Et spejl med lys kan være en virkelig god investering, hvis du gerne vil have god belysning til barberingen, eller til når makeuppen skal lægges. Et spejl med lys giver dig de allerbedste forudsætninger for den rigtige belysning, både når du er tæt på spejlet, og når du står på afstand. Og så ser det smukt ud i enten gangen, på badeværelset eller dit makeup bord. 

Desuden behøver du ikke tænke på alternative lyskilder, da spejlet lyser rigeligt op. Selv i et større lokale behøver du ikke tænke yderligere på, hvorvidt de øvrige lyskilder skal hænge i en bestemt højde eller have et bestemt skær for, at det også ser pænt ud på dit spejlbillede.

Derudover er producenterne begyndt at producere spejle med LED lys, som både giver et bedre lys til makeup og barbering, men som også er mere energieffektive.

Der findes efterhånden en lang række af gode bud på spejl med lys, og det kan være uoverskueligt at navigere rundt i markedet med de mange muligheder. Derfor har vi samlet de bedste spejle med lys til dig her, så du får bedre overblik, og ved hvor du skal starte.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Beurer makeupspejl med lys – populær model

Beurer makeupspejl med lys

Beurer makeupspejl med lys er en af de populære modeller hos Coop.dk. Spejlet er et smart spejl, som du kan hænge på væggen og bruge som makeupspejl, men du kan også skrue spejlet af og stille det på bordet, hvis du foretrækker at bruge det som et bordspejl. 

Makeupspejlet er fremstillet i høj kvalitet, og det har to spejlflader, nemlig en normal og en, der er forstørret med 5 gange. Dermed kan du komme helt tæt på, når du lægger din makeup, så du får et skarpt look hver gang.

Spejlet har desuden LED lys, der sikrer, at du kan se, hvad du laver, men det giver også et godt lys, så du ikke vælger den forkerte farve foundation eller bruger for meget blush. Dette lys benytter 4 x AAA batterier, der købes separat, hvorfor det er nemt at udskifte disse, når spejlet er gået tør for strøm, og ofte har du nogen liggende i forvejen. 

Spejlet har et flot krom finish, hvorfor det pynter i badeværelset eller på værelset – hvor end du lægger din makeup – men uden at gøre sig særligt bemærket. Det har et neutralt og simpelt udseende, hvorfor det prioriterer funktionalitet og praktikalitet over skønhed samtidig med, at det simple look gør, at det passer ind i ethvert hjem.  

Spejlet kan drejes til begge sider, så du kan se dig selv fra lige netop den vinkel, som du har brug for for at kunne lægge den bedste makeup. 

Grundlæggende set er spejlet alt det, som du har brug for, når det kommer til det ideelle makeupspejl, der lader dig lægge din makeup til perfektion. 

Udvalgte specifikationer:

 • Dimensioner: 24 cm x 28 cm (11 cm i diameter)
 • Vægt: 0,79 kg
 • Overflade i høj kvalitet krom finish
 • Med 5 x forstørrelse
 • Kan bruges som vægspejl eller bordspejl
 • Spejl med LED lys

VidaXL vægspejl med LED til badeværelset – energibesparende LED lys

VidaXL vaegspejl med LED til badevaerelset

VidaXl vægspejl med LED lys til badeværelset er en af de populære modeller hos Vidaxl.dk. Den tilbyder en fantastisk, men energibesparende belysning med sofistikeret stil samt funktionalitet. 

Spejlet har to LED lamper – én på hver side – hvilket skaber en atmosfærisk følelse i dit badeværelse, samt giver bedre belysning til dig, når du for eksempel skal lægge makeup eller bruge hudplejeprodukter, da det lader dig se dig selv i det rigtige lys. LED lamperne er energibesparende.

Yderligere har spejlet også en glashylde, der lader dig placere små genstande inden for rækkevidde, hvilket øger spejlets brugervenlighed. Placer dine mest brugte produkter eller din makeuptaske på hylden, så du altid nemt kan få fat i lige netop det, som du skal bruge i øjeblikket. Dermed bliver din morgenrutine nemmere. 

Spejlets simple udseende gør, at det passer ind på ethvert badeværelse. Det har et minimalistisk udseende i og med, det udelukkende består af glasoverfladen og de to lyskilder. Dermed har spejlet fokus på funktionalitet i alt sin enkelhed fremfor fokus på at pynte dit badeværelse. Dette gør også, at det henvender sig til alle og ikke blot dem, der har en særlig stil.

Spejlet og LED lamperne er testet til IP 44 for at garantere sikkerheden i et fugtigt miljø, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om spejlet, når du tager varme bade. 

VidaXl vægspejl med LED lys er fremstillet i glas og en aluminiumsramme, der har farven sølv. Det måler 60 cm i bredden og 80 cm i højden. 

LED lamperne har en driftsspænding på 100 – 240 V med en normal effekt på 6 W, og spejlet hører ind under beskyttelsesklassen IP44. 

Udvalgte specifikationer:

 • Dimensioner: 60 x 80 cm (B x H)
 • Farve: Sølvfarvet
 • Materiale: Glas og aluminium
 • Driftsspænding: 100 – 240 V
 • Beskyttelsesklasse: IP44
 • Normal effekt: 6 W
 • Spejl med LED lys

Bright Beauty Vanity Anisha Makeup spejl – Hollywood design

Bright Beauty Vanity Anisha Makeup spejl

Bright Beauty Vanity Anisha Makeup spejl er et smukt spejl, der passer perfekt til dig, der ønsker et spejl, der udstråler luksus. Spejlet er en af de populære modeller hos Cdon.dk, og det har det perfekte Hollywood-design, der får dig til at føle, at du er med i en ægte Hollywood film. 

Spejlet omdanner dit toiletbord til din helt egen skønhedssalon med de 14 LED lamper, der sidder på spejlets ramme. LED lysene er af typen 12 V, der tændes direkte på spejlet. 

Bright Beauty Vanity Anisha spejlet bruges af kosmetologer og makeupartister over hele verden, da det er en tidløs klassiker, der giver det ideelle og perfekte lys til at lægge makeup. Det lader dig se dig selv i det rette lys, så du ikke bruger for meget eller for lidt af produkterne. Dermed garanterer spejlet dig det perfekte look hver gang, du lægger din makeup.

Faktisk giver lysene dig en gengivelse af det perfekte dagslys, hvilket ligger på 6500 K, hvorfor det vil føles præcis ligesom at lægge makeup i det naturlige lys fra dit vindue, når solen står bedst. 

Spejlet måler 80 cm i bredden og 65 cm i højden, hvorfor det altså er bredest vertikalt, mens de fleste andre har en mere lodret form. Yderligere kan det også både bruges som et stående spejl på skrivebordet, eller det kan hænges op i badeværelset. Tilpas dette til dit hjem samt til det sted, hvor du lægger din makeup. 

Spejlet er nemt at samle, da det kun kræver 3 skruer, og det kan direkte tilsluttes til lysnettet med et kabel.

Udvalgte specifikationer:

 • Dimensioner: 80 cm x 65 cm
 • Vægt: 14 kg
 • Farve: Sølv
 • Luksuriøst design
 • Spejl med LED lys
 • Perfekt dagslys: 6500 K
 • Kan bruges direkte med kabel til lysnettet

Kare Design Sunburst Spejl – kreativ kunst

KARE DESIGN Sunburst spejl

Om Sunburst spejl med lys

Det første spejl i denne artikel sprænger rammerne for kreativitet og smukt, innovativt design. Det er fra tyske Kare Design, der er internationalt kendt for sin høje kvalitet. Du får her et spejl-design, som har smukke former, der er dekoreret med fine stænger hele vejen rundt, som leder tankerne hen på sol og astrologi. Spejlet har desuden LED-lys hele vejen rundt og giver derfor de optimale forudsætninger for god belysning, til når kvinderne skal lægge makeup, eller mændene skal barbere sig.

Derudover er det et virkeligt dekorativt spejl, som bliver en meget markant og stor del af din personlige indretning. Det vil helt klart få din gæster til at dreje hovederne, og de vil nok tjekke sig selv ud en ekstra gang eller to. 

Du kan betragte spejlet som et smukt stykke kunst, der hænger i entreen eller ude på badeværelset, og det vil gå fint sammen med en ganske minimalistisk indretning, men også med en indretning, hvor der i den grad er knald på farver og nipsgenstande.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 90x90x5 cm
 • Vægt: 14 kg
 • Farve: Guld
 • Materiale: Galvaniseret metal
 • Kunstnerisk design
 • Spejl med LED lys

VidaXL spejl med LED lys – Den klassiske til badeværelset

VidaXL spejl med LED lys 50x60cm

Om VidaXL spejl med lys

Her er tale om et klassisk badeværelsesspejl med indbygget lys, som er designet til at skulle hænge på netop badeværelset. Belysningen består af LED-pærer, som sikrer, at du sparer strøm, og har optimalt lys til makeup, barbering, tandbørstning m.m.

Spejlet er udstyret med 30 små LED-pærer, som giver et hyggeligt og fantastisk lys – med et lav strømforbrug. 

Ved levering kommer spejlet både med LED-pærer. Kabel med stik samt monteringsdele.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 50×60 cm
 • Materiale: Spejl
 • Badeværelsesdesign
 • Spejl med LED lys

Gillian Jones makeupspejl– bordspejlet over dem alle

Gillian Jones makeupspejl

Om Gillian Jones spejl med lys

Her får du et super skønt bordspejl, der er smukt udstyret med 6 større lamper, der giver en smuk og realistisk belysning, der er særligt brugbart, når du lægger makeup. Du kan selv styre lysstyrken på pærerne, og således indstille lyset i spejlet til hyggebelysning, hvis du blot skal have lidt ekstra belysning i stuen eller entreen, eller til fuld belysning, hvis du skal lægge makeup. Desuden kan du regulere, om du vil have varm eller kold belysning.

Spejlet kan desuden rotere 360 grader, og det er dermed det perfekte spejl til makeup og styling. Spejlet bruger batteriet, men du kan også sætte strøm til det via et USB-kabel. Det gør det nemt og bekvemt at have med på farten, eller blot flytte det rundt fra rum til rum derhjemme.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 27x33x8 cm
 • Farve: Sort
 • Smukt makeup spejl
 • Kan både anvendes med batteri og med USB-kabel
 • Kan indstilles til henholdsvis koldt og varmt lys
 • Kan drejes 360 grader
 • Lysstyrke kan indstilles

VidaXL vægspejl med LED-lys – Den store til badeværelset

VidaXL vægspejl med LED-lys 100x60cm

Om VidaXL væg-spejl med lys

Her er tale om et smukt spejl med lys, der er beregnet til badeværelset, hvor den både hænger smukt og neutralt men samtidig giver masser af liv, lys og plads i badeværelset. De energibesparende pærer har et lavt effektforbrug. Samtidig får du et behageligt og smukt lys på badeværelset, som ligeledes gør det nemt at se, når du lægger makeup. 

LED-pærerne er placeret ude i siderne, hvilket giver et roligt og stilrent design, der ikke larmer for meget i rummet, og som giver det et klassisk touch.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 100×60 cm
 • Materialer: Spejlglas
 • Rektangulært spejl
 • Klassisk vægspejl til badeværelset
 • Til vægmontering

Beurer BS 99 – kosmetikspejl til de små detaljer

Beurer BS 99 kosmetikspejl til de små detaljer

Om Beurer BS 99 spejl med lys

Har du brug for et spejl, hvor du kan se det meste tæt på, og hvor du får optimalt lys til at lave smukke makeupdetaljer? Så er dette spejlet til dig. Det er et lidt mindre spejl, der er beregnet til at gå tæt på detaljerne i dit ansigt. Spejlet kan forstørre op til 5 gange og fungerer på batteri.

Det betyder også, at du kan tage spejlet med på farten – eller flytte det fra rum til rum derhjemme. Det står på en høj fod, så det er nemmere at komme til, og den lette vægt på spejlet, gør den særdeles mobil.

Med de mange forstørrelsesmuligheder kombineret med LED-lyset, har du mulighed for at komme helt tæt på huden og arbejde med smuk makeup helt ned i detaljen.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 38.7x20x13 cm
 • Spejl-areal: 16×16 cm
 • Vægt: 1.1 kg
 • Høj fod
 • Krom-finish
 • 3 års garanti
 • Batteridrevet
 • Forstørrer op til 5 gange.

Mirror Lumi – den håndholdte til farten

Silk’n Mirror Lumi – det bedste make-up spejl til rejsetasken

Om Mirror Lumi spejl med lys

Nu bliver det rigtigt praktisk. Dette spejl med lys indebærer nemlig flere fordele end blot LED lys, så du kan se dit ansigt i detaljen. Spejlet kan nemlig anvendes både i hånden og stående i sin stander. Den er således utroligt nem at have med på farten. Det er også nemt at gå rundt med den derhjemme, hvis du har brug for den i et andet rum.

Spejlet har to sider, hvoraf den ene side kan forstørre op én gang. Den anden side kan forstørre op til 5 gange. Du kan vælge mellem to forskellige belysninger: naturligt dagslys eller stærkt lys. Spejlet er desuden installeret med timer, således at spejlet faktisk slukker helt automatisk efter 15 minutter.

Spejlet har batterier, som kan genoplades, og induktionsladeren følger med i prisen.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 26.3×13.2×2.8 cm
 • Spejlet oplades trådløst via en induktionslader
 • Kan bruges både i hånden og på den høje fod
 • Dobbeltsidet forstørrelse (hhv. 1x og 5x)
 • Induktionslader medfølger
 • Slukker automatisk efter 15 minutter

Kare Design Crystals Vægspejl– den lange og funklende

Kare Design Crystals Vægspejl

Om Kare Designs Crystal spejl med lys

Dette spejl er for dig, der gerne vil have fuld valuta for pengene. Spejlet er rektangulært og med hele 180 cm i højden vil de fleste kunne spejle sig fuldt ud i spejlet. Spejlet har en smuk, bred ramme, der er besat med de fineste akrylsten. Sammen med LED lyset giver dette en smuk følelse af krystaller, der glimter om kap med solen.

Det er særdeles moderne spejl, der kan hænge i de fleste stilrene hjem. Spejlet kan hænges på vertikalt og horisontalt og vil give en rigtigt god refleksion i rummet. Det kan både anvendes i entreen, i soveværelset og på badeværelset. Én ting er sikkert: Spejlet vil blive bemærket af gæsterne til trods for, at designet er meget stilrent. De funklende akrylsten giver liv i rummet og har en supersmuk effekt sammen med lyset.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 180x60x3.5 cm
 • Farve: Glas
 • Materialer: Akryl, spejlglas
 • Rektangulært helkropsspejl
 • Fodbetjent kontakt
 • Til vægmontering

Kare Design Crystal LED 80×60 – den klassiske med et twist

KARE DESIGN Vægspejl Crystals LED 80 x 60 cm

Om Kare Design Crystal spejl med lys

Denne udgave af tyske Kare Designs Crystal spejl, er lige så smuk som sin storebror lidt længere oppe i artiklen. Denne udgave er en del mindre og knap så rektangulær, men den er præcis lige så smuk og anvendelig. Med sine 80×60 cm er det et medium størrelsespejl, som kan hænge langt de fleste steder i hjemmet. 

Der er fin plads i det lidt større badeværelse, hvor du gerne vil have en lille opgradering. Det er også smukt ude i gangen lige ved siden af døren, så gæster kan tjekke deres frisure, makeup og så videre, lige når de er kommet. 

Desuden fungerer spejlet også super godt som kunst på væggen i stuen, på kontoret eller på det lille værelse.

I rammen på dette spejl med lys sidder en lang række af akrylsten sammen med en linje af LED lys. Det giver en glimtende effekt, som om det var diamanter, der var monteret på spejlet. Spejlet har et meget eksklusivt og anderledes look, men det er stadig holdt helt klassisk. Det passer derfor ind i langt de fleste hjem.

Udvalgte specifikationer

 • Dimensioner: 80x60x3.5 cm
 • Materialer: Akrylsten, spejlglas
 • Farve: Glas
 • Væghængt spejl
 • Fodbetjent
 • Til vægmontering

Hvad skal du overveje, når du køber spejl med lys?

Når du køber spejl med lys, skal du først og fremmeste være meget opmærksom på, hvor du forventer, at spejlet skal hænges eller placeres, og hvor meget plads der er på den pågældende væg til spejlet eller badeværelsesskabet. Tag eventuelt mål hjemmefra, inden du tager ud for at se på spejle. Så er du helt sikker på, at spejlet ikke er for lille til en meget stor væg – eller endnu værre; at spejlet simpelthen er for stort til at kunne hænge der, hvor du havde forestillet dig det. 

Du skal også gerne have styr på, hvorvidt du kan få tilkoblet strøm til spejlet. Spejlet skal helst hænge i nærheden af en stikkontakt, så du kan få koblet strøm til spejlet. Hvis du gerne vil have det til at hænge et sted i hjemmet, hvor der ikke er en stikkontakt i umiddelbar nærhed til spejlet, kan du hyre en elektriker til at lave en stikkontakt. Alternativt skal du gå efter et spejl med lys og stikkontakt.

Det er således vigtigt, at du forinden gør dig nogle tanker om, hvor spejlet skal hænge i dit hjem, så du også kan tage det i brug, når du kommer hjem.

Hvilken type lys er den bedste?

Der findes forskellige typer af spejl med lys. Det allerbedste vil formentlig være et spejl med led lys, som giver et helt særligt og meget klart lys, der er super godt, hvis du gerne vil have fuldt fokus på dit ansigt, når du lægger makeup. Desuden giver LED et behageligt lys, og så har det også den kæmpe store fordel, at det er energieffektivt.

Hvad kan et godt spejl med lys gøre for dit hjem?

Et spejl med lys kan gøre noget virkelig lækkert for ethvert hjem. For det første pynter de i dagslys, hvor de blot er en del af din indretning, og hvor spejlet er med til at forstørre rummet og gøre det mere åbent og lyst. Og når mørket falder på, vil du fortsat få samme effekt på grund af det smukke lys, som spejlet bidrager med.

Desuden kan lyset i spejlet have nogle store fordele i forhold til barbering og makeup, da du simpelthen bedre kan se de små detaljer i et spejl med indbygget lys, end hvis der var tale om sædvanlig belysning fra oven. Det kan således være alle pengene værd at investere i et spejl med lys, idet du både får illusionen af et større rum, og får bedre belysning i forhold til dit ansigt.

FAQ

🤩 Er LED spejle pengene værd?

Et LED spejl kan være en god investering, da det giver god belysning til en række opgaver i badeværelset; både barbering og lægning af makeup bliver hjulpet på vej med godt lys, da det giver de bedste forudsætninger for et godt resultat. Hvis du har behovet, er det pengene værd.

🤓 Hvad er forskellen på et baggrundsbelyst spejl og et spejl med lys?

Et spejl med baggrundsbelysning står mere frem fra væggen og det giver et blødt lys, der ser moderne ud i badeværelset. Et spejl med lys foran på spejlet vil derimod være mere kraftigt, og derfor vil det være et godt valg, hvis du prioriterer funktion over udseende på spejlet.

🧐 Hvilken type lys er bedst at lægge makeup i?

Spejle med LED lys giver et fantastisk lys til at lægge makeup i, fordi det er et direkte lys på ansigtet og dermed fjerner det forstyrrende skygger. Dermed får du en pænere og mere præcis makeup, og du er altid sikker på, hvordan resultatet ser ud i virkeligheden.

👍 Giver baggrundsbelyste spejle nok lys?

Et spejl med lys bag giver et godt lys, men det afhænger selvfølgelig af, hvor kraftigt lyset i pæren bag spejlet er, og hvad din definition på godt lys er. Hvis du er i tvivl, så tag ud og prøv det i en butik, hvor de ofte udstiller begge typer.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar