Uanset om du bor alene eller er en stor familie, er det altid svært at skulle holde ordentligt styr på vasketøjet. Det er vigtigt at have en flot vasketøjskurv, der ikke kun ser godt ud i hjemmet, men som også gør det nemt for dig at holde styr på dit forskellige vasketøj. 

Du kan endda finde forskellige typer af vasketøjskurve, der gør det muligt for dig at opdele dit vasketøj og sortere efter farve og type, så det er nemmere for dig at sætte en vask over med ensfarvet tøj. 

I denne artikel vil vi gerne vise dig 13 forskellige flotte vasketøjskurve, der gør det nemmere for dig at holde styr på dit beskidte tøj, så selve tøjvasken kommer til at forløbe meget nemmere. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Cestino vasketøjskurv – simpel hvid vasketøjskurv i plast med smarte håndtag

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne flotte Cestino kurv er fremstillet af stærk, hvid plast og ligner meget de vasketøjskurve, man havde i gamle dage. Denne er blot mere moderne og har flotte små huller i selve designet og naturligvis to hanke, der gør det nemt for dig at bære vasketøjskurven hen til dit vaskerum. 

Hvis du er på udkig efter en simpel vasketøjskurv i plast, der er nem at transportere, er denne et godt bud. Dette er den store model, men der findes også en mindre slags, der gør det muligt for dig at kunne have to forskellige kurve, så det bliver nemmere at sortere dit vasketøj. 

Du kan også bruge kurven til simpelthen kun at fragte vasketøjet i. På den måde kan du sortere vasketøjet der, hvor du har din større vasketøjskurv, putte det beskidte tøj over i kurven her og bære det ud i vaskerummet, som man gjorde i gamle dage. 

Specifikationer:

 • Mål: 42 x 35 x 39 cm
 • Materiale: Plast
 • Farve: Hvid

Ferm Living Herman Laundy Stand – flot vasketøjskurv til det nordiske hjem

Herman-Laundry-Stand (1)

Det er en kæmpe hjælp at kunne samle vasketøjet ét sted, men i lejligheder eller hvis du har børn, er det nemt at gøre i en vasketøjskurv. Så ved alle, hvor vasketøjet skal ende, for at det bliver vasket. En god model på markedet til det formål er blandt andet Herman Laundry Stand.

Vasketøjskurven fra FERM LIVING har målene 65 cm i højden, 40 cm i dybden og 50 cm i bredden. Det giver en masse god plads i selve kurven. Det er desuden smart, at du til hver en tid har mulighed for at lægge låg henover vasketøjet, så eventuelle gæster ikke støder på beskidt tøj.

Herman Laundry Stand er en enorm flot vasketøjskurv-model. Den passer perfekt ind i et nordisk hjem med en typisk skandinavisk indretning. Du kan sætte den på badeværelset, i soveværelser eller i bryggerset, alt efter hvordan din bolig er indrettet. 

Detaljer:

 • Brand: Ferm Living
 • Mål: H65 x D40 x B50 cm
 • Farve: sort og beige
 • Materialer: pulverlakeret metal, naturligt kanvasstof og lædersnor

House Doctor Chaka vasketøjskurv – Få hele to vasketøjskurve med låg

vasketøjskurv

House Doctor er kendt for altid at fremstille nogle smukke produkter, der passer godt ind i det moderne hjem. Men dette sæt af vasketøjskurve med låg, får du to vasketøjskurve i forskellige størrelser og naturligvis begge med låg. 

En vasketøjskurv med låg er en smart opfindelse, da du så ikke kan kigge ned på dit beskidte vasketøj og også til at holde selve din indretning fri for meget rod. Det får du med dette smarte sæt. 

Sættet er lavet af flettet bambus, og det giver et naturligt og romantisk udtryk til hjemmet, der vil se godt ud både i soveværelset og på badeværelset. Du kan med fordel sortere i farve eller type af vasketøj, således at den ene vasketøjskurv rummer almindeligt tøj, og den anden bruges til eksempelvis undertøj. 

Specifikationer:

 • 2 stk
 • Højde: 57 cm og 64 cm
 • Materiale: Bambus og rattan
 • Vægt: 7,04 kg
 • Rengøring: Kan aftørres med en våd klud

Muubs Dacarr Vasketøjskurv – rå og minimalistisk vasketøjskurv med flot læderlook

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du har en rå stil og gerne vil have en vasketøjskurv, der giver en masse kant til dit soveværelse, er det denne model fra Muubs du skal gå efter. Vasketøjskurven her ligner på mange måder mere en taske, og den er derfor flot og anderledes og vil passe perfekt til at holde styr på alt dit snavsede tøj. 

Kurven er lavet af upcycled gummi, som du måske kender som det materiale, der bruges til at lave bildæk med. Det lyder måske lidt voldsomt, men det ender med at skabe det perfekte rå look til en vasketøjskurv til den kvalitetsbevidste og detaljeorienterede person, der bor i et råt og moderne hjem. 

I og med at materialet er lavet på en så speciel måde, er det ganske nemt at rengøre vasketøjskurven, der kan tåle at tørres over med en våd klud. 

Hvis du ønsker en vaskepose, kan denne tilkøbes ved siden af. 

Specifikationer:

 • Farve: Sort
 • Højde: 60 cm
 • Bredde: 44 cm

Brabantia vasketøjskurv – simpel og minimalistisk vasketøjskurv i mat stål 

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du leder efter en vasketøjskurv, der gerne skulle kunne stå for sig selv uden at ligne en traditionel vasketøjskurv for meget, er denne model fra Brabantia et rigtig godt valg. Den er lavet af mat stål, der ikke kan ses igennem, og den er på en måde formet som en skraldespand, der kunne stå i køkkenet. 

Her er der dog tale om en vasketøjskurv, der er flot og dekorativ og på grund af sit simple design vil kunne stå i alle forskellige rum i hjemmet, da den netop pynter og ser helt naturlig ud i flere forskellige sammenhænge. 

Indeni vasketøjskurven her finder du også en inderpose af bomuld, der kan tages ud, hvilket gør vaskedagene meget nemmere. Der er også sørget for smarte ventilationshuller i bunden af vasketøjskurven, så hygiejnen holder sig i top. Her er der virkelig tænkt over alting. 

Specifikationer:

 • Volumen: 35 L
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Låg: Ja
 • Aftageligt låg
 • Mål: 300 mm x 300 mm x 635 mm

Nordal Laudy vasketøjskurv – særlig og eksotisk vasketøjskurv med låg

vasketøjskurv

Hvis du ikke er så meget til den traditionelle vasketøjskurv, men i stedet gerne vil have en, der er lidt mere eksotisk og har en anderledes personlighed, er denne store, flotte vasketøjskurv fra Nordal et godt bud. 

Denne vasketøjskurv er formet som en kurv, men det er dens låg, der gør den helt speciel. Låget er nemlig formet med en speciel lille tut i toppen, der giver den et særligt look. De flettede hanke på siden gør det nemt for dig at transportere kurven hen til dit vaskerum, når du er klar til at vaske. 

Kurven er lavet af flettet rattan i naturfarve, og har også komponenter af søgræs. Det er en super kvalitet, og du vil få en vasketøjskurv med låg, der kommer til at berige dit hjem med sit smukke design. 

Specifikationer:

 • 2 stk
 • Inkl låg
 • Stor – Højde (uden låg): 60 x 48 cm
 • Lille – Højde (uden låg): 55 x 41 cm
 • Materiale: Naturlig søgræs

Hay Perforated kurv – Anderledes og meget gul vasketøjskurv til dig, der ikke er farveforskrækket

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Der findes vasketøjskurve, der søger at skjule sig selv og være så anonym som muligt, og så findes der denne kurv fra Hay, der rigtig gerne vil ses med sin flotte gule farve. Hvis du ikke er farveforskrækket og gerne vil have lidt ekstra farve på hjemmet, er denne Hay vasketøjskurv et rigtig godt valg for dig. 

Selve kurven er lavet af perforeret jern, er er sat sammen som en slags flettet kurv, hvor du kan kigge igennem de små huller.

Du kan bruge kurven som vasketøjskurv, hvis du har lyst, men den kan også bruges som eksempelvis papirskraldespand til kontoret eller til opbevaring af andre ting i hjemmet. Den fås i forskellige størrelser og farver, men der er noget helt særligt over denne gule model, der sørger for at tiltrække sig opmærksomhed. 

Specifikationer:

 • Højde: 36 cm
 • Diameter: 25 cm
 • Vægt: 1,46 kg
 • Farve: Gul

Hübsch vasketøjskurv – flot og moderne vasketøjskurv med låg i gråt stof 

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du har en meget moderne smag og stil i din bolig, er denne flotte vasketøjskurv fra Hübsch det helt perfekte valg. 

Vasketøjskurven er unikt designet med et større låg, der kan tages til siden. Selve rammen til denne kurv er lavet af bambus, mens siderne er beklædt med et tungt og flot gråt stof, der giver den en hel masse kant. 

I den øverste del, i låget, kan du også lægge vasketøj, og her kan du gemme det vasketøj, der skal vaskes under særlige forhold og ikke kastes ned sammen med alt det øvrige vasketøj. 

Specifikationer:

 • Mål: 39 x 46 x 66 cm
 • Farve: Grå
 • Materiale: Stof og bambus

Brabantia Pepper Black Vasketøjskurv – flot firkantet vasketøjskurv i tykt polyester 

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Det er altid en god idé at have en vasketøjskurv i et design, der passer godt ind i boligen. Denne fra Brabantia er en flot og firkantet vasketøjskurv med låg i tyk polyester og med et låg. Den er nem at flytte på med hankene i siden. 

Samtidig er den smart, da den er skabt på en så stabil måde, at den kan stables sammen med andre typer af samme kurv, og nemt åbnes og lykkes igen. Dens grå farve er flot og simpel og vil passe perfekt ind i det minimalistiske hjem med maskulin stil. 

Specifikationer:

 • Materiale: Polyester
 • Størrelse: 35 L
 • Mål: 44,5 x 32 x 37 cm
 • Farve: Grå

House Doctor Wash Instructions vaskepose – moderne og kæk vasketøjspose med vaskeanvisninger på

vasketøjskurv

Det er altid sjovt at anskaffe sig nogle produkter til hjemmet, der også har lidt karakter og personlighed. Det har denne vasketøjspose fra House Doctor i den grad. Selve posen er lavet i hvidt stof med simple hanke, så den er nem at flytte rundt på, men den har også påtrykt vaskeanvisninger, så du kan huske, hvordan forskelligt tøj skal vaskes korrekt. 

Det er naturligvis vigtigt at følge vaskeanvisningen på det tøj, du skal vaske, men denne vasketøjspose er skabt med en sjov idé, og det pynter i hjemmet at have denne stående. 

Specifikationer:

 • Ø – 40 cm
 • Højde: 50 cm
 • Materiale: Stof af 37,5% bomuld, 40,4% polyester, 22,1% rayon
 • PE coated
 • Kan ikke vaskes

HAY vasketøjskurv – moderne og anderledes vasketøjskurv i plast til hjemmet

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du er på udkig efter en stilet og anderledes vasketøjskurv, er denne fra populære HAY et rigtig godt bud. Den er skabt i stabilt og godt plast, og denne kurv er i farven lysegrå. Den har nogle flotte, store huller i sig, som er med til at gøre den helt unik i sit design. 

Det er tydeligt at se inspirationen fra gamle dage, hvor kurve i plast var meget almindelige, når det kom til vasketøj, men med denne får du i stedet en ny fortolkning af en gammel kending, der vil passe godt ind i de fleste hjem, hvor der er fokus på design. 

Du kan bruge kurven her til meget andet end vasketøj, den fås også i andre farver og i en mindre størrelse, der kan bruges til at fragte vasketøjet fra soveværelset og ind i vaskerummet. Samtidig kan den sagtens anvendes til opbevaring af eksempelvis legetøj på børneværelset eller til hvad end, du har brug for. 

Specifikationer:

 • Materiale: Plast
 • Farve: Grå
 • Design: HAY
 • Mål: 57,5 x 37,5 x 62,5 cm

OYOU Sporta Vasketøjskurv – Flettet vasketøjskurv i bambus med flotte håndtag og låg 

vasketøjskurv
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Den sidste vasketøjskurv, vi vil vise dig i dette indlæg, er denne flotte kurv fra OYOY, der har skabt en vasketøjskurv med både låg og håndtag, som er fremstillet af flot bambusmateriale og flettet på en flot måde. 

Dette er en stor vasketøjskurv, så der er plads til alt dit vasketøj med denne. Hvis du har en stor familie, kan I med fordel vælge at få endnu en af disse flotte kurve, så der er plads til alt vasketøjet. 

Hvis du ønsker det, kan du sagtens bruge kurven til andre formål end vasketøj, da den er skabt og designet på en sådan måde, at den kan se godt ud i alle forskellige rum i hjemmet. Du kan blandt andet bruge den i stuen til at opbevare eksempelvis legetøj til dit barn eller ekstra tæpper til en kold dag. 

Specifikationer:

 • Mål: 34 x 34 cm
 • Højde: 55,5 cm
 • Rengøring: Kan aftørres med våd klud
 • Materiale: 100% naturlig bambus

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Ferm Living Cinas vasketøjskurv – Moderne og elegant vasketøjskurv

Ferm Living Herman vasketøjskurv

Den flotte Cinas vasketøjskurv er meget enkel i sit udtryk, men samtidig fungere rigtig godt ind i skandinavisk indrettet hjem, hvor den vil falde helt naturligt ind i stilen. Den er derudover også meget funktionel. 

Vasketøjskurven er beklædt med et kraftigt lag tekstil, som er vævet ud af genbrugs papirfibre. Inde i beholderen er der en aftagelig pose til alt dit vasketøj. Vasketøjskurven er oval foran med en flad bagside, så du nemt kan stille den op af en væg.

Kurven måler 57x48x33 cm, hvilket er en god størrelse, samtidig med at den ikke fylder for meget. Låget gør også at du nemt kan gemme vasketøjet væk, eller have det til at stå åbent, så du nemt kan tømme kurven igen.

Specifikationer:

 • Mål: 57 x 48 x 33 cm
 • Aftagelig pose
 • Med låg
 • Materiale: Tekstil / Stof
 • Farve: Sort

Zone Denmark vasketøjskurv – praktisk og sort vasketøjskurv, der er nem at have med

vasketøjskurv

Hvis du er i en situation, hvor du ikke kan vaske tøj i dit hjem men i stedet skal have det med på vaskeri, kan det være en god idé at få en vasketøjskurv, der er nem at have med på farten. Det er lige præcis det, du får med denne flotte vaskepose fra Zone Denmark. 

Den har nemlig smarte, store hanke, der er nemme at tage over skulderen, så vasketøjet nemt kan bæres med rundt. Den sorte farve i stoffet gør den samtidig meget neutral og derfor vil de færreste lægge mærke til, at det er vasketøj, du har med. 

Specifikationer:

 • Størrelse: 60 Liter
 • Mål: 50 x 30 x 50 cm
 • Materiale: Polyester
 • Design: Zone Denmark

Augusta vasketøjskurv – retro vaskepose i gråt fløjl med læderhank 

vasketøjskurv

Det er altid en god idé at se tilbage på gamle tider og lade sig inspirere af den måde, man indrettede på dengang. Denne flotte Augusta vaskepose giver nogle associationer tilbage til 70’erne, hvor fløjl var meget moderne. 

Denne vaskepose er nemlig lavet af flot, gråt fløjl, der giver posen et helt særligt udtryk og virkelig meget personlighed. Den er nem at kunne bruge i hjemmet og få plads til, og du kan nemt flytte på den med de fine hanke også. 

Specifikationer:

 • Farve: Grå
 • Materiale: Tekstil / Stof
 • Mål: 50 x 42 x 42 cm

Kurv med låg – sort vasketøjskurv i et flot flettet look

210890500_01_1024x

Den sorte flettede vasketøjskurv fra House Doctor er en vasketøjskurv i et simpelt design, som vil pynte i langt de fleste hjem. De brede spåner, som er flettet giver modellen et tidsløst design, som snildt kan passe ind i hjemmets forskellige værelser som eksempelvis badeværelset eller soveværelset. 

Den ene kurv måler 46 cm i højden og begge kurve er cylinderformet, så der er optimal plads til vasketøjet i kurven. Håndtaget på låget gør det nemt at løfte af for børn, så hele familien kan bidrage til at gøre det at vaske tøj nemmere. Du får ved købet et sæt, så det er også nemt at sortere vasketøjet.

Du behøver ikke bruge den flotte kurv til udelukkende vasketøj. Nogle vælger eksempelvis at bruge modellen til at opbevare andre ting, som de ønsker ude af syne. Det kan været ting som børnelegetøj, håndklæder eller tæpper. 

Vasketøjskurvene fra House Doctor er blandt de bedste i priskategorien, så du kan med god samvittighed vælge den, som dit næste indkøb til hjemmet. Du er endda ved køb sikret prisgaranti og prismatching. Det vil sige, at du får vasketøjskurvene til den bedste pris på markedet.

Detaljer:

 • Brand: House Doctor
 • Fås som sæt i 2 forskellige størrelser
 • Farve: Sort
 • Det er brede spåner, som er flettet

House Doctor Storage Jaipur

vasketøjskurv

Når det kommer til at skulle finde den rette vasketøjskurv, er det naturligvis vigtigt at finde en, der passer perfekt sammen med din øvrige boligindretning. Hvis du har en meget minimalistisk og industriel smag i dit hjem, kan denne vasketøjskurv fra House Doctor være helt perfekt. 

Denne kurv fra House Doctor er designet som en kurv af gitter, der gør den gennemsigtig og dermed stiller krav til, at du skal være villig til at man kan se dit vasketøj igennem denne kurv. 

Du kan også vælge at bruge denne vasketøjskurv til andet end vasketøj, hvis du har behov for opbevaring af andre produkter, der ellers bare ville ligge og flyde på gulvet. 

Kurven er udstyret med hanke, så den kan bæres rundt, hvis du har brug for det. Det kan eksempelvis være, når du skal bære kurven ud til dit vaskerum. 

VidaXL vasketøjskurv 

vasketøjskurv

Når I er en stor familie, er det altid en god idé at optimere alle dele af husholdningen, så det hele kommer til at forløbe meget hurtigere end ellers. Det giver jer mere tid til at være sammen som familie og er skyld i langt mindre stress. 

Derfor er det en god idé at sortere vasketøjet, allerede når det lægges til vask. Og det kan du med denne smarte vasketøjskurv fra VidaXL med 3 sektioner og 4 forskellige rum til vasketøjet. 

Her kan du lære alle medlemmerne i din familie, hvordan de skal sortere vasketøjet. Der er to store rum i denne vasketøjskurv og to mindre rum. Her kan I blandt andet bruge de små sektioner til at putte eksempelvis undertøj i. Det er en god idé at lave et system, der er nemt at huske for alle. 

Stoffet til selve poserne er lavet i høj kvalitet og lavet i nogle forskellige farver, der gør det nemt at holde styr på, hvordan vasketøjet skal sorteres. Lav eventuelt en lille seddel og skriv, hvad der skal i de forskellige farver kurve. På den måde kan I få styr på vasketøjet nemt og hurtigt. 

Bloomingville vasketøjskurv træ – god lille vasketøjskurv til sortering

vasketøjskurv

Denne flotte vasketøjskurv fra Bloomingville har et rigtig flot design med en masse flot broderi på. Det betyder, at den i sig selv bliver et flot møbel at have stående i hjemmet, da den også er meget naturlig og lys i sit udtryk. 

Med denne vasketøjskurv får du en, der både er lavet af helt naturligt træ, der er sat sammen som et stel, hvor benene krydser hinanden, mens der fra toppen er spændt en flot pose i bomuld henover med flotte detaljer på siden som særligt design. 

Det er nemt at se, hvorfor denne vasketøjskurv er særligt populær hos kvinder, da den har et meget feminint udtryk, der vil passe ind hos de fleste kvinder. Vasketøjskurven er ikke ret stor, og derfor passer den bedst hos nogen, der ikke producerer for meget vasketøj. 

Specifikationer:

 • Mål: 38 x 40 x 30 cm
 • Materiale: Bomuld og træ

VidaXL dobbelt vasketøjskurv med hjul – god opdelt vasketøjskurv til den store familie

vasketøjskurv

Hvis du står for vasketøjet i en stor familie ved du, hvor meget forskelligt vasketøj, der hurtigt kommer til at bunke sig op. Det kan tage lang tid at skulle sortere alt tøjet, og derfor er det altid en god idé at have en vasketøjskurv med 3 rum, så den proces kan klares allerede, når vasketøjet bliver lagt til vask.

Med denne smarte vasketøjskurv med 3 rum, bliver det nemt for alle medlemmer af familien at smide deres tøj i det rette rum. Den er stor og rummelig, og derfor kan du holde godt styr på vasketøjet og løbende vaske tøjet fra den pose, hvor der er mest vasketøj i.

Samtidig har denne vasketøjskurv også hjul, så den kan rulles hen til vaskemaskinen uden problemer. Det sparer dig for en masse besvær, når du skal til at vaske.

Specifikationer:

 • Farve: Cremefarvet
 • Produktmål: 96 x 40 cm
 • Stel materiale: Stål og plastikbelægning
 • Nettovægt: 2,95 kg

Ilva Vallea Sort Vasketøjskurv

vasketøjskurv

Hvis du leder efter en vasketøjskurv med låg, der er minimalistisk og sofistikeret, så er denne flotte vasketøjskurv fra Ilva en god løsning. Den er lavet af flettet rattan i sort, hvilket gør den flot og kontrastrig til dine lyse vægge. 

Den har en god størrelse og måler i alt 54 cm i højden og 40 cm i diameter, da den er formet som en cylinder. På denne måde kan du have meget vasketøj i kurven her, og hvis du har behov for mere plads, kan du med fordel købe to af disse kurve, så du har plads nok til vasketøjet. 

Udover det flettede ydre, er der en inderpose i sort stof, der gør det nemt for dig blandt andet at tage inderposen op af kurven og med dig, når du skal vaske dit tøj, men som ellers blot sørger for, at dit tøj ikke kommer til at sidde fast i det flettede materiale. 

Specifikationer:

 • Mål: 54 x 40 cm
 • Med låg
 • Inderpose af sort stof
 • Materiale: Sort rattan

Ilva Kamala vasketøjskurv

vasketøjskurv

Hvis du er på udkig efter en flot og meget diskret vasketøjskurv, er denne fra Ilva en rigtig god løsning, da den ikke er nem at genkende som en vasketøjskurv. Den ligner mere en kurv, du ville tage med på en picnic, da den er aflang i formen, på samme måde som en almindelig kurv. 

Men det er kun endnu smartere, for på den måde kan du have denne vasketøjskurv med låg fra Ilva stående, uden at nogen vil lægge mærke til, at det er en vasketøjskurv. 

Den er lavet af flot og naturfarvet vandhyacint, der er flettet på en flot måde. Inderposen er lavet af hvidt stof, der skaber en meget feminin og simpel aura til din vasketøjspose, der vil passe ind i mange romantiske og flotte hjem rundt omkring i landet. 

Specifikationer:

 • Mål: 60 x 45 x 33 cm
 • Farve: Naturfarvet og grå vandhyacint
 • Inkl. hvid inderpose

LAFORMA Maja vasketøjskurv

vasketøjskurv

Det er altid en god idé at kunne sortere sit vasketøj lige fra starten af, og derfor er dette sæt med to forskellige vasketøjskurve i forskellige størrelser perfekt til dig, der gerne vil have nogle flotte kurve i et hyggeligt og varmt design. 

Begge kurve er formet af vandhyacint med en hvid detalje i bunden. Designet ligner nærmest et reb, der er kørt rundt om kurvene i et flot mønster. Du får også låg med til hver kurv, ligesom de også begge har en smart inderpose, der kan tages ud igen. 

Da disse kurve er lavet af så flot et design og har låg på, er de til at bruge i lige præcis det rum, du har lyst til. Der er ikke nogen grænser for, hvor du kan vælge at sætte dine vasketøjskurve. 

CDON vasketøjskurv

Cdon vasketoejskurv

Denne vasketøjskurv er inddelt i tre sektioner med en kurv til både dit mørke, lyse og farvede vasketøj. På den måde kan du sortere tøjet, efterhånden som du smider det til vask. Det er smart i forhold til en almindelig vasketøjskurv, hvor alt tøjet bliver blandet, og du skal stå og sortere det, inden du kan vaske det. Med denne vasketøjskurv behøver du aldrig mere bekymre dig om røde sokker, der får sneget sig med i den hvide vask.

Vasketøjskurven er lavet af stof og måler ca. 60x42x74 cm. Det er altså en rummelig vasketøjskurv med plads til masser af tøj. Det er især praktisk for børnefamilien, hvor vasketøjet nemt kan hobe sig op eller for folk, der ikke har tid til at vaske tøj hver uge.

Det er dog ikke kun det praktiske, der er tænkt over ved denne vasketøjskurv. Den er også lavet i et moderne og stilfuldt design, der ikke forstyrrer indretningen i dit hjem.

Den sorte farve passer til stort set alle farver, du kan have i dit hjem. Med den store, hvide skrift som skarp kontrast har vasketøjskurven et stilet look, der gør, at den kan falde naturligt ind i både vaskerummet, badeværelset eller soveværelset.

Har du ikke lyst til at have vasketøjskurven til at stå fremme hele tiden, har den også den smarte funktion, at den kan foldes sammen. Når den er foldet, er den helt flad og kan nemt gemmes væk under sengen eller i et skab. Det kan være en fordel, hvis man bor småt, at man ikke behøver bruge plads på en vasketøjskurv, når den ikke bruges. Det gør det også nemt at transportere den, hvis man f.eks. skal have den med på ferie eller bare have den med op fra vaskekælderen.

Ernst Høj Stofpose

vasketøjskurv

Der er ikke noget bedre end at have en flot vasketøjskurv i en stil, der passer perfekt til dig. Hvis du godt kan lide en flot og simpel vaskepose i hvid farve, er denne Ernst stofpose det helt rigtige valg til dig. 

Posen er flot og materialet tykt og holdbart. Der sidder et lille mærke i flot brunt læder, der giver lidt ekstra kant til denne stofpose. Der er naturligvis hanke på, så den er nem at have med rundt i hjemmet, hvis du skal vaske tøjet i et anden rum. 

Scandinavian Home Laundry vasketøjskurv

vasketøjskurv

Hvis du godt kan lide møbler, der har et statement, så er denne vasketøjskurv fra Scandinavian Home den helt rette løsning for dig. Kurven er lavet af stof og kommer med tekst med ordet LAUNDRY på, der naturligvis betyder vasketøj på engelsk. 

På den måde er det ikke svært at regne ud, hvad det er for en pose, du har stående, hvis du vælger denne model. Samtidig har posen nogle store håndtag, så den er nem at have med rundt. Den vil uden tvivl egne sig godt til ungdomsværelset eller til en person, der lige er flyttet hjemmefra og gerne vil have en vasketøjskurv med kant. 

Ilva Gita vasketøjskurv

vasketøjskurv

Der findes mange forskellige måder at indrette sit hjem på, og derfor skal du naturligvis også have en vasketøjskurv, der passer godt ind sammen med din stil i hjemmet. 

Hvis du har en romantisk og lettere rustik stil i din bolig, er denne vasketøjspose i flot flettet søgræs med en simpel stofpose i tykt stof og en flot offwhite farve et rigtig godt valg til dig. Denne vasketøjskurv er stor og kan derfor rumme rigtig meget vasketøj, samtidig med at den er simpel og romantisk i sit udtryk. 

Vasketøjskurven har hanke, så den er nem at flytte rundt med, når du skal bære din vasketøjskurv ud i dit vaskerum.

Ilva Birgitte Vasketøjskurv

vasketøjskurv

Denne flotte vasketøjskurv fra Ilva er designet på en måde, så den ikke rigtig ligner en vasketøjskurv. I stedet ligner den nærmest en stofpose eller en meget stor taske, der kan stå i hjørnet i dit soveværelse uden at nogen vil lægge mærke til det. 

Vasketøjskurven er lavet af bomuld og måler 60 x 39 cm, så der er plads til meget tøj her i vasketøjskurven. 

Hvis du eksempelvis bor alene og ikke har en vaskemaskine i din bolig, kan denne vasketøjskurv være helt perfekt, da den også har to stropper til at bære den i, der betyder, at du kan løfte den og nemt tage den med ned på vaskeri, når det er tid til at vaske. 

Samtidig kan også her smide selve vasketøjskurven ind i vaskemaskinen, så den også bliver gjort rent. Et smart og nemt system, der vil egne sig godt til den moderne unge person, der netop er flyttet hjemmefra, eller til det stilrige hjem, hvor du kan bære vasketøjskurven hen til vaskemaskinen. 

Bloomingville vasketøjskurv

vasketøjskurv

Hvis du har en stor familie, får I uden tvivl produceret en hel masse vasketøj, der skal vaskes og som hurtigt kommer til at danne en stor bule ovenpå vasketøjskurven. I den situation er det en rigtig god idé at have flere forskellige vasketøjskurve, så I kan få plads til alt jeres tøj. 

Med dette sæt af vasketøjskurve fra Bloomingville, får du tre flotte vasketøjskurve i forskellige størrelser i flettet vandhyacint med låg på de to største størrelser. 

Dette gør det nemmere at arrangere og sortere vasketøjet, allerede når det smides til vask, så du har nemmere mulighed for at kunne putte det direkte i maskinen og dermed ikke skal bruge en masse unødvendig tid på at sortere alt vasketøjet igen. 

Når I er mange i familien, er det vigtigt, at den slags kører automatisk, så I har mulighed for at bruge så lidt tid som muligt på alt vasketøjet. Og det kan I med disse flotte vasketøjskurve fra Bloomingville, der vil passe perfekt ind i soveværelset. 

House Doctor Storage

vasketøjskurv

Det er som nævnt altid en god idé at have rigeligt med plads til vasketøjet, da en enkelt vasketøjskurv hurtigt kan blive fyldt op. Derfor har House Doctor lavet dette flotte sæt af kurve i forskellige størrelser og med låg, så du kan få gemt vasketøjet af vejen på den bedst mulige måde. 

Her får du to kurve, der er lavet af søgræs og jute og har flot design begge to, der giver dem et helt særligt udseende. Det betyder også, at de vil pynte på soveværelset eller badeværelset – det er helt op til dig selv, hvor du ønsker at have dem stående i hjemmet. 

Det er smart, at du får to kurve i forskellige størrelser, så du nemmere kan sortere dit vasketøj allerede når det smides i kurven, så det bliver nemmere for dig at vaske det. Da begge kurve kommer med låg, kan du nemt og hurtigt gemme dit tøj af vejen, så det ikke står og skærer i øjnene på nogen måde. 

Ilva Maze vasketøjskurv

vasketøjskurv

Ilva har lavet denne Maze vaskepose, der gør det meget flottere at have vasketøjet stående i soveværelset. Posen er lavet af en blanding mellem polyester og bomuld og er tilmed beriget med et flot mønster, der giver posen ekstra meget personlighed. 

Der er også to brune hanke på i simpelt læderlook, der får vaskeposen til nærmest at ligne en stor taske. Denne store taske kan du bruge til dit vasketøj, og hankene gør det nemt for dig at tage posen med derhen, hvor du skal vaske tøj. 

Hvis du bor alene, kan posen godt være nok til alt dit vasketøj, men hvis du har en større familie, kan det godt være smart at anskaffe sig flere forskellige poser, så der er plads til alt vasketøjet. Posen måler 52 cm i højden og 37 cm i bredden. 

House Doctor spand med låg

vasketøjskurv

Hvis du leder efter en spand til dit vasketøj, der ikke skriger af netop at være en vasketøjskurv, kan du altid bruge denne flotte spand fra House Doctor i mat hvidt jern, der nærmest er formet som en skraldespand med pedal til at åbne og alting.

Hvis du har denne stående i hjemmet, vil de færreste kunne gætte, at det er din vasketøjskurv. Det gør den til en meget diskret løsning, hvis det er det, du er ude efter. Du skal bare være opmærksom på, at gæster ikke kommer til at bruge den som skraldespand, når de er på besøg. 

Spanden måler 48 cm i højden og 37 cm i bredden.

House Doctor The Bucket

vasketøjskurv

Denne flotte spand fra House Doctor er skabt i et helt unikt design, ligesom de mange andre produkter fra dette moderne mærke. Her får du en vasketøjskurv, der kan rumme en masse vasketøj og som er nem at have med rundt, samtidig med at den er så stabil og robust, at den kan bruges som skammel. 

Spanden er lavet af stål, hvilket er med til at gøre den utroligt stærk. Den har et sæde øverst i faux læder med skum indeni, så den er behagelig at sidde på. 

Interdesign Dobbelt vasketøjskurv

vasketøjskurv

Denne vasketøjskurv er skabt på en meget minimalistisk og praktisk måde, der gør, at den er helt perfekt til eksempelvis et par, der bor alene sammen. Vasketøjskurven er lavet af gråt stof, og når du åbner låget, finder du to forskellige sektioner. 

Heri kan du sortere tøjet på en simpel måde, og eventuelt opdele lyst og mørkt tøj, så det bliver nemmere at sortere, når I skal vaske tøjet. 

Vasketøjskurven har også en smart hank, så du hurtigt og nemt kan flytte den. 

Liewood Kurv Kanin

vasketøjskurv

Det er altid en god idé at lære dine børn at sortere deres vasketøj selv. At stå for at skulle lægge sit tøj til vask selv, er noget af det, der er med til at skabe selvstændige børn, der er gode til at have et ansvar. 

Med denne flotte vasketøjskurv fra Liewood, giver du dine børn muligheden for at lære at tage ansvar ved selv at skulle lægge deres tøj til vask. Kurven er formet som en sød kanin med ører og det hele, og vil derfor pynte godt på børneværelset. Den sennepsgule farve er meget moderne og passer godt til både piger og drenge. 

FAQ

Hvilken vasketøjskurv er den bedste?

Den bedste vasketøjskurv er én, der er lavet af et hygiejnisk materiale, og som er mulig at rengøre. Det er vigtigt både for indeklimaet og for sundheden i hjemmet, at din vasketøjskurv kan holde til påvirkning fra svedpartikler og snavs fra det beskidte vasketøj.

Hvor skal jeg placere min vasketøjskurv?

Du skal placere din vasketøjskurv på et sted i hjemmet, hvor det er nemt at rengøre alle overflader omkring interiøret. Det praktiske vil være i badeværelset, hvor det er hér, de fleste mennesker klæder om og har brug for at kunne lægge det beskidte tøj til vask.

Hvad er standardstørrelsen på en vasketøjskurv?
Der findes ikke nogen overordnede standardstørrelser for vasketøjskurve. Du skal vælge en model, som i egenskaber og dimensioner matcher familiens behov. Derudover skal kurven passe til dét sted i hjemmet, hvor interiøret skal stå. Mange kurve til vasketøj måler 60cm i højden og omkring 40cm i bredden.
Hvad er forskellen med en kurv og en vasketøjskurv?
En kurv kan bruges til mange forskellige ting. Den er lavet til opbevaring af f.eks. træstykker, tæpper, legetøj eller andet tilbehør og udstyr. En vasketøjskurv er designet til opbevaring af beskidt tøj og brugt sengetøj. Den er lavet til at kunne påvirkning fra snavs og sved.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar