Et natbord er et nærmest uvurderligt møbel i et hvert soveværelse. Det er nemlig både praktisk og rart at kunne opbevare nogle enkelte vigtige ting tæt på, hvor man sover. Langt de fleste anvender netop denne særlige plads til at have en natlampe og en bog, og det er samtidig et sted, hvor mobiltelefonen kan ligge til opladning natten over. 

Et væghængt natbord er i de seneste år blev stigende populært, da netop disse varianter af det klassiske sengebord er både smart og moderne at se på. Samtidig skaber de også et mere luftigt og let udtryk i soveværelset sammenlignet med de ofte tungere, fritstående modeller. I denne artikel har vi udvalgt seks forskellige varianter af væghængte natborde i meget forskellige designs og udtryk, så det er nemt at finde noget, der passer ved siden af lige præcis din seng. 

Tre bud på et væghængt natbord sort eller mørkt look 

Det kan være ganske attraktivt at indrette med enkelte mørke elementer i de ellers ofte lyse soveværelser, og et mørkt natbord er en smart måde at skabe en interessant kontrast. Her er tre bud på væghængte natborde, som formår netop dette. 

Mega væghængt natbord i marmor og messing

Mega marmor og messing

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit sengebord skiller sig gevaldigt ud fra de konventionelle kasselignende modeller, så bør du måske overveje dette ganske særlige og meget flotte væghængte natbord fra House Doctor. Netop dette mærke er kendt for sine meget kreative indretningselementer, som har klassiske træk af skandinavisk design og mere boheme-inspirerede detaljer på samme tid. 

Mega natbordet er fremstillet i marmor og messing og har en elegant mørk farve, som spiller flot sammen med de lysere årer i marmoret. Selve designet på denne model er også noget for sig, og formår at forene både kanter og runde former på en utroligt gennemtænkt måde. Forfra har natbordet en fin t-form, som primært udgøres af den øverste flade. Natbordet har bagvæg til den ene side, men ikke den anden, hvilket givet et spændende asymmetrisk look. 

Dette væghængte natbord vil være en utroligt elegant tilføjelse til mange forskellige soveværelse. Dog vil det tage sig særligt godt ud i en indretningsstil, hvor der i forvejen er lagt tryk på de mere rå og upolerede tendenser i det nordiske design. Det måler 18 cm i længden, 36 cm i bredden og 18 cm i højden

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Råt og spændende natbord 
 • Elegant forening og bløde og hårde kante 
 • Udformet i sort marmor og messing 
 • Måler 36 cm x 18 cm x 18 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Home væghængt natbord i metal

Tine K. Home

Fordrer din indretningsstil et mere nøgent udseende, og har du en forkærlighed for materialers enkelthed? Så kan det være, at netop dette natbord skal hænges ved siden af din seng. Det er designet af Tine K. Home, som er et ca. 20 år gammelt dansk møbel- og designhus med fokus på moderne skandinavisk design, der er inspireret af rejser og natur. 

Dette væghængte natbord er udført i rent og råt metal, som giver det et anderledes enkelt og rustikt design, der er både attraktivt og ganske moderne i disse år. Det er praktisk designet i en elegant U-form, så du får to hylder. For eksempel kan den øverste hylde bruges til opbevaring af en lille lampe, et vægur eller din telefon, mens den nederste hylde kan anvendes til din natlæsning eller andre småting. 

Denne model måler 30 cm i længden, 20 cm i højden og 15 cm i dybden, og vil være nem at hænge op med blot to skruer lige, hvor du vil have den. Den vil passe ideelt ind i det moderne soveværelse, hvor der er fokus på de simple fremstillinger af naturmaterialer, som får lov til at fremstå uslebne og naturlige. 

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Råt, robust og enkelt design 
 • Udformet i metal 
 • Passer godt til det moderne og nutidige hjem 
 • Måler 30 cm x 20 cm x 15 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Normann Copenhagen – Kabino sengebord i hvid med skuffe

Normann Copenhagen – Kabino sengebord i hvid

Et sengebord er et uundværligt møbel, når du gerne vil ligge og slappe af i din seng og samtidig have en lampe, dit vækkeur eller andre vigtige ting inden for rækkevidde. Med et sengebord er det også lettere at have bogen eller vandglasset lige ved hånden, så du ikke behøver at rejse dig fra sengen, når du først har fundet dig godt til rette. 

Hos Normann Copenhagen er det muligt at få et sengebord i modellen Kabino i farven hvid. Dette produkt formår at bibeholde enkeltheden samtidig med, at det fremstår eksklusivt og stilrigt. Sengebordet består af en ramme, en underside og nogle skydedøre. Selve rammen er produceret i materialet malet ask, og dette materialevalg er med til at blødgøre og give varme til rummet, som møblet er placeret i. Undersiden er lavet af MDF og skydedørene består af matlakeret aluminium. Alle sammen elementer, der til sammen giver rummet et simpelt, men stilfuldt look. 

Med sine mål på 50 cm i højden, 50 cm i længden og 40 cm i dybden er et Kabino sengebord let at gøre plads til i indretningen. Her er det ikke blot i soveværelset, at sengebordet kan placeres. Det kan med fordel også placeres andre steder i hjemmet, hvor det kan fungere som bord til eksempelvis sofaen. Derudover fås et Kabino sengebord med en skuffefront, der enten kan være grå eller hvid alt efter, hvad der passer bedst ind i resten af hjemmets møblement.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dimeo natbord – væghængt sengebord med skuffe 

Dimeo natbord - hvidt træ, væghængt, m. 1 skuffe – sengebordet, der kan hænges op på væggen eller blive stående ved siden af sengen

Hører du til typen af mennesker, der sætter pris på at have et sengebord tæt ved sengen, som du kan opbevare ting på og i, så kan et Dimeo natbord være noget for dig. Natbordet er bygget i hvidlakeret træ og kan derfor matche de fleste soveværelser. 

Natbordet er forsynet med en skuffe, hvor der nedenunder er placeret et stort rum. Hvad der adskiller dette natbord fra andre natborde, er muligheden for at montere det på væggen. Denne funktion giver et væld af kreative løsninger på indretning af soveværelset.

Natbordet har en størrelse, der gør det muligt at have ting som en lampe eller et vækkeur stående. Med sine mål på 35 cm i højden, 40 cm i bredden og 30 cm i dybden har bordet den ideelle størrelse til de ting, der er rare at have inden for rækkevidde. 

Et Dimeo natbord har nogle generelle specifikationer:

 • Møblet bliver ikke leveret samlet, men en samlevejledning medfølger
 • Natbordet vejer 6,45 kg
 • Det har fået en overfladebehandling, så natbordet er hvidlakeret

Ud over at være et natbord kan et Dimeo natbord også anvendes til andre formål. Det er eksempelvis muligt at sammensætte flere natborde i forbindelse med sofaen, så du selv sammensætter et bord, der passer ind i stuen. På den måde bliver det muligt også at opbevare forskellige ting, der skal være nemme at få fat i.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Pinella væghængt natbord i sort metal og træ 

Pinella væghængt natbord – sort metal og træ i flot kombination

Hører du til den gruppe af mennesker, som er ganske vild med tanken om at kombinere flere naturmaterialer med hinanden, så er Pinella natbordet måske dét, som skal ind og hænge ved din seng. Her er der nemlig tale om en flot og spændende kombination af metal og træ, som komplementerer hinanden og resulterer i et ganske anderledes og unikt udseende nat bord vægthængt træ. 

Pinella er udformet i et enkelt firkantet design, hvor et slankt stel i sortlakeret metal udgør den udvendige del af natbordet og smal men robust træhylde i egemelamin udgør den øverste overflade. De to materialer klæder hinanden og giver et interessant farvespil mellem de sorte og hårde metal og den lidt blødere brune træplade. 

Ved dette sengebord har du både en praktisk hylde øverst, hvor du kan have din natlampe, og nedenunder findes det praktiske opbevaringsrum til bøger, blade eller hvad du måtte have brug for at have nær din seng. Dette væghængte natbord måler 30 cm i længden, 15 cm i højden og 25 cm i dybden. Det vil passe fortrinligt ind i den moderne indretningsstil, hvor der er fokus på at kombinere farver og materialer på nye og innovative måder. 

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Unikt og anderledes design 
 • Udformet i sortlakeret metal og egemelamin 
 • Komplementerende kontraster og nuancer
 • To hylder 
 • Måler 30 cm x 15 cm x 25 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Et bud på et væghængt natbord hvid eller lys karakter

Et lyst eller hvidt natbord vil i mange tilfælde skille sig mindre ud i et soveværelse og i stedet bidrage til den typisk eftertragtede stemning og atmosfære af fred og ro. Her er tre bud på fine væghængte natborde, som er både lyse og indbydende.

Maly væghængt natbord i naturtræ med låge

Maly væghængt natbord – elegant og praktisk på samme tid

Er din indretningsstil mere præget af elegante elementer og fine detaljer, så ønsker du dig nok et sengebord, som er mindre råt og mere varmt og hyggeligt i sit udtryk. Hvis det er tilfældet for dig, kan det være du skal kaste et ekstra blik på det væghængte natbord Maly. 

Her er der tale om et flot natbord væghægt eg. Det er kubistisk og elegant på samme tid og er endda indrettet med et opbevaringsrum bag en låge. Lågen åbnes nemt med det fine messingfarvede håndtag, som i høj grad fremhæver træets nuancer. Denne model er overfladebehandlet med olie, og det olierede egetræ har et virkeligt elegant farvespil mellem årerne. Derfor vil Maly også være et glimrende alternativ til dig, som leder efter et væghængt natbord teak, men måske synes det er en smule dyrt at investere i. 

En af fordelene ved Maly er, at modellen findes både med højrehængt og venstrehængt låge, således at du nemt kan indrette soveværelset med to natborde, der hænger symmetrisk på begge sider af din seng. Denne model måler 40 cm længden, 30 cm i højden og 35 cm i dybden. Den er således ganske praktisk og tilbyder god opbevaringsplads, samtidig med at den er elegant. 

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Elegant med fine detaljer 
 • Udført i olieret egetræ
 • Flot farvespil i træet, som minder om teak
 • Praktisk opbevaringsrum bag låge 
 • Måler 40 cm x 30 cm x 35 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se også artiklerne: Væghylder til hjemmet

Måske kunne du også være interesseret i at læse Knagerække i træ

Se vores artikel om: Vægreol

Læs også: Sengegavl i træ | 7 smukke sengegavle i naturtræ

Denne side er anmeldt af: Peter Rasmussen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar