Spisebordet er et af de vigtigste elementer i hjemmet. Det er der, hvor hele familien samles, når der skal nydes et lækkert måltid mad og nogle hyggelige stunder. Ud over at have en række praktiske funktioner, så betyder spisebordet også meget i forhold til indretningen. Der findes et hav af forskellige spisebordstyper, og du kan derfor altid finde et, som passer ind i dit hjem. Et af de spiseborde, som bringer fordele med sig i både praktisk og visuel forstand, er et spisebord med hollandsk udtræk. Denne type kommer i mange smukke designs, og du kan trække bordplader ud i hver ende, så der er ekstra plads, hvis du får gæster på besøg. Det giver dig derfor mulighed for at have et smukt midtpunkt til dagligt i spisestuen, samtidig med at du altid kan sørge for at skabe glas til alle dine nærmeste. 

Denne artikel byder på en testoversigt over 5 smukke og unikke spiseborde med indbygget tillægsplader. Du kan læse hvad hvert af bordene ar af egenskaber og fordele, så du let kan finde det spisebord, som passer bedst ind i netop dit hjem.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Carl Hansen & Søn CH339 Spisebord – spisebord med hollandsk udtræk designet af Hans J. Wegner

Tidløst design

 

Carl-Hansen-Soen-CH339-Spisebord
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Carl Hansen & Søn CH339 er en oplagt tilføjelse til ethvert hjem. Med sine tidløse træben og sit klassiske look vil dette spisebord aldrig gå af mode. Den elliptiske form og plads til otte personer gør det ideelt til sammenkomster af alle størrelser. Og skulle der komme et ekstra sæt gæster, så kan du let gøre bordet lidt længere, da det har hollandsk udtræk.

Fraværet af hjørner på bordpladen betyder, at bordet fylder noget mindre. Spisebordet er designet af Hans J. Wegner, som anses for at være en af de mest indflydelsesrige danske møbeldesignere i det 20. århundrede. Han er kendt for sine enkle og minimalistiske designs, som ofte kombinerer traditionelt godt håndværk med moderne materialer og konstruktionsmetoder. Dette spisebord med hollandsk udtræk er et perfekt eksempel på hans arbejde. 

Specifikationer

 • Dimensioner: B: 240 x D: 115 x H: 72 cm
 • Materiale: Eg sæbe

Skovby SM 24 Spisebord 100x356cm – spisebord med hollandsk udtræk i enkelt design

Anbefales til store familier

Skovby-SM-24-Spisebord-100x356cm

Spisebordet er lavet af egetræ, som er et holdbart og robust materiale, der holder i mange år. Designet er enkelt uden at være minimalistisk, og alle kanter er afrundede for et mere behageligt touch. Den rektangulære bordplade er lavet af hvidolieret egetræ, hvilket gør det let at passe og vedligeholde. De firkantede ben er også lavet af samme materiale, så det matcher bordpladen. Spisebordet fås også med en bordplade i laminat, som er mere holdbar og nem at rengøre.

Spisebordet kan rumme op til otte personer i sit oprindelige design, men da spisebordet har hollandsk udtræk kan det nemt udvides. Spisebord kan hurtigt og nemt forlænges fra 200 til 356 cm, hvilket gør det super fleksibelt og praktisk, da det kan rumme op til seks personer mere i denne position. Dette gør det til et super fleksibelt spisebord, der er perfekt til at have gæster over til middag.

Spisebordet med hollandsk udtræk er enkelt og nemt at bruge, selv for en enkelt person, så du hurtigt og nemt kan få plads til flere gæster. Desuden, så er det muligt at tilkøbe yderligere 3 tillægsplader, så der kan sidde op til 20 personer rundt om bordet. Spisebordet har en samlet længde på 512 cm, når alle tillægspladerne er i brug, hvilket gør det oplagt til større middagsselskaber.

Specifikationer

 • Mål: L 200/356 , B 100, H 73 cm. Kan forlænges til 512 cm. (6 plader)
 • Materiale: Eg
 • Møbelben materiale: Egetræ

FDB Møbler C63E Spisebord – et spisebord i egetræ

 Klassiske spisebord med hollandsk udtræk

FDB-Moebler-C63E-Spisebord
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

FDB Møbler C63E er et spisebord med hollandsk udtræk, som er fremstillet af egetræ, hvilket giver det et naturligt og klassisk look. Eg er en slidstærk og robust træsort, der har en smuk årring og er modstandsdygtigt overfor ridser og buler. Både den afrundede form og det lyse egetræ har et moderne, luftigt og karakteristisk udseende. Desuden holder det sig til historien og supplerer nogle af de traditionelle spisebordsstole fra FDB Møblers tidlige periode. Bordkanten er poleret, hvilket giver optisk lethed til bordpladens massive tyngde. Bordet kan bruges både i et mindre køkken og i den store spisestue. 

Dette er et spisebord med hollandsk udtræk, så der er plads til yderligere fire siddepladser, hvilket gør det praktisk til større sammenkomster eller middagsselskaber. Spisebordet har en højde på 75 cm, en længde på 180 cm og en bredde på 100 cm. Det kan forlænges med en indsatsplade, der øger længden til 230 cm. Indsatspladen er ikke inkluderet i spisebordet og skal købes separat.

Specifikationer

 • Mål: H 75, L 180, B 100 cm
 • Mål med tillægsplader: H 75, L 230, B 100 cm
 • Materiale: Lakeret FSC-certificeret egetræ.

House Nordic Copenhagen – spisebord med holdbar laminatbordplade

Bedste minimalistiske spisebord med hollandsk udtræk

House-Nordic-Copenhagen-Spisebord-90x285cm
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

House Nordic Copenhagens Copenhagen-serie er interessant for alle, der leder efter et spisebord i skandinavisk og enkelt design. Denne møbelserie indeholder alt fra spiseborde og sofaborde til skænke og tv-borde, alle med et slankt, minimalistisk design, der passer til ethvert moderne hjem.

Copenhagen-spisebordet har en holdbar bordplade i laminat og et stel af massivt træ med synlige skruer. Dette er også et spisebord med hollandsk udtræk, hvilket betyder, at der er plads til fire ekstra, når man udvider bordet. Og hvis du har brug for mere plads, er det ikke noget problem – Copenhagen-spisebordet indeholder plads til to yderligere tallerkener, der kan opbevares under bordpladen.

pisebordets sorte bordben giver bordet et strejf af moderne stil, der vil passe til enhver indretning. Så hvis du er på udkig efter et skandinavisk inspirerede spisebord med hollandsk udtræk af høj kvalitet, skal du give dette spisebord fra House Nordic Copenhagen et ekstra kig.

Specifikationer

 • Mål: B 90, H 75, L 195-285 cm
 • Materiale: MDF
 • Møbelben materiale: Træ

LaForma Oakland Spisebord 100x260cm – mat spisebord med hollandsk udtræk

Bedste matte design

LaForma-Oakland-Spisebord-100x260cm
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Bøgetræets naturlige farve giver Oakland-spisebordet et rustikt look, der passer til enhver spisestue. Dette spisebord er et mesterværk, der vil tilføje et strejf af klasse til enhver spisestue, mens bordpladens ovale form egner sig godt til både traditionelle og moderne indretningsstile.

Oakland-spisebordet er hovedsageligt fremstillet af matlakeret MDF. Det giver spisebordet et elegant og moderne udseende, og gør det samtidig let at rengøre. Da spisebordet er med hollandsk udtræk kan det forlænges til 200 cm i længden, hvilket gør det perfekt til en stor middag. Spisebordet kan nemt udvides af 2 personer, og de ekstra plader har hver en bredde på 50 cm. Bordets maksimale længde er 260 cm. Du kan selv vælge, om du altid vil have bordet i dets fulde længde, eller om du blot vil have ekstra plader i, når der er gæster. Om ikke andet, så giver det dig en super god fleksibilitet i forhold til indretning og middagsselskaber.

Specifikationer

 • Mål: B 120, H 74, L 200/260 cm
 • Materiale: MDF
 • Materiale af møbelben: Træ

Curve – lille rundt spisebord i finér med udtræk

Spisebord med hollandsk udtræk

Egenskaber: 

 • Spisebord med indbygget tillægsplader
 • Hollandsk udtræk
 • Hvidpigmenteret matlakeret egefinér 
 • H75 cm x L122 cm 
 • Udslået mål: L222 cm 
 • Specificer designet 
 • Professionel og erfaren fremstilling

Dette smukke spisebord har et simpelt og elegant design, som passer perfekt ind ethvert moderne hjem med skandinavisk indretning. Bordet har en god størrelse, som giver plads til en familie på omtrent fire personer. Du har mulighed for at forstørre bordet ved hjælp af udtrækningspladerne, hvorefter der er plads til dobbelt så mange omkring bordet, som der var forinden. Du kan selv specificerer designet på bordet, fordi der er forskellige typer af bordben og tilbehør, som du kan vælge i mellem, når du køber det. Desuden er det fremstillet af et professionelt og erfarent snedker- og arkitektteam. 

Elegant design 

Dette bord har et let og elegant design, som spiller meget på en skandinavisk stil. Det har en firkantet bordplade, hvilket gør det let at forstørre bordet med de tilhørende bordplader, som kan trækkes ud for hver ende. Materialet af bordet er lavet af hvidpigmenteret matlakeret egefinér, hvilket giver det en lys og smuk farve, der ikke fylder for meget i rummet. Bordbenene og bordpladen har en tynd flade, hvilket er med til at skabe et meget let udtryk, så bordet ikke ser bastant og tungt ud. Selvom bordet er skarpt og stringent, er det stadig med til at tilføre en hyggelig og god stemning i hjemmet, hvor det fungerer som et omdrejningspunkt for kvalitetstid med familien og vennerne. 

Du kan helt selv vælge, hvilket type spisebordsstole, du ønsker at bruge til bordet. Fordi spisebordet har et lyst og fint materiale, kan du let tilføje noget farve igennem stolene. Det simple design, gør det let at matche stole dertil, fordi du frit kan vælge uden, at det kommer til at se usammenhængende ud. Du kan derved bruge stolene til at skabe et unikt og personligt præg på spisebordssættet. 

Få plads til hele familien 

Fordi dette er et spisebord med hollandsk udtræk, er der god plads til at samle hele familien eller vennerne. Det har en højde på 75 cm og en længde på 122 cm, når det ikke er slået ud. Det betyder, at der normalvis er plads til omtrent en familie på 4 personer. Det har derfor en god størrelse, som ikke fylder for meget, når du har det stående i spisestuen. Du kan til gengæld få det helt op i en størrelse, hvor længden er 222 cm, hvis du trækker bordpladerne for enden ud. Med den ekstra plads, kan du altid invitere hele familien over til en hyggelig aften, hvor I kan samles mere end 8 personer omkring bordet. Det kan også være midtpunkt for et hyggeligt middagsselskab med nogle venner, som du ikke har mulighed for at se til hverdag. Det er altså et spisebord, som ikke behøver fylde meget, men giver god plads til at samle alle dem, som du har nærrest. 

Det er oplagt at have spisebordet stående i en separat spisestue, men du kan også få plads til det inde i et stort køkken, eller hvis du har en samlet dagligstue og spisestue, hvor der både er spisebord og sofa. Fordi det ikke fylder så meget, når bordpladerne er slået ned, kan du sagtens have det stående i et mellemstort hjem. 

Professionelt arkitekt- og snedkerteam 

Du kan være sikker på at få dette spisebord i et smuk design med mange fine detaljer og elementer. Dette skyldes, at det er udviklet af et professionelt og erfarent snedker- og arkitektteam. De har sørget for at udforme hver enkel del af bordet til perfektion, så det skaber en smuk og elegant helhed, når det sammensættes til et spisebord. Du kan føle dig tryg ved, at der er gjort et flot stykke håndarbejde, som ikke bare er blevet masseproduceret i en fabrik i Kina. Det giver bordet en vis kvalitet, som du ikke finder mange andre steder. 

Sammensæt dit eget spisebord

En af de store fordele ved dette spisebord er, at du har mulighed for at sammensætte de forskellige dele til dit helt eget bord. Der er mange varianter af Curve designs til spiseborde, og du kan vælge blandt de elementer du ønsker, og på den måde forme det perfekte spisebord til dit hjem. Du an blandt andet vælge mellem mange smukke bordplader, bordkanter og bordben. Der er et hav af flotte varianter designet af Curve, så du let og simpelt kan forme et smukt spisebord til dit hjem. Alle designs bærer præg af en let og simpel stil, som vil spille sig smukt ud i dit hjem. 

Single – stort spisebord med udtræk til hele familien

Spisebord med hollandsk udtræk

Egenskaber: 

 • Spisebord med indbygget udtræk
 • Hollandsk udtræk 
 • Inklusive tillægsplader
 • Forskellige farvedesigns 
 • H76 c x L180 cm 
 • Udslået mål: L270 cm 
 • Eg og hvidt melamin 

Dette fine spisebord fra Single har en god stor størrelse, hvor der er plads til en familie med 4 til 6 personer. Det har hollandsk udtræk, hvilket betyder, at du kan trække tillægsplader ud for hver ende af bordpladen, så der er ekstra plads til at have flere personer siddende omkring bordet. Med tillægspladerne slået ud, kan du få plads til ca. 8 til 10 personer omkring bordet. Bordet har et moderne og smukt design, og kan fås i forskellige farver, så du kan vælge det, som passer bedst ind i netop dit hjem. På den måde kan du tilpasse designet, så det passer til dine personlige præferencer. Materialet til bordet består af eg til bordbenene og bordkanten, mens selve bordpladen er lavet af hvidt melamin. 

Personliggør dit design 

Dette spisebord med opvarede tillægsplader kommer i et moderne og smukt design, som passer perfekt ind i et nytænkende og skandinavisk hjem. Selve bordpladen har en firkantet facon, som er let at placere inde i de fleste rum i hjemmet, hvad end det skal stå op ad en væg eller ude midt i rummet. Bordpladen har en hvid farve, som skaber et lyst og let udtryk i designet. Bordbenene er lavet af eg, og kan både fås i en sort farve samt lyst træ, hvor egen har sin oprindelige farve. Begge disse farver går godt i samarbejde med den hvide bordplade, og det er dit valg, hvad end du foretrækker sort eller træfarve til din indretning. De forskellige farvemuligheder, gør det let for dig at vælge et design, som passer perfekt ind i indretningen i dit hjem. 

Find de rette stole

Alt efter hvilken farve, du vælger til spisebordets bordben, kan du selv vurdere, hvilke spisebordsstole, du ønsker at sætte sammen med bordet. Der følger ikke stole med, når du køber bordet, hvilket kan være en fordel, hvis du gerne selv vil have muligheden for at finde det perfekte match. Det er oplagt med et moderne design til stolene, som ville stå godt i en sort farve til bordet. Den sorte farve kan både gå i spil med de sorte bordben, samt bordbenene i træfarve. Du kan også sagtens vælge nogle lidt mere prangende farver, alt efter hvad din stil er. På den måde har du mulighed fro at sætte dit eget unikke præg over designet. Der er et hav af muligheder og med det simple og moderne design på bordet, kan du let matche forskellige stilarter og farver til bordet, når det kommer til valg af stole. 

Et bord med god plads

Dette bord har en god stor størrelse, som er oplagt til brug af en større familie. Det fylder derfor også en smule i hjemmet, hvilket betyder, at det ville gøre sig bedre i et hus frem for en mindre lejlighed. Alt afhængig af størrelsen af din lejlighed, kan bordet naturligvis også bruges der. I almindelig form uden tillægsplader har bordet en højde på 76 cm, mens længden svarer til 180 cm. Når pladerne for enden af bordet er slået op, kan det få en længde på helt op til 270 cm. 

Med så god en størrelse, kan du let få plads til en stor flok af personer omkring bordet. Selv i sin mindste form, er det let at samle mellem 4 til 6 personer på hver sin side af bordet. Det er derfor en perfekt mulighed til en lidt større familie, hvor der er 2 eller 3 hjemmeboende børn. Når bordet er slået ud, kan det let bruges til større sammenkomster, hvad end der er tale om en familiefest eller et middagsselskab for vennerne. Her kan du sagtens få plads til mere end 10 personer, hvis du også udnytter bordenderne, hvor der kan sidde en person for hver ende. Hvis du sætter pris på at være vært og godt kan lide at holde større selskaber, er dette bord derfor klart en god mulighed for dig. 

Kan bruges i alle rum 

Hvis du har en separat spisestue, er det oplagt at placere spisebordet derinde. Det er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan bruges i andre rum i hjemmet. Det kan for eksempel sagtens placeres i en samlet daglig- og spisestue, hvor der også står en sofa. Dette skyldes blandt andet formen på bordet, som er firkantet og gør det muligt at placere det op langs væggen. På den måde kan du let finde plads til det i et rum, uden at det fylder for meget midt ude i rummet. Selvom det er et bord med god plads, fylder det ikke mere end højst nødvendigt, hvis placeringen blot er genovervejet. Du kan derfor både finde plads til det, hvis du bor i en stor eller mellemstor bolig, hvad end det er lejlighed eller hus. 

Single – mindre spisebord med udtræk og melamin bordplade

Spisebord med hollandsk udtræk

Egenskaber:

 • Lille og praktisk størrelse
 • 90 x 90 x 76 cm 
 • Hollandsk udtræk 
 • Inkl. 2 tillægsplader
 • Massiv eg og hvidt melamin 
 • Farvetilpasning 
 • Spisebord med opbevarede tillægsplader

Dette er et perfekt lille spisebord til dig, som bor i en mindre bolig eller lejlighed. Bordet har en kvadratisk form og alt efter, hvordan det placeres, kan der sidde mellem 3 og 4 personer omkring det. Selvom det er lille og praktisk i størrelse, er der stadigvæk mulighed for at slå tillægsplader ud for hver bordende, så det kan forstørres. På den måde er der plads til op til 6 mennesker omkring bordet. Bordbenene er lavet af massiv eg, mens selve bordpladen består af materialet melamin i en hvid farve. Det har et moderne og simpelt design, som passer godt ind i enhver skandinavisk indrettet bolig. Du kan med fordel have det stående inde i stuen eller ude i køkkenet, hvis du mangler en mindre siddeplads der. 

Moderne og stilrent design 

Dette spisebord fra Single har et smukt og stilrent design, som passer godt ind i ethvert moderne dansk hjem. Den kvadratiske bordplade kommer i en simpel hvid farve på materialet melamin, som er let at håndtere og tørre af efter brug. Bordbenene er lavet af massiv eg, hvilket er med til at skabe lidt dybde i designet uden, at det fylder for meget og bliver for tungt. Benene kan laves i både den naturlige træfarve fra egen eller med en sort belægning. Det giver dig muligheden for at tilpasse farverne, så de passer perfekt ind i netop din indretning og stil i hjemmet. Du kan både have bordet stående ude midt i rummet eller op ad en væg alt efter, hvor meget plads du har, og hvor det passer bedst ind i din indretning. 

God praktisk størrelse 

Dette er et lidt mindre spisebord end de førnævnte, hvilket betyder, at det er oplagt til nogle andre formål. Det har en længde på 90 cm, en bredde på 90 cm og en højde på 76 cm, hvilket skaber en lille og praktisk størrelse. Et lidt mindre spisebord som dette passer perfekt ind, hvis du bor i en lejlighed. Det er klart mest brugbart til en lille familie eller et par, hvor der ikke skal sidde alt for mange med til bordet ved aftensmadstid. Dette betyder dog ikke, at der ikke er plads til at invitere gæster over i ny og næ. Bordet har nemlig tillægsplader, som kan skubbes ud i hver ende af bordet. På den måde skaber du lidt ekstra plads, hvis du skal have besøg af familie eller venner, og I skal være lidt flere omkring bordet. Når tillægspladerne er slået ud, kan der være plads til omtrent 6 mennesker omkring bordet, hvilket er perfekt til et mindre middagsselskab.

Brug det i køkkenet

Selvom bordet gør sig passende som et spisebord i en mindre bolig, kan det også sagtens tages i brug til andre formål. Den lille størrelse gør det nemlig oplagt at bruge bordet ude i køkkenet. Har du for eksempel et stort hus, hvor der er god plads i køkkenet, kan det være meget rart, hvis der er nogle siddepladser derude ud over i spisestuen. Her er det perfekt med dette bord, fordi det ikke fylder ret meget, og let kan placeres i køkkenet op ad en væg. Det er fordelagtigt med en siddeplads i køkkenet om morgenen, hvor det hele skal gå lidt stærkt, fordi det kan være lettere at spise morgenmaden derude frem for i spisestuen. Her er det heller ikke sikkert at hele familien skal op på samme tid, hvilket betyder, at der ikke er behov for et stort bord med siddepladser til alle. 

Find de rette stole 

Der følger ikke stole med til dette spisebord, hvilket betyder, at du har frit valg på alle hylder. Det betyder, at du kan sætte dit helt eget personlige præg på sættet og inkorporere nogle unikke detaljer. Fordi bordet her har et meget simpelt og moderne design, er det let at sammensætte forskellige typer af stole til det. De neutrale farver betyder, at du kan gå i alle retninger, når det kommer til stolene. Hvad end du ønsker en simpel sort stol eller 4 stole i forskellige farver, kan det være et perfekt match. Det er blot op til dig at finde netop de stole, som du synes passer bedst til, så du ender med den bedst mulige løsning til din indretning. 

Henrik spisebord – stort bord med plads til mere end 10 personer 

Spisebord med hollandsk udtræk

Egenskaber:

 • God stor størrelse 
 • Plads til mere end 10 personer 
 • Tillægsplader medfølger 
 • Spisebord med opbevarede tillægsplader
 • Hollandsk udtræk 
 • Moderne og stilrent design 
 • H75 cm x L203 cm 
 • Sortlakeret stål og højtrykslaminat
 • 315 cm i længde ved udtræk

Dette spisebord har en rigtig stor størrelse, som derfor klart er mest oplagt i et stort hjem, hvor der er mange personer i familien. Det har et hollandsk udtræk, så du har mulighed for at trække tillægsplader ud i hver bordende for at gøre størrelsen endnu mere imponerede. Bordpladen er firkantet, så du har mulighed for at stille det op ad en væg, hvis du ikke har en separat spisestue, hvor det kan stå som midtpunkt. Det er bord af topkvalitet, hvor benene består af sortlakeret stål, mens bordpladen er lavet af højtrykslaminat. Du kan derfor være sikker på at have bordet i mange år fremadrettet, da levetiden er meget høj, og det er let at holde ved lige. 

Oplagt til en stor familie 

Der er ingen tvivl om, at et bord af denne størrelse klart er mest oplagt til en stor husstand, hvor der er hjemmeboende børn. Bordet har en længde på 203 cm og en højde på 75 cm, når det er i almindelig størrelse uden tillægsplader. Allerede her er der plads til mere end 8 personer på hver side af bordet. Når tillægspladernes bliver hevet ud fra hver bordende, kommer det helt op og får en længde på 315 cm. Det betyder altså, at du let kan få plads til mere end ti mennesker på hver side af bordet. Tager du bordenderne med, kan der endda sidde endnu flere. Det er altså ikke kun brugbart til hverdag, når familien derhjemme skal samles over et lækkert aftensmåltid, men også hvis der skal holdes større selskaber. Du kan for eksempel sagtens holde en børnefødselsdag, hvor børnenes skolekammerater kommer på besøg og samles til boller og kage om bordet. Det er også let at finde plads til større familieselskaber, eller hvis der skal inviteres venner over til et dejligt middagsselskab. Det er derfor et bord, som passer rigtig godt til en familie, som godt kan lide at invitere folk på besøg og fungere som vært for hyggelige selskaber. 

Simpelt og stilrent design 

Bordet her har et meget moderne og simpelt design. Formen af bordpladen er et firkantet rektangel, som er smal for enden og lang hen over siden. Bordpladen er lavet af et hvidt højtrykslaminat materiale, som skaber et neutralt look, der passer ind i de fleste moderne hjem. Bordbenene skaber en flot kontrast til bordpladen, fordi de består af materialet sortlakeret stål. Farverne skaber derfor en moderne kontrast, som sagtens kan sammensættes med andre farver, der muligvis indgår i din indretning. Det kan derfor let inkorporeres i de fleste danske hjem med en moderne og skandinavisk indretning. 

På grund af det enkle design, kan du frit sammenkoble bordet med en bred variant af forskellige spisebordsstole. Der følger ikke nogen stole med, når du køber bordet, hvilket giver dig frie tøjler til at være lidt kreativ. Du kan få næsten alle farver til at passe med sort og hvid, hvilket betyder, at du kan vælge blandt alle regnbuens farver, når der skal findes stole. Du kan også vælge nogle stole, som har neutrale farver, hvis du gerne vil have den til at matche direkte med bordet. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker og mener passer bedst ind i din indretning.  

Let at vedligeholde 

En af de helt store fordele ved dette bord er, at bordpladen er lavet af højtrykslaminat. Dette materiale bringer nemlig nogle fordel med sig, som er særligt brugbare, når det kommer til et spisebord. Materialet er meget modstandsdygtigt over for slid og ridser, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det går til efter kun få år. Desuden er det også let at gøre rent og holde ved lige. Spildes der noget på bordet kan det bare tørres af med en klud uden nogle skader som følge. Det er blot endnu en faktor, som gør, at bordet er oplagt til brug af børnefamilier. Med børn i hjemmet kan du ikke undgå, at der sommetider bliver spildt lidt på bordet nu og da. Derfor er det oplagt at have et bord, som kan tåle lidt slid og skrammer. Har du derimod investeret i et stort træbord, kan det blive et problem at holde materialet ved lige, hvis børnene spilder på det. Det er derfor noget, som klart bør spille ind, når du skal overveje, hvilken type spisebord, du skal have stående derhjemme. 

Læs også: Flotte cafesæt: Her er 15 cafesæt til hyggelige stunder

Curve – stort spisebord med hollandsk udtræk til hele familien

Spisebord med hollandsk udtræk

Egenskaber:

 • Elegant skandinavisk design 
 • God stor størrelse 
 • Hollandsk udtræk 
 • Inkl. 2 tillægsplader
 • H75 cm x L180 cm 
 • Udslået mål: 280 cm
 • Matlakeret eg og højtrykslaminat 
 • Arkitekt- og snedkerteam fra PBJ Future
 • Mulighed for ændring i design

Dette Curve spisebord har et elegant design med et skandinavisk udtryk, som passer ind i de fleste moderne hjem her i Danmark. Det har en god stor størrelse, som gør det oplagt til brug af en stor familie, som bor i et hus eller en større lejlighed. Det har en længde på 180 cm i almindelig tilstand, hvilket giver plads til omtrent 6 personer på hver side af bordet, mens det med tillægsplader giver plads til ca. 8 personer på hver side. Bordbenene består af matlakeret eg, mens bordpladen er lavet af højtrykslaminat, hvilket forlænger levetiden. Det smukke design er udformet af et dygtigt og professionelt snedker- og arkitektteam fra PBJ Future, som har udviklet mange varianter af bordplader og bordben til deres Curve spisebordsmodeller. Dette giver dig mulighed for at vælge netop den variant, som falder mest i din smag. 

Et bord til en børnefamilie 

Det kan sommetider være svært at finde et spisebord, som både er smukt og praktisk, hvis du har en større børnefamilie. Her er denne model en rigtig god løsning, fordi den har et stilrent og moderne design, som skaber et smukt præg på enhver indretning, samtidig med at den er lavet af et holdbart materiale. Højtrykslaminat, som er brugt til bordpladen, holder nemlig i mange år og er meget modstandsdygtigt over for slid og skrammer. Desuden er det let at holde ved lige og skal blot tørres af med en klud, hvis der spildes på det. Du skal derfor aldrig bekymre dig, hvis børnene spilder noget, da det ikke kommer til at skade bordet i længden og hurtigt er vasket af med strøget fra en klud. Det kan klart være en fordel frem for, hvis du køber et bord, hvor bordpladen er lavet af træ, som suger meget let og ikke kan tørres af på samme måde. Der er derfor ingen tvivl om, at dette er den perfekte løsning til en børnefamilie, som gerne vil have praktiske møbler, som stadigvæk er stilede og flotte. 

Kvalitet i topklasse 

Dette spisebord er udformet og designet af et af de bedste arkitekt- og snedkerteams hos PBJ Future. De er kendt for deres høje kvalitet og øje for selv den mindste detalje. Det betyder, at du får et unikt bord, hvor udskæring, materiale og design alt sammen er udvalg og håndteret af professionelle og erfarne arbejdere. I modsætning til mange andre møbler, som blot bliver masseproduceret på en fabrik syd på, så får du her et veludført stykke arbejde, som der er lagt stor tid og slid i at lave. 

Tilpas designet

Curve spisebordemodeller kommer i forskellige designs og varianter. De har alle sammen det lette og elegante design, men der kan være forskel på rundingen af bordkanten, bordpladen eller bordbenene. Derfor har du mulighed for at tilpasse designet, så det passer ind i netop dit hjem. Du kan vælge de varianter, som du synes er flottest og står bedst med din stil og indretning. Det giver dig god mulighed for at tilpasse designet og sætte dit eget personlige præg på det.

Find nogle flotte stole til 

Med det lette og stilrene design er det let at være kreativ med valget af stole til bordet. Der følger ikke en bestemt type af stol med, når du køber spisebordet, og derfor kan du selv vælge blandt alle stole mellem himmel og jord. Det kan være, du gerne vil udstråle et lidt mere unikt og farverigt udtryk i din indretning og derfor vælger nogle stole i forskellige farver. Det kan også være, at du foretrækker at holde den minimalistiske og stilrene stil med nogle simple hvide stole. Valget er helt op til dig, og det handler om at finde de stole, som du synes passer bedst til bordet. Det kan matches op med enhver type af stol, så du skal blot finde den, som falder mest i din smag og kan gøre en forskel for din indretning.  

FAQ

🧐 Hvad skal jeg holde øje med i forbindelse med køb af spisebord?

Køb af bedste spisebord skal være en velovervejet beslutning. Du skal vælge bord, som i størrelse matcher husstandens behov, og det kommende spisebord skal være skabt i et design og have et look, som komplimenterer stilen i hjemmet. Der findes både kvadratiske, rektangulære og runde spiseborde.

🤓 Hvilket materiale er det bedste til spiseborde?

Træ og metal er de mest udbredte og de mest anvendelige materialer til fremstilling af spiseborde. Bordet har en fremtrædende plads i hjemmet, og det er et møbel, som er i brug hver dag. Derfor skal det være skabt af robuste og slidstærke materialer, der er nemme at rengøre.

💰 Hvor meget skal jeg give for et spisebord?

Det er dine krav slidstyrke og dine ønsker i forhold til egenskaber, design og skønhed, der er afgørende for, hvor meget du skal give for dit kommende spisebord. Det kan svare sig at vælge et kvalitetsspisebord, når du vil have mest valuta for pengene.

🤔 Hvad skal afstanden mellem spisebord og væg være?

Det er forskelligt fra spisebord til spisebord, hvor lang afstanden fra møbel til væg skal være. Har du et rundt bord, skal det være muligt for dig eller en gæst at kunne sidde behageligt og med god plads ved bordet og have væggen bag sig.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar