Velour har fået et stort comeback i løbet af de seneste år, og der er ikke grænser for, hvad du kan bruge velour til i dag. Det er et fantastisk stof, der kan bruges i boligindretningen for at skabe lidt kontrast til det ellers kølige look, der ofte er i boligindretningen.

Med velour kommer der mere spil ind i dit hjem, og derfor er stoffet også populært. I dette indlæg vil vi inspirere dig til at få spisebordsstole i velour, da det vil løfte din spisestue og gøre den langt mere varm og spændende at se på.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Vetro spisebordsstol – sort velour stol til den minimalistiske spisestue

Vetro spisebordsstol

Ilva har skabt en smuk og anderledes velour stol til spisestuen, der vil kunne passe godt ind i de fleste moderne skandinaviske hjem. Denne stol er simpelt designet som en skal, der er meget populært for spisebordsstole, men samtidig er den overtrukket i flot sort velour.

Den har også flotte detaljer og mønster i selve stoffet, der giver den en følelse af eksklusivitet og nogle flotte detaljer til selve dit spisestuearrangement. Benene er tilmed lavet i massivt egetræ – et materiale, der ikke kun kommer til at holde godt og i mange år, men som også giver en flot kontrast til den sorte velour.

Disse fine spisebordsstole kan passe rigtig godt til et spisebord, der er hvidt eller i samme flotte egetræ som benene på velour stolen. Det vil give et flot spil i din spisestue at have den sorte velour i kontrast til en lysere farve.

Stolen er behagelig at sidde på, da den er lavet af behageligt velour, og derfor er det også en stol, du ikke kun kan bruge i din spisestue. Stolen kan også være perfekt til brug i andre rum, eksempelvis på kontoret, eller hvis du gerne vil have en stol stående i gangen eller soveværelset.

Nadine stol – grøn velour stol med flotte detaljer

Nadine stol

Denne flotte stol med navnet Nadine er den perfekte grønne velour stol, der kan passe ind i spisestuen, hvor du har god plads, og hvor du gerne vil skabe en god kontrast samt gøre indtryk med dine spisebordsstole.

Stolen fra Nadine har en flot mørkegrøn farve, der er meget populær og som giver et flot spil i rummet. Benene er lavet af sortlakeret stål, og det skaber en mørk og lidt dyster kontrast til det mørke velour sæde.

Denne stol vil være god sammen med et rundt spisebord, da det vil kunne give stolen lidt ekstra kant og give den mulighed for at komme til sin fulde ret. Hvis du gerne vil have et meget kontrastfyldt spisebordsarrangement, kan du vælge et rundt sort spisebord. Sammen med Nadine stolen vil det skabe en meget klassisk spisekrog.

Nadine stolen er en velour spisebordsstol med armnlæn, der er gjort ud af den skal, der også danner selve sædet. Det gør stolen endnu mere behagelig at sidde på, at du også kan hvile dine arme.

Stolen kan også snildt bruges i andre rum i hjemmet, hvor du står og mangler en flot stol med masser af personlighed.

Ilva Hype stol – simpel og minimalistisk blå velour stol til din spisestue

Ilva Hype stol

Ilva har skabt flere flotte velour spisebordsstole, og denne flotte Hype stol i meget mørk blå er en af de helt klassiske spisebordsstole af velour, som du vil kunne bruge i mange år frem. Den er skabt i et meget moderne og minimalistisk design, og beklædt med behagelig velour.

Det gør stolen behagelig at sidde på, ligesom det også tilføjer en masse personlighed til dit hjem, da stolen er anderledes end mange andre spisebordsstole. Benene er lavet af metal, der er blevet sortlakeret for at tilføje endnu mere stil til denne flotte Hype stol.

Der hvor sædet og stoleryggen mødes, er der lavet en synlig og kraftig syning, der er med til at tilføje en flot detalje til stolen, der ellers ikke har noget mønster i det blå velour. Sædet er let buet, så du kommer til at sidde godt og blødt i din nye blå velour stol.

Stolen vil passe perfekt ind i det moderne hjem, hvor du allerede har et moderne bord, som disse fine stole vil kunne komplimentere på fineste vis. Du kan med fordel vælge et rundt spisebord for at lade stolene komme ekstra meget til deres ret.

Møbelkompagniet Stockholm stol – feminin lyserød velour stol med et twist

Møbelkompagniet Stockholm stol

Hos Møbelkompagniet har de skabt den perfekte stol i flot lyserød velour, der nok særligt vil tiltale de kvindelige læsere her på siden. Denne lyserøde Stockholm stol er en flot og moderne stol, der har en meget yndig støvet lyserød farve, der vil passe godt ind i hjemmet hos en kvinde, der ikke er bange for at stå ved sin feminine side.

Stolen har flotte sorte metalben, der giver en flot og anderledes kontrast til denne stol og sørger for, at den ikke bliver alt for feminin. Der er ikke nogen tvivl om, at lyserød er en populær farve, og derfor er denne stol ikke kun en, der kan passe ind i en kvindes hjem – en mand vil også sagtens kunne nyde denne flotte stol i en moderne lyserød farve.

Du får en stol med en skal, der flot er formet til en behagelig stol, du kan sidde længe på. Den har ikke nogen armlæn, men for en stol til spisebordet er det helt fint.

Hvis du gerne vil gøre det lyserøde mindre feminint, kan du med fordel vælge et sort spisebord, der vil passe godt til benene og skabe en flot kontrast.

Har du en mand, der ikke ønsker at have lyserøde velour stole ved spisebordet, er denne stol dog også et godt valg til hjemmekontoret, så du kan indrette dig flot og blive mere inspireret til at arbejde mod dine drømme.

Bloomingville Em stol – Blå velour stol med flotte guldben

Bloomingville Em stol – Blå

Her er endnu en blå velour stol, denne gang fra Bloomingville, der har skabt en flot og moderne stol i blå velour med de fineste guldben. Dette gør automatisk stolen langt mere feminin end mange andre velour stole, og den blå farve er ikke så mørk, at den gør hele stolen mere dunkel.

Denne stol er perfekt til det lille, moderne hjem, og det vil ofte være kvinder, der er begejstrede for denne stol med sine fine guldben. Stolen er holdt i et meget minimalistisk design, og her er sågar tale om en flot skal, der er behagelig at sidde på.

Stolen vil passe godt til et spisebord i hvid, gerne et rundt et af slagsen, der kan give lidt spil til stolene. Derudover kan du også sagtens bruge stolen i andre rum i boligen, og den vil uden tvivl kunne se godt ud på kontoret eller på soveværelset, hvor det altid er rart at have en god stol stående, hvis du har behov for at sidde ned for at tage tøj på.

Der er mange forskellige muligheder med denne stol, men hvis du er på udkig efter en moderne og simpel blå velour stol, er denne fra Bloomingville et godt bud.

Silla stol – støvet grøn velour stol med flotte guldben til det romantiske hjem

Silla stol

Der er ikke noget som flotte stole, der helt kan være med til at ændre stemningen i et hjem. En grøn velour stol er altid et godt valg, da den skaber en masse romantisk energi i hjemmet, og det er absolut også tilfældet med denne flotte Silla stol i velour der har en flot støvet grøn farve og guldbelagte metalben.

Den grønne velour og særligt guldbenene er med til at give stolen et meget romantisk udtryk, der kan være flot at bryde den minimalistiske stil med, som du ofte finder i mange danske hjem. Stolen er behagelig at sidde på og har et buet ryglæn, der slutter sig om dig på en behagelig måde.

Stolen vil passe godt til et simpelt spisebord, der ikke skal konkurrere med den flotte Silla stol om at være blikfang i spisestuen. Stolene her er nemlig ikke til at konkurrere med, og den flotte grønne farve vil kunne passe godt ind i et hjem, hvor der også er mange planter.

Hvis du er på udkig efter en stol, der også kan egne sig godt til andet brug i hjemmet, finder du også det med denne Silla stol. Den ville kunne se flot ud som stol til kontoret, hvor du kan sætte den sammen med et moderne skrivebord, der ville stå godt sammen med stolen.

Møbelkompagniet Sabine stol – behagelig velour spisebordsstol med armlæn til den store familie

Møbelkompagniet Sabine stol

Denne flotte velour stol fra Møbelkompagniet er noget helt for sig selv, og her får du en flot velour spisebordsstol med armlæn i en flot og sofistikeret mørkegrå farve. Denne stol er en af dem, der vil se godt ud rundt om et stort plankebord, hvor der er plads til hele familien. Den fylder lidt ekstra, og derfor vil den kunne se rigtig godt ud i en større spisestue, hvor der er god plads mellem sæderne og hvor du har plads til mange stole rundt om spisebordet.

Disse stole fra Møbelkompagniet er behagelige at sidde på, og du kan samtidig sagtens hvile armene på armlænene, der følger med alle stolene. De er også en smule tilbagelænet, så du kommer til at sidde rigtig godt og behageligt i denne fine Sabine stol.

Selve stolen er beklædt med sofistikeret mørkegråt velour, der passer godt sammen med benene, der er lavet af mørkebrunbejdset egetræ. Der er ikke nogen tvivl om, at du får en stol i højeste kvalitet, og at det er en stol, dine gæster vil nyde at sidde i, når du har besøg.

Hvis du ikke ønsker at bruge Sabine stolen i din spisestue, kan den samtidig være et godt valg til at bruge som hjørnestol i andre rum, endda også som en slags lænestol i dagligstuen, eller som den bedste og mest behagelige kontorstol til hjemmekontoret – valget er dit.

Derfor er velour stole en god investering

Der er ikke nogen tvivl om, at en velour stol er en flot og anderledes stol til spisestuen eller kontoret, og derfor er de også blevet mere og mere moderne med tiden. Stolene er behagelige at sidde på og stoffet givet et unikt spil, der ikke er til at få med andre former for stof.

Derudover er det nemt at holde din velourstol ren. Generelt set er velour vandafvisende ved vand i små mængder, og hvis du sørger for at støvsuge stoffet af og til, bliver det ikke støvet og bevarer sin flotte farve.

Hvis du får en plet på din velour stol, er den nem at fjerne igen med noget møbelrens og en blød svamp. Samtidig er velour et stof, der er meget holdbart. Du får altså en flot og moderne stol, der er praktisk og nem at holde ved lige.

FAQ

Er velour godt til spisebordsstole?
Velour har fået et stort comeback i løbet af de seneste år, og det bliver brugt i alle sammenhænge. Til spisebordsstole er velour et modigt valg, der vil løfte din spisestue og gøre den varm og spændende at se på. Hvorvidt det er godt til dine spisebordsstole, ved kun du.
Hvordan renser jeg en velour spisebordsstol?
En velour spisebordsstol er nem at holde ren. Velour er nemlig et vandafvisende materiale – så længe vandet kun forekommer i små mænger – og hvis du sørger for at støvsuge stoffet efter behov, bevarer det sin flotte farve. Pletter kan desuden nemt fjernes med møbelrens og en blød svamp.
Hvor meget bør jeg bruge på spisebordsstole?
Der er ikke et endegyldigt svar. Velourstole er en god investering. Stoffet er utroligt holdbart og med den rette pleje og vedligeholdelse, holder det farven i mange år. Derfor er det værd at bruge en smule mere på en spisebordsstol af denne type, hvis du er sikker i dit valg.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar