Spisebordsstole i flet er et tidløst og elegant design, som mange boligejere holder af. Det flettede design skaber et enkelt, men samtidig stilrent look, som er eftertragtet både i små og store hjem.

Er du på udkig efter nye flet spisebordsstole, har du brug for et stort og varieret udvalg af de bedste og mest moderne modeller på markedet.

Herunder finder du de mest populære og stilfulde spisebordsstole i flet, som varierer i designs, farver og størrelser. 

Du får gode råd og nyttig vejledning til at vælge de stole, som matcher dit hjem og dine designønsker. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Fleur spisebordsstol i lys flet med armlæn

Vil du have spisebordsstole i flettet design i absolut topklasse og med antik design, er denne Sika model det helt rette valg. Den egner sig til både helårshus og sommerhus og kan komplimentere både den klassiske og den personlige indretningsstil. Spisebordsstolen er gennemført designet af rattan og har unikke og enestående detaljer og smukke ornamenteringer. 

Det er den anerkendte møbelarkitekt Robert Wengler, som står bag den charmerende stol med armlæn.

Med Sika Design Fleur fletstol i flet får du elegant og unikt design i hjemmet, samtidig med at du får stole, som holder i mange år. 

Modsat mange andre kvalitetsmodeller på markedet for spisebordsstole i flet, har denne Sika model armlæn, som giver ekstra komfort til dig og dine gæster. 

Med Sika Design Fleur spisebordsstol får du et møbel med enestående håndværk og til en god pris. Stolen koster ikke mere, end mange andre eftertragtede fletstole på det danske marked. 

Udvalgte specifikationer

 • Udført i rattan
 • Har armlæn 
 • Designet af møbelarkitekten Robert Wengler 
 • Smukke og enestående detaljer og ornamentering på hele stolen
 • God pris og høj kvalitet.

Madeleine armlæn spisebordsstol i flet

På det danske marked for spisebordsstole i flet finder du forskellige Sika Design modeller. Sika er dansk møbeldesign- og arkitektur, som i mere end 3 familiegenerationer har været kendt for deres smagfulde, holdbare og funktionelle rattan fletmøbler. 

Vil du have spisebordsstole i flettet design i absolut særklasse, er Sika Design er godt valg. Denne Madeleine armchair stol kan bruges både indenfor og udendørs. Designmæssigt adskiller den sig fra mange andre populære og stilrene modeller på markedet. Stolen findes i 2 forskellige farver, hvoraf den hvide model gør stolemodellen til et særligt syn. Langt hovedparten af alle fletstole er designet i sort eller naturfarve. Med spisebordsstole i hvid flet får du enestående møbler, som vil skille sig positivt ud i hjemmet. Det hvide fletdesign er smagfuldt vævet ind på stolens forskellige dele såsom armlæn, stel og ryglæn. 

Stolen er nem at rengøre, så du kan få maksimal glæde af dit lyse og elegante møbel i mange år frem. 

Det kan være en fordel at vælge spisebordsstol i hvidt flet, når du ønsker at anvende møblerne udendørs. Mange farver vil falme i solens lys, som med tiden vil få møblerne til at tage sig mindre skønne ud. Men hvidt design får du tidløse møbler, som bibeholder sit elegante ydre i mange år frem.

Udvalgte specifikationer

 • God komfort med armlæn
 • Smagfuldt og detaljeret fletdesign 
 • Kan anvendes både indenfor og udendørs
 • Dansk design i topklasse
 • Høj slidstyrke
 • Nem at rengøre.

Cuun spisebordsstol i flet af rattan

Mens nogle mennesker er på udkig efter multifunktionelle stole, som kan anvendes både indendørs og udenfor, har andre ønske om at finde spisebordsstol i luksusdesign. Tilhører du den sidstnævnte gruppe, vil denne Cuun stol være et oplagt valg. 

Der er garanti for høj siddekomfort med det afrundede design. Du kan læne dig tilbage og til siderne og få den bedste støtte. Vil du maksimere komforten, kan du beklæde sædet med en pude.

Med et stel i jern får du et siddemøbel med maksimal slidstyrke. Stolen er gennemført designet i flet med materiale af rattan. 

Cuun spisebordsstole i flet findes i 2 forskellige farver. Har du en klassisk eller personlig indretningsstil, kan naturlook være det rette valg for dig. Har du derimod en minimalistisk eller moderne boligstil, vil den sorte udgave være et smagfuldt valg.

Coon er navnet på en eksklusiv møbelserie skabt i de bedste materialer. Vil du gennemføre stilen i hjemmet, kan du kombinere disse luksuriøse spisebordsstole med andre møbler fra serien. 

Udvalgte specifikationer

 • Høj komfort 
 • Eksklusivt design 
 • Stellet er udført i jern
 • Rattan flet 
 • Stolen findes i 2 farver (hhv. natur og sort).

WICKY spisebordsstol med flet i genbrugstræ

Ét er stil og design, noget andet er miljøbevidsthed og omtanke for materialeforbrug. Lever du i forvejen en miljøvenlig livsstil, hvor du træffer valg, som er til gavn for dig selv, vores sundhed og vores miljø, har det stor betydning, at du kan købe møbler, som matcher denne holdning. 

Spisebordsstole i flet er konstrueret af materialer såsom jern, træ, metal og rattan. Vil du have en miljøvenlig model, er den WICKY stol det rette valg for dig. 

Stolen er opbygget af råt genbrugstræ og er designet i et klassisk og enkelt look med en rundt sæde. 

Træ er et populært valg af materiale, når det kommer til de uundværlige møbler til hjemmet – herunder spisebordsstole. Det er en fordel at vælge træ, da det er et naturligt og slidstærkt materiale, som ikke mister elegance med tiden. 

Du kan med god samvittighed købe nye stole til spisebordet, når du vælger disse WICKY stole. Vil du maksimere siddekomforten, kan du bruge hynder, som matcher din indretningsstol og smag. 

Udvalgte specifikationer

 • Skabt af råt genbrugstræ 
 • Enkelt look
 • God pris.

YORK spisebordsstol i træ med lys flet

YORK spisebordsstol Bedste træmodel

Mange af de moderne spisebordsstole i fletdesign er fremstillet i blandede materialer med stål eller metal på stellet og rattan eller plastik som materiale på det flettede sæde og ryglæn.

Vil du have en smuk og elegant spisebordsstol i gennemført trædesign, skal du vælge denne YORK model. Den har et enkelt og naturligt look af træ, som vil klæde den klassiske og kombinerede boligstil. 

Når du vælger træstole i hvidolieret eg til spisebordet, får du holdbare og slidstærke møbler, du kan få glæde af i mange år frem. 

Udover det flotte look får du også stole, som er komfortable for dig og dine gæster at sidde på. Det er en oplagt stol at vælge, hvis spisebordet derhjemme danner rammen om hyggelige stunder med venner og familie. 

Mens sædet er i fletdesign, er ryglænet udgjort af eg og fungerer som en del af stellet på stolen. Dette skaber tilsammen en stol, som ikke visuelt optager meget plads i rummet. Det har stor betydning for dig, som har en stilren indretning eller dig, som har en mindre spisestue. 

Udvalgte specifikationer

 • Gennemført design i hvidolieret eg
 • God siddekomfort
 • Stilrent look 
 • Høj slidstyrke. 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Hübsch Studio spisebordsstol i flet 

Hübsch Studio spisebordsstol i flet Bedst og billigst

Vil du have moderne og elegante spisebordsstole i flet til en skarp pris, er denne Hübsch Studio spisebordsstol et godt valg. Det er designet med stel i stål og har en flot, sort finish på det flettede sæde og ryglæn. 

Det stilrene og minimalistiske look kan passe ind i en hvilken som helst boligstil. Du kan have flere udgaver af Hübsch Studio stole placeret omkring spisebordet, når du får gæster. Her kan du dekorere stolen med polstring i form af pude eller skind.

Derudover kan du bruge stolen flere andre steder i hjemmet. Det kan være som dekorativ genstand i stuen, som praktisk møbel i soveværelset eller som stol ved din hjemmearbejdsplads. 

Foruden den skarpe pris er den store fordel ved denne spisebordsstol det høje ryglæn. Det skaber maksimal komfort for dig og dine gæster.

Udvalgte specifikationer

 • Komfortabelt, højt ryglæn
 • Slidstærkt design med stel i stål
 • Flot, sort flet
 • Skarp pris.

vidaXL 2 stk. spisebordsstole – flot og slidstærkt design

vidaXL 2 stk. spisebordsstole

Med de flotte stole fra vidaXL i Kubu-rattan og mangotræ får du et sæt unikke og håndlavede spisebordsstole. Dette er meget populær model i andre oversigter.

Overdelen bestående af selve sædet og stoleryggen er håndvævet fuldstændigt i den ægte Kubu-rattan. Ægte rattan er både flot, men også meget slidstærkt, og du kan let rengøre det efter behov. Stellet er lavet i mangotræ, der har en flot dyb nuance, der komplimenterer den lyse naturfarvede rattan.

Kombinationen af ægte rattan og mangotræ gør stolen meget solid og stærk, men det giver også et rigtig flot udtryk, hvor den særlige fletteteknik og materialet virkelig kommer til sin ret.

Dette sæt med to stole vil gøre sig flot omkring spisebordet, hvor det bliver en let og organisk tilføjelse til dit hjem.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: B46 x D57 x H96 cm
 • Sædehøjde: 45 cm
 • Materiale: Håndvævet Kubu-rattan og mangotræ
 • Meget solidt og robust sæt stole

Sika-Design Classic – nostalgisk og lækkert design

Sika-Design Classic

Den afrundede facon på den lækre flet stol fra Sika-Design i naturfarvet rattan er et nostalgisk valg. Der er ingen skarpe kanter eller hjørner.

På mange måder ligner den næsten en lækker lænestol, men det er en meget komfortabel spisebordsstol med både et godt højt ryglæn og armlæn. Det gør også modellen populær i andre testoversigter over de bedste spisebordsstole.

Stolen er fremstillet i rattan og et særligt loom-materiale fra Loom Living-serien. Loom-materialet er en type af snoet kraftpapir, der kan væves. Sammen med det meget hårdføre stel i rattan giver dette stolen giver ekstra slidstyrke, så den kan holde mange år ud i fremtiden.

Denne stol er et klassisk valg til dig, der ønsker en behagelig og meget komfortabel facon på din spisebordsstol i et traditionelt look af flettet rattan.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: B67 x D61 x H81 cm
 • Sædehøjde: 46 cm
 • Materiale: Rattan og snoet kraftpapir
 • Kun til indendørs brug

Casima spisebordsstol i sort flet med stålstel

Cane Line ”Casima” spisebordsstol I flet Højeste slidstyrke

Når du er på udkig efter spisebordsstole i flettet design, er det ikke nok kun at forholde dig til design og look. Materiale og slidstyrke er betydningsfulde parametre, som både spiller ind på komfort og levetid. Vil du have spisebordsstol i flet med maksimal slidstyrke, skal du vælge en model, som er skabt i de bedste materialer. Stål er det mest holdbare materiale, du finder på stoleramme, og rattan bark er et af de mest holdbare materialer, du kan få på det flettede sæde og ryglæn.

Denne Casima spisebordsstol kombinerer begge materialer.

Den er håndflettet og har en grundkonstruktion i rustfri stål. Denne stol er for dig, som vil have møbler i hjemmet, der skal kunne holde igennem mange år. 

Rattan er et blankt materiale, som du nemt kan rengøre med en våd klud. Dette gør det muligt for dig at vedligeholde dine elegante flet spisebordsstole, så du kan få glæde af dem i mange år frem. 

Udvalgte specifikationer

 • Håndflettet design
 • Maksimal slidstyrke 
 • Rustfrit stål på stellet og rattan bark på sæde og ryglæn 
 • Nem at vedligeholde og rengøre. 

ARTHUR spisebordsstol i flet med armlæn

ARTHUR spisebordsstol Bedste komfort

Der findes mange forskellige udgaver af spisebordsstole i flet på markedet. Udvalget afspejler populariteten omkring stolene, og det brede udvalg gør det muligt for dig at finde de flet spisebordsstole, som matcher ønsker og boligstil.

Er du til et klassisk og tidløst look med naturfarve på hele stolen, er denne ARTHUR stol til spisebordet det helt rette valg.

Det er en stilren og enkel stol, som både passer ind i det moderne hjem og den klassiske bolig. Foruden det tidløse og enkle ydre får du en stol med høj siddekomfort. Dette har stor betydning, når du ønsker at give dig selv, hjemmets øvrige beboere samt gæster mulighed for at sidde i lang tid ved dit spisebord. 

Som følge af den gode komfort kan du vælge at placere stolen andre steder i hjemmet. Det kan være ved et arbejdsbord eller på et værelse. 

Udvalgte specifikationer

 • Klassisk, nordisk look
 • Højde: 79cm
 • Maksimumbelastning: 100kg
 • Design i ubehandlet eg
 • Sæde i naturfarvet flet.

Bloomingville spisestol med sort stålstel

Bloomingville spisestol (sort) Mest moderne design

For dig der går op i boligindretning, har du brug for spisebordsstole i flet, som matcher stilen i hjemmet. Du kan fuldføre den moderne og smagfulde indretning med denne elegante Bloomingville spisebordsstol i sort flet. Den vil passe perfekt ind i den minimalistiske og moderne indretningsstil.

Stolen er designet i rattan, som er et slidstærkt materiale, der holder til stor belastning. Materialet har yderligere dén fordel, at det er nemt at rengøre. 

Når du vælger denne Bloomingville stol, får du spisebordsstole i flet, du kan få glæde af i mange år frem. Skulle du skifte smag og indretningsstil, kan du fortsætte med at bruge stolen i hjemmet. Det enkle, sorte design gør det muligt at få masser af glæde og anvendelsesværdi med denne spisebordsstol i flet. 

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 86cm
 • Høj slidstyrke 
 • Materiale i rattan
 • Nem rengøring med våd klud efter behov.

Hvordan vedligeholder jeg mine fletstole til spisebordet?

Du kan forlænge levetiden og holdbarheden på dine rattan spisebordsstole i flet ved at tørre dem af efter behov. Har du spisebordsstole, som både kan bruges indendørs og udenfor, er det vigtigt, at du opbevarer dem tørt og lunt i vinterperioden.Du kan beskytte dine stole ved at bruge puder eller skind. Bruger du stolene udenfor i sommerperioden, kan du skåne dem ved at bruge hynder. Alle stole i rattan tåler at blive tørret af med en våd klud. 

Hvordan kan jeg optimere siddekomforten?

Hvis du har brug for spisebordsstole i flet med den bedste siddekomfort, skal du først og fremmest vælge produkt i forhold til dette behov. Udformningen af ryglænet spiller en stor rolle, når det handler om at sidde komfortabelt og behageligt igennem længere tid. Du kan optimere komforten ved at bruge puder på stolesædet. Fordelen ved at vælge iblandt de bedste og mest moderne spisebordsstole i flet er, at de egner sig til at indgå i hjem med forskellige stilarter. Selvom du har en klassisk stol, kan du gøre den til en del af den personlige boligindretning ved at bruge skind eller puder på stolen. 

Skal jeg vælge træ, rattan eller kombinerede materialer?

Den største forskel imellem de mange moderne spisebordsstole i flet er deres materialer. Vil du have en stol med et minimalistisk look, kan det være en god idé at gå efter de modeller, som har stel i jern eller metal. Dette skaber smalle stoleben, som ikke optager meget plads visuelt i hjemmet. Hvis du vil have en klassiskinspireret stol, er en model i gennemført træ et godt valg. Fordelen ved træ er den lange holdbarhed og høje slidstyrke. Der er ikke forbundet vedligehold med en stol i gennemført træ. 

Hvad er prisen på flettede spisebordsstole?

Der findes spisebordsstole i flettet design i alle prisklasser. Elementer som design, mærke og materialer influerer på prisen. Fordelen ved det store og brede udvalg er de mange valgmuligheder, som gør det muligt for enhver forbruger at finde den stolemodel, som matcher indretningen og de personlige behov.Selvom du ønsker en budgetvenlig stol, behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Du finder elegante og slidstærke stole i flettet design til skarpe priser. 

Hvordan vælger jeg de bedste spisebordsstole i flet?

Er du til spisebordsstole i hvid flet, naturlook eller stilrent sort design? Du har mange muligheder i forhold til at vælge de stole til spisebordet i flettet design, som komplimenterer din boligstil og din personlige smag. Det kan være svært at udpege den helt rigtige stolemodel, da der er flere forhold, som har betydning for din beslutning.Hvad der er de bedste spisebordsstole i flet for én person, vil være forskellig i forhold til en anden person. Når du skal vælge den model, som vil give dig størst glæde og anvendelsesværdi i længst mulig tid, skal du gøre dig overvejelser om følgende:

 • Skal stolene kun bruges indendørs, eller skal de også kunne anvendes til havebordet?
 • Hvad er mit budget?
 • Hvilket look er jeg ude efter (minimalistisk, klassisk eller antik)?
 • Er jeg til kombinerede materialer eller til gennemført design i træ?

Der findes fletstole til spisebordet i mange forskellige udgaver. Den største forskel imellem de bedste modeller er i forhold til deres design og materialer. Mange af de bedste spisebordsstole i flet er fremstillet i rattan, som er en græsart, der er iblandt de mest anvendte naturmaterialer til møbelfremstilling. Der er mange grunde til, at materialet er populært hos både forbrugere og producenter. Rattan er bøjeligt, bæredygtigt, slidstærkt og holdbart. Du skal være opmærksom på materialet i forhold til de formål, dine stole skal anvendes til. Vil du have stole med høj slidstyrke, er rattan og træ de bedste materialer.Ønsker du at købe stole til både indendørs og udendørs brug, skal du gå efter de modeller, som er udviklet og konstrueret til formålet. Mange mennesker vælger spisebordsstole i træ, når de vil have møbler med høj slidstyrke og lang levetid. Du kan også finde flettede stole i træ enten på sæde og ryglæn eller på hele stolen. Der findes spisebordsstole i flet i alle prisklasser. Du kan finde eksklusive designerudgaver, som har enestående detaljer, ligesom du kan finde budgetvenlige modeller med god siddekomfort. 

Læs også: Lammeskind til stol | 9 smukke naturskind til din spisebordsstol.

Se vores artikel om: Sofabænk | 8 dejlige spisesofaer – høj køkkensofa til spisebordet

Læs også: Tørrede blomster | 6 flotte tørrede blomster buketter

Læs også vores artikel om: Hay Palissade | 10 smukke palissade møbler til terrassen

Læs også: Rundt spisebord

FAQ

Er spisebordsstole i flet gode at sidde på?

Komfort vil altid være et meget individuelt spørgsmål, men mange af spisebordsstolene i flet tilbyder en super behagelig siddeflade. Du kan evt. overveje at gå efter en model med armlæn, et veldesignet ryglæn samt tilføje tilbehør som puder eller lammeskind.

Hvad er max. belastningen for en spisebordsstol i flet?
Du bør altid følge producentens anvisninger. Der er nemlig stor forskel på de enkelte materialer og flettyper. En klassisk spisebordsstol med flet og træ kan f.eks. godt klare 100 kg, mens andre er langt mere skrøbelige. Konstruktionen spiller også her en vigtig rolle, da nogle modeller tipper hurtigere end andre.
Hvor lang tid holder en spisebordsstol i flet?
Eftersom fletstole fås i en lang række forskelligartede materialer, er der også stor forskel på holdbarheden. Stole med metalkonstruktioner eller træ har generelt en meget høj slidstyrke og kan nemt holde i flere sæsoner. Det samme gælder rattanmøbler, hvor fletten dog også kan blive lidt træt efter nogle udendørssæsoner.
Hvordan beskytter jeg mine spisebordsstole i flet?
Det kommer meget an på materialet. Vælger du f.eks. en spisebordsstol i det populære rattan, kan du tørre den af med en våd klud alt efter behov. Du kan også sørge for at beskytte dine stole med puder og tæpper, så du forlænger holdbarheden.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

BALI spisebordsstol – strømlinet og enkelt design

BALI spisebordsstol

Med et meget moderne look gør spisebordsstolen BALI sig bestemt bemærket blandt dine mange spændende muligheder. Den er nemlig lavet i et meget strømlinet og enkelt design, der dog stadig bringer varme og naturen ind med sædet i bæredygtig naturfarvet rattan.

Selve stellet er lavet i sortlakeret metal med enkle linjer, der står i en flot kontrast til naturproduktet rattan. Ved brug vil rattan naturligt få en patina, der blot gør stolen endnu mere kontrastfyldt og dermed interessant.

Det giver stolen et unikt look, der vil passe rigtig flot til særligt en meget nordisk indretning med et mere minimalistisk præg og naturfarver. Læg en blød hynde, et lammeskind eller en pude i stolen, hvis du ønsker at den skal være endnu mere lækker at sidde i.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: B61 x D59 x H83 cm
 • Materiale: Bæredygtig rattan og sortlakeret metal
 • Kontrastfyldt og minimalistisk udtryk

Valencia spisebordsstol i lys flet

Kilroy Indbo spisebordsstol “Valencia” Bedste ergonomi

Der er forskel på, hvor meget vi sidder ved vores spisebord. Mens nogle mennesker primært bruger spisebordet til måltiderne, anvender andre mennesker spisebordet til hyggelige stunder med venner og familie. Når du vil slappe af ved dit spisebord, spille spil og bruge lang tid omkring bordet, har du brug for flettet spisebordsstole med god ergonomi.

Ryglænet spiller en stor rolle i denne forbindelse. 

Denne ”Valencia” Kilroy Indbo spisebordsstil i flet er perfekt for dig, som vil kunne sidde komfortabelt og behageligt ved bordet i lang tid á gangen. Det afrundede ryglæn skaber høj komfort, så både du og dine gæster kan nyde middage og lange, hyggelige samtaler omkring bordet.

”Valencia” er skabt i et nordisk og stilrent look, som kan passe ind i både den klassiske og den moderne boligstil. 

Mens stellet er designet i sort metal, er det flettede design på sæde og ryglæn skabt i naturlook.

Du kan anvende spisebordsstole i flet andre steder i hjemmet end kun omkring dit spisebord. Den ”Valencia” stol egner sig også til at blive brugt som kontorstol eller som ekstra stol på et værelse. 

Udvalgte specifikationer

 • Flet i naturlook
 • Stel i sort metal
 • Høj ergonomi som følge af det brede, afrundede ryglæn 
 • Enkelt og stilrent design. 

Spisestole i rattan med hynde

VidaXL spisestole 2 stk. (rattan) Bedste økonomikøb

Vil du spare penge på køb af slidstærke og elegante spisebordsstole i flet, er disse rattan modeller det rette valg. Det er et perfekt økonomikøb, hvor du får stole til en budgetvenlig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Stolene er fremstillet i rattan, og de har en høj modstandsdygtighed overfor både vand og slid. 

Som noget ekstra får du også 2 hvide hynder med i købet, som du kan bruge efter behov. 

Stolene kan være de rette for dig med små børn i hjemmet eller for dig, som ønsker at spare penge på kvalitetsstole.

Det tidløse design med naturlook kan indgå i enhver indretning. Det kan passe til den lille lejlighed og den store villa. Stolene er designet med armlæn, så du og dine gæster får høj siddekomfort.

Udvalgte specifikationer

 • 2 stole med hynder
 • Slidstærkt design 
 • Armlæn.

Netta stol i sort flet

Lene Bjerre Netta stol Bedste pris

Spisebordsstole i fletdesign behøver hverken være dyre eller skrøbelige. Med denne Lene Bjerre model får du en moderne og stilren fletstol til en budgetvenlig, lav pris. Det sorte design gør det muligt at have stolen placeret ved spisebordet eller anvende den som ekstra interiør i hjemmet. Den vil tage sig flot ud på et værelse med skind over sædet eller ryglænet. 

Som noget særligt kan du også anvende denne Lene Bjerre stol udendørs om sommeren, så du kan få maksimal anvendelsesværdi med dit spisebordsmøbel. Den tåler både regn og sol og skal blot opbevares indendørs i vinterperioden. Den er nem at rengøre med en våd klud. 

Har du brug for at skabe pladsoptimerende løsninger i hjemmet, vil denne stol være perfekt som følge af sit enkle vedligehold og mange anvendelsesmuligheder. 

Vil du spare penge på køb af havestole, kan du vælge Netta stole, der kan bruges i sin simple form eller beklædes med hynder eller pude. 

Den lave pris gør det muligt for alle at få smarte, funktionelle og stilrene stole til hjemmet. 

Udvalgte specifikationer

 • Kan anvendes både indendørs og udenfor
 • Nem at rengøre og vedligeholde
 • Gennemført sort design 
 • Lav pris.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar