Et godt sofabord er samlingspunktet for din stue, og derfor har det også enormt stor betydning, hvordan dit sofabord ser ud. Derfor kan det være en stor beslutning, når du skal beslutte dig for, hvilket sofabord du skal købe, netop fordi det kommer til at være definerende for hele rummet.

Heldigvis er sofabordet ikke en permanent beslutning, og du kan jo altid skifte det du, hvis du blive træt af det, du har købt. Derfor er der heller ikke noget i vejen for at eksperimentere lidt. Bare fordi din stue er indrettet med et let, skandinavisk udtryk, behøver du ikke nødvendigvis vælge sofaborde i lyst træ, der matcher den samme lethed. Du kan eksempelvis forsøge at skabe kontrast med rustikke træ sofaborde i mørkt træ, men det er selvfølgelig helt op til dig selv.

Lige meget hvad du leder efter, så har vi samlet en række af nogen af de flotteste sofaborde i træ, der er på markedet lige nu. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Symphony 09 – sofaborde i træ til hele familien

Symphony 09 sofaborde i træ til hele familien

Det ideelle sofabord er et, hvor der er plads til hele familien rundt om og det skal give stuen et hyggeligt, charmerende udtryk. Hvilket spisebord der kan opfylde de krav, er selvfølgelig enormt afhængigt af, hvordan du har indrettet din stue, men der er alligevel en del gode bud, og et af dem er Symphony.

Om Symphony sofaborde i træ

Symphony er et sofabord i træ, der er designet med en charmerende lethed og et ekstremt enkelt design, samtidig med at det er et relativt stort sofabord i første omgang, hvilket er ideelt, til når du skal have samlet familien til lidt kvalitetstid rundt om dit nye sofabord.

Sofabordet i træ måler 135 x 50 x 78 cm, og det er udført i sæbebehandlet bøg, der er grunden til, at det fremstår så let som det gør. Ligeledes gør bordets klassiske designtråd, at det kan passe ind i et hvilket som helst hjem, lige meget om du har indrettet dig i en stram nordisk, minimalistisk stil, eller om dit hjem består af en god blanding af arvegods, discount-møbler og ting du ikke har skilt dig af med endnu.

Kort sagt er det et sofabord, der kan opfylde stort set alle de krav du nu engang måtte have til det. Det eneste der kan være at sætte en finger på, er at det ikke er det mest sprælske sofabord, så hvis du leder efter et sofabord med spræl i, skal du måske kigge nærmere på et af de andre borde i vores test.

Detaljer

  • Højde: 50 cm.
  • Længde: 135 cm.
  • Bredde: 78 cm.
  • Vægt: 15 kg.
  • Sofabordet er udført i sæbebehandlet bøg.

Normann Copenhagen Tablo bord i sort (Ø 78 cm) – til dig, der foretrækker minimalistisk indretning

Normann Copenhagen Tablo bord i sort (Ø 78 cm) – til dig, der foretrækker minimalistisk indretning

Et mindre bord i et enkelt design kan passe ind i de fleste hjem. Det kan bruges til at stille lamper på, som sofabord eller som noget helt tredje. Mulighederne er mange, selvom pladsen måske er trang.

Et bord fra Normann Copenhagen i modellen Tablo fylder med en diameter på 78 cm og en højde på 42 cm ikke alt for meget og kan derfor placeres mange forskellige steder i hjemmet. Tablo bordet består af en bordplade i materialet komposit og tre bordben i ask, som giver bordet et minimalistisk og enkelt udtryk. Bordet passer med andre ord godt ind i det moderne, skandinaviske hjem, hvor minimalismen ofte kommer til udtryk igennem så få detaljer som muligt i indretningen. Derudover er bordet designet af designeren Wiig Hansen og er med sine kun 4 dele nemt og hurtigt at samle helt uden at benytte hverken skruer eller værktøj. På den måde har du dit nye bord klar i løbet af ingen tid. 

Bordets navn, Tablo, refererer til det franske ord tableau og det engelske ord table. På engelsk betyder det som bekendt bord, og på fransk drejer ordet sig om noget, der er scenisk arrangeret og sat op. Derudover kan denne model fås i to størrelser og i syv forskellige, men rolige farvesammensætninger. På den måde kan et Tablo bord passe ind i det fleste hjem, da det også er et bord uden unødvendige detaljer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Woody – sofabord til et hvilket som helst formål

Woody sofabord til et hvilket som helst formål

Woody sofaborde i træ er et sofabord, der giver et hav af forskellige muligheder, når du skal indrette din stue, fordi bordet har en god størrelse og ikke vejer synderligt meget, hvilket gør, at det er ekstremt let at flytte rundt på, og på den måde kan du være sikker på, at du får et sofabord, der passer perfekt til din stue, selv hvis du beslutter dig for at flytte rundt på møblerne.

Om disse sofaborde i træ

Woody er designet med et klart blik for tidens design, hvilket betyder, at det er et lyst møbel med rene linjer, der er let at passe ind i flere forskellige sammenhænge. Da det samtidig er et sofabord, der er let at flytte rundt på, er det ideelt til dig, der godt kan lide at lege med rummets udtryk.

Woody er designet i krydsfiner med ben i massiv, ubehandlet eg, men alligevel er det ikke et synderligt tungt bord, da det kun vejer 5 kg, og det er ligeledes let at placere, da det måler 40 x 55 x 45 cm, hvilket betyder, at det kan placeres stort set hvor som helst. Omvendt er det dog ikke det perfekte sofabord til storfamilien, hvor der er mere brug for bordplads end for smukt design.

Hvis du dog har brug for mere bordplads, er der altid muligheden for at kombinere Woody sofabordet med flere andre borde i et lignende design. På den måde kan du skabe flere små øer, der kan flyttes rundt efter forgodtbefindende, hvilket kan være helt ideelt for børnefamilien fredag aften, når nogen sidder i sofaen, nogen på gulvet and de sidste står helt ovre foran fjernsynet.

Detaljer

  • Højde: 40 cm.
  • Længde: 55 cm.
  • Bredde: 45 cm.
  • Vægt: 5 kg.
  • Sofabordet er udført i krydsfiner med ben af massiv, ubehandlet eg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Cecilie Thygesen Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment