Når du er på udkig efter den perfekte lænestol til din stue, er det en god idé at gå efter en lænestol med øreklapper, der også blot kaldes for en øreklapstol. Denne type lænestol er behagelig at sidde i og sørger for at skygge let af for omverdenen, så du kan sidde i din egen verden i lænestolen og eksempelvis fordybe dig i en god bog eller tage en uforstyrret lur.

Derudover ser en øreklapstol også godt ud, da den får et mere kurvet og buet design, der gør den ekstra flot at se på. Så i denne artikel vil vi gerne vise dig 12 forskellige øreklapstole, så der er noget at blive inspireret af for enhver.

Foersom / Hiort-Lorenzen L35 Gesja – flot og simpel øreklapstol i en flot gulgrøn nuance

Foersom Hiort-Lorenzen L35 Gesja - flot og simpel

Denne flotte ørestol er noget helt for sig selv og skabt med din komfort før øje, samtidig med at den er lavet på en måde, der vil pynte i din stue. Denne model er lavet i en flot og særlig grøngul nuance, der vil skabe blikfang i stuen på en god måde, da farven vil adskille sig på en god måde.

Stolen er lavet med høj ryg, så du rigtig kan synke ned i stolen og gemme dig fra omverdenen og fordybe dig i en god bog. Ved at lægge en pude i ryggen, kan du komme til at sidde helt perfekt og godt støttet.

Stolen er lavet af 95% uld og 5% polyamid, mens de flotte træben på stolen er lavet af massiv matlakeret egetræ. Alle materialer er fra Europa og stolen er dermed meget klimavenlig.

De bløde linjer gør stolen til et godt blikfang i stuen, så du altid kan være sikker på at både komfort og udseende er i top.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bolivia øreklapstol – flot og robust øreklapstol i lækkert okselæder med fodskammel

Bolivia øreklapstol

Læder er noget af det materiale, der aldrig kommer til at gå af mode, når det kommer til møbler. Derfor er denne Bolivia øreklapstol et fantastisk køb, da stolen er lavet af ægte blødt okselæder i en flot og stilet sort farve.

Benene er holdt neutrale og naturlige i massivt egetræ, hvilket giver en flot balance og kontrast til det sorte læder. Hvis du har lyst til at have et helt sofamiljø, der passer sammen, kan du få sofaer i samme design som denne flotte Bolivia øreklapstol.

Selve øreklapstolen er lavet på en simpel og minimalistisk måde, der vil få den til at passe ind i et hvilket som helst hjem. Der er holdt rene og skarpe linjer, men selve ørene på denne stol er buet på en elegant måde, som gør stolen helt perfekt til fordybelse.

Du kan også få en fodskammel i den samme stil, der passer perfekt til stolen, så du har mulighed for at smække benene op og rigtig nyde livet med denne flotte øreklapstol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

House Nordic Campo lænestol – smuk og retro øreklapstol i mørkeblå velour

House Nordic Campo lænestol

Hvis der er et stof, der er genopstået og har taget boligmarkedet med storm på ny igennem de seneste år, så er det velour. Velour er et utroligt behageligt og samtidig stærkt stof, der har et flot spil i selve stoffet, og som altid er blødt og dejligt at sidde på.

Derfor ser vi nu flere og flere møbler blive lavet i velour – og heldigvis for det. Denne flotte lænestol med øreklapper fra House Nordic er et pragteksemplar af en øreklapstol, da den er formet på en flot måde, der er meget retro agtig.

Den har gode øreklapper i et buet design, der giver dig mulighed for at lukke helt af for omgivelserne og bare nyde denne flotte stol. Stolen har en høj ryg og et behageligt sæde, samtidig med at den har sorte træben, der giver en flot kontrast til den blå farve.

Denne øreklapstol vil passe godt i et hyggeligt og moderne hjem, hvor der er plads til at sætte lidt farver på møblerne med denne flotte stol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Rice fløjls lænestol – rustik og hyggelig lænestol med øreklapper, der bringer nostalgiske minder frem

Rice fløjls lænestol

Denne lænestol med øreklapper fra Rice er noget helt for sig selv. Det lysebrune fløjlsstof og den helt særlige form med knapperne i ryggen giver associationer til gamle dage, hvor man i særdeleshed så mange af denne slags stole rundt omkring.

Denne stol har også lyserøde ben i træ, hvor der er gjort en masse ud af detaljerne, som man også plejede at gøre det i gamle dage. Her får du altså en øreklapstol, der giver minder om en svunden tid og som er et hyggeligt fund at kunne synke helt ned i efter en lang og hård dag.

Du får en øreklapstol her med en stor personlighed og af en helt særlig karakter, der kræver at få sin plads i hjemmet, hvor den kan få lov til at være sig selv og skinne igennem. Den vil passe godt ind i et hjem, hvor der i forvejen er mere rustikke møbler til at gøre den selskab.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

House Doctor Campo lænestol – hyggelig øreklapstol i flot orange velour

House Doctor Campo lænestol

Det er altid en god idé at sørge for at bryde dit farvetema i boligindretningen, så det hele ikke bliver for ensformigt og kedeligt. Det kan det nemlig hurtigt gøre, og derfor er det helt perfekt at investere i en flot lænestol, der kan skabe lidt ekstra farve og bryde det ensformige med en flot og stærk farve.

Det kan du få med denne lænestol med høj ryg fra House Doctor, der kommer i orange velour. Orange er en fantastisk farve, der er med til at gøre opmærksom på sig selv og som er god til at bryde de mere almindelige og neutrale farver.

Denne stol står på sorte træben, der skaber en god kontrast til selve lænestolen. Samtidig er formen på stolen flot og noget unikt, men hyggeligt, hvor du har mulighed for at slappe af efter en lang dag på arbejde med en god bog.

Det behagelige velour stof er med til at sørge for, at du kan sidde dejligt og blødt i denne stol i flere timer ad gangen, og når du virkelig trænger til at slappe af, er det skønt af have en lænestol med øreklapper.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kare Design Vicky Ecru lænestol – helt minimalistisk lænestol til det rolige, moderne hjem

Kare Design Vicky Ecru lænestol

Der er noget helt særligt over denne flotte øreklapstol, der er holdt i et meget simpelt og minimalistisk design, der alligevel har nogle flotte og anderledes detaljer, der får stolen til at skille sig ud fra mængden.

Selve stolen er formet ud af et flot lyst stof, med små knapper i ryggen, der er en flot og særlig detalje. Stolen er gjort ud af et stykke, og står på flotte træben af egetræ, der er med til at skabe en god kontrast.

Denne stol egner sig rigtig godt til et hjem, hvor der er en rolig boligindretning, og hvor der ikke er alt for små børn eller vilde kæledyr, der ville kunne komme til at gøre denne lyse, fine stol beskidt ved et uheld.

Du har mulighed for at få nogle afslappende stunder i denne stol, der både har øreklapper og behagelige armlæn.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

RGE Koriander Butterfly øreklapstol – en flot lænestol med øreklapper i flet til det moderne hjem

RGE Koriander Butterfly øreklapstol

Det er altid en god idé at vælge nogle møbler, der er noget helt for sig selv – og det er denne øreklapstol fra RGE i flettet rattan. Stolen er formet ud af en stor skal, og den står på de fineste, minimalistiske metalben i sort, der giver en flot kontrast til det naturfarvede rattan.

Med denne stol får du en skøn og behagelig lænestol med øreklapper, der skiller sig ud fra mængden og vil pynte i det moderne hjem. Stolen har en behagelig vinkel, og dermed kommer du til at kunne synke helt ned i den med en god bog og nyde livet.

Der er ikke nogen tvivl om, at denne stol er noget helt særligt. Den vil kunne passe godt sammen med nogle minimalistiske møbler, hvor den kan få lov til at tiltrække lidt opmærksomhed og skille sig ud fra mængden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

By Lassen My Own Chair læder – anderledes og herlig lænestol i det flotteste lyse læder

By Lassen My Own Chair læder

Denne stol er lidt af et ikon, når det kommer til lænestole med øreklapper. Den blev designet af Flemming Lassen helt tilbage i 1938, og den er derfor lidt af en ældre sag, der stadig den dag i dag bliver produceret – hvilket siger noget om dens popularitet.

Stolen blev i sin tid anset for at være lidt for vovet med sit todelte design, og derfor blev stolen ikke produceret dengang. Den eneste version stod derfor i designerens eget hjem, hvoraf navnet My Own Chair kommer fra.

Men nu kan den altså komme hjem til dig at bo i stedet. Denne flotte stol kan nemlig produceres nu, og trods dens ældre designdato er den stadig tidløs og et rigtig godt valg til det moderne hjem. Du kan selv vælge farven på læderet, så du kan få stolen, som du ønsker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

&tradition Little Petra VB1 Walnut Sahara Sheepskin lænestol – designerlænestol i helt særligt materiale

&tradition Little Petra VB1 Walnut Sahara Sheepskin lænestol

Denne stol er endnu en gammel kending, der blev designet første gang tilbage i 1938. I dag er den stadig en stol, der er fantastisk at sidde i og som derfor aldrig er gået af mode. Den er på den lille side, hvilket gør den behagelig at synke helt ned i.

Materialet er helt særligt og dette naturlige skind er meget blødt at sidde på og giver samtidig stolen et meget unikt udtryk, du ikke ser mange andre steder.

Der er ikke nogen tvivl om, at denne stol tiltrækker opmærksomhed, men det flotte materiale. Benene er enten fremstillet ag eg eller valnød, og stolen fås i flere forskellige farver, så du kan få den model, der passer bedst ind i dit hjem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Foersom / Hiort-Lorenzen L35 Gesja – moderne og minimalistisk øreklapstol i gråt stof

Foersom Hiort-Lorenzen L35 Gesja - moderne og

Denne flotte Gesja øreklapstol er et sikkert hit hos mange danskere, da den har det meget særlige minimalistiske udtryk, som vi er så kendte for at have her i landet. Derfor er denne lænestol med øreklapper garanteret perfekt til at kunne passe ind i dit hjem sammen med dine øvrige møbler.

Stolen er skabt af 100% trevira og designet er holdt flot og moderne. Du får en lænestol med høj ryg her, hvor der virkelig er plads til at kunne sidde i en behagelig stilling. Der medfølger en lille pude til lænden, der gør stolen endnu mere behagelig at sidde i.

Samtidig står den på flotte, naturlige ben af egetræ, der giver en flot kontrast til det grå stof, der ellers pryder stolen. Der er en snert af rokokostil med netop denne stol, så selvom den vil passe godt ind i meget moderne hjem, er der ikke nogen tvivl om, at den samtidig vil skille sig lidt ud og have sin helt egen personlighed i hjemmet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ilva Air Lænestol – behagelig lænestol med øreklapper, der også har vippefunktion

Ilva Air Lænestol

Denne flotte lænestol fra Ilva er noget for sig selv. Designet er meget moderne og nærmest futuristisk, og der er ikke nogen tvivl om, at du får en rigtig flot stol, der vil passe godt ind i et hvert hjem.

Samtidig er stolen også meget praktisk, da den giver dig en god dreje- og vippefunktion, så du kan læne dig helt tilbage i stolen samt dreje rundt efter behov. Det giver dig en stor fleksibilitet, når du benytter stolen.

Du får også en god nakkestøtte med denne stol, så der er virkelig fokus på din komfort med netop denne øreklapstol.

Selve stolen er lavet med koldskum, så du kan være sikker på at sidde godt og blødt i en stol, der ikke kommer til at miste formen, selvom den bliver brugt ofte – og det kommer du uden tvivl til at gøre, da den er så behagelig at sidde i.

Der er ikke nogen tvivl om, at denne stol bliver din nye favorit i hjemmet, hvor du kommer til at tilbringe mange timer. Foden er støbt af aluminium og sortbejdset eg, og sørger for at stolen står solidt fast på jorden, så du kan gøre brug af den smarte vippefunktion og komme til at sidde bedre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ilva Queen lænestol – flot lænestol med høj ryg i en dyb mørkeblå farve

Ilva Queen lænestol

Hvis du er på udkig efter en behagelig og flot lænestol med høj ryg, der også er karakteriseret ved at være holdt i et flot og minimalistisk design, er denne Queen stol fra Ilva et rigtig godt køb. Den er holdt i en meget dyb mørkeblå farve, der næsten er helt sort, og stoffet er det populære velour, der er med til at give stolen ekstra meget karakter.

Benene er lavet af sort metal, og de er holdt i minimalistisk stil, der passer perfekt til selve sofaen, der vil pynte i de fleste moderne hjem.

Der er koldskum i sædet, så du får en stol, der er meget behagelig at sidde i, og hvor det er muligt at synke helt ned og fordybe sig. Selve øreklapperne er formet på en god måde, så du kan føle dig isoleret fra omverdenen og bare nyde eksistensen i denne flotte stol.

Denne side er anmeldt af: Tobias M. Østergaard Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar