Et af de mest anvendelige produkter i boligen er uden tvivl badeforhænget, for uden det kommer du lynhurtigt til at svine og sprøjte vand over det hele, når du tager et bad. Men der findes mange forskellige former for badeforhæng, og dem skal vi se på i dette indlæg. 

Det kan godt være svært at finde et badeforhæng, der passer perfekt til dig, men vi har her udvalgt 7 forskellige badeforhæng, der alle kan give noget helt unikt til dit badeværelse. 

Du kan samtidig nemt og hurtigt udskifte badeforhænget på dit badeværelse, hvis du har brug for, at der skal ske noget nyt med indretningen, og du gerne vil have en ny stil på dit badeværelse. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Hvad du bør overveje, før du køber badeforhæng:

Materiale: Du bør overveje hvilket materiale dit badeforhæng er lavet i. Der er stor forskel på holdbarhed, samt funktionerne afhængigt af materialet. Nogen badeforhæng er vandafvisende, andre kan tåle maskinvask mm. Du bør derfor gøre dig nogle overvejelser om hvad du ønsker dit badeforhæng skal kunne.Design: Du bør overveje hvordan dit badeforhæng bør se ud for at det passer bedst ind i dit badeværelse. Du skal gøre op med dig selv om du ønsker et badeforhæng som har et minimalistisk design som evt. har samme farve som væggene, eller om du måske ønsker at gå i den anden retning med sjove og komiske designs.Pris: Pris og kvalitet hænger særligt godt sammen når det kommer til badeforhæng. Dit badeforhæng kommer til at skulle gå igennem meget fugt og slag. Det kan derfor godt svare sig at købe et dyrere badeforhæng, da det kan holde i længere tid end de helt billige.

Ferm Living Chambray – Stribet og skandinavisk design i bomuld

Ferm Living Chambray

Chambray er et dekorativt og funktionelt badeforhæng fra Ferm Living. Badeforhænget har et moderne stribet mønster i fine kontrastfarver, der skaber en flot effekt. 

Det populære brand Ferm Living er kendt for deres skandinaviske design, der er iøjnefaldende og samtidig bidrager til en rolig atmosfære. Chambray badeforhænget passer smukt på den beskrivelse. 

Med Chambray badeforhænget får du ikke et koldt plastikprodukt, der klæber sig til kroppen. Som navnet antyder, er materialet 100 % bomuld Chambray. Bomuld er et luksuriøst naturmateriale, som signalerer kvalitet. Chambray minder om klassisk denim, men med en finere vævning. Takket være vævningen er nuancen lysere end ved denim. 

Stoffet giver forhænget et blødt og indbydende udtryk. Forhængets materiale og fald giver associationer til et almindeligt stofgardin. Indersiden har fået vandafvisende imprægnering, så tekstilet ikke suger vandet indvendigt. Belægningen er også med til at forlænge tekstilets levetid og farve. 

Ønsker du dig et badeværelse, hvor stilen er gennemført, og atmosfæren afslappende? Så er Chambray badeforhænget det rette for dig. Det klassiske badeforhæng er let at få til at passe sammen med rummets andre farver og materialer. 

Ferm Living har sørget for, at komforten og praktikken er i orden. Badeforhænget er let at rengøre, og det kan maskinvaskes ved 30C skånvask. Du kan forvente, at det krymper cirka 5 %.

Når alt tages i betragtning – kvalitet, design og funktionalitet – har Chambray badeforhænget en virkelig favorabel pris. 

Specifikationer:

 • Bredde: 160 cm
 • Højde: 205 cm
 • Maskinvask: Op til 30 grader

Der kan være en tendens til, at alt i hjemmet bliver meget kedeligt og neutralt, og hvis du helt har lyst til at bryde det mønster, kan du købe dette sjove badeforhæng fra Ridder med skøre ananas på. 

På badeforhænget kan du se ananas med solbriller på, der står ved en strand. Det er et meget grafisk badeforhæng, hvor der virkelig er knald på farverne, og hvor du ikke kan lade være med at blive i godt humør, når du ser på de sjove ananas figurer. 

Badeforhænget passer til simple badeværelser, hvor der skal sættes lidt ekstra farve på. 

Specifikationer:

Mål: 180 x 200 cm
Materiale: 100% polyester
Vandafvisende og høj slidstyrke

Ferm Living badeforhæng Chambray Blue – anderledes badeforhæng i blødt bomuld

badeforhæng

Hvis du gerne vil have en anderledes type badeforhæng på badeværelset, er dette fra fantastiske Ferm Living et rigtig godt bud. Her får du nemlig et badeforhæng, der er lavet af 100 % bomuld og som er lavet på en sådan måde, at det ligner blåt denim stof. 

Der er en stor fordel i at have et badeforhæng i bomuld i stedet for andre almindelige materialer, da bomuld ikke klistrer fast til kroppen på samme måde som eksempelvis polyester kan gøre det. 

Samtidig giver dette badeforhæng dig et mere nedtonet look end mange andre badeforhæng, da det ikke skinner men i stedet for ser simpelt og sofistikeret ud. 

Specifikationer:

Mål: 160 x 205 cm
Maskinvask: Maks. 30 grader
Kan krympe 5% i vask
Materiale: 100% bomuld chambray

HAY Aquarelle badeforhæng Vertikal Buttercup – simpelt og smukt badeforhæng i gule nuancer

badeforhæng

HAY er kendt for at lave flot design, og det får du også en smag for med dette flotte badeforhæng fra mærket i Buttercup design. Dette badeforhæng har flotte vertikale striber i forskellige gule nuancer, der nemt blender sammen og giver dig et varmt og roligt look, der vil gøre dig i godt humør hver morgen, når du skal i bad. 

Dette badeforhæng er lavet af vandtæt polyester, der skaber et flot og neddæmpet look, der ikke bliver for meget. Du kan både få det med vertikale eller vandrette striber, og der er tre forskellige nuancer af gul i dette badeforhæng. 

Det vil passe godt ind i et badeværelse, der ellers er lyst og hvor der er plads til at komme lidt varme på. Du kan indrette resten af badeværelset med nogle gule blomster, så det hele kommer til at passe godt og flot sammen. 

Badeforhænget måler 200 x 180 cm.

Specifikationer:

 • Mål: 200 x 180 cm
 • 2-5 dages leveringstid hos Moodings
 • Farve: Eukalyptus

Ferm Living Badeforhæng Chamnbray – simpelt badeforhæng i sandfarve med et grid mønster

badeforhæng

Ferm Living er kendt for at skabe produkter til hjemmet, hvor der altid er fokus på både funktionalitet og design. Dette flotte badeforhæng fra Ferm Living er lavet på en speciel måde og er ikke gjort af det samme stof som andre badeforhæng – bogstaveligt talt. 

Dette forhæng er nemlig lavet i økologisk bomuld, som er et godt stof at bruge, da det ikke kommer til at klistre fast til kroppen på den måde, du sikkert har prøvet med andre badeforhæng. Samtidig har det fået en belægning af akryl på indersiden, der gør det vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig om at få vand udover hele badeværelset. 

Hvis du er på jagt efter et flot badeforhæng i varme toner, der ikke ser ud som de fleste andre, så er dette den rette løsning. Du kan tilmed vaske det i maskinen ved 30 graders skånevask. 

Specifikationer:

 • Mål: 160 cm x 205 cm
 • Maskinvask: 30 grader
 • Materiale: Økologisk bomuld med akryl belægning

Van der P badeforhæng – ekstra stort badeforhæng 230 cm

badeforhæng

Det kan være svært at finde et badeforhæng, der er stor nok, hvis du har det behov. Mange badeforhæng måler max op til 200 cm, men hos Van der P kan du få et badeforhæng i 230 cm som dette flotte, hvide badeforhæng. 

Det kan sagtens være sjovt at have diverse motiver på sit badeforhæng, men nogle gange er det også bare rart at vælge et badeforhæng i en simpel farve, så du kan dekorere badeværelset på en anden måde uden at skulle få det hele til at matche dit badeforhæng. 

Dette forhæng er lavet i højeste kvalitet som det, du kan finde på hoteller rundt omkring i landet. Der er taget højde for miljøet, og du får badeforhænget i en størrelse, der hedder 180 cm x 230 cm. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 230 cm
 • Farve: Hvidt
 • Kalkafvisende bundsøm

Van der P badeforhæng – når du har brug for et stort badeforhæng i 220 cm 

badeforhæng

Van der P laver gode badeforhæng i store størrelser, når du har brug for det. Hvor de fleste badeforhæng ikke bliver længere end 200 cm, er dette badeforhæng 220 cm i længden. Det kan være nødvendigt til visse badeværelser, og så er det heldigt, at du kan skaffe dig dette flotte badeforhæng. 

Forhænget er lavet i god kvalitet og kan derfor holde i mange år frem. Det er fremstillet på en miljørigtig måde og har den kvalitet, du ville finde på et hotel. 

Specifikationer:

 • Mål: 270 x 220 cm
 • Farve: Hvid
 • Kalk afvisende bundsøm

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Ridder sjovt badeforhæng Zebra – et badeforhæng til dyreelskeren med flot zebra print 

badeforhæng

Hvis du er meget glad for eksotiske dyr og samtidig gerne vil have et badeforhæng til din bruser, hvor der ikke sker alt for meget, men som alligevel passer godt ind i din smag, så er dette Zebra badeforhæng fra Ridder et godt bud. 

På billedet ses en stor zebra og dens unge. Da zebraen er et dyr, der kun er hvidt og sort, er der ikke andre farver på selve badeforhænget. Det gør det på sin vis minimalistisk og simpelt, selvom der er en illustration af dyr på det. 

Den nederste side på badeforhænget er gjort tungere, så det kommer til at falde flot, når du går i bad. Samtidig er det imprægneret med vandafvisende materiale, så du kan være sikker på, at der ikke kommer vand ud i dit badeværelse. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Farve: Hvid og sort
 • Materiale: 100% polyester

Sealskin badeforhæng Clear – gennemsigtigt badeforhæng i simpel stil til dem, der ikke er blufærdige

badeforhæng

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have et gennemsigtigt badeforhæng, og hvis det er sådan et, du er på udkig efter, er dette fra Ridder en god løsning. Det er nemlig meget gennemsigtigt og er ikke designet med så mange andre ting for øje end bare at lave et funktionelt og flot badeforhæng, der vil klæde de fleste badeværelser. 

Det er der kommet dette Clear badeforhæng ud af, der netop giver dig et flot badeforhæng, der ikke efterlader noget op til fantasien, når du går i bad. Derfor er det ofte ikke blufærdige mennesker, der vælger denne type badeforhæng. Men hvis du bor alene, kan du stadig sagtens vælge netop denne type. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Farve: Transparent
 • Vandtæt

Sealskin badeforhæng Amor – bliv forelsket i livet igen med dette flotte badeforhæng med hjerter

badeforhæng

Sealskin har lavet en række flotte badeforhæng med fine motiver, og herunder finder du også dette fine Amor badeforhæng, der er beklædt tæt med hjerter i forskellige farver: rød, grå og lyserød. 

Der er ikke noget skønnere end kærlighed, og derfor er dette badeforhæng helt perfekt til dig, der gerne vil mindes om kærligheden og gerne vil starte din dag i godt humør under bruseren. 

Selve hjerterne er tegnet på en minimalistisk måde, hvilket samtidig gør dette badeforhæng dejligt moderne. Det er skabt af 100 % polyester og kan vaskes i maskine ved 30 grader. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Maskinvask: 30 grader
 • Materiale: 100% polyester

Sealskin badeforhæng med uglemotiv – hyggeligt badeforhæng med søde ugler på 

badeforhæng

Det kan hurtigt blive kedeligt med mange badeforhæng, der blot er fremstillet i en farve. Derfor er det altid sjovt at vælge et forhæng med et flot eller sødt motiv på, så du kan blive i godt humør, når du skal gå i bad. 

Dette badeforhæng fra Sealskin er lavet med søde ugler på, der sidder ganske tæt. Uglerne er holdt i blå nuancer, hvorfor du også får lidt farve på hverdagen ved at vælge netop dette badeforhæng. 

Det er lavet af PEVA stof, og kan kun håndvaskes, hvis det trænger til at blive gjort rent. Badeforhænget måler 180 cm x 200 cm. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Materiale: PEVA stof
 • Farve: Blåt

Sealskin badeforhæng Lyrics – Sjovt citat på dit badeforhæng til den livsglade 

badeforhæng

Er der noget bedre, end at synge i badet? Rigtig mange holder af at synge, når de går i bad, og det er der absolut ikke noget i vejen for. Derfor er dette badeforhæng meget sjovt, da det er lavet med et fint lille citat på, hvor der står ”There is no place like my shower”. 

Så hvis du gerne vil starte dagen med et godt bad og en påmindelse om, at det er skønt at være i netop dit badeværelse, så er dette badeforhæng helt perfekt til dig. Det oser nemlig livsglæde, og det er altid en god idé at blive mindet om. 

Derudover er forhænget lavet af vandafvisende polyester, og du har mulighed for at vaske badeforhænget ved 30 grader, hvis det trænger til at blive gjort rent. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Maskinvask: 30 grader
 • Materiale: Vandafvisende polyester

Ridder California – Unikt design med sydlandsk elegance

Ridder California

Gør badeværelset personligt med Ridder California badeforhænget med et dekorativt motiv. Printet skaber en sydlandsk atmosfære i rummet med palmetræer, strand og klar himmel. Drøm dig væk fra hverdagens pligter og gøremål med det enestående forhæng i høj kvalitet. 

Badeforhænget har et moderne retro-præg, som var der lagt et filter over motivet. På stilfuld vis er farverne nedtonet og forvrænget en smule. Det gør designet endnu mere harmonisk og unikt. Forhænget er velegnet til dig, der ønsker et overraskende moment i badeværelset, men på en elegant og ikke aggressiv måde. 

Ridder er kendt for at udvikle flotte og funktionelle design, og California badeforhænget er ingen undtagelse. Forhængets fire motiver har form som surfbræt. Den hvide baggrund giver designet et rent og tidløst udtryk.

Badeforhænget er fremstillet i 100 % polyester, som er et populært valg af materiale til badeforhæng. Det er let at rengøre og vedligeholde og tåler fugt i rummet. For at opnå en ideel vandafvisende effekt er materialet imprægneret. 

Badeforhænget kan renses kemisk og tåler vask ved et skåneprogram på op til 30oC. Det kan også tørretumbles, og ved lav temperatur kan det stryges. Strygning vil dog nok blive nødvendigt, for polyester er kendt for at have minimal krøltendens. 

Der er huller med plastikkant til badeforhængsringe. Ringe medfølger ikke i købet, så her er fri mulighed for at vælge dem i den stil, du foretrækker. De fås i forskellige udformninger, farver og materialer. 

Specifikationer:

 • Bredde: 180 cm
 • Højde: 200 cm
 • 100% vandafvisende
 • Kanter sømmet på alle sider

Ridder badeforhæng New York – badeforhænget til dig, der elsker New York City 

badeforhæng

Hvis du nogensinde har været i New York City, er det nok enten en by du elsker eller hader. Rigtig mange mennesker bliver helt forelskede i New York og det vilde liv, der er i byen altid. Det er virkelig byen, der aldrig sover. 

Hvis du er vild med New York, er dette badeforhæng lige noget for dig. Der er nemlig de ikoniske gule taxaer, der suser ned gennem gaden påtrykt, mens resten af byen er holdt i sort/hvid. Det giver et flot spil i badeforhænget, som er med til at give dig en påmindelse om den vilde by i USA. 

Badeforhænget er lavet af polyester og designet er påtrykt i en høj kvalitet, så du kan se de mange forskellige detaljer. Du kan vaske det ved 30 grader, når det trænger. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Materiale: 100% polyester
 • Imprægneret og vandafvisende
 • Kan stryges på lave temperature
 • Maskinvask: Op til 30 grader

Ridder badeforhæng Slow Down – sødt og lyserødt badeforhæng med en god påmindelse

badeforhæng

Det er altid hyggeligt at få en god påmindelse, når du skal i bad, og derfor er dette badeforhæng fra Ridder også en sjov idé, hvis du gerne vil have et badeforhæng, der kan give dig et smil på læben hver morgen. 

Dette badeforhæng fra Ridder er lyserødt, hvilket i sig selv er en skøn farve, der altid giver gode vibrationer fra sig. Derudover ligger der et sødt dovendyr nederst på badeforhænget, og ordene ”slow down” er skrevet på. 

En god og hyggelig påmindelse om ikke at have så travlt, som de fleste af os sikkert kan bruge på en travl morgen. Badeforhænget er lavet af polyester, og det vejes ned i den nederste syning, hvilket giver det et flot fald. 

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Materiale: Polyester
 • Kan stryges
 • Maskinvask: Op til 30 grader

Sealskin badeforhæng Prisma – simpelt og gennemsigtigt badeforhæng med prismer 

badeforhæng

Der er stor forskel på, hvad folk er til, når det kommer til badeforhæng. Nogen vil gerne have det holdt helt simpelt, mens andre gerne vil have et badeforhæng med et flot motiv på. Og andre igen vil gerne have et gennemsigtigt badeforhæng. 

Hvis du tilhører den sidste kategori, er dette flotte badeforhæng fra Sealskin nok noget for dig. Det er nemlig gennemsigtigt, men er alligevel beklædt med flotte prismer, der både tilføjer lidt personlighed til badeforhænget, men som også sørger for, at det ikke er helt gennemsigtigt. 

Det vil derfor ikke være muligt for en anden person, der er på badeværelset mens du er i bad, at se detaljer med nærmere omridset af din krop. Kan være perfekt til det nyforelskede par eller til dig, der ikke er blufærdig. 

Specifikationer:

 • 180 x 200 cm
 • Materiale: PEVA
 • Vandtæt
 • Ophængningsringe medfølger ikke

Ridder badeforhæng Palm Beach – tag på ferie til stranden hver morgen, når du går i bad

badeforhæng

Det er altid dejligt at blive i godt humør om morgenen, og det kan du blive med dette flotte badeforhæng fra Ridder, der har et flot motiv af en stor palme på stranden. De fleste af os kan godt lide denne slags dejlige solferier, og derfor er det skønt at blive mindet om med sådan et flot badeforhæng på badeværelset hver morgen. 

Badeforhænget er skabt af 100% polyester, der naturligvis er vandafvisende og dermed kommer til at være den perfekte løsning, når du skal i bad. Motivet er printet i høj kvalitet, så du rigtig kan se de mange forskellige detaljer. 

Hvis du har behov for at vaske det, kan det klares på 30 grader i vaskemaskinen uden problemer. 

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Materiale: 100% polyester
 • Imprægneret og vandafvisende
 • Høj slidstyrke
 • Maskinvask: 30 grader

RIDDER sjovt badeforhæng Funanas – anderledes badeforhæng med ananas 

badeforhæng

Zone badeforhæng Drops – flot og unikt badeforhæng med flotte dråber 

badeforhæng

Hvis du er mere til et minimalistisk udtryk, men stadig gerne vil have et badeforhæng, hvor der sker lidt, så er dette fra Zone en rigtig god mulighed. Det er nemlig lavet i en simpel hvid farve, men beklædt med flotte dråber i petroleumsgrøn, der bliver større og større i størrelsen jo længere mod bunden af badeforhænget, du kommer. 

Det giver lidt spil i badeforhænget, selvom det stadig er meget minimalistisk og perfekt til et badeværelse, hvor du gerne vil holde alting neutralt. 

For at få alt til at spille sammen og passe sammen i farverne, kan det være en god idé at købe nogle håndklæder i petroleumsgrøn, så det hele hænger godt sammen og passer sammen. 

Specifikationer:

Størrelse: 180 x 200 cm
Materiale: Polyester
Designer: Anne Skyrum Høgfeldt

Ilva Ajay badeforhæng – flot badeforhæng med blomster design i grå nuancer 

badeforhæng

Det er altid en god idé at få lidt spil ind i hjemmet, og det kan du gøre med dette flotte badeforhæng fra Ilva i deres Ajay serie, der fås med forskellige motiver. Dette flotte motiv er holdt i en mørk grå baggrund, der er beklædt med meget naturtro hvide blomster, der giver et flot spil i badeforhænget. 

Det er ligesom at se et stort billede, og det er holdt meget minimalistisk, selvom alle farverne er fjernet fra billedet, og det er holdt i grå og hvide toner. Hvis du gerne vil have lidt minimalistisk spil ind i badeværelset, så er dette badeforhæng fra Ilva et rigtig godt valg. 

Badeforhænget er lavet af polyester og måler 140 x 200 cm. 

Ilva Ajay badeforhæng – badeforhæng med flot jungleprint til det moderne badeværelse 

badeforhæng

I samme serie Ajay fra Ilva, kan du også få denne version af et badeforhæng med et flot prin på. Denne gang er der lidt flere farver på, og her får du et badeforhæng med flotte palmer og planter i hvad der bedst kan beskrives som et flot jungleprint. 

Dette badeforhæng er ikke til at gå fejl af, da det vil tilføje noget flot liv til dit badeværelse, der kan være meget eftertrængt, hvis dit badeværelse er hold i meget simple, hvide nuancer. 

Da dette badeforhæng har hvide detaljer øverst, hvor plante-printet ikke når helt op, vil det passe godt ind i et badeværelse, der ellers er holdt i hvide nuancer. 

Du får her et badeforhæng i polyester, der måler 140 x 200 cm.

Atenas badeforhæng Van – badeforhæng med flot illustration for den rejseglade 

badeforhæng

Det er altid en god idé at vælge et badeforhæng med lidt historie og personlighed bag. Dette flotte Atenas badeforhæng er lavet med en flot illustration på af det populære ”Folkevognrugbrød” som er en gammel form for van, der blev designet af Folkevogn for mange år siden. 

Den blev enormt populær, og i dag er det en af de køretøjer, som de fleste drømmer om at rejse verden rundt i, da den bagerste del kan laves om til sovepladser. Den er altså symbolet på den ultimative frihed, og denne flotte illustration er derfor perfekt til badeværelset hos den rejseglade, der drømmer om netop sådan en tur.

Badeforhænget måler 180 x 200 cm og er fremstillet af 100 % polyester. 

Atenas badeforhæng Bath Time – gennemsigtigt badeforhæng med flotte illustrationer

badeforhæng

Hvis du er på udkig efter et gennemsigtigt badeforhæng, er dette fra Atenas den helt rette løsning. Dette sjove badeforhæng er lavet på en simpel måde, hvor selve forhænget er helt gennemsigtigt, og badeforhænget er kun prydet med nogle simple illustrationer af forskellige produkter, du finder på badeværelset. 

Det gør, at forhænget passer perfekt ind og giver dig gode associationer til netop at være i bad. Der er mange forskellige illustrationer på dette badeforhæng. 

Det er meget forskelligt, om man kan lide gennemsigtige badeforhæng eller ej. Hvis du er meget komfortabel ved at være nøgen, er det ikke noget problem med et gennemsigtigt badeforhæng, men mere blufærdige typer vil måske ikke føle sig tilpas med et. 

Badeforhænget måler 180 x 200 cm.

Det Periodiske System – Originalt og udbytterigt design

Det Periodiske System

Skab et unikt udtryk i dit badeværelse med dette stilfulde badeforhæng med det periodiske system. Forhænget giver rig mulighed for at blive ekspert i alle grundstofferne. Samtidig forvandles et almindeligt gøremål som badning til et underholdende moment i hverdagen. 

Det udbytterige motiv er trykt på forsiden af badeforhænget. Det har en flot farvekombination, som skaber blikfang i rummet og giver stemningen et løft. Farverne er blå, orange, grøn, rød og lilla. De inddeler fint og tydeligt tabellens grupperinger og gør det nemt for dig at overskue systemet. Baggrunden er i klassisk hvid, som hører hjemme på badeværelset.  

Et badeforhæng er jo ikke alene for blikfangets skyld, men har også et praktisk formål. Først og fremmest skal det skærme for vandet, så det forbliver i brusekabinen, og du kan træde ud på en tør gulvmåtte. Netop det klarer badeforhænget her til perfektion. 

Forhænget er fremstillet i 100 % polyester, som har en skærmende effekt. Polyester er et fordelagtigt materiale, fordi det er nemt at vedligeholde. Det kan let og hurtigt skylles, og det er egnet til maskinvask. Samtidig kan det tåle større mængder af vand og fugt i badeværelset. Materialets skærmende funktion betyder også, at du kan holde varmen i badet, når vandet er slukket. 

Imponer dine gæster, og giv dem et smil på læben med dette tilpas nørdede produkt. Med det enestående motiv kan du både udvide dit intellekt og udvise personlighed.

Badeforhænget måler 180 x 180 centimeter.

Badeforhæng til alle

Med andre ord findes der et badeforhæng til enhver forskellig person, og vi er jo alle sammen forskellige. Derfor har vi i dette indlæg forsøgt at finde så mange forskellige slags badeforhæng, så der er noget til enhver smag. 

Når du køber et badeforhæng, er det vigtigt, at du først og fremmest er sikker på, at størrelsen passer godt til dit badeværelse. Det kan du måle, inden du klikker ”køb” på en af de sider, vi har henvist til.

Samtidig er det en god idé at holde øje med, om der medfølger ringe til badeforhænget, så det kan hænges op. Ofte medfølger de ikke, og derfor skal du finde nogle, der passer godt ind i din stil. Det samme gør sig gældende med en badestang, som du også for det meste selv skal skaffe ved siden af. 

Der er masser af muligheder, så du kan få det præcis, som du ønsker. 

Hvad er et badeforhæng med rynkebånd?

Der findes badeforhæng i mange materialer og designs. Et af de meget populære designs er badeforhæng med rynkebånd. Badeforhæng med rynkebånd er ikke bare flotte, men også praktiske. Rynkebåndene sørger for at dit badeværelse ikke svømmer over i vand når du har været i bruseren eller badekaret. Elsker du varme bade som mange gør, så kan rynkebånd hjælpe med at holde den varme damp inde i badet, så der er dejlig varmt under hele badet.

FAQ

🧐 Er et badeforhæng af stof eller plastik bedst?

Hvorvidt et badeforhæng af stof eller plastik er bedst, det er et spørgsmål om smag. Nogle mennesker foretrækker, at deres badeforhæng er af plastik, da det naturligt er mere vandafvisende end stof. Andre mennesker foretrækker dog det mere naturlige look, som et badeforhæng af stof skaber.

🤔 Hvor ofte bør jeg skifte mit badeforhæng?

Generelt er det ikke nødvendigt at udskifte dit badeforhæng særligt ofte, hvis du husker at vaske det – gerne én gang hver anden måned. Hvis du dog foretrækker, at der ofte sker noget nyt i indretningen, så kan udskiftning af badeforhænget være en sjov måde at gøre det på.

🤓 Hvor beskidt er et badeforhæng?

Badeforhæng er ofte en ting, som man kan have en tendens til at overse i ens rengøring, hvilket resulterer i, at de ofte er meget beskidte. De tiltrækker nemlig bakterier, sæberester og kalk fra badet. Derfor anbefales det, at du vasker dit badeforhæng ca. én gang hver anden måned.

🤩 Hvordan kan jeg regne ud, hvilken størrelse badeforhæng jeg skal bruge?

Du kan finde frem til, hvilken størrelse badeforhæng du skal bruge, ved at måle den afstand, som forhænget skal dække ved badet. Når du har gjort det, så er det godt lige at tilføje lidt ekstra længde på hver side, sådan at badeforhænget kan dække helt ind til væggen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar