Badeværelset

Vaskeskab | 7 flotte og elegante bud på et vaskeskab til badeværelset

Små ændringer i indretningen kan skabe store forandringer i udtrykket. Nogle gange behøver man ikke at renovere et helt rum for at modernisere dette. Et badeværelse kan være et rum, som er dyrt at renovere, hvis alt skal fornys. Går du med tankerne om et nyt badeværelse eller blot at tilføje nye elementer i det eksisterende? Så læs med her. I denne artikel får du inspiration til et nyt vaskeskab, som kan være med til at give dig en helt ny fornemmelse af dit badeværelse.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Scanbad Multo – i pine grey

Scanbad Multo – i pine grey

Vaskeskabet fra Scanbad er meget populært på Frishop.dk. Scanbad Multo er en bred serie af møbler i god kvalitet og til en god pris. I serien er der både vaskeskabe og tilhørende vaske. Du kan vælge mellem forskellige mål, skuffer, låger og materialer. Desuden er der spejle, der passer til. Hvis du dermed køber vaskeskabet, kan det være en fordel at kigge på, hvad der ellers er i serien, så du kan få et homogent badeværelse. 

Vaskeskabet er et mindre ét af slagsen, så det passer ideelt til dig, der har et mindre badeværelse, men som samtidig gerne vil style det med flotte møbler. Med vaskeskabet medfølger en Mikado vask på 60 cm i bredden. Der er skuffer i skabet, så du har rig mulighed for at opbevare de toiletsager, du ikke lige ønsker,  andre skal se. På den måde kan dit badeværelse blive helt stilrent uden for mange dikkedarer. 

Skabet er i pine grey, som er en mørk og lækker farve, der minder om en vaskeægte skandinavisk skov. Det er blevet meget moderne med mørke møbler, og de kan da også passe særligt godt ind i et badeværelse. Badeværelser skal gerne udtrykke ro og være lækre at opholde sig på. Det kan vaskeskabet fra Scanbad helt sikkert hjælpe med. Farven er modig, men du vil helt sikkert ikke fortryde. Ofte bliver badeværelser meget hvid i hvid, og her kan du skabe kontraster med den pine grey farve. 

Scanbad er et dansk mærke, der producerer funktionelle badeværelsesmøbler i dansk design. De har eksisteret i 35 år og har god erfaring med, hvad danskerne kan lide. Du får færdigsamlede møbler, hvilket gør det nemt for dig at komme i gang med Scanbads vaskeskabe. 

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 59,6 x 60 x 45 cm
 • Farve: pine grey
 • Mærke: Scanbad

Scanbad Delta vaskeskab – lækker kvalitet og med rene linjer

Scanbad Delta vaskeskab

En populær vare på Frishop.dk. Det skønneste vaskeskab fra Scanbad i hvid, som vil lyse op i ethvert badeværelse. 

Delta-serien fra Scanbad har høje vaskeskabe, som giver dig den opbevaringsplads, du har brug for. Her kan du gemme toiletsager, piller, toiletpapir og andre nipsting væk. Vaskeskabet har en 16 mm glat, melaminbalgt spånplade med ABS kanter. Bagpladen er alufarvet. Når du får skabet, leveres det samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væggen. 

Vasken er en helstøbt marmorvask, som udstråler eksklusivitet og god kvalitet. Du får rene linjer med denne vask, som vil passe godt ind i det moderne hjem. Desuden er den ekstremt nem at rengøre, og helstøbt marmor vil beholde sin form i forhold til almindeligt marmor. 

Skufferne i vaskeskabet har fuldt udtræk og dæmpning, så ingen vågner om morgenen ved, at lågerne bliver lukket. De har metalgavle med integreret skuffeudtræk og ræling. Grebet er af krom. 

Du får altså her et utrolig kvalitetsrigt vaskeskab, i rene linjer og som vil skabe ro på dit badeværelse.

Scanbad har i 35 år produceret badeværelsesmøbler, hvor de har fokus på, at de skal være funktionelle, samtidig med at det skal være et æstetisk design, der skal skabe ro og lys på badeværelset.  

Udvalgte specifikationer: 

 • Mål: 64 x 100 x 45 cm
 • Farve: hvid mat
 • 5 års garanti mod fabrikationsfejl

Laufen Kompas møbelpakke – Skarp pris og god opbevaring

Laufen Kompas møbelpakke

Laufens møbelpakke er populært hos PriceRunner. Desuden kommer den til en rigtig god pris. 

Laufen Kompas serien er designet af Hee Wellings. Der er fokus på funktionalitet og gode former med det skandinaviske publikum for øje. Hee Wellings står også bag Hee stolen og HAY About a Chair. Møbelpakken kommer samlet med vægmonteringsbeslag.

I vaskeskabet er der to låger med soft close. Det betyder, at ingen vågner om morgenen, når en i husholdningen skal tidligere op end de andre og åbner og lukker skabe på badeværelset. Der er god opbevaringsplads i disse skabe, hvor man kan opbevare alle de toiletsager, man ikke lige ønsker, skal stå fremme. 

Skabet har en justerbar hylde, som du kan sætte, som den passer dig og til dine behov. 

Laufen har i 125 år skabt sanitetsartikler. Det er et schweizisk mærke, som bryster sig af deres præcision, samtidig med at der er fokus på det æstetiske også. 

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 56 x 60,8 x 30,3 cm (B x H x D)
 • 2 låger
 • 1 justerbar hvid hylde
 • Vaskens mål: 60 x 7,5 x 42 cm (B x H x D)
 • Hvid kvalitetsporcelæn
 • Leveres uden vandhane, bundventil osv.

IFÖ Cera vaskemøbel med vask – bedst til prisen

IFÖ Cera vaskemøbel med vask

Med dette vaske fra IFÖ får du både et vaskeskab og en vask for en virkelig skarp pris. Dette er et godt bud for dig, som har et stramt budget, men behøver både vask og skab.

Skabet indeholder 2 hvidlakerede låger og ovenpå dette er en standard hvid vask placeret – dog uden armatur. Lågernes greb er af galvaniseret stål. Et simpelt og let vaskeskab, som passer ind i de fleste små badeværelser.

Da skabet er let og simpelt, er det ikke robust på samme måde, som de to forgående vaskeskabe. Det har dog de kvaliteter, et vaskeskab skal have. Nogle foretrækker låger fremfor skuffer og er du én af dem, så kan dette være det rette skab for dig.

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt
 • Inklusiv vaske, dog eksklusiv armatur
 • To låger med greb
 • Mål: B: 500 mm H: 685 mm D: 435 mm.

Hvad skal du overveje, inden du køber?

Det behøver ikke at være svært at købe et nyt vaskeskab. I første omgang skal du overveje, hvor meget plads du har tilgængeligt på dit badeværelse, så du køber den rette størrelse.Herudover kan du overveje, hvad du har af behov for opbevaringsplads. Skuffer giver et godt overblik over alt indhold, hvor det er nemmere at gemme væk bag lågerne. Hvis du har meget, som du gerne vil have opbevaret i vaskeskabet, vil det være en fordel at vælge et møbel med skuffer.Hvis skabets udtryk er sekundært, men at de praktiske funktioner eller prisen er vigtigere for dig, kan dette hjælpe dig på vej mod dit nye vaskeskab.

FAQ

💰 Hvor meget koster skabe til et vaskerum?

Det er meget forskelligt, hvor meget skabe til vaskerum koster. Du kan finde et hav af forskellige skabe til vaskerum på markedet, så her er det bare med at undersøge de forskellige og deres priser. Der er mange forskellige muligheder!

🧐 Har vasketøjsskabe brug for at matche køkkenskabe?

Du kan helt selv vælge og vurdere, hvor vidt dine vasketøjsskabe skal matche dine køkkenskabe. Har du et køkken, der også inkluderer vasketøjsskabe, kan det være en god ide at få vasketøjsskabe til at matche de allerede eksisterende skabe. På den måde undgår du, at de skabene for meget ud.

🤓 Hvor høje skal vasketøjsskabe være?

Højden på dine vasketøjsskabe afhænger af en del forskellige ting – blandt andet hvor højt du har fra lort til gulv i dit vaskerum. Er der højt fra gulv til loft i dit vasketøjsrum, har du naturligvis plads til et relativt højt skab.

🤔 Hvad skal jeg lægge i mine vasketøjsskabe?

Du kan have mange forskellige ting i dine vasketøjsskabe, og du vælger helt selv, hvad tingene skal være. Det kan selvfølgelig være meget praktisk at have ting til vasketøj stående som eksempelvis vasketøjspulver, skyllemiddel og meget mere. Det er dog helt op til dig.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Cassøe Light Vaskeskab – til det moderne og kvalitetsbevidste hjem

Cassøe Light Vaskeskab

Her får du et skab, som henvender sig til et moderne hjem, hvor rene linjer og et enkelt snit er vigtigt. Vaskeskabet er i hvidt højglans og passer derfor ind på de fleste badeværelser.

Vaskeskabet er 60 cm i bredden og svarer til, at der er plads til en standard vask og stadig have godt med plads til tandbørster, sæbe, creme og lignende stående på vaskeskabet. Herudover er skabet 57,6 cm højt og 43 cm dybt. Det kan dog fås i flere bredder.

Skabet indeholder to softclose skuffer, så man opnår en rolig og glidende lukning – en lækker detalje. Grebene er integrerede, hvilket fuldender det enkle look.

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt højglans vaskeskab
 • To skuffer med softclose
 • Integrerede greb
 • Kan fås i 4 forskellige bredder

Johansen møbel – perfekt til en lille lejlighed

Johansen møbel

Er du studerende og bor i en lille lejlighed? Eller har du blot et badeværelse, hvor pladsen er trang? Så kan dette vaskeskab være noget for dig.

Johansen vaskeskab er kun 50 cm i bredden og tager derfor et minimum af plads på et lille badeværelse. Det giver dog stadig mulighed for god opbevaringsplads under vasken. Lågerne er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Herudover er lågerne forsynet med dæmpere, som sikrer, at de lukker blødt og lydløst.

Det smarte ved dette skab er at det bliver leveret samlet inkl. justeringsbeslag til montering på væggen. Så er det er lige til at sætte op.

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt højglans vaskeskab
 • 1 låge med greb
 • Integrerede greb
 • Mål: 50×57,6×35 cm

V&B A914 Subway 2.0 Vaskeskab – anderledes og unikt

V&B A914 Subway 2.0 Vaskeskab

I mange år har alle flader i indretningen været hvide. Der begynder dog at komme flere farver ind i de danske hjem, også de mørkere. Hvis du har lyst til at prøve noget anderledes og stadig ønsker et kvalitetsskab, vil dette vaskeskab fra V&B være noget for dig.

Vaskeskabet kommer i en flot grå farve, som kan give et særligt modspil til en hvid vask. Bredden på skabet er 80 cm, hvilket kræver et badeværelse, hvor pladsen er til det. Du får så også to gode skuffer, hvor den nederste er højere end den øverste. Dette gør, at du ikke skal begrænses af højden på de ting, som du ønsker, skal være i skufferne.

Selvom skabet er gråt, er det stadig enkelt og moderne. Det vil være en flot kontrast til et ellers hvidt badeværelse. Hvis du søger flere unikke bud, er der mange vaskeskabe i IKEA.

Udvalgte specifikationer

 • Gråt vaskeskab
 • To skuffer af varierende højde
 • Integrerede greb
 • Bredde: 80 cm

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Skriv en kommentar