til kroppen, når du er i bad, får du større frihed med en formfast brusedør i glas. 

En glasdør er med til at skabe stil og elegance på dit badeværelse, og har du en moderne indretning i hjemmet i forvejen, eller er du inspireret af den moderne New Yorker stil, er en glasdør til badet et must. 

Herunder finder du inspiration til at vælge den glasdør til badet derhjemme, som matcher dine ønsker og dit budget.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Skoga brusedør (lige) – Kvalitetsglasdør til brusekabinen

Skoga brusedør (lige) - Kvalitetsglasdør til brusekabinen

Går du efter en glasdør til badet i bedste kvalitet, der skal kunne skabe stil og funktionalitet i mange år frem, skal du forholde dig til materialerne på både glasset og de forskellige monteringselementer. 

Denne brusedør er skabt med de bedste og mest slidstærke elementer på markedet, som anvendes til glasdøre til badeværelser. 

Døren fra kvalitetsbevidste Skoga er bygget op med frostet glas og aluminiumslementer. Disse elementer skaber tilsammen et moderne og minimalistisk look, og er derudover med til at øge brusedørens modstandsdygtighed og forlænge dens levetid. 

Du får et væld af valgmuligheder, når du vælger en Skoga glasdør til badet. Skoga hører til under Svedbergs, der er kendt for sit store produktudvalg og mange valgmuligheder i forhold elementer og designs. Du kan vælge mellem forskellige håndtag, så du får et design, der matcher din indretningsstil i hjemmet. 

Har du brug for supplerende tætningslister, kan du finde tilbehør til din glasdør til bad hos Silvan og andre store byggemarkeder. Med de vendbare hængsler bestemmer du selv, i hvilken retning din glasdør til badet skal åbne og lukke. 

Specifikationer:

 • Klart, frostet glas (hærdet sikkerhedsglas)
 • Aluminiumselementer omkring fronten
 • Vendbare hængsler 
 • 10 års garanti fra producentens side

Dansani Match halvrund brusedør – Bedst valg til pladsoptimering på badeværelset

Du behøver ikke fravælge de elegante og praktiske glasdøre til brusebadet, selvom du har et lille badeværelse. Brusedøre i glas fremstilles i forskellige udgaver, så du kan vælge den model, der giver størst anvendelsesværdi på dit badeværelse.

Har du et lille badeværelse, eller ønsker du at optimere pladsen, skal du vælge en glasdør til badet, som kan åbnes helt (både indad og udad). 

Denne model fra Dansani giver dig mulighed for at vælge den løsning, som passer bedst til dine behov i badet. Det er en halvrund dør, og du vælger selv, om du bestiller 1 eller 2 døre. Du skal vælge 2 døre, hvis du vil have en komplet, halvrund løsning omkring dit bad.

Det er ikke kun det praktiske og pladsoptimerende design, du får glæde af ved at vælge denne Dansani Match brusedør. Dørene befinder sig i den laveste ende af prisskalaen for moderne og funktionelle døre i glas til brusekabinen.

På hver dør er der monteret et stilrent håndtag, så ethvert medlem i husstanden nemt kan komme ud og ind i badet. 

Specifikationer:

 • Halvrund dør i klart glas
 • Budgetvenlig pris
 • Praktisk håndtag
 • Dørene kan åbnes helt både indad og udad

Scanbad Match A svingdør – Glasdør til badet der kan kombineres efter kundeønsker

Badeværelser har mange forskellige størrelser, og indretningen af dem skal matche beboernes ønsker og praktiske behov. 

Når du vælger et Scanbad Match produkt, får du frie rammer til selv at sammensætte den løsning omkring din bruseniche, som passer til dig. 

Scanbad Match Brus er en serie af 8 grundmoduler, som kan kombineres på kryds og tværs. Du kan sammensætte modulerne, så du får en løsning, der opfylder dine indretningsdrømme.

Du kan vælge mellem sidepaneler, foldedøre, nichedøre og flere andre elementer.

Det smarte ved Scanbads moduler er, at de alle er vendbare. Dermed kan du selv bestemme, om din dør skal være høje- eller venstrevendt.

På trods af de smarte og funktionelle designs samt den høje kvalitet på elementerne, sælges Scanbad Match A svingdøren samt de øvrige moduler til konkurrencedygtige priser.

Du kan gøre brug af den kundevenlige løsning i forbindelse med nybyggeri eller dit renoveringsprojekt i hjemmet. 

Monteringen foregår nemt og enkelt, da modulerne har mange justeringsmuligheder, der kan kompensere for ujævne gulve eller skæve overflader på badeværelsesvæggene. 

Specifikationer:

 • Kan sammensættes med de øvrige moduler fra Scanbad Match Brus serien 
 • Alle moduler er vendbare
 • Du kan sammensætte din egen personlige badeværelsesløsning
 • Budgetvenlige priser
 • Fleksible justeringsmuligheder som kompenserer for skæve eller ujævne overflader

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bathlift Mångsidig Rak brusehjørne – Brusedør i klart glas til budgetvenlig pris

Bathlife Mångsidig Rak brusehjørne

Der findes et stort udvalg af glasdøre til badeværelser på det danske marked, hvilket afspejler den store efterspørgsel. Det store udvalg er en fordel for dig som forbruger, da du kan vælge den model, som passer til dine ønsker og ikke mindst dit budget. Der findes glasdøre til brusekabiner i alle prisklasser.

Vil du have en funktionel brusedør til en lav pris, er denne Bathlift Mångsidig Rak et godt valg.

Døren er fremstillet i hærdet glas, som gør den modstandsdygtig overfor hverdagens slid.

Nederst på døren er der monteret en gummiliste, som skåner dit badeværelsesgulv. 

Det er muligt at åbne døren helt, så du kan få maksimal frihed på dit badeværelse. Dette har stor, praktisk værdi for dig, som har et lille eller smalt badeværelse, og hvor det er ønsket at optimere pladsen mest muligt.

Afhængig af hvordan vinklen på dit badeværelse er, kan du selv i forbindelse med montering vælge, om døren skal være højre- eller venstrevendt.

Med Bathlift Mångsidig Rak får du en enkel og stilren glasdør og brusehjørne, som kan passe ind til ethvert badeværelse.

Specifikationer:

 • Klassisk brusehjørne 
 • Gummilister i bunden 
 • Døren kan åbnes helt
 • Mulighed for både høje- og venstrevendt åbning af glasdøren 
 • Lav pris 

Strømberg Baden Slide skydedør – Moderne og funktionel skydeglasdør til badet

Strømberg Baden Slide skydedør – Moderne og funktionel skydeglasdør til badet

Vil du have en af de nyeste løsninger på markedet for glasdøre til badet, skal du vælge en skydedørsmodel, der giver dig masser af frihed og funktionalitet. 

Med denne Strømberg Baden Slide model kan du gennemføre din drøm om en stor bruseniche.

Producenten specialfremstiller din skydedørsløsning til badeværelset efter din ønsker og mål. 

Skydedøren fungerer sammen med et fast segment. Elementerne til montage er i krom, der skaber et tidløst og stilfuldt look om hele skydedørsløsningen. 

Med denne elegante og funktionelle skydedør fra Strømberg Baden får du de mest fleksible og frie badeforhold i mange år frem.

Denne model er højrevendt. Når du ønsker en skydedørsløsning, skal du være opmærksom på, hvordan døren og det fastmonterede segment fungerer sammen. Du kan også finde venstrevendte modeller hos Strømberg Baden.

Specifikationer:

 • Moderne løsning med skydedør i klart glas
 • Egent for dig med et stort badeværelse
 • Specialfremstilles på mål
 • Hærdet glas for lang holdbarhed 
 • Findes både som højre- og venstrevendt model

Hvilken glasdør til badet skal jeg vælge?

Der er flere elementer, du skal tage i betragtning, når den rette brusedør i glas skal vælges til din bruseniche. Først og fremmest skal du vælge en model og et design, som matcher størrelsen og indretningen på dit badeværelse. De fleste moderne bruseglasdøre er designet funktionelt, så du selv vælger, om de skal være højre- eller venstrevendte. Der findes både lige og buede glasdøre. Det er en smagssag at vælge faconen på døren. Vil du have mest mulig frihed på dit badeværelse, skal du sikre dig, at din dør kan åbnes helt, så du frigør pladsen omkring brusenichen, når der ikke tages bad. De smalleste døre måler 70cm i bredden, mens du kan finde døre og skydedøre med bredder på op til 160cm. 

Se vores artikel om: Badeforhæng | 20 pæne eller sjove badeforhæng til badeværelset

Se også: Brusekabine uden paller: monteringsforhold, detaljerede instruktioner skrevet af dan.lawrenceconstructionsite.com

FAQ

Kan jeg sætte en glasdør på et badekar?

Ja, du kan sagtens sætte en glasdør på dit badekar. Det kan have en række fordele, da det blandt andet er med til at holde vandet mere nede i badekarret. En glasdør tillader også, at der kommer mere lys ind i modsætning til et badeforhæng.

Hvor meget koster glasdøre til brusenicher?

Der findes i dag et kæmpe udvalg af glasdøre til brusenicher, hvorfor det er svært nøjagtigt at sige, hvor meget sådan en koster. Generelt kan du dog finde glasdøre, som koster fra 1.000 kr. og opefter. På denne måde kan du finde en glasdør, der passer til dit budget.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en glasdør til brusenichen?
Når du skal købe en glasdør til din bruseniche, så er det specielt størrelsen, du skal være opmærksom på. Det er nemlig vigtigt, at din glasdør kommer til at passe til målene på din bruseniche, sådan at du ikke risikerer, at din glasdør og bruseniche ikke passer til hinanden.
Holder rammeløse brusevægge vandet inde?

Ja, rammeløse brusevægge holder vandet inde i badet, så du ikke risikerer, at der kommer vand ud på gulvet i badeværelset. Selvom der er små åbninger omkring hængslerne, så er risikoen for, at der kommer vand ud her, ganske lille – medmindre du holder strålen direkte rettet imod det.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar