En flot væghylde spiller en helt særlig nøglerolle i et hvert hjem. Ikke nok med at de er både praktiske og funktionelle i forhold til opbevaring af ting, så findes de også i så mange forskellige designs og udformninger, at det er oplagt at anvende en hylde til at give din indretning karakter. 

Her har vi samlet hele syv forskellige væghylder, som alle på hver deres måde vil kunne passe perfekt ind på en særlig plads i hjemmet. De fleste hylder i artiklen vil være fremstillet i træ, men der er også andre materialer i spil såsom metal og læder. Læs med her og find inspiration til, hvordan opbevaring og dekorering af dit hjem kan blive meget mere interessant. 

Tre bud på en væghylde træ

Træ er et af de skønneste og mest holdbare naturmaterialer, der findes. Der findes så mange forskellige sorter, og typisk vil hver hylde være unik på grund af årene i den enkelte stamme. Her er tre bud på fantastiske væghylder i træ. 

Valentino væghylde i egetræ og læder – elegant nordisk design

valentino væghylde

Valentino væghylden har et meget elegant og moderne nordisk look. Denne hylde er et virkelig godt eksempel på, hvordan denne vision bliver udlevet på bedste vis. 

Valentino væghylden er udført i naturfarvet egetræ, hvor årene og det dynamiske spil i nuancerne for alvor træder frem. Hyldens ophæng er udformet lyst kernelæder, som står i flot kontrast til det lysere træ. Hele hyldens design har fokus på enkelthed og simplicitet samt rene og slanke linjer hele vejen igennem. 

Hylden måler 90 cm i længden, 20 cm i dybden og er 3 cm høj. Den vil passe godt ind i en lang række af forskellige rum, og for eksempel vil den tage sig godt ud i en stue eller i et soveværelse. Den vil være ideel til opbevaring af et par bøger, figurer, en plante eller andre småting, som du gerne vil fremhæve. Designet er både elegant og nordisk, og den vil således være prikken over i-et i det moderne, skandinaviske hjem. Alt i alt er der tale om godt og solidt håndværk i denne skønne væghylde, hvor læder og træ forenes. Sidst men ikke mindst kan den endda erhverves til en ganske fornuftig pris. 

Detaljer om denne væghylde: 

 • Elegant og nordisk design 
 • Udført i egetræ og læder
 • Passer godt i en moderne skandinavisk indretning 
 • Måler 90 cm x 20 cm x 3 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hübsch væghylde eg – perfekt til bøger og magasiner

Hübsch væghylde eg perfekt til bøger og magasiner

Danske Hübsch er kendt og afholdt for deres sans for lækre detaljer i et simpelt og rent design. Mange af deres møbler trækker tydelige tråde tilbage til dansk designs storhedstid i midten af det 20. århundrede, og også denne væghylde bærer præg af Hübschs fine fornemmelser for godt dansk håndværk. 

Her er der tale om en elegant væghylde i eg, som er designet perfekt til opbevaring af dine yndlingsmagasiner eller -bøger. Hylden er udformet med enkle rækværk på begge sider af bundhylden og med slanke træpiller, som giver fint udsyn til de ting, du stiller på hylden. Derfor er netop denne model perfekt til dig, som ønsker at bruge tidsskrifter eller magasiner til at sætte en særlig stemning i et rum i boligen. Det kunne for eksempel være lækre kogebøger i køkkenet, spændende livsstilsmagasiner i stuen eller videnskabelige artikler og forretningsblade på hjemmekontoret. 

Hylden måler 110 cm i længden, 22 cm i dybden og 13 cm i højden. Der er således tale om en god mellemstor hylde, hvor du sagtens vil kunne plads til at udstille lidt af hvert. Den vil passe godt ind i en indretning, hvor andre møbler i naturmaterialer indgår.  

Detaljer om denne væghylde: 

 • Udført i lyst egetræ
 • Perfekt til dine yndlingsbøger og magasiner 
 • Passer ind i mange forskellige rum 
 • Måler 110 cm x 22 cm x 13 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Valentino væghylde i kejsertræ – lækkert design med smart opbevaring

Valentino væghylde i kejsertræ lækkert design med smart opbevaring

Leder du efter en hylde, som har en mere diskret mulighed for opbevaring, for eksempel en væghylde med skuffe eller andre skjulte rum, så vil denne Valentino væghylde måske være lige noget for dig. Den er nemlig designet som et lille skab, hvor du kan trække låger fra eller for efter behov. Det betyder, at du for eksempel kan vælge at stille nogle af dine små fine pynteting oven på hylden, mens du kan have andre og flere yndlingsting gemt mere væk inde i opbevaringsrummet.

Denne smarte hylde er fremstillet i massivt ubehandlet kejsertræ. Denne træsort kommer oprindeligt fra Kina, men gror i dag mange steder i verden og bliver brugt til fremstilling af små møbler og genstande. Hyldens praktiske låger er vendbare og fremstår i sorte og naturfarvede nuancer. Lågerne trækkes nemt frem og tilbage gennem det runde hul i hver side. Hylden er hængt op i flotte lyse læderstropper, som komplementerer hyldens lyse udseende på en elegant og moderne måde uden at dominere.  

Hylden måler 70 cm i længden, 27 cm i højden og 20 cm i dybden. Den vil passe godt ind i flere forskellige rum i boligen, og for eksempel kunne den være et smart alternativ til et klassisk natbord ved siden af sengen. Hyldens maksbelastning er 10 kg, så hold også gerne dette in mente, inden du fylder den med alle dine leksika. 

Detaljer om denne væghylde: 

 • Lækkert og anderledes design 
 • Smart opbevaring både ovenpå og bag lågerne 
 • Maksbelastning 10 kg
 • Måler 70 cm x 27 cm x 20 cm

To bud på en sort væghylde

Langt de fleste danskere har hvide eller lyse vægge i boligen. Hvis du er en af dem, og du er du på udkig efter en hylde, som kan skabe noget karakter og noget kontrast, så har vi her udvalgt to flotte sorte hylder, der måske kunne falde i din smag. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Design by BOBO Harrevig væghylde – læder og marmor i smuk harmoni

Design by BOBO Harrevig væghylde læder og marmor i smuk harmoni

Marmor er et materiale, som tilsyneladende aldrig helt går af mode. Fra at have haft mange forskellige dekorative anvendelser i forskellige boligkonstruktioner gennem årene, har marmor nu sneget sig helt ind i vores møbler. Og hvor ser det lækkert ud. Denne smukke model fra Design by BOBO er et pragteksempel på, hvordan marmor kan bringe en særlig karakter og et unikt udtryk til et møbel. 

Hylden er udformet med en slank plade i sort marmor, som er elegant holdt oppe af to stropper i ægte sort læder, som er udført i høj kvalitet. Hyldens design er både utroligt moderne og meget elegant i sin udformning, og den vil være perfekt som pyntehylde i hjemmet til at fremhæve nogle af de ting, du holder allermest af. For eksempel vil fine figurer, krukker, lysestager eller lignende være oplagt at opbevare netop her. 

En stor fordel ved Harrevig hylden er, at den findes i forskellige mål. Du kan vælge mellem en længde på enten 50 cm, 75 cm eller 100 cm. På den måde kan du også skabe en ganske interessant indretning med flere Harrevig hylder i forskellige mål. Dybden på dem alle er 20 cm og højden er 33 cm inklusiv stropperne.  

Detaljer om denne væghylde: 

 • Elegant og moderne design 
 • Udført i sort marmor med sorte læderstropper 
 • Findes i forskellige størrelser 
 • Måler 50-75-100 cm x 20 cm x 33 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

AYTM Curva væghylde metal – minimalistisk og rå

AYTM Curva væghylde metal minimalistisk og rå

En væghylde metal kan noget ganske anderledes end en hylde i træ eller marmor. Først og fremmest kan den være lidt mere rå og minimalistisk. Derudover giver metal nogle andre muligheder for design, som træ og marmor ikke kan give på grund af deres anderledes struktur. AYTM Curva er en herlig påmindelse om, hvorfor du bestemt også bør overveje en hylde i metal til hjemmet. 

Curva har et helt unikt design, hvor slanke metalbånd er formet som en ellipse således, at du både har en overflade ovenpå til opbevaring samt et lille opbevaringsrum inde i ellipsen. De slanke metalbånd skaber masser af gennemsigtighed og får hylden til at se mere let og luftig ud. 

Denne hylde vil være ideel at anvende til at udstille nogle ting i hjemmet, som har en helt særlig karakter. For eksempel kan du sætte flotte retro-inspirerede ejendele her, eller du kan bruge hylden som et anderledes og praktisk natbord, hvor du har plads til lidt af hvert. Når hylden hænges op ved siden af sengen, skaber den et anderledes og mere luftigt udtryk end traditionelle sengeborde. Curva måler 40,5 cm i længden, 25,3 cm i dybden og 12 cm i højden. Den vil passe godt ind i den minimalistiske indretning, hvor der er fokus på det rå udtryk i materialerne. 

Detaljer om denne væghylde: 

 • Råt og minimalistisk design 
 • Udført i sort metal 
 • Praktisk opbevaringsrum indeni 
 • Måler 40,5 cm x 25,3 cm x 12 cm

To bud på væghylde hvid 

Mangler du en hvid hylde til hjemmet, som kan være et diskret opbevaringssted på væggen, så har vi her to skønne modeller, du hurtigt kan forelske dig i. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

NOVASOLO Halifax væghylde – massiv mahogni og masser af romantik

NOVASOLO Halifax væghylde massiv mahogni og masser af romantik

Indonesiske NovaSolo er hurtigt blevet kendt for deres fine møbler, som oftest er udført i massivt træ og lakeret i en karakteristisk hvid nuance. Mange af dem emmer af romantisk fransk landstil, og derfor er det også nemt at forelske sig i dette design, som ofte vil stå i flot kontrast til en mere typisk skandinavisk indretning. 

Denne Halifax hylde er både enkel og samtidig præget af smukke detaljer. En af de første ting du måske bemærker er, at hylden ikke har de klassiske ophæng eller hyldeknægte. I stedet monteres den elegant og diskret med skruer på bagsiden. Hyldens fine detaljer findes særligt i det elegante design, hvor bunden af hylden er bredere end midten af hylden, og hvor toppen breder sig ud over både midten og bunden.  Dette næsten timeglaslignende design er med til at gøre hylden ganske unik og charmerende. 

Halifax er udformet i massivt mahognitræ, som efterfølgende er behandlet med hvid lakering. Den måler 60 cm i længden, 23 cm i dybden og 12 cm i højden. Den vil passe godt ind i mange forskellige indretningsstile, men særligt vil den gå godt i spænd med andre elementer af let romantik og hygge. Hæng en op i stuen, køkkenet, spisestuen eller soveværelset, eller hæng flere op på samme væg og skab en spændende dynamisk opbevaringsløsning. 

Detaljer om denne væghylde: 

 • Skønt romantisk design med fine detaljer 
 • Udført i massivt mahognitræ 
 • Hvidlakeret 
 • Ingen ophæng eller hyldeknægte 
 • Måler 60 cm x 23 cm x 12 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mura Gallerihylde – enkel og alsidig til en fantastisk pris

mura gallerihylde

Er du på udkig efter en lille og diskret væghylde, som primært kan anvendes til at fremhæve andre ting, så er Mura gallerihylde måske det, du går og har i tankerne. Her er der tale om en ganske simpel hylde, som gør lige præcis det, den lover: den opbevarer dine yndlingsting. Det kunne for eksempel være et par magasiner, nogle små figurer eller krydderier i køkkenet. Du kan også hænge den op i entreen og bruge den til smart opbevaring af nøgler, cykellygter eller andre småting. 

Mura er udført i egetræslook og hænges ganske diskret op med to skruer, som går gennem den høje kant bagerst på hylden. En stor fordel ved netop denne model er, at den også findes i andre farver end eg. Hvis du for eksempel leder efter en sort eller hvid hylde, så kan du blot vælge Mura i disse varianter i stedet for. 

En anden absolut attraktiv fordel ved netop denne væghylde er den voldsomt stærke pris. Faktisk er det næsten svært at begribe, hvordan en så fin gallerihylde ikke koster mere. Netop derfor er denne model perfekt til dig, som gerne vil i gang med at pifte hjemmet op eller lege lidt med din indretning, uden at det koster en formue. Hylden måler 50 cm i længden, 5 cm i højden og 9 cm i dybden.

Detaljer om denne væghylde: 

 • Diskret og alsidig gallerihylde 
 • Utroligt god pris
 • Måler 50 cm x 5 cm x 9 cm 

Nu er du blevet præsenteret for nogle mulige væghylder. Inden du vælger, kan du også overveje en vægreol som alternativ.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Sebastian M. Jepsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar