Dette flotte væghængte skrivebord ligner nærmest en lille hylde, der kan hænge på væggen. We Do Wood har skabt et flot og meget moderne skrivebord, der skal monteres på væggen med flotte messing beslag, der ligner snor. 

Der er kælet for detaljerne med dette skrivebord, der godt kunne ligne en lille hylde, der er hængt op med en gylden snor. Men det er altså et skrivebord, og det flotte messingbeslag sørger for, at det er en stabil løsning, selvom du ikke har meget plads til et skrivebord. 

Med et væghængt skrivebord har du god mulighed for blot at benytte bordet, når du har behovet, og resten af tiden bruge bordet som en hylde, hvor der kan stå flotte planter og blomster på og andre nips. 

På den måde vil ingen af dine gæster eller venner lægge mærke til, at du rent faktisk har et skrivebord hængende, og hvis du køber dette flotte bord fra We Do Wood, kan du være sikker på, at det altid vil pynte i dit hjem, da designet er så særligt og gennemført

Menu Rail Desk – mørkt og alsidigt væghængt bord

Det prisvenlige valg

  • Prisgaranti
  • Rabatkode: MOOD10 – gælder for køb over 2.500 kr. og ved ikke-nedsatte varer

Menu er dansk design, der har eksisteret i mere end 45 år. De drømmer stort om at gøre verden til et lidt bedre sted at være ved at fokusere på mindre kompleksitet. De laver alt fra vinoplukkere til interiør til terrassen.Menu har samarbejde med en masse forskellige designere, og en af dem er Keiji Ashizawa. Keiji Ashizawa er et design og arkitektstudie fra Tokyo, der har fokus på at skabe interiør, hvor de forskellige elementer får flere funktioner.Alsidighed og smarte funktioner er, hvad Rail Desk fra Menu har. Udover at være et praktisk skrivebord, kan du også bruge det smukke stykke interiør som en hylde til dine bøger eller som disk, hvor du kan opbevare dine ting.Du er ikke begrænset til at sætte møblet op på kontoret, men kan med fordel vælge at bruge det på toilettet, i soveværelset eller i køkkenet – hvor end det passer dig. Det er et meget funktionelt og alsidigt møbel, der passer perfekt ind i alle hjem, hvor de gode materialer vil skabe et hygge og eksklusivitet. Detaljer:

  • Størrelse: 21,2 x 92 x 45 cm
  • Max belastning: 60 kg
  • Materialer: egetræsfiner, MDF og stål

We Do Wood Loop skrivebord – væghængt skrivebord god til børn

We Do Wood Loop skrivebord – væghængt skrivebord i flotteste design
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

We Do Wood laver nogle flotte og meget kreative møbler, og det gør sig også gældende med dette flotte Loop væghængte skrivebord, med sort beslag. Med dette skrivebord får du en flot kontrast, og der er ikke nogen tvivl om, at dette bord passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor der gerne skal være lidt kontrast og minimalisme med et lille twist. 

Det har We Do Wood forstået, og deres beslag har en simpel lille bue, der gør hele designet underspillet cool. Bordpladen er lavet af moso bambus, der giver den et lyst udseende med kølige undertoner, der vil passe godt ind i det skandinaviske hjem med hvide vægge. 

Med dette hængende skrivebord har du også mulighed for at camouflere det på en måde, så man ikke lægger mærke til, at det er et skrivebord, men i stedet kommer til at se det som en lille hylde, hvor der kan stå en masse forskelligt på. 

Det sætter naturligvis nogle høj krav til din oprydning, og det er altid en god idé ikke at have for meget på selve skrivebordet, så du hurtigt og nemt kan flytte dine ting, når du skal have gæster og ikke vil have, at skrivebordet står proppet med alt dit arbejde. 

Tvilum Delta skrivebord 

Tvilum Delta skrivebord – flot og minimalistisk skrivebord, der ligner en smal reol
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Her er endnu et væghængt skrivebord, der er nemt at camouflere som alt andet end et skrivebord. Dette flotte Delta skrivebord fra Tvilum ligner en smal reol med små hylder og skuffer, der er nemt at kunne bruge til mange andre ting end bare til et skrivebord. 

Selve skrivebordspladen er i en bekvemmelig højde, som du nemt kan skubbe en stol ind under og på den måde skabe dit eget skrivebord. Bordpladen er i sig selv en lille hylde, hvilket gør det nemt at gemme din bærbare computer herunder, så du altid har den klar lige ved hånden, når du skal i gang med at arbejde. 

Den øverste hylde er lukket af, så du eksempelvis kan gemme breve og bunker af papir her, hvor ingen kommer til at kunne se dem. Samtidig kan du ovenpå hylden her sætte nogle pynteting og planter, så ingen kommer til at tænke over, at dette skrivebord er dit kontor. 

Med Delta fra Tvilum bliver det nemt at udnytte pladsen i en mindre bolig, så du kan have dit kontor klar med det samme, men også hurtigt kan omdanne hjemmet til at kunne have gæster på besøg. 

We Do Wood skrivebord

We Do Wood skrivebord – flot væghængt skrivebord til det moderne hjem
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Det er altid en god idé at have et skrivebord i hjemmet, der gør det muligt for dig at kunne arbejde hjemmefra, hvad end du stadig studerer eller har et arbejde. Det er dog ikke alle, der har plads til at indrette sit eget kontor derhjemme, og derfor kan det være en god idé at anskaffe sig et væghængt skrivebord, så du kan indrette et lille hjørne af dit hjem som kontor, uden det skal fylde for meget. 

Hvis du ikke har så meget plads, er dette inspiration til dig. Vi har her samlet 5 forskellige væghængte skriveborde, så du har lidt forskelligt at vælge imellem.

Derfor er det en god idé med et væghængt skrivebord

Det kan godt være svært at se, hvorfor det er vigtigt med et væghængt skrivebord. Hvis du ikke har plads til et rigtigt skrivebord eller computerbord, hvorfor så vælge et, der skal hænge på væggen? Når det kommer til at skulle arbejde hjemme, er der rigtig mange, der finder det svært, da det ikke altid er til at finde ud af at kunne koncentrere sig om at arbejde. Når du er derhjemme, er der noget mentalt, der får dig til at fokusere på en masse huslige pligter frem for det arbejde, du burde lave. 

 

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, er det en god idé at indrette et sted i boligen, der kun er dedikeret til at arbejde. Det er også af denne grund, at succesfulde selvstændige har et kontor – de har brug for at vide, at når de er på kontoret, er det for at arbejde. 

Den samme mentalitet bør du skabe i dit hjem. Når du sætter dig ved dit skrivebord, er du på kontoret, og her skal du altså fokusere på at arbejde. Hvis ledningerne roder på bordet, så kan du gemme dem væk med en kabelskjuler. Så bliver du ikke distraheret af rodet.

Et lille tip til problemer med at fokusere på arbejdet 

Det kan stadig være svært at fokusere på at arbejde, når du sidder ved dit skrivebord. Her er en god øvelse at beslutte sig for, at når du sidder ved skrivebordet, skal du arbejde. Så snart du ikke kan fokusere eller ikke kan koncentrere dig, skal du rejse dig op og gå væk fra computeren i fem minutter. Herefter skal du sætte dig ned ved skrivebordet igen og starte på at arbejde igen. Du skal gentage dette flere gange i træk, hvis du ikke kan fokusere, da det træner din krop og hjerne til at vide, at når du sidder ved dit skrivebord, skal du arbejde. 

 

Laver du denne øvelse nok gange, vil du kunne få mest muligt ud af dit hængende skrivebord, og du vil få mere succes med dit arbejde. 

FAQ

🤓 Hvad er et væghængt skrivebord?

Et væghængt skrivebord er en pladsbesparende og funktionelt møbel, der skal monteres direkte på væg. Bordet har ingen ben, og det kan være det rette valg for dig, der bor i en lille lejlighed eller har et mindre kontor. Bordtypen findes i mange forskellige designs.

🧐 Hvordan hænger jeg et væghængt skrivebord op?

Når du køber et væghængt skrivebord, vil der ofte følge skruer og beslag til montering med. Du skal bruge ravplugs, når du borer i en murstensvæg, så du sikrer dig, at dit skrivebord hænger sikkert og stabilt. Sørg for at måle den optimale højde ud, før du borer for.

🤔 Hvor meget vægt kan et væghængt skrivebord holde til?

Det er kvaliteten af og størrelsen på dit væghængte skrivebord, der har indflydelse på, hvor meget belastning det kan holde til. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des større dit skrivebord til ophæng er, des flere beslag følger der med, og des mere belastning kan det håndtere.

🤓 Hvor dybt skal et væghængt skrivebord være?

Hvor dybt dit skrivebord til ophæng skal være, afhænger af, hvor meget plads der er i det pågældende rum, hvor bordet skal monteres, og hvor meget plads du har brug for dit til arbejde. De væghængte skriveborde er populære, og du finder dem i mange forskellige designs, størrelser og materialer.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Anne Linde bord – hængende skrivebord med plads til opbevaring

Anne Linde bord – hængende skrivebord med plads til opbevaring

Dette hængende skrivebord fra Anne Linde er meget anvendeligt, når du har lidt mere plads til et skrivebord, men stadig gerne vil have et skrivebord til væggen i stedet for et på ben. Denne flotte model fra Anne Linde er nem at hænge op og giver dig samtidig en masse muligheder for opbevaring af dine bøger og andre kontorartikler. 

Det gør det nemt for dig at få et skrivebord i din ønskede højde, når du vælger dette hængende skrivebord fra Anne Linde. Det er altid en god idé at sørge for, at vinklen ved dine albuer er 90 grader eller mere, så du undgår at få ondt i armene og skader af at arbejde meget foran din computer. Med dette hængende skrivebord vælger du selv, hvor højt det skal hænge, og således kan du få det, som du ønsker. 

Der er både en vinklet hylde til bøger og bunker af papir, der vil være skjult for alle, der er på besøg hos dig, men stadig tæt nok på til at du kan nå det, du har brug for, og samtidig er der også en lille, højere hylde på skrivebordet, hvor du kan have nogle pynteting eller en lampe stående. 

Der er rig mulighed for at komme til at arbejde effektivt med dette skrivebord fra Anne Linde i en simpel hvid farve, der vil passe ind i de fleste moderne, nordiske hjem. 

House Doctor Skrivebord Fari – grå og skandinavisk vægreol

Redaktionens anbefaling

House Doctor Skrivebord Fari
  • Prisgaranti
  • Rabatkode: MOOD10 – gælder for køb over 2.500 kr. og ved ikke-nedsatte varer

Mærket House Doctor har rod i designtraditioner fra Skandinavien med et touch af det industrielle med inspiration fra resten af verden. De ønsker at inspirere dig til at skabe dit personlige og unikke hjem, hvor forenkling og autenticitet kommer i fokus.

Et eksempel på et af House Doctors simple og unikke produkter er skrivebordet til vægreol Fari. Designet er industrielt og vil passe ind i alle hjem, hvor det skinnende stål vil spille godt sammen med en flot vase eller en stilet lampe.

Fari er et simpelt skrivebord, du blot montere på de to skinner – mere simpelt bliver det ikke. Det smarte ved brugen af skinner er, at du kan justere højden på dit skrivebord, når det passer dig. Du slipper for besværet med at skulle skrue skrivebordet ind og ud af væggen.

Derudover kan skrivebordet kombineret med reolsystemer fra House Doctor, perfekt til de mindre hjem.

House Doctor hører til Society of Lifestyle, som er flere samlede mærker af interiør til hjemmet, gourmetmad, cremer, sæber og andre spændende ting. Det hele startede som en interiørbutik i Ikast, hvor det nu noget større brand stadig har base den dag i dag.

Detaljer:

  • Max belastning: 20 kg.
  • Materiale: Stål

Charlie skrivebordsreol

Charlie skrivebordsreol – skjult skrivebord i denne flotte, moderne reol

Hvis du ikke har plads til dit eget kontor, kan denne Charlie skrivebordsreol være en god løsning, da du sagtens vil kunne have denne stående i din stue, da ingen vil kunne bemærke, at dette også er et skrivebord. 

Det ligner en minimalistisk reol, og farverne er holdt i sort og hvid, hvilket er med til at give den en meget minimalistisk karakter. Du får både en lille hylde, et lukket skab og et åbent skab, der samtidig også fungerer som dit skrivebord. Dette er alt sammen holdt i rene, minimalistiske kanter, der passer ind i det moderne hjem. 

Du kan med fordel have din computer liggende i den åbne hylde, der samtidig også er din bordplade. På reolen kan du også stille nogle planter og pyntegenstande, så du kommer til at bruge denne som en reol i stedet for bare et skrivebord. 

Reolen er i alt 180 cm høj men kun 65 cm bred, så den kommer ikke til at fylde meget i din bolig. Det gør det muligt selv for dem med meget små boliger at kunne skaffe denne smarte skrivebordsreol, der gør det langt nemmere at finde en plads til at arbejde.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar