Trænger dit hjem til et frisk pust af fornyet energi? Så kan det være, at du bør kigge på mulighederne for at få et nyt og stilrent sofabord af marmor.

Et marmor sofabord vil uden tvivl skille sig ud i mængden og samtidig bidrage med et mere avanceret og elegant look i dit hjem. Du finder i dag et stort udvalg af forskellige sofaborde, hvor du bl.a. også kan finde et rundt marmor sofabord.

Vi har samlet 5 gode bud på et fremtidigt marmor sofabord til stuen, så du kan få fornyet inspiration til din boligindretning.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Handvärk Original sidebord – lavet i holdbare materialer

Det prisvenlige valg

handvaerk-original-sidebord-sort-stel

Handvärk har lavet et smart sidebord, der kan bruges på utallige måder. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Du kan bruge det som natbord, sidebord, sofabord eller lignende. Det er lidt højere end andre sofaborde, men kan derfor kombineres med andre sofaborde i samme kollektion. 

Handvärk står for æstetisk bæredygtighed, og de står for at lave møbler, som holder resten af livet. Engang var håndværkere stolte af at producere møbler, der kunne holde en livstid. I den moderne tid er det blevet mere almindeligt ofte at skifte sine møbler ud, blandt andet fordi de ikke holder så længe og kun er lavet til at holde i 5 år. Problemet med det er, at det ikke er en særlig cirkulær økonomisk tankegang. Bæredygtighed er nødvendigt på alle områder, hvis skuden skal vendes i forhold til klima. Det er den vision, som Handvärk har for deres møbler. 

Sofabordet er lavet i pulverlakeret stål og toppen er af finpudset marmor. Toppen kan du både få i sort og hvid, alt efter hvad der passer ind i din stue. 

Detaljer:

 • Mål: D 50 cm x L 50 cm x H 47 cm
 • Vægt: 13 kg
 • Materialer: finpudset marmor og pulverlakeret stål
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 for 10 % rabat for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

Rebar Coffee Table – et smukt og unikt sofabord til det stilrene hjem

Rebar Coffee Table – et smukt og unikt sofabord til det stilrene hjem

Rebar Coffee Table er et flot og elegant sofabord fra Hay, som er en af de mest populære hos luxoliving.dk. Bordet er designet af Sylvain Willenz, som er en kendt møbeldesigner fra Belgien. Willenz har vundet adskillige priser for sine fantastiske designs. Ser man nærmere på hans smukke sofaborde, er det ikke svært at forstå hvorfor. 

De helt store fordele:

 • Elegant og stilrent udtryk
 • Designet af prisbelønnede Sylvain Willenz
 • Perfekt størrelse med sine kun 100 x 104 x 33 cm
 • Smuk marmorbordplade og enkelt stel i pulverlakeret stål
 • Flot sort farve, der passer i ethvert hjem
 • Utrolig smuk og helt unik marmorering 

Rebar Coffee Table er et smukt designet sofabord med en lækker bordplade af sort marmor og et stel i sort, pulverlakeret stål. I bordpladen findes en fantastisk, naturlig hvid marmorering, der gør hvert eneste bord helt unikt, og ikke to borde vil være ens. Bordet passer ind i enhver indretning, men giver helt sikkert mest til det elegante og stilbevidste hjem, hvor design er tænkt ind i rummet. I Rebar serien findes en hel række af flotte, mindre borde, der passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor de store borde er ved at være passé. De små borde giver mere frihed og fleksibilitet i forhold til design, og det er bestemt også tilfældet for Rebar Coffee Table. Med sine mål på kun 100 x 104 x 33 cm (L x B x H) passer det lille bord foran selv den mindste sofa og kan nemt rykkes rundt, eller endda matches med andre små borde i stuen.

Rebar Coffee Table vs. markedet

Det unikke design og den perfekte størrelse får Rebar Coffee Table til at skille sig ud fra mange af populære sofaborde. Designet gør bordet til det oplagte valg for dig, der søger noget helt specielt til at fuldende en stilfuld indretning i stuen. 

O Table fra OX Denmarq – et lille sofabord i høj kvalitet, fyldt med charme og historie

O Table fra OX Denmarq – et lille sofabord i høj kvalitet, fyldt med charme og historie

Et yderst smukt og enkelt lille sofabord i den bedste kvalitet, der er det mest populære sofabord hos webshoppen tendensshop.dk. Et bord der passer i ethvert hjem og giver et frisk pust til rummets øvrige design. Den smukke bordplade er udformet i solidt marmor af den bedste kvalitet, og har selvfølgelig fået lov at bibeholde sin naturlige marmorering. Understellet er lavet af messing og er med sin søstjerneformede udformning på en gang både simpelt og helt unikt. 

De helt store fordele:

 • Simpelt og utrolig stilfuldt sofabord
 • Høj kvalitet og kendt dansk design af Dennis Marquart
 • Smuk, naturlig og solid marmorbordplade i flere farver
 • Fantastisk, søstjerneformet understel i stål eller messing
 • Enkelt bord, der står solidt
 • 80 x 40 cm rundt sofabord

O Table fra OX Denmarq findes som sofabord kun i størrelsen 80 x 40 centimeter, men tilbyder til gengæld et helt lille udvalg af smukke farver, der alle sammen bibeholder bordets smukke, elegante stil. Marmorbordpladen fås i både hvid, sort, grå eller en smuk grøn, mens understellet fås både i børstet stål, sort stål, eller messing. Uanset farve og materialer får du et yderst smukt og praktisk lille bord i høj kvalitet, der nemt kan flyttes, men som samtidig står solidt og pynter flot.

O Table vs. Markedet

O Table adskiller sig gennem sin særlige historie. En historie om ægte dansk design og en helt særlig designer. Sofabordet er nemlig designet af danske Dennis Marquart, som har været med til at stifte den succesfulde danske designvirksomhed, OX Denmarq. Navnet henviser til virksomhedens oprindelige, unikke koncept, hvor mange af de flotte designs blev skabt i læder. Til trods for at dette flotte sofabord har måtte undvære læderarbejdet, har det absolut fået lige så meget kærlighed i sit design, og er fremstillet i samme høje kvalitet, som mærket ellers er så kendt for.

Rebar Coffee Table – et flot og stilfuldt rektangulært sofabord med masser af muligheder

Rebar Coffee Table – et flot og stilfuldt rektangulært sofabord med masser af muligheder

Endnu et flot og stilfuldt sofabord fra Hay, som er et af de mest populære i sin kategori hos luxoliving.dk. Denne rektangulære udgave af det lige så populære runde sofabord fra samme serie, er til dig, som gerne vil lege med de lige linjer i rummets design. Bordet passer sig godt ind i både det klassiske og det moderne design og kan lige så vel stå i stuen, som i spisestuen, entreen eller på værelset. I serien findes også et flot lille, rundt sidebord til dig, der virkelig vil lege med formerne og skabe mere liv i din indretning.

De helt store fordele:

 • Elegant og stilfuldt
 • Designet af den prisbelønnede Sylvain Willenz
 • Smart og praktisk rektangulær form
 • Flot og neutral sort farve
 • Utrolig smuk, naturlig marmorering 
 • Perfekt størrelse på 80 x 49 x 40,5 cm.

Bordets rustikke ramme og stel er fremstillet i pulverlakeret stål i en lækker, blød sort farve og fremstår både elegant og yderst stabil. Med sin fine størrelse på 80 x 49 x 40,5 cm. (L x B x H) passer det rektangulære stuebord næsten ind hvor som helst, og kan nemt flyttes rundt og passer ind et nyt sted, hvis rummets indretning ændres. Bordet egner sig især fint til et pyntebord og ser fantastisk ud med en lille vase eller lampe og specielt sammen med det lille sidebord fra serien. På alle måder et praktisk og alsidigt lille bord, med masser af muligheder. 

Rebar Coffee Table vs. Markedet

Dette smukke lille bord, er designet af den kendte og prisvindende designer, Sylvain Willenz, der her har mestret en spændende og anderledes måde at arbejde med ellers kendte materialer ved at skabe et meget let og elegant bord i tungt, solidt marmor. Den smukke sorte overflade er behandlet med voks, der ikke lukket overfladen helt, men i stedet virkelig lader marmoreringen komme til sin fulde ret. 

Alisma Sofabord med hvid marmorprint – et rundt sofabord med et varmt guldlook

marmor sofabord

Alisma har med deres bud på et sofabord i marmor skabt denne model, der kombinerer den lidt mere kolde, rå marmor med et varmt og indbydende look via det guldbetonede stel. Den lille, runde form gør den perfekt egnet som spisebord til den lille lejlighed i storbyen, hvor pladsen kan være trang.

Bordet her består af en glasbordplade i hvidt marmor, der med sine mørke striber danner et flot og naturligt mønster, som er kendetegnet ved marmorstenen. Stellet er lavet af metal og er behandlet, så det får en flot, guldfarvet finish. I dette bord er der en ekstra underplade, som blot giver dig endnu større opbevaringsmuligheder, og du får derfor udnyttet din plads på den bedst mulige måde.

Du kan bruge det lille, stilede sofabord til aftenkaffe, snacks og magasiner, når der skal hygges i sofahjørnet efter en lang arbejdsdag. Samtidig kan du udvide dit sortiment af borde med flere af samme slags i hjemmet, så du kan bruge dem til opbevaring, pynt og brugskunst, der kan give dig en rød tråd i hele din boligindretning.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Neptun Sofabord 42,5 x 55 cm. – et lille sofabord i lyst marmor

marmor sofabord

Dette skønne sofabord fra Ilva er et rigtig godt bud på et sofabord til dig, der bor småt. Det er nemlig lille i sin størrelse, og den runde form gør, at det ikke bliver så kompakt i sit udtryk. Du kan naturligvis også vælge at benytte det som et ekstra bord i dit hjem, hvis du fx ønsker mere plads til planter, vaser eller andet brugskunst i indretningen.

Bordet består af en rund marmorplade i hvid marmor, der giver en rigtig flot, lys overflade, der passer ind i ethvert hjem. Benene er lavet af stort stel, så du opnår en kraftfuld kontrast imellem de to materialer. Stellet indtager i sig selv en kunstnerisk form, da det er fremstillet på en måde, der minder om andre kendte designs. Der er god plads til luft imellem stelkonstruktionen, så bordet fremstår let og elegant.

Et marmor sofabord som dette giver dig masser af muligheder, når det kommer til boligindretning. Du kan benytte bordet som et enkelt sofabord, som et pyntebord eller kombinere flere borde i samme rum, så du får en gennemgående rød tråd i din indretning.

Square Sofabord 50 x 41,6 x 50 cm. – et stilrent og kvadratisk marmor sofabord

marmor sofabord

I dette marmor sofabord firkantet fra Square får du et meget moderne og elegant bud på et marmor sofabord, der unægteligt vil passe ind i ethvert hjem. Den tidløse, kvadratiske form er en sikker vinder hver gang, når det kommer til boligindretning.

Bordet består i al sin enkelhed af en hvid marmorplade, der med sin naturligt flotte struktur har et eksklusivt look over sig. Dertil kommer stellet, der er lavet af sortlakeret metal, som giver en flot og skærpet kontrast til den hvide bordplade. Det kubeformede bord gør, at stellet er luftigt og let i sit udtryk, så resultatet bliver et elegant og flot sofabord, der uden tvivl vil pynte i din stue.

Den firkantede form er sjov at eksperimentere med i hjemmet, hvor du kan kombinere flere forskellige former og farver for at skabe en optimal kontrast. Bordet her vil egne sig perfekt som et lille sofabord eller et supplement til indretningen andre steder i hjemmet, hvor du kan bruge det til opstilling af fx en flot blomsterbuket.

Rio Sofabord 123,5 x 38 x 53 cm. – et stort og rummeligt sofabord med ekstra hylde

marmor sofabord

Dette skønne sofabord fra Rio er et rigtig godt bud på et sofabord til dig, der ønsker et stort og rummeligt sofabord uden at gå på kompromis med udseende og kvalitet. Der er nemlig mange fordele ved at vælge et stort sofabord – du får plads til alle dine aftensnacks, magasiner og måske endda en buket blomster. Samtidig har du altid plads til at servere en aftenkaffe til dine gæster, når I vælger at rykke ud i sofaen.

Bordet her snyder faktisk lidt, da bordpladen er fremstillet af glas med en marmorlignende overflade, så det stadig har et marmorlook udadtil. Glasset giver derimod en mere reflekterende overflade, som giver et elegant og ensartet look. Stellet er lavet af sort, pulverlakeret metal ligesom den ekstra hylde også er lavet af dette materiale, så der er en gennemgående rød tråd i hele designet. Sidst men ikke mindst er der en flot ramme i hver side af marmorpladen, som indrammer bordet og givet et elegant look.

Du kan med fordel anvende den ekstra hylde til opbevaring af fx magasiner, så du altid har dem ved hånden – dog uden at de fylder unødvendigt.

Luca Sofabord 90 x 45 x 80 cm. – et marmor sofabord med naturlig, rustik form

marmor sofabord

Et sofabord som dette fra Luca er et rigtig godt valg til dig, der ønsker et marmor sofabord til stuen, som kan byde ind med lidt mere kant og et rustikt look. I stedet for bare at være enten kvadratisk eller rundt, adskiller det her bord sig nemlig ved at tage sin helt egen form, der med sine bløde kanter kan beskrives som en hybridversion imellem de to verdener.

Dette sofabord med marmorplade er sort og består af et stel, der er fremstillet af sortlakeret metal. Stellet er let, elegant og luftigt, så sofabordet bibeholder sin elegante facon til trods for sin forholdsvis store størrelse. Med et sofabord i en mellemstor version som dette, får du mere plads til opbevaring og generelt større brug af dit møbel.

Sofabordet vil passe godt ind i stort set ethvert hjem. Den unikke form gør den egnet som en fed, original kontrast til et sofahjørne, som uden tvivl vil fange dine omgivelsers nysgerrige blikke. Du kan i hvert fald være helt sikker på at skille dig ud fra mængden med dette moderne bud på et flot marmor sofabord.

Emily Sofabord – et todelt sofabord i hvid marmor med høj funktionalitet

marmor sofabord

Dette sofabord fra Emily får din indretning til at nå helt nye højder, da det geniale, todelte design tilføjer fornyet funktionalitet og stil i din stue. Du får nemlig to borde i det her sæt, og du kan sådan set helt selv vælge, hvordan du ønsker at kombinere dem med hinanden – du kan fx vælge at få det ene bord til at krydse det andet eller bruge dem som to separate sofaborde. Med dette sæt er det kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan du ønsker at kombinere dem med hinanden.

Bordpladen i begge borde består af hvid guangxi marmor, der i sig selv er et rigtig flot naturmateriale med et rustikt mønster, der ikke går igen. Stellet er lavet af sortmalet stål, og de statiske linjer giver et minimalistisk og stilrent udtryk, der bidrager til et let og luftigt design.

Med et sæt som dette får du forøget din fleksibilitet i boligindretningen, og du kan jævnligt eksperimentere med forskellige opstillinger for at se, hvad der egner sig bedst til din stue – eller måske lige til dit humør. Hvis du bliver træt af det ene look, kan du derfor omrokere bordene, og på den måde får du nærmest et helt nyt sofabord med et andet udtryk end det, du havde før.

Cozy Living Siff oval marble – smukt naturmateriale i skovgrøn

Redaktionens anbefaling

zBsleg7LKh1tnaYn

Cozy Living er kendt for smukke møbler, hvor sofabordet Siff er ingen undtagelse. Bordet giver et luksuriøst udtryk og er super elegant i sin skovgrønne farve. I dag er det meget populært med farver i hjemmet igen efter en lang periode med sort og hvid. Det skovgrønne bord vil passe perfekt ind i en farverig indretning eller et mere neutralfarvet hjem, hvor man eksperimenterer med lidt farve til de hvide vægge. Cozy Living er et forholdsvist nyt mærke, men de er allerede kendt for deres smukke designs. 

Bordet kan bruges som sofabord, sidebord eller endebord. Du kan tilføje det til din indretning, lige der hvor du ønsker det, og hvor det passer bedst. Bordet har to overflader. Den nederste kan du lægge ting på, mens den øverste kan stå helt fri eller have nogle få genstande, som pynter. Du kan for eksempel lade dine designbøger, coffee table bøger eller magasiner liggende på den nederste hylde. 

Sofabordet er lavet i marmor og glas med et metalstativ i messing finish. Det er et unikt naturmateriale, så alle borde er forskellige. 

Detaljer

 • Mål: 100 x 50 x 55 cm
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 for 10 % rabat for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

Kristina Dam Studio mirror table – kunstværk og bord i ét

Det eksklusive valg

9aDASwIxu051t7oL

Kristina Dam Studio har lavet et eksklusivt og luksuriøst sofabord i marmor. Det er inspireret af udstillingspodier fra kunstgallerier. Overfladen er smuk med tigerskin marmor, og siderne er af spejl. Det vil tiltrække sig opmærksomhed, uanset hvor du stiller det. Spejlfladerne vil reflektere lyset i dit hjem, som giver en unik oplevelse. 

Sofabordet er moderne, eksklusivt, og det overrasker. Det er lavet af smuk sort marmor. Kristina Dam Studio er et dansk designmærke, der laver kunst og interiør i ét. Sofabordet er dermed også et kunstværk i sig selv. Bordet er fremstillet i EU af førsteklasses materialer. Bordene er designet i København og laves af massive materialer. Du er dermed sikret den højeste kvalitet, og prisen er også derefter. Det er massive kvalitetsmærker, som gør, at du kan beholde bordet resten af dit liv. 

Som sagt er siderne spejle, så du skal være klar på, at lyset vil reflektere i dem. Det giver anderledes dynamikker i dit hjem, alt efter hvor lyset kommer fra. Bordet egner sig bedst til at stå som et kunstværk, men det kan også bruges til at stille ting på som et almindeligt sofabord. Du får kunstværk og bord i ét. 

Detaljer:

 • Materiale: Spejl og sort marmor
 • Mål: 65 x 65 x 32 cm
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 for 10 % rabat for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

Atalya Sofabord – et sofabord i hvid marmor med ekstra opbevaringslomme

marmor sofabord

Atalya har med dette sofabord formået at forene det stilrene marmorlook med en høj grad af funktionalitet, som uden tvivl vil falde i god jord i mange dagligstuer. Udover bordets gode størrelse, der egner sig perfekt til et sofahjørne, er bordet også udstyret med en opbevaringslomme ude i siden, så du nemt kan opbevare aviser og magasiner uden at det optager yderligere plads på bordet.

Sofabordet består af en bordplade i hvid marmor, der inden for de seneste år har vundet indpas inden for moderne boligindretning. Det hvide marmor har helt naturligt et rustikt look, hvor mønstret varierer fra model til model. Du får derfor et unikt sofabord hjemme i din stue. Med det sorte stel opnås der en god kontrast, og stellets luftighed gør, at bordet fremstår både let og elegant til trods for sin store størrelse.

Den gode og rummelige størrelse er lige præcis det, der gør, at sofabordet her egner sig perfekt til den større familie eller til dig, der gerne vil byde dine gæster på lækker aftenkaffe i sofahjørnet. Med dette sofabord får du nemlig plads til det hele – uden at gå på kompromis med design.

U-Design Sofabord – et stilrent sofabord i marmor laminat og sorte ben

marmor sofabord

Her får du et bud på et stilrent sofabord med en unik, trekantet form, der med sine bløde kanter giver et flot design. Det unikke ved lige præcis dette sofabord er, at det specifikke design fås i flere forskellige størrelser, former og farver, så du helt selv kan vælge, hvordan du vil kombinere dem i et samlet look. Ofte kan det tilføje energi og kontrast at kombinere flere forskellige former, hvis du ønsker en dagligstue med en mere funky personlighed.

Bordpladen består af marmor laminat og er derfor mere modstandsdygtig end ægte marmor. Bordets fundament består af den elegante, sorte, tredelte fod, der giver et forhøjet og let udtryk på bordet. Samtidig forbliver bordet let i sit design, og det egner sig derfor perfekt til både små og store rum.

Den sorte farve er i sig selv altid et sikkert valg til indretningen i stuen. Du kan dog med fordel kombinere det sorte, statiske bord med dynamiske farver og former – fx i form af en kontrastfyldt vase eller flotte bordskåner, der kan skabe fornyet energi i din dagligstue.

Broste Copenhagen Table Tristan – et kombineret sofabord med marmor og jern

marmor sofabord

Dette flotte sofabord fra Broste Copenhagen er et rigtig godt bud på et rundt sofabord til dig, der ønsker et mere kraftfuldt og iøjefaldende udseende bord. Her får du både farver og mønster for alle pengene, når den skønne bordplade i flere farvekombinationer giver dit bord et helt nyt liv.

Bordpladen er lavet af marmor og rummer et rustikt og livligt look, der baserer sig på flere forskellige farver – heriblandt rød, lilla og hvid. Stellet er lavet af messingbelagt jern, hvilket giver et rigtig stilrent look. Som en ekstra fordel får du med dette bord en ekstra hylde med til opbevaring af fx magasiner eller andre småting – på den måde kan du hurtigt få det af vejen, men stadig have det lige ved hånden, når du vil bruge det om aftenerne.

Bordet her har en lille og bekvem størrelse, der passer ind i selv den mindste dagligstue. Den runde form kan med fordel kombineres med andre, statiske møbler, så du får en dynamisk effekt i din boligindretning.

Bloomingville Nuevo Sofabord – et rundt sofabord i hvid marmor med guldstel

marmor sofabord

Bloomingville kommer med dette stilrene sofabord med deres eget bud på et lækkert sofabord i marmor, der med sin runde form kan finde plads i selv en lille dagligstue. Marmor er inden for de seneste år blevet et populært materiale inden for boligindretning, da det i sig selv er et rigtig flot naturmateriale med en unik struktur, hvor ikke to sten er ens.

Bordet her består af en flot borplade i hvid marmor, mens benene er lavet af rustfrit stål og har en flot guldfarve, der passer rigtig godt til det lyse, varme look fra bordpladen. Det unikke ved dette sofabord er uden tvivl stellet, der med sin bløde form nærmest får et kunstnerisk udtryk, der indtager ethvert rum med stil.

Du kan derfor med fordel indrette din stue med dette flotte eksemplar på et sofabord, der uden tvivl vil pynte flot i ethvert sofahjørne. Kombinér bordet med en flot vase eller stilfulde dækservietter, og du vil få et rigtig hyggeligt møbel i stuen.

Alisma Sofabord – et rundt sofabord med brunt marmorlook og messingben

marmor sofabord

Hvis du er på udkig efter et unikt sofabord med marmorlook, der for alvor kan give din stue fornyet energi og bidrage med et eksotisk look, så er dette runde sofabord fra Alisma lige sagen. Her får du nemlig et sofabord i det rustikke brune look, der er sjældent set inden for marmor.

Den unikke bordplade er dog ikke ægte marmor men er derimod malet i en MDF marmorstil, hvorved det unikke og nærmest kunstneriske look er blevet til. Stellet er med sin varme guldfarve med til at komplimentere bordet på en rigtig elegant måde, så der alt i alt opnås et rigtig flot og stilrent design. Bordet er samtidig luftigt i sit udtryk og passer derfor ind i ethvert hjem.

Fordelen ved at undgå ægte marmor er bl.a., at bordpladen bliver mere slidstærk og får en længere levetid. Det er derfor et udmærket praktisk alternativ til børnefamilien eller til dig, der er mere praktisk anlagt, og som ønsker et stilrent sofabord, som dog stadig kan tåle at få lidt knubs i hverdagen. Du får derfor det bedste af to verdener med et sofabord som dette.

Derby Sofabord Ø80 – et rundt marmorsofabord med unikt og lukket gitterstel

marmor sofabord

Dette pragteksemplar af et sofabord fra Derby giver dig et helt unikt design, som du sjældent finder blandt andre sofaborde. Den runde bordplade i elegant, hvid marmor kombineret med det sorte gitterstel giver et let sofabord i en naturlig og flot balance.

Bordpladen er lavet af ægte marmor, så du får et bord med et unikt og rustikt mønster, der forekommer naturligt ved marmor som naturmateriale. Du skal dog være opmærksom på, at ægte marmor er vandpoleret, og derfor anbefales det, at du altid bruger bordskånere til både mad og drikkevarer for at undgå varige mærker på dit flotte sofabord. Til gengæld er ægte marmor både flot og roligt i sit udtryk, og du får derfor et rigtig lækkert møbel for pengene.

Med en diameter på 80 cm. ligger dette runde bord i en noget højere størrelsesorden end mange andre runde sofaborde, og du kan derfor stadig få masser af opbevaringsplads hjemme i din stue. Bordet her fås dog i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis det bord, der passer allerbedst hjemme i din helt egen stue.

Dino Indskudsborde – flotte og stilrene, kvadratiske borde med marmortryk og guldstel

marmor sofabord

Indskudsborde er en genial løsning for dig, der ønsker at få mest mulig opbevaringsplads uden at det fylder hele din dagligstue ud. Denne løsning fra Dino forener det funktionelle med det stilrene, og du får et rigtig flot bud på et sofabord, der kan bruges til mange forskellige formål.

Bordet her består af en bordplade i hvid marmortryk, der stadig bibeholder det flotte, rustikke mønster, der normalt er kendetegnet det traditionelle marmor. Marmortryk betegnes også som kunstmarmor, da det – som navnet antyder – ikke er ægte marmor. Til gengæld er der rigtig mange fordele ved at anvende kunstmarmor til møbler i moderne hjem – de er fx mere slidstærke, og du undgår at få ringe og afmærkninger i bordet efter at stille varme og kolde drikkevarer direkte på bordpladen. Af mange grunde kan det derfor være et rigtig godt alternativ til fx børnefamilier. 

Benene er lave af forkromet metalstel, der har et varm guldbetonet look. Bordet er med sin kvadratiske kubeform meget luftigt i sit udtryk, og du undgår derfor det tunge marmorlook, som mange frygter er konsekvensen af et sofabord i så massivt et materiale.

Bordet fås i flere forskellige farver og varianter, så du kan eksperimentere med og måske kombinere flere forskellige udtryk.

U-Design Sofabordssæt – kombinér flere forskellige former i din dagligstue

marmor sofabord

Med dette unikke sofabordssæt fra U-Design får du mulighed for at få inkluderet flere forskellige former i sit sofahjørne, så du opnår et levende og kontrastfyldt resultat med stor personlighed. Samtidig vil du uden tvivl skille dig ud med dette sæt, der både er sjovt og anderledes – på en stilren måde.

Sættet består af to borde – et rundt bord i hvid marmor laminat og samt en sort model i nanolaminat, der har en kvadratisk form. Begge borde har en tredelt, sort fod til at markere bordets facon, og der er derfor stadig en gennemgående rød tråd, der forbinder begge borde med hinanden.

Et sofabordssæt som dette er genialt til at pifte en kedelig, statisk stue op, men egner sig i den grad også til andre dele af hjemmet – fx udestuen eller læsehjørnet. Det er kun dig egen fantasi, der sætter grænsen for, hvad og hvor du kan anvende dette funky sofabordssæt.

FAQ

Er marmor sofaborde på mode?
Marmor sofaborde bliver mere og mere populære og ses ofte i den danske indretning. Grunden til det er, at marmor har et tidløst og elegant design, som kan passe ind i stort set alle former for indretninger og hjem. Derudover er der også mange muligheder, når det kommer til marmor.
Er marmor let at opretholde?
Marmor er et af de materialer, som er relativt let at opretholde og vedligeholde. Marmor er nemlig relativt hårdt og ensartet, hvilket gør det let at arbejde med, når det kommer til eksempelvis rengøring – det kan oftest klare med en karklud.
Skal jeg forsegle mit marmorbord?
Selvom marmor er et relativt let materiale at have og vedligeholde, kan det være en rigtigt god ide at give det forsegling og overfladebehandling. Grunden til det er, at marmoret efter en overfladebehandling vil have nemmere ved at afvise støv og andet snavs, du ikke vil have på bordet.
Er marmorborde gode?

Overordnet set er marmorborde rigtigt gode og holdbare – det er også en af grundene til, at de stiger i popularitet, og bliver set overalt i de danske hjem. De er lette at vedligeholde og rengøre, hvilket gør en hverdag med marmorborde let som en leg.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar