Der findes mange forskellige møbler og boliggenstande, der både har en praktisk anvendelse, em som også bringer noget helt særligt til din boligindretning. En af disse ting er en vinreol, der naturligvis først og fremmest bruges til at opbevare din vin med, men som samtidig også kan fås i så flotte variationer, at den pynter i hjemmet. 

En vinreol til væg kan være et rigtig flot møbel, der kan passe ind i forskellige stilarter i forskellige hjem. Der er stor forskel på, hvordan vinreolerne er udformet, og derfor vil vi i denne artikel vise jer 1 flotte vinreoler til væg, der kan passe til forskellige behov, så du kan finde den vinreol, der skal op at hænge på din væg. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Eva Trio Nordic Kitchen hængende vinreol i træ – helt simpel væghængt vinholder med plads til ni flasker 

Det er ikke alle, der er til de væghængte vinreoler, hvor der sker en masse i selve designet, og hvis du ikke er en af dem, så kan denne vinreol fra Eva Solo i stål være det helt perfekte valg til dig. Denne vinreol er nemlig skabt helt uden unødvendige detaljer, men kan i stedet blot opbevare dine vine på en flot og stilfuld måde, uden selv at stjæle fokus. 

Denne vinreol til væg er skabt af både egetræ og stål og er dermed lavet af nogle af de mest holdbare materialer på markedet. Derudover er den designet med små huller, der passer perfekt til halsen på en vinflaske, der kan sidde i flot 90 graders vinkel, når halsen stikkes igennem hullet her. 

På den måde er vinreolen fra Eva Solo helt minimalistisk og skabt i et meget slankt og simpelt design, der først kommer rigtigt til live, når du fylder dine vine ind i reolen og på den måde, kan vise dem frem på den bedste vis. 

Du kan hænge denne vinreol i flere forskellige rum derhjemme, og det er kun op til dig selv at vurdere, hvor den vil kunne se bedst ud i hjemmet. Den måler bare 46 cm i højden og 2,5 cm i bredden. Når der kommer vine i hullerne, bliver den naturligvis en del bredere. 

Specifikationer:

 • Højde: 46 cm
 • Dybde: 6,5 cm
 • Bredde: 2,5 cm
 • Materiale: Egetræ / rustfrit stål

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nordal vinreol væghængt – minimalistisk vinholder til væg i sort jern skaber en flot kontrast

vinreol til væg

Nordal er kendt for at lave nogle solide og flotte produkter til hjemmet, der ikke kun holder godt, men som også ser godt ud. Det gør sig i den grad også gældende, når det kommer til denne vinholder til væg, der er fremstillet af sortlakeret jern.

Holderen har plads til fem flasker vin, og hver flaske har sit eget lille kammer at ligge i, der er formet ud af jernet, som er støbt som et lille gitter, hvor vinflasken kan ligge perfekt i. 

I og med at holderen er skabt af jern, har den et mere råt udtryk end mange andre vinreoler på markedet, og derfor kan den også passe godt ind i et hjem, hvor du gerne vil have lidt mere kontrast på tingene, og hvor du godt kan lide nogle tunge materialer, der normalt set egner sig bedst i mere industrielle sammenhæng. 

Men denne vinreol til væg fra Nordal er alligevel lavet med et så minimalistisk fokus, at den passer godt ind i de fleste hjem. Hvis du ikke har brug for at hænge en masse forskellige flasker vin op på væggen, men bare gerne vil have plads til at kunne have nogle få flasker ved hånden, er denne vinreol fra Nordal en god løsning. 

Specifikationer:

 • Bredde: 16 cm
 • Dybde: 9 cm
 • Højde: 51 cm
 • Vægt: 1 kg

Nordal Vinholder – flot og eksklusiv vinreol til væg i guld til fem flasker vin 

vinreol til væg

Det er altid en god idé at vælge en vinreol, der også passer godt ind i din boligindretning. Så hvis du er typen, der har indrettet din bolig minimalistisk og med flotte detaljer i eksempelvis guld, så er denne vinreol en rigtig god løsning til dig. 

Nordal er kendt for at lave gode og solide produkter, og derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at de står bag denne flotte vinreol i guldbelagt jern, der vil passe perfekt ind i det moderne hjem.

Rigtig mange kvinder er glade for at have detaljer med guld i deres hjem, da det både ser eksklusivt og sofistikeret ud. Derfor kan det være et godt match at vælge denne vinreol til væggen, hvor du har plads til fem flasker gode vine, der hver har sin egen lille boks at ligge i i selve vinhylden. 

Specifikationer:

 • Bredde: 16 cm
 • Dybde: 9 cm
 • Højde: 51 cm
 • Vægt: 1 kg

KARE DESIGN Bistro vinreol sort – Perfekt til vinentusiasten med en stor samling

vinreol til væg

Der er ikke nogen tvivl om, at vinreolen til væg ved navn Bistro fra Kare Design er noget helt for sig selv. Denne vinreol er nemlig perfekt til at håndtere vine på en flot og dekorativ måde, samtidig med at den har en stor personlighed i sig selv. 

Denne eksklusive vinreol til væg er skabt i flot, sort stål og har en flot ramme, der danner en firkant rundt om dine vine og den perfekte ramme til at sætte fokus på din vinsamling. Med denne vinreol til væg får du plads til hele 16 flasker vin, der alle kommer til at ligge i en flot vinkel, så det bliver nemt for både dig og dine gæster at se de forskellige mærkater og derfra vælge den perfekte flaske vin. 

Det gør det nemt for dig at have plads til rigtig mange vine på en gang, og hvis du er typen, der altid har en masse flasker vin stående, er denne reol helt sikkert en god løsning til at få dem udstillet på en flot måde, der både skaber en flot dekoration på væggen, men samtidig også sørger for, at dine vine bliver opbevaret på en god måde. 

Denne vinreol til væg er skabt af sortbelagt stål, hvilket giver den en meget rå fremtoning. Den måler 160 cm i højden og 70 cm i bredden, og derfor er det en god idé at anskaffe sig denne, hvis du både har mange flasker vin og samtidig også god plads til denne store, flotte vinreol til væg. 

Specifikationer:

 • Højde: 160 cm
 • Dybde: 70 cm
 • Vægt: 7,5 kg

Hahn Pisa lille vinreol på væg – billig vinreol i krom, der lader fokus være på dine vine

vinreol til væg

Hvis du er glad for vin og gerne vil have dine bedste flasker hængende på væggen, hvor de får lov til at være i fokus, er denne flotte rustikke vinreol fra Hahn et rigtig godt valg. Den er skabt af fine og tynde strimler af krom, der sammen giver en sikker plads for din vinflasker at hænge. 

Når reolen er fyldt op med vine, ser du ikke reolen bag ret meget, da alle detaljer er holdt minimale og derfor ikke er nemme at lægge mærke til, når du har fyldt reolen op med forskellige vine. 

På den måde kan du sikre dig at få en vinreol uden for mange dikkedarer, og hvor du i stedet kan få lov til at lade dine gode vine tale for sig selv. 

Du får plads til seks flasker vin i denne vinreol, men du har mulighed for at få plads til endnu flere, hvis du køber flere af denne vinreol. Det skyldes, at den er lavet med et smart system, der gør det muligt at bygge vinreolerne sammen. 

Denne reol kommer i to dele, der hver har plads til tre flasker vin, så du enten kan hænge dem op hver for sig eller bygge dem sammen til én reol. 

Køber du flere, kan du dermed bygge videre og få en samlet vinreol med plads til ligeså mange flasker, som du har behov for. 

Specifikationer:

 • Egnet til alm vinflasker og 75 cl champagne flasker
 • Plads til 6 flasker
 • Smart tilbygningsdesign

KARE DESIGN Bistro vinreol – En vinreol i metal til at vise dine flasker frem på bedste vis

vinreol til væg

Det er altid vigtigt, når du vælger en væghængt vinreol, at du kan lide designet og gerne vil have reolen hængende på væggen i mange år frem, så du på den måde både hurtigt kan finde den flaske vin, du leder efter, men samtidig også kan nyde at kigge hen på reolen. 

Denne Bistro vinreol fra Kare Design er noget helt for sig selv, og det er bestemt en reol, der tager fokus i hjemmet på en god måde. Her får du en vinreol, der er lavet af sort jern, der er støbt sammen med en flot, ydre ramme, der omslutter alle dine vinflasker på en flot og dekorativ måde. 

Samtidig har du inden i selve rammen nogle skrå stykker metal, der er lavet til at kunne holde dine vinflasker i en god vinkel, så du kan læse på deres mærkat foran og på den måde udstille dine vine på en meget dekorativ måde. 

Det sorte jern giver et meget råt udtryk til denne vinreol, og den vil derfor også tiltrække sig en del opmærksomhed i hjemmet, da den netop har et så stærkt udtryk. Men det gør ikke noget, når du har denne vinreol, for i det rette hjem vil den kun tilføje den rette mængde kant og kontrast. 

Du får plads til otte flasker vin med denne vinreol til væg, der måler 160 cm i højden og 36 cm i bredden. 

Specifikationer:

 • Højde: 160 cm
 • Dybde: 36 cm
 • Vægt: 5,5 kg

Traditional Wine Racks 12 Bottle Cube – Flot vinreol til væg der kan passe enhver vinelsker

vinreol til væg

Denne flotte vinreol fra Traditional Wine Racks er noget helt for sig selv. Mærket er kendt for at have produceret opbevaring til vin i årevis for de største samlere, og nu kan den enorme viden, de har samlet gennem årene, komme hjem til helt almindelige mennesker, der selv elsker vin, med deres flotte vinreoler. 

Denne kube i svensk træ har et ret simpelt design, men det er det perfekte design til opbevaring af vin. I denne kan du få plads til 12 vine, men systemet er lavet på en sådan måde, at du med flere af dem kan bygge ud og få bedre plads til mange flere vine. 

På den måde kan du bygge din samling ud, i takt med at den vokser, så du altid har nok opbevaring til din vinsamling. Så uanset om du er ny eller rutineret samler, vil denne være helt perfekt til dig. 

Kvaliteten er holdt høj med denne vinreol, og det gør det muligt for dig at kunne tale med dine gæster om din vinsamling, da du nemt har adgang til flaskerne. Kuben her måler 51 cm i både højden og bredden, samt 30 cm i dybden, så der er plads til vinene. 

BY TIKA Milano no. 3 vinreol – Simpel og minimalistisk vinreol i egetræ til den lille samling 

vinreol til væg

Det er altid en god idé at vide, hvor mange vine du gerne vil have plads til i din vinreol. Hvis du ikke er typen, der samler på vin, eller simpelthen hellere vil opbevare dem i et andet rum end stuen, så kan denne vinreol fra BY TIKA med plads til bare tre flasker vin være den helt rigtige løsning. 

Her slipper du for at skulle tænke for meget over, hvordan du får fyldt vinreolen op med en masse forskellige flasker, da denne kun har plads til tre og dermed gør den del nemmere for dig. Samtidig kan du også bruge vinreolen til kun at have dine tre bedste flasker hængende, hvortil du kan have dine andre vine i et andet rum og skifte ud efter behov.

Du får en vinreol til væg, der er lavet af massivt egetræ, der herefter er oliebehandlet. Det giver vinreolen et minimalistisk look, der samtidig er meget naturligt, da det naturlige træ er sat i fokus her. 

Hver flaske vin ligger på sin egen lille hylde af egetræ, der er formet til at kunne have en flaske vin sikkert liggende. Hver hylde er monteret på et stykke egetræ, der er flot formet med buer ved hjørnerne. Selve vinreolen er meget varm og behagelig for øjnene at kigge på og skaber en flot balance i rummet, når du har lagt vine på hylderne. 

Denne vinreol til 3 flasker vin måler 51,5 cm i længden og 26 cm i bredden. 

Obuzi Rosey-Wall vinreol – rustik vinreol med plads til vinglas

vinreol til væg

Hvis du gerne vil skabe et barområde i dit hjem, hvor du går efter et mere rustikt udtryk og gerne vil skabe noget, der er ganske brugbart samtidig med at det er skabt i godt håndværk, så er denne væghængte vinreol fra Obuzi et rigtig godt valg. 

Obuzi er kendt for at lave nogle vilde reoler og holdere til blandt andet vine, der virkelig skiller sig ud, og det er også tilfældet med deres Rosey-Wall vinreol. Denne reol er skabt af flot mangotræ og har en nærmest rødlig undertone i træet også. 

Med denne reol kan du både hænge vinflasker op ved halsen på flasken gennem de smarte huller, der er lavet i reolens sider. Men det er ikke alt, du kan med denne, der er nemlig også plads til at hænge nogle vinglas på reolen også. Dette kan du gøre nederst på vinreolen, hvor der er gjort plads til at kunne hænge glas op i stilken, så vinglassene hænger på hovedet. 

Det giver dig altså flere muligheder med din vinreol, og hvis du også tilføjer en lille proptrækker her til vinreolen, så har du alt, du skal bruge, for at kunne nyde et glas vin lynhurtigt. 

Hvis du er meget til det rustikke look og gerne vil have en vinreol til væg, der har flere anvendelsesmetoder og som tiltrækker opmærksomhed på en rustik måde, er denne Obuzi reol det helt perfekt valg til dig. 

Vinreolen er kvadratisk og måler 60 cm i både højde og bredde. 

BY TIKA Milano no. 12 vinreol – vinreolen til den minimalistiske vinentusiast

vinreol til væg

Der er altid stor forskel på, hvor glad du er for vin, og derfor er det vigtigt at anskaffe sig en vinreol, der passer til den mængde vin, man normalt har i hjemmet, så der ikke er tomme pladser på reolen. 

Derfor er denne flotte Milano no. 12 vinreol en god væghængt løsning til dig, der har mange flasker vin i rotation, da der med denne er plads til hele 12 flasker. 

Reolen er dog holdt i et meget minimalistisk design lavet af olieret røget egetræ, der giver den en naturlig og simpel farve, sammen med det meget minimalistiske design, hvor hver flaske vin har sin egen lille hylde, der er formet perfekt til vinflaske, der så kan ligge her. 

Det giver reolen et meget moderne udseende, og den måde vinflaskerne hænger på ser nærmest flydende ud, når du går forbi reolen. 

Denne vinreol til væg vil være et godt køb til din stue, da den har et flot design, der vil fungere som udsmykning på væggen. Det er en god idé at hænge den op i stuen og placere dine favoritvine på reolen, så du altid har nogle af de bedste flasker lige ved hånden. 

Denne vinreol med plads til hele 12 flasker vin måler 115 cm i højden og er 26 cm bred. 

Hvor i hjemmet bør du hænge din nye vinreol til væg?

Der er ikke nogen regler for, hvor i hjemmet du kan hænge din nye vinreol, og derfor er det også helt op til dig selv, hvor du synes, reolen vil se bedst ud i dit hjem. 

Der er mange, der vælger at hænge vinreolen inde i spisestuen, så den kan pynte og friste med lidt god og lækker vin til maden. Det er noget af det, der er smart, hvis du også har gæster på besøg, da vinen er lige ved hånden. 

Samtidig er det et smukt og dekorativt møbel, der ikke fylder ret meget i dybden og derfor kan passe ind i mange rum, selvom der er lidt snæver plads. 

Du kan også bruge en væghængt vinreol i dit køkken, hvor vin jo også ofte tages i brug under madlavningen. Det kan være en god idé at bruge en billigere flaske vin til madlavningen og gemme de rigtig gode flasker til at drikke til maden. 

Slutteligt kan du indrette et helt rum i hjemmet som enten dit kontor eller måske et kælderrum til at fungere som en form for vinkælder. Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver mere og mere moderne at samle på vin, og derfor vælger flere i dag også at dyrke det som hobby. 

Til det har du naturligvis brug for en måde, hvorpå du kan opbevare dine vine på en god måde, og her kan en vinreol til væg være en rigtig smart løsning, da du med mange forskellige vinreoler kan få plads til at opbevare en hel masse vin. 

Så uanset hvilken stilart, du er til, og om du bedst kan lide vinreoler i træ eller metal, så har du her set 11 forskellige forslag til inspiration. 

FAQ

Hvilken er den bedste vinreol?
Vinreoler er mange ting, og der findes mange forskellige modeller. Den bedste til dig og dit behov afhænger af din bolig og din personlige stil. Du kan vælge en vinreol til væggen, men du kan også vælge en, der står. De kan også både være store og små
Bør en vinreol være vinklet?
En vinreol kan godt stå med en vinkel, hvis ikke den ikke er for høj. Hvis din vinreol har en vinkel på mere end 15 gradere, er den bedst til vinflasker med skruelåg eller vinflasker, som du har tænkt dig at drikke indenfor den nærmeste fremtid. En vinkel er dog ikke nødvendig.
Hvor skal jeg stille min vinreol?
Det bedste sted at opbevare vin rent temperaturmæssigt er i en kælder, et vinkøleskab eller i bunden af et skab for eksempel i soveværelset. Her er temperaturen stabil og uden udsving, også selvom der luftes ud. Dog er det ikke optimalt for alle, så brug disse forhold som retningslinjer.
Hvilket materiale er vinreoler fremstillet i?
Hvilket materiale er vinreoler fremstillet i?

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar