Nyheder

Vaskeskab | 4 flotte og elegante bud på et vaskeskab til badeværelset

Små ændringer i indretningen kan skabe store forandringer i udtrykket. Nogle gange behøver man ikke at renovere et helt rum for at modernisere dette. Et badeværelse kan være et rum, som er dyrt at renovere, hvis alt skal fornys. Går du med tankerne om et nyt badeværelse eller blot at tilføje nye elementer i det eksisterende? Så læs med her. I denne artikel får du inspiration til et nyt vaskeskab, som kan være med til at give dig en helt ny fornemmelse af dit badeværelse.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

V&B A914 Subway 2.0 Vaskeskab – anderledes og unikt

V&B A914 Subway 2.0 Vaskeskab

I mange år har alle flader i indretningen været hvide. Der begynder dog at komme flere farver ind i de danske hjem, også de mørkere. Hvis du har lyst til at prøve noget anderledes og stadig ønsker et kvalitetsskab, vil dette vaskeskab fra V&B være noget for dig.

Vaskeskabet kommer i en flot grå farve, som kan give et særligt modspil til en hvid vask. Bredden på skabet er 80 cm, hvilket kræver et badeværelse, hvor pladsen er til det. Du får så også to gode skuffer, hvor den nederste er højere end den øverste. Dette gør, at du ikke skal begrænses af højden på de ting, som du ønsker, skal være i skufferne.

Selvom skabet er gråt, er det stadig enkelt og moderne. Det vil være en flot kontrast til et ellers hvidt badeværelse. Hvis du søger flere unikke bud, er der mange vaskeskabe i IKEA.

Udvalgte specifikationer

 • Gråt vaskeskab
 • To skuffer af varierende højde
 • Integrerede greb
 • Bredde: 80 cm

i samarbejde med PriceRunner

 

IFÖ Cera vaskemøbel med vask – bedst til prisen

IFÖ Cera vaskemøbel med vask

Med dette vaske fra IFÖ får du både et vaskeskab og en vask for en virkelig skarp pris. Dette er et godt bud for dig, som har et stramt budget, men behøver både vask og skab.

Skabet indeholder 2 hvidlakerede låger og ovenpå dette er en standard hvid vask placeret – dog uden armatur. Lågernes greb er af galvaniseret stål. Et simpelt og let vaskeskab, som passer ind i de fleste små badeværelser.

Da skabet er let og simpelt, er det ikke robust på samme måde, som de to forgående vaskeskabe. Det har dog de kvaliteter, et vaskeskab skal have. Nogle foretrækker låger fremfor skuffer og er du én af dem, så kan dette være det rette skab for dig.

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt
 • Inklusiv vaske, dog eksklusiv armatur
 • To låger med greb
 • Mål: B: 500 mm H: 685 mm D: 435 mm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Johansen møbel – perfekt til en lille lejlighed

Johansen møbel

Er du studerende og bor i en lille lejlighed? Eller har du blot et badeværelse, hvor pladsen er trang? Så kan dette vaskeskab være noget for dig.

Johansen vaskeskab er kun 50 cm i bredden og tager derfor et minimum af plads på et lille badeværelse. Det giver dog stadig mulighed for god opbevaringsplads under vasken. Lågerne er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Herudover er lågerne forsynet med dæmpere, som sikrer, at de lukker blødt og lydløst.

Det smarte ved dette skab er at det bliver leveret samlet inkl. justeringsbeslag til montering på væggen. Så er det er lige til at sætte op.

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt højglans vaskeskab
 • 1 låge med greb
 • Integrerede greb
 • Mål: 50×57,6×35 cm

Cassøe Light Vaskeskab – til det moderne og kvalitetsbevidste hjem

Cassøe Light Vaskeskab

Her får du et skab, som henvender sig til et moderne hjem, hvor rene linjer og et enkelt snit er vigtigt. Vaskeskabet er i hvidt højglans og passer derfor ind på de fleste badeværelser.

Vaskeskabet er 60 cm i bredden og svarer til, at der er plads til en standard vask og stadig have godt med plads til tandbørster, sæbe, creme og lignende stående på vaskeskabet. Herudover er skabet 57,6 cm højt og 43 cm dybt. Det kan dog fås i flere bredder.

Skabet indeholder to softclose skuffer, så man opnår en rolig og glidende lukning – en lækker detalje. Grebene er integrerede, hvilket fuldender det enkle look.

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt højglans vaskeskab
 • To skuffer med softclose
 • Integrerede greb
 • Kan fås i 4 forskellige bredder

Hvad skal du overveje, inden du køber?

Det behøver ikke at være svært at købe et nyt vaskeskab. I første omgang skal du overveje, hvor meget plads du har tilgængeligt på dit badeværelse, så du køber den rette størrelse.

Herudover kan du overveje, hvad du har af behov for opbevaringsplads. Skuffer giver et godt overblik over alt indhold, hvor det er nemmere at gemme væk bag lågerne. Hvis du har meget, som du gerne vil have opbevaret i vaskeskabet, vil det være en fordel at vælge et møbel med skuffer.

Hvis skabets udtryk er sekundært, men at de praktiske funktioner eller prisen er vigtigere for dig, kan dette hjælpe dig på vej mod dit nye vaskeskab.

Læs også: Vasketøjskurv | 30 flotte snavsetøjskurve til vasketøjet

Læs også vores artikel om: Flettet kurv | 7 flotte og praktiske flettet kurve med hank

Læs også Vaskeskab på badeværelset: Modeller af modeller og udvælgelseskriterier udgivet af balessignconstruction.com.

Denne side er anmeldt af: Magnus R. Hedegaard Rating 10/10

Redaktionen for Furnished har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Furnished’.

Write A Comment