Der findes mange forskellige spisebordsstole, der kan blive lidt hårde at sidde på. Mange har derfor hynder til deres stole, men hvis du gerne vil have en virkelig flot hynde til dine spisebordstole, så er lammeskind til stol en god løsning. 

Ikke nok med at du kommer til at kunne sidde meget blødere på din stol, du vil også samtidig give dine stole helt nyt liv med flotte lammeskind. De fås i flere forskellige farver, ægte eller imiteret skind, og det kan give et helt nyt look til din spisestue at få flotte lammeskind til dine stole. Her vil vi gerne vise dig 3 forskellige flotte skind til dine stole.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Sådan kan du bedst pleje dit lammeskind til stol

Det er altid en god idé at sørge for at holde dit lammeskind rent og flot, så det bliver ved med at se godt ud i hjemmet, og så du har mulighed for at kunne beholde det på dine spisestole i så mange år som muligt. 

For det første er det meget vigtigt, at du altid sørger for at holde naturskind fri fra støv og skidt. Det gør du bedst ved enten at sørge for at støvsuge lammeskindet, når du alligevel støvsuger derhjemme, eller ved eksempelvis at tage det op og ryste det en gang om ugen. 

På den måde kan du fjerne støv og møg fra dit lammeskind, og det er med til at holde det støvede og kedelige look fra dit skind. Samtidig sørger du også får, at hårene i skindet holdes ekstra fyldige og giver dig det look, der er karakteristisk ved lammeskind. 

Hvis du har brug for at vaske dit lammeskind, er det nødvendigt at gøre det i hånden. Det er ikke ofte, det er nødvendigt at vaske skindet, og flere skind er i nogle tilfælde nærmest selvrensende. Men hvis du har et beskidt lammeskind, kan du vaske det i hånden. 

Det gøres nemmest ved at skaffe noget uldsæbe, der indeholder lanolin. Dette er det naturlige stof, får selv bruger til at holde deres uld ren og fyldig. Skum sæben op i hånden og gnid det forsigtigt over ulden. Fjern sæben ved at bruge en fugtig klud, der igen og igen renses og køres over skindet. 

Når du skal tørre skindet, er det en god idé at lægge det med hårene vendt nedad, så vandet kan løbe af af sig selv og ikke kommer til at synke ned i selve underlaget på skindet. 

Sådan må du ikke behandle dit ægte lammeskind 

Det er normalt sådan med ægte lammeskind, at du ikke må vaske det i maskinen, og derfor er det en god tommelfingerregel aldrig at vaske dit lammeskind i vaskemaskinen – også selvom du har et uldprogram på din maskine. 

Der findes nogle typer af lammeskind til stolesæde, der siger, at de godt må vaskes i maskinen, men prøv i stedet altid at vaske dem i hånden, så er du sikret det bedste resultat og et sundt naturskind, der kan holde i mange år. 

Når det kommer til at tørre lammeskindet igen, er det en rigtig god idé altid at lade det tørre med hårene fra skindet vendt nedad, så vandet kan løbe af på en god måde. 

Det er strengt forbudt at tørretumble dit lammeskind, da det vil ødelægge det helt. Det vil blandt andet gå ud over teksturen på dit lammeskind, og du vil have svært ved at kende det igen. Derfor er det en god idé aldrig at putte det i maskinen. 

Du må heller ikke lægge dit lammeskind ud i solen for at tørre det hurtigere. I det hele taget er det ikke en god idé at lægge dit lammeskind ud i solen, da det vil misfarve skindet og fjerne noget af charmen ved det flotte skind.

Når du ser hårene tørre på en særlig måde, er det en god idé at ruske lidt op i hårene, så det kommer til at tørre på en flot og naturlig måde. 

Skal du købe ægte lammeskind eller imiteret?

Det er altid svært at vurdere, hvilket skind er det rigtige for dig, da der findes så mange forskellige og flotte skind til stolesæder. Her i artiklen har vi sørget for at vise dig både ægte og imiterede lammeskind, så du har valgmuligheden helt selv. 

Det er en vigtig diskussion, og det er ikke alle, der har lyst til at eje ægte lammeskind. Det kan der være mange grunde til. For nogen handler det om dyrevelfærd og for en generel modstand mod i det hele taget at indtage dyr i kosten eller benytte materialer fra dyr i deres hjem eller tøj. 

Det betyder også, at lammeskind for nogen bare aldrig bliver sagen. I det tilfælde er det muligt at købe lammeskind i imiteret skind, så der ikke er tale om skind fra et dyr, men noget der er lavet ud af andre materialer, som eksempelvis polyester 

Der vil altid være forskel på de to, og det vil derfor være svært at finde et imiteret lammeskind, der ligner og føles som et ægte lammeskind. 

Det gælder især, når der er tale om nogle af de helt særlige former for lammeskind, som vi har haft med i artiklen her, nemlig skindene fra enten New Zealand, Island eller Tibet. Disse skind vil være sværere at imitere, og derfor er det kun den ægte vare, der kan levere her. 

Noget af det positive ved imiteret lammeskind er naturligvis prisen. Det er langt billigere at producere denne form for skind, og derfor kan du som forbruger også spare en del penge her. 

Men hvis du gerne vil have et lammeskind, der føles blødt og ser godt ud, selv når man er helt tæt på, så er det en rigtig god idé at prøve at skaffe et ægte lammeskind fra en særlig type får, så du netop får et helt særligt skind. 


Vi håber, at du har fundet det lammeskind, der skal bo hjemme hos dig, efter at have læst denne artikel om de mange forskellige lammeskind, der findes på markedet. 

FAQ

Hvad er forskellen mellem lammeskind og fåreskind?
Lamme- og fåreskind er 2 betegnelser for samme type skindprodukt. Det er forskelligt, hvad forhandlere og producenter af skind fra får og lam betegner deres skindvarer. Det er lammeskind, der er den mest udbredte og anvendte betegnelse. Du finder lamme- og fåreskind i både hvide, sorte og farvede udgaver.
Hvordan vedligeholder jeg lammeskind til stol?
Den bedste måde at beskytte og vedligeholde dit lammeskind på, er ved at børste og lufte det. Skind er et naturligt produkt, som har bedst af at blive behandlet uden brug af vaskemidler og kemikalier. Du kan med fordel banke dit skind udenfor med jævne mellemrum, så støvpartikler fjernes.
Hvad koster lammeskind til stol?
Prisen for lammeskind er påvirket af flere faktorer. Størrelsen på dit skindprodukt, længden af hårene og kvaliteten har indflydelse på prisen. Det er de økologiske udgaver, der er dyrest. Lammeskind sælges i forskellige typer med hensyn til længde på hår. Langhåret skind er en eksklusiv vare, hvilket afspejles i prisen.

Læs også: Guide: Find den rigtige øreklapstol til dit hjem

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Lammeskindet Premium fåreskind til stol – Få et ultra langhåret lammeskind fra Tibetanske får

Lammeskindet Premium Lammeskindshynde – Få et ultra langhåret lammeskind fra Tibetanske får

I højlandet i Tibet finder du nogle helt særlige får med en flot, lang pels med små, sarte krøller og bølger. Disse får har udviklet deres særlige udseende over mange år, og nu har du mulighed for at få en flot lammeskindshynde, der netop hylder disse specielle får fra Tibet, og som du har mulighed for at få hjem i din stue. 

Disse skind er af utrolig høj kvalitet, og kan passe ind i mange forskellige hjem. De fås i rigtig mange forskellige farver, og du kan vælge mellem helt naturlige farver som hvid og brun, men du kan også finde masser af andre særlige farver, du normalt ikke ser hos får, men som du har mulighed for at få dette naturskind i. 

På den måde kan du nemt finde det lammeskind, der gør mest for din bolig, og som passer ind sammen med din øvrige boligindretning. 

I og med at disse lammeskind er så særlige, er det ikke et produkt, der kommer til at gå af mode, men det vil snarere holde sin popularitet i mange år frem. Samtidig kan ægte lammeskind holde sig i lang tid, og det vil du også opleve med disse skind fra de tibetanske får. Dermed er det et rigtig godt køb.

Lammeskindet Premium Lammeskindshynde – sort skind til stol fra får fra New Zealand af højeste kvalitet

Lammeskindet Premium Lammeskindshynde – sort sædehynde fra får fra New Zealand af højeste kvalitet

Der er ikke nogen tvivl om, at der altid er noget helt særligt over lammeskind, der kommer fra ægte får. Der findes mange forskellige får over hele verden, og disse får fra New Zealand er blevet passet godt på og har derfor noget af den fineste, lange uld, som du kan nyde godt af med disse lammeskind. 

Skindene kommer fra de langhårede får i New Zealand, hvilket skaber en flot hynde med lange hår i et væld af forskellige farver. 

Det er altid en god idé at tænke over, hvilke farver der vil passe bedst til dit hjem. Derfor har lammeskindet også en masse forskellige farver i deres skind fra New Zealand, så du kan finde den farve, der passer bedst til dit hjem. 

Det er meget populært at vælge nogle af de helt naturlige og simple farver som eksempelvis hvid, sort eller brun, men der er også udviklet flere forskellige farver, så du kan få et skind, der kan give et spændende spil i din boligindretning og give din bolig helt nyt liv.

Lammeskindet Premium lammeskind til stol – flot hynde fra korthåret får fra New Zealand

Lammeskindet Premium Lammeskindshynde – flot hynde fra korthåret får fra New Zealand

Når det kommer til de ægte fåreskind til stol, er der stor forskel alt efter hvilken type af får, der er tale om. Hos Lammeskindet har de en lang række forskellige får fra hele verden repræsenteret, og det betyder også, at der findes mange forskellige typer lammeskindshynder, som du kan finde her. 

Denne flotte hynde er lavet af uld fra får fra New Zealand, der i særdeleshed er kendt for deres meget korte, krøllede uld. Den er meget robust, og derfor får du også her en hynde, der er rigtig kompakt og behagelig at sidde på. 

Dette krøllede lammeskind fra New Zealand er lavet af den højeste kvalitet og vil derfor være det perfekte skind for dig at bruge både indenfor og udenfor. 

Du kan få lammeskindet i mange forskellige farver, så du kan finde en farve, der passer godt ind i din stil derhjemme og som vil klæde dine stole bedst muligt. Hvis du gerne vil sidde blødere i hverdagen, er dette kompakte lammeskind til stol et godt køb, så du kan sidde dejligt. 

Det er meget nemt at holde ægte lammeskind flotte og pæne, da får holder sig rene og plejer sig selv med den naturlige lanolin, der er et fedtstof, du finder i uld. På den måde er lammeskindshynden nem at holde ved lige, og du får derfor en hynde, der kan holde i mange år frem. 

Premium Lammeskindshynde – flot lammeskind til stol fra vilde, langhårede får fra Island

Premium Lammeskindshynde – flot lammeskindshynde fra vilde, langhårede får fra Island

Hvis du gerne vil have et lammeskind til stol, der er meget anderledes og naturligt, så bør du købe denne flotte lammeskindshynde af naturskind fra langhårede får fra Island. Disse får er født ude i vildmarken i et klima, der er noget voldsommere end det, de danske får udsættes for. 

Igennem hundredevis af år har disse får skullet vænne sig til klimaet på Island, og det har de blandt andet gjort ved at udvikle lang og kraftig uld, som er netop det, der er brugt til at skabe denne lammeskindshynde, som du nu kan få glæde af i din bolig. 

Dette lammeskind skaber et helt unikt look, og det er nemt at se på det, at det ikke er ligesom andre lammeskind. Hårene fra disse får er mellem 15 og 25 cm lange, og de er beholdt i dette flotte lammeskind, der uden tvivl vil tilføje en helt særlig karakter til din bolig. 

Denne lammeskindshynde er behagelig at sidde på, da det netop er skabt til får i den islandske vildmark. Derudover er det nemt at holde et naturligt lammeskind, da det kan rense sig selv ved hjælp af den naturlige lanolin. 

Det er altid vigtigt at tænke bæredygtighed ind i overvejelserne, når du skal købe et ægte lammeskind. Det er nemlig vigtigt, at dyrene har haft det godt, og at dyret bliver brugt ordentligt uden for meget tab, når der skal fremstilles produkter som dette. 

Hos Lammeskindet kan du finde produkter fra dyr, der har haft det godt, og hvor der er gjort en masse for at få brugt hele materialet fra dyret, så intet går til spilde. Det skaber langt mere bæredygtighed, og du kan dermed købe dit lammeskind uden at skulle have kvaler med denne del. 

Nordic Shepherd – Blød og indbydende merino lammeskind til stol

Nordic Shepherd

Har du en kompromisløs tilgang til kvalitet i boligindretningen? Så er lammeskindshynden fra Nordic Shepherd sandsynligvis noget for dig. Den smukke hynde taler til nutidens tendenser, og den er som skabt til en moderne indretning. 

Lammeskindet til stol kommer fra Merinofår, der er verdensberømte for at have særligt bløde og slidstærke skind.  

Lammeskind er en nærmest uundværlig del af en nordisk indretning, og det er der gode grunde til. Det emmer af hygge og naturlighed, i hvert fald hvis du vælger det rette og styrer uden om syntetiske materialer. 

Med lammeskindshynden fra Nordic Shepherd opnår du den helt rette hjemlige atmosfære, som er oppe i tiden. Modellen signalerer selv på lang afstand kvalitet, æstetisk sans og godt håndværk. Skindet fås endda til en rigtig favorabel pris. 

Placer lammeskindshynden i spisebordsstolen, kontorstolen eller lænestolen, og blød udtrykket op, så møblet bliver ekstra indbydende. 

Hynderne fås i seks forskellige farver. Alle farverne er klassiske og tidløse, så de vil holde sæson efter sæson. Det samme gør sig desuden gældende for lammeskindet. Vælg mellem de mørke farver Sort og Mørk Brun og de lyse farver Lys Brun, Beige, Hvid og Lys Grå. Bemærk dog, at hver hynde er af naturmateriale og dermed unik. 

Vær også opmærksom på, at lammeskindshynderne fra Nordic Shepherd købes i sæt, så du får to hynder per valgte farve. Prisen er altså overraskende lav for et så velskabt produkt, og her kan alle være med – næsten uanset budget.

Sort lammeskind imiteret – moderne tilbehør til alle slags møbler

Bedste værdi for pengene

Gråt lammeskind imiteret

Ønsker du at tilføje en urban og varm stemning i dit hjem, så er det imiterede, sorte lammeskind måske lige noget for dig. Det flotte, sorte skind med sin gode kvalitet giver aner til et ægte lammeskind. Hårene sidder tæt og skindet føles kraftigt og eksklusivt.

Lammeskind har i mange år været populære til babybilleder, hvor de bidrager til en blødhed og en charme på billederne. Du kan bryde lidt med normerne ved at vælge et sort skind, som giver en mere rå og afdæmpet undertone. Derudover er skind især også brugt til dekoration i hjemmet.

Derfor anbefaler vi Sort lammeskind imiteret

Det sorte lammeskind kan pryde enhver stue og give et eksklusivt bidrag til indretningen. Sort er et godt valg til dig, der ønsker at lege lidt med farverne. Det kan være, at du har et hjem med mange lyse farver. Skab derfor et ekstra fokus på dit yndlingshjørne med et imiteret skind i sort, som gæsterne med garanti vil lægge mærke til.

Det imiterede skind er 90 cm i længden og 60 cm i bredden og passer derfor perfekt på de fleste siddepladser, hvor det kan skabe varme og hygge på selv de koldeste vinterdage.

Specifikationer:

  • Mål: D90 x L90 x B60 cm

Gråt lammeskind imiteret – for et naturligt look og en stærk kvalitet

Vores anbefaling

Gråt lammeskind imiteret

Hvis du søger en smuk tilføjelse til hjemmet, der både giver anledning til hygge og komfort, så kan det være, at du skal gå efter et imiterede gråt lammeskind. Skindet har en unik, brunlig nuance, der passer perfekt ind i det skandinaviske hjem med de milde farver.

Du kan lægge det smukke skind på dit yndlingsspot i hjemmet for at understrege hyggen, men du kan også vælge at lade flere skind pryde rundt om spisebordet for ekstra komfort, når familien samles om et måltid.

Derfor anbefaler vi Gråt lammeskind immiteret

Inden for de senere år, er der kommet mere fokus på dyrevelfærd i mange danske hjem. Imiteret skind er derfor et oplagt valgt, hvis du stadig ønsker effekten fra ægte lammeskind. Med det naturlige look som skindet har, vil du ikke mærke forskellen.

Udover at imiteret skind tager mere højde for dyrevelfærd, så har det også den ekstra bonus, at du kan vaske det. Det er ekstra smart, hvis du har er en børnefamilie, hvor der er risiko for spild.

Lammeskindet måler 90 x 60 cm og har derfor en perfekt størrelse til både at give komfort, når du sidder samt ved ryggen.

Specifikationer:

  • Mål: D90 x L90 x B60 cm

Ilva Sheep Siddehynde – hvidt lammeskind til stol

Ilva Sheep Siddehynde – hvidt lammeskind til dine stole

Dette flotte lammeskind til stol fra Ilva har den helt perfekte runde form, der vil passe godt til de fleste spisebordsstole. Modellen her har korte hår, og den hvide, flotte farve vil klæde mange forskellige typer af stole, blandt andet helt simple stole i enten plast eller et andet hårdt materiale. 

Med dette Sheep lammeskind fra Ilva får du et ægte skind, der ser godt og naturligt ud i hjemmet. Den hvide farve gør det nemt at bruge det i mange forskellige sammenhænge. Hvis du gerne vil have kontrast, passer det godt til en sort spisebordsstol. Her vil skindet gøre stolen mindre skarp i sit udtryk, men samtidig vil det passe godt sammen. 

Derudover kan du også skabe et mere sammenhængende look, hvis du derimod har hvide stole, som skindet vil passe godt sammen med uden at skabe kontrast. 

Skindet fås også i andre forskellige farver, så der altid er et lammeskind til dig og dine spisebordsstole, uanset om du vil have et sammenhængende udseende, eller om du gerne vil skabe noget kontrast. 

NATURES Collection New Zealand – Æstetisk og funktionelt lammeskind til stol

NATURES

Ønsker du at bløde et møbel i hjemmet op og gøre det mere indbydende? Så bør du investere i New Zealand lammeskind til stol fra NATURES Collection. Lammeskindshynden er som skabt til at give nyt liv til spisebordsstolene, puffen eller bænken i entreen. 

Med modellen her får du en luksuriøs hynde, der har en både dekorativ og praktisk funktion i hjemmet. Lammeskindet får dig til at sidde blødt og behageligt, og samtidig beskytter det dine møbler mod brugsspor og slitage. 

Den smukke hynde er sammensat af perfekt tilpassede skindstykker. Det kvadratiske produkt måler 37 x 37 centimeter, så det kan passe til mange forskellige af hjemmets møbler. 

Med en hårlængde på mellem 5 og 8 centimeter er hynden ekstra komfortabel. Siddekomforten forbedres også af, at sædehynderne er let polstrerede. Hårtypen er glat, og hårene sidder tæt, så der opnås et mere solidt og æstetisk produkt. 

New Zealand lammeskindshynden fra Natures Collection fås i otte smukke farver, som er indfarvet (på nær den hvide variant). Vælg mellem de mørke farver Mørkegrå og Mørkebrun og de lysere varianter Dove, Hvid, Lysegrå, Beige, Rosa og Taupe. 

Du kan holde en ren linje i indretningen ved for eksempel at vælge ens puder til spisebordsstolene, eller du kan kombinere forskellige farver for et ekstra personligt udtryk. 

Uanset hvilken indretningsstil du har, vil lammeskindet kunne passe flot ind i boligen. Det danske livstilsmærke NATURES Collection bestræber sig nemlig på at tale til flest muligt med deres design.

Møbelkompagniet Lammeskindshynde – sort lammeskind til stol i imiteret skind

Møbelkompagniet Lammeskindshynde – sort lammeskindshynde i imiteret skind

Det er ikke alle, der har lyst til at anvende ægte lammeskind i deres bolig, og det er helt op til den enkelte at bestemme. Hvis du ikke har lyst til at have ægte lammeskind til stol i din besiddelse, kan du ånde lettet op, for der findes heldigvis masser af alternativer til dig. 

Blandt andet kan du få denne flotte lammeskindshynde i imiteret lammeskind i en flot sort farve. Hynden har semilange hår og ligner meget et naturligt lammeskind, selvom det er lavet af polyester. Du vil kunne mærke forskellen mellem det imiterede og ægte lammeskind, når du er tæt på, men på afstand vil de færreste lægge mærke til forskellen. 

Samtidig er det også vigtigt at huske på, at imiteret lammeskind er en langt billigere løsning end at gå efter den ægte vare. Det betyder, at du kan spare nogle penge på din indretning, ligesom du i stedet kan spare op til andre flotte møbler eller bruge pengene et andet sted, hvor det trænger. 

Dette lammeskind passer godt til stole, der er hårde at sidde på, og som er i enten hvid eller sort. Lige når det kommer til sorte lammeskindshynder som denne, kan den dog også godt passe sammen med mange andre slags stolefarver, da sort nærmest kan passe til alt. 

Møbelkompagniet lammeskindshynde – flot brunt lammeskind til dine hvide stole

Møbelkompagniet lammeskindshynde – flot brunt lammeskind til dine hvide stole

Det er altid en god idé at kunne give sine stole og øvrige møbler i hjemmet nyt liv, og det kan du med en flot lammeskind til stol. Denne hynde fra Møbelkompagniet i imiteret lammeskind er et rigtig godt bud. Farven mushroom er en flot og lidt afdæmpet brun farve, der giver helt nyt liv til eksempelvis hvide eller sorte stole. 

Da der her er tale om imiteret læder, er der ikke nogen naturprodukter fra rigtige får involveret, og denne hynde er derfor lavet af rent polyester. Når du kommer tæt på hynden eller mærker på den, vil den føles anderledes end almindelige og ægte lammeskind. 

Det gør den dog ikke til et dårligt køb, og denne flotte hynde har en meget særpræget farve, der kan passe til flere forskellige farver stole og give dit hjem helt nyt liv og et blødt underlag at sidde på. 

Samtidig er der også gode penge for dig at spare, når du vælger at gå efter en hynde i imiteret lammeskind frem for den ægte vare. Og det er altid en god idé at spare penge op til andre genstande, der kan gavne din boligindretning. 

Hynden måler 35 cm i diameter, og det er godt at vide, så du kan måle op med dine stole, inden du vælger at købe denne flotte hynde. 

Møbelkompagniet Lammeskindshynde – ægte lammeskind til stol i flot hvid uld!

Møbelkompagniet Lammeskindshynde – ægte lammeskindshynde i flot hvid uld

Hvis du er på udkig efter et helt traditionelt lammeskind til stol i en flot og naturlig hvid farve, så er denne lammeskindshynde fra Møbelkompagniet et rigtig godt valg, der også kan fås til en god pris. 

Her får du et lammeskind, som vi kender det her i Danmark. Det helt traditionelle skind med nogle flotte, halvlange hvide hår, der er gode at sidde på og bløde at lade fingrene køre igennem. 

Den hvide farve er meget populær, da den minder om den helt naturlige farve, du finder hos får, og som giver dig en god mulighed for at kunne gøre dine stole meget mere afdæmpede og rolige. Den hvide farve giver nemlig mere ro på stuen, og det er der mange, der er ude efter. 

De ægte naturskind er nemme at holde, da de kan rense sig selv, men når det kommer til det hvide lammeskind, er det altid en god idé at passe på – særligt når du sidder med mad, der har nogle meget skrappe farver som eksempelvis en pastasauce eller tomatsuppe. 

Du kan dog også få netop dette skind til stol i andre farver, så du har noget at vælge imellem, når du skal finde dit nye lammeskind, der kan gøre det langt mere behageligt for dig at sidde på dine stole i spisestuen. 

Møbelkompagniet lammeskindshynde – ægte lammeskind i naturlig brun med grå nuancer

Møbelkompagniet lammeskindshynde – ægte lammeskind i naturlig brun med grå nuancer

Hvis du er til de naturlige lammeskind i flotte, naturlige farver, er dette lammeskind fra Møbelkompagniet et godt valg, da det er holdt i en flot brunlig grå nuance, som kan minde dig om helt almindelige får. Det giver noget ekstra liv til boligen, og den ægte nuance gør det nemmere for dig at kunne bruge den sammen med forskellige farver stole. 

Ægte lammeskind er dejligt blødt at køre sine fingre igennem, og det vil du også opleve med dette flotte lammeskind. Du kan også sagtens sidde på det og bruge skindet på eksempelvis stolene i din spisestue eller på en bænk eller som lille sæde i din sofa. 

Dette lammeskind måler 35 cm i diameter og kan derfor fungere som en lille hynde til at sidde på, som vil være dækkende for de fleste mennesker. 

Selvom dette er et ægte lammeskind, får du en god pris hos Møbelkompagniet, så du kan få lammeskind nok til dine mange forskellige stole. 

Der findes flere forskellige farver, og derfor er det en god idé også at tænke over, hvilken farve lammeskind vil passe bedst ind i din bolig. Du kan altid finde et naturligt lammeskind, der passer godt til dig og har det udseende, du leder efter.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar