TV-et fortsat et af de vigtigste elementer i mange danske hjem. Det er med til at samle os om gode serier og filmoplevelser, og for mange mennesker danner det rammen om den daglige eller ugentlige afslapning. Men dét som står under tv-et er mindst lige så vigtigt for, hvordan dit hjem tager sig ud. Det rette tv bord kan nemlig være med til at sikre, at du får mest glæde ud af dine hyggelige stunder foran tv-et. Det har flere praktiske funktioner qua de typisk smarte opbevaringsløsninger til ledninger, højttalere og småting. Ligeledes har det selvfølgelig et vigtigt æstetisk element, idet tv borde til fladskærme i høj grad kan komplementerer din indretningsstil. 

I denne artikel har vi udvalgt syv meget forskellige tv borde, som vil kunne pynte i mange typer af hjem. Vi har både fremhævet nogle, som vil være oplagte til fladskærme, og også nogle lidt mindre modeller, der vil fungere godt til små fjernsyn eller andre AV-apparater.  

Fire bud på et tv bord til fladskærme

Hvis du har en stor stue og et stort tv, så kan det være bekvemt med et større tv bord. Her har vi valgt at fremhæve nogle smukke tv borde i træ, og nogle praktiske tv borde med hjul, så der er noget for en hver smag.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Montana SL13R TV & Sound – Minimalistisk og funktionelt TV Bord

Montana SL13R TV & Sound

Dette minimalistiske og praktiske TV bord fra Montanafurniture.com er et populært valg på siden. Det er designet af virksomhedens grundlægger Peter J. Lassen, hvis vision var at give frihed til at skabe det personlige rum.

TV bordet er derfor designet specifikt til at give så få visuelle forstyrrelser som muligt, da det nemlig ikke handler om møblerne rundt om TV’et men mere om billederne, lyden og hele oplevelsen i det at samles foran en film som familie, par, eller til en hyggeaften alene, med en god film, serie eller hvad man ønsker at se.

TV bordet måler 92,4 cm i bredden, 35,4 cm i højden og 30 cm i dybden. Det er således et smalt TV bord, der maksimalt må belastes med 40 kg, og heraf de 10 af dem på toppen af modulet.

I bagpladen er der et praktisk hul til at føre kabler og diverse ud. Skabet i bordet rummer god plads, til diverse tv bokse, manualer, fjernbetjening, spillekonsoller og hvad man ellers ønsker opbevaret i nærheden af sit TV. I venstre side er der 3 opdelte rum, og et stort i højre.

Bordet fås i alle 40 vandbaserede lakfarver fra Montanas velkendte farvepalette.

Detaljer om dette TV bord:

 • Minimalistisk design uden visuelle forstyrrelser 
 • 12 mm MDF plader og stål-ben
 • I alt 4 opdelte rum
 • Kan fås i en dybde på 30 eller 38 cm

Montana SL11 TV & Sound – Med praktiske skuffer

Montana SL11 TV & Sound

Her er endnu et populært TV bord fra producenten Montanafurniture.com. Bordet har mange ligheder med modellen SL13R som også er fra Montana, dog med den forskel, at der i stedet for 3 rum i venstre side findes 2 rummelige skuffer.

Med dette TV Bord har man som bruger selv mulighed for at vælge om man vil have et vægophængt møbel eller om det skal monteres på sokkel, ben eller hjul.

Det smalle TV bord, der kun måler 30 cm. i dybden egner sig godt til en mindre stue.

Som den første danske møbelproducent modtog Montana i 2019 det officielle miljømærke, EU Ecolabel, hvis mål er at mindske det samlede Co2 aftryk og miljøbelastning i hele produktets livscyklus, fra produktion, forbrug og til bortskaffelse.

Som et led i dette giver Montana også 10 års garanti, hvor kravet dog kun er 5, på deres konstruktioners holdbarhed og på de evt. bevægelige dele.

Teknologisk institut har også tildelt deres mærke, indeklimamærket, til Montana.

De 40 vandbaserede lakfaver som TV bordet kan leveres i, lever selvfølgelig også op til skrappe miljøkrav, og indeholder derfor ikke sundhedsskadelige stoffer af nogen art.  Alle farverne er lavet af en farveekspert og tager udgangspunkt i sanser og følelser.

Detaljer om dette TV bord:

 • Smalt tv bord med god opbevaringsplads
 • 12 mm MDF plader med mulighed for 40 farvevalg
 • 2 skuffer og et stort opbevaringsrum

TV & Sound SL13L – praktisk tv-bord i minimalistisk design

TV & Sound SL13L
 • Populær på Montanafurniture.com

Montana er kendt for deres enkle design i farverige udgaver. Dette flotte tv-bord er ingen undtagelse, for det står helt knivskarpt og kan fås lakeret i en af de hele 40 forskellige farver. Der er derfor rig mulighed for at finde en nuance, der passer perfekt ind i din indretning.Når det kommer til smart indretning, så er TV & Sound SL13L med til at skabe visuel ro i dit hjem. Tv-bordet kan let rumme dine forskellige kabler, bokse og udstyr til fjernsyn og lyd og fjernbetjeningerne, så de ligger gemt væk. For mange mennesker er ledninger og lignende generende for øjet, men med TV & Sound SL13L får du samling på tingene og ryddet op på en smart og elegant måde.

Solidt bord med god plads

Tv-bordet er solidt bygget i 12 mm lakeret MDF og stål for en god holdbarhed. Der er fin plads til både tv- og lydudstyr bag de praktiske skydelåger. Du kan fylde bordet med udstyr og kabler på op til 40 kg jævnt fordelt, mens toppen af bordet kan bære maksimalt 10 kg.Du kan få det flotte tv-bord i 40 forskellige nuancer og vælge mellem 2 forskellige dybder. Den ene model er 30 cm dyb, mens den anden er hele 38 cm dyb. Det er derfor op til dig, hvor dybt dit tv-bord er nødt til at være, før du har den rigtige plads til dine behov.Modellen kom til verden i 2018, og det er derfor en af Montanas nyere skud på stammen. Tv-bordet passer dog perfekt ind i Montana-stilen med rene linjer og mulighed for at få modellen i et utal af flotte farver.

Detaljer om dette tv-bord:

 • Smuk og praktisk løsning i lakeret MDF
 • Designet af Peter J. Lassen for Montana i 2018
 • Mål: B92,4 x H35,4 x D30/38 cm
 • Farver: 40 forskellige nuancer

TV & Sound VI19 – aflangt tv-bord i 40 forskellige nuancer

TV & Sound VI19
 • Populær på Montanafurniture.com

Når ledningerne og de digitale bokse hober sig op omkring dit tv, så kan et smart tv-bord redde din indretning for en katastrofe. Det flotte tv-bord TV & Sound VI19 fra Montana er et elegant og enkelt møbel, der let holder styr på alt dit hifi-udstyr.Designet af Peter J. Jessen i 2018 er TV & Sound VI19 en nyere udgave til Montanas store sortiment. Modellen kan ligesom Montanas andre flotte møbler fås i hele 40 forskellige nuancer. Det giver rig mulighed for at finde den helt rigtige farve til din indretning, så tv-bordet bliver en naturlig forlængelse af din stue.

God plads til alt dit hifi-udstyr

Det flotte tv-bord er helt holdt i et minimalistisk og nordisk design, der passer flot ind i de fleste skandinaviske hjem. Bordet har to smarte låger, hvor du kan gemme forskelligt udstyr og fjernbetjeningerne væk. Det giver god plads til dine ting, så du kan organisere udstyret til fjernsyn og lyd på en praktisk og diskret måde.Tv-bordet er fremstillet med en solid ramme i stål og MDF-plader. Det giver en god holdbarhed, og tv-bordet kan rumme hele 40 kg, hvis de er jævnt fordelt. Du kan også bruge den gode overflade på toppen til at udstille eller opbevare ting, så længe de ikke overskrider 10 kg i alt.TV & Sound VI19 fra Montana er et stilrent valg til dig, der ønsker praktisk opbevaring, der let passer ind i din indretning. Mulighederne for selv at sætte dit præg på farvevalget gør modellen til et oplagt valg.

Detaljer om dette tv-bord:

 • Praktisk tv-bord designet af Peter J. Jessen for Montana
 • Modellen fås i hele 40 forskellige farver
 • Mål: B138 x H24 x D30 cm
 • Tv-bordet har en maksimal belastning på 40 kg, og toppen af tv-bordet kan maksimalt bære 10 kg

KARE DESIGN Puro – sammenhæng mellem håndværk og natur

KARE DESIGN Puro

KARE DESING Puro tv-bord er et fantastisk flot bord, der giver både hygge og charme til din bolig. 

Tv-bordet er fremstillet i naturfarvet, massivt mangotræ, der er blevet overfladebehandlet med lak. Det har tre låger og 9 skuffer, så der er god mulighed for at også at bruge tv-bordet til at opbevare forskellige ting og sager – for eksempel brochurer og manualer, som du ikke vil have liggende fremme. Både skuffer og låger er fint dekoreret med flotte udskæringer af forskellige slags, ligesom alle håndtag også er forskellige. Dette skaber et interessant look, der ikke ses hos mange andre tv-borde, hvilket gør modellen unik. 

Tv-bordet er ikke kun velegnet til boligen, hvor hverdagsting kan gemmes væk inde bag lågen for et rent og ryddeligt look. Det er også perfekt til fritidshuset, annekset eller sommerhuset, da de mange låger og skuffer lægger op til opbevaring af for eksempel brætspil og andet, der som udgangspunkt kun findes frem, når hele familien skal hygge. Hvis disse genstande står fremme, så har de det med at samle støv, så du kan med fordel pakke dem væk, og på den måde holde huset mere rent. 

Tv-bordet er helt unikt; både på grund af de mange skuffer og skabslåger, der alle har fine mønstrer, og de mange forskellige håndtag, men faktisk også grundet valget af træ – nemlig mangotræet. Møbler, der er fremstillet i mangotræ, har ofte en temmelig unik overflade, da et mangotræ har et stort udvalg af farver i kernetræet. Derfor fås møblerne ofte med en rustik finish og særprægede designs, hvilket blot gør møblet endnu mere interessant at kigge på i boligen. De forskellige mønstrer og håndtag på tv-bordet afspejler på den måde mangotræets forskelligartede og smukke natur.

Detaljer om dette tv-bord:

 • Er fremstillet i massivt mangotræ og overfladebehandlet med lak
 • Mangotræ har et stort udvalg af farver i mangokernetræet, hvilket giver tv-bordet et unikt og rustikt finish.
 • Har mange forskellige håndtag og mønstrer på skuffer og skabslåger, hvilket komplimenterer tv-bordet.
 • Måler 45 cm i højden, 125 cm i bredden og 40 cm i dybden

RGE Alessi bred TV-bord – moderne og praktisk

RGE Alessi bred TV-bord moderne og praktisk

Hvis du leder efter et moderne tv bord, som har spændende kontraster og skiller sig ud fra mængden, så vil RGE Alessi måske være netop det, du går og drømmer om til din dagligstue. RGE er et relativt ungt møbel- og designhus med hovedsæde i Sverige, som særligt fokuserer på at skabe moderne nordiske møbler, der er funktionelle. 

Med dette tv bord får du således et møbel, som både bærer tydelige præg af sit skandinaviske ophav, har et lækkert moderne udtryk og samtidig er yderst praktisk i sit design. Tv bordet er udført i naturfarvet træ (MDF) og er udstyret med både hylder og skuffer, så du får flere forskellige opbevaringsløsninger til dine ting. Lågerne er udført i sort, tonet glas, som er med til at give netop dette møbel et moderne og nutidigt udtryk. 

Under bordet findes fem hjul, som er monteret på høje slanke sorte ben, der er med til at hæve møblet elegant over gulvet. Tv bordet måler 180 cm i længden, 50 cm i højden og 40 cm i dybden. Der er således tale om et ganske stort tv bord, som vil være ideelt til den større fladskærm i hjemmet, og som samtidig giver masser af opbevaringsplads til diverse ting.

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Moderne, praktisk og med masser af opbevaring 
 • Udført i træ (MDF) og sort, tonet glas 
 • Indrettet med både hylder og låger 
 • Fem hjul monteret forneden 
 • Måler 180 cm x 50 cm x 40 cm 

Tre bud på små tv borde

Hvis dit tv ikke er så stort eller du måske har vægmonteret dit tv og har brug for et mindre tv bord, så har vi her udvalgt tre små tv borde, som er perfekte til de mindre stuer og de mindre opbevaringsbehov. 

Christiania Hip fra Obuzi – gør dit hjem mere charmerende med genbrugstræ

Christiania Hip fra Obuzi gør dit hjem mere charmerende med genbrugstræ

Obuzi er et dansk mærke af møbler, som særligt kan kendes på deres originalitet og høje kvalitet. Alle deres møbler er præget af et råt, rustikt og naturligt udtryk, som stimulerer flere sanser på én gang. Dette tv bord er ingen undtagelse – det er fremstillet i lækkert genbrugstræ, hvilket er let og ligetil at forstå og samtidig godt for miljøet. 

I dette møbel er designet endda transparent på mere end én måde. Der er nemlig ingen skjulte opbevaringsrum her. Tv bordet består blot af en overflade og så en hylde nedenunder. Det unikke ligger særligt i den særprægede buede form, som begge overflader har, samt det tykke stel i metal, som runder nedad i fire integrerede fødder. Alt i alt er der tale om et absolut gennemtænkt design fra både materialevalg til endeligt udtryk. 

Dette hippe og unikke tv bord måler 140 cm i længden, 45 cm i højden og 40 cm i dybden. Det vil passe perfekt ind i et hjem, hvor der i forvejen er en forkærlighed for unikke og naturlige møbler, og hvor der er fokus på det moderne og anderledes personligt udtryk.  

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Charmerende og unik 
 • Udformet i genbrugstræ og metal
 • Elegant buet og gennemtænkt design
 • Ingen skjult opbevaring 
 • Måler 140 cm x 45 cm x 40 cm 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

BODAHL Palermo – godt håndværk med et rustikt look

BODAHL Palermo

Palermo tv-bordet er en gammel klassiker, der aldrig er gået af mode – det har altid været, og er til stadighed, et nordisk og moderne tv-bord til dit hjem. Det er designet af BODAHL, der altid har haft fokus på kvalitet, godt håndværk og et rustik look, hvilket dette tv-bord også tydeligt bærer præg af. Det kommer til blandt andet til udtryk gennem møblets flotte og unikke træstruktur, der kan ses igennem lakeringen. Det  gør også hvert enkelt tv-bord unikt og er en elsket detalje i nordiske hjem. 

Tv-bordet er fremstillet i naturfarvet og sort massivt egetræ og designet med 4 skuffer og 1 hylde, så du har plads til opbevaring af både genstande, der skal være fremme og kunne ses, men også genstande, der skal gemmes væk, men stadigvæk være ved hånden.

Den indbyggede hylde kan være god til opbevaring af enten DVD-afspilleren, X-boksen, din Nintendo Wii, eller noget helt fjerde, som du bruger i hverdagen. Den kan også blot bruges til at fremvise en lille stak bøger, som du bruger til at pynte møblet med.

Skufferne derimod er gode til opbevaring af ting, der skal være lige ved hånden. Det kan for eksempel være de manualer, der følger med tv’et, som du stort set aldrig bruger, men gemmer i nødstilfælde. Det kan også være et kortspil eller en stak magasiner, som du af og til finder frem, når du skal hygge dig enten alene eller med familien. 

Palermo Tv-bordet kan dog ikke blot bruges som et tv-bord. Du kan også placere det i gangen og gemme vanter og halstørklæder i skuffen. Hæng eventuelt et spejl henover, så du kan nette dig, inden du forlader hjemmet, og brug pladsen som siddeplads, når du skal have sko på og gerne vil have lidt støtte.

Brug møblet som du finder det passende og lad det give dit hjem et nordisk look.

Detaljer om dette tv-bord:

 • Har et moderne og minimalistisk udseende, der passer ind i mange skandinaviske hjem
 • Er fremstillet i massivt egetræ i farverne natur og sort, hvor træets naturlige, flotte og unikke struktur stadig kan ses igennem behandlingen
 • Kan bruges på flere forskellige måder alt efter behov og interesse
 • Måler 62 cm i højden, 184 cm i bredden og 45 cm i dybden.

Act Nordic Monti – nordisk design i al sin enkelthed

Act Nordic Monti - nordisk design i al sin enkelthed

Monti tv-bord fra Act Nordic er præget af elegance – det er stilfuldt i sin enkelthed.

Act Nordic er et mærke, der særligt lader sig inspirere af det nordiske design, hvorfor det passer perfekt ind i den nordiske indretning. Det er præget af enkelthed, minimalisme, og funktionalitet, hvilket alt sammen er egenskaber i møbler, som danskerne sætter pris på. De rene linjer og de simple designs går igen i mange af Act Nordics møbler, heriblandt Mont Tv-bordet, der afspejler brandet til perfektion. 

Monti tv-bordet er fremstillet med en bordplade af 10 mm klart glas, der er indrammet af et sort metal stel, der tydeliggøre de rene linjer. Under bordpladen finder du en hylde i samme klare glas, dog kun på 8 mm, hvilket er en lille detalje, der gør den store forskel og giver bordet balance. 

Tv-bordet kan placeres i stuen helt uden problemer, hvor det kan bære tv-et og ofte også nogle få nips og hyggeting, samt nogle planter eller små figurer, som du sætter ind på hylden. Et glasbord er perfekt til dig, der ønsker et personligt hjem, men hele tiden skifter din personlige stil, da du kan tilpasse det og altid sørge for, at din personlighed skinner igennem. 

Udover i stuen, så kan tv-bordet også placeres i køkkenalrummet, hvor det har samme funktioner, men du har mulighed for at binde de to områder sammen via dekorationerne. Måske har du manglet et sted, hvor du kan lægge din kogebøger; lav en lille stak på tv-bordet og brug det som dekor, ligesom du ville gøre med dine yndlingsmagasiner. 

Netop fordi bordet er enkelt og minimalistisk, passer det ind lige netop der, hvor du har behovet for et lavt bord, hvor der også er plads til opbevaring af de små ting.

Detaljer om dette tv-bord:

 • Er fremstillet med en bordplade i 10 mm klart glas, ben i sort metal og har en hylde i 8 mm klart glas.
 • Kan bruges i forskellige rum og dekoreres på forskellige måder
 • Er særligt velegnet til dig, der ønsker at din personlige stil skinner igennem; glasbordet fjerner ikke fokus fra nips og hyggeting, der afspejler din personlighed. 
 • Måler 40 cm i højden, 160 cm i bredden og 40 cm i dybden

KARE DESIGN TV-bord – guld og mangotræ i visuel symfoni

KARE DESIGN TV-bord guld og mangotræ i visuel symfoni

Det tyske designhus Kare Design har på ganske kort tid taget det danske marked med storm. Særligt har netop dette møbelhus en helt særlig fornemmelse for at skabe interiør, som er både nyt, retro-inspireret, kantet og helt unikt. Med dette fantasifulde og flotte tv bord kan du således være sikker på, at andre vil bemærke din indretningsstil. 

Tv bordet er fremstillet i mangotræ, som er lakeret for at fremhæve træets mørke nuancer. Endnu mere iøjnefaldende er det smukke mønster i guld, som præger de to låger på forsiden af møblet. Dette design leder let tankerne hen på mere eksotiske himmelstrøg, og kan altså skabe en unik atmosfære i din stue. Under tv bordet findes fire kegleformede ben, som skråner diskret udad og er malet guld farvet nederst, hvilket fuldender møblets karakteristiske udtryk. 

Dette tv bord måler 140 cm i længden, 50 cm i højden og 35 cm i dybden. Det er indrettet med god opbevaringsplads både ovenpå bordet, men også bag lågerne og til venstre i møblet, hvor der findes to rum, adskilt af en hylde i midten. Netop denne model vil være ideel til det nordiske hjem, hvor der er indikationer af både hyggelig atmosfære og et personligt, skræddersyet udtryk.

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Anderledes og spændende design 
 • Udformet i mangotræ med detaljer i guld
 • Rummeligt og med gode opbevaringsmuligheder 
 • Måler 140 cm x 50 cm x 35 cm 

KARE DESIGN Factory TV-bord – industrielt, råt og lækkert

KARE DESIGN Factory TV-bord industrielt, råt og lækkert

Endnu engang har Kare Design formået at fremstille et tv bord, som i høj grad er noget udover det sædvanlige. Dog er der her tale om et markant anderledes design end den anden model længere oppe i artiklen. Factory tv bordet er både råt og industrielt i sit udtryk og er samtidig indbydende og spændende. 

Dette tv bord er udført i metal og har to dobbeltlåger foran med synlige hængsler, nitter og diskrete håndtag i samme materiale og farve som resten af møblet. Lågerne har isat glas, så det er nemt at se, hvad der opbevares i møblet. Dette kan du med fordel udnytte til at skabe lidt farverig kontrast til det rå udtryk – for eksempel med kulørte bøger eller spil bag glasset. 

Under tv bordet findes hjul, så du nemt kan flytte rundt eller dreje møblet efter behov. Det giver væsentlige mere frihed end mange andre traditionelle tv-møbler. Bordet måler 160 cm i længden, 56 cm i højden og 40 cm i dybden. Hvis dit hjem i forvejen er indrettet med flere rå elementer såsom nøgen beton, glas eller metaller, så vil et tv bord som dette være en virkelig optimal tilføjelse. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Råt, industrielt og anderledes design 
 • Synlige hængsler og nitter 
 • Fire låger med glas 
 • Praktiske hjul nedenunder 
 • Måler 160 cm x 56 cm x 40

LaForma Gerald TV-bord – eksotisk hjemlig hygge

LaForma Gerald TV-bord eksotisk hjemlig hygge

LaForma er et herligt designhus fra Spanien med hovedsæde i livlige Barcelona. Og man kan sagtens fornemme de mere sydligere himmelstrøg, når man betragter de skønne møbler, der stammer fra LaForma. Det flotte Gerald tv bord er heller ingen undtagelse og er ganske nemt at forelske sig i. 

Her er der tale om et tv-møbel, som er udformet i naturligt lyst mangotræ. Forrest på tv bordet findes en enkelt skydedørslåge, som kan flyttes hele vejen fra den ene til den anden side, så du således kan vælge det udtryk, som du synes passer til netop din stue. Dette design gør det desuden nemt altid at komme til sine ting inde bag ved. Det lette og luftige udtryk understøttes samtidig af det flotte lyse rattan, som lågen er dækket af, hvilket står i fin kontrast til det lidt mørkere træ. 

Hele tv bordet er rektangulært, men med markant afrundede kanter for et blødere udtryk. Nederst på møblet findes fire slanke og lige ben, som alle er udført i samme naturlige mangotræ som resten af bordet. På bagvæggen af tv bordet findes en smart åbning, som kan bruges til at føre kabler ud, så du nemt kan skjule dem på en diskret måde. 

Gerald måler 120 cm i længden, 50 cm i højden og 35 cm i dybden. Det er ideelt til det mere hyggeligt indrettede hjem, hvor der er fokus på de varme detaljer og den hjemlige atmosfære. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Hjemligt og eksotisk design 
 • Udformet i mangotræ og rattan
 • Smart flytbar skydelåge 
 • Udgang til kabler på bagsiden 
 • Måler 120 cm x 50 cm x 35 cm 

Halifax Contrast fra NovaSolo – Romantisk og godt indrettet

Halifax Contrast fra NovaSolo Romantisk og godt indrettet

Indonesiske NovaSolo har allerede slået sig fast som folkekær producent af standhaftige og smukke møbler i en stil, som minder om traditionel fransk landstil. De fleste af deres møbler bærer den særprægede hvide lakering, der gør dem nemme at genkende og nemme at indrette med. 

Dette Halifax Contrast tv bord er ligeledes præget af de karakteristiske træk, og fremstår som et massivt tv bord med masser af hjemlig atmosfære. Det er udført i massivt træ, som er hvidlakeret alle steder på nær på bordets overflade, som er helt sort. Den flotte kontrast bliver suppleret af de to metalhåndtag, som markerer de fine og rummelige skuffer på højre side i møblet. I den anden side af tv bordet findes en enkelt hylde, som således giver to lige store opbevaringsrum. På bagvæggen er lavet to praktiske huller, hvor du kan føre kabler ud, således at dine AV-apparater eller konsoller fremstår uforstyrret og uden ledninger. 

Tv bordet har ingen fødder, men står solidt på den tunge underdel af bordet, som ligesom toppen stikker lidt længere ud end midten af møblet. Dette elegante timeglasformede design er med til at præge denne model og give det en karakteristisk romantisk atmosfære. 

Det måler 120 cm i længden, og 45 cm i både højden og dybden. Det vil passe godt ind i en lang række af forskellige hjem, og særligt vil det være flot i en indretning, som i forvejen er præget af tungere møbler og en hyggelig, hjemlig atmosfære. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Romantisk og robust design 
 • Udført i hvidlakeret massivt træ med sort top 
 • Indrettet med både skuffer og hyle 
 • Smart udgang på bagsiden til kabler 
 • Måler 120 cm x 45 cm x 45 cm 

Kube TV møbel – minimalistisk og kantet design

Hvis dit hjem er præget af moderne træk og enkle rene linjer, så vil du formentlig være på udkig efter et tv bord, som er mere stringent i sit design. I det tilfælde kan det være, at netop Kube er det rette valg for dig. Her er der tale om et strømlinet tv bord, hvor der er fokus på et diskret udtryk og flotte kontraster. 

Kube er udført i hvidlakeret MDF og har et hvidt pulverlakeret stel i metal. For at bryde med det hvide er den store låge forrest på møblet designet i en dyb sort nuance. En skøn detalje ved denne er, at den har en lækker overflade i stof. Bag den store låge findes seks lige store opbevaringsrum, som nemt kan anvendes til konsoller såsom PlayStation eller Xbox eller til andet AV-udstyr såsom en forstærker eller et par højttalere, du ønsker at opbevare diskret. 

Dette tv bord måler 176 cm i længden, 33 cm i højden og 45 cm i dybden. Det vil passe godt ind i den større stue, hvor der samtidig er indrettet minimalistisk og med enkle møbler i strømlinet design. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Minimalistisk og enkelt design 
 • Hvide og sorte nuancer 
 • Én stor låge med betræk i stof 
 • Seks opbevaringsrum 
 • Måler 176 cm x 33 cm x 45 cm

Hvis du ikke fandt det, du ledte efter i denne artikel om TV-borde, så frygt ej. Vi har også en anden artikel, som er fyldt med flere muligheder for at finde det perfekte TV-bord til dit hjem. Gennemgå denne artikel for at få flere valgmuligheder og for at finde det TV-bord, der passer bedst til dine behov og ønsker.

FAQ

🤔 Hvordan vælger jeg et tv bord?

Et tv bord har både en dekorativ og en praktisk funktion i hjemmet. Bordet skal ofte bruges til at opbevare de mange ledninger, der går fra tv’et, og så skal den selvfølgelig pynte i hjemmet. Derfor er det altså funktionalitet og design, som du skal kigge på, når du køber.

🧐 Hvor meget bredere end mit tv bør mit tv bord være?

Det er en individuel sag, hvor meget bredere dit tv bord skal være end dit tv, og i sidste ende handler det om, hvad du synes er pænest. Dog skal størrelsen gerne passe, så tv bordet ikke ser lille ud, og det skal også kunne leve op til sin funktionelle funktion.

🤓 Hvor høj bør et tv bord være?

Højden på dit tv bord skal stemme overens med din foretrukne højde, når du sidder ned i sofaen, og det kan være en smagssag. Den generelle anbefaling er dog, at skærmens midtpunkt skal være i øjenhøjde. Derfor bør du altså finde målebåndet frem og regne dig frem til resultatet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar