En lænestol til børn er det ideelle møbel til rolige og hyggelige stunder, hvor barnet kan slappe af og føle sig tilpas. Der findes mange forskellige udgaver af børnelænestole, som kan stå på værelset eller i stuen, hvor møblet med sikkerhed bliver barnets foretrukne afslapningsmøbel. 

Der kan være forskellige behov, når det kommer til at vælge lænestole. Vil du have et møbel med maksimal komfort, skal du vælge en lænestol med skammel, og vil du have et møbel med høj slidstyrke, skal du vælge en lænestol i læder

Herunder finder du et udvalg af de 3 bedste lænestole til børn.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Børnestol fra By KlipKlap – Bedste lænestol til børn

Om 

Den bedste lænestol til børn skal opfylde flere krav, som blandt andet handler om komfort, slidstyrke og design. Denne børnestol opfylder alle de vigtige krav, der handler om god ergonomi, gode og slidstærke materialer samt flot design.Børnestolen fra By KlipKlap er den perfekte lænestol til børn, da den er designet med bløde materialer på både sæde, ryglæn og armlæn. Der er ingen risiko for, at dit barn kommer til skade på den smarte og komfortable stol. Derudover er børnestolen så lav, så dit barn selv kan sætte sig op i stolen og komme ned af den igen. Dette har stor betydning for barnet og dets selvstændighed, og det har stor, praktisk betydning for dig som forældre. Stolen er betrukket med hårdført møbelstof, som holder til barnets aktiviteter og bevægelser. Med fyld af koldskum kan barnet sidde behageligt og afslappet i sin smarte, mørkeblå lænestol igennem længere tid á gangen.

Så ønsker du en blød stol til børn, så er lænestolen oplagt.

Udvalgte specifikationer

 • Bløde materialer (koldskum og mørkeblåt møbelstof)
 • Lav højde så barnet selv kan sætte sig op
 • God ergonomi
 • Kan stå både i stuen og på værelset 
 • Flot og tidløst design

HAY havemøbel – god hyggestol til børn

Dette havemøbel er ideelt til dig, som både vægter komfort og stil højt, når det kommer til indretning i haven. 

En Palissade loungestol er et ud af flere havemøbler i en stilren serie fra HAY, hvor møblerne kan købes i forskellige farver. Serien hedder Palissade, og udover loungestolen består den også af både borde og bænke i matchende farver. Det materiale, som havemøblerne er lavet af, er elektrogalvaniseret pulverlakeret stål. Det pulverlakerede stål er oplagt til eksempelvis havemøbler, som til dagligt bliver udsat for vind og vejr og dermed gør disse mere modstandsdygtige.

Med sine mål på 73 cm i bredden, 81 cm i dybden og 38/70 cm i højden er loungestolen fra HAY også praktisk, når der skal indrettes, i og med at den ikke fylder så meget. Selvom havemøblet ikke er pladskrævende, så fremstår det alligevel som et solidt møbel, der samtidig ser let ud uden, at det er skrøbeligt. 

Den komplette Palissade-serie af havemøbler er designet af Ronan og Erwan Bourellec, som har kendetegnet møbelkollektionen igennem dets grafiske udtryk, der munder ud i et enkelt og elegant design. 

BLOOMINGVILLE MINI stol – billig sofastol til børn

Bloomingville-MINI
Unoliving
Lagerstatus ukendt
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Om 

Vil du have en tidløs, holdbar og smart lænestol til børn, er denne model fra Bloomingville det rette valg. Den har en kraftig konstruktion i bambus og jute, som holder til barnets bevægelser og livlige adfærd. Bambus skaber et lyst look omkring stolen, som gør den egnet til at have stående i stuen eller på barnets værelse. Det er ikke kun det lyse og naturlige look, du får glæde af, når du vælger denne lænestol til børn. Bambus er et af de mest fleksible naturmaterialer, som gør det populært i møbelindustrien, da træet giver sig i henhold til bevægelser og positioner. Du giver således dit barn en stol med høj komfort, som barnet kan bruge ved et bord eller have stående et frit sted i hjemmet.Derudover er bambus og jute holdbare og slidstærke materialer, som gør dem perfekte i kombination med hinanden, når der er brug for lænestol til børn med højeste slidstyrke. Er der brug for at skabe ekstra høj ergonomi og gøre Bloomingville Mini stolen ekstra hyggelig og behagelig for barnet, kan der placeres en rund siddepude på sædet. Med en højde på 60cm er det nemt for dit 2-5årig barn selv at sætte sig op på stolen og komme ned fra den igen. 

Udvalgte specifikationer 

 • Slidstærke og holdbare materialer (bambus og jute)
 • Retro look 
 • Skarp pris 
 • Egner sig til børn fra 2-5år
 • Kan stå både i stuen og på børneværelset

Hoppekids Fairytale Knight Skumstol  – Bedste lænestol til drenge

HoppeKids-Fairytale-Knight-Skumstol

Om 

Til de mindste børn er der brug for møbler og designs, som tiltaler hhv. piger og drenge. Ligesom der findes smarte lænestole i lyserod design, der egner sig til piger, kan du også finde elegante og søde lænestole, der er perfekte til drengeværelset. Ryglænet er formet som et borgtårn, og hele stolen er gennemført designet i bløde materialer. Dreng kan lege med sit legetøj eller kigge i bøger, mens hun sidder behageligt og afslappet i sin stol. Stolen er lavet i skumgummi, som giver efter for de bevægelser, barnet har. Lænestolen er betrukket med slidstærkt stof i 100% bomuld. Når du køber lænestol til børn fra Hoppekids, får du møbler i bæredygtige og miljøvenlige materialer. Virksomheden arbejder for at skabe bedre, fysiske rammer for børn i hele verden ved at producere møbler, som er fri for skadelige stoffer.

Udvalgte specifikationer

 • Miljøvenlige materialer (skumgummi og bomuld)
 • Egner sig til drengeværelset
 • Design af slot
 • Passer til børn fra 1-2år

Se også denne lignende artikel på vores side: Store sækkestole

Se også artiklerne: Inspiration til nyt spisebord

FAQ

Hvordan vælger jeg en lænestol til børn?
Der er mange forskellige modeller af børnelænestole, hvormed du kan vælge den model, som passer bedst til dit barn og deres behov. Du kan eventuelt gå efter et specielt design eller farve, hvis dit barn har nogle præferencer, da det kan tilføre noget ekstra hyggeligt til stolen.
Hvordan forhindrer jeg W-stilling?
Du kan prøve at forhindre, at dit barn sidder i W-stilling, ved at ændre dit barns siddestilling. Du kan for eksempel prøve at sætte dit barn i havfruestilling eller siddende på knæene, sådan at numsen hviler på knæene. Du kan også give dit barn en pude at sidde på.
Er det sundt at sidde i skrædderstilling?

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Chicco lænestol til børn (lysegrå) – Bedste funktioner

Chicco lænestol til børn (lysegrå)

Om 

Du behøver hverken gå på kompromis med design eller kvalitet, når du vil have en lænestol til børn til en skarp pris.Denne Chicco stol giver dit 1-5årige barn masser af komfort og afslapningsmuligheder. Den kan foldes ud i forskellige positioner, så det matcher dit barn og hans eller hendes væremåde. Stolen kan foldes ud, så barnet kan ligge på den og slappe af, og når barnet vil tegne eller kigge i bøger, kan den funktionelle Chicco stol foldes sammen til at blive en klassisk lænestol. Skal der hygges med familien i stuen, kan ryg- og fodskammel foldes ud, så barnet får den bedste position til afslapning. Uanset om barnet ligger, sidder eller slapper af i stolen, har han eller hun den bedste komfort som følge af lænestolens bløde polstring med skum. Så ønsker du en stol til børneværelset har du her en god løsning.Mens mange kvalitetslænestole til børn har en fast plads i hjemmet, kan du nemt og ubesværet flytte rundt på Chicco stolen afhængig af, hvor barnet ønsker at bruge den.Stolen er nem at vedligeholde, da det smudsafvisende betræk kan tages af for at blive vasket efter behov. 

Udvalgte specifikationer

 • 3 forskellige positioner 
 • Smudsafvisende betræk
 • Kan nemt flyttes rundt i hjemmet 
 • Egner sig til børn fra 1-5år

Änglamark stol – Bedste materiale

Änglamark stol

Testresultater 

Vil du sikre dig, at dit barn har de sundeste og mest miljøvenlige møbler omkring sig i hjemmet, skal du vælge denne solide stol fra Änglamark. Den er lavet af 100% bæredygtige træmaterialer, er Svanemærket og CE-certificeret og lever op til alle de miljø- og sundhedsmæssige krav, der stilles til kemi, sikkerhed og miljø.

Om 

Colllect Furnitur Frame stol er den perfekte lænestol til børn som følge af sit holdbare og solide design. Rammen er lavet af ubehandlet egetræ, der stammer fra bæredygtigt skovbrug, og sædet er polstret med hvidt og 100% økologisk kanvasbomuld. Den egner sig til børn fra 1-5 år og kan stå på børneværelset eller i stuen. Det klassiske og tidløse look egner sig til enhver boligstil, så barnet kan have sit yndlingsmøbel stående på dét sted i hjemmet, hvor han eller hun slapper bedst af. Der er garanti for god komfort med møbler fra Änglamark, da de er godkendt af børnefysioterapeuten Louise Hærvig.Det fleksible kanvas giver sig i henhold til barnets position og bevægelser, og med den solide ramme er stolen det perfekte valg til det nysgerrige barn. 

Udvalgte specifikationer

 • 100% bæredygtige og økologiske materialer 
 • Godkendt af børnefysioterapeut
 • Klassisk design
 • Egner sig til både stue og børneværelse
 • Passer til børn fra 1-5år

Se vores artikel om: Sofaer med chaiselong

Lounge stol (blå) – Bedste design

Lounge stol (blå)

Om 

Til børnene fra 3-5år er der brug for en stol til afslapning, som giver dem høj komfort, og som matcher deres udvikling. Denne lounge stol er det ideelle møbel til børneværelset eller stuen, da det både er stilrent og moderne designet og samtidig er skabt til barnet i børnehavealderen. Stolen er betrukket med blåt polyester i en mild nuance, der gør møblet egnet til både piger og drenge. Når en lænestol til børn skal befinde sig i en stue, har designet stor betydning. Med denne lounge stol kan barnets favoritmøbel uden problemer få sin faste plads i stuen, da den vil komplimentere enhver indretningsstil. Lounge stolen er designet i en klassisk form med ben og armlæn. Højden er skabt til børn fra 3-5 år. Den måler 64cm, så barnet selv kan sætte sig op i stolen og ned fra den igen. 

Udvalgte specifikationer

 • Elegant stol der egner sig til at stå i stuen
 • Flot loungemøbel 
 • Betrukket med polyester i lyseblå farve

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar