TV-et fortsat et af de vigtigste elementer i mange danske hjem. Det er med til at samle os om gode serier og filmoplevelser, og for mange mennesker danner det rammen om den daglige eller ugentlige afslapning. Men dét som står under tv-et er mindst lige så vigtigt for, hvordan dit hjem tager sig ud. Det rette tv bord kan nemlig være med til at sikre, at du får mest glæde ud af dine hyggelige stunder foran tv-et. Det har flere praktiske funktioner qua de typisk smarte opbevaringsløsninger til ledninger, højttalere og småting. Ligeledes har det selvfølgelig et vigtigt æstetisk element, idet tv borde til fladskærme i høj grad kan komplementerer din indretningsstil. 

I denne artikel har vi udvalgt syv meget forskellige tv borde, som vil kunne pynte i mange typer af hjem. Vi har både fremhævet nogle, som vil være oplagte til fladskærme, og også nogle lidt mindre modeller, der vil fungere godt til små fjernsyn eller andre AV-apparater.  

Fire bud på et tv bord til fladskærme

Hvis du har en stor stue og et stort tv, så kan det være bekvemt med et større tv bord. Her har vi valgt at fremhæve nogle smukke tv borde i træ, og nogle praktiske tv borde med hjul, så der er noget for en hver smag.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

KARE DESIGN TV-bord – guld og mangotræ i visuel symfoni

KARE DESIGN TV-bord guld og mangotræ i visuel symfoni

Det tyske designhus Kare Design har på ganske kort tid taget det danske marked med storm. Særligt har netop dette møbelhus en helt særlig fornemmelse for at skabe interiør, som er både nyt, retro-inspireret, kantet og helt unikt. Med dette fantasifulde og flotte tv bord kan du således være sikker på, at andre vil bemærke din indretningsstil. 

Tv bordet er fremstillet i mangotræ, som er lakeret for at fremhæve træets mørke nuancer. Endnu mere iøjnefaldende er det smukke mønster i guld, som præger de to låger på forsiden af møblet. Dette design leder let tankerne hen på mere eksotiske himmelstrøg, og kan altså skabe en unik atmosfære i din stue. Under tv bordet findes fire kegleformede ben, som skråner diskret udad og er malet guld farvet nederst, hvilket fuldender møblets karakteristiske udtryk. 

Dette tv bord måler 140 cm i længden, 50 cm i højden og 35 cm i dybden. Det er indrettet med god opbevaringsplads både ovenpå bordet, men også bag lågerne og til venstre i møblet, hvor der findes to rum, adskilt af en hylde i midten. Netop denne model vil være ideel til det nordiske hjem, hvor der er indikationer af både hyggelig atmosfære og et personligt, skræddersyet udtryk.

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Anderledes og spændende design 
 • Udformet i mangotræ med detaljer i guld
 • Rummeligt og med gode opbevaringsmuligheder 
 • Måler 140 cm x 50 cm x 35 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

KARE DESIGN Factory TV-bord – industrielt, råt og lækkert

KARE DESIGN Factory TV-bord industrielt, råt og lækkert

Endnu engang har Kare Design formået at fremstille et tv bord, som i høj grad er noget udover det sædvanlige. Dog er der her tale om et markant anderledes design end den anden model længere oppe i artiklen. Factory tv bordet er både råt og industrielt i sit udtryk og er samtidig indbydende og spændende. 

Dette tv bord er udført i metal og har to dobbeltlåger foran med synlige hængsler, nitter og diskrete håndtag i samme materiale og farve som resten af møblet. Lågerne har isat glas, så det er nemt at se, hvad der opbevares i møblet. Dette kan du med fordel udnytte til at skabe lidt farverig kontrast til det rå udtryk – for eksempel med kulørte bøger eller spil bag glasset. 

Under tv bordet findes hjul, så du nemt kan flytte rundt eller dreje møblet efter behov. Det giver væsentlige mere frihed end mange andre traditionelle tv-møbler. Bordet måler 160 cm i længden, 56 cm i højden og 40 cm i dybden. Hvis dit hjem i forvejen er indrettet med flere rå elementer såsom nøgen beton, glas eller metaller, så vil et tv bord som dette være en virkelig optimal tilføjelse. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Råt, industrielt og anderledes design 
 • Synlige hængsler og nitter 
 • Fire låger med glas 
 • Praktiske hjul nedenunder 
 • Måler 160 cm x 56 cm x 40

RGE Alessi bred TV-bord – moderne og praktisk

RGE Alessi bred TV-bord moderne og praktisk

Hvis du leder efter et moderne tv bord, som har spændende kontraster og skiller sig ud fra mængden, så vil RGE Alessi måske være netop det, du går og drømmer om til din dagligstue. RGE er et relativt ungt møbel- og designhus med hovedsæde i Sverige, som særligt fokuserer på at skabe moderne nordiske møbler, der er funktionelle. 

Med dette tv bord får du således et møbel, som både bærer tydelige præg af sit skandinaviske ophav, har et lækkert moderne udtryk og samtidig er yderst praktisk i sit design. Tv bordet er udført i naturfarvet træ (MDF) og er udstyret med både hylder og skuffer, så du får flere forskellige opbevaringsløsninger til dine ting. Lågerne er udført i sort, tonet glas, som er med til at give netop dette møbel et moderne og nutidigt udtryk. 

Under bordet findes fem hjul, som er monteret på høje slanke sorte ben, der er med til at hæve møblet elegant over gulvet. Tv bordet måler 180 cm i længden, 50 cm i højden og 40 cm i dybden. Der er således tale om et ganske stort tv bord, som vil være ideelt til den større fladskærm i hjemmet, og som samtidig giver masser af opbevaringsplads til diverse ting.

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Moderne, praktisk og med masser af opbevaring 
 • Udført i træ (MDF) og sort, tonet glas 
 • Indrettet med både hylder og låger 
 • Fem hjul monteret forneden 
 • Måler 180 cm x 50 cm x 40 cm 

Tre bud på små tv borde

Hvis dit tv ikke er så stort eller du måske har vægmonteret dit tv og har brug for et mindre tv bord, så har vi her udvalgt tre små tv borde, som er perfekte til de mindre stuer og de mindre opbevaringsbehov. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LaForma Gerald TV-bord – eksotisk hjemlig hygge

LaForma Gerald TV-bord eksotisk hjemlig hygge

LaForma er et herligt designhus fra Spanien med hovedsæde i livlige Barcelona. Og man kan sagtens fornemme de mere sydligere himmelstrøg, når man betragter de skønne møbler, der stammer fra LaForma. Det flotte Gerald tv bord er heller ingen undtagelse og er ganske nemt at forelske sig i. 

Her er der tale om et tv-møbel, som er udformet i naturligt lyst mangotræ. Forrest på tv bordet findes en enkelt skydedørslåge, som kan flyttes hele vejen fra den ene til den anden side, så du således kan vælge det udtryk, som du synes passer til netop din stue. Dette design gør det desuden nemt altid at komme til sine ting inde bag ved. Det lette og luftige udtryk understøttes samtidig af det flotte lyse rattan, som lågen er dækket af, hvilket står i fin kontrast til det lidt mørkere træ. 

Hele tv bordet er rektangulært, men med markant afrundede kanter for et blødere udtryk. Nederst på møblet findes fire slanke og lige ben, som alle er udført i samme naturlige mangotræ som resten af bordet. På bagvæggen af tv bordet findes en smart åbning, som kan bruges til at føre kabler ud, så du nemt kan skjule dem på en diskret måde. 

Gerald måler 120 cm i længden, 50 cm i højden og 35 cm i dybden. Det er ideelt til det mere hyggeligt indrettede hjem, hvor der er fokus på de varme detaljer og den hjemlige atmosfære. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Hjemligt og eksotisk design 
 • Udformet i mangotræ og rattan
 • Smart flytbar skydelåge 
 • Udgang til kabler på bagsiden 
 • Måler 120 cm x 50 cm x 35 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Halifax Contrast fra NovaSolo – Romantisk og godt indrettet

Halifax Contrast fra NovaSolo Romantisk og godt indrettet

Indonesiske NovaSolo har allerede slået sig fast som folkekær producent af standhaftige og smukke møbler i en stil, som minder om traditionel fransk landstil. De fleste af deres møbler bærer den særprægede hvide lakering, der gør dem nemme at genkende og nemme at indrette med. 

Dette Halifax Contrast tv bord er ligeledes præget af de karakteristiske træk, og fremstår som et massivt tv bord med masser af hjemlig atmosfære. Det er udført i massivt træ, som er hvidlakeret alle steder på nær på bordets overflade, som er helt sort. Den flotte kontrast bliver suppleret af de to metalhåndtag, som markerer de fine og rummelige skuffer på højre side i møblet. I den anden side af tv bordet findes en enkelt hylde, som således giver to lige store opbevaringsrum. På bagvæggen er lavet to praktiske huller, hvor du kan føre kabler ud, således at dine AV-apparater eller konsoller fremstår uforstyrret og uden ledninger. 

Tv bordet har ingen fødder, men står solidt på den tunge underdel af bordet, som ligesom toppen stikker lidt længere ud end midten af møblet. Dette elegante timeglasformede design er med til at præge denne model og give det en karakteristisk romantisk atmosfære. 

Det måler 120 cm i længden, og 45 cm i både højden og dybden. Det vil passe godt ind i en lang række af forskellige hjem, og særligt vil det være flot i en indretning, som i forvejen er præget af tungere møbler og en hyggelig, hjemlig atmosfære. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Romantisk og robust design 
 • Udført i hvidlakeret massivt træ med sort top 
 • Indrettet med både skuffer og hyle 
 • Smart udgang på bagsiden til kabler 
 • Måler 120 cm x 45 cm x 45 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Christiania Hip fra Obuzi – gør dit hjem mere charmerende med genbrugstræ

Christiania Hip fra Obuzi gør dit hjem mere charmerende med genbrugstræ

Obuzi er et dansk mærke af møbler, som særligt kan kendes på deres originalitet og høje kvalitet. Alle deres møbler er præget af et råt, rustikt og naturligt udtryk, som stimulerer flere sanser på én gang. Dette tv bord er ingen undtagelse – det er fremstillet i lækkert genbrugstræ, hvilket er let og ligetil at forstå og samtidig godt for miljøet. 

I dette møbel er designet endda transparent på mere end én måde. Der er nemlig ingen skjulte opbevaringsrum her. Tv bordet består blot af en overflade og så en hylde nedenunder. Det unikke ligger særligt i den særprægede buede form, som begge overflader har, samt det tykke stel i metal, som runder nedad i fire integrerede fødder. Alt i alt er der tale om et absolut gennemtænkt design fra både materialevalg til endeligt udtryk. 

Dette hippe og unikke tv bord måler 140 cm i længden, 45 cm i højden og 40 cm i dybden. Det vil passe perfekt ind i et hjem, hvor der i forvejen er en forkærlighed for unikke og naturlige møbler, og hvor der er fokus på det moderne og anderledes personligt udtryk.  

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Charmerende og unik 
 • Udformet i genbrugstræ og metal
 • Elegant buet og gennemtænkt design
 • Ingen skjult opbevaring 
 • Måler 140 cm x 45 cm x 40 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kube TV møbel – minimalistisk og kantet design

Hvis dit hjem er præget af moderne træk og enkle rene linjer, så vil du formentlig være på udkig efter et tv bord, som er mere stringent i sit design. I det tilfælde kan det være, at netop Kube er det rette valg for dig. Her er der tale om et strømlinet tv bord, hvor der er fokus på et diskret udtryk og flotte kontraster. 

Kube er udført i hvidlakeret MDF og har et hvidt pulverlakeret stel i metal. For at bryde med det hvide er den store låge forrest på møblet designet i en dyb sort nuance. En skøn detalje ved denne er, at den har en lækker overflade i stof. Bag den store låge findes seks lige store opbevaringsrum, som nemt kan anvendes til konsoller såsom PlayStation eller Xbox eller til andet AV-udstyr såsom en forstærker eller et par højttalere, du ønsker at opbevare diskret. 

Dette tv bord måler 176 cm i længden, 33 cm i højden og 45 cm i dybden. Det vil passe godt ind i den større stue, hvor der samtidig er indrettet minimalistisk og med enkle møbler i strømlinet design. 

Detaljer om dette tv-bord: 

 • Minimalistisk og enkelt design 
 • Hvide og sorte nuancer 
 • Én stor låge med betræk i stof 
 • Seks opbevaringsrum 
 • Måler 176 cm x 33 cm x 45 cm

Denne side er anmeldt af: Amanda Nilsson Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment