Du har rigtig mange muligheder, hvis du ønsker at købe en ny sofa. Derfor kan det også være et vanskeligt valg, hvis du står over for at skulle købe en sofa.

Når du skal vælge din sofa, er det vigtigt, at valget træffes med afsæt i dine egne præferencer og behov. Dikterer dine behov, at din sofa skal have en stor størrelse, kan en usofa være en ideel løsning, da de byder på siddeplads til rigtig mange personer.

Har du interesse i at investere i en sådan sofa, bliver du herunder præsenteret for et stort udvalg af usofaer, hvoriblandt du sandsynligvis også kan finde en model, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig i forhold til dit sofavalg.

U-sofaen er samlingspunkt for hele familien

Der kan være mange årsager til, at du har et ønske om at købe en u-sofa. For de fleste handler det dog om, at de har et ønske om at købe en sofa, der kan være samlingspunkt for hele familien. Det er langt de fleste u-sofaer nemlig store nok til.

Ikke nok med, at der er plads til hele familien, så bliver man også samlet på en anden måde, når man sidder i en u-formet sofa. Der er nemlig ikke nogen, der bliver glemt ude i siden af sofaen. Derimod kan man alle sidde rettet mod sofabordet, hvor man fx kan spille brætspil.

Er du en af dem, der i lang tid har haft et ønske om at købe en stor sofa, hvor der er mere end nok plads til hele familien? I så fald skal der ikke herske tvivl om, at en u-sofa er et oplagt valg. For mange er det desuden det rette valg – uden tvivl.

En u-sofa kræver en vis mængde plads

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at en u-sofa er en stor sofa. Derfor kræver det også, at du har en vis mængde plads, hvis du ønsker at have den stående i din stue. Det vil sige, at det ikke er alle, der er så heldige, at de har plads til en sådan sofa i deres stue.

På trods af, at du har forelsket dig i en usofa læder, er det vigtigt, at du først får målt op, så du er sikker på, at du har plads nok. I denne forbindelse er det desuden vigtigt at pointere, at der med dette menes, at du skal have plads nok til, at den kan stå med luft omkring sig.

Din stue vil hurtigt ende med at se for presset og kompakt ud, hvis sofaen optager for en stor del af pladsen. Derfor er det noget, du skal være meget varsom med.

Netop derfor er der også mange, der må se i øjnene, at de i deres nuværende stue desværre ikke har plads til en stor u-sofa. I denne sammenhæng kan en modulsofa anbefales, så man på et senere tidspunkt kan udbygge den til en u-sofa, hvis man får plads til det.

 

Andre relevante artikler

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Madrid U-Sofa

Madrid U-Sofa

Med Madrid får du en sofa, der er både moderne og stilrigtig. Desuden er du også sikret, at det er en sofa med en siddekomfort i top. Nogen vil kalde det en u-sofa, mens det for andre betragtes som en hjørnesofa med chaiselong og open-end. Begge dele er dog lige rigtigt.

Hvad enten du kalder den for det ene eller det andet, ændrer det ikke på, at det er en sofa med plads til hele familien. Pladsmangel er derfor ikke noget, der kommer på tale med denne sofa, da den tilmed også har mere luft omkring sig end en traditionel hjørnesofa har.

De medfølgende siddepuder er fyldt med fast PU-skum. Ryghynderne har de derimod valgt at fylde med chrushed skum, der er kombineret med silikone- og fiberfyld. Samlet giver det en stabil og rigtig god siddekomfort.

Madrid-sofaen er betrukket med et stof, der kaldes Robust. Det har en Martindale på hele 55.000, hvilket betyder, at det er et meget slidstærkt betræk, der kan holde til hverdagens brug. Sofaens ramme er lavet i træ, mens benene er lavet i sort metal.

City U-sofa m. chaise til højre

City U-sofa m. chaise til højre

Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt at købe en u-sofa. Det er City U-Sofa et godt bud på. Det er ganske vist ikke en eksklusiv læder usofa, men er derimod en stilren og æstetisk simpel sofa. Derfor har den et udseende, der medfører, at den vil passe godt ind i enhver indretning.

Sofaen har meget at byde på. Det er derfor ikke blot dens store størrelse, der gør det til en tiltalende sofa for mange. Blandt andet er den også forsynet med vendbare ryghynder. På den ene side har de knapper, mens de på den anden side har en indtrækning. Derved kan du nemt ændre udseendet af sofaen.

Den byder også på en rigtig god siddedybde, der måler hele 48 cm. Du skal derfor ikke være bekymret for, om de store puder optager for meget plads i sofaen. Der efterlades fortsat god plads at sidde eller ligge på, hvorfor puderne blot tilfører mere komfort.

Det er dog især en sofa, der appellerer til dig, der går meget op i at købe en sofa, der er slidstærk. Betrækket på denne sofa har nemlig en Martindale på hele 100.000. Derfor er det – uden tvivl – også en af de mest slidstærke u-sofaer, der er at finde på det danske marked.

Helsinki Hjørnesofa med chaiselong

Helsinki Hjørnesofa med chaiselong

Helsinki er den rette sofa for dig, der er på udkig efter en stor flyder, der inviterer til at smide benene op. Det er en både lav og dyb sofa, der især er kendetegnet ved sine bløde og organiske former, der giver den et tidløst udtryk.

Sofaens ryglæn er blevet udstyret med fastsyede runde knappe, der alle er betrukket med samme stof som sofaen. Disse knapper bidrager til, at sofaens look ikke bliver for monotont og kedeligt, da de tilføjer en smule spil i designet.

Desuden er det en modulsofa. Det betyder, at du kan sammensætte den, som du har lyst. Skal den være større eller mindre, end billedet viser? Eller ønsker du, at den får en helt anden form? Begge dele er der rig mulighed for, hvis det ønskes.

Den står på lave, skjulte ben, hvilket er med til at give den et moderne og stilrent udseende. Når du køber sofaen, kan du vælge mellem lyse- og mørkegrå. Det er derfor ikke det rette valg for dig, der gerne vil have en farverig og sprudlende sofa.

Firenze U-Sofa

Firenze U-Sofa

Ikke alle u-sofaer er lige store. Derfor er størrelsen et aspekt, du skal have i fokus, hvis du skal købe en ny u-sofa. Vil du være sikker på, at plads ikke bliver en mangel, er Firenze et ideelt bud på en u-sofa. Den er nemlig stor nok til, at der er plads til hele familien.

I forbindelse med design og udvikling af denne u-sofa er der kræset for alle detaljer. Det omfatter alt lige fra den massive træramme inderst til valget af pudefyld. Faktisk strækker det sig også helt til det yderste lag, der består af et lækkert møbel, der er lavet af blødt og elastisk polyester.

Alle puder er lavet med en stabil kerne af koldskum, der er omgivet af lette, bløde dun. Denne kombination af dun og skum giver en fantastisk blød siddekomfort. Faktisk er komforten så god, at det kan være svært at rejse sig fra sofaen igen.

Sofaen vil desuden ændre sit udseende i takt med, at den bliver brugt. Det er dog meningen med den. Det er nemlig en sofa, der skal bruges, og sørger du blot for at banke hynderne op jævnligt, får du faktisk en sofa, der kun bliver mere lækker med tiden.

Dublin U-sofa med nakkestøtte

Dublin U-sofa med nakkestøtte

Her er der tale om en både smuk og elegant sofa, der er stor nok til, at der er plads til både familie og venner. Ligeledes er der også tale om en billig usofa, hvor du får rigtig meget for prisen.

Sofaen er på den ene side forsynet med en stor chaiselong, mens du på den anden side finder en såkaldt open-end. Det medfører, at den får et mere let udtryk. Ved bestilling er det desuden muligt at vælge, hvorvidt du vil have en venstre- eller højrevendt udgave.

Ryglænet på sofaen er udviklet til at give god støtte, og samtidig sidder man forholdsvis højt. Til gengæld er det muligt at smide benene op i både den ene og den anden side. Den er også blevet udstyret med en nakkestøtte, hvorfor der er mulighed for at læne nakken tilbage.

De påmonterede ben er forholdsvis høje og er udført i metal. De bidrager derfor til helhedsindtrykket af en moderne og elegant sofa, der derfor passer ind i enhver indretning. Sofaen er betrukket med det slidstærke Robust-stof.

Copenhagen U-Sofa

Copenhagen U-Sofa

Copenhagen er en usofa, der er både stor, lækker og med plads til hele familien – og lidt til. Er det vigtigt for dig, at du har plads til hele familien i din kommende sofa, er dette derfor et fortrinligt valg, da der i hvert fald er plads til min. fem personer i denne sofa.

Sofaen byder på et klassisk design, som har fået en moderne twist, da den er blevet forsynet med en dobbelt siddepude. Den nederste pude er fastmonteret, mens siddepuden er fastgjort med velcro.

Hynderne er lavet i PU-skum, som er kendt for sin fleksibilitet, stabilitet og holdbarhed. Hele sofaen er beklædt med det slidstærke Urban-stof, som har en meget tæt vævning, hvorfor det er stærkt, blødt og elastisk.

På sofaen er der monteret ben i krom, der passer godt til sofaen, uanset hvilken af de mange farver, du vælger. I forhold til farvevalget er der mulighed for at vælge mellem hele syv forskellige af slagsen. Det omfatter både lysegrå, blå, mørkeblå, antracit, guld, grøn og petrol.

Cleveland Hjørnesofa med chaiselong

Cleveland Hjørnesofa med chaiselong

Det behøver ikke at være dyrt at købe en u-sofa. Faktisk behøver du ikke engang at holde øje med usofa udsalg, for at sikre dig en sådan sofa til en god pris. Det er Cleveland-sofaen fra ILVA et rigtig godt eksempel på.

Denne sofa er ganske enkelt et fund til prisen. Der er ikke mange andre måder, hvorpå du får så meget sofa, for så få penge. Til trods for den lave pris, er du garanteret at få en sofa med blød og støttende komfort.

Cleveland er en klassisk sofa i et tidløst design. Det stilrene og alsidige design medfører, at den passer ind i de fleste hjem. At den også fås i et væld af farver og slidstærke materialer resultere i, at du naturligvis også finder en variant, der appellerer til netop dig.

Ligeledes sikrer dens store størrelse, at der er god plads til, at både familie og venner kan være samlet i sofaen. Både puder og sæder i sofaen er udfør i et formstabilt og hygiejnisk polyetherskum, som medfører, at sofaen får et blødt og indbydende look og en blød siddeflade.

Soul Day Hjørnesofa med chaiselong

Soul Day Hjørnesofa

Har du længe drømt om at købe en stor sofa, hvor der både er plads til familie og venner, men hvor der også er god plads til at flyde ud efter en lang arbejdsdag? Soul Day er den perfekt sofa i en sådan forbindelse, da u-sofaen både er stor og indbydende.

Det er en stor sofa, der er forsynet med en chaiselong i den ene side, hvor man sagtens kan ligge udstrakt. Desuden er den betrukket med et antracitgråt stofbetræk, der ikke blot ser nydeligt ud, men også er behageligt at ligge på – både i kort og lang tid.

Benene er lavet i metal, som er lakeret matsort. Det gør dem ikke blot pæne i sig selv, men medfører også, at de spiller godt sammen med det antracitgrå betræk på sofaen. Soul Day er desuden en serie af moduler, hvorfor du selv kan sammensætte din sofa, som du ønsker.

Mener du eksempelvis, at du har brug for en sofa, der er en kende større, end hvad billedet viser? I så fald er det intet problem, da du blot kan købe flere moduler til. Du har friheden til at designe og sammensætte en sofa, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar