En kommode er et af de dejligste møbler, vi kan anvende til opbevaring i boligen. En kommode kan nemlig tage utroligt mange forskellige udtryk, og det er ofte en skøn måde at opnå en praktisk opbevaringsløsning samtidig med, at den rigtige kommode kan bidrage med fine detaljer til indretningen generelt. 

En smal kommode har den fordel, at den er nem at passe ind selv på små steder, og den optager kun ganske lidt gulvplads. Samtidig kan den nemt flyttes rundt, hvilket giver mulighed for en mere fleksibel indretning. I denne artikel har vi udvalgt en række smalle kommoder, som kan passe ind i forskellige rum i hjemmet. Vi lægger ud med smalle kommoder til entreen og kigger derefter på smalle kommoder med mere skuffeplads, som vil passe godt ind i nogle af boligens øvrige værelser.  

Fem bud på en smal kommode til entreen

Entreen er det første rum, du møder, når du træder ind i en bolig, og samtidig det sidste rum du forlader.  Derfor er det også et oplagt sted at sætte præg på sin indretningsstil og samtidig have plads til opbevaring af de ting, du ofte bruger på vej ind eller ud af hjemmet. Her er fire bud på en skøn smal kommode til entreen. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Muubs – smal kommode i sort metal

Muubs 60 cm høj

Hvis du er særligt glad for en indretningsstil, hvor materialernes råstyrke og kvaliteter for alvor bliver fremhævet, så vil du måske kaste et ekstra blik efter denne utroligt flotte og anderledes lille kommode fra Muubs. 

Her er der tale om en smal kommode, som er udført i jern, hvilket både gør den interessant at se på, men også betyder, at den i høj grad er hårdfør. Selve designet på denne smalle kommode er fængende, da kommodens stel er ganske slankt, og de to skuffer ikke er indrammet på nogen sider. Denne detalje er med til at give dette møbel en mere nøgen karakter, og gør den dynamisk at se på, når skufferne tages i brug. 

På grund af at kommoden er udført i jern, kan farvenuancerne variere. Det betyder, at den enkelte kommode vil have et farvespænd mellem lys antracit til næsten helt sort. Derfor kan du være sikker på, at netop din kommode faktisk er ret unik. 

Kommoden måler 59 cm i højden, 29 cm i længden og 30 cm i dybden. Den vil være perfekt til en moderne minimalistisk indretning og vil passe godt sammen med andre elementer i naturmateriale såsom for eksempel beton og glas. 

Detaljer om denne kommode: 

 • Råt og spændende look 
 • Udformet i jern 
 • Hver kommode er unik 
 • Måler 59 cm x 29 cm x 30 cm.

To bud på en smal kommode med skuffer med mere plads i

En smal kommode behøver ikke være lig med manglende opbevaringsplads. Her har vi udvalgt et par eksempler på smalle kommoder med mere opbevaringsplads, som vil være perfekte til stuen, soveværelset, kontoret eller et hobbyrum.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

House Doctor Club – lille antikt-inspireret kommode

House Doctor Club

House Doctor er blevet et mærke, som tiltaler et stigende antal danskere i disse år, og som mange vælger at inddrage elementer fra i forbindelse med indretning. Dette brand formår nemlig at kombinere skandinavisk design med en skøn atmosfære af boheme-hygge. På den måde formår de at bringe en ekstra dimension af sjæl ind i et hjem uden at gå på kompromis med det gode håndværk og de klassiske linjer, som gør skandinavisk design så indbydende. 

Club er en fin og smal kommode, som har et antikt inspireret udseende. Den er udformet i mørkt mangotræ og har to skuffer i forskellige størrelser. Kommoden er hævet op fra gulvet på fire slanke ben, som er med til at skabe spændende dynamik til den tungere top med skufferne. 

Denne kommode måler 80 cm i højden, 60 cm i længden og 40 cm i dybden. Den vil passe godt ind i nordisk indretningsstil, og særligt vil den klæde andre mørke eller metalprægede elementer samt en indretning med andre antikke eller vintage-inspirerede ting.  

Detaljer om denne kommode: 

 • Smal kommode med antikt udseende 
 • Udformet i mørkt mangotræ 
 • To skuffer i forskellig størrelse
 • Måler 80 cm x 60 cm x 40 cm.

Dot – hvid kommode i minimalistisk design

Dot– ideel til det moderne soveværelse

Det er rart med god opbevaringsplads i soveværelset, men mange kommoder fylder alt for meget og optager for meget gulvplads, så soveværelset ikke længere virker rummeligt og rart. Hvis du er på udkig efter den perfekte kombination af god opbevaringsplads og et ikke for stort møbel, så er Dot kommoden måske det helt perfekte valg for dig. 

Dot er udformet i hvidlakeret MDF (fiberplader) med en top i lakeret egetræsfinér og med fire ben i massivt egetræ. De fire ben skråner let udad, hvilket giver kommoden et nutidigt og moderne udtryk. Kommoden har fire rummelige skuffer med smart tryk-funktion, hvilket betyder, at du med et let skub kan åbne skufferne. 

Denne kommode er 98 cm i højden, 55 cm i længden og 43 cm i bredden. Det betyder således, at du med denne model får en ganske smal kommode, som er nem at indrette med. De fine hvide flader og det lyse egetræ vil passe godt ind i en lang række soveværelser og vil ikke være alt for dominerende. Snarere vil denne kommode bidrage til en god atmosfære af ro, afslapning og velvære, hvilket mange foretrækker i netop soveværelset. 

Detaljer om denne kommode: 

 • Rummelig og smal kommode 
 • Smart tryk-funktion på skufferne
 • Nem at indrette med 
 • Måler 98 cm x 55 cm x 43 cm.

Foersom & Hiort-Lorenzen 

Foersom & Hiort-Lorenzen

Denne høje og slanke kommode fra Foersom & Hiort-Lorenzen er et godt eksempel på, hvordan enkelt dansk design kan kombineres med friske farver for at opnå en spændende stil, der er både stringent og romantisk på samme tid. 

Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen er to danske møbeldesignere, som særligt er kendt for at kombinere enkelt design med funktionalitet og for deres gode fornemmelser for at bibeholde en bid af dansk møbeldesigns historie i hver en ting, de skaber. Denne høje kommode er udarbejdet i egetræ, som er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove. Kommodens seks skuffer er lakeret i en charmerende støvet grøn, som står i flot nuance til det lyse egetræ.  

Denne model er 120 cm i højden, 38 cm i længden og 35 cm i dybden. Det betyder, at selvom der er tale om en ganske smal kommode, så får du masser af opbevaringsplads til forskellige ting. Denne kommode vil passe godt ind i en lang række forskellige værelse og vil falde naturligt ind i en moderne indretning med andre træk af dansk design. 

Detaljer om denne kommode: 

 • Dansk design fra Foersom & Hiort-Lorenzen
 • Udført i egetræ 
 • Seks skuffer malet i støvet grøn nuance 
 • Måler 120 cm x 38 cm x 35 cm.

KARE DESIGN Davos 

Kare Design Davos kommode

Det tyske designmærke Kare Design er særligt kendt for at skabe møbler, som har kant, karakter og et unikt udtryk, som du ikke finder i de gængse møbelhuse. Hvis du ønsker, at din entré skal være lidt mere levende og personlig end blot at være en gennemgangsplads mellem udenfor og resten af hjemmet, så kan du i høj grad pifte rummet op med en lækker smal kommode som Davos fra Kare Design. 

Denne kommode har et utroligt flot nordisk udtryk og er udformet i træ. Særligt er det de smukke mønstre langs kommodens overflade, som er med til at gøre den unik og anderledes at se på. Mønsteret komplementerer de små runde håndtag på skufferne til perfektion, og det er let at komme til at drømme sig mod lunere himmelstrøg ved synet af dette møbel. 

Davos kommoden har fem skuffer, hvor der vil være fin plads til småting, som du måtte have lyst til at opbevare i entreen. Den måler 105 cm i højden, 48,5 cm i længden og 36 cm i dybden. Der er således tale om en ganske lav smal kommode, som vil passe ind i de mindre entreer, hvor der er i forvejen er fokus på at skabe en karakter af noget personligt, varmt og indbydende. 

Detaljer om denne kommode: 

 • Nordisk og moderne smal kommode 
 • Udformet i træ
 • Fem mønstrede skuffer med unikt look 
 • Måler 105 cm x 48,5 cm x 36 cm.

HOUSE NORDIC Modena 

HOUSE NORDIC Modena kommode – sort træ, m. 4 skuffer i naturtræ og hjul – til dig, der værdsætter et naturligt og skarpt look

At have en kommode stående et sted i sit hjem, er noget, mange mennesker er glade for. Det er i dette møbel, du har mulighed for at opbevare ting, som måske ellers ville ligge og fylde andre steder. 

Her er et bud på en sort kommode fra mærket House Nordic i modellen Modena. Denne kommode indeholder 4 skuffer, som er produceret i naturtræ, og den er bygget med hjul på. Kommoden er fremstillet i paulownia træ og vejer syv kilo. Den er oplagt at placere i et rum med en masse nipsting. Det kunne være i værkstedet eller hobbyrummet, hvor du har mulighed for at få struktur på alle dine forskellige materialer og ting og sager. I kommodens store skuffer er der rigelig plads til de ting, du vil have styr på. 

Kommoden er med sine mål på 80 cm i højden, 32 cm i bredden og 41,5 cm i dybden oplagt at anbringe de fleste steder i boligen. Den er samlet ved levering, så det bare er op til dig at finde den perfekte placering til dit nye møbel. 

FAQ

🤔 Er der forskel på et toiletbord og en kommode?

Ja, der er forskel på et toiletbord og en kommode. Et toiletbord har ofte færre skuffer end en kommode. Derudover har toiletbordet også ofte et spejl sat fast ovenpå, hvilket en kommode ikke har. I stedet har kommoden blot en tom, flad overflade beregnet til opbevaring.

🤓 Hvad er standardstørrelsen på en kommode?

Der findes generelt ikke en standardstørrelse på kommoder. Dette skyldes, at det er et møbel, som findes i rigtig mange forskellige udgaver. Dermed varierer designet fra kommode til kommode, hvormed du kan finde alt fra brede til smalle kommoder. Dermed kan du finde den perfekte størrelse til dit hjem.

🧐 Hvad skal jeg kigge efter, når jeg skal købe en kommode?

Når du skal købe en kommode, så bør du tjekke, om den lever op til dine behov; har den, den rette størrelse? Er kvaliteten god? Passer den til din stil? Da der findes mange forskellige modeller af kommoder, skal du nok finde en, som passer perfekt til dit hjem.

🤩 Hvad skal jeg opbevare i min kommode?

Du kan opbevare lige netop det, som du har lyst til og har brug for i din kommode. Det smarte ved disse møbler er netop, at de er alsidige i brug, hvilket er enormt praktisk. Du kan dermed opbevare alt fra dine børns legetøj til dine smykker i kommoden.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar