Træ er både et af de mest holdbare og mest klassiske materialer, der bliver brugt til at fremstille møbler. Det gælder også havemøbler. Træ kræver en del mere vedligeholdelse end for eksempel havemøbler af plast eller nonwood. Til gengæld er langt de fleste træhavemøbler god kvalitet, og du får havemøbler, som kan følge dig hele livet, hvis du ofrer den kærlighed, de har brug for.

En anden fordel ved træ er, at det passer ind overalt. Du kan let skabe en fantastisk oase i haven, baggården, kolonihaven eller sommerhuset med møbler i naturtræ. Desuden bliver dine træmøbler kun smukkere og mere unikke med tiden, når de løbende udvikler patina.

Træ havemøbler kommer i alle afskygninger, og du kan finde lave, høje, små, store, runde, firkantede, smalle, brede versioner – og flere til. Du har altså næsten med garanti et træ havemøbel-match et eller andet sted. Hvis du skal have lidt inspiration til at finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine udendørsarealer, finder du vores bedste bud på både klassiske og moderne versioner af havemøbler i træ.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Nordic Play bord- og bænkesæt – Billigt havemøbel i træ til børn

Nordic Play bord

Børn elsker at opholde sig udenfor, hvor de kan lege, boltre sig og brænde krudt af. Til de naturglade børn vil dette skønne bord- og bænkesæt fra Nordic Play med sikkerhed blive et hit både sommer og vinter. Sættet er lavet i hårdt lærketræ, så det bedst muligt modstår det til tider kraftige, danske vejr. 

Produktet kommer ind på en flot førsteplads i anmeldelsen af de bedste havemøbler hos Pricerunner.dk.

Skabt til leg, sjov og hyggelige stunder

Den store fordel ved at købe et kombineret bord- og bænkesæt til børn i træ er på grund af det praktiske design og den høje slidstyrke. Der er ingen løse stole, der risikerer at gå i stykker, og din søn eller datter kan invitere flere venner eller veninder på besøg og få de dejligste udeoplevelser. 

Det er langt fra kun i sommerperioden, at bord- og bænkesættet fra Nordic Play kan bruges. Om efteråret kan børnene få frisk luft og gå på opdagelse iblandt nedfaldne blade, som de kan undersøge ved det slidstærke bord. 

Du behøver ikke være nogen handymand- eller kvinde for at samle sættet. Der følger en hjælpsom brugsvejledning med, som guider dig igennem den simple montering af de enkelte dele. 

Bord- og bænkesættet i lærketræ skaber et lyst look i haven, og det kan købes til en attraktiv, lav pris. Det er skabt til masser af timers sjov, leg og hyggelige stunder.

Detaljer 

 • Let at samle 
 • Lyst look i lærketræ 
 • Høj slidstyrke 
 • Kan stå ude hele året
 • Kræver minimalt vedligehold 
 • Lav pris

Hillerstorp Dalom Hammock – Romantisk hængesofa i FSC® fyrretræ

Hillerstorp Dalom Hammock

Vil du kreere den mest idylliske oase i haven, skal du indrette en krog eller et hjørne med en sofasofa. Her kan du slappe af på de varme dage med en skøn bog, eller du kan bruge den afslappende sofa til samtaler med veninder eller ægtefælle.

Denne kvalitetshængesofa er FSC-mærket, og den er et populært valg hos kunderne hos Frishop.dk.

Hængesofa designet til ro og idyl

Hillerstorp Dalom Hammock hængesofaen er skabt til at give dig de mest afslappende, idylliske og komfortable forhold i sommerhalvåret. Du kan vælge at tilkøbe en skøn parasol over selve sofaen, som skaber behag, når solen brænder direkte ned. 

Hvad du bruger den charmerende hængesofa til, er helt op til dig. Det kan være til læsning, middagslur eller snak med gode venner. 

Har du børn i hjemmet, vil de med stor sandsynlighed synes om den beroligende, gyngende effekt, som skaber en afslappende fornemmelse i hele kroppen. 

Detaljer 

 • Hvidt look
 • Slidstærkt træ
 • Kræver ikke forbehandling 
 • Baldakin (”parasol”) til hængesofaen kan tilkøbes
 • Perfekt til oasen i haven 
 • Kan stå både i have og på terrasse
 • Sofa kan justeres både i højde og i vinkel

Plus Siesta – råt, unikt og charmerende loungesæt

Plus Siesta

Siesta haveloungesættet fra Plus er populært hos forhandleren. Det giver et udtryk, som på den ene side er råt, men samtidig er ret charmerende. 

Sættet består af en sofa, en stol og et mindre bord. Samtlige komponenter er skabt af varmgalvaniseret stål, fyrretræ og grantræ.
I produktionen er der blevet anvendt trætraller, som ellers bruges primært til opbygningen af stilladser. Her har de rustikke plader dog andre funktioner og er med til at skabe et råt udtryk, som vil gavne indretningen af rigtig mange haver og terrasser. 

Sættet har et unikt og æstetisk udtryk. Dette stammer primært fra malingen. Sættet er nemlig malet, så det ligner drivtømmer.

Hvis du gerne vil give sættet et lidt minde råt udtryk, kan du altid købe nogle bløde puder eller tæpper, der vil skabe den perfekte balance mellem det rå og det hyggelige.

Husk, at du sagtens kan bruge dette sæt indendørs også – det er ikke kun til terrassen.

Detaljer

 • FSC-certificeret træ
 • Model: Siesta
 • Siddehøjde: 35 cm

Skargaarden Viken stol – klassisk, sammenklappelig stol i teak

Skargaarden Viken stol

Er du på udkig efter nye havestole til et udendørs spiseområde? Her er nogle meget klassiske stole fra Skargaarden. De er fra serien kaldet Viken, som består af teaktræ havemøbler. Designeren bag hedder Gunilla Norin, og hun er kendt for at designe møbler, som går i et med sine omgivelser.

Disse stole er ingen undtagelse. Den varme farve fra teaktræet komplimenteres godt at både beton-, flise- eller græsunderlag. Ryglænet er let buet, og det gør stolen ergonomisk komfortabel at sidde i. Samtidig vipper sædet en smule opad, og det bidrager til følelsen af at have lyst til at læne sig tilbage og sidde godt i lang tid.

Viken-stolen kan du klappe sammen, når den ikke er i brug. Det gør det nemt at pakke stolene væk, når det bliver for køligt at sidde ude i vinterhalvåret. Dog får du ikke fornemmelsen af, at stolen knækker under dig, som man kan få af nogle klapstole. Den står nemlig godt fast med en vægt på 7 kilo. Desuden måler en af disse stole 94 centimeter i højden og henholdsvis 47 x 51 centimeter i bredden og dybden.

House Doctor Woodie loungestol – robust, rustik og hyggelig

House Doctor Woodie loungestol

Til deres Woodie-bord har House Doctor designet en tilsvarende loungestol. Woodie-stolen er fremstillet i massiv teak med samme rustikke udtryk som bordet. Sæde og ryglæn består af planker, der sidder på tværs med et lille mellemrum. Siderne er helt tætte og virker meget robuste. Ligesom ved bordet er for- og bagside åbne, så der bliver skabt en lettere følelse til stolen.

Loungestolens sæde hælder lidt bagud, og sammen med det let tilbagelænede ryglæn får du en dejlig, afslappet siddeposition. Hvis du bruger den sammen med Woodie-bordet – eller en anden skammel – kan du virkelig få fornemmelsen af at sidde i et rigtigt flydermøbel. Der er også god plads til at flyde i dette havemøbel. Bredden måler 60 centimeter, dybden siger 70 centimeter, og så har den en højde på 66 centimeter.

Woodie-stolen kombinerer noget hyggeligt med en robust og rustik stil, som får designet her til at virke enormt godt med en nordisk indretning. Hvis du er helt vild med Woodie, men ikke har så meget udendørsareal at prale af, kan du også sagtens hive både stolen og bordet med ind i stuen og lave en indendørs lounge i stedet. Pynt stolen med et par puder og en farverig plaid, og skab et skønt hyggehjørne, hvor du kan læse bøger eller se tv og drikke kaffe.

Skargaarden Viken bord, stor – holdbart teaktræsbord med plads til mange

Skargaarden Viken bord, stor

Endnu en gang vender vi tilbage til et møbel fra Viken-serien af Gunilla Norin. Denne gang kigger vi på den store version af det skønne, sekskantede teak havemøbel. Hvis du drømmer om god plads til sommerens havearrangementer, kunne du meget vel drømme om dette bord. Med en størrelse på L140 x B121 x H72,5 centimeter kan du placere mange mennesker rundt om bordet. En bordplade i den størrelse gør også, at du kan servere flere forskellige ting for de omkringsiddende, uden det føles trængt, når der kommer tre skåle på bordet.

Som med de andre teaktræ havemøbler fra Viken-linjen får du et bord i solid kvalitet, hvor der er lagt stor vægt på detaljen. Også ved denne gren af serien gælder det, at bordet kun består af massiv teak bortset fra enkelte skruer, der sikrer, at bordpladen bliver hængende på benene, uanset hvor hårdt dine gæster banker glassene ned i.

Havebordet her er selvfølgelig oplagt at sætte sammen med Viken-havestolene. Du kan også tage et kig på andre stole fra Skargaarden i samme materiale, hvis du måske er til noget med armlæn eller tekstilsæder. Men den varme naturfarve fra teaktræet gør i virkeligheden bordet let at kombinere med alverdens slags havestole og skamler, hvis du allerede er veludstyret på den front.

Bordet skal vedligeholdes med træbehandling og -olie en gang i mellem ligesom alle andre teaktræsmøbler. Hvis du sørger for den del, er teaktræ en sort, som selv indeholder rigtig meget beskyttende olie. Derfor får du altså også et havemøbel, der kan holde mange generationer igennem.

FAQ

🤔 Hvad er det bedste træ til havemøbler?

Der er forskellige typer træ, der er gode til udendørs møbler. Særligt brugte er teaktræ og rattan.

👍 Kan du lade havemøbler i træ stå udenfor?

Hvis du har fundet havemøbler af god kvalitet i det rigtige træ, så bør du kunne lade dem stå ude. Dog er det ikke alle havemøbler, der kan tåle at stå ude vinteren over, og nogle anbefaler, at du dækker dem til, når de ikke er i brug. Følg gerne anbefalingerne.

🧐 Er træ et godt materiale til havemøbler?

Træ kan være et udmærket materiale til udendørs møbler. Det er holdbart, det kræver ikke alverden vedligeholdelse, og det er modstandsdygtigt overfor vind og vejr – i hvert fald hvis du vælger den rette type. Vær derfor opmærksom på forhandlerens anbefalinger og gå efter møbler, der er beregnet til at stå ude.

🤓 Hvilken måned kommer havemøbler på tilbud?

Der er ikke en bestemt måned, hvor havemøblerne bliver sat på tilbud. Som udgangspunkt er det bare udenfor sæson. Du kan eventuelt holde øje med dine yndlingsbutikker for at se, hvornår de sætter møblerne på tilbud, da der er meget at spare – særligt fordi havemøbler ofte er dyre i sommersæsonen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Skargaarden Viken bord, lille – plads hele vejen rundt på en mindre terrasse

Skargaarden Viken bord, lille

Dette bord stammer ligeledes fra Viken-serien og er designet af Gunilla Norin. Ligesom stolene er bordet fremstillet af massivt teaktræ – lige på nær de få skruer, der holder sammen på bordplade og ben.

Bordet plade er er udformet af smalle teakplanker, der sidder parallelt med en smule mellemrum mellem hver. Plankerne har ligesom fået en ramme af planker, der bryder med resten af pladen og i stedet følger bordet sekskantede form. På den måde følger sammensætningen fuldstændig samme stil som stolene og laver det perfekte match.

Også selve understellet eller benene på Viken-bordet følger samme design som stolen. Det består af let buede ben, som krydser hinanden. Buen giver en lethed og et udtryk af elegance, som ikke var opnået ved at lave dem rette.

Formen på bordpladen giver bordet kvaliteter fra et rundt bord. Fordi der er kortere til hjørnerne – og flere af dem – kan alle omkring bordet se hinanden i øjnene, når de sidder der. Man får automatisk en følelse af nærvær. Samtidig gør det, at der er tilføjet kanter, at bordet på sin vis er delt op. Det er let at fornemme grænserne, og pladsen til den enkelte er forudbestemt i modsætning til ved et rundt bord.

Bordet har følgende mål: L110 x B95 x H72,5 centimeter. Det vejer 11 kilo.

House Doctor Woodie havebord – til et hyggeligt og rustikt loungeområde

House Doctor Woodie havebord

Et havebord i teaktræ med rustikt og stilet udtryk. Det er her en version fra House Doctor, som passer perfekt til et lille loungeområde i haven. Teaktræ er et rigtig godt valg til havemøbler i træ, fordi det indeholder meget naturlig olie, som beskytter træet mod at tage stor skade af vind og vejr.

Selve bordet har en forholdsvis stor plankebordplade på 70 x 82 centimeter. Der er med andre ord god plads til at servere kaffe, drinks og danskvand til din familie eller dine venner, når de kommer forbi i løbet af sommeren. Siderne er sammensat af planker, der sidder helt tæt, så de er lukket helt af. For- og bagsiden af bordet er åbne. Det skaber rum under bordet, som får det til at virke let på trods af det ellers lidt tunge, robuste design.

Bordets højde er 35 centimeter. Det giver bordet en perfekt størrelse til at stå i selskab med et sofamøbel eller en lænestol. Alternativt kan du også skabe et uformelt hyggehjørne på terrassen ved at bruge hynder direkte på jorden. På den måde bliver der let plads en flok venner og et spil kort rundt om bordet.

Skagerak Vendia sæt – det lille spisesæt til ude og inde

Skagerak Vendia sæt

Skagerak er et dansk brand, der har eksisteret siden 1976. Når de producerer møbler, lægger de særlig vægt på håndværk og kvalitet. Det ser man blandt andet på Vendia-sættet, som vi har med på oversigten her.

Vendia er et mindre sæt af teaktræ havemøbler bestående af et bord med målene Ø75 x H67 centimeter og tre stole, som måler B41 x D52,5 x H82,5 centimeter. Størrelsen på sættet egner sig rigtig godt til en altan eller en lille have. Selvfølgelig kan man også bruge sættet i en større have, eller man kan sågar lade sig friste og tage havemøblerne med ind i varmen og bruge dem til en spiseplads i køkkenet.

På trods af det minimalistiske design er der ikke mangel på skønne detaljer på disse træ havemøbler. Skruerne i messing komplimenterer teakens varme nuancer rigtig godt. Ben på både stole og bord er let buede for at give en ekstra portion elegance til sættet. Selve sædet og ryglænet på stolene er formet til at passe ergonomisk godt til den siddende. Desuden er stolene lige til at klappe sammen, og det er en praktisk funktion i forbindelse med opbevaring.

Det er heller ikke uden betydning, Skagerak har valgt at skabe et sæt med et rundt bord, når nu det er med tre siddepladser. Skal man sidde tre mennesker ved et firkantet bord, kan den ene hurtigt komme til at sidde lidt udenfor. Ved det runde bord kan alle tre hele tiden se hinanden i øjnene. Det er en rigtig rar detalje, når du for eksempel skal vende verdenssituationen med dine to gode venner.

Classic Room Unika bænk

Classic Room Unika bænk

Hvis du er til specielle, unikke eller sjove møbler, skal du gøre holdt her. Når du køber Unika bænken fra Classic Room, kommer du nemlig til at få en helt unik version af den. De producerer møblet af genbrugstræ fra Indien – for eksempel fra nedrivning af gamle huse. Så måske er din nye siddeplads, hvad der engang var et bærende element i en bygning et sted i Indien.

Den måde, Classic Room producerer bænken på, gør, at der vil være mærker og huller at se på bænken. Noget, man normalt forbinder med slid, bliver altså i det her tilfælde til charmerende og rustikt udtryk. Selvom der kan forekomme variationer i bænkenes størrelser, lyder målene cirka på 91 centimeter i bredden, en dybde på 30,5 centimeter og en højde på 38 centimeter.

Hvis du ikke lige står og mangler en siddeplads, kan bænken for eksempel bruges som et lille loungebord eller en hylde til planter og lanterne. Bænken er oplagt til udendørs brug og kan sagtens holde til det. Den kan selvfølgelig også bruges din indendørs indretning som sofabord eller ekstra siddepladser ved spisebordet. Det er kun din fantasi, der sætter en stopper for funktioner såvel som historien i din kommende Unika bænk.

Havemøbelland Blokhus teak havemøbelsæt

Havemøbelland Blokhus teak havemøbelsæt

Endnu et bud på et rigtig flot havemøbelsæt til en god pris. Havemøblerne er fremstillet af massiv teak, og med i sættet følger en bænk med plads til tre, to stole og et stort, familievenligt bord med en størrelse på 170 x 90 centimeter. Udover sin udmærkede størrelse har bordet plads til en parasolstang i midten. Det skaber muligheden for at skærme siddepladserne fra solen på de dage, hvor solen lige står en tand for skarpt.

Havemøblerne har fået et eksklusivt touch ved krydsbrædderne, du ser i ryglænene. Det giver en elegance, og så bliver det en smule mere spændende at kigge på. Det er et design, der let kan få ledt tankerne over på en badehotelsferie eller et spaophold – og hvem vil ikke gerne have det i baghaven?

Hvis du ønsker at gøre lidt ekstra ud af det fine havemøbelsæt, kan du skrue lidt op for komforten ved at tilføje nogle hynder og puder. Du kan også bruge et udendørs gulvtæppe og nogle planter til at sætte et personligt og hjemligt præg på havemøblerne. Ved at lave små justeringer kan du nemt gøre det til dit helt eget unikke møbelsæt.

Havemøbelland Alsa Blokhus teak havemøbelsæt

Havemøbelland Alsa Blokhus teak havemøbelsæt

Hvis du er sådan en, der holder af at være vært – eller måske bare ofte ender med at være det – kan du måske en gang imellem få brug for at lave lidt ekstra plads. Når alle vennerne kommer forbi til kølig hvidvin eller grillede hotdogs, kan der i hvert fald hurtigt blive trængt på pladsen. Med disse massive teaktræshavemøbler får du god plads til familie i hverdagene, og i weekenden kan du hurtigt skabe ekstra plads med udtræksbordet. Bordet har en bredde på 100 centimeter, og det er op til dig, om længden skal være 180 eller 240 centimeter.

Designet på Alsa Blokhus havemøbelsættet er igen lavet med krydsede brædder i ryglænene. Selvom du får et stort, tungt og robust havemøbelsæt, er det lavet med noget luft og lethed i udtrykket.

Havemøbelland Java teak havemøbelsæt

Havemøbelland Java teak havemøbelsæt

Det sidste skud på stammen af klassiske havemøbler i teaktræ er Java-sættet fra Havemøbelland. Endnu et sæt bestående af en bænk, to stole med armlæn og et bord i en god størrelse på 90 x 170 centimeter. Bordet har hul til en parasol på midten, så du kan skærme solen af, hvis du trænger til lidt tid i skyggen.

Havemøblerne er sammensat af lige brædder i ryglæn, siddeflader og på bordpladen. Et helt klassisk og minimalistisk design, hvor detaljen for eksempel ligger i de let buede armlæn og afrundingen af ryglænet.

Det er et havemøbelsæt, der ikke larmer for meget på terrassen, men i stedet blender ind med sine omgivelser og bliver en del af dem. Det er let at sætte et personligt præg på havemøblerne med forskelligt tilbehør. Skulle du alligevel synes, det bliver for kedeligt i længden, kan du altid ændre udtrykket med en gang maling eller særlig træolie.

Havemøbelland Solo teak havemøbelsæt

Havemøbelland Solo teak havemøbelsæt

Udover forskellen på materialerne, når man køber møbler i massivt træ i stedet for plast, er forskellen på prisen. Havemøbler i træ er generelt en smule dyrere, men det betyder ikke, du skal tilsidesætte et stort budget for at finde nogle, der ser godt ud og er af tilsvarende god kvalitet. Se for eksempel Solo havemøbelsættet fra Havemøbelland.

Det er et godt bud på et havemøbelsæt i klassisk design til en god pris. Med i sættet får du en bænk til tre personer, to stole med armlæn og et stort bord, som måler 150 x 90 centimeter på overfladen. Der er altså rigeligt plads til at samle familien om et udendørs aftensmåltid på de varme dage.

Havemøblerne her er fremstillet i massiv teak, og du kan derfor forvente at have dem med dig i mange år – hvis du husker at vedligeholde dem ligesom alle andre træ havemøbler. Træet har et rigtig flot spil af lyse og mørke nuancer, som løbende vil ændre sig, i takt med havemøblerne får noget patina. Selve designet er klassisk, robust og hyggeligt. Fladerne på bænk, bord og stole er sammensat af smalle planker, hvor man har brugt lidt tykkere planker til at ramme dem ind.

vidaXL haveloungesæt

vidaXL haveloungesæt - masser af rustik charme

Lyder holdbarhed og rustik charme som noget for dig? Så er dette haveloungesæt fra vidaXL uden tvivl det, du leder efter.
Flere og flere vælger træmøbler, når de vil indrette deres have. Og det forstår vi godt. Selvom den nordiske minimalisme stadig har overtaget i mange moderne hjem, forstår flere og flere charmen i at have naturlige produkter i spil, når der skal skabes en hyggekrog eller en terrasse i haven.

Her får du et fedt haveloungesæt, der er skabt af træpaller i imprægneret fyrretræ, som vil holde i mange år på trods af, at sommersæsonen i Danmark er lidt for kort, og at vejret godt kan være en anelse barskt for udendørsmøblerne resten af året.

Loungesættet til haven er fremstillet i en solid konstruktion, som sørger for, at det bliver stående på de blæsende dage. De bløde og komfortable puder sørger dog for, at du kan sidde i sættet i mange timer og stadig føle dig godt tilpas. Pakken indeholder fire 2-personers sofaer, to sofaborde samt hynder, der passer til.

Selv hvis du ikke er den fødte håndværker, kan du finde ud af at samle dette haveloungesæt. Det er simpelt og kan klares på ganske kort tid.

Vælg dette haveloungesæt, hvis du vil have rustik charme på terrassen.

Populært og perfekt til tidsånden


Brugen af paller og andet genbrugstræ passer perfekt ind i tidsånden. Det kan være én af forklaringerne på, at dette haveloungesæt netop nu er populært i sin kategori hos vidaXl.
Haveloungesættet har en utrolig bred appel, da det er meget nutidigt. Herudover kan du vælge det i hele ni forskellige farvekombinationer. Så ligegyldigt hvilken stil du går efter, når du vælger træmøbler til din have eller terrasse, har du mulighed for det, hvis du vælger dette haveloungesæt fra vidaXL.

Detaljer

 • Materiale: Grønimprægneret fyrretræ
 • Siddehøjde: 25 cm
 • Puder: Polyester

vidaXL haveloungesæt

vidaXL haveloungesæt – Fremstillet i tropisk hårdttræ

Her har vi endnu et populært haveloungesæt fra vidaXL. Hvis du vil sidde og nyde morgenkaffen i din perfektindrettede hyggekrog i haven, så vil dette smukke loungesæt gøre underværker. Sættet har en rustik charme, som vil skabe et lækkert og hyggeligt udtryk i haven. Det er samtidig fremstillet i kvalitetsmaterialer, som sikrer, at det vil holde i mange år. 

Træet er olielakeret, hvilket vil sige, at det kræver minimal vedligeholdelse, og at det bibeholder sin varme, charmerede farve. Sættet består af et bord, en bænk og to stole. Haveloungesættet skal monteres, men det er relativt nemt at samle. 

Du kan eventuelt pynte sættet med nogle puder. Det er komfortabelt at sidde i sættet i sig selv, men lidt pyntepuder eller tæpper har aldrig gjort noget dårligt for hyggen i haven.

Et tropisk touch i haven

Dette populære haveloungesæt fra vidaXL er fremstillet i massivt akacietræ, som er et tropisk hårdttræ, der kan holde til lidt af hvert. 

Træet giver en charmerende, tropisk stemning i haven. Det er primært udbredt i de subtropiske og tropiske dele af Australien, Afrika og Mellemamerika. 

Hvis du vil have et haveloungesæt, der holder i mange år og skaber en unik stemning på terrassen, så er dette fra vidaXL det perfekte valg for dig.

Detaljer

 • Massivt akacietræ med oliefinish
 • Siddehøjde: 32 cm

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar