Det er vigtigt at have en god hygiejne for at undgå at sprede bakterier. For at undgå baktier på hænderne bør du bruge en sæbedispenser med sensor. På den måde skal du aldrig mere risikere at få andres baktier på dine hænder.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Otto sæbepumpe med sensor i sort – Undgå bakterier

Otto sæbepumpe med sensor i sort – Undgå bakterier

Denne sæbedispensor fra Otto er designet af Umbra, som er en canadisk designervirksomhed, som er kendt for deres flotte design. Denne model kommer i sort, og den benytter batterier, så du aldrig behøver at røre ved den.

Der er tale om en stilren sæbedispenser med sensor, som virker ved, at sensoren registrerer din hånd, og så kommer der automatisk sæbe ud. Den indeholder hele 255 ml sæbe og har en højde på 25 cm.

En kæmpe fordel er, at du lettere kan undgå bakterier, samtidig med at du sparer penge på håndsæbe. Det er langt billigere at købe en genfyldningssæbe, men denne metode har normalt det problem, at du får for mange bakterier. Det slipper du for med denne Otto sæbepumpe med sensor i sort.

Bag på kan du se, hvor meget strøm der er tilbage på dine batterier. Når den er ved at løbe tør for strøm, kommer der en rød farve, og så ved du, at det er tid til at skifte dine batterier. Den bruger 4 AAA-batterier. Når du køber den, så følger de ikke med.

Den passer ind på de fleste badeværelser med sin flotte stilrene sorte farve.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Otto sæbepumpe med sensor i sølv – Altid rene hænder

Otto sæbepumpe med sensor i sølv – Altid rene hænder

Det er også muligt at få Otto sæbedispenser med sensor i sølv. Dette gør, at den passer både ind i køkkener og på badeværelser. Den kan bruges til både håndsæbe eller opvaskesæbe, hvilket gør, at mange er glade for at have den i deres køkken.

Ligesom den sorte model bruger den 4 AAA-batterier, og den fortæller dig, når du skal skifte batterier på den. På den måde kommer der aldrig nogen overraskelser med den. Den lyser også, når du har tændt den, men du kan let se forskel på, om den er tændt, eller om den mangler batteri.

Der kan være 255 ml i den og med sine 25 cm i højden kan den placeres på køkkenborde i alle hjem. Den automatiske funktion gør, at sæben bliver doseret på samme måde hver eneste gang, at du benytter den. Hvis du vil have mere sæbe, kan du blot fjerne dine hænder og tage dem ind under sensoren igen. På den måde ville der komme dobbelt med sæbe ud.

Designet har Umbra stået for, og det er i samme design for alle tre farver i denne artikel. Men de har tænkt over sølvet, så den ser helt unik ud i forhold til de andre. Derfor er der også mange, som vælger at købe flere farver med det samme.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Otto sæbepumpe med sensor i hvid – Design i topkvalitet

Otto sæbepumpe med sensor i hvid – Design i topkvalitet

Denne hvide sæbepumpe fra Umbra har et flot stilrent design i hvid. Umbra er en canadisk designer, som er kendt for at skabe funktionelle produkter i flotte designs. Otto sæbepumpe med sensor i hvid er ingen undtagelse. Her har de tænkt over alle detaljerne.

Der en både en tænd/sluk knap, hvor der også er en indikator for, om den er tændt. Desuden kan den også vise, hvis dine batterier er ved at være flade. Den bruger 4 AAA-batterier. Tænd/sluk knappen er skjult, så du ikke lægger mærke til den.

Når du skal fylde den med sæbe, gør du det ved at fjerne en klap. Der er en bred refill område, så du kan være sikker på, at du får alt sæben ned i den. Du kan bruge den til alle former for sæbe. Da den er i hvid, er det meget almindeligt, at den benytter i badeværelser. Men det er da også muligt at benytte den i dit køkken. Det er tydeligt, at de har tænkt design ind i den hele vejen i gennem, og derfor kan du bruge den i alle stilrene hjem. 

Den er 25 cm høj og har plads til 255 ml sæbe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Sæbedispenser med sensor væghængt

Når du skal vælge en sæbedispensor med sensor, har du mulighed for at vælge en, der selv kan stå på dit køkkenbord eller badeværelse. Alternativ kan du også få en, som kan hænge på væggen. Den sidste metode er mest kendt fra offentlige toiletter. Her vælges denne løsning ofte, så ingen kan stjæle den, men det er også blevet mere almindeligt, at mange har den i hjemmet.

I denne artikel har vi valgt at fokusere på en sæbedispensor med sensor, som selv skal stå. Det skyldes, at de oftere har et pænere design. De passer bedre ind i de fleste moderne hjem, og det er også lettere at gøre dem rent og skifte batteri på dem.

Det er en god idé at gå efter design, når du vælger en sæbedispensor med sensor, så den passer bedre ind i dit hjem. I dit køkken bør du vælge en, som passer med lysere farver, og her kan det være en god idé at gå efter sølv.

I dit badeværelse er det værd at overveje en sort eller hvid sæbedispensor med sensor. Den sorte skaber kontrast til det hvide badeværelse, mens den hvide passer ind i samme stil, eller hvis du allerede har rigeligt med kontrast i andre genstande.

Undgå bakterier

Det vigtigste ved at vaske hænder er, at du slipper helt af med alle bakterier. Herudover er det en god idé at vælge en sæbedispensor med sensor, fordi du slipper for at sprede dine bakterier over til andre. Hver eneste gang at der trykeks på håndsæben for at vaske hænder, har man baktier på sine hænder. Derfor vil der ende med at komme mange baktier i ens køkken eller badeværelse, hvis man ikke bruger en automatisk sæbedispensor med sensor.

Det er klart, at du ofte vasker dine hænder, når du bruger din håndsæbe, og derfor tænker mange, at det ikke er noget problem. Men du skal tænke på, at der stadigvæk er bakterier på selve håndsæben. Når du er i et køkken, er det vigtigt at gøre alt for, at der ikke spredes bakterier.

Selv på badeværelser er det at foretrække helt at undgå bakterier, så der ikke bliver beskidt og ulækkert på dit badeværelse. Hvis I er mange, som går på toilettet og en ikke vasker sine hænder godt nok, så vil personen pludselig have alle jeres bakterier på hænderne. 

Her skal I også tænke over, at bakterier formerer sig over tid, så hvis du har en refill håndsæbe, som I aldrig vasker, så vil der være mange bakterier på jeres badeværelser og/køkken. Generelt bør I have ligeså god hygiejne derhjemme, som på de restauranter som I besøger. 

Spar penge med refills

Udover at undgå bakterier i ens hjem, så sparer du også mange penge, når man har en sæbedispenser med sensor, fordi du kun fylde den igen og igen. Vi vil anbefale en model, som benytter batterier, så det vil du bruge penge på. Men det er langt flottere, da du slipper for at have endnu en ledning på dit badeværelse eller køkken. Her anbefaler vi, at du køber nogle genopladelige batterier for at være god mod miljøet.

Det er altid billigere at købe refills, end hvis du køber håndsæber. Så udover at en sæbedispenser med sensor fra Umbra er langt pænere end de håndsæber i plastikbeholdere, som du normalt køber, så er de også langt bedre for miljøet. Du kommer både til at spare mange penge og skåne miljøet i samme proces.

Vi kan varmt anbefale en sæbedispenser med sensor. Du bør købe en til både køkkenet og en til badeværelser. Flere vælger også at have to i køkkenet, da du kan have den sorte til opvaskesæbe og den hvide til håndsæbe. På den måde kan du få markant bedre hygiejne i dit hjem. Med bl.a. Corona-virussen har vi set, hvor vigtigt det er, at man vasker sine hænder korrekt hver eneste gang for at undgå bakterier.

Læs også Sæbedispenser med sensor i flot design udgivet af Detmodernehjem.dk.

FAQ

🤩 Hvilken håndfri sæbedispenser er den bedste?

De sæbedispenserer vi har samlet i denne guide, er alle gode bud på nogle af de bedste håndfri sæbedispenserer på markedet. Hvilken der er bedst til dig, kommer dog an på flere ting såsom din personlige smag og dit budget.

🤔 Hvilken sensor bruges i automatiske sæbedispenserer?

Som udgangspunkt bruges der en af tre forskellige typer sensorer i automatiske sæbedispensere. Radar-baserede sensorer, foto-sensorer eller passive infrarøde sensorer. De forskellige typer af sensorer har hver deres fordele og ulemper, der gør dem mere eller mindre egnede i særlige situationer.

👍 Kan sæbedispenserer bruges til håndsprit?

I princippet kan du godt bruge sæbedispensere til håndsprit. Du skal dog være opmærksom på, at nogle sæbedispensere er lavet af materiale, der ikke kan holde til at være i kontakt med alkohol i længere tid ad gangen. De kan gå i stykker, hvis du bruger dem til håndsprit.

🧐 Hvorfor virker min sæbedispenser ikke?

Der kan være flere grunde til at din sæbedispenser ikke virker. F.eks. kan den være tom, pumpen kan være tilstoppet, sensoren kan være beskidt eller den kan mangle nye batterier. Er det ikke et af disse problemer, kan dispenseren være i stykker.

Denne side er anmeldt af: Magnus Pedersen Rating 10/10

Author

Write A Comment