Hvis du har mange forskellige kabler og ledninger i hjemmet, kan det hurtigt se rodet ud. Du kan bruge kabelskjulere til at gemme ledningerne væk, så du slipper af med de grimme ledninger.

Der findes mange forskellige typer af kabelskjulere. Der kan være forskel på materiale, størrelse, farve og formål.

Vi har fundet 5 kabelskjulere i god kvalitet, som kan hjælpe dig med at holde styr på kablerne. Oversigten giver dig et indblik i hvert produkt, herunder både fordele og ulemper.  På den måde finder du nemt den bedste kabelskjuler til netop dit hjem.

Bluelounge kabelboks – farverig kabelskjuler i brandhæmmende plast

Kabelboksen fra Bluelounge passer til dig, der mangler en skjuler til din stikdåse. Det er oplagt at bruge kabelskjuleren i stuen, på værelset eller på kontoret. Kabelboksen er designet i en blå farve, som vil give et flot og friskt udtryk til rummet.

Kabelboksen er praktisk, fordi du kan bruge den til at skjule grimme ledninger og kabler i hjemmet. Du kan bruge den ved skrivebordet eller fjernsynet, hvor der ofte er mange kabler. Mange kabler og ledninger i rummet er viklet ind i hinanden. Det kan hurtigt komme til at se rodet ud. Du kan bruge en kabelskjuler til gulv til at gemme ledningerne, så du får en pæn og ryddelig bolig.

Du får også en kabelboks, der er designet i brandhæmmende plast. Den blå kabelskjuler er derfor brandsikret, så du kan skjule kabler og ledninger i boksen med ro i maven. Kabelskjuleren er også udsyret med et hul i hver ende, så der er udgange til ledningerne. Det kan være praktisk, når du skal organisere dine ledninger.

Med Bluelounge kabelboks får du en praktisk og farverig løsning til dine kabler og ledninger.

Fordele

 • Lavet af brandhæmmende plast
 • Praktisk opbevaring af stik
 • Hul i hver ende til ledninger

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 40,6 x 13,6 x 15,8 cm.
 • Farve: blå
 • Materiale: plastik

Ulemper

 • Fylder mere end andre kabelskjulere

D-Line kabelskjuler – ABS-plast kabeskjuler til 6 stik

Du har måske selv et skrivebord, der er fyldt med mange forskellige ledninger. Mange af ledningerne er viklet ind i hinanden, og det kan hurtigt se rodet ud. Den store D-line kabelskjuler kan hjælpe dig med at gemme dine ledninger og kabler af vejen. Boksen måler 42 x 26 x 13 cm., og den kan rumme op til 6 stik. Kabelboksen kan få hjemmet til at fremstå pænt og ryddeligt.

Kabelboksen er designet i hård ABS-plast, som er et solidt og robust materiale. Du får derfor en holdbar skjuler, som du kan få glæde af i flere år. Kabelskjuleren er også udstyret med 3 forskellige bagindgange, så du nemt kan samle ledningerne.

D-Line har også lavet en kabelboks, som er børnesikret. Du kan roligt lade det nysgerrige barn gå på opdagelse tæt på kabelboksen. Ledninger og kabler er i sikkerhed i boksen, så barnet ikke kan få fat i dem. Boksen er også udstyret med et kliklås låg, så du kan tage låget af og på.

Fordele

 • Kan rumme op til 6 stik
 • Holdbar og robust konstruktion
 • Elegant løsning til opbevaring

Udvalgte specifikationer

 • 3 indgange til kabler
 • Mål: 42 x 26 x 13 cm.
 • Kliklås låg

Ulemper

 • Kan virke stor og klodset i rummet

Guide til at købe en kabelskjuler

Der findes både aflange kabelskjulere og kabelbokse, som kan gemme dine ledninger væk. Når du skal købe en kabelskjuler til hjemmet, skal du vide, hvor store ledninger den skal kunne rumme. Det kan også være en god idé at finde ud af, om du skal bruge en kabelskjuler til hjørne. I det tilfælde kan det være en god idé at købe tilbehør, som skjuler hjørnerne.

 • Micro-kabelskjuler
  En mini-kabelskjuler passer til de små ledninger som telefonkabler og ledninger fra højtalere. Skjuleren blender fint ind med listerne eller væggen, så dit hjem ser ryddeligt ud.
 • Mini-kabelskjuler
  En mini-kabelskjuler er lidt større end en micro-kabelskjuler. Du kan bruge kabelskjuleren til at gemme kabler fra lys og røgalarmer.
 • TV-kabelskjuler
  Hvis du har mange ledninger bag fjernsynet, kan du samle alle ledningerne i en TV-kabelskjuler. Det giver et bedre samlet indtryk af stuen, når ledningerne er gemt væk bag en kabelskjuler.
 • Maxi-kabelskjuler
  En maxi-kabelskjuler er den største type skjuler, som du kan bruge i hjemmet. Mange bruger den store kabelskjuler til at gemme ledninger fra det store TV og PlayStation.
 • ¼-rund gulvbeklædning
  1/4 -rund gulvbeklædning er et fodpanel med kabelskjuler. Kabelskjuleren bliver en naturlig del af dine fodlister, så du får et pænt og ryddet hjem uden grimme ledninger.

Kilde: D-line It

Sådan løser du dine problemer med en kabelskjuler

Kabelskjulere er praktiske til at gemme kabler og ledninger væk. Det kan virke som et uoverskueligt projekt, men det er ikke så svært, som det ser ud.

Du starter med at rive alle kabler ud af dine elektroniske apparater. Det næste step er at finde en kontakt, hvor du kan koble dine kabler til. Det skal være et sted, som er skjult bag et bord eller gemt væk ved gulvet. Du skal planlægge grundigt, hvor ledningerne skal føres hen. Før du kobler ledningerne til strøm, kan det være en god idé at teste, om puslespillet går op. Du kan gruppere dine ledninger med velcro, så du får et større overblik over kablerne.

Når du har planlagt en rute til ledningerne, skal du finde den rette kabelskjuler. Du finder både fleksible skjulere og PVC-skjulere. Du kan også finde skjulere, der er lavet til hjørner. Det kan også være, at en TV-kabelskjuler passer bedre til dit formål. I sidste ende skal du finde en kabelkanal, der blender bedst muligt ind med omgivelserne.

Når du har planlagt og fundet den rette skjuler, skal du tilslutte kablerne igen. Du kan glæde dig til et ryddeligt hjem, hvor kablerne og ledningerne er gemt væk.

Kilder: Voltcave, Wired og makeuseof

Sådan virker kabelskjulere

Når du skal finde en kabelskjuler til hjemmet, skal du tage størrelsen på ledningerne og antallet af ledninger med i overvejelserne. Du kan også overveje, om skjuleren skal være i en bestemt farve. Der findes også mange typer, som er lavet til forskellige formål. Du finder både kabelskjulere, der er lavet i plastik eller gummi.

Plastikskjulere er meget holdbare og kan rumme store kapaciteter. Plastikskjulere kan ofte også sættes sammen med andre plastikskjulere, så du får en lang skjuler til dine ledninger. Gummiskjulere er mere fleksible, så du kan tilpasse skjulerne til dit hjem. Det er mindre skjulere, der kan beskytte små ledninger i hjemmet.

Du finder også kabelskjulere med farvede sikkerhedsstriber. Striberne gør forbigående opmærksom på kabelskjuleren, så de ikke falder over den. Du finder også en kabelskjuler, der er lavet med broer, så kørestolsbrugere nemmere kan køre over dem.

Der findes mange forskellige slags skjulere. Det er derfor en god idé at lave en liste over, hvad der passer bedst til din situation.

Kilde: The Ramp People

FAQ

🤩Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en kabelskjuler?

Du skal have størrelsen og antallet af ledninger med i overvejelserne. Du skal også overveje, hvor kabelskjuleren skal placeres.

🤔Hvordan organiserer jeg mine kabler?

Du kan bruge velcro eller tape til at gruppere kablerne i logiske grupper. Det giver et bedre overblik over dine kabler.

🧐Hvordan bruger jeg en kabelskjuler?

Du skal finde en kabelskjuler, der blender bedst muligt ind med omgivelserne. Du gemmer kablerne i kabelskjuleren, så du får et mere organiseret hjem.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Konstantin Slawinski kabelboks – alsidig kabelskjuler til væggen eller bordet

Konstantin Slawinski kabelboks

Kabelboksen fra Konstantin Slawinski er lavet i et minimalistisk design, som passer ind i den moderne indretning. Boksen er designet i pulverlakeret stål, som er et holdbart og slidstærkt materiale. Materialet er også modstandsdygtigt overfor ridser, så boksen holder i mange år. Boksen er udstyret med et låg af filt, som du nemt kan tage af og på.

Den minimalistiske kabelskjuler måler 32 x 21 x 12 cm. Der er derfor god mulighed for at opbevare ladere i boksen. Du kan bruge boksen som en ladestation i stuen til tablets, smartphones og andre elektroniske apparater. Du kan også placere boksen i stuen, hvor den kan skjule mange forskellige ledninger fra tv, PlayStation eller computeren.

Kabelboksen er både praktisk og alsidig. Boksen kan både stå på bordet, eller du kan hænge den på væggen. Det er en praktisk løsning, fordi du selv kan bestemme, hvordan du vil placere boksen. Du skal dog være opmærksom på, at boksen kan blive for tung til at hænge på væggen, hvis den skal rumme mange ledninger.

Kabelskjuleren passer til dig, der ønsker en simpel boks til at skjule de grimme ledninger.

Fordele

 • Minimalistisk design
 • Kan hænge på væggen eller stå på bordet
 • Praktisk

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: pulverlakeret stål/filt
 • Mål: 32 x 21 x 12 cm.
 • Farve: sort

Ulemper

 • Boksen kan blive for tung til at hænge på væggen

Yamazaki kabelboks – kabelskjuler boks i hår plast

Yamazaki kabelboks

Kabelboksen fra Yamazaki er rummelig, så den kan opbevare mange af dine ledninger. Boksen måler 40 cm. i længden, 15,5 cm. i bredden og 14 cm. i højden. På hver side af den rummelige kabelskjuler er der lavet udgange til ledningerne. Det er derfor nemt at opbevare stikdåser, opladere eller andre former for ledninger i boksen. Du kan hurtigt skjule mange af dine ledninger i boksen.

Yamazaki kabelboks er designet i hård plast i en mørk brun farve. Designet er enkelt og elegant, så du kan lade boksen stå fremme. Du kan placere den i stuen på en reol. Du kan også lade den stå på kontoret mellem mapper og bøger. Det enkle design blender hurtigt ind med din indretning.

Kabelboksen er udstyret med et låg, som du kan vippe op. Det er derfor nemt at skjule ledningerne i boksen. Du får et større overblik over ledningerne, når du bruger kabelboksen. Rummet kommer også til at se ryddeligt og pænt ud, når der ikke ligger ledninger på gulvet. Det gør hverdagen nemmere, når du skal rydde op i hjemmet.

Fordele

 • Stilrent design
 • Skjuler nemt dine ledninger
 • Passer på kontoret, værelset eller i stuen

Udvalgte specifikationer

 • Farve: mørk brun
 • Mål: 40 x 15,5 x 14 cm.
 • Materiale: hård plast

Ulemper

 • Boksen fylder meget i rummet

Jonathan Maltz Hideaway – kabelskjuler i træ og plast

Jonathan Maltz Hideaway

Hvis du er på udkig efter en enkel og stilfuld måde at gemme kablerne væk, så er Jonathan Matlz Hideaway den perfekte løsning til dig. Kabelboksen måler 30 cm. i bredden, 13 cm. i højden og 18 cm. i dybden. Du får derfor en boks, som kan rumme mange af dine ledninger i hjemmet.

Boksen er lavet i hård plast med et låg af træ. Det giver et enkelt og stilfuldt udtryk til hjemmet. Det kan pynte på kontoret, soveværelset eller i stuen. Det enkle design passer nemt ind i din personlige indretning.

Bunden af den stilfulde kabelskjuler boks er udstyret med ventilationskanaler. Materialet er også brandhæmmende, så du kan opbevare ledninger og opladere i boksen.

Du kan med et klik nemt åbne boksen, så du kan komme til dine ledninger. Kabelskjuleren er en genial måde at gemme de mange ledninger af vejen. Du får en smuk løsning, som pynter i hjemmet. Det er også en praktisk løsning, fordi du kan lade mobilen lade ovenpå boksen, mens ledningen er gemt væk.

Fordele

 • Bund med ventilationskanaler
 • Brandhæmmende materiale
 • Lyst træ look

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: hård plast og træ
 • Mål: 30 x 18 x 13,5 cm.
 • Låget kan fjernes med et klik

Ulemper

 • Boksen fylder mere end andre kabelskjulere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar