Lune sommeraftener med gode venner, et godt glas vin og duften af nyslået græs. Hvad med at nyde den perfekt sommeraften siddende omkring et rundt havebord, med dem man holder aller mest af? 

Med et rundt havebord får du mange fordele, som du ikke vil undvære, når først du har fået fingrene i et skønt, rundt havebord til terrassen. Med et rundt bord sidder du tæt på alle dine gæster således, at du kan snakke med lige den du har lyst til, uden at skulle råbe af hinanden. Derudover er et rundt havebord praktisk ved spisning, da ingen af de siddende personer har meget langt til noget af maden og drikkevarerne. Det er blot nogle af fordelene med et rundt havebord. Nedenfor præsenteres du for flere forskellige, skønne, runde haveborde, som du vil kunne nyde lange, lyse sommernætter ved i godt selskab. Se de flotte varianter af runde haveborde nedenfor.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Hillerstorp Sandhamn – Klassisk svensk håndværk

Hillerstorp Sandhamn – Klassisk svensk håndværk

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Sandhamn havebordet fra Hillerstorp er billigst på PriceRunner, og alligevel er kvaliteten i top. Den svenske klassiker passer som skabt ind i en skandinavisk indretning på terrassen eller i haven. For et tidløst udtryk har bordpladen en hvid farve. Bordpladen består af fine trælameller, og luften mellem listerne giver en dekorativ effekt og et klassisk havebordsudtryk. Træsorten er fyrretræ, som er et populært materiale i skandinavisk møbeldesign. Fyrretræet stammer fra skove i det nordlige Sverige og er FSC-mærket. Det er din garanti for, at producenten har taget hensyn til miljøet, dyre- og plantelivet. Bordet er behandlet med vandbaseret lak for bedre vedligeholdelse og nem rengøring.For nem og enkel opbevaring er Sandhamn havebordet foldbart. Bordet har et slankt sølv metalstel, som giver en lethed til designet. Stellets materiale er velvalgt, da det er holdbart, solidt og let at rengøre. Havebordet måler 71 centimeter i højden, hvilket svarer til et typisk spisebord. Bordpladen har en diameter på 100 centimeter, så her er god plads til middagsmåltidet, uden at bordet optager for meget plads på terrassen eller i haven. Højden op til bordpladen er på 69 centimeter.Afstanden mellem bordbenene er på 60 centimeter, så her er fin plads til stole og kan i mange tilfælde også være rum for stole med armlæn. Vælg for eksempel Hillerstops fire havestole med armlæn i samme stil og materiale som havebordet for at fuldende stilen. Havebordet tilhører den populære Sandhamn-serie af den svenske producent Hillerstorp. Serien er kendetegnet ved havemøbler, der på samme tid er klassiske og moderne. Den omfatter borde og stabelstole, hvor metalstel udgør basen for bordplader i træsorter som fyr og ask.Udvalgte specifikationer:

 • Farve: Hvid
 • Form: Rund
 • Materiale: Stål, Fyrretræ
 • Højde: 71 centimeter
 • Diameter: 100 centimeter
 • Mærke: Hillerstorp
 • FSC-mærket træsort

Cinas Hard & Ellen – Dekorativt og funktionelt

Cinas Hard & Ellen – Dekorativt og funktionelt

Hard & Ellen havebordet fra Cinas er ideel til mindre terrasser med en diameter på 80 centimeter. Bordet minder om et cafébord i størrelse og udtryk. Det er utrolig dekorativt med en bordplade i teaktræ og et antracitfarvet stel. Kontrasten mellem det varme teaktræ og det mørkegrå stel skaber et moderne udtryk. Bordpladens lameller skaber et flot mønster, som giver møblet særpræg. Teak er et moderne valg af træsort til havemøbler. Det er et attraktivt naturmateriale, som indeholder store mængder naturlige olier, der har en beskyttende effekt. Det gør bordet mere vejrbestandigt. Forlæng træets levetid og flotte glød ved med jævne mellemrum at overfladebehandle det med for eksempel olie.   Bordets stel buer på en elegant og unik måde og giver bordet et personligt præg. Stellet er fremstillet i aluminium, som er et populært materiale, da det er modstandsdygtigt over for rust og anden tæring. Stellet er designet, så bordet kan placeres på steder, der er lidt ujævne, uden at det generer brugerne af bordet. Placer bordet i haven, lysthuset eller på den mindre terrasse, og lad det bidrage til en hyggelig atmosfære. Bordet egner sig også godt til lejlighedsbeboere med altan, som ønsker en funktionel og moderne løsning. For nemheds skyld er Cinas Hard & Ellen havebordet foldbart. Det gør det let at opbevare, da det fylder minimalt i sammenfoldet tilstand.  Hard & Ellen havebordet er særligt udviklet til anvendelse her i landet, hvor vejret er omskifteligt. Det gælder generelt for Cinas sortiment af havemøbler, at det er modstandsdygtigt over for det danske vejr. Kombiner eventuelt havebordet her med de matchende stole fra Cina i tilsvarende materialer og farver.Udvalgte specifikationer:

 • Farve: Antracit
 • Form: Rund
 • Materiale: Aluminium, Teaktræ
 • Højde: 72 cm
 • Diameter: 80 cm
 • Mærke: Cinas

Skagerak Vendia Bord – klassisk og elegant

Skagerak Vendia Bord

Om Skagerak Vendia Bord

Hvis du er på udkig efter et perfekt rundt, havebord træ, så må dette flotte og elegante bord fra Skagerak være en vinder. Med dette flotte Vendia Bord får du et klassisk look, som gør sig godt på de fleste terrasser. Med dette havebord rundt træ er kvaliteten og stilen i førersædet. Bordet er forholdsvis lille, og kan således passes ind på selv de mindste terrasser og altaner. Er du vild med trælooket og den varme som det skaber? Så kan du med glæde sætte bordet indenfor i dit køkken eller i din stue. Den varme farve i bordet kommer fra den honningbrune teak, som både bordpladen og benene er lavet i. Bordbenene er der tre af, og de er flot svajede, hvilket giver et blødt og flot look. De tre ben er desuden forbundet med pinde i teak, som fuldender lokket. Bordpladen er rund og sammensat af teaktræslister. Listerne ligger placeret op ad hinanden, med et lille mellemrum, som er med til at gøre bordet lettere at se på, fremfor en stor træplade. Detaljerne på bordet er skabt i messing, hvilket binder den varme træfarve og metallooket fantastisk godt sammen. Alt i alt er dette runde havebord perfekt til dig, som gerne vil have et udtryk af klassisk stil, varme og nordiske toner. Udvalgte specifikationer:

 • Klassiske rundt havebord i træ
 • Bordet er fra det danske mærke Skagerak
 • Lille og rundt bord 
 • Måler 75 cm i diameter over bordpladen og 67 cm i højden
 • Bordet kan både bruges indenfor og udenfor
 • Materiale i honning teaktræ og messing
 • Klassisk nordisk stil med varme toner grundet træets farve

Cane Line – “On the move” Sidebord – elegant og sort

Cane Line - On the move Sidebord

Dette sidebord er et smart og effektivt udendørs sidebord fra Cane Lane. Dette sidebord er perfekt til at servere dine kolde drinks på en sensommeraften, men kan også bruges til en god kop kaffe en mild og varm morgen. Du kan finde det meget populære Cane Line sidebord på trendyliving.dk.

Om Cane Line – “On the move” Sidebord

Sidebordet, kaldet “on the move” fra Cane Lane, er et lækkert og elegant sidebord, der med dens simple look i sort passer perfekt ind i de fleste haver, altaner og terrasser. Bordet er designet af to danske designere kaldet Strand+Hvass, der primært laver enkelt og elegant boliginteriør – heriblandt dette flotte sidebord. Det simple look gør det let at blande med en masse forskellige farver, da det på denne måde blender mere ind i baggrunden. Du kan dog også sagtens vælge at køre den mere neutrale og rå stil, hvor dette sidebord for alvor kan få lov at skinne igennem. Du kan også vælge at blande sidebordet med andre borde i samme stil for at skabe ensartethed. Dette sidebord er enormt funktionelt og praktisk, da det også kan bruges som et fikst bakkebord. Du kan altså bare tage ”låget” eller den øverste bakke af og bruge det som bakke, til når du eksempelvis skal servere noget for din familie eller venner. Dette sidebord indebærer også et håndtag, hvilket gør det let at flytte og transportere rundt alt efter dit behov. Det smukke og elegante bord er fremstillet i aluminium og tåler derfor al slags vejr. Du er derfor ikke nødsaget til at flytte det indenfor, når der eksempelvis kommer regn – hvilket der jo ofte gør i det danske sommervejr. Udvalgte specifikationer: 

 • Bredde: 37 cm
 • Højde: 42 cm
 • Længde: 37 cm
 • Materiale: aluminium

Hard & Ellen – Ø150 havebord – lys teak og hyggeligt udtryk

Hard & Ellen – Ø150 havebord

Om Hard & Ellen

Hvis du henter en kande kaffe, en nybagt skærekage, skruer op for solen og tager et par stole med, så står vi for bordet! Med dette lyse bord fra Hard & Ellen får du et rundt havebord ø150, som vil få de fleste til at blive en lille smule misundelige. Med et rundt havebord teak, som dette er, får du er særdeles flot og funktionelt bord, som med garanti vil friske din terrasse og din have op. Et rundt havebord ø 150 cm giver dig muligheden for at invitere flere gæster samtidigt, som du fint kan have plads til ved det dejlige bord. Bordpladen er lavet i det flotteste, lyse teak, mens benene er lavet i hvidlakeret aluminium. Med de lyse farver får du et blødt og elegant look, som kun de færreste borde kan leve op til. Aluminiumsstellet er kraftigt og holdbart, hvilket gør bordet perfekt til terrassen og haven. Det eneste du mangler til dette bord, er altså blot nogle flotte stole. Måske du vil have nogen fra samme serie, som matcher bordets stil og detaljer? Når du bestiller bordet ankommer det usamlet, men du behøver heldigvis ikke at være en hel handyman eller handywoman for at samle dette bord, det er nemlig lige til. Bordets mål er 150 cm i diameter over bordpladen, og dertil har det en højde på 73 cm. Bordet giver en naturlig og skandinavisk stil til din have og terrasse, som de fleste blot må drømme om. Gør drømmen til virkelighed med dette bord fra Hard & Ellen. Udvalgte specifikationer:

 • Bordpladen er i lameller af lyst teaktræ
 • Bordbenene og stellet er lavet i hvidlakeret aluminium
 • Bordet ankommer usamlet
 • Modellen er lavet som havebord, men kan bruges som spisebord indenfor også
 • Materialerne er træ og aluminium
 • Diameteren på bordet er 150 cm
 • Højden på bordet er 73 cm
 • Med et rundt havebord kan du placere mange gæster rundt om bordet, uden at I skal sidde og råbe til hinanden grundet distance.
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

WOUD – Ray Cafébord Ø65 – charmerende og retro

WOUD – Ray Cafébord Ø65

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Om WOUD – Ray Cafébord

Er du på udkig efter et lille, hyggeligt, personligt, rundt havebord, men uden at have plads til et mindre rundt havebord ø80, så er løsningen til dig her med et lille rundt havebord med en diameter på 65 cm, og en højde på 72 cm. Dette bord er perfekt til dig, der har en lille terrasse eller en lille altan. Måske du ikke har plads til et rundt havebord med udtræk, men så er dette mindre bord en god løsning, så du stadig kan have plads til et par stole ved siden af bordet. Dette bord kommer i en flot, blå farve, som med garanti vil skabe hygge og personlighed på din terrasse eller altan. Bordet er skabt i aluminium, men bibeholder stadig et fint og enkelt look i et stilrent design. Bordet er lavet til udendørsbrug, men kan naturligvis også bruges indenfor, hvis man hellere ønsker det. Hvis du vil gennemføre stilen og looket, kan du tilføje et par stole i samme stil og serie fra WOUDs Ray-serie. Havebordet fås udover i denne flotte blå farve også i nogle andre smarte farver, som du helt selv kan kombinere og sammensætte til et sæt i de samme farver eller forskellige farver. Farven kommer fra pulverlakering, som der er blevet foretaget af hele bordets aluminiumsdele. Udvalgte specifikationer:

 • Cafebordet er i en fin, blå farve
 • Bordet passer perfekt til den mindre terrasse eller del smalle altan
 • Bordet måler 72 cm i højden
 • Bordet måler 65 cm i diameter henover bordpladen
 • Praktiske materialer af aluminium, som er nemt at rengøre og tørre af med en klud
 • Modellen kommer i flere forskellige farver, størrelser og kombinationer
 • Bordkonstruktionen består af fire ben, som udspringer i midten under bordpladen

Hvorfor vælge et rundt havebord?

Der kan være mange gode grunde til at vælge et rundt havebord. En af grundene er, at ingen gæster sidder oveni bordbenene på samme måde, som man nemt kan komme til ved et firkantet bord. De runde og bløde former gør nemlig, at man kan sidde lige hvor ved bordet, som man har mest lyst til. Derudover sidder man ofte, alt efter bordets størrelse, tilstrækkeligt tæt på alle siddende rundt om bordet, således at man slipper for at skulle råbe for at komme i kontakt med de andre siddende og gæster om bordet.Et rundt havebord ser desuden også mindre ud end eksempelvis et firkantet bord. De bløde og fine former giver harmoni og behagelighed for øjet. De buede kanter og de bløde former virker nemlig tilfredsstillende og rolige for de fleste.Hvis du holder af hygge, som eksempelvis spilaftener og dybe snakke, så er et rundt havebord endnu mere perfekt. Du sidder nemlig med mulighed for at se samtlige deltagere i øjnene. Det bliver da ikke mere smart, end at I kan have brætspillet til at stå i midten, lige langt fra jer alle. Netop dette er også smart under spisning. Med et rundt havebord er I alle lige langt fra eller lige tæt på maden og drikkevarerne inde på midten af bordet. En anden fordel ved et rundt havebord er, at man aldrig føler, at bordet er tomt på samme måde som med et firkantet bord. Du kan altid tilpasse bordet efter selskabet, således at det hverken føles for tomt eller for overfyldt. Heldigvis fås et rundt have fordi mange forskellige aspekter, så du altid kan finde en variant, som passer dig godt.

Hvilket runde havebord skal jeg vælge?

Når du har besluttet dig for, at du skal have et rundt havebord, så er det store spørgsmål, hvilket et du ønsker. Skal det være et lille smart et, som passer til den enlige eller parret. Måske I hellere vil gå efter det store og rummelige, runde havebord, som har plads til et større selskab for venner, familie og bekendte. Fordelen ved et mindre, rundt havebord er, at det nemmere kan flyttes mellem flere forskellige lokaliteter rundt omkring i haven. Samtidigt er det mindre bord en fordel, hvis du ikke har uanede mængder plads på din terrasse, i haven eller på altanen. Hvis du bor alene eller sammen med en enkelt person, så passer et mindre bord fint. Fordelen ved et større, rundt havebord er, at der kan være flere personer rundt om det. Hvis du har en stor familie eller flere venner du ofte har besøg af, så kan det være en stor fordel at investere i et af de større borde. Nogle af de store, runde haveborde er tunge, og kan ikke så nemt flyttes. Dog kan det også godt lade sig gøre at finde et stor, rundt bord, som ikke vejer meget, og dermed kan flyttes rundt alt efter behov. Hvis du har en stor terrasse eller have kan et stort bord være en god idé for at skabe noget hygge på det åbne areal. På den måde kan du få brugt noget af al pladsen på en fin og funktionel måde fremfor at have en stor terrasse med et lille bord, som ikke vil tage sig godt ud på mange kvadratmeter. Der er altså mange gode grunde til at vælge et rundt havebord til din have, terrasse, altan eller hvor end du har tænkt dig at placere det. Skab hygge og intimitet med et rundt samtalebord, som for alvor vil skabe hyggelige rammer for en rolig morgen eller en festlig aften. Når du så ikke bruger bordet, kan du altid sætte et fuglebad på, for at se på fugle, hvis det er det du interesserer dig for. Se også denne artikel på Herligthjem.dk: Haveborde – 26 flotte borde til hygge i haven

FAQ

Hvilke er de bedste havemøbler, som jeg kan købe?
Der findes mange gode havemøbler på markedet, som du kan købe. Hvilke havemøbler, der er de bedste, er til dels en smagssag og et spørgsmål om kvalitet. Hvis du vil være sikker på, at du får fat i havemøbler af ordentlig kvalitet, kan du tage et kig på vores oversigt.
Hvor stort bør mit terrassebord være?
Den perfekte størrelse på dit terrassebord afhænger af nogle forskellige ting. Først og fremmest afhænger det af, hvor meget plads du har på din terrasse. Bordet skal selvfølgelig ikke fylde det hele, da det bliver klemt. Derudover afhænger det også af, hvor meget plads, du har brug for omkring bordet.
Hvilken type terrassemøbler er mest holdbare?

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


SIKA DESIGN Grace havebord – populær model

SIKA DESIGN Grace havebord

Dette smukke havebord fra SIKA DESIGN er perfekt til grillaftener i haven, en varm kop kaffe en tidlig morgen på terrassen og alt andet derimellem. Det smukke og topmoderne design gør havebordet super elegant og romantisk, og kan helt sikkert passe ind i mange haver, terrasser og altaner. Havebordet er populært på boobonline.dk

Om SIKA DESIGN Grace havebord 

Når sommeren melder sin ankomst, er der næsten intet skønnere end at kunne sætte sig udenfor med en kold drink og nyde de mange grader. Grace havebordet er helt perfekt til dette, da det er stort og rundt og kan derfor have mange mennesker omkring sig. Du kan altså arrangere en grillaften for din familie og venner uden at skulle bekymre dig om manglende plads rundt om bordet. Det gode ved dette havebord er også, at der ligger en gennemsigtig glasplade øverst. Dette er med til at give en smuk finish, men det er også yderst praktisk. Da resten af bordet er lavet af smukt flet, kan det godt blive en smule ujævnt, hvis der for eksempel skal stå en kaffekop på bordet. Her er det godt med en glasplade ovenpå, der både beskytter det øverste flet, men også gør det lettere for dig at placere ting på bordet. Dette smukke havebord er fremstillet af vedligeholdelsesfrie og meget robuste materialer som Artfibre. Dette gør også, at havebordet kan stå ude hele året rundt i rigtigt mange år uden at blive beskadiget eller miste sit oprindelige design og udseende. Bordets smukke design gør, at det kan passe ind de fleste steder uden at være overvældende. Naturfarven på bordet gør også, at den sagtens kan blende ind med andre anderledes møbler. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Farve: natur
 • Form: rund
 • Vægt: 30 kg
 • Materiale: Artfibre
 • Højde: 72 cm
 • Dybde: 120 cm

VidaXL havebord – elegant og rustik charme

VidaXL havebord

Dette rustikke og charmerende havebord er perfekt til sensommeraftener med venner og familie, men også til en kop te en tidlig morgen i dejligt vejr. Dette havebord kan stå haven, men vil helt sikkert også passe ind på mange altaner og terrasser. Du kan finde det flotte og populære havebord på vidaxl.dk.

Om VidaXl havebordet

Dette elegante, men samtidig rustikke havebord, kan både bruges som spisebord, men også som en del af noget større udendørs interiør. Da dette bord har en enormt let konstruktion, er det yderst let af flytte rundt med alt efter behov. Du kan altså sagtens flytte det, hvis du er utilfreds med, hvor det stod i første omgang, eller hvis du har behov for at flytte rundt. Dette havebord fra VidaXl er let at vedligeholde, da det er lavet af vandafvisende polyrattan. De solide stålben gør bordet enormt robust og stabilt, og du skal derfor ikke bekymre dig om eksempelvis vakkelvornhed. Den runde bordplade er lavet af massivt og lækkert akacietræ. Akacietræet er en tropisk træsort, som er perfekt til længere holdbarhed. Du kan altså have dette havebord i mange år uden at skulle bekymre dig om dets holdbarhed. Havebordet har en smuk og lækker finish grundet en naturlig olie på overfladen. Håndværket af bordet og de mange træfibre i det gør dette havebord helt unikt og anderledes fra andre haveborde. Da bordet er lavet i naturmaterialer og derved ikke indeholder vilde farver eller mønstre, kan det nemt sammensættes med mange forskellige slags møbler og nemt indgå i mange forskellige slags udendørs interiører. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Farve: grå
 • Materiale: polyrattan, massivt akacietræ, pulverlakeret stål
 • Mål: 150×174 cm (diameter x h)
 • Bordplade med naturlig olielakering
 • Montering påkrævet: ja
 • Varemærke: VidaXl

Sika-Design Victoria Havebord

Sika-Design Victoria Havebord

Om Sika-Design Victoria Havebord

Jagter du den hyggelige, romantiske og charmerende stil i afdæmpede farver og med bløde kurver? Så kunne et rundt havebord med glasplade være det du mangler i livet. Med dette runde havebord fra Sika-design får du et unikt og hyggeligt look til din terrasse, altan eller stue. Udover at bordet har et pænt ydre, så er det også sammensat og bygget i gode, holdbare materialer, som gør bordet perfekt til terrassen, hvor bordet kan stå i stort set alt slags vejr. Bordbenene er lavet i en aluminiumsramme, som både gør bordet holdbart og pænt, for aluminiumsrammen er nemlig vævet til i vedligeholdelsesfrie fibre. Looket er flot og elegant, og er således perfekt med et par fine stole i samme stil, hvis du ønsker at fuldføre looket til perfektion. Det varme og romantiske look gør, at du sagtens kan passe et rundt havebord ind i dit hjem, eksempelvis i din stue, dit køkken eller måske din spisestue?Hvis du vil have en ekstra holdbar og vedligeholdelsesfri bordplade, så kan der tilkøbes en glasplade dertil, som kan ligge ovenpå den i forvejen befindende bordplade. På den måde holder den lyse bordplade bedre og gerne i mange, mange år. Bordet er i det hele taget vedligeholdelsesfrit, hvilket gør det oplagt til den travle køber, som ikke ønsker at bruge tid på at vaske, skrubbe og skure sit havebord i tide og utide. Når det alligevel er ved at trænge til rengøring, kan det gøres nemt og hurtigt, det er nemlig et nemt bord at rengøre.Udvalgte specifikationer:

 • Bordet har et pænt og romantisk look
 • Bordet fremstår enkelt og hyggeligt i de lyse farver i hvid, brun og grålige nuancer
 • Modellen er vedligeholdelsesfri, og passer således sig selv
 • Bordet er særdeles nemt og let at rengøre, og endda også hurtigt at tørre over
 • OBS. glaspladen medfølger ikke til bordet
 • Bordet er lavet som rundt havebord, men kan således også bruges indendørs, hvis man ønsker det i stedet.
 • Bordet er lavet i aluminiumsstel og artfibre
 • Bordet har en højde på 72 cm
 • Bordpladens diameter er 120 cm
 • Det runde havebord kan huse flere gæster på en gang

Merano Havebord 100×76 – praktisk og fint

Merano Havebord 100x76 – praktisk og fintOm Merano Havebord

Tanken om landlig idyl, nyslået græs og formiddagskaffe er noget de fleste kan blive bløde i knæene over. Med dette flotte runde havebord kommer du tættere på din drøm. Med et rundt havebord i træ får du alt det du behøver, og meget mere til. Dette havebord er med sin lyse træbordplade flot og indbydende at kigge på. Udover at være indbydende i sit look er havebordet også holdbart, da stellet er lavet i hvidt metalstel. Du får altså et let og sommerligt look, som vil pynte på hver en terrasse eller hyggelige have. Bordpladen er desuden lavet i det fineste FSC-certificerede teaktræ, som er bæredygtigt og holdbart på en og samme tid. Bordet kan nemt holde til at stå ude hele sommersæsonen, men har bedst af at blive opbevaret indendørs i løbet af vinteren. Hverken træet eller stellet har nemlig godt af fugt eller kulde for længere af gangen. Bordet har et mål der lyder på 100 cm i diameter over bordpladen, mens højden på bordet er 76 cm. Bordet er i den lettere ende, og vejer således kun 16,7 kg. Det betyder, at bordet egnet sig bedst til de lukkede have, hvor der ikke kommer for kraftige vindstød. I tilfælde af hårdt vejr bør bordet tages ind. Det gode ved den lette vægt er, at bordet nemt kan flyttes fra den ene krog til den anden krog i haven, uden at der nødvendigvis skal ske en større planlægning og samling af folk, til at hjælpe med at løfte.Udvalgte specifikationer:

 • Bordet er et rundt havebord i bæredygtigt FSC-teaktræ og hvidt, lakeret metal
 • FSC-teaktræ kommer fra en bæredygtig skov
 • Havebordet klarer fint at stå ude i løbet af sommeren
 • Havebordet bør tages ind om vinteren
 • Bordet måler 100 cm i diameter, mens højden på bordet er 76 cm
 • Holdbarheden på dette bord er god
 • Vægten på bordet er 16,7 kg
 • Bordet flyttes nemt fra et sted til et andet med denne lette vægt

Pietra Havebord 110×74 – hyggeligt og klassiske linjer

Pietra Havebord 110x74 – hyggeligt og klassiske linjerOm Pietra Havebord

Er du til de klassiske og hyggelige stilarter, og ønsker en terrasse, som byder op til hygge og gode, afslappende stunder, så er dette bord en fantastisk løsning. Med en rundt havebord 110 cm er der god plads til fire personer, som sammen kan hygge sig rundt om bordet. Det runde havebord har en flot bordplade lavet af teaktræslameller, som skaber et fint og enkelt mønster på bordet. Som prikken over i’et er der i midten af bordpladen en cirkel af granit, som samler bordets lameller. Lamellerne er lavet i FSC-teaktræ, som er kendt for sit flotte ydre og gode holdbarhed, træ taget i betragtning. Stellet under bordpladen er et stel i matsort, galvaniseret metal, som munder ud i fire ben. Bordpladen er med sit FSC-teaktræ bæredygtigt og robust, ligesom stellet også er robust og med en god holdbarhed. Bordet måler i sig selv 110 cm i diameter, mens det er 74 cm højt. Bordet er et af de lettere modeller med en vægt på 19 kg. Du kan således nemt flytte bordet fra et sted til et andet, hvis du er i tvivl om hvor det skal stå, eller blot ønsker at kunne flytte det mellem forskellige steder i haven, på terrassen eller på altanen. Udvalgte specifikationer:

 • Bordet måler 110 cm i diameter og 74 cm i højden
 • Med et rundt havebord får du i dette tilfælde plads til 4 personer
 • Bordpladen er i bæredygtigt FSC-teaktræ
 • I midten af bordpladen findes der en mindre granitcirkel
 • Bordbenene og stellet er i matsort, galvaniseret metal
 • Bordet er i alle sine materialer robust og bæredygtigt
 • Det runde havebord har en vægt på 19 kg
 • Passer til mange forskellige havestole

Lopes Havebord – Ø120 – nordisk og vedligeholdelsesfrit

Om Lopes Havebord

Savner du et pænt og funktionelt, rundt havebord til terrassen? Hvis du ikke er på udkig efter et brugt, rundt havebord, så må du helt klart overveje dette. Dette bord er stilrent og lækkert i sit design. Det vil altså kun gøre noget godt for din have og terrasse. Holdbarhed er et af nøgleordene for dette bord. Med en holdbar og massiv bordplade i fiberbeton, behøver du ikke at frygte, at bordet ikke kan holde til livet udendørs. Hvis du alligevel ikke mener, at pladen skal bruges for meget direkte, så kan du overveje en voksdug til rundt havebord. De fire ben under bordet ligner træben, men faktisk er de lavet i aluminium. Det betyder, at du får et helt igennem holdbart og slidstærkt bord, som nemt klarer al slags vind og vejr. Bordet er dertil vedligeholdelsesfrit, hvilket gør det ekstra nemt for dig som køber at have bordet i hjemmet. Der er mange fordele med dette bord. Bordet kan stort set ikke ridses, og er samtidigt meget nemt at rengøre. Dertil er bordet frostsikret ned til minus 20 grader. Det vil altså sige, at du ikke behøver at frygte de kolde vintre. Bordet kan nemlig blive stående ude hele vinteren. Ligeledes bør du ikke frygte varmen om sommeren, bordet klarer nemlig op imod 180 graders varme, så der er ingen frygt for, at bordet smelter eller tager skade sommeren over. Med bordets størrelse på 120 cm i diameter og 74 cm i højden kan du nemt have lidt gæster siddende med rundt om bordet. Udvalgte specifikationer:

 • Holdbart bord i fiberbeton og aluminium
 • Vedligeholdelsesfri materialer
 • Får stort set ingen ridser
 • Nemt og let at rengøre
 • Tåler vand, også i form af regn
 • Står imod UV-stråler
 • Bordet er frostsikret ned til minus 20 grader
 • Bordet tåler varme på op imod 180 grader
 • Bordet kan således tåle varme gryder og pander 
 • Målene på bordet er 120 cm i diameter og 74 cm i højden

Skagerak Overlap Rundt Bord Ø85 Hunter Green – stilrent og holdbart

Skagerak Overlap Rundt Bord Ø85 Hunter GreenOm Skagerak Overlap Rundt Bord

Hvis du er på udkig efter kvalitet og minimalisme, som er nem at kombinere med andet, så er dette Skagerak Overlap Rundt Bord lige et for dig. Med sin fantastiske, holdbare kvalitet og ikke mindst smukke design på sit ydre, så får du et bord, som du kan have glæde af i mange år. Bordet står på sine stærke og stabile stålben, som gør, at det ikke sådan lige er til at vælte eller blæse om kuld. Grundet den minimaliske stil i sort og mørk, støvet grøn er bordet oplagt til både at kunne have inde og ude med lige den stol du foretrækker. Bordet fås endda i to andre farver også, så du kan trygt finde den farve frem, som du allerbedst kan lide. Bordet måler 85 cm i diameter over bordpladen, og har samtidigt en højde på 72,5 cm. Bordet er et rundt havebord nonwood, som betyder, at det er nemt at tørre over med en fugtig klud, hvis det skulle blive beskidt eller lign.Udvalgte specifikationer:

 • Bordet måler 85 cm i diameter over bordpladen
 • Bordet måler 72,5 cm i højden
 • Modellen af bordet fås i tre forskellige farver, nemlig grøn, hvid og lys grå
 • Bordet er fra det anerkendte mærke, Skagerak
 • Minimalistisk stil
 • Kan anvende både ude og inde
 • Stærke materialer med ben af stål

Milford Havebord 150×75 – rustikt og stilrent

Milford Havebord 150x75 – rustikt og stilrentOm Milford Havebord

Vil du gerne have et bord, hvor der er plads til seks personer, så er dette bord det rette. Med et rundt havebord 150 cm får du netop den plads der skal til, for at seks personer kan sidde rundt om det, uden nogen store problemer. Dette flotte og stilrene bord er lavet i mørkegråt polystone, hvilket er nemt at rengøre og tørre over med en klud. Udover den mørkegrå polystone er bordets stel lavet i metal, som er pulverlakeret med sort farve. Den mørke ensartede farve på alle bordets materialer gør, at bordet får en rent og stilfuldt look, som kan matches og sammensættes med alverdens stole, hynder og andet havepynt som krukker og planter. Polystone er i sig selv et letvægtsmateriale, det er stellet til gengæld ikke. Af den grund må du ikke lade dig snyde, for med sine 69 kg er bordet ikke bare lige sådan at flytte for alle og enhver. Vedligeholdelsen skal du ikke tænke på med dette bord, for der er stort set ingen. Bordet måler 150 cm i diameter og 75 cm i højden. Med sine rene linjer passer bordet til de fleste hjem og terrasser, men tager sig i særdeleshed godt ud til en minimalistisk eller nordisk stilUdvalgte specifikationer:

 • Havebordet kræver minimal vedligeholdelse
 • Materialerne er polystone og metalstel
 • Bordet er pulverlakeret på benenes galvaniserede metalstel
 • Bordpladen er i mørkegrå polystone
 • Vægten på bordet er 69 kg
 • Diameteren for bordet er 150 cm, mens højden er 75 cm

Barbera Havebord rundt 110×75 – rustikt stenmateriale

Barbera HavebordOm Barbera Havebord

Forestil dig en terrasse i sydens sol, fyldt med oliventræer, flotte krukker og enestående havemøbler, som skaber rammen om en hyggelig atmosfære, som byder op til dejlige aftner. Den drøm og atmosfære kan du komme tættere på selv at skabe med dette smukke bord. Bordet er fremstillet i grå terrazzo, som gør bordet massivt og lækkert i designet. Med et rundt havebord i terrazzo er der ikke fare for, at bordet blæser væk henover natten, det vejer nemlig 70 kg. Det massive materiale giver et rustikt men flot design, som skaber et eksklusivt look til din terrasse og have. Bordet kan naturligvis også bruges indenfor, hvis man hellere er til den løsning. Materialet i terrazzo er super praktisk, hvilket gør bordet smart og funktionelt for dig som forbruger og køber. Materialet og dermed bordet er stort set vedligeholdelsesfrit, og er blandt andet af den grund langtidsholdbart. Bordet måler 110 cm i diameter og 75 cm i højden, hvilket gør bordet perfekt til op imod fire stole.Udvalgte specifikationer:

 • Med et rundt havebord i terrazzo har du et havebord i mange år
 • Målene på bordet er 110 cm i diameter og 75 cm i højden
 • Bordets look er råt og praktisk
 • Der er minimal vedligeholdelse forbundet med terrazzomaterialet, som bordet er lavet i
 • Rundt havebord sort vejer 70 kg
 • Skab udenlandsk stemning og hygge med det rustikke og stilrene bord

Læs også: Guide til rundt havebord: Se de fedeste runde haveborde her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar