Så er det igen blevet tid til at stille havemøblerne frem. Vi håber, du har dem klar og i stand, så du kan komme ud og nyde sommeren. Hvis du ikke har nogen havemøbler endnu, eller det er blevet tid til at skifte dem ud, så er du kommet til rette sted. Her på siden finder du nemlig en masse inspiration til, hvordan du vælger et godt, rundt havebord til din have eller terrasse.
Det er nemlig ikke så let at finde hoved og hale i de mange haveborde på markedet. Derfor har vi forsøgt at finde lidt for enhver smag, så du forhåbentlig kan finde noget, der dækker dine behov. Om ikke andet så er her en masse inspiration at hente, når du søger et godt rundt havebord.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Nordal Garden – lille rundt havebord i lakeret stål

GARDEN RUNDT HAVEBORD
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du ikke har en stor have, men derimod nøjes med for eksempel en altan, så har vi naturligvis også et godt bud på et lille rundt havebord. Det kan dog også sagtens være et godt valg til større haver, hvis ikke hele familien skal kunne spise deres aftensmad omkring det på en gang.

Dette er et enkel og minimalistisk havebord i grå. Derfor er det nemt at indrette med, da man både har mulighed for at skeje ud med flotte mønstrede stole eller planter en masse.

Man kan dog også holde sig til den minimalistiske indretningsstil, der er typisk for især Skandinavien, da det er et smukt havebord i sig selv.

Garden-bordet er lavet er stål, som er lakeret. Det giver det et fint og gennemført look.

At det er lavet af stål, betyder i øvrigt, at det er et hårdført rundt havebord, som kan tåle at stå ude sommeren over. Det er netop et godt materiale, som er blevet brugt i generationer.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 59 cm
 • Materialer: Stål

Venture Design – stort rundt havebord i akacie træ med stenplade

VENTURE DESIGN rund Rives havebord
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Mangler du bare et rundt havebord, hvor der er plads til både børn og bedsteforældre til både grillaftner og havefester, så er dette havebord fra Venture Design både funktionelt og flot. Det vil helt sikkert kunne leve op til dine forventninger og mere endnu.

Det er først og fremmest et lækkert lyst bord med hvide trælameller af akacietræ, som omgiver en rund plade af sten. Denne runde stenplade er ikke kun et fint designelement men også et funktionelt et.

Her kan man nemlig stille varme elementer, når der for eksempel skal grillede pølser på bordet.

Det er et rundt havebord med en ganske stor bordplade. Derfor er der altså ekstra meget plads til hygge for både venner og familie.

Da det er et lyst bord i træ, vil det passe meget naturligt udendørs. Det vil spille meget harmonisk sammen med de naturlige elementer, man netop finder udendørs.

Derudover er akacietræ et materiale, som er kendetegnet ved at være langtidsholdbart, hvis man bare sørger for at stille det væk i vinterhalvåret. Det skader heller ikke at give det en voks- eller oliebehandling en gang imellem.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på hele 150 cm
 • Materialer: akacietræ og sten

House Nordic Oviedo havebord i teaktræ

House Nordic

Det næste runde havebord på listen er et af de mere klassiske modeller, du finder. Ved dette bord er kvaliteten dog i hovedsædet.

Oviedo-bordet er lavet i massivt teaktræ. Det er et materiale med mange fordelagtige egenskaber. Derudover er det også et smukt materiale, som i høj grad er ved at genfinde sin plads i de danske hjem.

Noget af det, der gør teaktræ så godt, er at det indeholder en stor del naturlig olie. Det gør det meget holdbar, og giver desuden minimal vedligeholdelse. Det kan dog være en god idé at oliebehandle bordet fra tid til anden for at opretholde træets smukke farve.

Da bordet er lavet af træ, har det et meget klassisk udseende, der nok aldrig vil gå af mode.

Det er ikke for sjov, at det kaldes et spisebord, for det er yderst velegnet til at spise ved, når familien skal samles om grillen.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 100 cm
 • Materialer: Teaktræ

Venture Design rundt havebord i sort flet

VENTURE DESIGN rund Volta havebord
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Dette runde havebord er endnu en sikker vinder, da det kombinerer en minimalistisk farvepallette med et stilrent flet.

Bordet er nemlig sort, hvilket betyder, at det næsten ikke kunne være nemmere at få det til at passe i din have, uanset hvilket indretningsstil du normalt kører.

Derudover giver flettet en smule kant til bordet. Flet har nemlig en klassisk og romantisk karakter, der er yderst velegnet i en have.

Bordet har en diskret overflade af glas, der er nem at gøre ren, og som ikke stjæler fokus fra det fine flet.

Udover glas er det eneste materiale pulverbelagt aluminium. Det er et materiale som egner sig godt til havemøbler, da det er både langtidsholdbart og modstandsdygtigt – også mod vind og vejr.

Det er i øvrigt muligt at finde havestole i det samme sorte design med flet. Det gør det endnu nemmere at indrette terrassen.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 90 cm
 • Materialer: Aluminium og glas

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Sika Design Grace – rundt havebord med bordplade i glas

SIKA DESIGN Grace havebord

Et andet smukt rundt havebord fra Sika Design er dette havebord. Her er er der bare plads til lidt mere mennesker omkring det.

Sika Design leverer her endnu et smukt og stilrent havebord, som følger den stil, der på forhånd er lagt af Sika Design med deres klassiske, skandinaviske stil.

Her er detaljerne og de lyse nuancer i fokus, og det skaber et smukt og sommerligt look for bordet.

Det smukke flet, der snor sig fra ben til bordplade, giver bordet en romantisk karakter, der vil klæde enhver have.

Bordpladen er lavet af glas, så ingen detaljer er gemt væk.

Der vil være plads til hele familien omkring dette bord, og da det er rundt, er der ingen risiko for, at nogen skal sidde ved et hjørne og føle sig udenfor. Her kan man nemlig se hinanden i øjnene.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 120 cm
 • Materialer: Flet og glas

VidaXL rundt havebord – kaffe for to med stil

VidaXL bistrobord mosaik sort og hvid

Mosaik-bordet her fra vidaXL, er ideelt til et hyggeligt og intimt kaffemøde for to.

Det er også et dejligt stemningsgivende bord at sidde ved enten på terrassen, i haven eller i havestuen, når der skal læses store og spændende romaner.

Hvis man hellere vil bruge det som et smukt og dekorativt aflæggerbord, til f.eks. nøgler og solbriller etc., i enten entreen eller i hallen, så går man absolut heller ikke galt i byen med dette dekorative mosaik bistrobord. Det står nærmest som et kunstværk

Bordet er vejrbestandigt, robust og nemt at rengøre.

Detaljer om bordet:

 • Bordet er 70 cm højt og har en diameter på 60 cm
 • Materialer: Pulverlakeret sort jernstel og keramisk bordplade i sort og hvid.

Sika Design Originals cafebord | rundt havebord med glasplade

ORIGINALS CAFEBORD

Er du på udkig efter et småt rundt havebord, hvor et fint design er i fokus, så er denne model fra Sika Design også et rigtig fint eksemplar.

Dette fine bord er egentlig et cafebord, men det er beregnet til at bruges ude. Man skal dog ikke være bange for også at bruge det inde, for det følger den klassiske og skandinaviske stil, der er gennemgående for Sika Designs møbler.

Bordpladen på dette bord er lavet af glas, og stellet er af lyst flet. Det giver bordet et meget lyst og sommerligt look.

Det er også en lille ekstra hylde i flet under selve bordpladen.

På den måde lægger det også op til, at man tilbringer sine sommerdage i solen for eksempel med en god bog og en kold drink i hånden.

Med dette bord kan der sagtens være plads til flere personer omkring det. Det er dog ikke egnet til den hel store familiefest.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 80 cm
 • Materialer: Flet og glas

Kristina Dam Studio

Kristina Dam Studio Bauhaus Havebord sort

Dette elegante og meget smukke have-spisebord, der er populært hos unoliving.com,  behøver man ikke at begrænse til udendørsbrug. Det enkle og tidløse design vil gøre sig fint i ethvert moderne- såvel som klassisk hjem. Men selvfølgelig vil det være smukt og ekstra praktisk i haven, med sin rustfrit stål-konstruktion.

Den flotte sortlakerede finish passer farvemæssigt til de fleste omgivelser.

Med målsætningen om at sammensmelte kunst og interiør grundlagde designeren Kristina Dam sit studio i 2012.

Her har hun designet et elegant og stilrent bord til den moderne have eller havestue.

Et godt valg til den kræsne indretter, der elsker at omgive sig med smukke ting.

Detaljer om bordet:

 • Bordet er 73 cm højt og har en diameter på 120 cm
 • Materiale: Sort-lakeret rustfrit stål.

Circle

Circle Havebord

Dette fine runde havebord er et både praktisk og elegant bord, der vil være en god tilføjelse til haven hos familier såvel som enlige. Her nemlig rig mulighed for altid at finde en ekstra plads rundt om bordet, når der skal være grillaften.

Bordet tager sig godt ud med dens tidløse og elegante look. Det er et bord med lækre runde former og fine detaljer, der dog ikke kræver for megen opmærksomhed.

Det er lavet i sort polywood. Det er egentlig et plastmateriale, men det imiterer træ. Det betyder at det passer perfekt ind blandt de naturlige elementer, man finder udendørs, samtidig med at det holder utroligt godt. Derfor er det også meget nemt at vedligeholde.

I midten finder du i øvrigt en rund granitsten, der ikke blot er et æstetisk element men også et praktisk et. Her kan man nemlig stille varme ting som for eksempel aftensmaden uden frygt for at lave brandmærker.

Man kan i øvrigt finde tilhørende havestole.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 110 cm
 • Materialer: Polywood og granit

Korsika

Korsika Havebord

Som navnet måske antyder, så vil dine tankerne med stor sandsynlighed blive ledt hen på middelhavet med et rundt havebord som dette.

Det har nemlig en bordplade med en smuk mosaik i sorte og grå klinker, der indbyder til fransk vin, italiensk bruschetta og græsk salat med feta og oliven. Derudover indbyder det selvfølgelig til timevis af hygge og samvær i solen.

Bordbenene er lavet af metal, som er galvaniseret og malet sort. Da det er ganske neutralt, vil det altså heller ikke stjæle fokus fra den smukke bordplade.

De sorte bordben vil også gøre det nemt at finde nogle havestole, der passer i stilen. Sorte stole vil især være et sikkert valg. Så bestemmer du selv, om de for eksempel skal have puder.

Hvis du kan lide at indrette med spændende og inspirerende møbler, er dette helt klart et bord for dig.

Da det er et rundt havebord, er der også masser af plads omkring det, så ingen skal sidde ved et hjørne og dele benplads med bordet.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 120 cm
 • Materialer: Sten og metal

Trademark Living

RUNDT CAFEBORD MED MANGO PLADE

Endnu et af det lidt mindre borde her på listen, er dette bord fra Trademark Living. Det er også et rundt havebord eller cafébord. Det kan nemlig bruges både ude og inde, hvorfor der også er tænkt lidt ekstra over stilen.

Dette bord har et lidt råt look, med dets bordplade af træ og sorte stel. Derfor er det også nemt at se, hvordan det kan passe både inde og ude, og hvis man har plads, er det altså oplagt at lade det stå fremme i stuen, når sommeren er ovre, og vi igen skal stille havemøblerne tilbage.

Det er dog også et bord, der tager sig vældig godt ud i haven blandt blomster og træer, fordi det netop har denne rå og naturlige stil.

Bordpladen har en fin størrelse til at bruges af både en og flere personer, og så er det jo altid nemmere at finde plads omkring et rundt bord, end det er omkring et firkantet bord.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 90 cm

Rørvig

rorvig-bord-ovalt-90x180-cm

Et havebord der giver masser af plads til havefesten, er Rørvig-havebordet, der er en del af Rørvig-kollektionen af fine havemøbler fra Havemøbelland. Dette havebord har nemlig en diameter på hele 180 cm.

Det har brede lameller, som er lagt rundt i en oval på bordpladen. Her kan man altså både sidde og spise, og så kan man også have sine rette stående i midten.

Det er et flot, rundt havebord med dets bordplade af lyst teaktræ af høj kvalitet og det hvide stel af stål.

At det er lavet af teaktræ, sikrer dig, at du får et bord af høj kvalitet, som har en lang levetid. Det kræver ikke meget arbejde at vedligeholde denne type træ, da det helt naturligt indeholder en høj mængde af olie. Det beskytter træet mod elementerne.

Det er dog stadig en god idé at pakke bordet væk, når sommeren er forbi.

Det klares heldigvis nemt, fordi stellet faktisk kan foldes sammen. Det betyder, at bordet vil tage langt mindre plads i garagen, i redskabsskuret, eller hvor man nu ellers finder plads til det om vinteren.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på hele 180 cm
 • Materialer: Teaktræ og stål

Hercules Elipse Teak Havebord

hercules-elipse-teak-havebord-110x220-cm

Det næste bord på listen er et stort rundt havebord i særklasse. Det udmærker sig ved dets smukke design og robuste karakter.

Dette er det største bord, vi har kig på her. Det er ligeledes et bord, der indbyder til større selskaber – både på grund af størrelsen og designet. For det er et havebord, som lægger op til at blive omdrejningspunktet.

Både bordpladen og stellet er fremstillet af teaktræ. Det er primært træet, der giver Hercules Elipse Teak-havebordet dets høje kvalitet. Det er, som du måske har læst dig til, en træsort der holder sig utroligt godt, også når den bruges til havemøbler.

Bordet er udformet i et enkelt og minimalistisk design, og så er det bare godt gedigent håndværk. Det er tydeligvis meget inspireret af natur, hvorfor det netop også vil sådan et flot møbel til haven.

Det kan dog også sagtens stilles indendørs og stadig se smukt ud.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på hele 220 cm – det største bord på listen
 • Materialer: Teaktræ af høj kvalitet

Matahari

matahari-teakbord-o150

Med Matahari-bordet ser vi endnu et smukt og veludført rundt havebord. Her får man også nemt plads til mange personer, da det har en god størrelse. Derudover er der lige tænkt lidt ekstra over detaljerne, for dig som tilbringer hele sommerdage i haven.

Det er altså et lækkert, rundt havebord af massivt teaktræ, som har en meget høj kvalitet. Det gør det godt og modstandsdygtigt overfor både regn og sol. Derfor anbefales det dog alligevel at stille det væk efter sommeren. Men teaktræ er som bekendt et særdeles godt materiale at lave havemøbler af.

Bordets lameller er lagt i en elegant margueritform om en rund plade i midten.

Noget af det smarte ved netop dette bord er, at man som sagt har tænkt over at gøre det praktisk for dem, som nyder at sidde ude længe.

I midten af bordet er der nemlig lavet plads til, at man kan installere en parasol. Så kan parasollen stå lige over alle, der sidder ved bordet. På den måde får alle glæde af skyggen.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 150 cm
 • Materialer: Teaktræ
 • Har også plads til parasol

Marrone

Marrone Havebord

Er du til gengæld på udkig efter noget, der kan sætte et lidt anderledes og måske mere spændende præg på haven, så er det runde Marrone-havebord måske nærmere noget for dig.

Dette bord lægger nemlig op til at blive omdrejningspunktet i haven, hvorfra hyggen skal udfolde sig blandt familie og venner.

Det er et bord, der kombinerer klassisk og moderne design, og som så giver det en twist.

Den antracitgrå bordplade i fibercement er meget moderne og er noget, man ser en del i dag. Her har vi dog at gøre med en solid bordplade, der elegant bliver til en sokkel af samme materiale, der altså holder på bordet.

Dét og de runde former giver bordet et meget blødt udtryk, der ellers står i stærk kontrast til selve materialet, nemlig fibercement.

Det fungerer utroligt godt, og gør netop, hvad det skal, nemlig at lægge netop op til at blive et samlingspunkt for familien.

En fordel ved at vælge et rundt havebord som dette er i øvrigt, at fibercement er et materiale, som ikke kræver megen vedligeholdelse. På den måde er det altså et bord, der vil holde sig smukt i mange år.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 130 cm
 • Materialer: Fibercement

Nexø

Nexø Havebord

Hvis du indretter dit hjem efter den skandinaviske, minimalistiske indretningsstil, så har vi også det runde havebord til dig. Dette er nemlig et smukt og minimalistisk rundt havebord, til dig der går op i at holde en vis stil.

Bordpladen er lavet af det naturlige materiale fibercement. Det er et moderne materiale, der ofte giver en lidt rå kant i indretningen. Det gør det også her.

Da det er et naturmateriale, kan overfladen have en lidt forskellig nuance fra bord til bord, men det må siges at være en del af charmen med netop fibercement.

Kombineret med de enkle, sorte ben får bordet et lækkert velsammenhængende look, der indbyder til mange timers hygge og samvær i solen.

Dette er et rundt havebord, så derfor vil der også være mere plads omkring det en om et firkantet bord. Hvis man bare har stole nok, er det nemt at klemme en ekstra person ind her og der.

Af samme grund er det altså også et bord til dig, for hvem døren altid står åben for gæster.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 110 cm
 • Materialer: Fibercement

Merano

Merano Havebord

Med Merano-bordet ser vi et meget klassisk rundt havebord i høj kvalitet. Det er en model, der er vellidt af mange, fordi det både er funktionelt og flot.

Dette fine bord har en bordplade i teaktræ. Det er bæredygtigt teaktræ, og så er det FSC-mærket.

Teaktræ er et godt materiale fyldt med naturlig olie, hvilket betyder, at det i høj grad vedligeholder sig selv og forbliver i god stand i mange år.

Det er dog en god idé at stille et teaktræsbord som dette væk vinteren over, så det holder sig pænt endnu længere. Det kan for eksempel være i et skur, hvis bare der ikke er for fugtigt eller indelukket.

Selve stellet på dette bord er lavet af hvidmalet metal. Det er noget af det, der giver bordet dets klassiske og romantiske præg.

Derfor vil det altså også passe perfekt ind i en smuk have med masser af blomster og træer.

Da det er et ganske let rundt havebord, kan det dog også sagtens stå terrasser eller altaner med lidt mindre plads.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 110 cm
 • Materialer: Teaktræ og metal

Zenia Havebord Acasia/Zink

Zenia Havebord Acasia Zink

Med dette, hos unoliving.com populære og flotte havebord, kommer I til at drikke kaffe omkring naturen samtidig med, at I er i naturen.

Bordet er fremstillet i massivt akacietræ i naturfarve og galvaniseret zinkfarvet stål.

Dermed er det ikke blot et smukt og pyntende bord, det er også et holdbart bord, der i øvrigt tåler en belastning på hele 75 kg. – hvilket nok skulle kunne klare de fleste kaffe/kage-arrangementer.

Dette Zenia havebord er et virkeligt godt valg for den kvalitetsbevidste familie, der værner om både hyggen og de gode ting i livet.

Detaljer om bordet:

 • Bordet er 76 cm højt og har en diameter på 140 cm. Bordpladens tykkelse er på 4 cm
 • Materialer og farver: Akacietræ i naturfarve med galvaniseret stål-ben i zinkfarve.

Pietra

Pietra Havebord

Det næste bord på listen hedder Pietra, og det er naturligvis også et lækkert, rundt havebord.

Hvis du er en af de mange, der har fået øjnene op for teaktræ, så er dette et både smukt og moderne bord, der sikkert ville falde i din smag.

Det er nemlig et bord med en fin bordplade med lækre teaktræslameller fordelt i en cirkel omkring en granitplade. Det giver et smukt og moderne look.

Læs også: Inspiration: Vælg et rundt havebord til terrassen

.

Ikke nok med det, så er det et praktisk rundt havebord, netop på grund af teaktræet. Det indeholder naturlig olie, der holder bordet i fin stand uden den store vedligeholdelse.

Derudover er der også en praktisk fordel ved den runde granitplade, du finder på midten af bordet. Den kan nemlig holde til, at man stiller varme elementer på den. Derfor skal du ikke tænke på, om du kommer til at lave mærker i bordet, hvis du skulle få brug for et sted at stille din bålpande.

Bordpladen hviler på et mat, sort stel af zinkbelagt metal, hvilket betyder, at det er godt beskyttet mod blandt andet rust. Udover det kan det bare holde til at stå ude mange somre.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 110 cm
 • Materialer: Teaktræ, metal og granit

Lopes fiberbeton havebord

lopes-havebord-o-130-cm

Skal du have et rundt havebord, der virkelig kan klare at stå ude, så er Lopez havebordet den oplagte kandidat. Det er nemlig et særdeles modstandsdygtigt, og så kræver det faktisk absolut ingen vedligeholdelse. Så bliver det altså ikke nemmere.

Det er et bord med mange gode egenskaber, og det er især takket være dets robuste materialer. Bordpladen er nemlig lavet af fiberbeton, og benene er lavet af aluminium. Det er materialer, der er meget velegnede til havemøbler, der skal kunne klare at stå ude.

Disse materialer betyder, at bordet er modstandsdygtigt over for en række ting så som vand, ridser, UV-stråling, frost (ned til -20°) og varme (op til 180°).

Derfor kan man altså sagtens lade bordet stå ude vinteren over. Man skal heller ikke være bange for at placere varme elementer på bordpladen.

Udover det er det også meget nem at rengøre.

Selvom benene egentlig er lavet af aluminium, så ser de meget naturlige ud, da de er lavet til at imitere træ.

Med et rundt havebord som dette er man sikret en god kvalitet, der holder i mange år, selv når det er udsat for elementerne.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på hele 120 cm
 • Materialer: Fiberbeton og aluminium

Rundt bord/bænke-sæt

rundt-bordbaenke-saet

Vi kommer selvfølgelig heller uden om, at et klassisk bord/bænke-sæt også er det oplagte valg, når man mangler bordplads i haven. Her få du jo et set-up, hvor der både er et rundt havebord og siddepladser i ét, så du ikke skal finde begge del.

Selve bordet er rundt, og så er der fire bænke rundt om det med plads til 1-2 personer på hver.

Udover det er det bare den oplagte installation til haven. Her er nemlig ofte lidt mere plads til snavsede fingre, brændte snobrød og smeltede skumfiduser. Derfor er det i høj grad et godt valg til haven, hvis man har børn.

Dette bord/bænke-sæt kan dog også sagtens finde en plads på terrassen, hvor det trods alt står lidt mere skærmet for vejret.

Hele sættet er lavet af fyrretræ, som er fældet i Sverige. Det er desuden lakeret, så det får en flot brun farve.

En smart detalje ved bordet er desuden, at der også er plads til at sætte en parasol i midten af bordet, når solen står højest på himlen.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 182 cm
 • Materialer: Fyrretræ
 • Har også plads til parasol

Siesta

siesta-bord-o-130-cm-sort

Det sidste bord vi kan anbefale, hvis du har brug for lidt inspiration til indretningen af din have, er et fint og funktionelt rundt havebord med nogle af de bedste elementer fra alle verdner.

Dette bord er nemlig både lavet af praktiske materialer, og så er der også tænkt på looket.

Den fine bordplade består af lameller af nonwood.

Denne bordplade er omgivet af sort flet af polyrattan. Det er en form for plastikmateriale, der egner sig godt til blandt andet flet og havemøbler. Ikke mindst fordi det kræver meget lidt vedligeholdelse.

Faktisk er der absolut ingen vedligeholdelse forbundet med dette bord, så hvis du ikke vil tænke på blandt andet oliebehandlinger, når du stiller havemøblerne frem for at nyde solen, så er dette bordet for dig.

Selvom det er lavet af polyrattan, så er det et havebord, der tager meget inspiration fra naturen. Det vil altså passe som hånd i handske selv i de fineste haver.

Det vil også se godt ud på en terrasse neutrale farver og minimalistiske look.

Detaljer om bordet:

 • Har en diameter på 130 cm
 • Materialer: Nonwood og polyrattan

Hvad skal du tænke på, når du vælger et havebord?

Det kan være meget forskelligt, hvilket behov man har til sine havemøbler. Derfor er der også mange forskellige haveborde. Det smarte ved at vælge et rundt havebord er dog, er det er nemmere at finde plads til flere personer.

Med et firkantet havebord risikerer man nemlig altid, at nogen komme til at sidde ved et hjørne. Det er en skam, for så er det desværre nemt at føle sig lidt ekskluderet.

Et godt havebord lægger nemlig op til samvær og hygge, og til at man ser hinanden i øjnene. Derfor er det også værd at overveje, hvor mange personer du vil have plads til.

Hvis man skal have plads til hele familien, så skal man have et havebord med en stor diameter omkring 100 cm og op.

Hvis man til gengæld ikke har meget plads at gøre med, hvis man kun er få personer om bordet, eller hvis man blot skal have et sted at hvile sin kaffe, så kan et mindre havebord også gøre det.

Læs også: Barvogn | 7 ekstravagante barvogne til at fuldende dit barmiljø

Læs også vores artikel om: Havereol | de 8 flotteste reoler til haven og dine planter

Læs også vores artikel om: Genbrugstræ spisebord | 8 dejlige spiseborde i naturligt genbrugstræ – omtanke for miljøet

Læs også: Hvide havemøbler | 9 skønne havemøbler i hvid – perfekt til terrassen

Læs også: Træ havemøbler | 11 smukke havemøbler i naturtræ til gårdhaven

Læs også vores artikel om: Polyrattan havemøbler | 12 dejlige havemøbler i polyrattan til terrassen

Læs også: Havebord med udtræk | 12 pæne haveborde der kan forlænges.

Læs også: Havestol | 20 kønne havestole til dit havebord – plast eller træ?

FAQ

🤩 Hvilket er det bedste terrassebord?

Der er mange forskellige terrasseborde på markedet, og hvilken der er den bedste, afhænger meget af din individuelle smag. Det kan både have noget af gøre med formen, størrelsen og selve udseendet på bordet, og så er det selvfølgelig forskel på kvalitet. Spørg eventuelt i butikken eller læs brugeranmeldelser.

🧐 Hvad bør jeg kigge efter, når jeg køber et bord?

Når du kigger på borde, så er det vigtigt, at du har et øje på kvaliteten. Jo bedre kvalitet bordet er i, jo længere tid holder det også. Dermed kan det godt betale sig at give lidt mere for et godt kvalitetsbord, hvis du har pengene til det.

🤔 Hvilket er det største runde bord?

Runde borde er ikke dem, du skal vælge, hvis du har brug for, at der kan sidde mange mennesker omkring det og eksempelvis spise. De største borde har en diameter, der ligger på omtrent 120 cm til 140 cm, og der er ofte ikke plads til mere end seks mennesker.

💰 Hvor meget bør jeg bruge på terrassemøbler?

Dit budget for havemøbler er noget, som du selv skal lægge, fordi det er en individuel sag. Dog kan det godt betale sig, hvis du sparer ekstra op, så du har råd til noget af bedre kvalitet, så dine terassemøbler også holder det også længere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar